HYDROMEL

• Rogoźnik
  • Bytom
  • Będzin

3. Opinie o pracodawcach Siemianowice Śląskie
  5. Opinie o HYDROMEL Sp. z o.o.

Opinie o HYDROMEL Siemianowice Śląskie

Nie przegap nowości o HYDROMEL Sp. z o.o.!

19.10.2018 13:57

Witam mam pytanie do szanowanego towarzystwa , nie potrzebujecie czasem spawacza 135 spawającego głównie na obrotnikach bez aktualnych certyfikatów. I jakie stawki oferujecie na tą chwilę . Dziękuję za ewentualne informację
    swiadomy

09.04.2018 00:12

pumarowicz nie lot to ty musisz być ogromny bo jak ten świat jest ogromy to ty poza hydro melem nic na pewno więcej nie widział ,jak to sie mówi g..no widział a na dodatek wie brawo dla rozeznania i wiedzy:)
    speed

14.03.2018 21:06

Chopy trza wrzucić na luza;) co wy tak się ta kamera podnicacie? Ten co pisze taki zbulwersowany to chyba nigdy na żadnym innym zakładzie nie pracował... W innych firmach to na wejściu i wyjściu odbicie karty, odchodzisz od maszyny odbicie nawet ile nakiblu siedzisz wiedza:) a w pumarze to jest luz i spoko atmosfera. Pijakow trza tepic a do łaźni startować na początku peletonu ;) ogólnie firma to nie mercedes wśród firm ale przyzwoita kasa i na czas a dla mnie to ważne.
    Stary

14.03.2018 23:13

Przyjacielu masz poczucie humoru ale jak patologia jest rzeczą normalną a to tylko wina ludzi którzy se dają wejść na głowę
    riposta

15.03.2018 07:45

ale w czym kolego widzisz patologię? przecież wszędzie pracuje się pełne 8 godzin i za tyle masz płacone. na grubie też przecież musisz się odbić a spróbuj wcześniej to zobaczysz ile Ci udu**ą z wypłaty. Wg mnie to wszystko jest normalne tylko ci skaczą przez których teraz te rygory, czyli ci co pół godziny wcześniej szli do łaźni
    Świadomy

28.01.2018 17:30

Dajcie sobie spokój z tą firmą ,stanowiska (dla spawaczy) koszmarne pomiędzy rozwalonymi obrotnikami i kilogramami przewalających się odpadków materiału które są martwe a maszyny na których pracuje spawacz to tez wiele do życzenia,ciężko się o coś do prosić rękawice okulary itp.Spawaczowi obiecują że zarobisz nie wiadomo ile a w rzeczywistości jak dostaniesz około 2200 zł na rękę za 168 g/na 1 mieś to musiałeś dobrze przy dziobać.Pod hydro melem pracując można dostać łatwo dyscyplinarkę,ostatnio latali z alkomatami i ludzie dostali dyscyplinarkę na 2 zm.Był też gość co wziął urlop wypoczynkowy który zgłosił majstrowi,a po którym wrócił i tez dostał dyscyplina za to że nie wypisał jakiejś karty urlopowej.(usunięte przez administratora)
    Zadowolony

14.03.2018 17:19

Jak się nie ma pomysłu na przyszłość to się uprzykrza ludziom życie zamiast inwestować w maszyny i narzędzia i się nie ma pomysłu na przyszłość to się robi zdjęcia a chodzi tu o kasę prosta matematyka udupic 10 po 300 wychodzi 3000 *12 =36000
    Uncoj

14.03.2018 23:21

Nowelizacja kodeksu pracy jest współczesną formą niewolnictwa PiS dopiero zniewoli pracownika Matrix i orzeł 1984 staje się rzeczywistością
    szybki

22.01.2018 19:58

W Internecie jest, że szukają pracowników na dół a na warsztat spawaczy i slusarzy. Spawacz zarabiaja podobno nieźle, ale ciężko się dostać bo wysokie oczekiwania co do jakości.
    leonzio

04.03.2018 14:21

nie zgodze sie patrząc na ten chłam ktory tworzymy
    Byly pracownik

06.03.2018 18:01

Zgadzam się z przedmówcą. Dno i kilometr mułu, a płaca mocno średnia. Bez 4-5 świąt nie ma szans zakręcić się obok wypłaty 4 tys, co w wiekszosci zakładów dla spawaczy jest normą.

07.02.2018 16:39

kto to pisze takie dyrdymaly
    rambo

08.02.2018 23:41

Widzę stary że jesteś w temacie ale są tu bajkopisarze co piszą scient fiction bo wiemy ja jest ale po co pisać jak cudownie
    zadowolony tr

03.02.2018 21:20

Bardzo dobre zarobki dużo narzędzi i bardzo dobre maszyny polecam każdemu ten zakład jest spoko
    Gość.....

22.01.2018 17:44

Jakie stawki dają spawaczowi na początek
    Tomek

17.01.2018 17:52

zadowolony 06;49

17.01.2018 06:49

Witam, postanowiłem podzielić się z wami moimi spostrzeżeniami po ponad miesiącu pracy. A zatem jakieś dwa miesiące temu wróciłem z UK i z przyczyn osobistych jak i urzędowych zmuszony byłem znaleźć pracę na miejscu i legalnie. Z racji że jestem z Siemianowic pojeździłem po większych firmach i trafiłem do HYDROMEL. Konkretna rozmowa, propozycja ze strony firmy i zaczynamy pracę w ciągu tygodnia. Duży zakład więc na początku bieda się odnaleźć ale po tygodniu już wszystko jak i w miarę wszyscy znani. Firma działa dla górnictwa, więc jak ktoś oczekuje linii produkcyjnej części mercedesa to się zdziwi, ale na te roboty co wykonują myślę, że firma dobrze wyposażona. Na okresie próbnym dostałem ubranie, buty i wszystko to co potrzebowałem. Dozór w porządku, choć kierownik trzyma dyscyplinę... Po pierwszej wypłacie jestem zadowolony, a od lutego premia będzie nie do 20 a 30% więc kolejna szansa zarobić. Jak liczysz, że zarobisz kilka tysięcy jak na oplu w Gliwicach to nie ten adres, ale jak zależy Ci na pewnej robocie za przyzwoite pieniądze to przychodź. Dodatkowo jak umiesz obsługiwać centra CNC lub jesteś spawaczem to chłopaki zarabiają podobno zajebi**ste pieniądze po kilka tysięcy na rękę no ale to nie moja liga. Powiem wam tak, też czytałem te komentarze i te negatywne trochę mnie odstraszały, ale teraz już wiem jak jest. Myślę że te negatywne piszą albo stare pierdziochy, którzy boją się że młodzi ich wygryzą, albo Ci co nawet tu nie byli albo po prostu inbecyle co narzekają na wszystko nawet własną starą. Ale poza tym odrzutkami natury ludzie są w porządku, jest trochę emerytów, ale tych co znam są ok i na prawdę rzetelni. Czytałem też jeden komentarz i był trafny :"skoro taka straszna firma to po co dalej w niej pracujesz idio***to" i na tym zakończę. Jeśli moja opinia przydała się komuś to fajnie. Pozdrawiam

16.01.2018 18:20

skansen i mobing

12.01.2017 18:33

skoro tak wam źle w HYDROMEL to czemu dalej tam pracujecie? Kto logicznie myślący sra do miejsca w ktorym sam siedzi... Ja pracuje tam i potwierdzam słowa "długoletni pracownik i spawacz" że firma jest ok i każdemu mogę polecić, kto chce mieć pewne miejsce zatrudnienia i godziwe warunki pracy.

28.12.2017 19:59

Ja myślę że masz coś z głową skoro piszesz takie (usunięte przez administratora). Fajna firma a Ty pewnie albo tam byłeś sprzątaczka albo nawet nie pracowałeś bo tego Ci nie dali. Jakby było tak źle to ani ja ani wszyscy Ci nowi co przychodzą nie zostali by długo a jest inaczej. Uważaj bo hejt jest karalny.
    Przyjaciel

10.01.2018 07:18

Znajomy.masz całkowicie rację.syf brut i ubustwo.a ten co pisze że firma dobra to ktoś co główni widział i wie.Takich jest wielu jak czarna masa baranów,nic nie dochodzi do cwioków ,nawet jak byś podał (usunięte przez administratora) na talezu to będzie im smakować:)
    ON

01.02.2017 17:15

Fajna firma, dobre zarobki polecam
    hotter

17.02.2017 10:22

Jak wypłaty za ten miech na pniowku bo niebawem tam ida?!.
    zmeczony

18.12.2017 12:04

to ty jeszcze dobrej firmy nie widziałeś.Jak byś tam dostał się do takiej firmy to chyba byś został gey-em.

14.12.2017 18:27

co sie poleprzylo zaczol sie leczyc

23.11.2017 16:53

Jaki pan taki kram

23.11.2017 16:15

Wycofanie swoje wpisy

18.11.2017 22:09

Tutaj się nic nie dorobicie i trzeba pilnować nadgodzin szczególnie kierowcy bo ciągle brakuje nadgodzin!!!! Szczególnie w ostatnich miesiącach!!!

20.11.2017 07:58

No to przychodź i zobaczymy jak długo porabiasz jak ci nie popłacą połowy nadgodzin bo (usunięte przez administratora) powie że nie i tyle a tej premi pełnej 20% jeszcze na oczy nie widziałem
    tirowiec

20.11.2017 18:25

Ja jednak zaryzykuję. Jak na razie to ludzie sobie chwalą firmę a jak nie będzie dobrze to zmienie.

13.11.2017 09:00

To mój drugi komentarz, nie będę patrzył obojętnie. Panowie ja tam pracuję kilkanaście lat i nie było miesiąca, żeby wypłata nie była na czas lub zapłacono mi mniej niż się należy. Jeżeli ktoś pisze komentarz, że go oszukali na kasie to niech poda konkrety. Jak dobrze kojarzę, to był ostatnio jakiś pseudokierowca krótko, który podczas cofania rozdupił bramę na hali. To była moja zmiana i wszystko widziałem. Taki był z niego kierowca, że cofać nie umiał i teraz się dziwi, że mu po wypłacie polecieli jak taka brama pewnie kupe kasy kosztuje. Panowie, to forum ma służyć pisaniu opinii prawdziwych i obiektywnych. Ostatnio wypłata jest większa, zarobki poszły do góry także ja sobie chwalę robotę.

15.11.2017 15:05

Kolego, ja nikogo nie oczerniam, ale jak ktoś pisze że go oszukali bo nie dostał kasy to niech opowie dlaczego tak się stało. Pseudo reklama nie jest nikomu potrzebna. Uszkodzenia też widziałem i nie było to jedno przeslo. Co do kasy, ja nigdy nie miałem opóźnienia w wypłacie, a ty miałeś ?
    on

15.11.2017 21:00

Właśnie !!!!!!! Za kogo robisz że tak ci dobrze bo prawie ciągle pełno roboty niema czasu się dobrze w tyłek podrapać a nie wspomnie o innych rzeczach.
    Nikon

26.10.2017 07:59

Stawka za kierowcę 17 brutto i musisz robić za mechanika i ładowacza a ten biały daf zajechany i o wszytko trzeba się prosić ????
    Kierowca

12.11.2017 19:53

Pracowałem tam nie całe 1,5 miesiąca i (usunięte przez administratora) mnie na kasie jak jest tu jeszcze jakaś osoba co została tak samo potraktowana jak ja to pisać bo zakładam im sprawę w sądzie pracy i głoszę wszystko do PIPU i ITD i gdzie tylko idzie niech się wezną za tych (usunięte przez administratora)
    tirowiec

12.11.2017 20:37

Skoro tak długo pracowałeś to pewnie byłeś orłem haha powodzenia w walce ale napisz jak już coś osiągniesz

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HYDROMEL?

Kontakt - HYDROMEL Sp. z o.o.

Wyzwolenia 14 41-103 Siemianowice Śląskie

Branża główna: Maszyny i urządzenia

18.10.2017 20:08

Najlepsza firma, w której pracowałem. Jestem w HYDROMEL tokarzem. Polecam każdemu.
    M

11.10.2017 21:18

Kierowca C+E 17,50 zł brutto/h o ile dobrze pamiętam ;)
    Ambitny

17.09.2017 09:03

Aż się przykro robi jak czytam wypowiedzi, że kasa ok, wypłata super. Jak dla mnie stawka 21 zl brutto to śmieszne pieniądze dla spawacza. Bez nadgodzin zarobisz 2500 na reke. Gratuluje ambicji tym co cieszą się z takich pieniędzy.
    Ambitny

24.09.2017 13:23

Naucz się czytać ze zrozumieniem i dopiero nazywaj kogoś (usunięte przez administratora)
    czytelnik

29.09.2017 20:23

Z mojego komentarza nie wynika ze nazywam kogos(usunięte przez administratora)a nazywac zaraz kogos (usunięte przez administratora) to swiadczy o (usunięte przez administratora). Nalezy czytac z zrozumieniem!
    kleofa-siok

11.08.2017 22:14

Jestem przypadkowym czytelnikiem tych wszystkich komentarzy i nie pracuje w tej firmie.Bylem przez 32-lata pracownikiem dolowym na jednej ze zlikwidowanych kopaln w Katowicach. W czasie tego okresu pracy zaliczylem prace od pomocnika az do osoby dozoru i poznalem setki ludzi-gornikow.Pisze to dlatego by stwierdzic ze te negatywne opinie o tej firmie pisza ludzie-pracownicy ktorzy nie bardzo powaznie mysla o robocie a bardziej interesuje ich tylko zarobek.Nikt nie pisze co robi ,jakie prace wykonuje tylko ze za malo mu placa.Zarzucaja ze emeryci tam pracujacy sa faworyzowani i ze swoja emerytura maja fajne zycie.Nikt z tych "krytykow"nie bieze pod uwage ze emeryci maja wieksze doswiadczenie zawodowe za co tez nalezy im sie uznanie -nawet w postaci lepszej placy. Na koniec jedna rada dla tych wszystkich "krytykow" zmien sobie prace.Pamietaj ze "lewusom" w kazdej firmie bedzie zle. Sumiennym pracownikom zycze wszystkiego najlepszego i zadowolenia z roboty oraz doczekania dobrej emerytury.
    Pumarowicz

14.08.2017 20:54

W końcu ktoś mądry pisze i aż przyjemnie się czyta. Pozdrowienia dla wszystkich Pumarowiczow szczególnie tych, co pracują tam już ponad 10 lat
    Miro88

01.07.2017 19:54

Cześć, ja od niedawna pracuje w Hydromel jako Górnik ślusarz na dole. Aktualnie Knurow i z tego co sztygar gada robota do końca roku ale proponowali mi czy nie pójdę na Bielszowice bo tam też roboty maja. Firma solidna i za pracę bez weekendów 2800 na rękę to nie tak źle jak dla mnie na początek. Słyszę że roboty maja duzo i chętnie zatrudniają. Bratu kazałem iść teraz na kierowcę bo akurat szukają a to jego fach, dostał propozycję 17.50 ale oni potrzebują od już a on mógłby dopiero od września i zrezygnował.

01.07.2017 22:24

To co kolego, w dwa dni podnieśli stawkę do 17,50 brutto z 16? ;) Owszem, Pan kierownik transportu wspominał, że potrzebują kierowcy na tego białego DAFika "na wczoraj" i że mają problem z znalezieniem kierowcy od dłuższego czasu, a sprawa jest banalnie prosta - zarobki. Rozumiem, że praca raczej spokojna, na miejscu (dziennie w domku), ale 2300 zł na rękę, to jak dla mnie troszkę za mało, jak na trud włożony w zdobycie uprawnień. Już te 4000 zł brutto byłoby do zniesienia - w czwartek wystawili ofertę iż wynagrodzenie od 3500 brutto, więc może dojdą do tego poziomu ;)
    rudy

06.07.2017 21:03

Ja od poniedziałku zaczynam jako ślusarz na hali. Na razie zarobki wyglądają ok. W kadrach przede mna czekalo 4 kolegow i tez dostsli robote. Firma chyba rosnie w sile. W urzedzie gadali mi ze druga w siemcach. Po okresie próbnym dam znać jakie wrażenia.
    max

30.06.2017 21:11

Ja byłem w sprawie pracy na dół , szukają chętnych praktycznie w wszystkich zawodach górniczych, tyle mają roboty .Nie powiem propozycja dość ciekawa w porównaniu z innymi firmami. Mam dostarczyć szkolenia i kursy i będziemy rozmawiać o stawce. Na razie jest obiecująco, jak będę pewny swego napiszę co i jak.

29.06.2017 12:30

Byłem ostatnio na rozmowie ws. pracy dla kierowcy...16 zł/brutto godzinka + zdaje się jakaś tam premia. Praca wydaje się być ok, ale szkoda, że takie małe pieniążki.
    laga

27.06.2017 19:49

Ja się zatrudnilem jako spawacz. Dużo roboty jest, ale pierwsza wypłata była i chce się robić. Kierownik gada, że roboty do końca roku i nawet weekendy wszystkie. Na dzień dzisiejszy polecam przyzwoita firma jedna z lepszych w której robię a mam już 40 na karku
    Ave

22.06.2017 21:50

Widzę, że kierowcy C+E szukają już 4 miesiące...widocznie moje 2 lata doświadczenia, to mało ;)

30.06.2017 15:23

Wiesz, niby tutaj "fizyczni" zarabiają przyzwoicie, ale nie wiem dlaczego kierowcy, których mają chyba tylko kilka sztuk, a również są mega ważnym ogniwem w tej firmie, zarabiają tak marnie. Tutaj na to stanowisko przyjdzie ktoś, kto potrzebuje dorobić do emerytury bo jest pełen ZUS, bo ktoś kto ma doświadczenie, to z całą pewnością znajdzie coś lepiej płatnego - na CE w biedronce jest +/- 3200 zł. OK, nie mówię, żeby zaraz rzucali te 3200, ale spokojnie 2800 mogliby dać, a przy pracy 8h dziennie, to byłoby już ok. Szkoda, no ale cóż ;)

30.06.2017 15:25

Wiesz, niby tutaj "fizyczni" zarabiają przyzwoicie, ale nie wiem dlaczego kierowcy, których mają chyba tylko kilka sztuk, a również są mega ważnym ogniwem w tej firmie, zarabiają tak marnie. Tutaj na to stanowisko przyjdzie ktoś, kto potrzebuje dorobić do emerytury bo jest pełen ZUS, bo ktoś sporo przed emeryturą, kto ma doświadczenie, to z całą pewnością znajdzie coś lepiej płatnego - na CE w biedronce jest +/- 3200 zł. OK, nie mówię, żeby zaraz rzucali te 3200, ale spokojnie 2800 mogliby dać, a przy pracy 8h dziennie, to byłoby już ok. Szkoda, no ale cóż ;)
    Hank

18.05.2017 22:19

Polecam firmę. Nigdy nie spóźnili się z wypłatami. Wysoka ilość bonów żywnościowych, całkiem niezła organizacja pracy, wiele zadowalających przetargów. Dozór w miarę ogarnięty, pracownicy też. Wiadomo zdarzają się półgłówki, jak wszędzie. Ale jak najbardziej pozytywna opinia od mojej osoby.
    Prosiak

19.02.2017 23:40

Siema . Ja Pracuje rok czasu w tej firmie i polecam j kazdemu kto chce pracowac, ludzie sa wporzadku nie wazne czy to emeryt czy mlody , wszyscy sie doagaduja. Co prac na danych kopalniach i wyplat to owszem w grudniu kazdy mial wyplate ucieta . a zaraz po nowym roku zrobilo sie lepiej. Ja bez sobot mam 2,7 na reke zrobie 3 czerwone i mom 3,4 na reke. Trzeba chciec robic a nie (usunięte przez administratora) ze jest dupnie zle, kartki sa po 18 zł wyplata terminowa kartki najpozniej do 20 kazdego miescia sa, co do osob dozoru to praktycznie kazdy sztygar jest normalny nie ma jakis dolewan czy czegos , przychodzisz robisz swoje i (usunięte przez administratora) na 6 bez zadnyhc problemow. Ci co pisza te komentarze to sa osoby ktore nie chca robic i patrza tylko zeby ktos zanich zrobil a oni dostali piniadze i co onie to nie sa. Pozdro Polecam Firme :)
    grubiorz

24.01.2017 14:41

Firma, do której nie można mieć zastrzezen. Każdy ma swoje zdanie. Ja z racji ze znam dziesiątki osob pracujących ze mna i mających podobne zdanie do mojego to polecam
    Arkadiusz

27.01.2017 00:37

A ja nie nikomu nawet wrogów to moje zdanie . Jesli polecasz to sie ciesz bo ja ze swoimi znajomymi nie polecamy .
    TrzeźwoMyślący

23.01.2017 23:11

Te wyplaty w okolicach 3k i wzwyż to mają tylko emeryty, najwięksi (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) w tej firmie. Oni mają po 15,50zł/h i w górę. Wypłata 10'tego a 20'tego jeszcze emeryturka, takiemu to dobrze, a prawda jest taka że jak jesteś młody i masz rodzinę to ciężko z takimi wypłatami.... Jak kolega wyżej napisał, znajomi pracują na produkcjach, na strefach w Gliwicach i tam wypłaty mają 3k, nie musząc oddychać w tym syfie, czy ci coś na głowę nie spadnie i wkur*** się z starymi emerytami. Nie ma sensu robota w tej firmie, jak i każdej okołogórniczej przy dzisiejszych pieniądzach. Górnictwo jeśli już (mimo że nie ma tych kokosów jak kiedyś) to tylko pod kopalnią, firmy zewnętrzne to dno!
    aleks

24.01.2017 11:48

I frajernia ,swietnie to ujales PowerPoint

14.01.2017 13:18

bardzo dobra firma, dobre zarobki (wiadomo zawsze może być lepiej), luźna atmosfera i dozór wyrozumiały. Polecam
    Zbychu

12.01.2017 14:39

do ryl- ja mialem teraz 4 czerwone to dostałem 3 . Każdy ma swoje zdanie a ja swojego nie zmieniam jak dla mnie firma dobra i pewna robota a nie tak jak robiłem w innej to prosiłem sie o kase. Teraz na likwidacji u Stasia jest dobrze
    Górnik p/z

11.01.2017 20:13

No i wczorajsze wypłaty to żenada na całego. W grudniu żenada, obiecali że w styczniu bedzie lepiej, jest tak lepiej że jest gorzej niż w poprzednim m-cu. Teraz obiecują że lepiej bedzie w marcu...ale którego roku ja się pytam? Za m-c zapierniczania + 3/4 czerwone dostac 2200-2300zł to żenada ! Odradzam tą firmę, od kilku m-cy zarobki to równa pochyła w dół. O wszystko się proś, łachy, wolne, nawet głupich rękawic się nie doprosisz. Uciekać i trzymac sie z dala.
    Zbychu

09.01.2017 12:16

Ja robia na Pniówku i jakoś ujdzie... Kumpel siedzi na Knurowie to sztygar im przekazal ze robote maja do końca 2017 roku. Z czerwonymi mi wypłata wychodzi ponad 3 na łapa. Z tego co gadaja, hydromel jako jedyny przetrzymal kryzys i teraz ma sie dobrze
    ryl

09.01.2017 17:13

Jesli można wiedzieć napisz wela tam zarobisz na tym pniowku bo jestem z okolic i w środę mam rozmowę wiec niewiem czy warto jechać na Siemianowice z gory dzieki
    ryl

09.01.2017 17:16

Mialem na myśli z iloma czerwonymi bo to ważne
    spawacz

07.01.2017 10:40

po komentarzu "długoletni pracownik" postanowiłem napisać bo cos mnie chce trafic jak widze co niektórzy pisza. Ja hestem spawaczem w firmie, która wysyla nas do hydromela i powiem wam, ze gdyby kierownik zakładu powiedział mi ze mogę przejść do nich to od razu bym to zrobil. Ludzie firma działa w górnictwie to nie miejcie oczekiwań co do zarobków czy miejsca pracy, ale jak widze jak traktują swoich pracowników to u mnie mogę o tym pomarzyć... Wyplaty na czas, zarobki ze sredniej półki a z nadgodzinami które można robic nawet wysokie bo około 3500 na rękę. Mi to sie wydaje, że te komentarze to piszą ci których albo wywalili bo nic nie robili albo ci co w ogole sie tam nie dostali i teraz obrażeni wielce. I gadałem tez z tymi górnikami, których oddelegowali na hale do siebie. Dali ich tylko dlatego, ze pilnie musieli przygotować nowa hale do produkcji i brakowało im rąk do pracy. Po tygodniu wszyscy wrócili na gruba bo maja tam tyla roboty.
    punaralnar

07.01.2017 22:17

Ty mówisz o spawaniu i nadgodzinach jest okecto sie zgodzę ale sytuacja w pracach p/z czyt górników juz tak fajnie nie wygląda podobno ... Ale tylko podobno jak jest musialbym sie przyjąć i zobaczyć ...
    długoletni pracownik

06.01.2017 16:55

Jak tak czytam niektóre komentarze, to aż trudno mi uwierzyć, że zostawiający opinię piszą o firmie HYDROMEL, w której pracuję ponad 10 lat I NIE JESTEM EMERYTEM.... Ludzie nie wierzcie w te brednie, ja bez sobót i niedziel zarabiam około 2500 na rękę (zdarzają się miesiące, że z nadgodzinami mam 3400 a znam kilka osób tokarzy którzy zarabiają koło 5 tys. na rękę ). Praca na trzy zmiany po 8 godzin. Zespół wymieszany, choć zgodzę się z przedmówcami, że około 60% to emeryci, ale jest też dużo młodych ludzi, którzy tak jak ja chwalą sobie tą firmę - dlaczego?? bo odkąd tam pracuję, nie zdarzyło się żeby wypłata była opóźniona, żebym nie dostał urlopu który mi się należy czy żeby ktoś mi ubliżał. Kadra zarządzająca wymagająca, ale dlatego że to ludzie z długoletnim doświadczeniem i wiedzą jak robota ma wyglądać. Mówicie, że firma upadnie - to ciekawe jak wytłumaczycie, że ciągle inwestują (nowe hale, nowe maszyny, ciągłe modernizacje itp) a to że mają część maszyn starych, to dlatego Panowie że specyfika produkcji nie wymaga nic innego...ale przecież niektórym znawcom nie muszę tego tłumaczyć. Ci co czytają mój komentarz, niech zrobią sobie z tą wiedzą co chcą. Ja jestem zadowolony z firmy. pozdro.
    ad

28.11.2016 19:14

Firma bardzo słaba, szkoda gadać. Kiedyś to upadnie ileż mogą chodzić wszyscy na cyku i przyjmować emerytów. Nie doceniają ludzi którzy się starają i chcą coś wnieść pożytecznego do firmy. Do zrobienia nie raz 10 robót na raz a za każdą odpowiadasz jakbyś miał nie wiadomo ile czasu na nią.

Zostaw merytoryczną opinię o HYDROMEL Sp. z o.o.