Concept Sp. z o.o.

2 Dodaj opinię
Concept Sp. z o.o.
2 334 6 1

Opinie o Concept Sp. z o.o.

scyzor

Ludzie !!!! przestańcie narzekać!!! Taka sama praca czeka na was w Polsce, mam 42 lata wyższe wykształcenie, pracowałem w wielu zakładach produkcyjnych w Polsce na różnych stanowiskach, myślicie , że za granicą was posadzą na stołku i wam zapłacą?Nie ma tak dobrze niestety,jeśli nie znasz języka i nie masz fachu w rękach to nie spodziewaj się kokosów, stawka jaką tu płacą jest normalną stawką jaką płacą za granicą firmy pośredniczące, owszem 250 euro za mieszkanie jest to trochę dużo ale jak mam zapłacić powiedzmy 180 euro i mieszkać w chlewie to ja bardzo dziękuje.Każdy może mieć własną opinię, każdy ma swoje doświadczenia, jeśli jesteś normalną pracowitą osobą(chcesz pracować), dasz sobie rade. Ja przepracowałem tu ponad rok, nigdy nie pracowałem przy drobiu w Polsce ale wydaje mi się , że w Polsce byłoby dużo ciężej za mniejsze pieniądze. Moja rada dla wyjeżdżających za granicę: TUTAJ PRACUJE SIĘ JAK W POLSCE, tylko zależy na kogo trafisz , na jakie mieszkanie i czy masz motywację do pracy, dla tych co nie mają motywacji ani chęci to moją radą jest zostańcie w domu, tutaj po prostu trzeba pracować. Nie jestem koordynatorem ani osobą współpracującą, też nie jestem sympatykiem, to moje prywatne zdanie o pracy za granicą

ziorkie

[student, Wietze] Pracodawca jak najbardziej na plus, sama praca też niczego sobie. Czyste, higieniczne warunki, terminowa wypłata, wszystkie koszta i wynagrodzenie na papierze. Po 6 tygodniach pracy po odjęciu podatku i kosztów zakwaterowania otrzymałem wypłatę ~8000zł. Polecam jak najbardziej.

xxxx

Ktoś wyjeżdża na produkcje do Haren ?

Iza 2804
@xxxx 10.12.2018 11:07

Witam, ja się wybieram z chłopakiem w ten weekend

XxX
@xxxx 10.12.2018 11:07

ja wyjeżdżam

Wika
@XxX 25.01.2019 13:03

Kiedy pani jedzie ? Ja tez się wybieram z grupa znajomych

pliska45@wp.pl
@xxxx 10.12.2018 11:07

Ja byłam,bardzo polecam :)

Jakub

Witam jadę do pracy przy drobiu. Są to okolice Wietze czy ktoś może wie jakie i gdzie będę miał zakwaterowanie i jak daleko od miejsca pracy , jesteśmy parą .

Krima
@Jakub 14.02.2019 22:05

Około 10 kilometrów jeat zazwyczaj mieszkania są mieszane mieszkają dziewczyny z chłopakami nie powinno tak być pewnie traficie do jakiś chłopaków, albo do mieszanych mieszkań a typy ludzi są różne, a praca ciężka, ile macie lat

Jakub
@Krima 15.02.2019 12:04

Dzięki za odpowiedź po 22 lata mamy. Dużo tam Polaków pracuje ? Jakie są realne zarobki robiąc 160h??

Krima
@Jakub 14.02.2019 22:05

800-900 euro nie wiecej

sylwia
@Krima 19.02.2019 12:20

netto ale to podliczeniu mieszkania i ewentualnie transportu ale nie musisz znać języka niemieckiego

peter

Ludzie przestrzegam!! przed ta (usunięte przez administratora)firma. Udalo mi sie po ponad roku odzyskac sadownie pieniadze. Ciekawe co ten (usunięte przez administratora) teraz na to. Ludzie przestrzegam na prawde

Krima

Czy ktoś mieszka w szwerzerwegu i dojeżdża do pracy do Wietze, tam są domki ja tam jadę

Danieloo
@Krima 04.02.2019 18:52

Dokładnie masz racje

Zdziwiona

Praca wydaje mi się nie ciężka. Jeśli chce ktoś pracować to praca to bajka. Wiem że koordynatorzy się starają żeby było wszystko dobrze. Na produkcji jest w porządku! Jeśli masz ambicje do opracowania to uważam że nie ma żadnego problemu nawet z językiem. Wystarczy zapytać a każdy brygadzista pomoże!

OPOLSKI

WITAM OPOLSKI Moje sugestie dla Concept Sp. z o.o.: FIRMA OK JA NIE NARZEKAŁEM JAK TAM PRACOWAŁEM Lubię atmosferę w Concept Sp. z o.o. za: PRZYPASOWAŁA MI PRACA NP.VERPACKUNG FAJNA ATMOSFERA Z ZIELONYMI CZY CZERWONYMI BARIERA JĘZYKOWA NIE ISTNIAŁA CHOĆ TAM PRACOWALI LUDZIE KTÓRZY POSŁUGIWALI SIĘ RÓŻNYMI JĘZYKAMI CZY NARZECZEM JAK TZW JĘZYK URDU

Seba

Witam. Pracował ktoś w Winsen?

OPOLSKI
@Seba 17.12.2018 11:53

WITAM Z OPOLA JA PRACOWAŁEM W WIETZE.

OPOLSKI
@Seba 17.12.2018 11:53

WITAM CIĘ SEBA JA PRACOWAŁEM W WITZE BO TAM JEST ZAKŁAD

nsss

Firma Concept Plus Gmbh , - plusy: dobre warunki mieszkaniowe, kontakt z kordynatorami -minusy: zarobki porażające małe max 900 e na miesiąc, nie stabilne godziny pracy, wszystkie sprawy załatwiacie sami,to co obiecane nie dotrzymują np. zwrot pieniędzy za przyjazd, nie weryfikują ludzi, ogólnie nie warto

Miska123

Pracowałam w Haren 2 miesiące na umowie studenckiej. Jestem zadowolona z wypłaty- w sumie wyszło ponad 2,5 tys. euro na czysto (po odjęciu mieszkania, samochód, jedzenie, bilet powrotny itd.), więc uwarzam że warto. Warunki mieszkaniowe nie były złe- dużo zależy od szczęścia, ale wszystkie domki w które odwiedziłam były na wysokim standarcie (mieszkałam w Meppen). Według mnie najbardziej mogą zawieść was ludzie którzy tam pracują na stałe, więc najlepiej jechać ze znajomą/ chłopakiem albo nawet w kilka osób (tylko wtedy czasem mogą się trafić gorsze domki jak jest więcej osób- gorsze czyli albo dalej, albo gorszy standardt). Jeśli jedziecie w kilka osób weźcie ze sobą własny samochód- oszczędność 50E od osoby. Jeśli jedziecie na umowę studencką to pieniądze są fajne, inaczej w mojej opinii nie opłaca się jechać. Najbardziej opłaca się jechać na początku wakacji gdzieś w czerwcu, bo wtedy jest jeszcze mało studentów i można zrobić nadgodziny. Potem nie jest już tak kolorowo. Ja miałam chyba 4 dni wolnego w sierpniu i wtedy też prawie wogóle nie było nadgodzin, a w lipcu nie miałam wogóle wolnego. Pracuje się na 2 zmiany, więc trzeba być odpornym. Mi troszeczkę przeszkadzała niska temperatura- 0 stopni. Z powodu temperatury niskiej byłam chora przez pierwsze 2 tygodnie i dużo osób podobnie. Na początku praca nie będzie wam wychodzić ale nie przejmujcie się każdy tak zaczyna. Praca jest dosyć ciężka i jednostajna zwykle się stoi w jednym miejscu 8 godzin, ale są 3 przerwy. Wypłaty zawsze były na czas, i też wysyłali kartki z rozliczeniami więc można było sprawdzić wszystko. Jedyne zastrzeżenia mam do ludzi którzy tam byli, bo większość nie jest zbyt miła- po prostu patologia. Podsumowując uważam że jest to niezła praca na wakacje dal studentów/uczniów, mimo że bardzo nudna.

scyzor

Ludzie !!!! przestańcie narzekać!!! Taka sama praca czeka na was w Polsce, mam 42 lata wyższe wykształcenie, pracowałem w wielu zakładach produkcyjnych w Polsce na różnych stanowiskach, myślicie , że za granicą was posadzą na stołku i wam zapłacą?Nie ma tak dobrze niestety,jeśli nie znasz języka i nie masz fachu w rękach to nie spodziewaj się kokosów, stawka jaką tu płacą jest normalną stawką jaką płacą za granicą firmy pośredniczące, owszem 250 euro za mieszkanie jest to trochę dużo ale jak mam zapłacić powiedzmy 180 euro i mieszkać w chlewie to ja bardzo dziękuje.Każdy może mieć własną opinię, każdy ma swoje doświadczenia, jeśli jesteś normalną pracowitą osobą(chcesz pracować), dasz sobie rade. Ja przepracowałem tu ponad rok, nigdy nie pracowałem przy drobiu w Polsce ale wydaje mi się , że w Polsce byłoby dużo ciężej za mniejsze pieniądze. Moja rada dla wyjeżdżających za granicę: TUTAJ PRACUJE SIĘ JAK W POLSCE, tylko zależy na kogo trafisz , na jakie mieszkanie i czy masz motywację do pracy, dla tych co nie mają motywacji ani chęci to moją radą jest zostańcie w domu, tutaj po prostu trzeba pracować. Nie jestem koordynatorem ani osobą współpracującą, też nie jestem sympatykiem, to moje prywatne zdanie o pracy za granicą

Byly pracccownik

Mialem zawsze kontakt z koordynatorami kiedy chcialem o cos dopytac.Praca ciezka ale odlozylem troche pieniedzy.

hahah
@Byly pracccownik 07.09.2018 17:16

dobry kontakt z koordynatorami a co powisz na to ze przyjezdzają ludzie do pracy nowi i nikt im drzwi nie otwiera do domu zeby mogli sie wprowadzić dzwoniac do Patryka mówi ci ze masz dzwonić pod numer do lokatora ktory tam mieszka a go nie ma i czekasz na walizkach do wieczora po takiej podróży z polski az lokator wroci to jest opieka koordynatora ??

Studentka
@hahah 07.09.2018 23:59

Kazdy nowy pracownik ktory przyjezdza do pracy dostaje kontakt do wspollokatorow.Ja dostalam tez namiary do wspollokatora i zadzwonilam wczesniej ze bede o 15:30 i wpollokatorzy czekali na mnie.Nie mialam zadnego problemu.Pozniej pan koordynator poinformowal mnie dokladnie o poniedzialkowym szkoleniu.....i przyjechal po mnie z rana w poniedzialek :) mialam pelna opieke koordynatorow Juz wyjechalam do Polski bo bylam studentka na 2 miesiace.Za rok bede znowu :)

Tolek
@hahah 07.09.2018 23:59

Na walizkach hehe ludzie to juz wymyslaja.Ja tez przyjechalem i nie bylo takiego problemu dostalem wszystkie informacje od koordynatora wraz telefonem do wspollokatorow,Wspollokatorzy tez wiedzieli kiedy przyjade i byli na mieszkaniu. Ja polecam firme,tyle to ze nie kazdy chce pracowac...najlepiej zarobic a sie nie narobic

Tomasz
@Studentka 12.09.2018 09:58

....Pan Koordynator a pozniej opieka koordynatorow....?? Ktos tu chyba lekko podkoloryzowal historie ;)

Bartosz

Polecam. Mieszkanie było duże i wystarczające dla 4 osób. Praca fajna na taśmie.

Tomasz
@Bartosz 19.10.2018 15:08

...Praca fajna na tasmie.....? Chyba dla osob po podstawowce ;)

xxx

12k zł na czysto w 2 miesiące (ponad tysiąc wydany na przeżycie i inne wydatki). 180- 200 godzin miesięcznie. Jak widać jeśli ktoś chce i potrafi pracować to godziny da się wyrobić, (usunięte przez administratora)

On
@xxx 07.10.2018 20:44

Zrob prosze zdj i wyslij link z potwierdzeniem. Jesli to ci si eudalo to pewnie dieta polskiego (usunięte przez administratora) w Nieczech,makaron z ketchupem bite 60 dni ;D. Firma powinan nazywac sie Concept - a nie + tyle jest potracen na Abrechnungu za jakies dziwne rzeczy. Sluchajcie tego. Para z ktora mieszkalem mega sie klocila i chlop rozwalil drzwi. Patracili mu za nie 663 € !!!!!!! Pozniej szukalem z nim takich samych drzwi w internecie. Dla osb z Conceptu ktore pewnie mi zarzuca skad wiem ze takie same a stad ze szukalismy po numerze ktory byl przyklejony na folii ochronnej i co soe okazalo ??!!!! Cena drzwi 139€..... czyli robocizna 510€???? Chyba w Monaco a nie w tej sapyzialej dziurze. Sam wyjechalem po 1 dniu. Gruba przesada ten posrednik

bhp
@On 08.10.2018 10:51

'Sam wyjechalem po 1 dniu" ... to wszystko zdążyło się wydarzyć w ciągu jednego dnia?

xxx
@On 08.10.2018 10:51

Jesli chcesz screeny to zapraszam priv typie, daj swoje namiary :d Dieta całkiem normalna, o moje zdrowie się martwić nie musisz, spokojnie. Potrącili 663 euro? Powinni potrącić więcej. Normalni ludzie drzwi nie rozpierdalają gosciu.

on
@xxx 20.10.2018 21:03

mariankaminski@op.pl

Mateusz

Nie polecam. Warunki mieszkaniowe skandaliczne . Ze im nei wstyd tutaj kogos wysylac.....

Concept Sp. z o.o.
pracodawca
@Mateusz 12.10.2018 11:23

Dzień dobry! Zaniepokoił nas Pana wpis, ponieważ dokładamy wszelkich starań by wszystkie nasze zakwaterowania były w odpowiednim standardzie. W tym celu przeprowadzamy również regularne kontrole i do tej pory zakwaterowania były pozytywnie oceniane przez naszych pracowników. Jeżeli jednak doszło do jakiegoś zaniedbania z naszej strony, to bardzo proszę zgłosić tę sprawę na adres: kontakt@cp-personal.com podając adres zakwaterowania, a natychmiast podejmiemy działania w tej kwestii. Dziękujemy!

AD
@Concept Sp. z o.o. 15.10.2018 16:18

Mieszkałam już dwa razy w mieszkaniach wynajmowanych przez CP i wszystkie były zadbane i czyste.

AD

Polecam firmę Concept Plus. Gwarantują pracę razem z mieszkaniem i samochodem. Maja z Patrykiem zawsze starają się tak ułożyć grafik aby odpowiadał dla pracowników. Zawsze można na nich liczyć! Byłam już dwa razy i przyjadę ponownie za rok!

Hmmm

Ja powiem tak.. Pracuje w Wietze. Jeżeli ludzie sobie wyobrażacie, że za robicie miliony wiadomo tak nie będzie. Bo nie jesteśmy Niemcami. Ja jak piszą że masz 800 euro na czysto to ok, doliczy sobie 250 mieszkanie i 50 auto jeśli nie masz swojego, więc wychodzi 1100 nie jest to szalowo, ale na Polaków bez języka to ludzie czego wy oczekujecie?? Chcesz dobrze zarabiać to naucz się niemieckiego i zostań kimś więcej, a nie tylko każdy narzeka.. W każdej agencji jest tak samo, a ludzie robią problem z niczego. Ci którzy robią na firmie wiadomo maja więcej kasy, ale sami decydując się na przyjazd przez agencje wiedzą, że będą robieni w konia więc i co chodzi?? Przy większe ilości godzin idzie więcej zarobić nawet 1400 o na concepcie.. Wiesz żal Mi tych ludzi co narzekają.. Niech robią w Polsce za 1200

Buuuu
@Hmmm 26.08.2018 02:29

W PL najniższa to 1600 zł za 160 h, plus ewentualne premie, urlopy które są dawane bez problemu. Pracujesz blisko domu, a nie dorabiasz szwabow. Po za tym komentarze wyraznie pokazują jaka atmosfera panuje w tej pracy.. ocena 2/6 .. Po za tym jak się utrzymać w niemczech za 700 e msc to tak jak byś żył w polsce za 700 zł i wez zawiez do pl coś. Chyba ze suchy chleb szamiesz...

Penetrator Wagin
@Hmmm 26.08.2018 02:29

Z całym szacunkiem do Ciebie,ale za mniej niż 1500 euro nie opłaca się wyjeżdżać z Polski. Ja pracując w Niemczech miałem co miesiąc ok. 1850 euro na rękę...z dodatkiem paliwowym w Monachium. Znając język niemiecki na poziomie A1, czyli podstawowym. Także są agencje , które w miarę dobrze płacą...

prosty czlowiek
@Buuuu 26.08.2018 09:14

1600 i odlicz sobie teraz opłaty, paliwo, chatę, auto..masz to samo a nawet mniej ;d nawet sb kursu niemca czy hoszpanskiego nie oplacisz bo trzeba jesc. bawi mnie jak polska inteligencja wyjezdza do pracy za granice i chca by traktowali ich po krolesku. mit u jest spoko, w niedziele skocze se do centrum i tyle ;d a w pracy jak wszedzie - trafia sie normalni i trafia sie (usunięte przez administratora) od ktorych trzeba sie trzymac z daleka. ale to juz nie wina concptu tylko obory z ktoprej uciekli ;d

nick
@Penetrator Wagin 30.08.2018 21:37

wlasnie ZNAJAC NIEMIECKI! W MONACHIUM! czyli inne warunki inny land i inne koszty zycia. elo xd

oshee
@Penetrator Wagin 30.08.2018 21:37

O Takie zarobki co Ty przedstawiasz to tylko mi się przyśnią prędzej Ogromnie się cieszę, że ktoś takie ma i w pełnej kulturze jak sądzę.

anonim

(usunięte przez administratora)

Ona

kordynatorów odrazu powinni zwolnić. Nic nie robią a kasują z 2500 Euro do kieszeni. A stawka za takie warunki to powinna być za minimmum 10,50

oshee
@Ona 10.10.2018 09:44

Stawka...proponuje 15€ brutto/h +bonusy i łapy precz od wypłaty a nie dowalili by za...i za... i O setki wróciły by do firmy. Warum? Praca ciężka, wymagająca ciągłej koordynacji fizyczno-umysłowej zwał jak zwał Taśmę bandę jak szybko gna max plus produkt wyrób przetwarzany perfekt z pod Dortmundu znam, kręgosłup głównie boli zależy od mięśni np. jak zasztywniałe to na początku gładko nie pójdzie gorzej jak ma ktoś skolioze, liniowy wiecznie coś go bolało chyba bo się czepiał krzyczał, aber es nicht verstehe ich jeśli coś jest dobrze zrobione, szacunek, to i o wiele lepiej, ale korci czyis jezor lub lapska. Ludzie muszą pilnować swoich spraw i wspólnych

JestOkej

Praca koordynatorów mogłaby być lepsza, ale jednak można wytłumaczyć to faktem, iż pracy oni mają dużo, a każdy jest tylko człowiekiem. Co do samej pracy. Jak ktoś korony i dwóch lewych rąk nie ma, to na pewno da radę. Ale jeżeli do pracy przyjechały księżniczki, które myślą, że pieniądze dostaje się za ładne oczy to marudzić będą. Wyżyć można na spokojnie i przywieźć dużo pieniędzy do Polski, ale jak się wydaje w kółko na alkohol i inne rarytasy to tak jest. I nie, nie żałowalismy sobie ;) jedyny minus to fakt, że cena zakwaterowania powinna być adekwatna do panujących warunków, ponieważ jest to niesprawiedliwe że ktoś ma chate z luksusem, a ktoś klitke. Pozdro

Mola

Witam jaka jest realna stawka godzinowa. Oraz jak wygladaja mieszkania.

onn

Moje sugestie dla Concept Sp. z o.o.: Zacznijcie traktowac z szacunkiem swoich pracownikow bo to my dla was zarabiamy a nei wy na nas...!! Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Przede wszystkim nie traktowac ludzi z Polski jak jakis niewykszttalconych lubzi z epoki kamienia

Amok

Wszędzie to samo. Ale zawsze wszędzie jest opisane; 10 e brutto 9 e (pierwsza klasa podatkowa ) czyli 6 e netto,-mieszkanie 200 e,-200 koryto,-50 e dojazdy. To ile wam zostanie. Zagadka.

Ryneczek lidla
@Amok 03.10.2018 15:40

U was nie jest opisane ile nerwów trzeba poświęcić i dopiszcie - wymagany charakter niewolnika.

tomek

Ludzie jakie inne jeszcze firmy wysylaja ludzi do miesa? przyjechalem w zeszlym tyg i przepracowalem 1 dzien. Co to ma (usunięte przez administratora) znaczyc??? Ten koordynator gowniarz odpowiedzial mi ze jak mi sie nie podoba to ma 15 chetnych na moje miejsce. Czy na prawde za duzo oczekuje aby pracowac min 5 razy w tyg??? A ostrzegali mnie wszyscy zeby nie jechacx przez te pseudo agencje to bylem mondrzejszy........

Concept Sp. z o.o.
pracodawca
@tomek 01.10.2018 10:51

Dzień dobry! W naszym systemie nie odnotowaliśmy osoby, która by przepracowała tylko 1 dzień w zeszłym tygodniu. W ogóle w ostatnim czasie rzadko się zdarza, aby osoby nie zostały wezwane do pracy. Ale skoro zgłasza Pan taki problem, to z chęcią przyjrzymy się sprawie. Proszę o przesłanie maila na adres: kontakt@cp-personal.com w celu weryfikacji. Pozdrawiam

Zwałek.

Hej. Czy w tym całym zakładzie są jakieś ładne dziewczyny?

Tutek

Na poczatku ciezko sie przekonac ale juz po dwoch tygodniach dobrze sie pracuje.Godziny sa wiec mozna zarobic.Pracuje w Wietze i nie mialem zadnych problemow.Co do komentarzy to przyjezdzaja tu rozne osoby.Niektorzy 2 lata tutaj pracuja i jest ok ,a ci co maja lewe rece do pracy to zaraz rezygnuja i pisza komentarze zeby sobie jakos to zrekompensowac.

Ryneczek lidla
@Tutek 21.09.2018 13:08

A gdzie zgubiles logo "ZAPRASZAMY ! CONCEPT PLUS" Hahahahahhahahahahaahahahaha

Zadowolona
@Ryneczek lidla 21.09.2018 19:15

Załośni są tacy jak ty.. Jesli ktoś wyrazi swoją opinię która jest dobra to zawsze ktoś się musi przyczepić.. bo przecież na pewno z polecenia agencji.. Może poprostu jednak dobrze się tej osobie pracowało? Na to nie możesz wpaść? Też byłam przez tą agencje, byłam akurat w Wietze i powiem tak praca wiadomo nie jest lekka, bo przylozyc się trzeba. Ale jeśli Ty jesteś ok dla koordynatorow nie udajesz chorób i nie kombinujesz że zwolnieniami od razu po przyjeździe to oni też będą w porządku dla Ciebie. Ja byłam zadowolona.

Niestety pracownik

Jak widzę co parę dni przestraszone twarze nowych ludzi którzy chcą się zapaść pod ziemię gdy są ponizani jest mi przykro. Dobrze ze po paru dniach zjezdzaja, gorzej gdy nie maja za co i próbują dać radę. Posłuchajcie starego wygi. Odpuść i znajdź coś innego

Justyna12
@Niestety pracownik 11.09.2018 20:49

trzymają cię tam na siłę? bo skoro ''niestety pracownik'' to po co tam siedzisz? jest tyle ofert pracy, na pewno znajdziesz coś lepszego dla siebie. A może jesteś starym pracownikiem i boisz się, że nowy pracownik będzie lepszy i cie nim zastąpią ? sprawdza się zasada że Polak Polakowi za granicą wrogiem!

Niestety pracownik
@Justyna12 12.09.2018 09:18

Nic ci do tego dlaczego pracuje tu jeszcze. Nie muszę się tlumaczyc. Mówię jak jest, może komuś pomogę ta opinia z tutejszymi realiami. Bardzo mi przykro, że jeszcze tyle ludzi się łapie na te obietnice zarobków. Koordynatorzy się nie muszą patrzec na to jak ci ludzie ciężko pracują i są wykanczani psychicznie tylko po to żeby zarobić 500 e dla siebie a 1000 e dla koordynatora który koniec końców okazuje się (usunięte przez administratora) i wrogiem zamiast być oparciem... to na tyle. Żegnam. Nie pozdrawiam wyżej wymienionych "koordynatorów" choć bardziej pasuje ŁOWCÓW HARACZY

Justyna12
@Niestety pracownik 14.09.2018 21:06

haha pracuje i ciągle narzeka :) jak ci zle to takich prac są setki, po co siedzisz tam, narzekasz i robisz ludziom wodę z mózgu. a może wcale nie jest tam tak źle...?

Ich
@Niestety pracownik 11.09.2018 20:49

To dlaczego jeszcze tam siedzisz i pracujesz stary wygo skoro tak zle. Sorry ale nie rozumiem tak glupich komentarzy. Uczestniszysz w komentarzach, a nawet nie zauwazyles ze ty stoisz po stronie tych, ktorzy ponizaja tych nowych jak to nazywasz ,zamiast im pomoc. To sa wlasnie komentarze takich ludzi jak ty, ktorzy umia tylko komentowac,krytykowac ,a nie pomoc . Kazdy ma przestraszona twarz (ty rowniez taka miales jako nowy pracownik) jesli nie pozales jeszcze prosceu pracy oraz ludzi ktorzy bedziesz wspolpracowac. Jest to normalna reakcja. Wszyscy potrafia tylko komentowac, krytykowac, bo tacy ludzie jak ty i inni ktorzy negatywnie komentuja psuja atmosfere na zakladzie. Po co ?jaki jest twoj cel? (telewizja ci nie dziala, nie masz z kim porozmawiac? ludzie ktorzy sa pozytywnie nastawieni i maja zainteresowania nie siedza przed komputerem i uprzykrzaja sie innym w internecie tak jak ty, zajmuja sie swoim zyciem ). Jesli takie osoby pracuja jak ty na zakladzie, to jak ma byc dobrze-nigdy nie bedzie. Te bzdury jakie wypisujesz o zarobkach i koordynatorach -przeciez ty nie masz o tym zielonego pojecia, wiec po co komentujesz. Co masz na mysli oparcie w koordynatorze?, szukasz i oczekujesz od koordynatora psychoterapeuty? ma cie zawiezc do dentysty lub lekarza?koordynator to nie twoja taksowka, jezdzic z wami na komisariat policji i tlumaczyc wasze wybryki? Koordynator to jest posrednik pomiedzy zakladem, a pracownikiem.Koordynator to nie jest twoja osobista nianka. Chesz zarabiac Wielkie pieniadze bez znajomosci jezyka niemieckiego? Super -wysokie progi. zatrudniajac sie wiedziales jaki sa stawki na godzine. Kazda firma ma ta sama stawke godzinowa. Wiec czemu zalisz sie akurat na Concept a nie na Job Direkt, Schneuing, Emslandfrischgeflügel. Jesli nie potrafisz liczyc, to siedz w polsce.

Wyjadacz
@Ich 18.09.2018 09:34

Też tam rypię już kilka lat w tym (usunięte przez administratora)i niestety wszystko się zgadza, większość Polaków ucieka po paru dniach i przez to pracuje tam coraz więcej(usunięte przez administratora), którzy nawet za 3 euro mogą pracować.

Niestety pracownik
@Ich 18.09.2018 09:34

Na zakładzie nie psują atmosfery moje komentarze a brygadzisci którzy mają spore problemy psychiczne. Wyzywaja, popychaja, ponizają. A wy im przyklaskujecie. Nie raz widzialem te akcje wiec... ehhhh. A co do stawki godzinowej ci biedni ludzie przed wyjazdem przez rozmowę telefoniczną mają wciskany kit ze zarabia 1200. Nikt im nie mówi tego ze z wypłaty zostanie im po odcięciu wszystkiego i kupienia kawałka chleba 500 e. To mój ostatni komentarz. Nie będę psuc więcej atmosfery... w waszym biurze.

Anna

Bylam w Wietze na studenckich warunkach.Koordynatorzy bardzo pomocni.Biuro Concept jest na zakladzie dlatego zawsze wszystko i szybko mozna bylo zalatwic.Pozdrawiam

ziorkie

[student, Wietze] Pracodawca jak najbardziej na plus, sama praca też niczego sobie. Czyste, higieniczne warunki, terminowa wypłata, wszystkie koszta i wynagrodzenie na papierze. Po 6 tygodniach pracy po odjęciu podatku i kosztów zakwaterowania otrzymałem wypłatę ~8000zł. Polecam jak najbardziej.

Dawid

Pomocni, fachowa obsługa , wszystko mi Pani wyjaśniła z firma concept nie balem sie wyjechac a byl to moj pierwszy raz ;)

pixi

oooo konkurencja ostro działa :) komentarz za komentarzem :)

On

Ludzie to sa jakie jaja!!!! dostalem 898€ za 19 dni pracy plus 4 nadgodziny + 18godz na zeitkoncie(Student)...Co to (usunięte przez administratora) ma znaczyc??? 50€ kazdy placi za samochod???? Przeciez kordynator mowil ze jest 5 dych za samochod a nie od osoby...... Ludzie olejcie te agnecje. na prawde w zyciu nie spotkalem z takim ponizaniem i olewaniem ludzi przez firme. W sobote wracam z dziewczyna do PL. Oby sie wkoncu wami zainteresowal jakis urzad ktory kontroluje takich oszustow jak WY

Ehh wspolczuje
@On 13.09.2018 12:41

Wyszło ci 174 h średnio za 5.5 e Do tego odchodzą dojazdy jedzenie itd To śmiech na sali. (usunięte przez administratora) A dla studentów mi alo byc tak rewelacyjnie. (usunięte przez administratora)

Zostaw opinię o Concept Sp. z o.o. - Opole

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Concept Sp. z o.o.