brak logo

T.J.M Development S.C.Tomasz Barjasz Janusz Czerwiński Marek Czerwiński

Mława

Opinie o T.J.M Development S.C.Tomasz Barjasz Janusz Czerwiński Marek Czerwiński

anonimek 2012-03-02 02:16:57
Witam. Szczególnie pragnę polecić wolontariat. Ciężko jest płacić w tych czasach za wykonaną pracę. Polecam w firmie pracę studentom. Szczególnie u Pana Tomasz Barjasza,
2
BOko 2012-05-25 15:46:07
JAK przedmowca polecam wolontariat u pana Tomasza.
1
renata 2015-03-26 16:12:26
Wszystko tylko ładnie wygląda ALE... właśnie tylko na papierze. "kompleks zamknięty i z ochroną... : bzdura zresztą jak wiele innych nieprawdziwych informacji, którymi faszeruje ewentualnych klientów deweloper. Atrakcyjna cena to jedyny atut tej firmy i na to nabierają przyszłych klientów. Za atrakcyjną ceną ukrywa się fatalna jakość wykonania, brak informacji odnośnie ukończenia WSZYSTKICH prac wykończeniowych, odłączony prąd, woda i brak ogrzewania budynku w trakcie wykonywania prac budowlanych, co za tym idzie wiedzą Ci co kupili od tej spółki mieszkania a pozostali się przekonają. Obiecują co tylko chcesz. Szybko jednak pozbawiają złudzeń jak dostają pieniądze. Życzę powodzenia.
3
Monika 2015-04-13 13:40:27
Pani Renato bardzo proszę o kontakt, chce kupić mieszkanie od tej firmy i bardzo zależy mi na rozmowie z Panią monia2101686@wp.pl
Creative 2015-04-18 15:05:06
Potwierdzam to, co napisała Pani Renata, wystarczy przejsc się na Sikorskiego 17 gdzie juz powstal i zostal "oddany do uzytku" pierwszy blok. Wylazł grzyb, przecieki, wystarczy zapytać na miejscu byle którego mieszkańca albo podwykonawcę. Cena i położenie atrakcyjne, ale nie wiem czy jest warte niepewności i "obrazania" sie dewelopera.
1
Monika 2015-04-22 15:34:44
Czy w każdym mieszkaniu jest grzyb czy tylko w niektórych bądź na poszczególnych piętrach?
poszkodowany 2015-05-23 14:07:37
Dopisze kolejną opinię bo warto ostrzegać wszystkich uczciwych przed współpraca z tymi Panami szczególnie z Barjaszem. Nie płaci za wykonaną pracę.
1
Wykonawca 2015-05-26 20:42:42
Z firmą TJM współpracuję od 2009 roku.Pobudowaliśmy setki meszkań,znam wykonawców którzy z nimi współpracują.Są to uczciwe firmy od 30 lat na rynku i nigdy nie słyszałem o nie zapłaconej fakturze.Mają duże wymagania do wykonawców,z myślą o ich klientach.Nigdy nie uwierzę że pan że firma TJM nie płaci za dobrze wykonaną pracę.I polecam wszystkim uczciwym firmom współpracę z firmą TJM.
Obiektywny 2015-07-04 17:27:49
Jak czytam oponie oczerniajace Tjm,to zastanawiam się kto robi takie żeczy i jaki ma w tym cel, bo nie pokrywa się to z rzeczywistością. Polecam współpracę z tymi.ludźmi miałem okazję Wykonywać dla nich usługi i powiem jedno pełen profesjonalizm. Standard i jakość w jakim Wkonany jest ten budynek to mistrzostwo. Osoby które twierdzą że jest inaczej nie oglądały chyba innych inwestycji ani nie mieli do czynienia z innymi inwestorami. Ale polak potrafi tylko narzekać, choćby dupę miodem wysmarował to i tak będzie źle.
OL 2015-07-28 16:59:29
kupiłem u panów mieszkanie ,i jestem zadowolony.proszę moich sąsiadów o wskazanie gdzie ten grzyb bo obszedłem cały budynek i nie mogę go znaleźć .z tego co wiem u sąsiadki wyszedł bo nie poczekała spokojnie aż wyschną ściany po tynkowaniu zamiast tego zabudowała je meblami .na dole w garażu lało się bo inny sąsiad zrobił dziurę w rurze przy remoncie i jeszcze zalał innych ,każdy wnosi meble nie patrzy , my mieszkańcy robimy więcej bałaganu w tym budynku niż jest wad wynikających z budowy,które deweloper konsekwentnie naprawia ,nie naprawi jednak uszkodzeń powstałych przez naszą nieuwagę i tu chciałem jeszcze zaapelować i zakomunikować że jak ktoś będzie woził windą materiały budowlane bez głowy i niszczył te nówki funkiel windy to bez skrupułów będę robił foty sprawcom i zgłaszał to do wspólnoty w celu obciążania za zniszczenia ,tak samo dotyczy to klatek i korytarzy .zamierzam tak troszkę pomieszkać i chciałbym pocieszyć się jak najdłużej tą jakością według mnie na wysokim poziomie. a chłopakom gratuluje wykonanej inwestycji .dwóch młodych ludzi buduje dla nas świetne mieszkania a mogli sobie pojechać do Angli np.
np 2015-08-10 09:10:42
Witam Pani Renato, jeżeli to możliwe, to chciałabym skontaktować się z Panią na priv. Jeżeli to możliwe, proszę o kontakt na mail parzych.n@gmail.com
do OL 2015-10-14 04:38:47
Wskazać, gdzie jest grzyb? otóz jest w garażu w co najmniej dwóch pomieszczeniach gospodarczych, na zebraniu było poruszane wziecie rzeczoznawcy i pozwanie dewelopera do sadu. Deweloper konsekwentnie naprawia?? Co ze smietnikami, które miały być zabudowane do końca września? Co z gzrybem? Co z przejściem koło wjazdu do garażu, które należy do budynku 17 a deweloper je odgrodził jako swój plac budowy? Chyba pan nie bywa na zebraniach, bedziemy się pewnie sądzić z deweloperem przez lata. Poza tym zgadzam się, ze debile też mieszkaja niestety w naszym bloku, niestety tego się nie uniknie, zawsze znajdzie sie ktoś kto nie ma mózgu i niszczy, brudzi, przeszkadza.
Renata 2015-11-16 16:50:48
..."obrazania" sie dewelopera...? to spółka TJM obraża ludzi którzy kupili lub mają zamiar kupić nieruchomość. Mieszkania które oferują ni jak mają się do tego co oddają.
"...a mogli sobie pojechać do Angli np..." Tam z całą pewnością by nie zarobili tyle co na nas. Fachowość i solidność szybko skierowała by ich drogę do kraju.
1
Renata 2015-11-17 12:59:01
Wszystko z myślą o kliencie... Dlatego drzwi do mieszkań DOBREJ FIRMY są bez izolacji akustycznej. W mieszkaniu słychać każdy szelest z klatki schodowej. Klamki w oknach są najniższej ceny i klasy. Panowie którzy montowali okna wcale się z tym nie kryli, że cena przy wyborze dewelopera była najważniejsza. Jednak wszystko z myślą o kliencie.
1
edziu 2015-12-24 11:08:27
Witam ma ktoś opinie o lokalach handlowych w Olsztynie przy ulicy Sikorskiego?
1
XXX 2016-08-10 17:18:26
Uprzejmie informuje że, powyższe zarzuty zostaną zgłoszone na Policje (po sprawdzeniu IP komputera) z uwagi na naruszenie dobra osobistego w postaci dobrego imienia Zarządu Wspólnoty i nie rozpowszechniania nieprawdziwych informacji.
TJM 2016-08-11 15:07:07
W związku z sygnałem jaki otrzymaliśmy w dniu dzisiejszym od mieszkańców Sikorskiego 17 i zamieszczonym ostatnim wpisem na portalu gowork.pl chciałbym zająć oficjalne stanowisko TJM:

Nie prowadzimy funpage nie rejestrujemy rozmów ani nie straszymy nikogo sądami , w naszym interesie jest utrzymywanie jak najlepszych relacji z naszymi klientami ,jesteśmy dostępni dosłownie za płotem wszyscy mają do nas kontakt nie uchylamy się ani nie unikamy konfrontacji z problemami. Przy budowie tak ogromnych obiektów przysłowiowe wpadki są niestety nierozłącznym elementem z którymi zawsze się borykamy. Staramy się jednak w jak najmniej uciążliwy sposób usuwać usterki i jesteśmy na to gotowi. Proszę dać nam tylko taką możliwość .Zarząd- wspólnota ustalił że nic bez jego zgody nie możemy zrobić -odnieśliśmy się z pismem i teraz jeszcze raz proszę o ustalenie terminów w jakim możemy wejść do budynku i przedstawianie nam oficjalnej zgody na wejście ekip które usuną usterki.
Proszę również o powstrzymanie się od tego rodzajów komentarzy i plucie na nas bo zapewniamy państwa że problemy jakie są u nas są wszędzie w mniejszym lub większym stopniu .

Ostatni komentarz jaki się pojawił jest dla nas bardzo krzywdzący nieprawdziwy i godzący w nasze interesy , i naruszająca dobra osobiste ,jest to informacja nieprawdziwa .Nie będziemy na forum wyjaśniali historii budowania naszej firmy i udziału różnych ludzi którzy się pojawiali w tym czasie ,nie mniej jednak na pewno zajmiemy jakieś stanowisko, po ustaleniu autora wpisu, już po za forum w celu uniknięcia budowania skrajnie nie miłej atmosfery .

prosimy wszystkich o powściągliwość w komentarzach i konstruktywne podejście do tematu .My prosimy o termin i zgodę i to wszystko .
budujemy w kilku miejscach w Polsce i pierwszy raz spotkaliśmy się z taką postawą osób które za wszelką cenę chcą nas postawić w złym świetle .To jest pierwszy i ostatni komentarz w jakim się odn
3
TJM 2016-08-11 15:11:28
cd.

To jest pierwszy i ostatni komentarz w jakim się odnosimy do powyższych wpisów .Dziękujemy wszystkim osobom które w swoich wpisach zauważyły zalet, a nie tylko wady, to jest to co nas inspiruje i daje siłę do dalszej pracy pozdrawiamy serdecznie.
zarząd TJM
3
Zostaw swoją opinię o T.J.M Development S.C.Tomasz Barjasz Janusz Czerwiński Marek Czerwiński - Mława
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie T.J.M Development S.C.Tomasz Barjasz Janusz Czerwiński Marek Czerwiński