Na stronie szpitala znalazłam ofertę pracy na stanowisko lekarza, który chce się specjalizować w zakresie chorób płuc. Interesuje mnie rezydentura. Jak to wygląda? Ile godzin tygodniowo należy przepracować? Czy są jakieś stałe godziny, w których się pracuje? Weekendy też wchodzą w grę? No i ile mniej więcej można zarobić pracując na takim stanowisku?:-) Chyba złożę swoje CV. :-)
Liczyłem na nowsze opinie. bez dobrej atmosfery nie ma sensu w ogóle sie pchać więc czy można prosić o jej szerszy opis? Personel dobrze sie dogaduje i nie ma niepotrzebnych spięć?
A to każdego zapraszacie na taką rozmowę rekrutacyjną, skoro wspominasz, aby od razu skontaktować się z sekretariatem/kadrami i umówić na spotkanie? Czy jednak trzeba spełniać konkretne warunki, aby zostać zaproszonym? Dopytuję, żeby nie tracić czasu, jeśli nie miałabym szans, aczkolwiek jestem zainteresowana :)
Weszłam tu przypadkowo. Szukamy lekarza, porozmawiamy o szczegółach na miejscu. Powiedz ze jesteś zainteresowana i chciałabyś się umówić i porozmawiać na miejscu
Jak można dostać się do pracy w poradni, chodzi mi o rejestrację? Nie znalazłam nic z ofert pracy, a mam doświadczenie w tym temacie. Czy to jest dobrze płatna praca, oprócz podstawy jeszcze coś dorzucają? Czy ubranie do pracy zapewnia szpital czy to samemu trzeba sobie ogarnąć?
Właśnie wróciłam po trzecim pobycie na oddziale pulmunologii .Wspaniala opieką,posiłki gorące, zupa mleczna rano kto chce .Duze porcje .Bul kotlet,pieczeń,gulasz z kaszą .Pani Doktor dużą empatia i wiedzą medyczną.Bardzo się stara każdemu pomóc.
@Luli Nie rozumiem jaki związek z opinią o pracy w szpitalu ma taki wpis?
Leczenie w tym szpitalu to porażka.Lekarz Garstkecka bardzo niemiła osoba, fizjoterapeuta Damian bardzo nieprzyjemny i wykonuje w ramach ZUS dodatkowo płatne masaże- korupcja.Nie polecam, najgorsze miejsce w jakim byłam.
Może ktoś z osób pracujących powie nam co nowego u nich? Dawno nie działo się nic w Szpital Kolejowy. Czekamy na informacje od Was.
Co wy opisujrcie co bylo w 2016 czy 2018 teraz tylko droga zrobiona i tyle wtedy jeszcze bylo jako tako teraz tragizm nie ma nawet gdzie co dokupic do picia czy jedzenia ktore jest na dzien dzisiejszy obrzydliwe zimne podawane o roznych godzinach tzn kiedy dowiaza .nikt nsd niczym nie panuje .pielegniary najlepiej niecprosic o nic bo zabija wzrokiem salowe wykorzystywane do maximum .nawe worza pacjentow na badania .w tym szpitalu to caly personel nadaje sie do wymisny moze wtedy beda pacjenci lepiej traktowani
Do opini pana Kazimierza Szyndler co do jedzenia to zale do dyrektorki .ona zamknela kuchnie i wprowadzila catering .pozbyla sie kuchni i pracownikow .
Witam,oddział pulmunologiczny to jakieś nie porozunienie
Widzę, że masz złe doświadczenia z jednym z oddziałów szpitala. A możesz opisać sytuację? Co było nie tak?
Lubię atmosferę w Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Szpital Kolejowy W Wilkowicach- Bystrej /S.P.Z.O.Z. Szpital Kolejowy W Wilkowicac za: Jeszcze nie wiem - szukam opinii
Szpital w Wilkowicach -oddzial pulmunologiczny. Warunki -TRAGICZNE , brak cieplej wody pod prysznicem i brak zaslonki w oknie wiec widac Cie jak Pan Bog stworzyl na podjezdzie dla karetek.Wode trzeba lac 20 minut zeby poleciala chociaz lekko ciepla, w sobote piguly - bo milej nie da sie ich nazwac- myly lezacych starszych seniorow/pacjetow,ktorzy krzyczeli z zimna - kryminal za takie cos....a gdy zwrocilam pielegniarkom uwage odpowiedzialy ze i tak nie ma komu tego zglosic.Papieru toaletowego i mydla w dozownikach na oddziale pulmunologicznym BRAK!!!! Przez caly pobyt 2 tygodnie!!!Ciekawe co na to SANEPID! Pielegniarki klamia jezeli chodzi o podawanie lekow.Podejscie do pacjeta jak do intruza, przestepcy albo wariata. Wyzywienie......hehehe......brak komentarza standard 2 x dziennie 2 kromki bialego pieczywa 4 plasterki kielbasy i krolowa margaryna.....i badz tu zdrow... nie ma znaczenia czy kros ma diete czy ma cukrzyce czy nie. Obsluga bardzo ale to bardzo nie mila.Co rano pobudka jak w wojsku 6 rano przez pielegniarke ktora wchodzi jak do obory bez dzien dobry z wielkim hukiem otwieranych drzwi i zapala wszystkie swiatla.....czlowiek by z ducha mogl wyskoczyc....Marze zeby kazda z nich co rano ktos tak budzil.... Moje sugestie dla Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Szpital Kolejowy W Wilkowicach- Bystrej /S.P.Z.O.Z. Szpital Kolejowy W Wilkowicac: Proponuje zeby pracownicy tego szpitala przemysleli swoje zachowanie wobec pacjetow - leczycie ludzi!!!! ktorzy mysla czuja i rozumuja a nie bydlo.....jezeli chcieliscie leczyc bezmozgowcow badz zwierzyne trzeba bylo wybrac inna profesje. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: uwazam ze zdrowy czlowiek po dluzszym pobycie w tej atmosferze by sie pochorowal a co dopiero potrzebujacy pomocy
Jak się pracuje w Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Szpital Kolejowy W Wilkowicach- Bystrej /S.P.Z.O.Z. Szpital Kolejowy W Wilkowicac?
Zobacz opinie na temat firmy Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Szpital Kolejowy W Wilkowicach- Bystrej /S.P.Z.O.Z. Szpital Kolejowy W Wilkowicac tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Szpital Kolejowy W Wilkowicach- Bystrej /S.P.Z.O.Z. Szpital Kolejowy W Wilkowicac?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!