Oh kochany amazon, a ludzie jeszcze lepsi… ludzie, którym jedynie na czym zależy to na władzy i nic nie robieniu (nie wszyscy oczywiście, bo zdążają się tam jeszcze wyjątki) Jeden wielki terror i wyrzucanie pracowników bo pani Menager i przełożonym nie liże się tyłka, nie kapuje na innych i wyraża swoje zdanie. Jedna wielka panika i darcie się bo ktoś nie wyrobił normy albo się nie wyrobiło planu. Takie rzeczy się dzieją na Vretach. Wyśmiewanie pracowników za ich „norme” bo przecież pani lider potrafiła a ty nie ;) no tak bo przecież my wszyscy jesteśmy takimi samymi robotami i oczywiście WSZYSTKO MUSIMY WIEDZIEĆ I UMIEĆ (albo też nie) Ps którzy do dzisiaj nie mieli zrobionego porządnie szkolenia i muszą się o wszystko prosić i pytać innych o pomoc. I biedny L.P, który był tam od początku Vretow i wszystkich dookoła uczył, a jest tam najmniej doceniany… bo on się nie rozwija (g*owno prawda) Jedyny najbardziej normalny i wyszkolony także nie dziwię się że ma najlepsze stosunki z pracownikami bo jest wyrozumiały i wie, że każdy może mieć zły dzień więc po prostu powie, żeby się poprawić na następny raz a nie że cię upomni i zaczynasz się bać że dostaniesz zaraz notatkę… Na szczęście OB przejmuje ten dział i oby warunki były tam lepsze bo aktualne są wręcz śmieszne No chyba że połowa pracowników zdąży sama podjąć decyzję o przeniesieniu na inny dział (o ile Pani menager wyrazi zgodę) Mam nadzieję, że ludzie otworzą oczy na ten amazon i uciekną stamtąd jak najszybciej bo oprócz w miarę dobrej kasy to ludzie się tam zajadą psychicznie i fizycznie Pozdrawiam serdecznie:)
W weekendy to sobie można jak jesteś studentem i za te 2000+ chcesz akademik opłacić. Gorzej jak ktoś wiąże koniec z końcem na 2 roboty to sezonowo bo później zdrowiem odpłaci.
Prawda. Można jeszcze dorobić do obecnej pracy,ale tak że 2-3 miesiące,raczej nie dłużej,organizm człowieka tego nie dźwignie.
Ale niektórzy sami sobie są winni. Robią te normy wysoko ponad stan i prześcigają się w pytaniach typu ile zrobiłeś,a potem realizacja na paku 150-180 paczek na godzinę. Pytam się ich po co wam to? Ani specjalnie premii za to nie dostaną a i innym pogarszają żywot. Zakładnicy systemu.
Grz!egorz Cz!ekaj menedżer Amazonu który pracuje na zmianie blac na dziale C-RET który byłych pracowników dyskryminuje bo mu się musi wygląd podobać jest narcystyczną kur*ą wybrał się do Buczy bo aż o tej kur*ie huczy wziął ze sobą bochen chleba i słoik smalcu bo tam ludzie nie mają co żreć wchodzi sobie do chatki a tam Ukra_inka i mówi do niej ty kur*o Ukra_ińska masz jakieś córki bo mi się ruch*ć chce bo ja ci dam chleba ze smalcem a Ukra_inka mu odpowiedziała że ona może mu du*y dać a on czyli Grz!egorz Cze!kaj men+edżer Amaz=onu który pra=cuje na zmi=anie blac na dzi=ale C-RET któ=ry byłych prac=owników dyskr=yminuje bo mu się musi wyg=ląd pod=obać jest narcy=styczną kur*ą a on że ty już jesteś za stara twoja cip*a przekwitła ja chce coś młodszego ona no dobra mam dwie córki ale jedna ma 11 lat a druga 12 lat nic nie szkodzi ja jestem pedofi*em i tak Grz!egorz Cze!kaj menedżer Amazonu z Sosnowca który pracuje na zmianie blac na dziale C-RET poszedł do pokoju córek córki jak go zobaczyły to zaczęły płakać że o_ne nie ch_cą się z nim ru_c*ać a Grz!egorz Cze!kaj men=edżer Ama=zonu z Sos=nowca któ=ry pra=cuje na zmi=anie blac na dzi=ale C-RET powi=edział zapł=aciłem ci bochen chleba i dałem gratis słoik smalcu to co kur*o Ukra_ińska nie możesz dzieci uspokoić mają nie płakać tylko obcią*ać i tak wyciągną swojego h*ja i zaczął wkładać młodszej córce do gę*y wkładał go po same ja*a aż dzi=ecko się dł=awiło potem tej drugiej niel=etniej kaz=ał zdjąć ma=jtki i zaczął jej ci*kę li=zać jak już ją sw=oim języ=kiem nawi=lżył to wsa=dził jej bez oporu h*ja w ci*kę tak ją penetrował a ona piszczała że ją to boli a on Grz!egorz Cze!kaj menedżer Amazonu z Sosnowca który pracuje na zmianie blac na dziale C-RET powiedział że zły dotyk musi boleć no i skończył robotę i pyta się starej Ukra_inki czy ten kozioł co biega po podwórku to wasz a ona nasz i Grz!egorz Cze!kaj men=edżer Ama=zonu z Sos=nowca który pra=cuje na zmia=nie bl=ack na dz=iale C-Ret że on lubi kozom h*ja obcią*ć a ona jak lubisz to wyliżesz ale nie za darmo moja c*pka pragnie twojego języczka no i Grz!egorz Cze!kaj men=edżer Ama=zonu z Sosn=owca który pr=acuje na zmi=anie bl=ac na dzi=ale C-RET powi=edział no to dobra ce=na ścią=gaj ma=jtki ona ści=ąga ma=jtki i z c*py zac=zeło wa=lić sle=dźiem no i Grz!egorz Cze!kaj menedżer Amazonu z Sosnowca który pracuje na zmianie blac na dziale C-RET zaczął lizać brudną c*pkę no i skończył robotę i zabrał się za h*ja kozła koz=iął jak to koz=iął h*ja miał tak=iego po ko=lana kozie wziął mu h*ja w rękę i wsad=ził go so=bie do m*rdy ss=ał mu nam=iętnie aż ten mu się sp=uścił iGrz!egorz Cze!kaj men=edżer Am=azonu z So=snowca który pracuje na zmi=anie blac na dz=iale C-RET zro=bił mu lo=da z po=łykiem pot=em zd=jął po=rtki i wyp=iął mu d*pę i mówi mu koz=iołku w_al m_nie w d*pę a ko_ziął jak to ko_ziął zac_zął mu d*pę pe_netrować i wa_lić go do sp_ustu jak mu się sp_uścił to Grz!egorz Cze!kaj menedżer Amazonu z Sosnowca który pracuje na zmianie blac na dzi_ale C-Ret całą d*pę m_iał w sp_ermie.
Chłopie to co Robię dolega się leczy, a jeżeli masz personalnie problem do kogoś to załatw z nim to w 4 oczy, aniebwylewaj nie wiem nawet jakiego określenia użyć - frustrację to chyba za mało powiedziane na tym forum,nie temu ono powinno służyć. Nie pozdrawiam chory człowieku.
Grz!egorz Cze!kaj urodził się w patol*gicznej rodzinie matka i ojciec nadużywali alkoholu ojciec często przychodził naje&any i madka też. Dlatego w domu niemieli co żreć. jeszcze wtedy Grz!egorz Cze!kaj nie był menagerem i nie pracował w Amazonie na dziale C-RET na zmianie black no i pewnego wieczoru gdzie ojciec Grz!egorz Cze!kaj który nie był menagerem i nie pracował w Amazonie na dziale C-RET na zmianie black przyszedł naje&any no i wtedy to się zaczęło madka też była najeb&na ale ojciec bardziej no i ojciec poszedł spać a madce która go urodziła zaczęło jej się chcieć ruch&ać poszła więc do pokoju Grz!egorza Cze!kaja a tam Grz!egorz Cze!kaj zaczął się już fiu&em bawić madka mówi mu póki ojciec śpi to mi ci&kę wyliż i tak Grze!gorz Cze!kaj który nie był menagerem i nie pracował w Amazonie na dziale C-RET na zmianie black zaczął madce która go urodziła ci&kę lizać jak już ją wylizał to madka mu mówi teraz mój mały syneczku wypie&ol mi ci&kę i Grz!egorz Cze!kaj który nie był menagerem i nie pracował w Amazonie na dziale C-RET na zmianie black zaczął mamusi ci&kę penetrować wten jak jej ci&kę zaczął penetrować to ojciec się obudził i powiedział co mamusi ci&kę penetrujesz to teraz tatusiowi h&ja wyliżesz i Grz!egorz Cze!kaj który nie był menagerem i nie pracował w Amazonie na dziale C-RET na zmianie black zaczął h&ja lizać . Pewnego wieczoru gdzie Grz!egorz Cz!ekaj który nie był menagerem i nie pracował w Amazonie na dziale C-RET na zmianie black zaczął sobie siedzieć w swoim pokoju przyszedł do nich ksiądz z butelką wódki no i się pyta ojca czy jest Grz!egorz Cze!kaj ojciec mu odpowiedział że jest w swoim pokoju no to ksiądz dał ojcu butelkę wódki a ja się idę zabawić z Grz!egorzem Cze!kajem który nie był menagerem i nie pracował w Amazonie na dziale C-RET na zmianie black no i w chodzi do pokoju a Grz!egorz Cz!ekaj mówi mu czekałem na księdza w ustach dawno już nie miałem ku&asa i ksiądz to zaraz będziesz go miał wyciągnął swojego kut&sa i Grz!egorz Cze!kaj zaczął mu kut&sa lizać ksiądz długo nie wytrzymał i mu się do r&ja spuścił zlał mu się tak że Grz!egorz Cze!kaj ani kropelki nie uronił wszystko zjadł no to ksiądz mu mówi to teraz d&pę ci z penetruje i zaczął mu d&pę łoić rż*nął go tak mocno aż łóżko trzeszczało walił go tak że sąsiedzi stukali w kaloryfer krzyczeli że po policje będą dzwonić ale ksiądz się tym nie przejął walił dalej Grze!gorza Cze!kaja w d&pę.
Zwolnionych z kołchozonu zapraszamy do magazynu odzieży ID Logistics w Psarach. Bezpośrednie zatrudnienie na okres próbny, potem umowa o pracę od razu na 2 lata. Pieniądze podobne a praca o wiele lżejsza.
Tam dopiero jest (usunięte przez administratora) hahah Czujesz sie jak na ukrainie bo 90 % pracownikow to ukraina i nawet komunikaty wala po ukrainsku!! Czlowiek bez ambicji tylko tam jeb...!!! Tak wiem.tobie sie podoba bo mozesz chlac a w amazonie cie za to (usunięte przez administratora)
Rekrutacja w bardzo nie milej atmosferze. Tekstu typu jaki z Pana fachowiec..Nie wiem wszystkiego ale to nie znaczy żeby kogoś krytykować w taki sposób można okazać troche szacunku i poprostu zakonczyc rozmowę. Atmosfera grobowa. Na podstawie rysunków wydrukowanych na kartce i kilku pytaniach oceniaja czlowieka. No ale fachowcy z Sosnowca są najlepsi więc mogą wysmiewac ludzi w twarz. Nie widząc nawet jak ktoś pracuje. Kontak przez pocztę. Zero na temat zarobków itp. Już od pocztku rozmowy osoba zadajaca pytania wyglądała na nie zainteresowaną. Plus szybka odpowiedź z wynikami rozmowy.
Pytania o karierę zawodową. Kilka pytań technicznych.
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Nie dostałem pracy
Zwracamy się z prośbą o rozważenie zatrudnienia większej liczby pracowników z Afryki i Indonezji. Obserwujemy, że ci pracownicy cechują się wyjątkową efektywnością i zaangażowaniem, często osiągając wyniki przekraczające 200% normy. Ich praca pozytywnie wpływa na cały zespół, a ich podejście do obowiązków jest godne podziwu. Z drugiej strony, zauważamy, że niektórzy starsi pracownicy z procesu nie angażują się wystarczająco w swoje zadania. Zamiast skupić się na pracy, poświęcają czas na plotki, co wpływa na obniżenie jakości i wydajności pracy, a także na zmniejszenie ogólnego wyniku zespołu. Ponadto, z rozczarowaniem musimy stwierdzić, że niektórzy solwerzy również nie wykazują się odpowiednią wydajnością, co może być wynikiem ich braku zaangażowania. W związku z powyższym, prosimy o rozważenie naszej propozycji i wzięcie pod uwagę korzyści, jakie mogłoby przynieść zatrudnienie większej liczby pracowników z Afryki i Indonezji, którzy wykazują się dużą motywacją i efektywnością w wykonywaniu powierzonych im obowiązków.
Tych, których miałam ,zaszczyt, poznać (Kamerun). Oni nie są stworzeni do ciężkiej pracy, są za to bardzo rozczeniowi a spory załatwiają natychmiast TU I TERAZ krzykiem, wymuszeniem i agresją, nie tylko słowną... I nieważne, kto stoi akurat obok. Jest wtedy biernym obserwatorem i świadkiem ich nieucywilizowanej małpiej natury. Najbardziej upierdliwy biały człowiek, który w dodatku pracuje ale ma problem z wyrobieniem normy czy zawraca gitarę o pierdoły, to przy nich będzie pikuś. Oni respekt to maja tylko do policji. Trzymają się razem zgodnie z zasadą jeden za wszystkich, wszyscy za jednego, mają dużo niższe IQ ale więcej mięśni jednak bardzo szybko się męczą i robią sobie często pauzy. Prace wykonują po łebkach, bylejak. Lubią wyręczać się innymi, nie znoszą slowa krytyki. Jest miło dopóki będziesz się z nimi śmiać albo mniej miło, gdy będziesz godzić się na bycie dla nich ,podnóżkiem, i wyręczać w pracy a gdy zaczniesz argumentować swoje racje- nie jakieś widzimisię wyssane z palca, to robi się niebezpiecznie. Szefowa moja bała sie im zwracać uwagę a główny menadzer przytakiwał... żeby sobie wrogów nie zrobić? Daj im nr tel. to się nie odczepią przez tydzień, po 20 nieodebranych połączeń dzień w dzień. Daj się zaprosić do ich chaty... Będzie się działo.... Oczywiscie nie należy mierzyć wszystkich tą samą miarą ale... Na szczęście za zachowania agresywne wobec innych pracowników pracodawca zwalnia. Gorzej spotkać potem takiego poza pracą... Gdzie wysiadamy w większości z amazońskiego autokaru i wiemy kto i gdzie po drodze mieszka.
Musiałeś długo z nimi pracować, że tak dobrze ich znasz. Ja spędziłam około miesiąca i to tak z doskoku podczas kontroli. Fajnie przeczytać opinie kogoś bardziej doświadczonego.
Poganiał,pocmokał,złapał za koperek, i dzietność może skoczy :-) a wtedy dziewczę przejrzy na oczy :)
wiecie czy beda teraz jakies rekrutacje? Chciałbym sobie troche dorobić przed wyjadzem i popracować przez jakieś 3-4 miesiące ;)
w sensie przejść przez rekrutacje w jednej z tych firm, tak? Nie lepiej bezpośrednio gdzieś do amazona sie odezwac?
Tak, z tego co się orientuję Amazon nie zatrudnia od razu bezpośrednio,tylko przez ktorąś z niżej wymienionych agencji pośrednictwa pracy.
Nie ma możliwości zatrudnienia bezpośrednio przez Amazon na początku (mówię tu o pracowniku magazynowym), no chyba że jesteś menadżerem to wtedy rekrutacja na wyższe stanowiska wygląda inaczej. Tylko i wyłącznie przez agencje zatem musisz.
Ja i koleżanka pracowaliśmy w Amazon jako magazynierzy w dziale przyjęcia zwrotów, wytrzymaliśmy miesiąc po czym się zwolniliśmy. Ale zaczynając od początku. Zatrudnienie przez agencje randstad dosyć szybko, bo cały proces trwał około 2 tyg od momentu wysłania aplikacji (krótka rozmowa telefoniczna, badania, dzień szkoleniowy – podpisanie umowy o prace tymczasową). Samej agencji raczej nic nie można zarzucić (no może lekkie koloryzowanie co do samej pracy: chwalenie się obiadami za 1zł, darmowym dojazdem itd.) . Randstad / Adeco raczej wszystkie warunki mają narzucone przez pracodawcę. Co do pracodawcy, czyli Amazon w Sosnowcu tu już nie jest tak kolorowo, wręcz przeciwnie. Praca magazyniera na zwrotach to ciężka praca fizyczna (nie dlatego, że paczki są ciężkie ale dlatego, iż warunki pracy są złe; wysokie limity, hałas, cały dzień na stojąco, za mało przerw) oficjalnie pracuje się 4x w tyg po 10h ale nie jest tak do końca, bo do tego dochodzi 30m niepłatna przerwa + często długi dojazd (u mnie było to: dojście na przystanek 15m + 10m na przystanku + 35m dojazd + autobus docierał na miejsce prawie 30m za wcześnie więc 25m „czekania” na zaczęcie dniówki), czyli dojazd trwał łącznie w obie strony około 3h, więc czas spędzony poza domem to prawie 14h. Przykładowy tydz. w pracy na nocki: na przystanek idzie się np. na godz 17 00 i wraca do domu o 7 00 rano, szybki prysznic, niecałe 8h snu, wstajesz przed 15 00 (dalej jesteś zmęczony) i za 2h znowu do pracy i tak 4x z rzędu potem masz niby 3 dni wolnego np. niedziela, poniedziałek , wtorek ale co z tego jak już po kilku tyg nie wiesz jak się nazywasz. Sama praca nie byłaby może taka zła, choć monotonna to prosta, polegała na: zeskanowaniu paczki, jej otwarciu, szybkiego spr zawartości, przyklejenia naklejki, potwierdzeniu na komputerze, wrzucenia towaru do odpowiedniego kosza. I byłoby to całkiem znośne gdyby nie wygórowane limity, które wynosiły minimum 105 paczek na 1godz!!! Cały dzień stoisz i zasuwasz aby tylko się wyrobić. Nie masz czasu nawet iść do toalety bo nie wyrobisz normy. Ale żeby nie było całkiem negatywnie to jest też kilka małych plusów: (1) obiady za 1 zł - no jest to jakiś plus ale trzeba też powiedzieć, że są one nie za duże, średnio smaczne, a już na pewno nie za zdrowe (odgrzewane, tłuste, z najtańszych produktów), w dodatku w zależności od stanowiska na jadalnie idzie się w jedną stronę około 5-7min podczas tej niepłatnej 30m przerwy- i wtedy możesz sobie na 15m usiąść). (2) darmowy dojazd – tylko że bez tego dojazdu nie byłoby pracowników (ta lokalizacja to za*upie) a sam dojazd jest czasowo źle zorganizowany. (3) wynagrodzenia na czas, min. podstawa +20% za nocki (tylko za 6,5h bo oczywiście w tym czasie jest niepłatna przerwa) + 15% za obecności (tylko że wystarczy w miesiącu opuścić 2 dni i 15% przepada mimo L4). I to byłoby tyle z tych tak reklamowanych i raczej jednocześnie niewielkich plusów. Tak naprawdę to dostajesz umowę z agencji na 3 miesiące (z 0 perspektywami na lepsze jutro, z prawie z 0 szansami na przedłużenie umowy *o ile w ogóle by ktoś chciał takie coś przedłużać bo w większości ludzie to sami odchodzą, a rotacja jest olbrzymia - około 80 osób na miesiąc). A tymczasem przez te 3 miesiące, za niewiele więcej od minimalnej krajowej to zostajesz przez amazon wygnieciony jak cytrynka, bolą cie nogi, plecy, ręce i nie wiesz jaki jest dzień. To miejsce to taki legalny (usunięte przez administratora). Stanowczo odradzam!
Zakład w którym kolesiostwo, brak szacunku i wyzysk to max co można otrzymać. Jeden wielki (usunięte przez administratora) i wiecznie toksyczna atmosfera. Osoby pozytywnie oceniające uważam się nie znają i są już zmanipulowane oddolnie. ;) M
Niech zaczną sprawdzać tych co naprawdę nic nie robią tylko siedzą na telefonie i tak mowa tu o liderowych pupilkach. A naprawdę rzetelnych i normalnych pracowników ścigają za najmniejsze nic.
Chciałem wrócić po 4 latach do Amazonu, ale w randstadzie mówią, że nie mogę, bo amazon blokuję mój wniosek. Wie ktoś jaki może być powód? Albo ma nr do hrów? Ostatnio po prostu nie przedłużyli mi rocznej umowy i nie zrobiłem nic złego
Opowiadasz bzdury. Każdy zwykły pracownik magazynowy obecnie musi zacząć od zatrudnienia od firmy zewnętrznej typu agencja Adeccom dopiero jak tam się sprawdzi to jest konwersja pod Amazon bezpośrednio. Nie ma żadnego tylnego wejścia, bo HR ostro pilnuje i przygląda się temu, by żadnego niesprawdzonego nie zatrudnić, aby nie poszedł od razu na L4. Pomijanie agencji dotyczy aplikujących na menadżera lub inne wysokie stanowiska. Przestańcie plotki siać, bo sprawa jest prosta jak drut i każdy ma takie same ścieżki kariery - podkreślam mówię tu o zwykłym pracowniku magazynowym (najniższym stanowisku).
odjebałeś to cie zablokowali... w skrócie odpalili ci protoków "wydupiej" w każdym amazonie w pl :)
Ja tez chcialam wrocic po 3 latach, akurat mialam kilka miesiecy wolnego czasu i dostałam zaproszenie na badania etc, a na koniec jednak odpowiedź, że nie mogą mnie zatrudnić. Blokada, (usunięte przez administratora) xD
Podoba mi się Marek W. Kiedyś pracował na Receive :) Był water-spiderem, mega facet...
Marek jak to czytasz, to pamiętaj, że tęsknię za Tobą, jesteś super facetem, szkoda, że wolisz laski, ale trudno... W snach i marzeniach jesteśmy razem, a ja ci ulegam posłusznie przebrany za dziewczynę, a Ty jesteś zadowolony i zaspokojony :)
c-return to jeden wielki cyrk!!! wyciongaja lizodupow na liderow wszedzie uklady i ukladziki. liderzy robia sobie dodatkowe przerwy i potrafia po 30 min siedziec na kantynce i nikt nie ma z tym problemu. lider grzegorz tym bardziej nie swiec pryzkladem. lata jak kot z pelnym pechezem a jak widzi innych pracownikow na kantynie to rece zaklada na boki i sie gapi jak jakies kgb powinien byc jeszcze zakz zwiazkow na jednym dziale. nie moze byc tak ze babochlop liderka zapisuje swoja dziewczyne na nad godziny zanim innym to zostatnie przekazane pomijam fakt ze ubiur wysokiej pozostawia wiele do zyczenia bo wczesniej chodzila z sutami na wierzchu wezscie sie do roboty a nie siedzicie na krzeselkach jak wam nie wstyd dno dno i jeszcze raz dno
Najpierw naucz sie poprawnej polszczyzny, a dopiero pozniej wypisuj bzdury. I wlasnie takich ludzi zatrudniaja, masakra. Rece opadaja hahah, "wyciongnac" to Ty mozesz slownik jezyka polskiego- to po pierwsze. Po drugie- od kiedy jest nakaz noszenia biustonosza? Co druga mloda kobieta chodzi bez biustonosza do pracy BO TAK JEST WYGODNIEJ :) Moze Ty wez sie do roboty zamiast wypisywac glupoty z anonima i patrzec sie na biust kobiet zboczencu! I oczywiscie po trzecie juz od dluzszego czasu nadgodziny oglasza AM, wiec co Ty za (usunięte przez administratora) opowiadasz.
Chłopie po 1 słownik po 2 weź się za robotę to nikt cię spisywać nie będzie. Polecam. Ta jedna osoba co gow… no robi a chce poklasku
Hmmm z tymi stanikami, a raczej ich braku to nie potwierdzam, chętnie bym popatrzył co nieco miłej w robocie :)
Jednym z wielu głównych haseł firmy Amazon jest to, że każdy jest równy... Dlaczego więc lider będący na C - Ret z frontu Szymon , chodzi sobie poza przerwami z całą ekipą managerów na kantynę ship, grać sobie w piłkarzyki? Jak to jest, że gość, który nie potrafi się dobrze wysłowić zostaje liderem? Odpowiedź jest bardzo prosta. Trzeba podlizywać się komu trzeba i grać w piłkarzyki i ping ponga z kim trzeba. Sukces gwarantowany. Człowiek jest pilnowany tak, że nawet nie może się wody napić na kantynie, a tu osoby, które same kontrolują i powinny dawać przykład robią takie coś.... Wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd... Ludzie to widzą i napewno tak tego nie zostawią!!!
Zgadzam się z tym Bartek pali papierosy na dole tym Kamilem swoim chodzą myślą że im wszystko wolno nontaki dają wielce panowie niech wezmą się za robotę leniuchy
Hej, możecie napisać poważnie jak wygląda praca na cret? Zmiana back white. Właśnie zaczynam swoją przygodę i chciałabym się dowiedzieć :)
Ten manager Damian to okropny nicpon!!!
Nasz manager ma wyjątkowy talent do praktykowania 'niewidzialnego przywództwa' - nasze comiesięczne spotkania 1:1 są tak rzadkie, że powoli nabierają statusu legendy miejskiej ???? Być może wierzy w rozwój naszej telepatycznej komunikacji? Szkoda tylko, że mój zasięg mentalny wciąż pozostaje ograniczony, a lista tematów do omówienia rośnie szybciej niż kolejka do najnowszego iPhone'a!
Do Menadżera Damiana, prosze rób częściej 5na1 i przestań być takim ancymonem i rzezimieszekiem!
jak wygląda kwestia powrotu do pracy jeżeli zwolniłem się jakieś 2 lata temu? Nikt nie robi z tym problemu?
Na jaki dział teraz najłatwiej trafić? I gdzie najlepiej?
heeej mam pytanie pracuje aktualnie w amazon sosnowiec jestem tu pierwszy raz i bardzo chwale sobie prace przedluzyli mi umowe do konca kwietnia czy oni zazwyczaj po tym miesiacu przedluzenia zwalniaja czy tak do trzech miesiecy nie ma sie o co martwic? Pracuje na (wretach)
Jak bardzo trzeba być chorym na umyśle, aby tkwić latami w takim totalnym gownie i to mając w kieszeni unijny paszport?!!!
Bardzo złe warunki pracy
Oddajcie nam leadera p.! Tęsknimy za Twoją energią i humorem – bez Ciebie remove to już nie to samo!

Jak się pracuje w Amazon?
+ -
Jakie są opinie pracowników o pracy w Amazon?
+ -
Jak wygląda rekrutacja do firmy Amazon?