brak logo

ETO MAGNETIC

Wrocław

Opinie o ETO MAGNETIC

bezrobotna 2015-04-11 10:24:46
Bardzo dziękuję za odpowiedż.A jaka jest umowa na początek i zarobki? No i jaka atmosfera?
lolo 2015-04-15 15:25:55
może i wszystkich przyjmują ale jak się nie sprawdzisz to i po tygodniu zwalniają mimo że umowa próbna na 3 miesiące jest
aa 2015-04-15 16:49:10
Może od razu widać ,że ktoś się nie nadaje.
Ferrari 2015-04-16 11:03:12
Fakt, okres próbny trwa 3 miesiące ale to nie oznacza, że ktoś przez ten czas nie musi się starać, nabierać doświadczenia i nie wykazywać chęci do pracy i zaangażowania. Niestety
xxxx 2015-04-19 20:35:45
Witam chciałabym się przyjąć do etomagnetic interesuje mnie jakie są zarobki na początek. Pozdrawiam
ee 2015-04-20 08:43:25
na okresie próbnym nie ma premii akordowej czyli przez 3 miesiące dostajesz gołą wypłatę 1500-1600zl
aa 2015-04-27 19:32:48
Co się robi na tym nowym dziale ? W jakim systemie pracujecie 1-2-3 czy 3-2-1?
eto 2015-05-01 23:23:26
Witam , nie maja nic przeciwko kobiet z dziećmi ,nawet jak choruja , no chyba że przeginasz ...Jeżeli chodzi o zrozumienie to jest...
nikita978 2015-05-26 17:56:27
Witam Ja mam pytanie czy chodzi o tą firmę na Kwiatkowskiego? Na rozmowę bezpośrednio do firmy czy przez jakąś agencję?
kkjn 2015-05-27 16:00:23
tak na Kwiatkowskiego, rozmowa jest w firmie
toledo 2015-06-03 11:36:51
A jak pensja na stanowiskach inżynierskich? Są możliwości szkoleń, rozwoju?
pretendent 2015-09-19 01:01:31
czytajac opinie sa rozne , chce ostatecznie wedziec jaka stawka dla nowych i czy jest ta prywatna opieka medyczna :)
pretendent 2015-09-19 01:03:35
tam akord jest?
Magazynier 2015-12-08 11:52:25
Praca na magazynie w tym zakładzie to tragedia mnóstwo pracy, mało ludzi ciągłe pretensje że coś nie zostało zrobione a magazynem zarządza człowiek który się kompletnie nie nadaje zero komunikacji z ludźmi mówię tu o Panu Robercie G. Który tylko psuje atmosferę
7
no future 2015-12-20 18:16:07
Jezu człowieku, szansa na co ??? No ok., nie jest to najniższa krajowa, ale możliwości rozwoju, awansu brak !!! Podwyżka co pół roku o całe 4% stawki godzinowej brutto - żenada... oczywiście co pół jeśli szef jest kontent, bo jeśli nie to choć obiecywał, to bez żadnych wyjaśnień (bo po co plebsowi cokolwiek wyjaśniać) co roku.
1
Tak jest 2015-12-22 15:47:06
Dokładnie ta firma to porażka zero bonów na święta itd nic kompletnie nic sknery
2
tak jest 2015-12-27 20:21:26
naprawdę 5lat tam pracuję i nic...pora zmienić pracę
2
Nat 2016-01-04 12:46:23
Czy ktoś może wskazać stronę na której prowadzą rekrutacje, gdzie można wysłać aplikacje?
zainteresowany 2016-01-19 12:55:21
Piszecie tutaj mało konkretów. Czy ktoś z szanownych pracowników mógłby napisać jaką stawkę godzinową firma oferuje na początek pracy jako montażysta?
2
nikita 2016-01-27 16:13:10
hej wszystkim
Chciała bym dowiedziec sie czegos o zarobkach.
prof. Miodek 2016-01-31 19:53:06
chciałabym*
zaineresowany 2016-02-03 20:08:10
jaki jest pakiet socjalny ?? czy maja bony na swięta bożenego narodzenia lub wczasy pod grusza
Lolek 2016-02-04 15:20:33
się uśmiałem, wczasy? ha ha jak tu grosza na święta nie dostaniesz a co dopiero wczasy pod gruszą he he
6
zaineresowany 2016-02-04 17:29:51
to jakas lipna firma zadnych bonuw na swieta ??? a czy firma organizuje jakies dni otwarte firmy ??
aplikant 2016-02-22 13:57:04
witam jak dojechac do firmy z wrocławia ?
1
also 2016-03-16 16:31:53
Może i nie ma bonów ale paczka dla dzieci jest na Boże Narodzenie .Może i nie dostanie się wczasów pod gruszą ale można ładnie zarobić .wielka zaleta firmy autobusy których koszt to 35 zł miesięcznie dowozace na wszystkie zmiany i zabierajace ludzi z powrotem do domu.I naprawdę zero mobbingu a to w dzisiejszych czasach rzadkość:)
3
anka 2016-03-16 16:34:01
linia 319 A potem kawałek piechotą.bo to jest proszę Pana Wrocławiaka we Wrocławiu :p
anka 2016-03-16 16:36:57
Tak jest ja sobie myślę że powinnaś czy powinieneś popracować w macopharmie jeśli Eto się nie podoba.szybko wrócisz:)
Mm 2016-03-20 15:24:03
also nie wszyscy mają dzieci wiec osobiście nie uważam tego za jakiś plus.
jonak 2016-03-21 10:11:10
dorobić to się garba mozesz pracaujac cały miesiąc
zainteresowana 2016-04-11 11:17:46
Przy Eto została postawiona nowa hala.Czyżby to była nowa hala produkcyjna?
xx 2016-04-26 20:51:07
Witam chciałam się zapytać czy po okresie próbnym na stanowisku produkcyjnym jest ponad 2 tyś?
Lolek 2016-04-27 14:04:24
jak przyjdziesz z 3 soboty to tak
andrzej 2016-05-01 20:25:45
witam,
jak wyglada sprawa z placa na stanowiskach inzynierskich/technolog? widze podstawa 3000 a jak z premiami / bonusami kwartalnymi / rocznymi / socjal ? co oznacza mozliwosc rozwoju, dotyczy to szkolen czy jest mozliwosc awansu?
kolo 2016-05-12 18:21:07
Czy wie ktoś ile zarabia w tej firmie magazynier?
Anonim 2016-05-22 12:09:43
Zarobki magazyniera zależą głównie od stażu. Jeżeli chodzi o młodszego magazyniera, to na starcie ma bodaj około 1600-1800 netto. Dokładnie nie wiem.
przemo 2016-05-23 20:56:14
czy ktoś może mi napisać z jakich miejscowości jest ten transport organizowany i dofinansowany czy tylko z wrocławia i jakie godziny pracy dzięki
kasia 2016-07-18 16:03:20
nie ma gruszy. nie ma bonów. jest jedynie paczka dla dziecka do lat 16 a konkretnie paczka dla mlodszych a dla starszych np karta do emoiku na 100 zl.nie ma prywatnej opieki zdrowotnej bo dopiero po 2 latach dostajecie pakiet lux med. poza tym zaklad jakich wiele . ani super ani bardzo zly.
1
kasia 2016-07-18 16:04:14
nie ma gruszy. nie ma bonów. jest jedynie paczka dla dziecka do lat 16 a konkretnie paczka dla mlodszych a dla starszych np karta do empiku na 100 zl.nie ma prywatnej opieki zdrowotnej bo dopiero po 2 latach dostajecie pakiet lux med. poza tym zaklad jakich wiele . ani super ani bardzo zly.
kasia 2016-07-18 16:05:10
nie ma gruszy. nie ma bonów. jest jedynie paczka dla dziecka do lat 16 a konkretnie paczka dla mlodszych a dla starszych np karta do empiku na 100 zl.nie ma prywatnej opieki zdrowotnej bo dopiero po 2 latach dostajecie pakiet lux med. poza tym zaklad jakich wiele . ani super ani bardzo zly.
gena 2016-07-28 18:28:31
6 lat tam pracuje po 40groszy raz w roku masz podwyszke 13,80zl brutto .
2
gena 2016-07-28 18:32:00
6 lat tam pracuje po 40groszy raz w roku masz podwyszke 13,80zl brutto za godzine
Jarek 2016-07-28 21:55:41
Licz sie z tym ze jedynym benefitem bedzie multisport.Opieka medyczna po przepracowaniu dwoch lat dopiero a poza tym jedynie paczka dla dziecka do lat 16 i obiad za 7 zl oraz tanszy autobus .i to wszystko.
Tytus 2016-08-06 15:26:15
Dokładnie tyle obiecują na rozmowie.. Śmiech na sali, szkoda czasu!!! Niech robią sobie tam sami!
Panna 2016-08-25 16:32:40
Haha się usmialam jaki atrakcyjny pakiet multisport to masz tam za frajer przez 8 godz a w lecie dodatkowo saunę dofinansowanie do obiadów i owszem tylko musisz poświęcić jakieś 30 min aby go wziąć i zjesc bo jak jest pora na niego to niestety ale ci najbardziej zapracowani czyli biurowi rzucają się jak by był to ich ostatni posiłek ale jeszcze powinieneś napisać że firma się bardzo rozwija bo zakupiła sokowirowke zenada dobrze że już z niej odchodze już ostatnie dni
5
Elektryk 2016-09-05 15:24:04
Witam. Znalazłem ogłoszenie na stanowisko pracownika działu utrzymania ruchu Warto w ogóle się w to pakować , skoro zdecydowana większość pisze , że to taki kołchoz? Jakie zarobki mniej , więcej na ręke. Wiem , że praca na trzy zmiany.
Elektryk 2016-09-06 08:46:36
Jedno drugiego nie wyklucza. Poza tym umowa o prace na "dzien dobry" , to żaden rarytas , przynajmniej w moim zawodzie. Da się wyciągnąć 3k netto bez nadliczbowych?
poldek 2016-09-06 09:49:33
Koszulki rzeczywiście mają dość dobre @inga, bo ostatnio stały się popularne, ale zastanawiam się czy mają teraz jakieś oferty pracy do obsługi klienta, wiadomo coś na ten temat? Doświadczenie jako sprzedawca mam, a zależy mi na doświadczeniu u nich zdobytym.
1
odchodzimy i nic na to nie poradzimy 2016-11-05 23:40:25
Obroty na miliony a nawet socjalu nie ma tak duza i rozwijajca sie firma .porażka totalna.
6
MEN!!!!! 2016-11-28 19:15:45
A do której firmy sie przeniesiecie, co macie ciekawszego na oku? bo moze pójde za wami
Zostaw swoją opinię o ETO MAGNETIC - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ETO MAGNETIC