brak logo

Markpol

Mielec

Opinie o Markpol

anonim 2009-02-17 22:24:29
Z tą uczciwością to byłabym ostrożna.Możliwe,że jak pracodawca jest ok.Ja mam złe doświadczenia z tą firmą,zgubili kilka paczek i jeszcze ja musiałam udowadniać ile ich było,taki bałagan mają.A o kasę za paczki musiałam się upominać,a i tak nie dostałam wszystkiego.A przeprosiny były wymuszone i to po czterech miesiącach nerwów.Zero odpowiedzialności.
Staly klient 2009-04-07 07:46:55
Od kilku lat mam do czynienia z ta firma i jestem bardzo zadowolona i nigdy nie miałam problemów z nimi!
focus6776 2010-11-23 22:54:41
po prostu ta firma to dno kompletne i tyle
anonim 2010-11-23 23:08:15
(usunięte przez administratora)z MARKPOLU ŻERUJĄ NA CZYJEJŚ CIĘŻKIEJ PRACY NAJLEPSZY PRZYKŁAD ROZKŁAD JAZDY BUSÓW NA KRAKÓW ,JESTEM STAŁYM KLIENTEM AIRBUSA I Z NIMI JEŻDŻĘ
tyro 2010-11-25 08:32:29
Dno jest ale z ciebie chlopaki sa w porzadku stają na głowie jak trzeba pomóc
tyro 2010-11-25 08:39:18
A każdy jeździ z kim chce to nie wiem w czym mają nie którzy problem tylko takie busy jak ma AIRBUS to naprawde strach siadać bardzo dobrze że ktoś wreszcie zrobił im konkurencje.
anonim 2010-11-25 10:03:11
dno to jestes ty i na dodatek masz jakies wlasne nie dowartosciwanie i dlatego szukasz kogos na kogo by prze??o??yc to swoje nie udolne ??ycie
studentka 2010-11-30 19:47:59
TYRO nie sciemniaj jestem studentką i juz rok jeżdżę a AIRBUSEM i busy mają ok ,a nawet filmik można oglądnąć przez drogę ,koleżanka studiuje w warszawie i też sobie ich chwali pozdro TYRO
tyro 2010-12-01 16:47:38
Studentka ok nie jestem za Markpol ale ok ze airbus ma konkurencje kiedys ja jechalem z airbus to te drzwi te z boku co sie wsida nie dało sie zamknąc. A ty anonim daj sobie na luz bo pomyśle ze ktoś z airbus to twoja rodzina tak ich bronisz.
studentka 2010-12-03 20:18:20
kolego TYRO pisze się dowartościowanie coś z nauką u ciebie na bakier ja stwierdziłam fakty a airbus tak samo mi lata jak markpol z tą różnicą ze ja i moi znajomi z nimi jażdzimy już rok i jest ok. Cześć nieuku.
klient 2010-12-06 20:15:40
Panowie z markpolu mam jedną prośbę ustalcie wkońcu cene biletu ze Szczucina do Krakowa bo widze z biletem przejazd kosztuje 15 złotych a bez biletu 10 złotych więc o co chodzi? to tyle pozdrawiam klient z S.
Driver** 2010-12-07 22:37:49
Moja ocena co do Markpol 10/10. Solidna, konkretna firma. Na chłopakach z tej firmy można zawsze polegać. Oby więcej takich firm.Chłopaki trzymajcie się. Życzę powodzenia. A konkurencja zamiast wypisywać głupoty na forum, niech lepiej weźmie sie do roboty, bo cięnko ich widzę. A jak nie znają zasad wolnego rynku niech sobie lepiej dadzą spokój z transportem już teraz. Pozdro
anonim 2010-12-07 22:50:13
anonim - 2010-11-23 23:08:15

(usunięte przez administratora)z MARKPOLU ŻERUJĄ NA CZYJEJŚ CIĘŻKIEJ PRACY NAJLEPSZY PRZYKŁAD ROZKŁAD JAZDY BUSÓW NA KRAKÓW ,JESTEM STAŁYM KLIENTEM AIRBUSA I Z NIMI JEŻDŻĘ

Wystarczy przeczytać te wypociny i od razu wiadomo kto tak naprawdę jest dnem. Podniecasz sie airbusem jak stonka wykopkami zapominając o minimum przyzwoitosci. Daj sobie na wstrzymanie bo to w niczym nie pomoże a może jedynie zaszkodzić :)
student 2010-12-10 08:12:59
Ludzie to zawsze beda nazekac .czepiacie sie Airbusa to nie wina kierowców ze jezdza takimi busami tylko szefa,oni robia co moga by sprawnie i bezpiecznie dowieść ludzi na miejsce ,pewnie jeżdza za marne grosze bo chca pracować ,pracowali ponad rok aby zdobyc klienta ,a Markpol na beszczelnego zbiera im ludzi po drodze lub ze stacji sam to widziałem .konkurencja konkurencją! musi być aby usprawic i bardziej zadowolić pasażera w końcu klient ma prawo wyboru
BYŁY DRIVER 2010-12-10 10:39:01
Kolego Driver nie piernicz głodnych kawałków jezdziłem w Markpolu na RUMUNIĘ to wiem jakie stawki płacą ,a ty jak się dowiesz to puzniej wystawiaj oceny 10/10 bo ja i chłopaki co jeżdżą możemy wystawić 1/10 i zastanów się co piszesz. Powodzenia
anonim 2010-12-13 14:48:24
BYŁY DRIVER - 2010-12-10 10:39:01

Kolego Driver nie piernicz głodnych kawałków jezdziłem w Markpolu na RUMUNIĘ to wiem jakie stawki płacą ,a ty jak się dowiesz to puzniej wystawiaj oceny 10/10 bo ja i chłopaki co jeżdżą możemy wystawić 1/10 i zastanów się co piszesz. Powodzenia

Ja jezdze od 5 lat i nie narzekam na stawki, w okolicach lepszych nie znajdziesz. A kasa zawsze wypłacana terminowo, nie ma problemu. Firma ok!
driver 2010-12-17 20:31:22
Kolego 5 lat to może jażdzisz busikiem na Hiszpanie i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jako kierowca sklepikarz różnych towarów i tragaż a po, cały dzionek na Żarówkę a o tirach nie masz pojecia bo jak cię takie stawki ochłapy satysfakcjonują to powodzenia i możesz jeżdzic w markpolu do emerytury Cześć
Kontrahent 2010-12-18 17:53:42
Kolege drivera cos strasznie musi bolec, ze tak najezdzasz na firme, Pewnie to ze zostal zlapany (usunięte przez administratora) :D, albo narobil kosztow przez wlasna glupote i beztalencie, co jest normą u kierowcow takiego pokroju i zostal wylany. No coz ma prawo, niech sobie pisze jak mu to ulzy, swiadczy to tylko o nim ! Znam firme ze wspolpracy i z opinii znajomych. Firma jak najbardziej w porzadku. Polecam. A kto madrzejszy nie bedzie patrzyl na opinie jakiegos drivika, ktorego zycie skrzywdzilo. Pozdrawiam wszystkich normalnych.
Pasażerka 2010-12-28 19:37:04
Ja muszę powiedzieć jestem pozytywnie zaskoczona. Miła fachowa obsługa, Standard i komfort jazdy na wysokim poziomie, przystępne ceny. Dla mnie super :)
driver 2010-12-29 20:18:08
Ty KONTRACHENT z pisownią u ciebie coś nie tak ja podejrzewam ze jesteś wielkim szefem albo jednym z (usunięte przez administratora)
Lolo 2010-12-30 19:01:36
Polecam, Wszystko zawsze dograne!. Szybko , bezproblemowo i konkretnie.
ha ha ha 2011-01-03 19:34:26
a Was driverki co?? zal tylek sciska??? ze dalej musicie robic i jezdzic u kogos bo Wasze ptasie mozdzki maja zawezone horyzonty myslenia i brak Wam pomyslu na zycie, i lazicie od firmy do firmy i wszedzie tylko (usunięte przez administratora). bo wiecznie cos Wam nie pasi, haha zawsze byliscie zalosni i tacy juz zostaniecie do konca Waszego zywota ;)
Klient 2011-01-06 21:48:54
Ocena pozytwna co do tej firmy ! Polecam !
5+ 2011-01-09 13:26:46
Polecam jak najbardziej. W końcu przewoźnik z uczicwym taborem .
Tyro 2011-01-18 22:23:32
Dzis jechałem z AIRBUSEM do Krakowa za DYCHE bez biletu ciekawe jak długo tak dadzą rady i co na to szef.
PKS 2011-01-21 11:43:42
Panowie z markpolu co z mielcem wam bardzo nie wyszło łyknąć ludzi to się (usunięte przez administratora) teraz nam w Szczucinie pamiętajcie ze kij ma dwa końce wielcy przewożnicy
Szczucinianka 2011-01-21 19:06:44
PKS - 2011-01-21 11:43:42

Panowie z markpolu co z mielcem wam bardzo nie wyszło łyknąć ludzi to się wpierdalacie teraz nam w Szczucinie pamiętajcie ze kij ma dwa końce wielcy przewożnicy

Momencik ! co w szczucinie co w szczucie do tej pory nie bylo komu zadbac zeby Studenci ze szczucina i pozostali mieli jakikolwiek dojazd do Krakowa to teraz Wam wielce to przeszkadza.Zamknac buzie i nie szczekac Jestemy jak najbardziej zadowoleni i cieszy nas fakt, że w końcu jest przewoźnik co jezdzi przez Szczucin. W koncu !
anonim 2011-02-04 18:29:39
Firma ok zapinałem w niej co się dało i na drzewo nie (usunięte przez administratora)
Zadowolona 2011-02-08 18:21:13
Swietny przewożnik nic dodać nic ująć, daje 6 !!
anonim 2011-02-14 15:59:33
hahahahahahaha ale ubaw az tutaj czuc jak wam sie portki trzesą przed markpolem Panowie z Airbusa :D:D , Troche kultury by sie wam przydalo oto własnie poziom i kultura konkurencji z airbusa Powodzenia :) a tak z drugiej strony to air bus niech sobie rozkreca interesy w swoim miescie,a nie wcina sie w nieswoje rejony!!! hhahahaa
Ścibo 2011-02-15 07:01:30
Dobrze napisane wyżej, kultury za grosz , i tak kazdy bedzie jezdzil z kim bedzie chcial i to bez zwgledu na to czy air bus tego chce czy nie, i nawet te smieszne i szczeniackie zagrywki z wpisikami na forum im w tym nie pomogą. Pozdrawiam
anonim 2011-02-15 21:13:32
panowie z markpolu co do rozkręcania interesów to przyglądnijcie sie jak kto kierowców traktuje bo wy traktujecie jak śmieci i proponowałbym zmianę nazwy firmy na (usunięte przez administratora)bo tak kierowcy o was gadają , a co do miejscowości to rozkręcajcie w Jaślanach bo z tamtąd jesteście wieśniaki no tak czy nie
Komentarz 2011-02-15 23:03:55
Co anonimowe cwaniaczki ?? Flustrujecie się?? sorry ale to juz wasz problem , nikt wam w tym nie pomoże, bo na głupotę nie ma lekarstwa, Odwaga to zaleta nie wada więc pisząc na forum anonimowo nie podając swoich danych jest dość płytkie.Pozdrawiam wszystkich anonimowych cwaniaczków specjalistów z dziedziny "BURACTWA".
P.s. anonimowy - nie myśl, że jesteś nieosiągalny, i uwierz mi Twoja anonimowość już wkrótce znajdzie koniec :)
czerminator. 2011-12-22 16:47:57
super firma a najlepszy to (usunięte przez administratora), spoko gość,szczególnie jak jak wozi za (usunięte przez administratora).
Aleksandra 2012-08-27 08:51:53
Moje ostatnie doświadczenia z firmą MARKPOL nie są najlepsze i na wstępie NIE POLECAM. Powodów znalazłoby się mnóstwo ale przytocze kilka : mimo rezerwacji miejsc (której również wymagają usługodawcy) bus nie przyjezdza, żadnych wyjaśnień, nieodpowiedzialna i nieprofesjonalna obsługa telefoniczna (krzyki i pretensje), brak kontaktu z przełożonym. Jednym słowem istny CHAOS !

Jesli ktoś chce podróżować to polecam wybrać PKP, pomimo słynnych opóźnień pociąg się zjawi, w porównaniu do przewoźników tej firmy.
Klient 2012-11-09 22:50:10
w końcu konkretny przewoźnik z konkretnym taborem na poziomie,bez porównania do veolii czy airbusa, ktorzy dysponuja przestarzalym taborem, zeby nie rzec GRUCHOTAMI . Markpol ma porzadne nowe sprzęty, czysciutko, komfortowo -polecam.
kozak 2012-11-29 12:59:33
żal nawet czytać takie głupoty co piszesz...ale cóż...biedna pokrzywdzona.....to jeździj pociągiem jeszcze lepiej, zawsze wiecej miejsa i powietrza świeżego!!! Pozdrawiam!
kozak 2012-11-29 13:20:23
Aleksandra - 2012-08-27 08:51:53

Moje ostatnie doświadczenia z firmą MARKPOL nie są najlepsze i na wstępie NIE POLECAM. Powodów znalazłoby się mnóstwo ale przytocze kilka : mimo rezerwacji miejsc (której również wymagają usługodawcy) bus nie przyjezdza, żadnych wyjaśnień, nieodpowiedzialna i nieprofesjonalna obsługa telefoniczna (krzyki i pretensje), brak kontaktu z przełożonym. Jednym słowem istny CHAOS !



Jesli ktoś chce podróżować to polecam wybrać PKP, pomimo słynnych opóźnień pociąg się zjawi, w porównaniu do przewoźników tej firmy.
żal nawet czytac te głupoty co piszesz...ale cóż...biedna pokrzywdzona....to jeździj pociągiem jeszcze lepiej, zawsze wiecej miejsca i powietrza świeżego!!! Pozdrawiam!
anonim 2013-01-10 15:20:47
Firma Markpol jest totalnym dnem bez mozliwosci rozwoju,wlascicel (usunięte przez administratora) bez jakiego kolwiek szacunku do nikogo no chyba ze ktos mu bardzo dobrze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie chce mi sie rospisywac bo nie warto
klientka chyba niedługo 2013-02-14 18:15:56
Kierowcy a szczególnie jeden - kurs 8.02.13 g.9.30 z Mielca do Krakowa okropnie arogancki facet z minionej epoki pierwszy do wymiany zero kultury gbur i cham.Zmieniam przewożnika
Piotr 2014-02-12 11:17:01
Jestem bardzo zadowolony z usług firmy, jestem stałym pasażerem na linii relacji Mielec - Kraków -Mielec.
A Panie z rezerwacji są prze miłe.
Pozdrawiam serdecznie całą ekipę.
PASAZER123 2014-04-22 13:25:06
Zgadzam sie z powyzsza opinia. Rezerwacja i kontakt z klientem na poziomie raczkujacym wrecz!, a mysle, ze jak sie zaklada firme, ktora glownie polega na relacji klient - przewoznik to podstawowa rzecza jest zadbanie o profesjonalna obluge. Wieksza czesc kierowcow to z moich doswiadczen frustraci ze znikoma kultura osobista.
Anna 2014-06-27 10:09:12
:D :D :D żałosna ta twoja opinia!!!!
KLIENT 2014-08-25 17:11:08
OBY TAK WSZYSCY ROBILI TO BY W MIARE BYLO IDEALOW NIGDZIE NIE MA..POZDRAWIAM I SUKCESOW ZYCZE... JA NIE NARZEKAM
lulo 2015-01-13 09:59:36
Ja uważam natomiast, że nikt nie pisze o dziale logistyki, bo nie proponuje on nic sensownego. Z tego co udało mi się wywnioskować to Markpol i inne firmy spożywcze mają spory problem ze swoimi opiniami - generalnie nie mają zbyt dobrych notowań u pracowników głównie ze względu na niskie zarobki - czy tak samo jest i tutaj?
simon 2015-03-19 19:22:10
Własnie, jak orientacyjnie płaci markpol swoim pracownikom jesli chodzi o obsługe klienta, kasjerki, drobne prace magazynowe? Jest chociaż te 1600 na rękę, czy jednak praca bardziej za minimalną krajową? Jesli chodzi o warunki socjalne, to co takiego Wam zapewniaja, bo wiadomo, że nie samą praca człowiek żyje.
looki 2015-06-16 19:12:42
Brak profesjonalizmu ze strony pani obslugujacej telefon firmowy kierowcy niegrzeczni i gburowaci nie zabiora pasazera do przystanku blizszego niz Mielec mowie o sytuacji z dnia 16 06 2015 bus relacji KRAKOW MIELEC z godz 19 05 , nadmieniam iz bus posiadal wolne miejsca . Panie kierowco pana szczescie ze to byla kobieta bo odemnie bys pan po RYJU dostal i tak by sie zakonczyl panski dzien . Na pana nieszczescie latwo bedzie pana znalezc :)
Bodzio 2015-08-09 22:49:24
Jadąc autokarem do Francji zamiast toalety są bagaże pasażerów. Goście ktorzy chcą załatwić sprawy fizjologiczne załatwiają sie do butelek. A prosząc o postój to mowią żeby nie pić alkoholu!!!! Bez przesady .Niektorzy chorują i nie mogą wytrzymać 4 godz.jak kierowca robi łaskę że zjedzie na najbliższy postój.A na autokarze jest reklamowane WC z którego można skorzystać . Jak to sie nie zmieni to zgłosimy tam gdzie trzeba!!!!
brak 2016-05-25 14:32:12
Podpisuje się pod opinią o pani obsługującej telefon i rezerwacje. Kompletny brak profesjonalizmu! Pasowałoby, żeby ktoś ja przeszkolił z obsługi klienta, bo widać, ze nie ma o tym zielonego pojęcia.
anonimowy 2016-06-17 08:07:52
Kierowcy są bezczelni, a ich kultura pozostawia wiele do życzenia.
W sumie to zbyt słabe określenie. Oni są po prostu prostakami, a jeden szczególnie!
Zostaw swoją opinię o Markpol - Mielec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Markpol