brak logo

SCHNEE Polska Sp. z o. o.

Kalisz

Opinie o SCHNEE Polska Sp. z o. o.

ja 2010-02-11 11:24
praca bez zadnych motywacji i malo platna duzo zarabiaja tylko kier. i dyr [usunięte przez moderatora]
2
robol 2010-03-18 23:56
praca na produkcji: jeden drugiemu jak by mógł to by nóż w plecy wbił. z schody na góre to są tak wytarte ....
4
ja 2013-02-19 17:11
jak nie pasuje to idż do Reco
1
skromny 2013-03-01 13:17
Pozdrawiam wszystkich ;-) jak ja was kocham moi drodzy i świat kocham !!! przestaje palić.
1
ja 2013-05-20 22:01
Czemu tak cicho. Wszystko się wali a tu cisza!
1
gg 2013-05-24 12:10
Bo wszyscy dbają o swoj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wszyscy spadają do Reco
1
cycu 2013-05-25 12:32
Koledzy to w końcu gdzie się przenosi Schnee
1
karol 2014-12-31 15:51
Olt, szkoda że nie doczekałeś się odpowiedzi, że nikt nie chciał pomóc. bo mnie też ciekawi ta kwestia co Ciebie, to znaczy czy pracuje się na akort czy może własnie ma się jakieś tam spisane obowiązki ale stałą pensje? nie ukrywam że ta druga opcja z pewną pensją byłaby mi bardziej dobra, bo czegoś takiego własnie szukam
4
szotkiewka 2015-01-23 19:01
praca na "akort"? nie znam takiej...a jak to jest z wynagrodzeniami netto, ile tam płacą na rękę? nie ukrywam że kwestie finansowe są dla mnie decydujące przy wyborze nowego pracodawcy zawsze, a uważam że warto ich zmieniać jak samochody. no chyba że firma zaproponuje mi jakieś super warunki to mogę u nich zostać na stałe. Czy da radę?
1
radek 2015-03-25 13:17
ktoś się pomylił, @szotkiewka nie ma się co już śmiać, ale faktcyznie wracając do tematu do jeśli to taka praca tylko na zlecenie, a nie bardziej stała, to chyba ja się na to nie piszę. Może jako dorywcza dla studentów byłaby dobra, ale ja poszukuję już konkretnej stabilizacji, a chyba w tej firmie nie moge na to liczyć?
1
00000 2015-09-17 17:02
pracuje w tej firmie od ponad roku i nie polecam nikomu. zatrudniaja osoby pod warunkiem wyjazdu polrocznego do niemiec do glownej siedziby firmy gdzie jest niezly charmider. ale wracajac do polskiego schnee nie ma zadnej przyszlosci. 1400 podstawy plus do tego premie obecnosciowe jakosciowe i ilosciowe ktore licza sie dopiero po 3 miesiacach i na reke wychodzi ok 1650 zl po roku jest 100 zl podwyzki. nawet podczas urlopu traci sie premie obecnosciowa i to jest chore!!!
2
00000 2015-09-21 14:51
Na początku masz 1400 zł po 3 miesiącach zaczynają liczyć się premie więc wychodzisz ok 1650 zł a po roku masz 100 zł podwyżki
1
jasiek 2016-05-20 20:12
a na jakim stanowisku @00000 pracujesz w tej firmie??
2
Już tu nie pracuje 2017-02-08 16:46
NIE Polecam! Wiekszosc doświadczonych pracowników odeszła albo ma zamiar odejść. Na dziale plastyfikacji ludzi ma się za nic. Pani prowadząca nie ma szacunku dla nikogo. Szkoda nerwów za te pieniądze.
9
ziomek 2017-04-17 22:09
hej, pozdrowienia z Holandii, kto tam teraz rządzi ?
1
ona 2017-04-18 22:09
Pan dyrektor S. odszedł po kilku miechach bo przejrzał na oczy, teraz wrócił i rządzi dziadek. Poza tym jak był syf tak jest nadal.
2
:) 2017-04-22 21:20
Dziadka zostawcie w spokoju to spoko ziom:)
1
tomek 2017-05-10 15:12
czyli bagno?Proszę o więcej info bo miałem zamiar iść
1
były pracownik 2017-05-18 20:25
daj sobie spokój Tomek to nie jest praca to wyścig szczurów.
1
BMW 2017-06-01 23:49
pracowałam - porażka to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie ma się co obrażać za taką opinie bo to jest prawda.Nie polecam nikomu .
1
Szne 2017-06-04 18:19
Co to duzo mowic tu rzadzi mafia,trzeba wchodzic w dupe K.Z. albo temu nieudacznikowi panu Staszkowi co po kilkunastu latach pracy nie umie wyciac maty ,zeby dostac podwyzke to trzeba zlozyc wypowiedzenie ,nie oszukujmy sie kazda dobra firma nie poszukuje non stop pracownikow i dyrektora zakladu ,a tu nagminnie sami odchodza ,porobia ludzia kilka miechow i spierdalaja gdzie pieprz rosnie ,nie mowiac juz o piecu gdzie pani G. i operator pieca sie nażrą przy piecu a potem cie gonia na przerwie bo 15 minut minelo .ODRADZAM WSZYSTKIM
8
tylko szybko 2017-06-05 22:35
nie wiem jak jest na poszczególnych stanowiskach,bo mogę tylko powiedzieć o pracy przy piecu .15 minut przerwy to fakt nie starcza na zjedzenie i popicie herbatą.Tempo nakręcają poszczególni pracownicy(SZEPCZĄ CI DO UCHA -TYLKO NIE STÓJ ,RUSZAJ SIĘ ,SKŁADAJ COŚ NP.KARTONY)Obłęd czegoś takiego nie widziałam ,a zapewniam widziałam wiele.SCHNEE uświadomiło mi że niewolnictwo jest w POLSCE. nie polecam nikomu .Brygadzistka rządzi-bo ktoś musi ,ale tam każdy chce rządzić i upodlić drugiego
5
Zostaw swoją opinię o SCHNEE Polska Sp. z o. o. - Kalisz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SCHNEE Polska Sp. z o. o.