HYDROMEL SA

Siemianowice Śląskie

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 37 ocen.

HYDROMEL SA
2 37 6 1

Opinie o HYDROMEL SA

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Zofia

Były zapytania o prowadzone rekrutacje. Wszystkie aktualne oferty pracy dostępne są na stronie internetowej firmy, w zakładce praca: http://ppupumar.pl/p/praca/praca-w-przedsiebiorstwie-hydromel-s-a @Irek Co sugerujesz przez swoją wypowiedź? Czy jesteś pracownikiem firmy HYDROMEL SA? Wszystkie informacje będą pomocne dla innych użytkowników.

Irek

Jak ktoś ma lewe ręce do pracy to zawsze będzie narzekał!

Robert

Kierownik pasek bardzo dobry człowiek na hydromelu szacun. Kwiotek mistrz trzyma dyscypline

Natalia

Może dostanę jakieś wskazówki o rekrutacji?

swiadomy

pumarowicz nie lot to ty musisz być ogromny bo jak ten świat jest ogromy to ty poza hydro melem nic na pewno więcej nie widział ,jak to sie mówi g..no widział a na dodatek wie brawo dla rozeznania i wiedzy:)

Zbynio

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

speed

Chopy trza wrzucić na luza;) co wy tak się ta kamera podnicacie? Ten co pisze taki zbulwersowany to chyba nigdy na żadnym innym zakładzie nie pracował... W innych firmach to na wejściu i wyjściu odbicie karty, odchodzisz od maszyny odbicie nawet ile nakiblu siedzisz wiedza:) a w pumarze to jest luz i spoko atmosfera. Pijakow trza tepic a do łaźni startować na początku peletonu ;) ogólnie firma to nie mercedes wśród firm ale przyzwoita kasa i na czas a dla mnie to ważne.

riposta
@Stary 14.03.2018 23:13

ale w czym kolego widzisz patologię? przecież wszędzie pracuje się pełne 8 godzin i za tyle masz płacone. na grubie też przecież musisz się odbić a spróbuj wcześniej to zobaczysz ile Ci udu**ą z wypłaty. Wg mnie to wszystko jest normalne tylko ci skaczą przez których teraz te rygory, czyli ci co pół godziny wcześniej szli do łaźni

Świadomy

Dajcie sobie spokój z tą firmą ,stanowiska (dla spawaczy) koszmarne pomiędzy rozwalonymi obrotnikami i kilogramami przewalających się odpadków materiału które są martwe a maszyny na których pracuje spawacz to tez wiele do życzenia,ciężko się o coś do prosić rękawice okulary itp.Spawaczowi obiecują że zarobisz nie wiadomo ile a w rzeczywistości jak dostaniesz około 2200 zł na rękę za 168 g/na 1 mieś to musiałeś dobrze przy dziobać.Pod hydro melem pracując można dostać łatwo dyscyplinarkę,ostatnio latali z alkomatami i ludzie dostali dyscyplinarkę na 2 zm.Był też gość co wziął urlop wypoczynkowy który zgłosił majstrowi,a po którym wrócił i tez dostał dyscyplina za to że nie wypisał jakiejś karty urlopowej.Ludzie dajcie sobie spokój z firmą S.A.którzy biurokraci pchają ręce do kieszeni fizycznych .Omijajcie taką firmę z daleka.Nie dość ze ludzi okradają na kopalniach to w tej firmie na pewno też to zrobią.!!

Uncoj
@Pumarowicz 14.03.2018 15:36

Nowelizacja kodeksu pracy jest współczesną formą niewolnictwa PiS dopiero zniewoli pracownika Matrix i orzeł 1984 staje się rzeczywistością

szybki

W Internecie jest, że szukają pracowników na dół a na warsztat spawaczy i slusarzy. Spawacz zarabiaja podobno nieźle, ale ciężko się dostać bo wysokie oczekiwania co do jakości.

Byly pracownik
@leonzio 04.03.2018 14:21

Zgadzam się z przedmówcą. Dno i kilometr mułu, a płaca mocno średnia. Bez 4-5 świąt nie ma szans zakręcić się obok wypłaty 4 tys, co w wiekszosci zakładów dla spawaczy jest normą.

zadowolony

Witam, postanowiłem podzielić się z wami moimi spostrzeżeniami po ponad miesiącu pracy. A zatem jakieś dwa miesiące temu wróciłem z UK i z przyczyn osobistych jak i urzędowych zmuszony byłem znaleźć pracę na miejscu i legalnie. Z racji że jestem z Siemianowic pojeździłem po większych firmach i trafiłem do HYDROMEL. Konkretna rozmowa, propozycja ze strony firmy i zaczynamy pracę w ciągu tygodnia. Duży zakład więc na początku bieda się odnaleźć ale po tygodniu już wszystko jak i w miarę wszyscy znani. Firma działa dla górnictwa, więc jak ktoś oczekuje linii produkcyjnej części mercedesa to się zdziwi, ale na te roboty co wykonują myślę, że firma dobrze wyposażona. Na okresie próbnym dostałem ubranie, buty i wszystko to co potrzebowałem. Dozór w porządku, choć kierownik trzyma dyscyplinę... Po pierwszej wypłacie jestem zadowolony, a od lutego premia będzie nie do 20 a 30% więc kolejna szansa zarobić. Jak liczysz, że zarobisz kilka tysięcy jak na oplu w Gliwicach to nie ten adres, ale jak zależy Ci na pewnej robocie za przyzwoite pieniądze to przychodź. Dodatkowo jak umiesz obsługiwać centra CNC lub jesteś spawaczem to chłopaki zarabiają podobno zajebi**ste pieniądze po kilka tysięcy na rękę no ale to nie moja liga. Powiem wam tak, też czytałem te komentarze i te negatywne trochę mnie odstraszały, ale teraz już wiem jak jest. Myślę że te negatywne piszą albo stare pierdziochy, którzy boją się że młodzi ich wygryzą, albo Ci co nawet tu nie byli albo po prostu inbecyle co narzekają na wszystko nawet własną starą. Ale poza tym odrzutkami natury ludzie są w porządku, jest trochę emerytów, ale tych co znam są ok i na prawdę rzetelni. Czytałem też jeden komentarz i był trafny :"skoro taka straszna firma to po co dalej w niej pracujesz idio***to" i na tym zakończę. Jeśli moja opinia przydała się komuś to fajnie. Pozdrawiam

iliean
@zadowolony 17.01.2018 06:49

Zadowolony a ty to kto, pociotek prezesa czy wyżej, że ci tak dobrze..?

stary

kto to pisze takie dyrdymaly

rambo
@stary 07.02.2018 16:39

Widzę stary że jesteś w temacie ale są tu bajkopisarze co piszą scient fiction bo wiemy ja jest ale po co pisać jak cudownie

zadowolony tr

Bardzo dobre zarobki dużo narzędzi i bardzo dobre maszyny polecam każdemu ten zakład jest spoko

Gość.....

Jakie stawki dają spawaczowi na początek

Zainteresowany

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje aktualnie pracowników i jakich, nie mogę nic namierzyć?

Tomek

zadowolony 06;49

stary

skansen i mobing

to on

skoro tak wam źle w HYDROMEL to czemu dalej tam pracujecie? Kto logicznie myślący sra do miejsca w ktorym sam siedzi... Ja pracuje tam i potwierdzam słowa "długoletni pracownik i spawacz" że firma jest ok i każdemu mogę polecić, kto chce mieć pewne miejsce zatrudnienia i godziwe warunki pracy.

Przyjaciel
@to on 12.01.2017 18:33

Znajomy.masz całkowicie rację.syf brut i ubustwo.a ten co pisze że firma dobra to ktoś co główni widział i wie.Takich jest wielu jak czarna masa baranów,nic nie dochodzi do cwioków ,nawet jak byś podał (usunięte przez administratora) na talezu to będzie im smakować:)

ON

Fajna firma, dobre zarobki polecam

zmeczony
@ON 01.02.2017 17:15

to ty jeszcze dobrej firmy nie widziałeś.Jak byś tam dostał się do takiej firmy to chyba byś został gey-em.

stary

co sie poleprzylo zaczol sie leczyc

Driver

Wycofuje swoje wpisy

Nowy
@Driver 23.11.2017 16:53

Tzn ze się polepszylo ??

dyktator

Jaki pan taki kram

Vronko

Jest taki mistrz "kwiatek" nadaje się do psychiatry! !!

Driver

Wycofanie swoje wpisy

Driver

Tutaj się nic nie dorobicie i trzeba pilnować nadgodzin szczególnie kierowcy bo ciągle brakuje nadgodzin!!!! Szczególnie w ostatnich miesiącach!!!

tirowiec
@Driver 20.11.2017 07:58

Ja jednak zaryzykuję. Jak na razie to ludzie sobie chwalą firmę a jak nie będzie dobrze to zmienie.

robol

skansen i mobing

pracownik

Skansen i mobing

anonim

Skansen i mobing

anonim

Skansen i m ...

to on

To mój drugi komentarz, nie będę patrzył obojętnie. Panowie ja tam pracuję kilkanaście lat i nie było miesiąca, żeby wypłata nie była na czas lub zapłacono mi mniej niż się należy. Jeżeli ktoś pisze komentarz, że go oszukali na kasie to niech poda konkrety. Jak dobrze kojarzę, to był ostatnio jakiś pseudokierowca krótko, który podczas cofania rozdupił bramę na hali. To była moja zmiana i wszystko widziałem. Taki był z niego kierowca, że cofać nie umiał i teraz się dziwi, że mu po wypłacie polecieli jak taka brama pewnie kupe kasy kosztuje. Panowie, to forum ma służyć pisaniu opinii prawdziwych i obiektywnych. Ostatnio wypłata jest większa, zarobki poszły do góry także ja sobie chwalę robotę.

on
@to on 13.11.2017 09:00

Właśnie !!!!!!! Za kogo robisz że tak ci dobrze bo prawie ciągle pełno roboty niema czasu się dobrze w tyłek podrapać a nie wspomnie o innych rzeczach.

Nikon

Stawka za kierowcę 17 brutto i musisz robić za mechanika i ładowacza a ten biały daf zajechany i o wszytko trzeba się prosić ????

tirowiec
@Kierowca 12.11.2017 19:53

Skoro tak długo pracowałeś to pewnie byłeś orłem haha powodzenia w walce ale napisz jak już coś osiągniesz

Zostaw opinię o HYDROMEL SA - Siemianowice Śląskie

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HYDROMEL SA