Bezalin Bielskie Zakłady Lin i Pasów

Bielsko-Biała

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 179 ocen.

Opinie o Bezalin Bielskie Zakłady Lin i Pasów

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bezalin Bielskie Zakłady Lin i Pasów

Obserwator

Bije ZŁO,smutek i ciemność jak się czyta tych opinii o tym waszym Bezalinie.Atmosfera wyjątkowo FATALNA.Firma straszy z zewnątrz wyglądem a i chyba w środku nie jest lepiej.UPADEK blisko.Ogarnijcie się ludzie sami to sobie robicie a spędzacie osiem godzin dziennie ze sobą.

eric
@Obserwator 12.01.2018 16:09

sam chyba upadasz.

....
@Obserwator 12.01.2018 16:09

Tak jest! Atmosfera -zero , chamstwo-totalne.

Pracownik

Niektórzy maja przyjemność jak innym dzieje się coś złego.

ketonal

Super firma, super praca, super płaca ) 2000( brutto pewne. Atmosfera świetna. Zarząd, Dyrekcja, Kierownictwo bardzo przyjazne. Zapraszamy do naszej firmy. Nigdzie nie jest tak fajnie.

anonim

(usunięte przez administratora)

Ja
@Nick 22.12.2016 23:06

Żenadą jest to ze KAŻDY pracownik powinien stac na straży godziwej pracy i kodeksu, a KAŻDY ma to głęboko w d.... Bo jesli WSZYSCY pokażą że na tej straży stoją to nie byloby tego co jest. A narazie to kazdy pokazuje ze mozna z nim robic co sie chce, a potem użala sie nad sobą. To ze każdy na wydziale i wszatni wysiewa swoje mądrości jak jest, a jak powinno być nie zmieni sytuacji. Bo kazdy wie co jest i co sie dzieje. I zamiast wszyscy trzymac sie razem i dojsc do jakiegos porozumienia to kazdy dyga jak przychodzi co do czego, spuszcza glowe i jest dalej bity w d. a potem znów sie uzala nad sobą i kolo sie zamyka.

but
@Nick 22.12.2016 23:06

Czemu kodeks leży w koszu? Można coś więcej? Jak działają związki?

Bicek

Witam jak u was z premiami na święta? Chce się przyjąć i nic nie piszecie o premiach

Paździoch

A pan kolega Kamil K. z naszej cudownej laminowni to kiedy w koncu przestanie tyle nadawać na kolegów, majstrow i robote? Nie ma nikogo co by miał zawsze tyle do powiedzenia co Ty. Te twoje PLECY jak ty to mówisz ci niewiele dadzą. Lepiej sie weź uczciwie za robote a nie co chwila gry i telefony firmowe.

fakt
@Paździoch 02.12.2016 17:27

A ty baranie nie czepiaj sią Kamila K bo on przychodzi do roboty i robi, robi normę zawsze nie oszukuje. A jakżeś taki odważny to może zapytasz majstra PD co pan z wytłaczrek ZE robi u niego w biurze przez połowę dniówki zamaiast zasuwać na laminowni jak już chyba że akord mu płaci majster za siedzenie. i plotkowanie oraz donoszenie na tego i tamtego. Ciekawe jak mu płaci.

Ka
@Paździoch 02.12.2016 17:27

Mówicie o Kamilu z Radziechowy ?

szrek i osiołek

Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich. Dużych prezentów pod choinką. No i jak zwykle nasza władza stanęła na wysokości zadania dając nam ooogrommne świąteczne premie. Dziękujemy.

xxx

Jak to jest możliwe że na laminowni mają wypłatę po 4 tyś.???

xxx

Jak robisz już dwa miesiące to powinines wiedzieć że każdy kto przychodzi z innego wydziału dzięki swojej pracy podnosi nam akord stąd wychodzą takie zarobki dla nas a oni mają tylko dniowke. Czysty wyzysk takie jest życie.

micro
@xxx 15.11.2017 17:14

Dlaczego ktoś usunął wpis który był trafny o pracy na innych wydziałach. BRAKU PRACY NA INNYCH WYDZIAŁACH. Żenada.

przyszły pracownik:)może...

Siedzę i czytam od początku te wszystkie komentarze i tak się zastanawiam czy przyjść na rozmowę rekrutacyjną, bo aż strach się bać :) A właśnie napiszcie coś o zarobkach na produkcji od minimalnej do maksymalnej kwoty.

Załamany
@przyszły pracownik:)może... 08.11.2017 14:53

Idz gdziekolwiek ale nie tutaj Po dzisiejszej wyplacie juz wiem, ze moje dni sie tu koncza. Pozdrawiam

Paancia

A.C. lepiej idź się okąpać bo jak się ciebie widzi i przebiera koło ciebie to nie idzie wyrobić z obrzydzenia. I skończ nadawać na innych bo wiemy co było na tkalni jak się robić nie chciało... Nie pozdrawiam

Qazar

Pozdrawiam starsza gwardie z liniarni i pleciarni, a dokładniej to te wspaniałe Panie, oczywiście nie wszystkie ale do kilku mały przekaz :” Więcej pracy a mniej gadania” my na was robiły nie będziemy !!!!

brokuł
@Qazar 05.10.2017 19:33

No właśnie przyszłaś nie wiadomo skąd, a właściwie wiadomo ....i teraz tylko potrafisz gonić i skarżyć, donosić, plotkować,. obgadywać. Jeszcze włazić komu trzeba... Sama weź się do roboty bo tylko ty sama o sobie masz wyobrażenie bardzo dobre.

dryw
@brokuł 14.10.2017 19:14

A tak fajnie się pracowało dopóki niektórych nie było.

Trzydziescilatpracy

Ciekawe, czy Prezes wie, iż dzisiejszy stan na wydziale węży jest spowodowany jedna nieperzemyslana decyzja Pani, dobrze wiemy której. Brak wykładziny, która mogła być produkowana, lecz nie była bo tego zakazano. Czy to celowe działanie żeby zakład nie miał sprzedaży ?? Powoli przestajemy rozumieć o co tutaj chodzi. Próby maszyny, która tylko spowalnia tasmowanie. Każą nam na niej robić chociaż jest nie ekonomiczna. Nie łatwiej powiedzieć nam żebyśmy szukali sobie innej pracy niż robić z nas idio..w. Teraz bezsensowna praca tkalni w weekendy. Nie musiało tak być wystarczyło uruchomić produkcje wykładziny która była potrzebna. Pozdrawiamy cały zarząd. To powoli koniec bielskiego zakładu lin i pasów R.I.P

niestary
@Trzydziescilatpracy 17.09.2017 21:10

Panie majster niech pan się nie podszywa pod strych pracowników, lepiej zacząć trzeba pracować.

planeta

Czy ktoś może orientuje się kiedy mistrzyni CHAOSU idzie na urlop? Bo może wtedy uda się choć trochę przywrócić równowagę na produkcji. Dobrze by było żeby zabrała też tego przybocznego kapusia co goni z notesem pod pachą i podaje górze jakieś odgrzewane kotlety i myśli że odkrył AMERYKĘ.

szczesliwy

Dodam jeszcze ze wszyscy co robicie w bezalinie macie zyc praca,byc na kazde zawolanie za darmo i nie sprzeciwiac sie. TO ROZKAZ PANI KTÓRA SIE KIERUJE ZASADA "CHCEM TO MAM" CZASY OBOZÓW PRACY W POLSCE. OBÓZ NR 1 BEZALIN.

szczesliwy

Nowe przepisy wedlóg pani dyrektor bezalin: interesowac sie praca w czasie aktualnego l4,a najlepiej to pracowac po 2-3 godziny dziennie.przeciez mozna sie dogadac. Wszystkie sprawy z pracownikami zalatwia sie krzykiem i przeklenstwami bo inaczej sie nie da. Zero szacunku do pracowników. Mechanicy zmiana fachu- wieszac firanki,malowac okna zamiast naprawiac.czasami mozecie pomyc lampy. Ha ha dramat. Gratuluje pomyslów tej pani. Pomijajac wszystko jestem równiez ciekawy czy kiedykolwiek skonczy sie w bezalinie legalne okradanie ludzi z nadgodzin i z pieniedzy z dodatkowe prace. Tej pani wydaje sie ze ludzie beda na kazde zawolanie jak pan A.K. i beda robuc za darmo. Zreszta chlopaki dostali zastrzyk gotówki za remonty ,po 350 brutto. Samo to swiadczy o tym ze ludzie sa oszukiwani i dobrze wiadomo przez kogo. PAN PREZES POWINIEN OTWORZYC OCZY KOGO ZATRUDNIA ,BO ZA CHWILE LUDZI DO PRACY NIE BEDZIE TAK PRZYJEMNIE PRACUJE SIENZNTA PANIA.Pazdrawiam wszystkich i zycze pozdrowienia.

Szczesliwy
@wilk 20.09.2017 21:08

Żeś ??? Ha ha dobre. Istnieje takie słowo w Polskim słowniku? Tu widac że tą firmę stać tylko na takich mato..... i do twojej świadomości ja nigdy nic nie naprawialem bo od tego miałem takich roboli jak ty. A ciebie nawet na to nie stać. Żałosne jak cały ten bezalin.Teraz zarabiam 3 razy tyle co Ty . Dalej ci do śmiechu? Stać cie wogóle na cokolwiek? Czy tylko na puste słowa? Pracuj murzynku pracuj. Za kilo bananów i paczkę fajek.

trochę szczęśliwy
@Szczesliwy 26.09.2017 16:11

I jeszcze puszkę coli i miskę ryżu.

Xxx

Zmieniając temat, ktoś powie jakie zarobki w firmie na produkcji? Jak w biurach?

Xxx
@Nick 18.08.2017 11:04

Przyjemniaczku, jeśli nie przyszło Ci to do głowy to to forum jest czytane nie tylko przez pracowników Bezalin, a dodatkowo przez ludzi, którzy chcieliby w przyszłości podjąć w tej firmie pracę i dowiedzieć się czegoś o niej. Być może sam zaliczam się do tego grona. Jednak widząc jak tutaj nadajecie na siebie to mam sporo wątpliwości. Obecnie firma prowadzi rekrutację na kontrolera jakości oraz do utrzymania ruchu, dlatego też pytam na jakie zarobki można liczyć.

media
@Xxx 18.08.2017 16:35

Drugi przyjemniaczku, a w kadrach ci nie powiedzieli ile możesz zarobić? Ciekawe.

Polityk

L.L mamy już dość wysłuchiwania Twoich żalów. Jesteś takim samym pracownikiem jak My i będziesz tak samo traktowany. Wiecznie tylko przekleństwa i wrzaski, miałeś się ostatnio zwalniać ?! Do Prezesa tez się wybierałem i co ?? Jak zwykle tylko gadanie. Ale nasz wydział już do tego przywykł. Obrażanie się tez nie wypada człowiekowi w tym wieku. Szkoda słów na takie coś. I szkoda ze nie jesteś taki mądry przed Panią Dyrektor. Pozdrawiam ta normalna cześć laminowni.

Prymulka

Najlepiej gnębić ludzi nie znać sie na robocie i wchodzić wiadomo komu w tyłek. Nie było go to chociaż wydział sprawnie działał i był święty spokój a teraz znów. Nie znam się na niczym to chociaż popisze milion pism ;d Chłopie zanim znów będziesz chciał kogoś karać to się przyznaj lepiej przełożonemu do swoich błędów jak nie znasz nawet podstaw. Twoja pracownica była na L4 ponad miesiąc temu a Ty nawet o tym nie wiedziałeś, na tkalni nie masz nawet pojęcia co się dzieje zreszta jak i na innych wydziałach. Może faktycznie lepiej weź się za latanie .....

Alcapone
@Prymulka 04.08.2017 21:13

Sooo true

Liniarnia&pleciarnia

Mistrzu ponad wszystkich mistrzów, polecamy czasem podejść do nas na wydział a nie tylko siedzieć przed biurkiem i wmawiać każdemu ze jesteś straszliwie zapracowany, jedna prośba jak z nami rozmawiasz nie żuj beszczelnie gumy, bo to jest jawne poniżanie ludzi, dzięki którym istniejesz. Nie wspomnę o tym, ze gdyby nie nadstawiacie to cały nasz wydział padł by na kolana. Nasz majster to tylko wypatruje żeby wyjść pierwszy. O 13;55 już stoi na portierni. Uważaj z tym bieganiem żeby ci sandałki nie strzeliły. Pewnie to przeczytasz i mam nadzieje ze trochę pomyślisz nad brakiem swojej wiedzy i podejściem do pracy na swoim stanowisku. Może czas na kogoś komu zależy na pracy. Pozdrawiam Cie czule D.G

Klacz
@gawęda 23.07.2017 12:35

Żal mi Ciee !!!!

recepta
@Liniarnia&pleciarnia 17.07.2017 20:23

Człowieku,jakby ci tyle dziewcząt praradowało po wydziale w strojach plażowych, to teżbyś siedział w biurze żeby się nie rozstrajać. A robota nie byłaby ci w głowie.

Marcin

Jaka tam u Was jest stawka tak mniej więcej w pracy jako operator maszyn? Bardzo proszę o konkrety:)

power

Z tymi wypłatami to jadą po robocie dramat

Elektrycznegitary
@Xxxx 22.06.2017 15:12

Dramat to mało powiedziane jak może dyrektor w ten sposób odnoście się do ludzi?!!! Przychodzić rano i wrzeszczeć przeklinając jednocześnie to podpada pod mobbing !!!! Zani zacznie Pani wytykać błędy pracownikom może naprawi pierwsze swoje. Wkładka jest targana w kartonach siła bo się tak klei ciekawe kto odpowie za te dziury??! To samo na laminowni skleja się w środku i tez leje woda !! Proszę oto nowe prace naprawcze tej przemiłej Pani. Mam nadzieje ze wszyscy się pozwalniają i zostanie sama !!!!

Mały
@storczyk 18.06.2017 22:30

No o to chodzi że mimo układania grafiku kto na jakich maszynach ma pracować przez tę panią nic to nie dało oprócz frustracji pracowników i zawalania terminów gdyby nie zdrowy rozsądek majstra. A I TAK WYLĄDOWALIŚMY NA INNYM WYDzIALE. Może lepiej układać grafik dla portierów, Oto efekt. Ale już była taka co o wszystkim chciała decydować i jak skończyła/przestała panować nad czymkolwiek.

Zenon Jaskółka

A jaką macie opinie o magazynach na wyrobach gotowych i surowce??

ZLIP BB
@Zenon Jaskółka 13.05.2017 17:25

Nie, ale mam opinie o tkalni oplotow. To jest dopiero świetny wydział. Jak słyszę w szatni co te kobiety wygadują na swoje "koleżanki" przełożonych i oczywiście dyrektorkę to aż się wymio***ac chce. Na wydziale ciuciuciu, a chwile pózniej tylko przekleństwa się toczą. Na innych wydziałach się jakoś ludzie dogadują, a tam porobiły się kliki o których słychać w całym bezalinie. Panie ze skręca, które uwielbiają rozsiewać plotki o tak nie stworzonych rzeczach, ze człowiek stoi i w głębi serca się śmieje. Mówię Wam to jest jakaś paranoia. Mobbing wobec współpracowników na tym wydziale jest znany w całym zakładzie. Doskonale mogą o tym poświadczyć młode dziewczyny, które się z tamtąd wyrwały. Nie życzę nikomu pracy z tymi osobami. Pewnie zaraz będzie odzew z ich strony, ze utrzymują cały zakład, ciężko pracują itp. Ja nie neguje waaszej ciężkiej pracy, a tylko poziom zakłamania i brak ludzkich odruchów wobec innych ludzi.

Mrta
@ZLIP BB 15.05.2017 20:41

Chodzi tu o dwie osoby z jednej zmiany. Każdy kto tam robił wie o co chodzi. Only black&white = problem.

kwiatpustyni

Czyżby najbiedniejszy warsztat się odezwał? Przez cały tydzień nic nie robić a w soboty ze sety przychodzić. Jedyny co tam coś umie to R.Z. reszta dno razem z tym co z torbą goni z góry na dół z dołu do góry tam i z powrotem . Nie mówiąc już o naszej kochanej kontroli Srakości chyba :):) Cepy do roboty i robić a nie głupoty pisać.Pozdrowienia z zagranicy

Pasza
@kwiatpustyni 09.05.2017 20:10

Hahah żałosny jesteś jak cały Twój wydział, próbujesz się podszyć pod DP który wyjechał. Płakać się chce. Dobrze wiem ze to któryś z tych leboni z laminowani, gówniarst** które się szczyci w szatni ze o 12 już nic nie robią i jeszcze płaczą z dziadkami ze mało zarabiają. Zwolnić o zatrudnić nowych !!!

pedzi

Zobacz sobie na zarobki na nasze z sim a na laminowni :) Zerknij na zarobki ile zarabia liniarnia pleciarnia a nie gadaj głupot :D

kmwtw
@pedzi 09.05.2017 15:03

No to popatrz jak wygląda praca w akordzie na simach, liniarnii, pleciarnii a jak wygląda praca na laminownii gdzie fajrant już jest dwie godziny przed końcem pracy. Kasa na laminownii jest za wysoka na pracę jaką tam się robi takie są fakty!!!

Robię bo musz
@kmwtw 09.05.2017 18:46

Laminowania zawsze płakała i donosiła jeden na drugiego, tak to się tam toczy od lat. Wszyscy wielcy koledzy, a w szatni jeden drugiemu du**e obrabia. Ostatnio idąc po ubrania widziałem jak Dyrektorka tam przyszła to mało jej w tyłek nie wleźli. Banda fałszywców. Proponuje im jeszcze więcej dać na wypłatę i dalej niech zamiatają nogami na maszynach o 12.40. Widać właśnie jacy są mądrzy na tym forum, przecież 90% wpisów to laminowania. LUD POSZKODOWANY I PRZEPRACOWANY, który " utrzymuje" cały zakład. Jesteście tam siebie warci od starych wyjadaczy którzy zostali karnie tam przeniesieni po nowych wybujanych kozaków.... NORMY DO GÓRY A PRZEJDĄ IM GŁUPIE POMYSŁY !!!

kmwtw

Tak stękacie a na tej waszej laminownii zarobki są największe w całym zakładzie. A powiedzmy sobie szczerze aż tak ciężkiej roboty nie macie!!! Weekendy wolne, trzecie zmiany rzadko kiedy i jeszcze źle. Ale cóż im więcej się ma tym ciągle mało.

tw

zachowanie nie których ^^ mistrzów^^ dno jakich mało. Jaka dyrektorka tacy mistrzowie

noc
@tw 03.05.2017 09:46

Dobra uwaga, ale to jeszcze wybrańcy trocinioka, wszystkie wybory chybione. Dwie z wrażenia poszły na macierzyńskie a reszty płeć nie puszcza. NOOOO na pewno pracą w czasie pracy się nie hańbią///////ale jest to akceptowane przez dyr prod i resztę.Oni udają że coś wiedzą i robią , produkcyjna udaje że wie o co chodzi w tej produkcji, góra udaje że że jej zależy, i tak wszyscy udają a robole robią i grosze zarobią. No bo po co tym z dołu pieniądze.... a wcisnąć ich w podłogę niech zasuwają i nie pytają za co... może za miskę ryżu lub puszkę coli,,,,.

Waz

J.S chłopie weź się w końcu do pracy, a nie tylko rozpaczasz jak Ci zle. Nic nie robisz, ktoś rozłożył nad Tobą parasol ochronny i siedzisz pod nim cały czas. ZACZNIJ ROBIĆ NORMĘ, bo my potrafimy liczyć i nie mamy zamiaru dłużej na Ciebie robić !!!!

maj
@Waz 25.04.2017 17:31

Nie godzi aby majster pisała na pracownika, zwróć mu uwagę panie P a nie pisz, co boisz się pan ze względu na znajomości pana JS, takiś pan odważny, no no...

niepoinformowany

To papier toaletowy jest dostępny w tym zakładzie??? Chyba tylko w biurowcu, bo od lat w toalecie na produkcji go nie ma!

pracownik

Święta, święta i po świętach. Zarząd jak zwykle stanął na wysokości zadania i dał duuuuuże premie aby wspomóż załogę.

lotnik

To co się tu dzieje to dno. Pani dyrektor jak ja tak można nazwać każe brać urlop pracownikom bo maszyna przyszła i nie ma dla nich roboty w ten dzień. DNO i jeszcze raz DNO

Prawnik
@lotnik 11.04.2017 19:14

Dno to jest sposób w jaki ta Pani odnosi się do ludzi, słowa typu planujecie sobie wcześnie pogrzeby przechodzi ludzkie pojęcie. Przekleństwa podczas rozmów z pracownikami pokazuje poziom intelektualny. Na szczęście czasu komuny się skończyły a sprawy mobbingowi stają się już norma w której szary pracownik nie musi już chować się pod dywan. I brawo za poprawienie " jakości" na wydziałach. Tak złe to jeszcze nie było....

Rudy
@Prawnik 12.04.2017 11:59

Masz rację, żałosne jest to że pani dyr. kupczy przepustkami w ogóle, a na pogrzeb szczególnie, mało tego, wypytuje o stopień pokrewieństwa ze zmarłym... a na pogrzeb sąsiada się nie chodzi..._-_ to już jakaś paranoja. Następny etap to będzie kupczenie papierem toaletowym. Wszyscy dali się nabrać że to dyr. produkcji...kolejna fatalna zmiana personalna. A podobno firma Bezalin dostała nagrodę i pozytywnie wpływa na wizerunek i rozwój gospodarczy /NAGRODA pREZYDENTA mIASTA( PARANOOOOJA.

wolf

czytam i nie wierzę ;] nie pracuje w tej firmie i chwała BOGU :) same kapusie i każdy patrzy na drugiego SZOK wytykać na forum takie brudy o kolegach z pracy a jak boli jak ktoś siedzi lub ma za długą przerwę co za firma czym was tam faszerują ? o mobbingu nie wspomnę pracodawca powinien to poczytać i pomyśleć kogo zatrudnia ................a zapewne połowe zwolnić brak słów prawdziwi polacy i patrioci kogo obgadać i jeszcze donieść loool

wilk
@wolf 03.04.2017 19:05

Ciebie pierwszego powinni zwolnić.

ciekawy opinii na temat zakładu, a nie donosicieli
@Taki tam 05.04.2017 17:21

jak się czyta takie posty, to odchodzi ochota pracy z takimi "ludźmi"

U2

Może Panowie z warsztatów zaczną w końcu pracować od godziny 6.00 jak wszyscy w Bezalinie, a nie siedzą do 7:30 i nic nie robią. Jak na produkcji są kamery to dlaczego nie na warsztatach ?? Tak dopiero jest zagrożenie życia, bo pracują na maszynach. Może warto Panie Dyrektorze trochę zainwestowac, a tym tez może zmobilizuje się tych Panów do pracy a nie siedzenia i brania pieniędzy

Zniesmaczony

Nie pracuje ani na laminownii ani na warsztacie tak w ramach wprowadzenia. To co piszecie na siebie panowie jest śmieszne i niesmaczne. Jeden na drugiego donosi, obgaduje itp. Takie rzeczy się wie nie tylko z tego forum ale słyszy się w szatni. Macie jakieś problemy między sobą to dajcie sobie po razie. Cały świat nie musi wiedzieć, że dział który najwięcej zarabia to banda donosicieli. Jeśli kogoś uraziłem to przepraszam. Szanujcie się ludzie!!!

bobik

Ja też jako kolegę mało go lubię ale co do roboty to chłop robi robotę i chodzi do roboty każde soboty za eski lub jakieś inne dni robi a nie tak jak inni płatne to idę za eski nie idę bo po co. I normę robi w przeciwieństwie do innych że ciasne i palce bolą, A no i cały czas chodzi się skarżyć do dyrektora i takie tam. Po za tym Paździoch jak masz jaja to mu to powiedz a nie pisz na tym zasranym forum. Dziękuję za uwagę

Parka

A ci panowie z warsztatu to kiedy się chwycą jakieś roboty i zrobią coś od początku do końca coś dobrze. Co chwile zgłaszane są usterki i odpowiedzi zero. Zaraz cały bezalin będzie stał bo fuchy trzeba zrobić

wiatr
@Parka 03.12.2016 12:50

No chyba żartujesz że oni wezmą sie kiedykolwiek do roboty, bo po co , wystarczy że postraszą zwolnieniami i już się im daje podwyżki lub obiecuje - ostatni i przypadek elektryczka, chociaż on robi co tam troszkę . Bo pracownicy warsztatów są mistrzami w IMITACJI PRACY.Dla tej całej elyty przyjście do pracy to już praca. Ciekawe że szpieg monitoring tego nie widzi . Ta patologia pracy dotyczy połowy załogi. Więc o co chodzi? O to chodzi by wyrolować pana z łodzi, Zrozumiano. Przy okazji pozdrawiamy zarząd i z góry dziękujemy za przygotowanie obfitych premii świątecznych jak co roku od wielu lat panowania naszych kochanych rajców.

stalingrr

Podobno juz wrocil i ze swoim podopiecznym, ktory mu przez te 3 dni niesamowicie "poprawil" opinie. PO TRUPACH DO CELU PANIE Ł.D. .....

Linqwinista
@stalingrr 20.10.2016 12:45

A ten nowy majster to dlugo bedzie jeszcze sie tak blakal bez celu po tym Bezalinie? Prosilem Cie dzisiaj o naprawe usterki i uciekles jak zwykle. Proponuje jakies szkolenie w zakresie swoich umiejetnosci Panie L.D... Chociaz podstawy drogi Panie. Mniej biegania z warsztatu na warsztat a wiecej pracy. Czy to duzo?

ś
@Linqwinista 25.10.2016 18:03

nowy majster jest do wyższych celów a nie do roboty.

Nickita

Wróci zobaczysz....

Znawca

Jednego pajaca mniej jak już o nim mowa. Może teraz czas na następnego jego kolegę który w dupę mu wchodzi a potem mu ją obrabia. Tak jest Łuk.....szku?

wieloryb

No jeden to już wlazł komu trzeba bo się go chcieli pozbyć, ale to jego norma każdemu nowemu szefowi włazi głęboko.

gabryiel

Jeden juz uciekl na L4 przed Panią Dyrektor. Skonczyla sie samowola i trzeba uciekac. Haha jakie to przykre :) Nadszedł dzień sądu....

mrozy
@gabryiel 29.09.2016 09:44

O jakim dniu sądu ty mówisz? Chyba kpisz teraz to tylko dużo kartek, karteczek wpisów wypisów i tyle. Nowej się wydaje że to uzdrowi chory system. Ale to tylko udawanie że coś się zmienia. Tak naprawdę to ci co mieli się dobrze to dalej mają. a jak zwykle gnębi się tych co muszą wykonać akord.

xxx

"Nie na widzę" ? kup sobie słownik matole

ibisz

Cisza jest bardzo fajna. Lubię ciszę i porządek w pracy. Ale nie na widzę syfu który robią panowie na wytłaczarkach a potem panowie którzy robią to na laminowni i wyrzucają wszystko do kontenera . Tak to my nie zarobimy na lepsze jutro. Pozdrawiam myślących

Nowy

A przeszkadza ci ta cisza? Lepiej sie do roboty wez bo wpis dodany w piątek o godz 12:09. Czyli byłes w pracy, kolego warsztatowy. Bo popoludniami to ty nie pracujesz. Wiec nie mów ze masz tyle roboty skoro masz tu czas siedzieć. Yoł, yoł!

lubien

Co tu taka cisza nic nie piszecie. Nowa pani dyrektor podobno będzie i będzie super :) a o tym że roboty nie ma nigdzie :D Tylko oczywiście na naszym kochanym warsztacie jest zawsze robota bo nieroby nic nie robią :D pozdro ziomy yoł :D

Mic

Nie tylko administrator usuwa opinie ale też dziwnie zostały poprzenoszone na różne serwisy opiniotwórcze, bardzo ciekawe kto swoje łapki w tym moczy? No na pewno wszyscy się domyślamy jacy panowie za tym stoją.

Uczeń

Fajne imprezę kolega nam zrobił i nawet zaprosił prezesa. Szkoda że nie którzy koledzy syf zrobili ale co poradzisz jak robisz ze zwierzętami.

filipek z konopii

Daremne to wasze pisanie, daremne zarządzanie tą firmą, nie ma co liczyć na lepsze czasy puki Powcy rządzą. Miejcie nadzieję że ich koniec już niedługo. Albo zmieńcie pracę jak ja. Wyrazy współczucia dla pracujących tam. Pipu dawno tam nie było, takiego prawdziwego.

kalkulator

Widze ze admin usunął poprzedni wpis. Ale chyba. Sam nie zna regulaminu. Co placzus zadzwonil ,ze go prawda boli? Prosze podac powod usuniecia !!!Bo o ile pamietam ani imienia ani nazwiska tam nie bylo. I NIC CI NIE DA DZWONIENIE I USUWANIE WPISÓW. Ludzie po calym zakladzie mowia co o Tobie mysla.

yellowstone

Najlepsze jest hasło : Jak ja się zwolnie to chłopaki powiedzieli ,że pójdą za mną" haha jak to usłyszałem to padlem. Teraz jak Cie nie ma to słychać jak wszyscy chcą iść za Toba;) Oni się modlą żebyś się zwolnił. Nie wiem kogo Ty chcesz oszukać że warsztaty Cie kochają. Chyba tylko siebie. (A szkoda bo kiedyś byłeś normalnym czlowiekiem) ale to było kiedyś. Zrób ludziom przysługę i poszukaj lepszej pracy....

wqur

Swiete slowa:), i sama prawda.

Zostaw opinię o Bezalin Bielskie Zakłady Lin i Pasów - Bielsko-Biała

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bezalin Bielskie Zakłady Lin i Pasów