Lafarge Cement S.A.

2 Dodaj opinię
Lafarge Cement S.A.
2 107 169 5 1

Opinie o Lafarge Cement S.A.

Filtruj opinie po kryteriach:

niezadowolony
 Opinia

Niestety, moja opinia nie jest najlepsza. Firma nie dba o ludzi. Jest takie powiedzenie, że firmę poznasz nie po tym, jak zatrudnia ale jak zwalnia. I to zwalnianie, niestety firmie Lafarge "nie wychodzi". Wyniki finansowe za ostatnie lata są bardzo dobre, a zwolnienia idą pełną parą. Brak informacji, przekazu. Ludzie nie wiedzą o co chodzi. Wewnętrzny PR leży. Szkoda. Kiedyś w tej firmie pracowało się lepiej. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Lepsza komunikacja wewnątrz firmy. Ostatnia zmiana Dyr. HR niestety nie jest na lepsze.

Pomocna?
Tak6Nie
olle
 Opinia
@niezadowolony 25.01.2019 09:18

W końcu ktoś prawdę napisał . Faktycznie również nie czuję się komfortowo pracując w tej firmie i nie polecam żadnym z moich znajomych chyba że wrogowi :) jestem na etapie szukania pracy gdzieś gdzie pod względem priorytetów człowiek jest na pierwszym miejscu a nie na czwartym .

Pomocna?
Tak4Nie
BimBom
 Opinia
@niezadowolony 25.01.2019 09:18

Mam dokładnie takie samo zdanie. Pracuję tutaj jeszcze, ale to raczej nie potrwa już długo. Sposób rozstawania się z pracownikami jest, poza nielicznymi wyjątkami, poniżej pewnego poziomu. Firma wewnętrznie skłócona, można zapomnieć o koleżeńskiej atmosferze, ceni się butę i głośne krzyki bardziej od solidnej, merytorycznej pracy. Wiele zachowań ocierających się o mobbing bądź już w pełni się pod niego kwalifikujące, a co najciekawsze osoby za to odpowiedzialne albo wręcz sami sprawcy rotują po stanowiskach w strukturze pnąc się wyżej. Ostatnie zmiany na górze struktury sprzedaży to potwierdzają. Firma bez wewnętrznego DNA, kręgosłupa, raczej mało zasad, mnóstwo frazesów i propagandy sukcesu. Ludzie zmęczeni, bez entuzjazmu. Na osłodę dodam, że jeśli wytrzymasz w tym rynsztoku kilka lat to możesz doczekać przyzwoitych zarobków.

Pomocna?
Tak3Nie
Rafał
 Opinia
@BimBom 03.06.2019 12:43

Według Ciebie największą niedogodnością pracy w Lafarge Cement jest atmosfera. Jeśli inne aspekty zatrudnienia takie jak wynagrodzenie Ci odpowiadają może warto spróbować poprawić relacje miedzy współpracownikami i przełożonym. Myślałaś o tym? A co sądzą inne osoby zatrudnione w firmie? Zgadzacie się z Bim Bom, czy macie zupełnie inne zdanie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lucyna
 Opinia
@Rafał 03.06.2019 20:58

Wątpię, żeby coś się zmieniło, ludzie na wyższych stanowiskach źle traktują tych niżej, ogólny chaos, brak dobrych relacji, niewiele plusów.

Pomocna?
Tak2Nie
Rafał
 Opinia
@Lucyna 06.06.2019 08:19

Rozumiem. Myślisz, że rozmowy z szefostwem firmy Lafarge Cement mogłyby coś zmienić? Gdybyś Ty była decyzyjna, to w pierwszej kolejności co zmieniłabyś w strukturach zarządzania w tym miejscu pracy? Zachęcam do dalszej merytorycznej dyskusji.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
BimBom
 Opinia
@Rafał 11.06.2019 12:06

W mojej opinii są w strukturze osoby, pracujące tutaj wiele lat, które wyspecjalizowały się w utrzymaniu za wszelką cenę swoich stanowisk, kosztem wewnętrznego psucia organizacji. Część managementu myli orientację na cele organizacji z orientacją na cele osobiste, stąd szerokie rzesze pracowników średniego i niższego szczebla czują się jak pionki w grze, której nie rozumieją.

Pomocna?
TakNie
Rafał
 Opinia
@BimBom 18.06.2019 13:23

Nie należy być tylko jak określiłeś pionkiem w grze. Pracownik powinien czuć, że ma wpływ na rozwój firmy i przyczynia się do jej sukcesu i zysku. Działałoby to bardziej motywująco. Może odpowiednia gratyfikacja czyli premie za dobry wynik mogłaby to zmienić. Jak myślisz?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Anty-mobber
 Opinia
@BimBom 03.06.2019 12:43

Trafna diagnoza. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Rafał
 Opinia
@Anty-mobber 25.06.2019 23:29

Niepokojące jest to, co napisałeś, dlatego pozwolę sobie zapytać Cię, czy masz jakieś konkretne przykłady, które potwierdzą Twój wpis? Jest to forum publiczne, więc nieuzasadnienie takiego stwierdzenia mogłoby być krzywdzące dla pracodawcy. Proszę, abyś podał konkretne przykłady. Będę wdzięczny.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Anty-mobber
 Opinia
@Rafał 26.06.2019 12:08

Moja wypowiedź została usunięta, więc nic nie napisałem. A polskie prawo właściwie nie chroni osoby (usunięte przez administratora), do tego można narazić się na przykre konsekwencje, więc takie osoby jak ja swój żal mogą schować...

Pomocna?
TakNie
Fikumiku
 Opinia

Nie polecam tej firmy ! Miałem wątpliwa przyjemność "pracować" w firmie ramię i Nie polecam !!! Banda kolesiostwa z nastawieniem na budowanie struktury "watachy" żeby nikt nie mógł nic zrobić . Pisanie na siebie głupawych oczerniających imejli to podstawa !!! A wręcz konieczność czyli u podstaw "zgnilizna" rację bytu mają współcześni faryzeusze i kłamcy !!! Wyniki finansowe firmy są koloryzowane i upiększane czyli podległy kierowniczek jak ma się pojawić jakaś "szyszka" to biega jak by mu ...... I błazna z siebie robi . Zero szacunku dla siebie a co dopiero dla ludzi na niższym szczeblu ,!!! Nie POLECAM są miejsca bez ludzi tego typu !!!

Pomocna?
Tak1Nie
Rafał
 Opinia
@Fikumiku 26.06.2019 22:01

Czytając Twoją wypowiedź, można odnieść wrażenie, że atmosfera pracy w firmie Lafarge Cement nie należy do najlepszych. Zastanawia mnie, czy w trakcie Twojego zatrudnienia próbowałeś może w jakiś sposób wpłynąć na to, aby atmosfera stała się bardziej przyjazna? Czy raczej trudno było zmienić ten aspekt pracy? Wypowiedz się, jak to wyglądało.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
laicik
 Opinia

kamera w kabinie betonomieszarki

Pomocna?
TakNie1
BHP
 Opinia

tak nowa strona na donosik bezpiecznie@lafargeholcim.com wenzłowy da ci słabe loty na dzwig donieś na niego jak chodzi bez okularów lub nie zapina pod kaskiem w kamerach sprawdzą i po premi

Pomocna?
Tak1Nie
BHP
 Opinia

tak nowa strona na donosik bezpiecznie@lafargeholcim.com

Pomocna?
TakNie
Zuzanna
 Opinia
@BHP 11.05.2019 10:27

Pracujesz obecnie w Lafarge Cement? Firma na swojej stronie internetowej informuje o korzyściach z pracy w tym miejscu. Są to między innymi: koleżeńska atmosfera, awanse, nowe ścieżki kariery, pewne wynagrodzenie, bonusy i inne. Czy jako pracownik potwierdzasz, że faktycznie warto aplikować do Lafarge Cement?

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
wozidło
 Opinia

chyba gorsze od lania wody do betonu jest cofnięty beton z 1 budowy na 2 na 2 wuzetkę po paru godzinach norma w betoniarniach co wtedy jest wart

Pomocna?
TakNie
lolek
 Opinia

prawda jest taka nie ma Pana Sylwka i nie ma BHP w kamery nikt już nie patrzy i jest cacy rano lecisz odpalasz gruchę bez kasku okularów kamizelki , kawusia papierosek i na środek placu po miescie telefon bez pasów nikt nie pojedzie za tobą ani na budowę 100 litrów pod budową do betonu

Pomocna?
Tak1Nie
SMUTNA PRAWDA
 Opinia

APROPO SPRZEDAŻY BETONU 2 RAZY LUB 3 BETON COFNIE JAKAŚ BUDOWA LUB NIE WEZMĄ NIE MAJĄ MIEJSCA DRUKUJĄ NASTĘPNĄ WUZETKĘ I DALEJ PO PARU GODZINACH 200 LITRÓW WODY I JEST GICIOR TAK TO DZIAŁA SŁABEJ JAKOŚCI TOWAR PO TAKIM CZYMŚ POWINIEN NA RECYKLING A NIE ZAZWYCZAJ ZA DOBRĄ KASKĘ DO KLIENTA NA DOM KTÓRY NIE JEST ŚWIADOM CO KUPUJE

Pomocna?
TakNie
laty taty
 Opinia

teraz macie laicik na wytwórniach betonu w warszawie bez kasku okularów po placu z papieroskiem kawuśią pełen komfort bez pasów po placu do tyłu przodu odpuścili

Pomocna?
Tak1Nie
loteria pęka beton
 Opinia
@laty taty 08.04.2019 22:35

ukoik na kontrolę za sprzedaż betonu tego samego po wyprodukowaniu paru odbiorcom

Pomocna?
TakNie
vdfvdfvfv
 Opinia
@laty taty 08.04.2019 22:35

ruszyła strona jeżdzę bezpiecznie@lafargeholcim.com skończy się jazda 3 pasem 90 km po miescie papierosek podczas jazdy telefon przy łuchu a o pasach to połowa zapomina firma zeszła z BHP

Pomocna?
TakNie
Bandziorek123
 Opinia

Nie kończący się casting na operatora a raczej codotworce ... Rozmowa rekrutacyjna to strata czasu i pieniędzy na bilet lub paliwo .po rozmowie zero info albo po prostego słowa Kandydacie albo frajera......e bujaj się dalej Nie polecam !!!!

Pomocna?
Tak6Nie
była niewolnica
 Opinia
@Bandziorek123 21.03.2019 13:29

ale kasę robią sprzedając ten sam beton po paru godzinach od wyprodukowania

Pomocna?
Tak2Nie
123
 Opinia

Ciekawe czy nowy szef zrobi porządek z tym co Federico narobił.

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bond
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@123 12.04.2018 16:41

szczegolnie te plebejke z PR-u, ktora slynie z lenistwa i manipulacji. ZGROZA!!!

Pomocna?
Tak5Nie
123
 Opinia
@Bond 20.02.2019 22:07

A co to zmiany na samej górze? powieźli i wilka?

Pomocna?
TakNie
zniesmaczony
 Opinia

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Ludzie się tu pchają do pracy jakby były tu mega zarobki , a tak naprawdę jest fatalnie , np osoba na stanowisku kierowniczym czyli kierownik zarządzający kilkunastoma pracownikami ma pensję niewiele powyżej 4 tys na rękę (mowa o cementowni ) , gdzie podwykonawcy na stanowisku robotniczym mają powyżej 3 tys na rękę. I gdzie wy się tu pchacie ?

Pomocna?
Tak14Nie
Iwona
 Opinia

@Ona, masz wiedzę o tym, jak rozliczane są dodatkowe godziny pracy w firmie Lafarge Cement S.A.? Stawka jest wyższa aniżeli w trakcie podstawowych godzin pracy? Jeżeli możesz, to zachęcam, abyś przedstawiła, co wiesz w tej sprawie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kali
 Opinia
@Iwona 15.10.2018 13:58

Nadgodziny są do odbioru w stosunku 1:1.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zuzanna
 Opinia
@Kali 01.02.2019 22:30

To ciekawa informacja - fajnie, że podzieliłaś się nią na forum. A czy w firmie często zdarzają się nadgodziny? Ciekawa jestem, czy są one obowiązkowe, czy też dla chętnych. Odbiegając nieco od tematu nadgodzin - widziałam, że firma prowadzi obecnie kilka rekrutacji: https://www.lafarge.pl/oferty-pracy w różnych lokalizacjach. Czy orientujesz się może, jak na początku wyglądają oferowane warunki?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
stary wyga
 Opinia

Bylem dzis na castingu na mechanika utrzymania ruchu. Poprzeczka wymagań postawiona b. wysoko.Znajomosc urzadzen przemyslowych, uprawnienia spawalnicze, na wozki widlowe, dobrze na tokarce robic.Dyspozycyjnosc, gotowosc do wyjazdow do awarii w nocy ,czy swieta,praca w nadgodzinach.Gdy zeszlismy na temat finansów,konsternacja. Z racji ,ze firma lezy na terenie powiatu Jedrzejowskiego,wiec wszystko jasne.Zaproponowana stawka ,nieadekwatna do wymagan. 3 tys. to mają wozkowi w JMP na magazynie.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Adam
 Opinia
@stary wyga 07.01.2019 22:17

Mam rozumieć, że nie przyjąłeś oferty zatrudnienia od firmy Lafarge Cement na przedstawionych przez pracodawcę warunkach? Pracodawca informował może, czy ewentualne nadgodziny są dodatkowo płatne? Może poza oferowanymi zarobkami firma zapewniała jakieś pozapłacowe świadczenia dodatkowe? Proszę o informację na ten temat.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Binek
 Opinia
@Adam 10.01.2019 09:21

Nadgodziny są zawsze płatne. A to co poza zarobkami do garnka nie włożysz. A wypłata 3000 zł na taką firmę to już żenada.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
stary wyga
 Opinia
@Adam 10.01.2019 09:21

Skoro szukają mechanika plus uprawnienia na wozki widlowe,plus spawanie elektr-gaz.Najnizsza 2250 brutt x3.Policz sam. Tyle funkcji za 3 tys. netto?Goscie siedzą za biurkiem w ciepelku , robią "slupki" w excelu i mają od 6 tys. bruto wzwyż. Czasy roboli za "miske" ryzu ,odeszly do lamusa.

Pomocna?
Tak1Nie
Zuzanna
 Opinia
@Binek 10.01.2019 21:28

To dobra informacja, że należy się za nie wynagrodzenie - w wielu firmach jest tak, że nadgodziny są później odbierane w postaci dni wolnych - nie zawsze więc są one płatne. Jaki poziom wynagrodzenia byłby - według Ciebie - satysfakcjonujący i adekwatny do wykonywanych obowiązków w Lafarge Cement?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dawid
 Opinia

Jak wygląda praca jako operator ładowarki? Można nieźle zarobić?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
to ja
 Opinia

Kamery i czujniki zwiększające pole widzenia kierowcy sposobem na ... https://etransport.pl/wiadomosc,56796,kamery_i_czujniki_zwiekszajace_pole_widzeni...

Pomocna?
Tak1Nie1
Adam
 Opinia
@to ja 24.12.2018 11:14

W jaki sposób Twój komentarz informujący o kamerach i czujnikach zwiększających pole widzenia kierowcy ma związek z pracą w firmie Lafarge Cement? Nie bardzo rozumiem związek Twojego wpisu z tym, co powinno pojawiać się w tym wątku, dlatego mam nadzieję, że sprecyzujesz swój wpis i napiszesz, o co tak naprawdę chodziło. Zachęcam.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
BHP
 Opinia

etransport.pl - Kamery i czujniki zwiększające pole widzenia kierowcy ... (usunięte przez administratora) 4 godziny temu - Przeprowadzane badania pokazują, że środki bezpieczeństwa aktywnego, takie jak kamery i czujniki zwiększające pole widzenia kierowcy, ...

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Miłosz
 Opinia

Witam. Szukam pracy jako operator ładowarki. Zastanawiam się nad Lafarge. Kolega kiedyś pracował i sobie chwalił (wiem że kłoci się z opiniami tutaj). Czy ktoś wie jak wygląda tam praca teraz na tym stanowisku w Warszawie? O zarobki nie pytam, bo to kwestia do dogadania i albo będzie mi pasowało albo podziekuję. Czy atmosfera jest ok? Czy szef jest ok? Czy obciążają np. za przepał (ie pisze o kradzieży paliwa) lub obwiniają za zniszony sprzęt (oczywiście od pracy a nie z zaniedbania)?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Adam
 Opinia
@Miłosz 30.10.2018 20:57

Czy Twój kolega, który pracował w firmie Lafarge Cement dzielił się z Tobą wiedzą o tym, jak wyglądały warunki zatrudnienia w tej firmie? Masz może jakieś informacje, którymi mógłbyś się podzielić z innymi osobami?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Miłosz
 Opinia
@Adam 31.10.2018 11:31

Plusy: -nic pod stołem -nadgodziny do odbioru lub płatne (oczywiście 1,5 stawki) - preferowali odbiór i decydowal kierownik nie pracownik -za BHP ścigali, ale jak ktoś nie miał problemu z ich noszeniem to luz -medicover dla niego i rodziny -kasa na święta Minusy: -premia zależna praktycznie tylko od kierownika -nieprzewidywalny czas pracy (nadgodziny) - problem z urlopem w wakacje (jak to w budowlance) -nie płacili rewelacyjnie

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Adam
 Opinia
@Miłosz 31.10.2018 17:26

Dziękuję za Twoją wiadomość. Mógłbyś do swojej wypowiedzi dodać jeszcze, jak wygląda praca w firmie Lafarge Cement S.A. w sezonie zimowym? Czy wtedy jest przestój, czy może firma cały rok zapewnia prace swoim pracownikom?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Miłosz
 Opinia
@Adam 06.11.2018 10:55

Tego już nie wiem.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Adam
 Opinia
@Miłosz 06.11.2018 21:53

Mam nadzieję, że ktoś z forumowiczów będzie w stanie odpowiedzieć na to pytanie, ponieważ myślę, że będzie to kluczowa informacja dla wielu osób, które chciałyby mieć zapewnioną pracę przez cały rok, a nie tylko w sezonie letnim. Obecnie firma Lafarge Cement poszukuje pracowników na kilka wolnych stanowisk https://www.gowork.pl/praca/lafarge-cement-s.a.;pr. Wśród wolnych stanowisk jest ogłoszenie na nabór na stanowisko stażysty. Ciekawi mnie, czy po odbyciu stażu są szanse, aby otrzymać zatrudnienie na stałe?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
z neta
 Opinia

paluli pa 2017-07-06 19:01:21 NORMALNIE STRZYŻENIE BARANÓW ~lulilapa 2017-07-14 20:28:16 Czy Owiec? ~Ben 2018-05-20 20:47:50 Ci właściciele tych firm obsługujacych lafarge powinni wszyscy siedzieć. Jakim cudem lafarge zgadza się zeby kierowcy jezdzili ile wlezie? jakim cudem płacą od kursu kiedy jest to zabronione w ustawie? jakim cudem rejstruja na najniższą krajową nie płacąc zusów od zarobionej kwoty i nie płacą podatków? Płacą tylko od kursu. Pod stołem.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
niki
 Opinia
@z neta 26.08.2018 17:01

kierownicto firmy lafarge o limit godzin swoich pracownikow pilnuja .a podwykonawcy tzw kierowcy .operatorzy ladowarek do bolu i gdzie bezpieczenstwo tak niby przestrzegane

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ona
 Opinia
@niki 10.10.2018 16:51

W ja wiem że można pracować non stoper i wcale bhp nie jest super przestrzegane...

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Iwona
 Opinia

@wer, gdybyś miała jakieś nowe informacje o pracy w firmie Lafarge Cement S.A. to zachęcam, abyś uczestniczyła w dyskusji i dzieliła się nimi na forum. Każda Twoja nowa potwierdzona informacja będzie pomocna dla użytkowników przeglądających ten wątek.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Iwona
 Opinia

@wer, jestem moderatorką tego forum, dlatego czuwam nad tym, aby w wątku były poruszane kwestie ściśle związane z pracą w firmie Lafarge Cement. Użytkownicy odwiedzający ten wątek mają nadzieję znaleźć tu konkretne i uzasadnione informacje o pracy w firmie Lafarge Cement, dlatego dążę do tego, aby każda podana informacja była odpowiednio uzasadniona.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
wer
 Opinia
@Iwona 30.09.2018 12:53

ok

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Iwona
 Opinia

@wer, nie jestem pracownikiem firmy Lafarge Cement, więc zmiany, które w ostatnim czasie miały miejsce mnie bezpośrednio nie dotyczą, jednak chciałabym wiedzieć, jak te zmiany wpłynęły bezpośrednio na pracowników, którzy pracują już w tej firmie. Dodatkowo te informacje będą pomocne dla osób, które chciałyby w przyszłości aplikować do pracy w firmie Lafarge Cement.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
wer
 Opinia
@Iwona 23.09.2018 11:50

Doprawdy, nie będąca/y pracownikiem tak mocno się interesuje tą firmą?:) Na forach jakich firm jeszcze z takim zainteresowaniem się udzielasz? No chyba, że jesteś z gowork, wtedy rozumiem Twoje zainteresowanie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Oko
 Opinia
@wer 23.09.2018 12:42

Przecież to jest pracownik, widać jak nic wypowiedziach

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Iwona
 Opinia

@xxxx, wiesz może, czym są spowodowane zwolnienia w administracji firmy Lafarge Cement? Są to cięcia etatów, czy może zwolnienia z uwagi na słabą jakość pracy tych pracowników? Nadgodziny, które opisujesz, są wynikiem okresów, w których jest więcej pracy? Również napisałaś, że za nadgodziny można odbierać później wolne dni, więc zastanawia mnie, dlaczego jednego dnia pracy jest więcej, a drugiego dnia pracownik może wcześniej wyjść, odbierając godziny nadliczbowe. Przedstaw, dlaczego tak się dzieje.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
lol
 Opinia
@Iwona 16.09.2018 11:58

Przyszła nowa miotła i szuka oszczędności przecież trzeba się wykazać :)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
wer
 Opinia
@Iwona 16.09.2018 11:58

Nie napinaj się tak. Przyjdzie czas i okaże się, że ty też jest mało wydajna/y i wyplują Cię

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
wer
 Opinia
@Iwona 16.09.2018 11:58

Nie wysilaj się. Przyjdzie czas to i tak Cię zwolnią. Murzyn zrobi swoje, murzyn może odejść.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Iwona
 Opinia

@z neta, skopiowane przez Ciebie opinie pochodzą z 2017 roku, więc od tego czasu mogło wiele zmienić się w firmie Lafarge Cement, dlatego, proszę, abyś napisał, jak wyglądają obecnie warunki zatrudnienia w tym miejscu pracy. Czy czytając opinię, którą dodałeś można odnieść wrażenie, że nic się nie zmieniło? Czy może wręcz przeciwnie nastąpiły bardzo znaczące zmiany z punktu widzenia potencjalnego pracownika? Zapraszam do dyskusji na ten temat.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
xxxx
 Opinia
@Iwona 27.08.2018 10:15

Obecnie dużo zwolnień w administracji. Praca w ciągłych nadgodzinach za wolne. Zarobki na średnio niższym poziomie. Chyba że stanowisko kierownicze to trochę lepiej. Dużo nerwów i presji na wyniki. Typowe korpo się zrobiło z firmy kiedyś było lepiej.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Iwona
 Opinia

@anonymous, możesz scharakteryzować, jak wygląda praca na poszczególnych działach w firmie Lafarge Cement? Jeżeli zdecydujesz się na opis poszczególnych działów to Twoje informacje na ten temat będą pomocne dla czytelników, którzy przeglądają ten wątek i rozważają podjęcie zatrudnienia w tej firmie. Zachęcam, abyś napisał, co wiesz w tym temacie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Igor
 Opinia

Czy zmieniło się coś na korzyść? Ostatnio narzekaliście a ja chciałbym dostać się tu do pracy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pro
 Opinia
@Igor 16.08.2018 17:48

Kto nie spróbuję to się nie dowie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@Igor 16.08.2018 17:48

Zależy gdzie chciałbyś się dostać. Niektórzy przez zasiedzenie myślą że zjedli wszystkie rozumy,albo samouki bez ukierunkowanego wykształcenia.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
z neta
 Opinia

paluli pa 2017-07-06 19:01:21 NORMALNIE STRZYŻENIE BARANÓW ~lulilapa 2017-07-14 20:28:16 Czy Owiec? ~Ben 2018-05-20 20:47:50 Ci właściciele tych firm obsługujacych lafarge powinni wszyscy siedzieć. Jakim cudem lafarge zgadza się zeby kierowcy jezdzili ile wlezie? jakim cudem płacą od kursu kiedy jest to zabronione w ustawie? jakim cudem rejstruja na najniższą krajową nie płacąc zusów od zarobionej kwoty i nie płacą podatków? Płacą tylko od kursu. Pod stołem.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Iwona
 Opinia

@Tedy, Twoja wypowiedź jest z poziomu klienta firmy Lafarge Cement? Możesz bardziej szczegółowo opisać przedstawioną przez Ciebie sytuację? Firma Lafarge Cement ogłosiła nabór na kilka wolnych stanowisk, które wymagają obsadzenia w firmie https://www.gowork.pl/praca/lafarge-cement-s.a.;pr Ktoś z Was rozważa aplikację na powyższe stanowiska?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tedy
 Opinia

W Gdańsku na Kowalach obsługa poniżej poziomu. Operator z brzuchem tydzień resztę mi wydawał bo nie było pieniędzy w kasie a ładowarkowy prawie auto mi skasowałem jak podjechałem . Nie polecam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Iwona
 Opinia

@Juras, możesz napisać coś więcej na temat warunków pracy oferowanych przez firmę Lafarge Cement? Podziel się swoimi spostrzeżeniami na temat pracy w tym miejscu w sposób bardziej szczegółowy. Obecnie firma Lafarge Cement poszukuje pracowników na wolne stanowiska do pracy za pośrednictwem swojej firmy. Obecnie aktywne ogłoszenia dostępne są pod tym linkiem: https://www.gowork.pl/praca/lafarge-cement-s.a.;pr Ktoś z Was rozważa aplikację na którąś z aktywnych ofert?

Pomocna?
TakNie

Zostaw opinię o Lafarge Cement S.A. - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny