Opinie o Tomcar Tomasz Kaczmarek w Ściborze

Poniżej zobaczysz opinie aktualnych i byłych pracowników o pracodawcy Tomcar Tomasz Kaczmarek. Znajdziesz tutaj również opinie kandydatów do podjęcia pracy w firmie Tomcar Tomasz Kaczmarek na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Transport i spedycja drogowa - transport mieszany

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Tomcar Tomasz Kaczmarek w Ściborze

baner wywiady
Pytanie Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 28 dni.

Czy organizowane są wyjazdy, imprezy, spotkania integracyjne w Tomcar Tomasz Kaczmarek?

Ktoś Nowy wpis

Atmosfera jak najbardziej OK. Wszystko można dogadać z szefem czy to wolne czy pilny zjazd do domu. Trzeba tylko umieć rozmawiać. Wynagrodzenie oceniam jako średnie stawki w tej branży.

Pytanie Nowy wpis

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa kluczową rolę w osiąganiu wyników. Jak wygląda ten aspekt w Tomcar Tomasz Kaczmarek?

Arek

@ABC marna czyli ile tak plus minus?

ABC Nowy wpis
@Arek

Zasuwasz cały tydzień jak osioł po kilkanaście godz a nie masz nawet 3 tys

Firma Tomcar Tomasz Kaczmarek poszukiwała pracowników. Wziąłeś udział w procesie rekrutacyjnym? Ile etapów obejmował ten proces? Podziel się swoimi przemyśleniami dotyczącymi przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.
ABC

Nie polecam pracy w tej firmie ,marna płaca , praca nieprzyjemna polegająca na wiecznym użeraniu się z "Panami Właścicielami" ,którzy są nastawieni tylko na jak największy wyzysk ,opinie powyżej adekwatne do tego miejsca pracy.

Zdecydowanie nie polecam tego (usunięte przez administratora) już na rozmowie kwalifikacyjnej gdzie mówią, że zjazdy są co 1-2 dni a w praktyce zjazd jest nieraz raz w tygodniu ,płacą śmieszne pieniądze a wymagania takie ,że szkoda gadać i wieczne zmiany decyzji a o wolnym można pomarzyć

...

Omijać szerokim łukiem ,wyzysk ,wieczne wymyślanie prac byle nie wrócić normalnie do domu ,niby umowa o pracę a o wolne nie można się doprosić ,jedna z gorszych firm transportowych w regionie

Napiszcie czy teraz w firmie można dostać pracę – może ktoś ma najnowsze wieści o firmie Tomcar Tomasz Kaczmarek w mieście Ściborze?

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Tomcar Tomasz Kaczmarek - Ściborze

• Jak się pracuje w Tomcar Tomasz Kaczmarek?

Zobacz opinie na temat firmy Tomcar Tomasz Kaczmarek tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Tomcar Tomasz Kaczmarek?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 1 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Tomcar Tomasz Kaczmarek
1/5 Na podstawie 1 ocen.
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Styczniu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)