Opinie o Lafarge Cement S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lafarge Cement S.A.

Barabórka

Kiedyś to był prestiż pracować w Lafarge. Ludzie uśmiechnięci, zadowoleni, kierownictwo kompetentne . Dziś to koszmar. Ludzie smętnie chodzą po korytarzach, są zrezygnowani i zapracowani po uszy. Najgorsze zmiany zaczęły się w lipcu 2015 i do dziś się ciągną. Na stanowiskach menadżerskich są niekompetentne osoby, często ściągnięte z innych branż jak FMCG. Jedno wielkie kolesiostwo. Dobra praca dla miernych dupowłazow, którzy będą bez szemrania wykonywać polecenia przełożonych. Ostatnio bardzo dużo fajnych i kompetentnych ludzi zostało zwolnionych i to tylko dlatego, że mieli wiedzę i doświadczenie większe od swoich szefów. A to jest oznaka największej niekompetentności i oznaka słabości tych przełożonych. Prezes jest skupiony tylko na swojej osobie. Naśladuje Steva Jobsa ale z miernym skutkiem. Jobs stawiał na doświadczenie a nie na wazeliniarstwo. Wizje obecnego Prezesa jeszcze nigdy nie przyniosły tej firmie większych strat. Sytuacja przypomina tą z PISu - mierny, bierny byle wierny. Ludzie liczą się tylko na bilbordach i w hasłach wiszących wszędzie na ścianie. A tak naprawdę to ludzi się nie szanuje a wręcz się ich niszczy. Najważniejsze są tabelki i żeby się w nich wszystko zgadzało oraz wierność przełożonemu. Na chwilę obecną bardzo dużo pracowników poszukuje nową pracę. . 3 lata temu nie powiedziałabym złego słowa o Lafarge. Dziś jest zupełnie odmiennie. CałKiedyś to był prestiż pracować w Lafarge. Ludzie uśmiechnięci, zadowoleni, kierownictwo kompetentne . Dziś to koszmar. Ludzie smętnie chodzą po korytarzach, są zrezygnowani i zapracowani po uszy. Najgorsze zmiany zaczęły się w lipcu 2015 i do dziś się ciągną. Na stanowiskach menadżerskich są niekompetentne osoby, często ściągnięte z innych branż jak FMCG. Jedno wielkie kolesiostwo. Dobra praca dla miernych dupowłazow, którzy będą bez szemrania wykonywać polecenia przełożonych. Ostatnio bardzo dużo fajnych i kompetentnych ludzi zostało zwolnionych i to tylko dlatego, że mieli wiedzę i doświadczenie większe od swoich szefów. A to jest oznaka największej niekompetentności i oznaka słabości tych przełożonych. Prezes jest skupiony tylko na swojej osobie. Naśladuje Steva Jobsa ale z miernym skutkiem. Jobs stawiał na doświadczenie a nie na wazeliniarstwo. Wizje obecnego Prezesa jeszcze nigdy nie przyniosły tej firmie większych strat. Sytuacja przypomina tą z PISu - mierny, bierny byle wierny. Ludzie liczą się tylko na bilbordach i w hasłach wiszących wszędzie na ścianie. A tak naprawdę to ludzi się nie szanuje a wręcz się ich niszczy. Najważniejsze są tabelki i żeby się w nich wszystko zgadzało oraz wierność przełożonemu. Na chwilę obecną bardzo dużo pracowników poszukuje nową pracę. . 3 lata temu nie powiedziałabym złego słowa o Lafarge. Dziś jest zupełnie odmiennie. Całe szczęście jest rynek pracownika.e szczęście jest rynek pracownika. Coś nie wróżę sukcesów tej firmie... a szkoda.

były
@Barabórka 30.08.2017 16:45
Kiedyś to był prestiż pracować w Lafarge. Ludzie uśmiechnięci, zadowoleni, kierownictwo kompetentne . Dziś to koszmar. Ludzie s...

Dokładnie tak. Kolesiostwo, znajomki, podlizuchy i ten śmieszny przypadkowy prezesik udający, że prowadzi firmę podobną do Google:)))))))))))))))

lol
@Barabórka 30.08.2017 16:45
Kiedyś to był prestiż pracować w Lafarge. Ludzie uśmiechnięci, zadowoleni, kierownictwo kompetentne . Dziś to koszmar. Ludzie s...

To się pytam co za idioci są w grupie na Facebook "po godzinach"po co wciskacie lubię to na każdych gównach co wstawią na stronie Lafarge .Olać to bo szefostwo się tym podnieca a ja mam w to wyje...ne .Żyjemy w Polsce to nie Francja .

Pracownik-chyba juz niedlugo

Directore italiano, to narcyz do szescianu. a jak wiadomo ryba psuje sie od glowy. czlonkowie zarzadu, to istny kabaret.

JAGA
@Pracownik-chyba juz niedlugo 13.11.2017 23:19
Directore italiano, to narcyz do szescianu. a jak wiadomo ryba psuje sie od glowy. czlonkowie zarzadu, to istny kabaret....

Musi w tej firmie zmienić parę osób w zarządzie zwłaszcza ci z za granicy aby nastała pozytywna kultura pracy. Na razie traktują nas jak swoją kolonię.

lol

W betonach jeszcze gorzej brak podwyżek tylko roboty dokładają :(

Ciekawe
@lol 18.09.2017 11:51
nie wszystkich ale rezygnuje.Chłopaki na węzła się cieszą że w końcu będą pracować w normalnej firmie :)...

Ciekawe co piszesz- podobno po zmianie pracodawcy nikt nie jest zadowolony. Wszedzie dobrze....

Praca
@Ciekawe 12.10.2017 19:39
Ciekawe co piszesz- podobno po zmianie pracodawcy nikt nie jest zadowolony. Wszedzie dobrze....

Wszędzie dobrze że nie ma bhp na 1 miejscu bo zadowolenie z pracy i płacy powinno być priorytetem a zarobki operatorów w przełożeniu na ilość obowiązków są śmieszne.

zamydlenie OCZU

Nie zastanawialiście się czasami po co ta nagonga na BHP ktoś na Górze kręci lody a was gania przed Zarządem trzeba się pokazać?

Byłem WIDZIAŁEM

Lafarge Biuro mają słupki i stztystyki ilość w danym miesjącu sprzedaż Kruszyw i Betonu ilość mandatów co miesjąc na Kierowcę pużniej jest na balety Warszawka Pieniążki z BIURA

Iwona

@2017-06-25 23:34 czyli jeśli chodzi o kary to są one stosowane, by w pełni stosować się do przepisów BHP?

Sąsiad

Taki Rai z Karami ŻE 1 BYZNESMEN GRUSZKOWY ZABIERA 10 SZTUK

Zgłoś miewolnictwo PL
@Sąsiad 23.06.2017 16:02
Taki Rai z Karami ŻE 1 BYZNESMEN GRUSZKOWY ZABIERA 10 SZTUK

Kary za wszystko brak kamizelki, okularów, kasku, podjazd pod węzeł w pasach, gadanie przez komórkę, palenie na placu. Płatne z kursu 45pln, robisz 2-3 dziennie, godziny bez limitu tarczki aut KapitanNemo1 2017-06-25 21:47:49~loko Robisz zaprawę (podstawienie o 6 rano) około 8 jesteś na bazie myjesz bekę, a następna robota np. od 15. 7 godz. siedzisz i czekasz za free. Oczywiście jesteś na końcu kolejki jak jest 10-ciu to jesteś 11-ty. Załadunek +- 15 min.

4 Kamienice

Pan Pisklak 4 KAMIENICE 2017-05-04 19:35 U Króla na Siekierkach jest raj z ON pełne bagi po 4000 litrów w pomieszczeniach Lafarge niby warsztat i pomieszczenia socjalne ludzie pomieszkują całyczas ciche przyzwolnie To gdzie mają trzymać ON w Dickierhofie jest na każdej wytwórni zbiornik z ON , Kierowcy z Ładowarek tankują se Paliwko do Osobówek i Sprzętu Budowlanego i nikt tam PO koszaCH NA ŚMIECI nie GRZEBIE

Steew

Lafarge Beton odział Gdańsk - aplikowałem tam na stanowisko laboranta, zostałem zaproszony na rozmowę kwalfikacyjną na której miałem okazję poznać potencjalnych przełożonych tj. kierownik i dyrektor regionu. Po rozmowie obaj Panowie byli zadowoleni i nie ukrywali checi do rozpoczęcia współpracy z moją osobą. Na samej rozmowie miała być trzecia osoba reprezentująca dział HR, tej osoby nie było z niewiadomych przyczyn. po upływie dwóch dni i weekendu od rozmowy, dzwoni do mnie właśnie dział HR zadając te same pytania które padły na rozmowie kfalfikacyjnej, dodatkowo Pani z HR poinformowała mnie o tym że dostałem się do drugiego etapu rekrutacji i w ciagu tygodnia zapadnie decyzja. Mija tydzień telefon milczy... postanowiłem sam zadzwonić i dowiedziec się czy aby napewno firma nadal istnieje :D otrzymałem informację że ktos zachorował i bez niej nie można podjąć decyzji.... zastanawiające kto jest ważniejszy od dyrektora regionu w sprawie rekrutacji??? Faktem jest że nie szanuja ani czasu ani samego człowieka który ubiega się o pracę. po upływie kolejnych dwóch dni i weekendu dzwoni pani Anna i mówi że dziękuje za stracony czas.... decyzją ludzi którzy nawet nie widzieli mnie na oczy zostałem pokonany w rekrutacji 50:50 z inna osobą!!! Pracowałem w kilku korporacjach międzynarodowych ale z taka jeszcze się nie spotkałem!!! Brak profesjonalizmu, brak poszanowania dla rekrutujących i dwutygodniowy okres rekrutacji gdzie tylko raz mogłem sie spotkac z przedstawicielami i zaprezentować swą osobę.

Pan Pisklak 4 KAMIENICE

U Króla na Siekierkach jest raj z ON pełne bagi po 4000 litrów w pomieszczeniach Lafarge niby warsztat i pomieszczenia socjalne ludzie pomieszkują całyczas ciche przyzwolnie ?

Viki

Ja miałam kontakt jedynie z recepcją, telefoniczny. Nie powiem, kultura jak beton! cha, cha, cha. Pani usłyszawszy skąd dzwonię, za pierwszym razem rozłączyła się, a za drugim - rzuciła wrednie słuchawką. A dzwoniłam z uprzejmym pytaniem, czy byliby zainteresowani w br. skorzystaniem z kursów językowych. Nie wysyłam nikomu żadnego spamu, jak ktoś nie zainteresowany - nie nagabuję. Bo i po co, na siłę nikogo nie zwerbujesz.

Iwona

@prosta matematykarozumiem, że w firmie stosowane są kary za brak odpowiedniej odzieży ochronnej. Często zdarzają się takie sytuacje?

prosta matematyka

rgnhgfnhjgfrhgf 2017-03-11 09:36 Patologia karać po 1000 ZŁ pewnie chodziło komuś np za brak okularów ochronnych 500 zł + brak kasku = 1000 zł

Iwona

@rgnhgfnhjgfrhgfmógłbyś wyjaśnić o jakiej sytuacji mówisz?

rgnhgfnhjgfrhgf

Patologia karać po 1000 ZŁ

Iwona

http://www.lafarge.pl/wps/portal/pl/9-dolacz-do_nas Na stronie internetowej firmy Lafarge Kruszywa i Beton można znaleźć informacje na temat obecnie prowadzonej rekrutacji. Co myślicie o oferowanych warunkach? Możecie podpowiedzieć osobom zainteresowanym aplikacją na któreś ze stanowisk?

vdvdvd

To ile jednego dnia mogą zabrać kierowcy za niby BHP 500 zł czy 1500 zł To jakiś absurd ?

bgbgrr

tory już zabiera kolej Mieszkania plus powstaną na Odolanach - Wola - TVN Warszawa tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,mieszkania-plus-powstana-na-odolanach,2236..

anonim

(usunięte przez administratora)

wow

Lafarge nie ma swojego transportu także twoja reklama nie powinna tu być .Jak by mieli swój transport to cena betonu musiała być co najmniej 2 razy droższa bo obsada kierowców na jednej "gruszce "powinna być potrójna :)

nik

Lafarge może tym sposobem zmiejszyć cenę transportu betonu o 26%

anonim

(usunięte przez administratora)

Optymista

A co to ma wspólnego z Lafarge mam nadzieją że beton będzie dostarczała firma która szanuje ludzi pracy :)

Zgłoś miewolnictwo PL

z kar od roboli urządzili sobie zarobek kary do 1000zł

жорсткий

nie polecam. 2 kursy na 16 godzin pracy. dziadostwo i patologia, ktora nie da Ci zarobic bo sama musi sie zawsze nachłapac. tylko metry metry metry sami wywoża na pompy a Tobie dają kibel do wywiezienia(rodzinka). jedyne co to sie oplaci to ON doić i beton do żyda wyworze codziennie jak bhpowiec śpi i nie widzi gpsa, a tak to kibel i upodlenie psychiczne jak jestes tam świeżakiem

Andrzej86

Hej, a jak jest z laborantami?

Grzegorz

nie polecam pracy w tej firmie na stanowisku operator węzła betoniarskiego, zakres obowiązków to: od sprzątania toalet poprzez zamiatanie placu, wypełniania stosu papierów z tabelkami, i dopiero na samym końcu jest kręcenie betonu. Operator w tej firmie to najgorsze zło, jest od wszystkiego. Zarobki na rękę 3300 zł z czego 1000 zł musisz wydać na dojazdy do pracy i przemieszczanie się między wytworniami. Nadgodziny nie płatne, wszystkie do odbioru w stosunku 1:1. Praca po za domem w delegacji. Nie miła atmosfera w pracy, ludzie pracujący w tej firmie mają kompleksy wyższości nie wszyscy, ale większość. Jedynym plusem w tej firmie to jest rygorystyczne przestrzeganie BHP. Nie polecam tej firmy, stąd tak duża liczba ofert pracy na operatora, gdyż nikt o zdrowych zmysłach nie będzie tam pracował.

rob
@Grzegorz 07.10.2016 08:44
nie polecam pracy w tej firmie na stanowisku operator węzła betoniarskiego, zakres obowiązków to: od sprzątania toalet poprzez...

Jak rygorystyczne Bhp jest plusem to chyba ty jesteś botem albo się przewróciłeś i nie wiesz co piszesz.

sanse

Polacy w firmach prywatnych i prowadzący DG muszą Długo pracować, a Mało zarabiać,i mieć potem malutkie emerytury, bo każdy z nich ma na utrzymaniu Pasozytów Urzedasów z Rodzinami, całkowicie Nieproduktywnych, a wręcz szkodzących gospodarce durnymi przepisami i ich egzekwowaniem,a do tego armię Wcześniejszych Emerytów Mundurowych i Uprzywilejowanych, którzy jeszcze dorabiać na etacie czy własnym DG mogą, Próżniaków Sędziów i Prokuratorów którzy proste sprawy ciągną latami, o Kościele , czy Krusie nie wspomnę !!! I dlatego praca w Polsce jest tak wysoko opodatkowana i Ozusowana na 70% !!, podczas gdy w normalnych krajach to maks. 35% !!!! Gdyby nie te w/w Grupy Pasożytów ,najniższa płaca w Polsce spokojnie wychodziłaby na poziomie 1200-1300€

Kiedy skonczy sie komuna

Podwykonawcy Lafarge zaczynają zatrudniać Ukrainców , za takiego pracownika nie trzeba płacic ZUSU są konkuręcją dla POlskiego pracownika tak nas wydymało PO PSL AWS ITP

chetny

ile moge dostac z uprawnieniami?

przyszly operator?

widze, ze w slad za iloscia obowiazkow dla operatora w koncu proponuja dobre wynagrodzenie

Rico

Wie ktoś może na ile może liczyć nowo przyjęty inż. górnik na żwirowni ? Po ile godzin się średnio pracuje dziennie ? Jaka atmosfera panuje w kruszywach obecnie ? Czy poważnie podchodzą do wdrożenia nowych, czy po prostu sam sobie będę musiał poradzić ?

$$

~lubiem chlopcuf 2016-04-04 21:21:47ORANIE GRUŻKOWOZEM 24/7 TACHO ZA OKNO BRAK WYPLAT ALBO DO 1500 ZA MIESIECZNA ORKE CO NA UMOWIE NA RATY BRAK SZACUNKU DLA GRUŻKOWYCH PRZEZ SŁOIKOWO Tylko ON ON ON PO GODZINACH DOJENIE PALIWKA CO 3 DNI I CHOWANIE PO BAGAZNIKACH STRASZENIE BHP WYSOKIE KARY ZA BRAK ZAPIETYCH PASOW OKULARKI BUTY KAMIZELKA KASK DO 1500ZL/DZIEN OD BHP ZA PRACE W BŁOCIE BRAK POSZANOWANIA DLA GRUŻKOWYCH ZNIEWOLENIE UPODLENIE KOPANIE JAK SMIECIA PRZEZ GUMOFILCÓW Z CALEJ RODZINKI. PL [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] I PSYHIATRYK SZUKANIE FRAJEROW CO DYMAJA PO 18 GODZIN ZA FRII I SPIA NA WEZLE. NON STOP CASTING NA GRUZKOWYCH DLA DAJACYCH DYMAC SIE W *

led

umowa o prace to nie wynagrodzenie teraz na wsi zarobi 2500 to po co jechac do słoikowa

ya

nie za bardzo rozumiem ostatni wpis odnośnie władzy, bo pod tym względem chyba w firmie nic się nie zmieniło z tego co wiem? no i praca jako Operator węzła betoniarskiego wydaje się byc sensowna, ale konieczne jest doswiadczenie.

nowe i stare

premia wirtualna kaski okulary kamizelki ,zamawiasz piach cemet pisanie e maili w nieskonczonosc , malowanie sprzatanie itp

Ewik

Ja myślę, że można zarobić więcej niż 2 tysiące na stanowisku operatora węzła betoniarskiego. W szczególności w tej firmie. Fajnie też wygląda praca na mechanika, bo są wysokie standardy pracy i można się rozwijać. Tyle, że trzeba mieć minimum 2 lata doświadczenia na podobnym stanowisku.

adi
@Ewik 16.02.2016 17:19
Ja myślę, że można zarobić więcej niż 2 tysiące na stanowisku operatora węzła betoniarskiego. W szczególności w tej firmie. Faj...

Ewik to jesteś boot i piszesz głupoty

morek

dziwi mnie naparwde wasze podejście do pracy, przecież trzeba pracować no i nie widze w tym nic złego, ale jako Operator węzła betoniarskiego to na pewno można do 2000 zł zarobić na premii.

adi
@morek 14.02.2016 15:41
dziwi mnie naparwde wasze podejście do pracy, przecież trzeba pracować no i nie widze w tym nic złego, ale jako Operator węzła...

I przez takich jak ty Morek psuję się rynek pracy operatorów albo nie potrafisz docenić swojego fachu jak go w ogóle masz.Operator węzła jest to bardzo odpowiedzialna praca a zatem powinna dobrze płatna.Twój błąd może narazić na poważne straty albo nawet katastrofę budowlaną. W Lafarge nikt tego nie docenia myślą sobie ci za biurkami że dadzą operatorom zarobić 2tys i będą produkować i sprzedawać z uśmiechem na twarzy .

cscs

duch - 2016-02-08 19:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0) Odpowiedź na: [kali - 2016-02-07 15:54:53]: Kali nie masz racji Lafarge nie jest jednych z lepszych tylko jednym z gorszych.Jak by była jedną z lepszych nie było by takiego przemiału ludzi jak jest dotychczas.Sprzęt jaki posiadają jest przeważnie stary a jak jest nowszy to wyrzucają z niego zaawansowane oprogramowanie i wkładają swój zacofany program do szpiegowania operatorów chyba nazywa się BCXM. I następny temat chyba nie szukają operatorów tylko ludzi którzy będą robili na tych co siedzą w biurach, bo ludzi pracy nie szanuję taka firma jak Lafarge. zdjecie uzytkownika nolen - 2016-02-11 20:04:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0) Operator odwala robotę za całe biuro bo oni muszą miec czas na jezdzenie za kierowcami betonomieszarek czy jezdza w pasach, okulary kask kamizelka na budowach, siedzenie w laptopach obserwowac kamery

pronto
@cscs 11.02.2016 20:06
duch - 2016-02-08 19:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0) Odpowiedź na: [kali - 2016-02-07 15:54:53]: Kali nie masz racji...

jeśli chodzi o przemiał ludzi to moim zdaniem jest on ponieważ niektórzy nie dają sobie po prostu rady. W końcu to oni godzili się na stawki przy podpisywanych umowach prawda?

ccss
@pronto 12.02.2016 11:47
jeśli chodzi o przemiał ludzi to moim zdaniem jest on ponieważ niektórzy nie dają sobie po prostu rady. W końcu to oni godzili...

Pronto ty jesteś jakiś niepełnosprytny? Od kiedy praca w korporacji jest taka zajebi...a, oszukują nawet przy rozmowie wstępnej po to że jak Ciebie już mają to będziesz pracował bo albo się gdzieś rzuciłeś pracę albo jej nie masz.

gowin

@kukiz przynajmniej wypadków mają mniej niż inni, czyli problemów też. Mnie zainteresowała ich oferta pracy na operatora węzła, wymagają doświadczenia i uprawnień na maszyny ale oferują umowę o pracę

dcdc

dał nogę istne wariatkowo

niks

kukiz, względy bezpieczeństwa są ważne, a jak kontrola będzie chciała to się do wszystkiego przyczepi. Ja zastanawiam się nad pracą na produkcji jako koordynator - wiadomo co się z poprzednim stało ?

kukiz

wszystko byłoby dobrze, gdyby nie te absurdalne wymagania bhp, wszedzie pasy w aucie toż kuriozum...

dorotka

kolego oczywiste, tym bardziej jak teraz wisi oferta na operatora węzła betoniarskiego to nie miejsca dla amatorów, uprawnienia do obsługi ładowarek jednonaczyniowych min.kl.III wymagane

i want

@morek najlepiej to samemu się przekonać o prawdziwości niektórych komentarzy. Na pewno atmosfera dopisuje, a mają w sumie oferty pracy na elektromentorów. Trzeba posiadać jakąś wiedzę techniczną.

realista

W betonach jest najgorzej.Zamiast zająć się produkcją i podzielić się zyskami z pracownikami to lepiej niech węzły nic nie robią albo wykorzystują małą część mocy przerobowej a dyrektorzy jeżdżą i kontrolują porządki i nie pytają się czemu jest mała produkcja .

morek

@AKOR zgadzam się, że wizerunke firmy to podstawa, no mają taką branże, że raczej obecnie ciężko im się będzie przebić, ale to nie znaczy jeszcze, że sa źli, że jakoś negatywnie są oceniani za ogół. Kruszywa i beton to jest niszowa branża i cięzko znaleźć kogoś do pracy, a widziałem, że szukaja i maja sporo ofert.

AKOR

Poradzi sobie ale to psuje waszej firmie opinię i stawia ją mimo sporych jak na polskie realia pieniędzy na niskim poziomie w rankingu preferowanych pracodawców. Wizerunek firmy jest w dzisiejszych czasach ważny.

jank

Nikt nie mówił, że praca będzie łatwa, lecz jeżeli chodzi o czas pracy to jednak jest lekka przesada. Niestety nie można mieć wszystkiego. Plusem jest to że w branży takiej jak ta nie można narzekać na pieniądze, a nawet są one bardzo atrkacyjne jak na polskie realia. Jeżeli komuś zależy na pracy to sobie poradzi.

sobinson

(2015-03-22 15:24:10) Jesli to bylo spotkanie ostatniej szansy, to na pewno wszystko pojdzie po mysli biznesmenow. Zeby bylo jeszcze zabawniej mozna kupic jedna pare bialych gumowcow na dwoch przewoznikow, zalozyc po gumowcu na glowe i bedziecie wygladali, jak Smurfy. Zawsze to bedzie jakas zmiana, ktora moze poprawic nastroje wsrod kierowcow i zachodnich przewoznikow. Rozumiem, ze jak ty splajtowałeś to przez pół roku chodziłeś z kondomem na głowie. A to po to żeby pokazać jak się czujesz. Ech jaka nienawiść przemawia tymi ustami. Jak to możliwe że innym się udało a ja zaliczyłem glebę. Ja im teraz pokażę, ja ich zniszczę, wykończę. Niech maja tak samo jak ja. Tak to wygląda kolego.

kolonia POlandia

robota na gruszce min 15 godzin na dobe do 18 skrobanie gruszki mycie tarczki za okno lub bez karty, sypanie wlukien i drutow do betonu za fri, podstawianie poiemnika do betonu na budowach za darmo BRAK HAKOWYCH NA BUDOWACH WARSZAWKA

hhjk

Teraz nowe sloiki twardy zajac ,gumowce zalewaja POlandie rusy

Zostaw opinię o Lafarge Cement S.A. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lafarge Cement S.A.