KAZAR GROUP

Radom - Kazar
Rzeszów - Kazar
Stary Lubliniec - KAZAR
Szczecin - Kazar
Warszawa - KAZAR Footwear Sp. z o.o.
Wrocław - Kazar
Zielona Góra - Kazar

3. Opinie o pracodawcach Przemyśl
  5. Opinie o KAZAR GROUP S.A.

Opinie o KAZAR GROUP Przemyśl

Nie przegap nowości o KAZAR GROUP S.A.!

Piekny i mlody

28.12.2016 12:15

Warunki pracy nie sa zle,pomijajac placenie za braki. Raz mozna zaplacic 400, raz 50 . odcinaja to po prostu z wyplaty. Atmosrera pracy zalezy od zespolu ale wszedzie tam,gdzie jest wiekszy ruch i klient sa tez klotnie,przepychanki, udowadnianie kto wiecej sprzedal. Jest duzo spraw papierkowych, gorzej niz w korpo. Stres pracy 100 procent, praca tylko dla silnych psychicznie i pewnych siebie osob. Bardzo czesto trzeba sie uzerac z niemilymi klientami i wspolpracownikami .dobra szkola zycia, lepsza niz surviwal. I to tego, i to tamtego trzeba doplacac za udzial
    Nana

26.11.2018 17:45

Jeśli w kasie są jakieś braki to są one spowodowane błędem pracownika. Nic wiec dziwnego, ze zostaje on nimi obciazony.
    PieknaiMloda

13.12.2018 09:17

Nie chodzi o braki w kasie, pracownicy płacą za braki w towarze (czyt.kradzieże)
    noranora

24.10.2018 22:14

pracuję od ponad miesiąca. Na chwilę obecną jest ok. Wyrobilam 2 próg premii. W salonie mam przyjemne kolezanki. Dużo nauki, papierologii, bylam przerazona na poczatku, ale jest coraz lepiej, bo coraz lepiej wiem i czuję się pewniej. pensja moglaby byc większa, ale premią trochę dorobie

29.09.2018 23:14

Ludzie odpuśccie sobie pracę w tej firmie mówię szczerze pracowałam więc wiem ale chyba trzeba samemu się przekonać żeby wiedzieć to tyle.
    pam pam

28.07.2018 11:34

+ zarobki + zróżnicowanie stanowisk - można rozwijać się w kierunku sprzedaży, zarządzania itp. + przestrzeganie prawa pracy + wypłaty na czas a nawet i przed czasem + zniżki dla pracownika oraz jego przyjaciół i rodziny + konkursy sprzedażowe, w których nagroda to karta podarunkowa, kosz słodkości itp. + dodatkowe pieniądze z okazji Bożego Narodzenia i Wielkanocy - dużo biurokracji - nawet klienci zwracają na to uwagę przy podpisywaniu dokumentów podczas zwrotów - stres wynikający z dużej presji na sprzedaż, wypełnianie standardów, strachu przed zwolnieniem itp. Firma jako pracodawca jest rzetelna i daje dobre warunki. Wszystko zależy od lokalizacji salonu oraz atmosfery w zespole.

11.07.2018 18:59

Joanna

Przebieg rekrutacji Jedna z najbardziej przyjemnych rozmów w moim życiu. Przypominała bardziej rozmowę dwóch koleżanek a nie rozmowę o pracę co jest plusem bo się aż tak nie stresowałam. Kilka rozluźniających pytań, troszkę o tym jak wygląda praca i o zespole - wspominanie o tym,ze dla nich ekipa jest naprawdę ważna dlatego szukają osób, które są pozytywnie nastawione do pracy i życia. Ogólnie tylko pozytywne wrażenie po spotkaniu. Pytania Zero pytań typu "opowiedz cos o sobie" "co pani wie o naszej firmie". Głównie pytania o dyspozycyjność, jak wyobrażam sobie pracę jako handlowiec, gdzie jeszcze wysyłałam CV, co sprawia,że chce pracować z uśmiechem na twarzy i jak się motywuje do pracy, jakie mam nastawienie do klienta i do życia. Fajnie,że sprawdzali to w jaki sposób podchodzimy do pracy przez przyjemne pytania a nie jakieś próby sprzedażowe, które są tak bardzo nienaturalne,że nie mają prawa wypaść dobrze :)

Poziom rozmowy:

Rezultat:

Dostałem pracę

#RozmowaKwalifikacyjna
    Iza

27.08.2017 08:03

Jakie są rodzaje stanowisk w salonie ? I czy wiąże się to z wysokością pensji ?
    welwet

26.02.2018 17:20

Nic dziwnego że ogłodzenie o pracę w sklepie jest non stop. A jak czytam że pracuje się w salonie 10 dni z rzędu po 10-12 godzin to powinni proponować pracę bezdomnym- taka prawda, a nie ludziom którzy mają rodzinę , naukę, czy zwyczajnie chcą pracować by żyć, a nie żyć by non stop pracować.
    Iza

28.08.2017 09:53

@Iza, stanowisk na pewno na wiele w jednym salonie nie ma, są sprzedawcy i kierownicy, a ich pensje jak już tutaj była dyskusja na ten temat różnią się. Wiele zależy tutaj o wyrobienia planów i premii, które otrzymują pracownicy. Czy ktoś może się jeszcze do tego odnieść i potwierdzić?
    Magda

14.01.2018 12:45

Pracowalam w tej firmie dwa lata.Zaczynalam jako handlowiec i po pol roku doradca klienta (usunięte przez administratora)brutto. Menadzer zarabia (usunięte przez administratora)brutto.-moja serdeczna kolezanka. Niestety praca w tej firmie to nie tylko sprzedaz.Trzeba tam byc sprzataczka,magazynierem,handlowcem a gdy menadzer na zwolnieniu rowniez menadzerem! Plany salonowe trzeba robic a nie sa male.Do tego sa jeszcze indywidualne wskazniki typu ATV UPT ktore musisz miec powyzej salonowego tzn jak najwieksza ilosc sztuk na paragonie i jak najwyzsza kwota na paragonie. Oczywiście jesli jestes ponizej to oznacza wg regionalnych koordynatorow ze nie radzisz sobie ze sprzedaza!i cwiczysz z doradca albo menadzerem scenki jak sprzedawac!???? co oczywiście handlowcy potrafia tylko nie kazdy trafi na takiego klienta ktory kupi za(usunięte przez administratora)tys za jednym zamachem. Nauki jest mnóstwo i musisz uzywac podczas sprzedazy regulek. (usunięte przez administratora)brakuje pracownikow i dlatego handlowcy na pol etatu musza pracowac po 11,12 h kilka dni z rzedu mimo ze podczas rekrutacji mieli powiedziane "pol etatu z mozliwoscia dobdopelnienia" nie ma z możliwością oni musza przyjsc bo pozniej maja w papierach ze sa niedyspozycyjni!!! DORADCA ciagle dostaje zapytania typu "i co ty z tym zrobisz?","jaki masz pomysl na podniesienie wynikow handlowcow?" Moglabym duzo powiedziec o tej firmie...Duzo pracy duzo stresu ,zarobki marne.
    Goch

19.10.2016 10:59

Witam,a macie jakieś info jak praca w Jankach..aplikuje na managera? Ktos coś?
    kinia

08.01.2018 23:40

Witam czy dostala Pani te prace?
    Lena

13.09.2017 09:54

Moim zdaniem praca w otoczeniu pięknych rzeczy ma swój urok.
    Leonid

20.08.2017 20:02

Czy zawsze musimy być bardzo zadowoleni z pracy, czy wszystko musi być po naszej myśli? Kto płaci ten wymaga i niestety trzeba się dostosować do tych wymagań. Myślę, że ludzie ugodowi mają spokojniejszą pracę.
    Ew

16.08.2017 09:28

Czy ktoś mi powie jak wyglądają zarobki na ten moment podobno nie ma sprzedaży na osobę a premia stała i podobno pracownik ma skaner i przy kliencie sprawdza dostępność towaru czy tną premie ?
    Laura

15.08.2017 22:29

Każdy może w swojej firma wprowadzać swoje zasady , oczywiście zgodnie z kodeksem pracy, a pracownik ma obowiązek dostosować się do wymagań. Jak coś nie odpowiada zawsze można odejść z firmy i szkoda czasu na pisanie bzdur.

16.08.2017 09:32

to po co tu zaglądasz? skąd tu sie wziełaś jak Ci wszystko wszędzie pasuje? Wiele spraw wychodzi w trakcie pracy, a nie każdy w każdej chwili może zrezygnować jak coś mu nie pasuje,bo 2 tyg wypowiedzenia, bo zobowiązania, bo ktoś na urlopie itp. więc lepiej się przestrzegać wzajemnie niż obudzić z ręką w nocniku... Od dawna ludzie się siebie radzili, a i tak ilu jest pracowników w PL a ilu uzytkowników forum, kto ma czas lub nie jest pewny szuka podpowiedzi w internecie, a inny zwalnia się bez słowa i szuka lepszej pracy...
    Lorenzo

24.02.2017 19:23

Kazar to marka i nie może zniżać pewnych standardów, dlatego wiele osób nie potrafi dostosować się do ich wymagań. Praca w takiej firmie powinna byc też dumą szczególnie dla młodych ludzi bo tu moga się wiele nauczyć.

15.08.2017 21:49

Ja się pytam gdzie jest moja poprzednia wypowiedz?! Pod tym samym nickiem... Usuwanie nieobraźliwego posta to już przesada! Firma ktora ma standardy jak ktoś pisał wcześniej powinna przyjmować reklamacje, a dumą można prace w wojsku nazwać, a nie w sklepie za najniższą krajową, gdzie ważne jest czy masz dobry kontakt z kierownikiem ot co można się tam nauczyć. Raczej to firma Kazar powinna dostosować sie do współczesnych wymagań pracownikow i klientów, bo w tych czasach umowa o prace, najnizsza krajowa czy reklamacja to nie jest łaska firmy tylko obowiązek...
    Mańka

17.07.2017 08:18

Pracuję w sklepie i jestem z tej pracy bardzo zadowolona. Praca w handlu nie polega na siedzeniu i robieniu dziwnych min tylko na miłej obsłudze. Sama lubię jak mi ekspedientka doradza przy zakupie butów
    Wisienka95

07.07.2017 20:32

Nie polecam ani trochę salonu w Manufakturze w Łodzi. Praca tam była istną katorgą, w załodze były tylko 2 fajne dziewczyny. W pierwszym dniu pracy wymagają od Ciebie takich rzeczy jakby się pracowało tam dobrych kilka lat. Atmosfera bardzo sztywna, napięta. (usunięte przez administratora)
    Lozarek

17.06.2017 13:05

Niektórzy piszą tu jako klienci ale pomylili się ponieważ to jest forum dla pracowników. Firma jest dobra tylko myślę sobie, że nie dla każdego,gdyż nie każdy nadaje się do pracy w handlu a to jest specyficzna branża.
    Luiza

05.04.2017 11:21

Jeśli ktoś nie lubi pracy w handlu to nie powinien pracować w sklepie. Dla mnie praca z klientami jest przyjemnością.
    Natalia

27.03.2017 09:01

Co słychać w firmie? Czy wiecie, że Kazar otrzymał ostatnio wyróżnienie"JAKOŚĆ OBSŁUGI 2017" przyznawane przez Polski Program Jakości Obsługi najprzyjaźniejszym firmom w opinii konsumentów.
    Lozo

16.01.2017 09:35

Mam pytanie czy Kazar robi nowe rekrutacje?n Jeśli ktoś ma wiedzę proszę o informacje, może jeszcze ile można zarobić na wejście? Mam doświadczenie w sprzedaży.
    Niezadowolna

09.01.2017 13:49

Pracuje w Kazar od miesiąca i bardzo żałuję podjęcia tej pracy. Jestem studentką (usunięte przez administratora)nie ukrywam że praca to nie mój największy priorytet, (usunięte przez administratora) Stawka za godzinę oczywiście najniższa krajowa, premie są ale trzeba się nieźle narobić żeby je dostać (usunięte przez administratora)Grafik zmienia się co 3 dni i nawet jeśli sobie coś zaplanuje, większość muszę odwołać ,bo brakuje ludzi , a ja mam być dyspozycyjna. Ogólnie bardzo nie polecam wiązania się z tą firmą w jakikolwiek sposób.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w KAZAR GROUP?

Kontakt - KAZAR GROUP S.A.

Lwowska 154 37-700 Przemyśl

Branża główna: Moda, projektowanie

FacebookIconInstagramIconLinkedinIcon
    A

05.01.2017 22:34

Pewnie wszystko zależy gdzie trafisz. Jak na sklep TYLKO z butami, to niektórym kierowniczkom okupującum stanowisko od długiego czasu, widać że zależy wyłącznie na ciepłej posadzie i boją się wychylać. Ciągłe zmiany w grafiku- nawet 5 wersji w ciągu miesiąca, przekładany odbiór nadgodzin na świętego nigdy i tłumaczenie się, z jakiego powodu chce się mieć wolne akurat w danym dniu to tylko niektóre idiotyzmy w tej firmie. Koordynatorom proponuje bliżej zapoznać się z kierownikami, bo często są to osoby, które nie mają pojęcia o zarządzaniu i stosują mobbing.
    Lozo

02.01.2017 09:00

Słyszałam, że to fajna firma i aplikuję do pracy. Czy kto wie ile płacą kierownikom? Czy atmosfera jest ok?
    Blady

29.12.2016 14:50

Ile zarabia kierownik

12.12.2016 18:49

Jutro idę na rozmowę o pracę w Płocku, czy ktoś się orientuje jaka tam atmosfera, jaki jest menager i regionalny? jakie zarobki?
    świadomi

10.07.2016 21:22

Hej!! Co do firmy .....hmmm gdyby nie to ze brak szkoleń jakich kolewiek szkoleń nie idą W parze z wymaganiami !! Najnizsza krajowa i smieszne premie ...... ZERO wsparcia ze strony menadżera który boi się panicznie regionalnego lub jest pupilkiem dopoki nie zapada się grunt pod nogami .... Multi z którego nie ma premii chyba że jesteś pierwszym pracownikiem z kilku set na liście .... Spotkania menadżerów to jedna wielka sekta ,która robi ludzią wodę z mózgu .... Ale nie jest tak źle jeżeli jest fajna atmosfera , wiele liczy się od ludzi z którymi sie współpracuje .....Problem jest gdy odchodzą stali pracownicy , a firma udaje ze nie ma problemu ... Taka rada ;Może więcej zainteresowania polskimi salonami bo chyba ktoś o nich zapomniał i kierownicy , regionalni nie są świadomi co się dzieje w salonach i kogo się zatrudnia na stanowisku A 'LA menadzera .... Pozdrawiam wszystkich pracujących w firmie ale tylko tych świadomych
    Była pracownica

09.05.2016 11:52

Odpowiedzialność materialna oznacza to że gdy się zagapisz i w remanencie okaże się że brakuje wam np 3 torebek i kilka par butów to pracownice są zobowiązane pokryć równo między sobą straty firmy. U mnie w salonie było tak że każda miała po ok 15% od straty do zapłacenia gdzie razem sumowalo się na kwotę stratna. Tak jest to obowiązkowe kusisz to podpisać.
    Izdaa

06.04.2016 21:10

Izda jeśli chcesz poznać szczegóły pracy młodszego czy menagera to daj znać. Napiszę Ci na priv. Szybko zmienisz zdanie. Jeśli chcesz się cofnąć w rozwoju to jak najbardziej możesz aplikować. Kiepskie zarobki wymagania a kosmosu AAA i zawsze jest opierd... Jak masz wyniki to czepna się za brudny kibel:p i tak w kółko:p nie polecam
    an

25.02.2016 08:59

Jak masz umowę zlecenie czyli jesteś studentem to masz 10.80 zł netto na godzinę :) masz do tego premie od sprzedaży w zależności ile (butów, torebek, portfeli itp) sprzedaż.. portfele i paski są trochę lepiej płatne.. takie informacje powinnaś uzyskać na rozmowie kwalifikacyjnej.. ale niestety nie ma premi od utargu gdyż to mają tylko Handlowcy na umowę o pracę. Praca ciężka ale nie aż tak bardzo.. moim zdaniem to spoko opcja dla studenta. Ja się uczę zaocznie i zaproponowano mi etat ale się odmówiłam bo trzeba pracować min 2 weekendy a ja niestety ale czasem mam szkole 3 weekendy a nawet w sesji co chwila wiec nie jestem wog dyspozycyjna na tym polu. Ja nie mogę narzekać na menagera bo trafiła nam się super ekipa na prawdę.. wszystko zależy od ekipy która jest w salonie.. bo koordynator to jest raz na jakiś czas i pilnuje wyników ale bez przesady. Gdy klient kupuje buty musisz mu zaproponować produkt do pielęgnacji ale proszę Cię.. ty im po prostu dobrze radzisz jak mają dbać o buty za które bardzo dużo zapłacili.. musisz podchodzić na luzie.. ale trzeba podklescic fakt iż w outlecie jest lepiej niż w salonie regularnym bo jest więcej klientów a co za tym idzie więcej.. sama sobie dokończ :p moim zdaniem powinna być premia dla studentów od utargu gdyż mają takie same obowiązki a kasy mniej niż handlowcy :)
    kaja

22.02.2016 23:22

Co oznacza wspolodpowiedzialnosc materialna?

16.02.2016 17:42

anonin

18.02.2016 22:26

szukają w galerii kazimierz. zespół super, mega zgrany, ogarnięty, komunikacja i współpraca na 100% same dziewczyny :)

22.02.2016 21:06

Atmosfera jest świetna w zespole zgranym, takim który już długo ze sobą pracuje. Można wtedy ufać, prosić śmiało o pomoc, itp. Generalnie jak w mniejszych salonach są po 2 osoby na zmianie, to ciężko nie współpracować i nie liczyć na pomoc tej drugiej osoby. Nawet jak będziesz po 2 tyg szkolenia na menagera to i atak nie załapiesz jeszcze wszystkiego, i przy obsłudze klienta i tak będziesz prosić o pomoc tą drugą osobę. Menager ma ciut wyższe premie niż handlowiec na etacie, ale żeby wyrobić próg (aby w ogóle jakąkolwiek premie za sprzedaż dostać) musi być na sali sprzedaży i sprzedawać. A oprócz tego jeszcze papierologia masakryczna. I odpowiedzialność. Nawet jak dzień wolny w pracy czy urlop - jak się coś dzieje na salonie - to i tak będą dzwonić. A pensja nie powala... Można tam pracować najlepiej niedługi czas - zdobyć doświadczenie, poznać nowych ludzi, branże, móc wpisać w CV stanowisko... A potem w świat :D
    Paula

15.02.2016 12:42

@sss jak sama nazwa wskazuje gamoń to facet i tez pracowałam w Warszawie...na rozmowie tez obiecywali elastyczny grafik i premie premie to może i sa ale wyścig niedowytrzymania .a z grafikiem to było tak napoczatku dajesz dyspozycje a pózniej sie okazuje ze ktoś sie zwolnił albo poszedł na l4 i jesteś zapchaj dziurę albo musisz do innego salonu jechac bo tam sa braki... I nikt juz nie mówi o elastycznym grafiku jak miałam pod rząd 6 dni po 10-12 to stwierdziłam,ze nie bede w takich warunkach pracować i w takiej atmosferze a co do regionalnych to nie wiem jak jest w innych regionach ale w Warszawie to słabo
    Zawiedziona

10.02.2016 22:29

Dzięki Ola@ widzę że mamy podobne przemyślenia. Ją bym proponowała odwiedziny w Warszawskich salonach Panią B.P może na własne oczy zobaczy jak pracujemy... Jak mamy dość, jak jesteśmy zmęczeni, braki personalne, grafiki, nadgodziny, brak czasu na cokolwiek bo jest nas za mało. Szkoda wielką że pracownika nikt nie wyslucha. Teraz liczy się tylko jeden sklep reszta niech robi co chce! Niech ktoś wkoncu zrobi wywiad środowiskowy bądź realną kontrolę! A Jasiek nie wypisuje bzdur bo siedzisz za biurkiem i nie dostrzegasz problemu!
    Wojtek

30.01.2016 18:59

Hej, Właśnie chce aplikowac na stanowisko Asystent sprzedaży do Warszawy. Warto? Jakie są stawki premiere i bonusy na tym stanowisku. O co chodzi z ta "góra" i złymi Koordynatorkami?
    Pati

28.01.2016 13:22

Słuchajcie nie jest tak źle. Wszystko zależy od waszego podejścia. Pracuje kilka miesięcy i moje podejście pozwala mi przetrwać. Mam po prostu wylane... Czy wyniki będą czy nie. Luźną atmosfera w pracy, zawsze można sobie pogadac. Nasza menagerka jest mega wyluzowna osoba, kawka, herbarka,. Spinka jest jak góra wpada. A tak ogólnie bezstresu. Cisna nas ale ja nie biorę tego do siebie. Wiadomo że nie zwolania bo kto tu będzie pracował. Średnicy też są potrzebni żeby zapchac dziurę.
    Chips

27.01.2016 21:45

@chrupka chyba nie pracowałaś w tej firmie i czytasz tylko ogłoszenie a prawda jest zupełnie inna zero reklamacji? Jak to buble które po miesiącu sie rozpadają plany z kosmosu, obowiązków niewiele chyba nie w dużych miastach, a zarząd moze i nie opieprza ale panie koordynatorki to i owszem, w jakim mieście to praca marzeń? Jakie stanowisko
    chrupka

27.01.2016 10:45

Pewnie ze warto, zero stresu, przyjazna atmosfera, zarobki wysokie, mozliwosci rozwoju i awansu, praca marzen w stabilnej rozpoznawalnej marce.obuwie swietnej jakosci, zero reklamacji, obowiazkow niewiele, plany sprzedazowe niewygorowane, spokojnie da sie zrobic. Zero opieprzania przez zarzad. Po prostu praca marzen. Serdecznie polecam :-D
    Halyna

26.01.2016 00:01

Widzialam oferte na Menadzera do Lublina prosze napiszcie czy Warto komentarze sa kiepskie. Szukam juz tak dlugo pracy:( jakie sa zarobki? Specyfika pracy? Prosze o odpowoedz
    Sponge

25.01.2016 20:46

Izako. Elastyczny nie znaczy dopasowany do Twojej dyspozycyjnosci. Wiem z autopsji ze nie zawsza brane pod uwage sa zajecia. Wielokrotnie zglaszalam uwagi co do mojego grafiku. Wiec to co piszesz ladnie brzmi w ogloszeniu. W realu jest zupelnie inaczej.
    Młoda

25.01.2016 20:07

Teraz jest super? Chyba żartujesz. Zatrudniłam sie jako AS. Po kilku dniach zwinęłam żagle. To co tu sie wyrabia przechodzi ludzkie pojęcie. Obiecanki na rozmowie a w pracy zupełnie inna rzeczywistość. Grafik zmieniany co chwilę bo są braki personalne. Kierowniczka Regionu zachowuje się jakby rozumy pozjadała. Nie szanuje swoich ludzi. Brak słów. Nie polecam tej pracy. Za wszystko trzeba płacić... umowa o współodpowiedzialności to jakaś żenada. Pilnujcie torebek!

12.01.2016 15:04

łodzianka

31.01.2016 12:35

witam ja lubię obsługę w galerii łódzkiej,pracują tam wyjątkowo miłe i profesjonalne panie. Sprzedawczynie zawsze pomogą w kupnie torebki czy butów na każda okazje. Dlatego bardzo często zaglądam do galerii łódzkiej i tam na spokojnie robię zakupy wszystkim którzy chcą kupić coś z dobrym doradztwem polecam ten sklep:) pozdrawiam

Zostaw merytoryczną opinię o KAZAR GROUP S.A.