brak logo

ETO MAGNETIC

Wrocław

Opinie o ETO MAGNETIC

anka 2016-03-16 16:36
Tak jest ja sobie myślę że powinnaś czy powinieneś popracować w macopharmie jeśli Eto się nie podoba.szybko wrócisz:)
1
Mm 2016-03-20 15:24
also nie wszyscy mają dzieci wiec osobiście nie uważam tego za jakiś plus.
4
jonak 2016-03-21 10:11
dorobić to się garba mozesz pracaujac cały miesiąc
1
zainteresowana 2016-04-11 11:17
Przy Eto została postawiona nowa hala.Czyżby to była nowa hala produkcyjna?
xx 2016-04-26 20:51
Witam chciałam się zapytać czy po okresie próbnym na stanowisku produkcyjnym jest ponad 2 tyś?
Lolek 2016-04-27 14:04
jak przyjdziesz z 3 soboty to tak
2
andrzej 2016-05-01 20:25
witam,
jak wyglada sprawa z placa na stanowiskach inzynierskich/technolog? widze podstawa 3000 a jak z premiami / bonusami kwartalnymi / rocznymi / socjal ? co oznacza mozliwosc rozwoju, dotyczy to szkolen czy jest mozliwosc awansu?
2
kolo 2016-05-12 18:21
Czy wie ktoś ile zarabia w tej firmie magazynier?
Anonim 2016-05-22 12:09
Zarobki magazyniera zależą głównie od stażu. Jeżeli chodzi o młodszego magazyniera, to na starcie ma bodaj około 1600-1800 netto. Dokładnie nie wiem.
przemo 2016-05-23 20:56
czy ktoś może mi napisać z jakich miejscowości jest ten transport organizowany i dofinansowany czy tylko z wrocławia i jakie godziny pracy dzięki
kasia 2016-07-18 16:03
nie ma gruszy. nie ma bonów. jest jedynie paczka dla dziecka do lat 16 a konkretnie paczka dla mlodszych a dla starszych np karta do emoiku na 100 zl.nie ma prywatnej opieki zdrowotnej bo dopiero po 2 latach dostajecie pakiet lux med. poza tym zaklad jakich wiele . ani super ani bardzo zly.
2
kasia 2016-07-18 16:04
nie ma gruszy. nie ma bonów. jest jedynie paczka dla dziecka do lat 16 a konkretnie paczka dla mlodszych a dla starszych np karta do empiku na 100 zl.nie ma prywatnej opieki zdrowotnej bo dopiero po 2 latach dostajecie pakiet lux med. poza tym zaklad jakich wiele . ani super ani bardzo zly.
kasia 2016-07-18 16:05
nie ma gruszy. nie ma bonów. jest jedynie paczka dla dziecka do lat 16 a konkretnie paczka dla mlodszych a dla starszych np karta do empiku na 100 zl.nie ma prywatnej opieki zdrowotnej bo dopiero po 2 latach dostajecie pakiet lux med. poza tym zaklad jakich wiele . ani super ani bardzo zly.
gena 2016-07-28 18:28
6 lat tam pracuje po 40groszy raz w roku masz podwyszke 13,80zl brutto .
3
gena 2016-07-28 18:32
6 lat tam pracuje po 40groszy raz w roku masz podwyszke 13,80zl brutto za godzine
Jarek 2016-07-28 21:55
Licz sie z tym ze jedynym benefitem bedzie multisport.Opieka medyczna po przepracowaniu dwoch lat dopiero a poza tym jedynie paczka dla dziecka do lat 16 i obiad za 7 zl oraz tanszy autobus .i to wszystko.
1
Tytus 2016-08-06 15:26
Dokładnie tyle obiecują na rozmowie.. Śmiech na sali, szkoda czasu!!! Niech robią sobie tam sami!
1
Panna 2016-08-25 16:32
Haha się usmialam jaki atrakcyjny pakiet multisport to masz tam za frajer przez 8 godz a w lecie dodatkowo saunę dofinansowanie do obiadów i owszem tylko musisz poświęcić jakieś 30 min aby go wziąć i zjesc bo jak jest pora na niego to niestety ale ci najbardziej zapracowani czyli biurowi rzucają się jak by był to ich ostatni posiłek ale jeszcze powinieneś napisać że firma się bardzo rozwija bo zakupiła sokowirowke zenada dobrze że już z niej odchodze już ostatnie dni
12
Elektryk 2016-09-05 15:24
Witam. Znalazłem ogłoszenie na stanowisko pracownika działu utrzymania ruchu Warto w ogóle się w to pakować , skoro zdecydowana większość pisze , że to taki kołchoz? Jakie zarobki mniej , więcej na ręke. Wiem , że praca na trzy zmiany.
Elektryk 2016-09-06 08:46
Jedno drugiego nie wyklucza. Poza tym umowa o prace na "dzien dobry" , to żaden rarytas , przynajmniej w moim zawodzie. Da się wyciągnąć 3k netto bez nadliczbowych?
poldek 2016-09-06 09:49
Koszulki rzeczywiście mają dość dobre @inga, bo ostatnio stały się popularne, ale zastanawiam się czy mają teraz jakieś oferty pracy do obsługi klienta, wiadomo coś na ten temat? Doświadczenie jako sprzedawca mam, a zależy mi na doświadczeniu u nich zdobytym.
2
odchodzimy i nic na to nie poradzimy 2016-11-05 23:40
Obroty na miliony a nawet socjalu nie ma tak duza i rozwijajca sie firma .porażka totalna.
22
MEN!!!!! 2016-11-28 19:15
A do której firmy sie przeniesiecie, co macie ciekawszego na oku? bo moze pójde za wami
edek 2017-03-10 22:04
Powielam pytanie
"czy ktoś może mi napisać z jakich miejscowości jest ten transport organizowany i dofinansowany czy tylko z wrocławia i jakie godziny pracy dzięki"
Etogirl 2017-03-24 17:40
Pracujemy na trzy zmiany. Izmiana- 6-14, IIzmiana-14-22, IIIzmiana-22-6. Dwie linie autobusów we Wrocławiu ( Psie-pole-Eto i Kamieńskiego-Eto), jedna z Kątów Wrocławskich (po drodze Smolec, Sadków).
5
Nowy pracownik 2017-03-29 05:31
Pytanie do osob pracujacych w tej firmie. Dlaczego jest tam tak duża rotacja? W styczniu dzwonili do mnie i zapraszali mnie na roZmowę i teraz znow dzwonili.
1
Kamil 2017-06-02 07:10
Dużo wymagają, jest na początek dużo do zapamiętania, jak błąd jakiś popełnisz przychodzisz i odpracowujesz to za darmo, mało chętnych do pomocy, w lato strasznie gorąco, przez 3 miesiące masz 14, 70 bruttoo potem około 15,40 -15,70 bruttoo zależy od stanowiska, wysokie normy, akord grupowy, więc jak coś zawalisz grupa ma do ciebie pretensje, żadnych bonów, iprez, 20 minutowe przerwy, 3 zmiany, bardzo często audyty się odbywają, co jest zmora dla pracownikow.

Dobre strony pracy w eto: autobus do pracy za 35 zł, obiady za 7 zł, podwójnie płatne soboty, potrójnie niedziele.
4
ETO 2017-06-21 12:04
Boże chłopie daj sobie spokój z jaką kolwiek pracą, skoro się pytasz na forum jak dojechać na Kwiatkowskiego 7 ? wpisz sobie w google tłuku.
1
były 2017-07-04 06:23
zero mobingu a co to jest praca na akord nie mobing, a pieniądze śmieszne a nie duże firmy podnoszą stawki bo nikt w takich warunkach normalny nie chce pracować choć to zależy od stanowiska są takie co normę robisz z palcem w d ale te są obsadzone a rotacja jest na tych ciężkich np zalewarkach ogólnie faceci mają tam gorzej niż kobiety ogólnie lipa
1
Natalia 2017-07-21 11:04
@były Warto na początku się pomęczyć, żeby później dostać lepsze stanowisko i większe zarobki. Czy ktoś pracuje na stanowisku Technik ds. Testów? wydaję się być to dobre stanowisko i opłacalne.
ACDR 2017-07-28 23:17
Nudna, monotonna praca. Dziwni ludzie.
1
Były pracownik 2017-07-29 11:35
Nie polecam. Mobing przez brygadzistów i starszych pracowniów. Jak się postawisz, to dziękują za współpracę. Jeśli, to czytasz Pani brygadzistko, to fajnie zamietliscie sprawę u dyrektora, może zgłoszę, to dalej, to Cię zwolnią.
7
Pomoc od pracownika innej firmy 2017-08-08 15:11
A Ty kup sobie słownik ortograficzny zanim kogoś obrazisz fajfusie... bo on znajdzie na Google a Ty nadal w będziesz głupim niedouczonym CH.!
Na kwiatkowskiego dojeżdża 319 kierunek Tyniecka
Jednak wole u siebie 2017-08-14 12:57
Pozdrawiamy byłych pracowników Ebcc którzy pracują w tej firmie no cóż Powodzenia w nowej pracy za 15 brutto a nie jak twierdzicoe 4 tys na rękę hehe
3
anonimowy 2017-08-28 11:08
Pracuję tam już kilka dobrych lat, socjalu zero, na święta karta podarunkowa maks do 400zł (liczy się staż pracy).
Poza tym jeśli chcecie w miarę dobrze zarobić to przynajmniej 2 weekendy trzeba przepracować inaczej żenada. Dopłata do transportu to po prostu wstyd no i atmosfera donosicielstwa i wymagania.
Teraz dość dużo ukraińców zatrudnili bo w zeszłym roku odeszło bardzo dużo "starej"załogi.
Ogólnie nie dbają o pracowników, tym bardziej o doświadczonych.


5
Piotrek 2017-09-01 17:44
Pracowałem na 160 do listopada i od początku śmiałem się z atmosfery jaka panuje :D
- 20 min przerwy, miałem na to totalnie wyyy..... i nic nie traciłem na wypłacie
- praca na akordzie była śmieszna bo wieczne awarie nie dawały możliwości premii i kolega na 150 miał o 400zł więcej co miesiąc z racji braku awarii :D pozdro
- smieszny pan Żabosław i Renia, którzy gonili do roboty mimo awarii a jak nie masz co robić to zamiataj buahaahah śmiałem się jej prosto w twarz
- jak widziałem jak nie którzy zapier... żeby mieć o te 200zł więcej co miesiąc to szkoda mi było.... na przerwy nie chodzili, śmierdzieli bo nie przepoceni nie zmieniali ubrań. No jak kołchoz :D
- spier....liłem z tej firmy przy od razu jak mogłem

ZDECYDOWANIE ODRADZAM PRACY TAM
3
Etos 2017-09-01 19:33
Oooo widzę ze ostro piszesz ale chyba to jest prawda
1
Było minelo 2017-09-01 19:57
Przykro się czyta to co piszesz.Kiedyś była to zupełnie inna firma, gdzie pracowało dużo fajnych ludzi i było jakoś tak lepiej.Tylko czemu się to zmieniło?
1
Natalia 2017-09-12 09:56
@Było minelo jak długo pracowałeś w ETO MAGNETIC? Na jakim stanowisku? Czy powiesz coś więcej o warunkach pracy? Co najbardziej podobało Ci się tutaj pracując? Dlaczego nie pracujesz już w tej firmie?
KAŚKA 2017-09-14 14:49
Od 1 października szykuje się wielka ,,rewolucja'' na początek do zwolnienia idą wszystkie liderki.Brygadzistki już majtami trzęsą i kurczowo trzymają się stołków żeby ich nie dosięgnęła macka dyrektora...
2
Majteczki w kropeczki 2017-09-15 23:38
Się dzieje ????
Kaśka 2017-09-16 02:37
Żaba ze swoją muchą nie źle mieszają,aby nie wyszło im to bokiem gdy znowu pójdą skargi do szefostwa w Niemczech.
1
Majteczki w kropeczki 2017-09-16 13:50
Ale co mieszaja?co niby robią ?
Etos 2017-09-16 14:06
Jeżeli już tam ktoś coś zmienia to Dyro bo on tam rządzi a nie jego mucha...jak piszesz
2
Czarna 2017-09-18 17:09
Skąd to info ? I kim zastąpią liderki na 270 są potrzebne ... napisz coś więcej
2
Ona ono 2017-09-18 19:37
Są potrzebne ciekawe do czego? Chyba do gnębienia i pomiatania ludzimi dlatego nikt nie chce pracować na tej lini
3
Kaśka 2017-09-19 00:51
Poczekajcie do października,nowakowa spazmy dostanie.....
4
Ona ono 2017-09-19 12:54
A cóż to będzie w pazdzierniku?
Majteczki w kropeczki 2017-09-21 14:13
Jak pisze wielka rewolucja hehehe
Piotr 2017-09-21 20:26
Może zmiana dyra? ????bo się wypalił już.
Zostaw swoją opinię o ETO MAGNETIC - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ETO MAGNETIC