brak logo

Gorny z.o.o.

Czempiń

Opinie o Gorny z.o.o.

Pracownik 2010-10-18 19:54:15
Fatalne warunki pracy, a jeszcze gorsze płace. Aby zwerbować pracowników obiecują wyjazd do belgii i tam złote góry. na miesięcznym szkoleniu w czempiniu można zarobić na rękę 600 zł, a pracuje się od rana do wieczora, wysłuchuje obelg jak (usunięte przez administratora) nie jest w humorze a zawsze nie jest i tak dzień w dzień. W Belgii na rękę można zarobić 2500 zł jak się zbierze w miesiącu 5 ton pieczarek - to nierealne bo nie ma na tyle pieczarek. Obiecane premie to bzdura. Tak się tacy dorabiają na ludzkiej naiwności i chęci pracy za dobre wynagrodzenie, ja też do tych naiwnych należałem. Przestrzegam przed tym (usunięte przez administratora)
aaaa 2010-11-05 12:23:04
popieram kolege (usunięte przez administratora)
2
Anonim 2012-03-23 11:52:45
POPIERAM (usunięte przez administratora)
pracownik 2012-03-23 21:08:33
Zgadzam się ze wszystkim co jest wcześniej napisane. Na rękę można zarobić góra 800zł pracując oczywiście wiecej niz 12 godz. dziennie również w sobotę i niedzielę. Panią Anie wszyscy juz poznali zachowanie udzieliło jej się od Szefa całej firmy. Nie mam nawet możliwości o zarobkach jakie są proponowane na spotkaniach 2-3 tys. Kwestia mieszkania w pomieszczeniu służbowym: mieszkanie nie nadaje się do użytkowania. Smród i brud. Łóżka piętrowe pokoje 8,4 osobowe. Na piętrze nie powiem, bo nie widziałam. W kuchni jest kuchenka gazowa i lodówki. Niestety na panujący tam brud osoby,które przyjeżdżają żyją na suchym prowiancie. Łazienka niby ok. prysznic;( Sporadycznie wytrzymuje tam ktoś miesiąc. Ludzie uciekają w te sam dzień albo na drugi. Nie polecam. Szkoda,ze fotek mieszkania nie można umieścić.
2
anonim 2012-06-06 00:49:28
za niskie place, fatalne warunki pracy tak jak wszyscy poprostu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] !!!!
2
anonim 2012-06-14 23:44:37
Pracownik - 2010-10-18 19:54:15

Fatalne warunki pracy, a jeszcze gorsze płace. Aby zwerbować pracowników obiecują wyjazd do belgii i tam złote góry. na miesięcznym szkoleniu w czempiniu można zarobić na rękę 600 zł, a pracuje się od rana do wieczora, wysłuc [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e obelg jak brygadzistka Ania nie jest w humorze a zawsze nie jest i tak dzień w dzień. W Belgii na rękę można zarobić 2500 zł jak się zbierze w miesiącu 5 ton pieczarek - to nierealne bo nie ma na tyle pieczarek. Obiecane premie to bzdura. Tak się tacy dorabiają na ludzkiej naiwności i chęci pracy za dobre wynagrodzenie, ja też do tych naiwnych należałem. Przestrzegam przed tym obozem pracy.
bylem tam wiec sprostuje kilka zdur chociaz duzo w tym prawdy.Jesli chodzi o mieszkanie to puknijcie sie w glowe a brod jesli byl to sie sprzatalo tekst o pietrowych lozkach tez ja bylem u Metiego w Riemst w sobote ciasto jak nadgodziny zamawial dobre jedzenie.W stolowce automat z kawa pracowalo sie owszem duzo godzin i niestety za 2000zl przy 300 nieraz godzinach.Warunki mieszkania dobre a u grupy w ktorej byl (usunięte przez administratora) komfortowe,(usunięte przez administratora)miala owszem ciezki charakter ale szlo z nia sie dogadac.Jedyne rozczarowanie to niestety pensja obiecywano 5 tys a bylo maks 2 ale coz (usunięte przez administratora) bral od ton to co my zebralismy a nam dawal ochlapy.
2
Wiktor 2012-08-18 08:07:31
Wypowiem się na temat firmy, mieszkania i pracy w Polsce u Górnego. Mieszkaliśmy w Będlewie, warunki - marnacja. (usunięte przez administratora) Kibel na górze sporadycznie wylewał. Ogólnie, praca jest znośna tylko ludzie to (usunięte przez administratora). Jechaliśmy do pracy o 7 do 19, dowiadując się, że zarobiliśmy 50 zł. Nie robiłem przy zrywaniu grzybów, tylko przy produkcji czyt. przygotowanie hal. Każdy z kim tam się rozmawia, nie poleca pracowania w tej firmie. Prawda jest taka, że trzeba uważać tam na (usunięte przez administratora), jest ok. Nie miałem z nią problemów, nie wyzywała nas ani nic. Zjechałem wczoraj, bo zostałem zwolniony, bo (usunięte przez administratora) tak sobie to załatwił. Prawdą jest też, że ludzie przyjeżdżają i wyjeżdżają a jak już zostają, to do pierwszej wypłaty i ich nie ma. Tam może jechać do pracy osoba bezdomna, której zależy na miejscu zamieszkania.Nie polecam pracy, jak już nawet się nie ma wyboru to lepiej iść żebrać pod kościół niż pracować u (usunięte przez administratora).
1
Veyron 2012-10-08 10:29:55
Praca tam-to jest Horror. Jestem ukrainką.Byla u (usunięte przez administratora) latom 2011. Bardzo horror.
zawiedzieni 2013-03-26 13:52:20
Veyron - 2012-10-08 10:29:55

Praca tam-to jest Horror. Jestem ukrainką.Byla u Gornogo latom 2011. Bardzo horror.
warunki mieszkania tragedia smrod syf pluskwy jak mozna tak mieszkac do tego polakow nie ma tylko ukraincy nie informuja o niczym zlym mowia ze jst po remoncie a grzyb na scianach porazka wezcie sie za to zanim beda choroby sie roznosic i ludzi tam zarazac!!!
1
bolek 2013-05-16 20:42:00
Dyspozytor od kierowców nie nadaje się n to stanowisko w tej firmie a ja szczególnie pozdrawiam(usunięte przez administratora)
1
bolek 2013-05-16 20:49:35
musiał nastąpić porządek bo ten dyspozytor tymi jazdami by rozniósł całą firmę , była do przewiezienia jedna osoba a jechało doże auto i tak kierował a wszystkiemu byli winni kierowcy ja na tym stanowisku widział bym (usunięte przez administratora)
4
Egonn 2014-05-03 21:23:06
(usunięte przez administratora)Jeżdżąc na ciężarówce tarczki leciały przez okno tam się nie liczy czas pracy tam się liczy ON (usunięte przez administratora)Ale on wogóle się nadaje na szefa firmy nawet by tymi nowymi Caasami gnoju nie potrafił porozrzucać. Dla mnie to śmieć i mam wyjebane na niego. Ale jeszcze nasze ścieżki się nie rozstały policzymy się Panie(przepraszam za słowo Pan nie obrażając Panów) nie odkrywam kart przed rozdaniem i tak Ci te firmę zamkną hehe
1
gal 2014-10-04 20:54:53
firma beznadziejna przyszłości tam nie ma ludzie traktowani są jak przedmiot zarobki nędzne najlepszy jest brygadzista Tomek wiecznie biega za swoim szefem jak piesek ha ha a on i tak ma go w du..e jak wszystkich pracowników
4
EDEK 2014-12-25 14:12:48
Witam. Wypowiem się trochę na temat pana Górnego. Ogólnie wszystko by było wporządku gdyby nie zachowanie szefa. Pamietam jedno z jego zachowań gdy jeden z pracowników sprzątał i na moich oczach szef wyrwał mu miotłe z ręki po czym złamał na pół i powiedział że odciągnie mu za to z wypłaty. Jak dla mnie to nie zachowanie zdrowego człowieka. Ogolnie brygadzistki które poznałem były wporządku ale jedna z nich czyli ciocia pana Górnego za bardzo przesadzała. Szef tylko i wyłącznie jej może podziękować że ludzie się zwalniają. Kobiet traktuje ich jak śmiecie. obraża panie i panów choć oni robią to co do nich należy Mówi na nie niecenzuralne słowa. Powiem tyle widać że u nich to rodzinne. Powiem krótko jesli pan górny nie zmieni swojego zachowania a jego ciocia nie odejdzie z tej firmy nie widze kolorowej przyszlosci dla tej firmy. Zapom nailbym o pani wioletcie która podlizuje sie szefowi a gdy juz go nie ma obgaduje jaki on to nie jest wsrod pracownikow. Panie Gorny niech pan wreszcie przejrzy na oczy jakich ma pan fa łszywych pracowników. Pozdrawiam :)
6
Zosia30 2015-01-03 17:36:06
A co sądzicie na temat (usunięte przez administratora) który tam pracuje
3
jkkiii 2015-01-27 18:48:41
Nie polecam nikomu wytrzymałam tam parę dni totalna masakra praca jakoś by uszła ale ludzie?? masakra wredni do granic możliwości a te pizdy co tam robią najdłużej wielkie Panie zasrane w ciągu 20 lat nigdy nie pracowałam w takim miejscu co patrzą na ciebie jak na jakąś głupią bo one sa wielkimi paniami i nie podskakuj ,a wielkie nic tam robią ,
KRYSIA 2015-01-29 15:10:12
Pracowałam u Pana Górnego dorobił się na ludzkiej krzywdzie nie polecam pracy tam iz to nie pracodawca tylko.....nie będę się wypowiadała.Może Pan sobie mnie przypomni traktuje ludzi jak śmieci nie ma oczym z tym Panem rozmawiac KRYSIA


.
1
miki 2015-01-30 15:42:45
Zgadzam sie praca by uszla ale nie ma ladu wogule no i pani kierownik to co ona robi to brak slow krzyki. I brak szacunku do ludzi
fgtgrssaaa 2015-01-30 18:55:46
praca by uszła pracowałam na magazynie pakowanie pieczarek ale ludzie to jakas porażka jeszcze z takimi wrednymi ludźmi nie miałam do czynienia nigdy , najgorsze te młode co tam robią już dłużej z dwa lata góra trzy wredne że z kijem nie podchodź wielkie paniusie , a kierowniczka hahahahhaa lata wyzywa a sama nic kompletnie nie robi tylko łazi w ta i w ta
Hejted 2015-03-12 16:51:54
Witam nie polecam nikomu tej pracy chociaż miałby ktos z głodu pasc jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i wykorzystywnie ludzi do mozliwosci wytrzymania praca od rana do wieczora minimum 13 godz za 8 zl pracuja tam nawet po 17 godz ida na 14 po poludniu wracaja o 6 rano albo ida na 7 rano koncza 1,2 w nocy dziwie sie ze ludzie sie godza na te warunki i smieszne pieniadze mesiecznie 250 godz swieta weekendy non stop do pracy dni wolne masz jak nie pojdziesz sam z siebie na dzien odpoczynku juz dawno ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] powinna inspekcja zamknac umowy smieciowe zero ubezpieczenia kompletnie nic a szlachta chodzi i tylko pieniadze bierze na czyims karku sie do rabiaja jak tacy madrzy sa to niech wezma swoja cała rodzinke i niech zapierdalaja po tyle godz na tyle godz pracy nie potrafia zapewnic jedzenia jesli sa nagodziny NIE POLECAM NIECH SOBIE SAMI ROBIA SZUKAJA JELENI TO DO LASU bo czasy za smieszne pieniadze sie skonczyły długow wiecej maja niż wlosow na głowie a wielka szlachte udawaja tylko jakim wykorzystywaniem ludzi
5
Lilia 2015-09-01 18:24:39
Laper to lepiej uwierz. Mlodzi ktorzy tam przychodza odchodza po ok. 2 dniach pracy, starsi ktorzy juz sie przyzwyczaili robia tyle ile trzeba, czyli az wszystko zrobia (zajmuje im to ok 13-17h). Co do ocen brygadzistki i kierowniczki magazynu to prawda. Bylam swiadkiem kilku sytuacji. Ale jeszcze bardziej falszywa jest tam Hania z kadr. Niby dobra dla pracownikow a pomiata nimi jakby niewiadomo kim byla.
2
Anonim 45 2016-10-17 13:47:09
Okropna firma. Robią tam jak woły. Nawet 24h. A tak nawet 13 i dalej. Płacę bardzo niskie. Brygadzista nie szanują pracowników. Zbliżają im. Jakaś parodia tam
Jum 2016-10-17 19:20:19
No kosztorysant do katowic to zawsze się przyda, dobra kasa
Zostaw swoją opinię o Gorny z.o.o. - Czempiń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gorny z.o.o.