brak logo

Górbeh Paweł Jeziorski

Jawor

Opinie o Górbeh Paweł Jeziorski

Gość 2016-12-20 07:37
Dokładnie jeszcze sciemniaja że pojechał po pieniądze, normalnie śmiech, gdzie te pieniądze dają to ja też pojadę
Gość 2016-12-20 13:25
ciekawe gdzie te pieniądze???? Grunt,że prezes Święta będzie miał w atmosferze rodzinnej.
Gość 2017-01-11 17:11
Zapytam Pana prezesa kto tak miesza na tym zakładzie, słyszałem że pan Rafał zaproponował obniżki płacy,czy to prawda? A tak z innej strony panie prezesie ojca Pan dał na linki żeby robił wstyd, ma już swoje lata, regieckiego dać żeby łaźił jak smród po gaciach i nic nie robić, dać go do roboty niech zarobi na wypłatę
szalony _look 2017-01-19 20:55
Tylko się spóznia z wypłatą a ludzie czekają
:D :D :d 2017-01-25 18:58
Jak można obciąć wypłatę ludziom.
Tylko sobie kieszenie pchają kasą a o pracownikach nie pomyślą jak tak można!
Sprzątaczka niż sprzątać to siedzi w papierach i gada :D
A o wypłacie jak zrobili było godz. 19 zł a teraz godz.15 zł mogli chociaż zrobić zebranie i powiedzieć co to za ludzie szok !
ktos 2017-01-26 15:51
Co wy pierniczycie sprzątaczka dobrze sprząta???. Chciała obniżyć płace obniżyła ☺co fakt to fakt szkoda, że ludzie dostali znów wypłaty po czasie i jeszcze w ich dzień dowiedzieli się, że zamiast 19zl za godz dostali 15zl. Nie ma jak to zrobić pracowniką ekstra prezent.Jak tak dalej będzie to Pan Prezes nie będzie musiał martwić się o wypłaty bo albo nie będzie miał pracowników, albo będzie miał same sprzataczki ☺.
Aaa 2017-01-31 18:09
Pierw trzeba zapłacić za tą robotę,gwiazdo!!!
ktos 2017-02-01 12:46
Prawda boli ☺i dobrze.Bo to jest chamstwo aby w dzień wypłaty okazywalo się ze Pan Prezes obcina ludzia wyplaty bez jak kół wiek informacji nawet jeśli uznał Pan Prezes ze ludzie źle pracują to powinien mieć na tyle szacunku aby ich o tym po informować w końcu to ci ludzie na niego i jego firmę zapierniczaja.A teraz nie dziwię się że olewaja pracę skoro tak się ich traktuje. A jak widać sprzątaczki zawsze będą i zawsze będą w cenie.
Kierownik 2017-02-24 17:11
Ten zakład jest żałosny sprzedają towar za pół darmo kolczyk sie cieszy ze sprzedaż idzie.. chłopie za głupi jesteś na handel... niedługo kostke po 80zł bedziesz sprzedawał z transportem gratis ... i jak tu nie ma byc długów Prezes nie ma takiej osoby która wierzyła by ci na słowo kłamiesz w żywe oczy okradasz ludzi z ich zarobionych pieniedzy ktore i tak dostają na raty.. chciałes wykończyć inne zakłady dojechałeś sie sam.. "Dupy nie urwie" urwało razem z jajami... "zegar tyka dług nie znika nie ma dnia bez komornika telefony, windykacje zakład pada oficjalnie.."
1
ktos 2017-02-28 23:25
Kierownik, ale z Ciebie poeta lepiej tego ująć nie można było. GRATULACJE☺.
mmm 2017-03-10 18:17
Paweł Jeziorski robi dupę ze swojej gęby, kłamie szybciej niż zając dupą rusza. Już prawie wszyscy się od niego odwrócili - biznesmen wielki. Niedługo będzie sam zapierdalał.
Obserwator 2017-03-12 05:01
Ludzie , nie rozumiem waszej postawy i krytycznej oceny waszego pracodawcy. Niestety w tym zjebanym kraju chcąc uposażyć firmę w dobry sprzęt i rozbudowę miejsc pracy trzeba sie liczyć z ogromnymi nakładami inwestycyjnymi , ale wy i tak tego nie zrozumiecie , bo to co czytam na tym portalu woła o pomstę do nieba. W tej cieżkiej branży niestety trzeba się liczyć że mogą być wzloty i upadki ,dlaczego nie chwaliliście firmy 2 lata temu , kiedy było wszystko w jak najlepszym porządku , kasa na czas ,i wogole , powinniście się cieszyć ze tylu was tam pracuje , bo gdzie indziej myślicie ze jest kolorowo? Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma . Ale wy pracownicy (oczywiście nie wszyscy) nie potraficie sie nawet zastanowić i odpowiedzieć sobie na pytanie "czy wykonuje uczciwie i sumiennie swoje powierzone obowiązki jako legalnie zatrudniony pracownik" Wiele osób pewnie nigdy o tym nie myślała , bo znając życie to po co jak , można przełazić cały miesiąc z kąta w kąt pościemniać a czy sie stoi czy sie leży 10 -tego sie należy - bo wiekszosc myśli tą samą kategorią -szef ma i trzeba go łoić jak sie daje. To jest podejście do sprawy nie oszukujmy sie to jest fakt w tym zjebanym kraju, w tej zjebanej branży. Dlatego nie oczerniajcie nikogo za to ze w firmie brakuje płynności finansowej , nikt celowo nie doprowadza do takiej sytuacji , poprostu tak sie nieraz dzieje , a wy zamiast pisać te obelgi powinniście szefa wesprzeć I wziasc sie do roboty aby produkcja była , bo bez tego zakład nie zarobi, i wy tez nie. Dlatego na miejscu Pawła ograniczył bym ilosc zatrudnienia o połowę bo właśnie tyle osób naciąga go na koszty ,opierdalajac sie ,i wyrażając swoją frustracje na portalach internetowych. Szkoda słów , jak wam tak zajebiscie źle to dlaczego sie nie zwolnicie i dacie chłopakowi spokój., jest wiele zakładów kamieniarskich w obrębie ,gdzie wszędzie jest tak samo i dobrze o tym wiecie. Pozdrawiam
.?????????? 2017-03-13 10:16
Owszem popieram że są upadki i wzloty i trzeba wspierać kierownika. Ale kłamanie ludzi w biały dzień że będzie wypłata a nie ma jest nie wporzadku . Bo inaczej by ludzie podchodzili do całej sytuacji ja by nie wciskamy im kotów. Ludzie pracują cały miesiąc i mają swoje opłaty i wydatki. A nie przychodzi 10 a kierownika nawet na zakładzie nie ma . PAWEŁ jest dobrym kierownikiem ale ulega pod wpływem innych niestety. I jest jak jest. Powodzenia dla Pawła aby się wykaraskał z tych problemów.
Emigrant 2017-03-15 21:27
A jak tam sytuacja chłopaki na dzień dzisiejszy ? Wróciłem z Irlandii na dobre i szukam roboty gdzieś blisko koło domu i pomyślałem o tym zakładzie bo rzut beretem. Proszę o opinie
Z góry dzięki
Ktos 2017-03-17 17:00
K...a co się dzieje w tej firmie kostka idzie a kasy nie ma niech się kierownik określi czy firma upada. Czy ludzie Już mają szukać innej pracy. Czy będzie lepiej czy nie. A nie kręcą. Już ponad rok obiecują poprawę.
ktodobrzeznaludzi 2017-03-17 21:18
Nigdy nie będzie poprawy. No chyba,że sprzątaczka zajmię się sprzątaniem a nie papierami.
ktos 2017-03-17 21:59
Ja nie wiem co Wy od tej firmy chcecie.Przecież tam jest miód cud i malina.Tylko pracownicy nie zdycyplinowani i robią co chcą i Prezesa w h...a robia jak to obserwator napisał zastanawiające jest to dlaczego skoro jest tak cudnie ludzie zwalniają się jeden za drugim.Czyż nie szkoda im tego dobrobytu jaki tam mają.
gość 2017-03-17 22:26
No tak sie zondzi że kierownik od chandlu kolec to przecierz stary didżej kiedyś muzyke miksował teraz terz miksuje bruk ze wsadami mozajkę z tłuczniem teraz szykuje miks chit krawężnik z blokiem
:) 2017-03-21 19:34
Chłopy wiosną tuż tuż ....mądry facet będzie wiedział co zrobić,a jak tego nie zrobi bedzie niestety klepał bide wraz ze swoja rodziną i Ci co nie mają rodzin,przez nastepny rok dwa itd,taka jest prawda i bez obrazy!!!! tak się dzieje z firmą jak się nie ma szacunku do pieniazka. A w tej firmie nigdy nie będzie pieniazka bo zawsze znajdą się mądrzy ludzie i mądre inwestycje,pozdrawiam.
Ktos1111 2017-03-22 11:16
Szukajcie już gdzieś indziej pracy. Do dziś nawet pieniędzy nie mają dla pracowników a sobie już kieszenie kasa wypchali. Nie myślą,że inni mają rachunki dzieci itd. w dupie to maja. Pozdrawiam.
Niedługo niech sie spodziewają inspekcji.
Ktos 2017-03-22 15:16
Wszyscy mądrzy na forum . A tak na prawdę wszyscy powini iść do kierownika do biura i wykońcu powiedzieć to co piszecie na forum . A nie chować głowę w piasek.
:) 2017-03-22 19:38
Odnoszę się do tego "ktos" za milcz jak masz tak bezsensownie pisac,ile można chodzic grupami i osobno do tego biura i się prosić o swoją kasę do h....Pana!! W podzięce za to dostaniesz jeszcze słowa prezesa ,niech spier..... niech się zwolnią itd,dalej chcesz chodzić do biura i gadac????przez te forum otrzeże się chociaż innych ,tyle dobrego.
2017-03-22 21:51
☺Bardzo mądre stwierdzenie i tak to nic nie da kto mądrzejszy szukał pracy i sam się zwolnił reszta czeka i wierzy w garbate aaniołki.Ludzie narzekanie nic wam nie da więcej wiary w siebie i w to,że poradzicie sobie gdzieś indziej.Tylko super jest narzekać na szefa zamiast poszukać sobie nowego miejsca pracy takiego gdzie może zarobki będą mniejsze,ale co najmniej na czas.Zamiast się urzalac nad sobą ogarnijcie się pracy jest w burt tylko wystarczy się rozejrzeć i nie uważać za siódmy cud świata.Bo puki co tak to wygląda.
Gość 2017-03-25 22:29
Dno nie firma plajta idzie szybkim krokiem gdzie to widać i czuć dziwi mnie to że inspekcja pracy jeszcze tego zakładu nie wzieła pod lupę czytając opinie to pewny bankrut , zakład kamieniarski jak karzdy w okolicy wcześniej czy puzniej pada a ten pada na łeb i szyje . W biuże niekopetętni ludzie bez wykształcenia po opisie waszym to po podstawówce a może i niższe dziwie się tylko po jakiej szkole są pracownicy jeśli tam jeszcze pracują reszte zostawie bez komentarza
Księgowy 2017-03-27 21:58
A komornicy przyjeżdzają? Że piszecie o bankructwie firmy, może się wykaraska? Od jakiego czasu nie płaci ?
Ktos1111 2017-04-07 12:05
Bankructwo tam jest od dawna.
Powiem tak na tygodniowki i weekendy ma kase s na miesięczne nie ma to normalnie śmiech na sali
2017-04-25 19:26
Ten(usunięte przez administratora) niszczy wszystko siebie pracowników i ich rodziny
qqq 2017-04-26 16:39
Powoli wszystko zmierza w dobrą stronę ludzie odchodzą problem sam się rozwiąże.
000 2017-04-26 20:14
Tak czytam wasze wpisy i myślę że jesteście trochę niesprawiedliwi. Grajdoł w którym przyszło nam pracować pozwala rozwijać wszelkie pasje typu urlopowa praca zagraniczna, kursy, leczenia, chorobowe. Wielu z tego korzysta i się całkiem nieźle miewa. Więc głowy do góry garby w dól i do pracy a wypłata kiedyś będzie
x 2017-05-03 20:32
Jak wszyscy okradali Pawła przez te dobre 2 lata to było super, nikt złego słowa nie powiedział. A jak się chłop wywraca to każdy narzeka.
Widzę straszny analfabetyzm tu panuje :)
pracownik 2017-05-07 19:24
Tak się zastanawiam pracuję u Pawła od początku i jakoś nie pamiętam 2 lat złodziejstw. Nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka. Są na zakładzie ludzie których zwalniano za to i owo ale wszyscy nie kradną bo robole jak ja nie bardzo mają co. Nie zajumam przecież krawężnika, płyty czy bloka. Nie mam samochodu do jazdy tam i nazad. Pracuje i czekam na wypłatę. Zazdroszczę tym co mieli gdzie odejść ja na razie nie mogę.
Małolat 2017-05-08 05:13
Witam mam pytania na jaki dział się wybrać idąc do pracy na Górbeh. Maszynówka, łupiarki, plac czy może wyrobisko. Proszę o podpowiedz niedawno wróciłem z raichu i szukam pracy
XXX 2017-05-10 05:22
Małolat gdzie ty się pchasz na tym zakładzie zostały tylko te osoby które mimo pielgrzymek z podaniami w zębach samotnie bądź parami po okolicznych zakładach nikt nie chce. Daj sobie spokój dobrze ci radze
Majster 2017-05-12 22:42
Panowie i Panie ale wytłumaczcie to ,dlaczego pracodawca wam nie płaci zaległych pensji ,kiedy to załadunki materiału są regularnie wykonywane ,czyli co nie dostaje za swój produkt pieniędzy? ,czy oddaje za darmo? Przejeżdżałem tam wczoraj i stwierdzam ze firma prosperuje i towaru tez jest na magazynie. To drodzy pracownicy i oburzeni współpracownicy , proszę sie uda. Do prezesa firmy z prośba o kompensatę nie otrzymanej pensji w towarze ,kostce czy tam płytach itp. Domniemam ,ze skorzystając z tej okazji szybciej odzyskacie swoje ciężko zarobione pieniądze i przestaniecie wreszcie narzekać bo aż sie czytać nie chce. Jak tak patrzę na te informacje pisane chyba po paru browarach to stwierdzam ze w tej branży nie ma normalnych pracowników tzw inteligentnych, są same półgłówki , a mianowicie dlatego ,ze kiedy przyjmował sie do pracy jeden z drugim i pobierał wypłatę po 10000zl to wtedy był gość , i trochę chwalił szefa ,ale większość zasługi swojego dochodu zawdzięczał sobie baran jeden z drugim . Czy były wtedy pochwały dla szefa ,nie bo co drugi obijając sie zgarniał pule nie chwaląc szefa za te dobre serce. A dzisiaj cholota pisze jak to firma wyzyskuje ,oszukuje ,i co tam jeszcze najgorszego. Masakra - na koniec tym wszystkim polecam prace w ogórkach w granicy przynajmniej kasa pewna No i pojeść można.
Obcy 2017-05-13 21:44
To racja była kasa było super, myślę że nie jeden bierze jeszcze spora pensje, a najlepsze to to że jak idą do prezesa Pawła to ładnie gadają tak pawelku tak,tu tu tu Ti Ti Ti, a za plecami to taki to owaki to ch,,,,,j nie płaci itd. Tak tak sam słyszałem
Trudno było jak było
Tylko ty Paweł się zastanów za ile co sprzedajesz i trzymaj rękę na wszystkim kontroluj i wyjdziesz z tego, ja wierzę w ciebie
Majster sąsiadów 2017-05-22 05:15
Te dwa powyższe teksty pisał jakiś zdesperowany majster, który doskonale wiem że poza pracą u Pawła nigdzie nic nie znajdzie. Okoliczne zakłady znają ich uczciwość, fachowość itp. Przecież na nie których pracowali i wylatywali z hukiem za ....
Xxx 2017-05-28 21:46
Ja tam pracowałem od początku i najmilej wspominam czas jak był Buli. I gdyby był dalej wyprowadził by zakład na prostą.
Znamto! 2017-05-30 17:44
Brak wody dla pracownika a zwłaszcza teraz lato.
Sprzątaczka by się zajęła swoją pracą,brud przed biurem oraz swoim życiem a nie piszę z osobami którzy mają rodzinę. Widać,że ma nudne życie i tej jej wzrok do tirowców aż śmiać się można
:) 2017-05-30 20:11
Odniosę się do fana,masz rację z tym zoo nad wyrobiskiem,co dzień o tej samej godz siedzi tam w krzakach stary sapiący łysy szympans ..odziwo nauczył się spoglądać na swiat przez rolnetke,bo tak to nie potrafi nic innego....
Xxx 2017-05-30 20:26
Chłopaki ja odeszłem już dawno czy naprawdę tak się zje...o?
Nicxxxx 2017-06-15 23:01
O tak naprawdę
XXX 2017-06-18 14:34
To nic że nie ma komu pracować na wyrobisku to nic że nie ma wody to nic że majstrzyna szczuje jednych na drugich najważniejsze że festyn strażacki się udał i nad wyrobiskiem roztoczona jest opieka medyczno -strażacka
pracownik 2017-07-02 08:47
Tak się zastanawiam jak to jest że przez jednego majsterka zwolniło się z naszego zakładu tylu ludzi i nikt z tym nic nie robi. A poza tym szczere wyrazy współczucia transfer na 123 nie wyszedł (szwagier się nie postarał). Głowa do góry
ktos 2017-07-20 16:20
Hmmm XYZ nie dziwię się,że ludziom nie pasuje praca tam i narzekają tu.Wszystko tak pięknie się pisze po co pójdą do prezesa po to tylko aby usłyszeć że przelewy poszły wczoraj albo dzisiaj a w rzeczy samej nie ma ich jeszcze przez np.tydzień albo lepiej to po pierwsze a po drugie większości ludzi co tam pracuje pracuje na swoje rodziny i nie każdego jest stać na założenie swojej firmy zapewne większości ludzi jak by było ich stać założyli by sobie swoje firmy albo by tam nie pracowali a druga sprawa to jak taki mądry i uważasz że droga wolna to współczuję twoim pracownika jeśli ich masz bo kradzieżą H...J na ludzi widać jak wysoko stawiasz siebie ponadt wszystkich to,że może masz kasę jakąś władzę to brakuje Ci najważniejszego a mianowicie wychowania dobrego.Co do całego zakładu i jego Prezesa uważam,że nawet jak nie mają kasy na wypłaty powinni zrobić zebranie na którym określili by kiedy będzie wypłata conajmniej ludzie wiedzieli by ze mmają na co czekać i by może było mniej żali a co do samego prezesa to popieram kogoś kto napisał że latają do Pawła ci ci ci ti ti to a później [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mu obrabiaja przy każdej okazji.
1
Berek 2017-07-30 11:00
Kto do diabła jest ta SPRZĄTACZKA???
szwagier 2017-08-01 14:34
Pierwsze to trzeba tego pseudo handlowca zwolnić Jareczka .
Panna X 2017-08-01 17:35
Czy ta strona nie jest przypadkiem do pisania opinii o pracodawcy? Z tego co widzę robi się z tego powoli bardziej forum dyskusyjne na którym ale siejecie plotki albo mówicie jak powinna być prowadzona ta firma.
Znamto! 2017-08-04 10:26
Firma powinna być prowadzona porządnie a nie pracownicy przychodzą do domu pijani jak tak można. A potem się nie dziwię,że nie ma pieniędzy na wypłaty jak nie robią jak powinno być.
Obcy 2017-08-04 14:59
Zobaczymy czy da 10 wypłate,
Berek 2017-08-05 14:35
Kto do diabła jest ta SPRZĄTACZKA???
1
Zostaw swoją opinię o Górbeh Paweł Jeziorski - Jawor
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Górbeh Paweł Jeziorski