brak logo

Fabryka Reklamy Gama

Toruń

Opinie o Fabryka Reklamy Gama

8246 2010-05-24 19:16:03
atmosfera w pracy to koszmar, wysokoie kary finansowe za dosłownie wszystko, pensja opóźniona o miesiąc to normalka, [usunięte przez moderatora] i presja to również normalka, duża rotacja pracowników.
poko 2010-10-03 19:06:28
banda wariatów bawiąca się w prowadzenie firmy:((
kropka 2011-02-19 19:44:26
Powyższe opinie są adekwatne do realiów jakie panują w Gamie.
Należy jeszcze dodać że personel jest całkowicie niekompetentny. Pseudo zarząd bez wykształcenia co przekłada się na traktowanie pracowników.[usunięte przez moderatora] i jeszcze raz [usunięte przez moderatora]. Lżenie rodzin pracowników, inwigilacja miejsc zamieszkania , połączeń telefonicznych to wizytówka pracy przeplecione obrażliwymi komentarzami.
Pensje wiecznie opóznione , o które tak naprawde należy się prosić.
Żenada - proponuję aby PIH i PIP zainteresowały się GAMĄ w Ochojnie.
anonim 2011-03-17 19:17:00
Praca dobrze płatna , nie ma kar finansowych - jaki [usnięte przez moderatora] ? Pracuje od kilku lat i nie narzekam
anonim 2011-03-17 19:26:26
Jeśli nie boisz się pracy i jesteś dobrze zorganizowany to praca w GAMIE jest fajna, zarobki w porządku, ludzie pracujący też. Polecam prac każdemu.
piotrek0263 2011-03-17 19:42:52
Pracuje ktoś lub współpracował w firmie Fabryka Reklam Gama ? Są tam podobnież niezłe zarobki i koleżeński klimat. Uważam że jest to przedsiębiorstwo godne polecenia i właśnie chcę starać się w tej firmie o pracę. Myślę może że się uda.
T>H> 2011-03-17 20:00:06
Pracodawca oraz pracownicy byli w porządku, spodobała mi się atmosfera oraz praca jaką miałem do wykonywania, zrezygnowałem sam bo miałem problemy rodzinne - przeprowadzka do Warszawy
marko 2011-03-17 20:07:50
nie wiem czy rozmawiamy o tej samej firmie powiem szczerze ze pracowalem wczesniej w kilku innych firmach podobnej branzy i powiem ci szczerze ze to co jest tutaj jest super jestem naprawde zadowolony.
agat 2011-03-17 20:15:41
Pracuję w GAMIE prawie dwa lata. Niestety prawda jest taka, że jest to firma dla ludzi ambitnych i pracowitych jak komuś się nie chce pracować to długo tutaj nie popracuje. Cierpliwość uczciwość i pracowitość popłaca. GAMA jako firma jest świetnie zorganizowana i zarządzana, owszem i tutaj znajdą się ludzie nie warci funta kłaków ale większość jest jak najbardziej OK. Zawsze płaczą ci słabi, którzy nie potrafią zabrać się konkretnie do pracy.
anonim 2011-06-06 22:09:40
Czy nie wydaje wam się dziwne że wszystkie siedem pozytywnych opinii są napisane w ciągu kilkudziesięciu minut? (ha ha ha...).
Czyli zebrało się siedem osób i w ciągu niespełna godziny napisali fajne opinie o gamie. Rozwiązanie sprawy jest bardzo proste i chyba każdemu nasuwa się na myśl (szef z szefową usiedli i napisali opinie o sobie - ha ha ha).

Gama to jedna wielka pomyłka!!! - przestrzegam każdą osobę która chciałaby w jakikolwiek sposób związać się z tą firmą
anonim 2011-07-05 23:04:34
Nikt nie jest idealny... :-) zawsze będzie osoba, której coś \"nie pasuje\" a jeżeli jest nam źle w danej firmie to po co w niej pracować...:-) ? Ja i inni pracujemy dalej napisze wiecej odkad Cie nie ma jestesmy zadowoleni
TY zostales zwolniony sam wiesz za co ...... Pozdro dla kolegi z ladnym noskiem
Michał6534 2014-12-09 14:03:44
Witam, mógłby ktoś z Państwa podać numer i adres do firmy ? Z góry dziękuje.
Poz 2015-02-05 01:43:44
Fabryka Reklamy umieściła swoją stronę internetową pod dosyć nietypową stroną http://www.pryzmat.torun.pl/ Z tego co widać to oferują naprawdę szeroką ofertę - od reklamy na pojazdach po reklamy przestrzenne czy reklamy wewnętrzne. Najistotniejsze jest to aby zatrudniać osoby mające sporo pomysłów graficznych czy tekstowych, tylko takie osoby muszą być dobrze wynagradzane.
tomek 2016-05-12 12:29:58
Wydaje mi się, że ta agnecja akurat też pomaga bardzo w realizacji takiej technicznej też reklam, nie tylko pozostaja przy samym pomyśle, ich tworzenie jest głównie w oparciu o litery LED, neony i kasetony raklamowe, wiec też całościowo to taniej wychodzi na pewno.
Zostaw swoją opinię o Fabryka Reklamy Gama - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Reklamy Gama