Astra Logistyka Sp. z o. o.

Sokołów Podlaski

Opinie o Astra Logistyka Sp. z o. o.

świeżak 2010-03-23 18:24
może coś o pracy kierowcy. Mam złożone dokumenty. mają dzwonić.
4
anonim 2010-05-12 14:19
czy naprawde jest tak zle w tej firmie?? warto zlozyc tam aplikacje czy racje sobie darowac?? (jako magazynier)
anonim 2010-11-18 14:14
a jak tam sie pracuje w biurze, mam zamiar zlozyc papiery
anonim 2011-11-18 23:25
Hej co tu taka cisza? Czyżby przyznono premie przedświąteczne zamiast obciążeń?
były menedżer 2012-01-15 12:05
Astra logistyka to porządna firm, która mimo przeciwności trudnego rynku daje ludziom robotę jak tak narzekacie to idzcie sobie szukac roboty gdzie indziej... dlaczego sobie niezrobicie dobrze i nie odpoczniecie od tej złej jak mówicie firmy. Firma jest ok, a Zarządowi należy się szacunek a ciężką pracę i wytrawłość.
potwierdzam 2012-01-15 15:16
byłem tam kierowcą, odszedłem teraz zaluję i chętnie bym do tej firmy wrocil..
anonim byly kierowca 2012-01-19 23:11
widze, ze w koncu ktoś normalny się odezwał. Mimo ze nie pracuje już w tej firmie, nie będe oczerniał jak reszta zazdrosnych ludzi. wiadomo jak wszedzie nie jest idealnie. Ale trzeba przyznać, że zawsze pieniądze były na koncie, a nie jak w innych firmach, że trzeba upominać się po swoje.

A do osob piszacych przede mna to apeluje niech zaczna od siebie,bo pisanie o tym kto jak i ile kradnie to tylko wystawia opinie o samym sobie. Wstyd.
magazynier 2012-01-27 18:23
ja sobie chwalę Astrę. pensja na czas na koncie co miesiąc. nadgodziny i nocne elegancko placone. jak się przyłożysz i robisz dokładnie to (usunięte przez administratora) co miesiąc niewyjęte... pozdrawiam tym którym w astrze się nie udało czyli (usunięte przez administratora)
1
kierowca 321 2012-02-18 14:16
chciałbym tylko napisać że firma jest okay. Szefostwo super ludzie zawsze pomogą doradzą. Jak dla mnie najlepsza firma w której dotychczas pracowałem. Trzeba być kulturalnym i umieć prosić o swoje - wtedy jest dobrze. Ci co zle piszą o firmie - dlaczego tam jeszcze pracujecie. Pozdrawiam wszystkich kolegów.
3
ważne 2012-03-03 20:19
Z powyzszych opisów jednoznacznie wynika iż firma jest okay. Są pozytywy i negatywy - no ale nie popełnia błędów tylko ten co nic nie robi, a więc Astra sie świetnie rozwija - sami o tym piszecie w popszednich zakładkach. Pracowałem w kilku dużych korporacjach i jak ktoś nie wie to powiem jedno - astra ma zacięcie do tego by dążych żeby być dużą - bo korporacją to juz jest - w pozytywnym tego słowa znaczeniu. \"Lustereczko\" dla wszystkich astrowiczów.
najważniejsze 2012-03-05 19:36
firma super - polecam wszystkim... nie wierzcie szkalującym tę firmę, ci co źle mówią o firmie mają w tym swój interes - pomyślcie dlaczego ktoś kto pracuje w tej firmie zniechęca innych - którzy mogliby być dla niego konkurencją - do pracy w asterce. wlaczcie o pracę w tej firmie, dobrze płatna, i jak się spiszecie praca na stałe.
a co to 2012-03-07 17:47
ja tu widze powyżej wpisy same super hyba pujde tam do pracy
do wszystkich 2012-03-13 17:01
omijajcie tą firmę ... wszstko inne bez komentarza...
1
move 2012-03-31 15:17
jestem zadowolony z pracy w tej firmie ... choć już nie pracuje w Astrze to doświadczenie procentuje ... polecam wszystkim kierowcom C + CE ...
1
przyszły kierowca 2012-07-17 18:56
mam pytanie czy warto iść do pracy do Astry?
1
malwanka 2012-10-13 20:40
mam mozliwosc dostać sie do astry do biura do logistyki
napiszcie cos wiecej jacy tam ludzie pracuja jaka atmosfera itp
na rozmowę mam przyjść do( usunięte przez administratora ) zna ktos ? jaki jest chce dobrze wypaść
aerox 2012-10-29 22:21
Co taka cisza, czyżby premie dali?
pracownik123 2012-11-01 20:32
ludzi o astrze już nic nie piszą bo \"szkoda słów\"
2
kierowca 2012-11-21 15:02
mam pytanie czy warto pracować w astrze bo chcę się zatudnić
szofer 2012-12-24 12:33
koledzy z sokołowa od kiedy u nas zaczynacie...?
1
driver soko 2013-06-26 10:26
a kolego ja moge nawet od przyszlego tygodnia jak mnie przyuczysz chetnie polatam w tej firmie sprobowac wszystkiego trzeba to kiedy mnie wprowadzisz DrivSok
pracownik 2013-08-27 16:47
zalezy w czym pracujesz, w astrze jest kilka dzialów, ale wszyscy maja pełny zus od pensji, wiec socjal pelny jeżeli o to chodzi.
6
prac. 2013-09-01 09:17
na takie rzeczy nie masz co liczyc.
kimbo 2014-04-26 23:21
nie sądzę, aby akurat na ten cel dofinansowania były. Myślę, że mogli akurat tej sprawy nie przewidzieć
2
Lego 2014-06-16 20:27
Mam pytanie czy warto aplikować na stanowisko kierowcy kat.C+E mam duże doświadczenie na międzynarodówce ale chciałbym już raczej po Polsce polatać.
2
123 2014-06-30 18:42
pracuje i polecam. W każdą sobotę i środę w domu, czasem zdarza się cały tydzień na miejscu, a zarobki to przy dobrym miesiącu 3,5 - 4 tysiące na rękę.
123 2014-06-30 18:42
pracuje i polecam. W każdą sobotę i środę w domu, czasem zdarza się cały tydzień na miejscu, (usunięte przez administratora)
2
kierowca ze stazem 2014-10-06 08:33
widocznie źle trafiles "solo" ja pracuje w firmie juz kilka lat i zaczynałem od róznych samochodow, wszedzie trzeba troche dac od siebie a nie tylko oczekiwac zlotych gor. nie ma sensu oczerniac firmy i psuc opinii o reszcie pracownikow…

moja osobista rada, załoz firme, zdobadz prace dla ludzi i wtedy oceniaj czy da sie lepiej.
1
kierowcaff 2014-10-07 11:13
Witam. Może orientuje się ktoś czy biorą na przyuczenie ?? Posiadam kat.C + przewóz ale niestety bez doświadczenia
Xxxx 2014-10-07 17:18
Nie szukają chyba kierowcow...a tym bardzoej ze nie masz doswiadczenia
laski 2 2014-11-14 11:29
zapewne to zalezy na jakie stanowisko chcesz sie dostac, ale praca kierowcy nie wymaga duzej wiedzy, tylko doświadczenia a i zarobki nie naleza do najnizszych krajowych, ale to chyba kazdy orientuje sie, ile sie zarabia srednio na Tirach. Mówią ludzie ze jak na zarobki w kraju + pelny zus to oferuja dobre zarobki.
1
pracownik 2015-03-18 16:24
Witam,chciał bym zatrudnić się do Astry,polecacie?Prosze o jakas odpowiedz.Z góry dzieki
1
wiedzący 2015-03-18 20:20
No i wreszcie zrobili porządek...
koles 2015-03-22 10:54
są przyjecia do Astry do Opola?
Odp.... 2015-04-22 07:40
To co w siedlcach, przenosza firme
Emu 2015-06-30 10:47
nie gadać tylko brać się do roboty leniuchy!!!!!!!!!!
Pytanie 2015-08-21 12:15
A jak jest z praktykami studenckimi w tej firmie ? Przyjmują ? Jak wygladają obowiązki praktykanta ?
pik 2015-11-04 09:41
cały czas zatrudniają, tylko nie LENI! dla takich tu miejsca nie ma!
uczciwych, solidnych tylko takich firma docenia i rzetelnie płaci a to bardzo istotne w dzisiejszych czasach.
wszystkim co przychodzą naciągnąć, wykorzystać albo liczą na to aby zarobić i się nie narobić a przy okazji coś ukraść mówimy kategoryczne nie!
wiem dobrze bo znajomy tam pracował i wypowiada się pozytywnie zwłaszcza o zarządzających
także potencjalnym przyszłym pracownikom powodzenia życzę i serdecznie polecam, firma godna zainteresowania
Były pracownik 2015-12-03 22:28
Naprawdę tylko 15 osób tam pracuje? Nie wierzę. Przcież samych kierowców jeszcze niedawno było pięćdziesięciu???? Do tego pracownicy biurowi, produkcja, magazynierzy??? Niemożliwe, że zostało tylko 15 osób.
pani 2015-12-11 08:55
no cóż łatwo przyszło, łatwo poszło......taki to chichot losu!
driver 2016-01-09 21:31
chyba jednak wymiana,przyszly wlasnie dwa nowe dafy i mowia ze beda 4 actosy, zobaczymy. samochodów jest 15 czy cos kolo tego
lodzia 2016-02-22 21:52
a taka była firma.....tyle ludzi pracowało no i faktycznie dla kogoś, kto nie wie w którym chce iśc kierunku, żaden wiatr nie będzie sprzyjający
Była 2016-03-05 22:41
Nareszcie zrobili porządek i spokojnie sobie pracują...
Była 2016-03-19 13:08
Jaki socjal - jaka poprawa ?
wszyscy pouciekali i sa zadowoleni.tak jak pisałam nikt już nie tęskni i nie pamięta o Astrze.I bardzo dobrze...
Agata 2016-03-20 12:54
A dla kogo byłeś dobry klient ?
Byla 2016-03-22 07:13
Do nie była ale wkrótce. Napisz,gdzie jest tak dobrze z socjalem to chętnie pójdę bo niestety żadnej roboty nie mam,a żyć trzeba.gdzie socjal jeże sie strumieniami ?
ciekawy 2016-09-05 21:36
a co z tymi sukcesami i osiągnięciami żadnych nie ma czy jest ich aż tyle, że nie wiadomo o którym napisać??
kolejny temat zastępczy??
marysia 2016-09-06 21:07
oj to żaden problem nie chcą dobrowolnie to trzeba skorzystać z innej drogi, ludzie w okolicy mówią jak to robią....I nie ma żadnego problemu
Mir 2016-09-07 11:29
Ja tam uważam, chyba nikogo to nie powinno za mocno dziwić, że firma jest naprawdę na świetnej drdze do rozwoju i ekspansji, nie od dziś wiadomo, że prezes stara się ze wszystkich sił, wypłaty są na czas, pracownicy zadowoleni, no dobrze jest, jak nigdy
Zostaw swoją opinię o Astra Logistyka Sp. z o. o. - Sokołów Podlaski
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Astra Logistyka Sp. z o. o.