HYDROMEL

• Rogoźnik
  • Bytom
  • Będzin

3. Opinie o pracodawcach Siemianowice Śląskie
  5. Opinie o HYDROMEL Sp. z o.o.

Opinie o HYDROMEL Siemianowice Śląskie

Nie przegap nowości o HYDROMEL Sp. z o.o.!

09.03.2021 09:06

Witam Panowie, czy jest tutaj ktoś pracujący na KWK Knurów i mógłby się podzielić doświadczeniami, tzn jak praca, kierownictwo, organizacja ?
    Zibi

05.01.2021 15:04

Robię teraz na sosnicy. Za listopad prawie 4800 na rękę z 4 setkami. Grudzień powinien być podobnie. Dla swiezakow na dole się nie leży, powiedzenie jaka praca taka płaca idealne do tych poniżej. Ja nie będę narzekał. Sztygar godo że robota na sosnicy na dłużej może być.
    Fizol

09.01.2021 11:00

Generalnie w hydromelu robota na kopalni przyzwoita. Trzeba (usunięte przez administratora) jak wszędzie ale z jakims weekendem kasa się zgadza. Ogarniaja ciągłość roboty na kopalni na którą juz wejdą więc nie zmienia się często miejsca. Ty na tej sosnicy robisz na likwidacji czy zbrojeniu?
    Michalina

14.01.2021 18:43

Dziwne pytanie, zadzwoń lub idź do firmy i się dowiesz jak powiesz co chcesz robić. Przecież kasa uzależniona od stanowiska pewnie czy na dole czy na halach i na jakim stanowisku. W każdej firmie jest stanowisko że zarobisz 2 tys a i 5.
    Stary szofer

08.01.2021 19:34

Kpina nie firma dla kierowców ciągle ogłoszenia dla kierowców czyli unikać jak ognia jeżeli ponad 2 lata ciągle to same ogłoszenie(usunięte przez administratora)
    Też byly

14.01.2021 17:41

Też tam pracowałem, żadnych dobrych wspomnień nie mam. Albo nie mogą znalesc kierowców albo tak się rozwijają ze co chwilę auta dokupują. Kiedyś mieli te dwie starsze scanie potem doszły dwie nowe, naczepy też nie były pierwszej świeżości
    Dobry szofer

14.01.2021 18:26

no widzisz, za tobą tez chyba nie płaczą:) z jednym masz racje rozwija się firma , kolejna Scania w stajni :) nacsepa nie nowe ale wszystko smiga jak marzenie. Własne przetargi wygrywają, codziennie wszystko w trasie. fajni kierowcy , dobrze że kierownik z poprzednimi zrobił porządek i teraz są normalni a kasa bardzo dobra, codziennie w dom i wszystko legal:) bajka panowie
    Prezesina

03.01.2021 18:43

ciągłości pracy nie ma, zakład patrzy tylko na swoje, jeśli jest robota ściągają kogo się da, kończy się robota to nawet w ciągu dniówki można mieć wypad, zarobki chyba najniższe na rynku na dzień dzisiejszy. Wystarczy zadzwonić to się potwierdzi jak płacą. (usunięte przez administratora)
    Good job

16.12.2020 16:55

Firmę można śmiało polecić. Niby kryzys, a do roboty ciągle coś jest. Jakieś mosty, przenośniki itp. Teraz wygrane nowe przetargi. Trzeba docenić też dzisiejszy przelew na konto jako prezent świąteczny. Tysiaczek droga nie chodzi. Ja nie słyszałem już dawno o takim podejściu innego zakładu do pracownika i jego docenieniu nawet w tych czasach. Pozdrowienia dla dobrego zarządu.

18.12.2020 17:42

Zgadza się kolego. Ci co robią tu po 15 a i 20 lat nie narzekają. Wypłaty zadowalające, na czas, na święta trochę kasy na karpika. Polecam NORMALNYM

18.12.2020 17:40

Co za dzban pisze takie głupoty....stawkę 14zl to ja miałem 15 lat temu jak zaczynałem.... idź gdzie indziej oczerniaj bo widać że nawiedzony pisze bo mu się nudzi. Robota jest jaka jest ale dobrze ze w kryzysie jest w ogóle. Skoro chcesz robić za 2000zl to widac jaki z Ciebie pracownik wybitny. Nie mieszaj tez chłopaków z Ukrainy bo akurat jeden tu robi a na dole ponoć kilkudziesięciu i nie narzekają
    Erwin

17.12.2020 17:32

Ta firma to pomyłka 2000 zł wypłaty porażka 14zl na h i reszta premia ciekawe czy (usunięte przez administratora)który nie chce dać podwyżki ludziom też tyle zarabia
    Maciej

17.12.2020 13:41

Jestem ciekaw kto ma takie dobre zdanie o tej firmie stawki to jest dramat 16zl/h(usunięte przez administratora)jak wół i nic z tego nie masz prezes twierdzi że nie ma podwyżek i nie będzie masakra wypłaty po 2000 do 2500 i zapierniczasz pyrolem 8 godzin(usunięte przez administratora)
    Murzyn

17.12.2020 12:53

Ludzie o czym wy piszecie (usunięte przez administratora) Pracy brak i tak samo kasy,za cały miesiąc pracy zasuwania jak wół wypłata 2200zl Stawki godzinowe od 14/16zl za godzinę (usunięte przez administratora)
    Benito

15.12.2020 10:24

Jakie roboty prowadzi firma w kopalniach tauron wydobycie? Na jakie pieniądze można liczyć na początek na stanowisku Górnika?
    Odp

15.12.2020 11:47

Na Tauronie Wydobycie aktualnie prace są w przodku na ZG Janinie. Co do wynagrodzenia, trzeba się skontaktować i umówić na rozmowę w siedzibie firmy. Wtedy można się dowiedzieć szczegółów.
    Good

15.11.2020 12:45

Na zakład nie można powiedzieć nic złego. Atmosfera dobra, praca jak na te czasy jest, mniej niz bylo zawsze ale jest. Polecam
    Czesx

13.11.2020 18:53

Musisz się do nich zgłosić to (usunięte przez administratora) Ci powie, nikt nie powie na forum ile zarabia bo każdy ma inaczej ;) auta fajne bo skanie nowe. Sama robota na miedzynarodowce to wygląda jak wszędzie indziej, czyli gonitwa i ogień na tłoki
    Ciekawy

13.11.2020 17:32

Jak wygląda praca jako kierowca międzynarodowy, jakie zarobki, jak flota. Często się ogłaszają. Warto tam isc

HYDROMEL Sp. z o.o.

07.10.2020 10:31

Przedsiębiorstwo HYDROMEL Sp. z o.o. wita serdecznie obecnych jak i potencjalnie nowych pracowników odwiedzających GoWork. Jesteśmy firmą istniejącą na rynku krajowym od 26 lat. Działamy prężnie, jako wiodący producent maszyn i urządzeń dla górnictwa oraz prowadzimy szeroki wachlarz usług energomechanicznych i serwisowych świadczonych pod ziemią.
    Ciągła dywersyfikacja Spółki ukierunkowana jest w kierunku branży energetycznej oraz budownictwa inżynieryjnego. Dodatkowo poszerzyliśmy działalność o świadczenie usług spedycyjno - transportowych na terenie Polski i UE.
    Serdecznie zapraszamy do współpracy.
    JB

31.08.2020 12:57

Czy ktoś może się wypowiedzieć z pracowników technicznych na temat firmy?
    JB

03.09.2020 09:13

Stanowisko technolog lub doradca techniczny.
    odpowiedź

04.09.2020 10:42

tu jest duży zakład, ciągłość zatrudnienia. Bardzo dobra praca i płaca. Wszystko dobrze poukładane. Najważniejsze to fakt, żeby dostać pracę tu.
    TCN

20.08.2020 06:29

Co sądzicie o pracy biurowej w tej firmie warto ubiegać się o stanowisko biuro techniczne ?
    MożeNowy

23.07.2020 15:59

cześć wszystkim zastanawiam się nad zmianą pracy aktualnie pracuje na kopalni do zamknięcia jako młodszy ślusarz juz ponad 2 lata na jakie mogę liczyć zarobki, nie mam Górnika i jakie warunki dodam ze interesuje mnie piast ziemowit
    Nowyy

27.07.2020 14:32

Mówisz o pracy dołowej? ja tam pracuje, którą kapanie masz na myśli? zarobki ok
    mozenowy

05.08.2020 23:22

mam skończony kurs ślusarza m20 z papierami oraz mechanika oprócz tego jestem po szkole mechanicznej czy ktoś wie jakie dają zarobki na początek?
    Robert

05.08.2020 15:54

Zakład do polecenia. Wszystko jest czyli socjal, regularne wypłaty, dużo zleceń, dozór to fachowcy, fajni ludzie.

03.08.2020 06:26

Brak merytorycznych opinii, jeśli coś jest wg kogoś nie tak to niech opisze to dokładnie. Większość pisze jako "pracownik", więc albo są mało rozg...ci że tam nadal pracują, albo dla zasady fejkują. Ja pracowałem i nie mam żadnych zastrzeżeń. Duży poukładany zakład pracy.
    ON

02.08.2020 20:54

Jak nie masz rodziny, i jesteś kawalerem to możesz tam pracować

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HYDROMEL?

Kontakt - HYDROMEL Sp. z o.o.

Wyzwolenia 14 41-103 Siemianowice Śląskie

Branża główna: Maszyny i urządzenia
    Alter Bergmann

29.07.2020 10:08

Smieszna firmeczka. Na okres pr9bny to 15zt/h( he-he). Szukaj dalej(usunięte przez administratora)

29.07.2020 10:59

To bardzo dziwne, najniższa stawka to 17,50zl/h wg przepisów. Musiałeś zabłysnąć umiejętnościami haha
    Goblin

27.07.2020 15:07

Cześć. Zastanawiam się nad złożeniem papierów na stanowisko Tokarz / Frezer CNC. Na jakie mogę liczyć zarobki bez systemu premiowego? Zaznaczając brak doświadczenia na CNC (posiadając doświadczenie na innych maszynach skrawających), mając świeżo ukończone kursy.

27.07.2020 18:42

Kolego, skoro nie masz doświadczenia to pewnie nie będziesz miał stanowiska operatora CNC, musisz się jeszcze sporo uczyć na takie stanowsko. Kadry i kierownik wszystko ocenia pewnie przy maszynie i tam się dowiesz o propozycji stawki.
    Goblin

27.07.2020 20:53

Mam doświadczenie na konwencjonalnej i tokarce wielowrzecionowej puszczanej w automat bez ingerencji komputera - także doświadczenie tokarskie jest, aczkolwiek CNC świeżo ukończone, a obecna firma nie gwarantuje mi rozwoju w tym kierunku ;) Pytam o ogólne zarobki tokarzy bez premii w tej firmie.
    MożeNowy

23.07.2020 15:57

dołowy

16.07.2020 13:02

dla zainteresowanych dobra robota na dole na Knurowie, kasa ok
    Inc

21.07.2020 22:48

Coś więcej możesz powiedzieć o tej pracy w Knurowie
    Mariusz

19.07.2020 20:05

Praca jako ślusarz, czyszczenie malowanie i roboty przy obudowach. Kierownik to fachura, wymagający ale też da się pogadać. Reszta dozoru do przezycia. Dużo emerytów pracuje, ale fajni ludzie. Od marca i tego wirusa nie ma nadgodzin weekendów i szkoda ale roboty trochę jest. Wypłata zadowalająca. Żeby tylko weekendy wróciły. Robota fajna za te pieniądze.

19.07.2020 21:03

Nie wroca juz dobre czasy, bedzie tylko gorzej jak w calej gospodarce. Na remontach sie nie pociagnie, tym bardziej na emerytach. (usunięte przez administratora)

20.07.2020 07:33

tak tak, zakład kupuje co chwile maszyny za ciężkie miliony a myśli o zamknięciu...bajki bajeczki. Zakład się rozwija cały czas a od kilku lat inwestują i się zmieniło na dobre.
    Były

10.07.2020 05:42

Skoro jest tak pięknie to czemu co chwilę pojawia się oferta na prace kierowcy. Duza rotacja znaczy jest coś na rzeczy że słaby zakład
    Janek

12.07.2020 08:55

(usunięte przez administratora) Jest nowy kierownik transportu . To Ty nie masz pojęcia o robocie i dalej szukasz bo takich jak Ty nie zatrudniają. Po co pisac brednie jak firmy nie znasz. Aktualnie są normalni kierowcy i oby tak pozostało. Epizod to Ty miałeś w Hydromelu i myślę że za Tobą nikt nie płacze a transport jak i csla firma ciągle działa i tak będzie bo na szczęście zarzad robi robotę.
    Maniek

19.07.2020 11:45

Po co im ten transport i te problemy z ludzmi zwolnić ta cała bandę marudow i jeden wystarczy do jazdy. Niech szukają lepszej roboty. Na hali dużo pracy, ma być tak do końca roku

19.06.2020 07:45

Dużo roboty na halach, dobra firma wszystko na czas. Jakoś radzą sobie teraz. Można śmiało polecić.
    Heniu

10.07.2020 22:28

Solidna firma, do polecenia
    Scania

06.07.2020 13:40

Pseudo kierowcy się odzywają poniżej, pewno jedni z tych co firma ich wywaliła bo właśnie tylko rowerem chyba umieją jeździć. Ja pracuje i nie narzekam. Jak się pracuje to się zarabia, a pseudo szofery niech idą wozić ziemniaki do prywaciarza i biorą kasę w kopercie. Tutaj poważny zakład jest.
    Maximus

12.06.2020 10:56

zgadza się, w innych firmach na forach już piszą ze nie pracuja, ze umowy sa wygaszane, a tutaj roboty od groma. Trzymają sie mocno i to w kilku dziedzinach nie tylko przy spawaniu. Nie wiem kto tym kieruje i łapie te roboty wszystkie ale trzeba przyznac ze ma głowe na karku, zeby w czasie kryzysu rozwijac sie jeszcze bardziej jak przed

20.05.2020 07:43

dziwne te dyskusje na dole i widać jak jeden człek pisze...czepianie się szefów czy kierowników bardzo słabe jest. Dobra firma i przeżyje jeszcze nie jednego. Jest teraz kryzys i bezrobocie a nie zwalniają i roboty widać na halach sporo. To samo słychać od kolegów z dołu, że mają robote. Docenic trzeba to. Zarobki wiadomo zawsze moga byc lepsze, ale i tak nie jest zle. Wszystko na czas jak w zegarku.
    John

12.05.2020 12:27

Jak tam opinie na temat operatora CNC? Czy firma potrzebuje?
    Inny punkt widzenia

10.05.2020 10:32

Dla tych co chcą przeczytac prawdziwe informacje a nie od sfrustrowanego widmo: pracowalem jako kierowca miedzynarodowka, zrezygnowałem ze wzgledu na fakt ze firma odeszla od spedycji bo mówili ze się nie opłaca i sama wygrywa przetargi chyba pod wywrotki albo Pani Ewelina sama szuka. Mnie nie kreci jazda na miejscu albo wywrotka. Wypłaty- umowa o prace plus delegacje albo nagrody na miejscu. Wszystko legalnie na konto. Ci co szukaja w kopercie nie ten adres, dlatego tez uciekali. Wysokosc kwestia umowna ale wg mnie jak na legalne wynagrodzenie mi pasowalo. Telefon, karta do płacenia, rozliczanie po powrocie. Rozmowy prowadzilem zawsze z kierownikiem Rafalem jak i wszystkie sprawy a prezesa o ile to on to widzialem raz jak mi portier pokazał. Tabor to Scanie, golasy ale swieze. Reszta starsze dafy pod wywrotka. Firma duża i niektórzy fajni ludzie. Podsumowujac nie żałuję tam pracy i szkoda ze nie ma miedzynarodowki. Mam kontakt to maja komplet kiero.

11.05.2020 07:09

Widać, jeden uczciwy facet pisze jak jest. Szacunek i pozdrowienia od załogi. Polecamy Hydromel

22.02.2020 14:10

10.05.2020 09:33

Co Ty synu wiesz o życiu. Ten zakład opiera się na starszych i tylko dzięki nim tak dobrze funkcjonuje. Starzy chcą pracować a młody głupi. Kierowcom sadzi i taka prawda, nawet zdania na hali nie umieją powiedzieć nie licząc J(usunięte przez administratora) Rotacja właśnie przez młodych jest ale i to się zmienia bo czasy się zmieniają. Kto tu takie (usunięte przez administratora) pisze, właśnie kierowcy elita zawodów. Chodź na halę (usunięte przez administratora) to zobaczymy co powiesz a nie w nowym tirze siedzisz i wydziwiasz. Na miejscu zarządu to dawno bym to rozwalił i wszystkich kierowców (usunięte przez administratora) Starzy kierowcy nie narzekają.

11.05.2020 07:07

(usunięte przez administratora) Hydromel to bardzo dobra firma a ja podpowiem kierownikowi żeby przekazał gdzieś wyżej taka firma na pewno jest w stanie namierzyć desperata który ja oczernia a przede wszystkich porządnych pracowników którzy dają z siebie dużo a (usunięte przez administratora)
    Jaro

08.05.2020 16:09

Wypłata zawsze ma czas. Część spawaczy ma się za fachowców, a to zwykłe ryle. Jak pracujesz kierownik nawet Cię poklepie po plecach. Należy uważać na kolegów bo część z nich to kapusie... Kierownik ma swoich...donosicieli (to największe letnie, ale umieją kapować).

10.05.2020 09:36

Zgadza się, wypłata jak w zegarku już na koncie. Porządna firma i porządni rządzący nim. Kierownik fachowiec, czasem nerwowy ale jak każdy. Wszystko działa jak w państwowym zakładzie.

13.04.2020 10:28

Co jaki okres czasu w HYDROMEL SA można ubiegać się o podwyżkę?

07.05.2020 16:21

to zależy, do teraz było tak że raz lub dwa razy w roku były grupowe podwyżki. Wszystko chyba zależy od kierownika.
    Pytajacy

07.05.2020 14:53

Czy firma szuka jeszcze spawaczy? Ciężko teraz o robotę a kiedyś było ogłoszenie. Z góry dzięki

07.05.2020 16:18

aktualnie chyba nie szukają, ostatnio mniej spawaczy pracuje. pytaj w kadrach.

27.02.2020 07:40

Filozofów i scenariuszy nie brakuje. Dobry zakład i bez powodu nikt nie jest zwalniany. Parking z tirami pusty to nie meczcie się pisaniem bo mają kierowców.

27.02.2020 14:39

pracuje i sobie chwale. Hydromel jest jak państwówka, wszystko legalne i zgodne z kp. Urlop planujesz i informujesz kierownika. Jesli chodzi o hale to rzadko komuś odmawia. Jesli nie kombinujesz nic z l4 to generalnie urlop jest akceptowalny normalnie

01.03.2020 12:42

Zgadza się, nie ma się czego czepiać. Można polecić.
    Były

01.03.2020 10:12

Powiem tyle (usunięte przez administratora) to jest rotacja kierowców porządny zakład brak rotacji kierowców jak wszytko jest ok to po co się zwalniać a jak jest do (usunięte przez administratora) to się ludzie zwalniają
    Aaaa

26.02.2020 21:40

jak mają robotę na miejscu to nie będą już jezdzic na międzynarod ? Ponoć jakaś stal na kopalnie woża
    Pracownik Robert*

24.02.2020 17:55

Drodzy zainteresowani, Z uśmiechem się czyta niektóre wpisy, opinie i przemyślenia co niektórych. Firma jest bardzo wiarygodna i uczciwa. Wynagrodzenie zawsze do 10ego, co do wysokości każdy ma swoje wymagania i oczekiwania. Generalnie w firmie stały skład z delikatnymi zmianami i jak w każdej firmie. Współczuję im z kierowcami, nasi starzy koledzy mają odpowiednie zdanie o tych nowych ... Uważam, że firma dobrze robi zwalniając cwaniaków i leniow bo robia zły klimat nawet dla tych stałych kierowców. Tu nikt nie dostanie nawet złotówkę z pod stołu. Jeśli nowi na to licza to potem zdziwia się na starość. Tu każdy ma normalna umowę. Ciągle kupuje się nowe sprzęty czyli jest przyszłość dla takiej firmy. Każdy kto w firmie pracuje wie co pisze. Generalnie te fora powinny być z koniecznością podania imienia i nazwiska i skończyłyby się wpisy stojących za płotem albo pracujących miesiąc i myślących że wszystko wiedzą o firmie. Kto da nowemu od razu wszystko co chce nie znając człowieka. Nie chciałbym się chwalić od jakiej stawki zaczynałem 7 lat temu.

Zostaw merytoryczną opinię o HYDROMEL Sp. z o.o.