hipo - 2013-05-29 09:55:09
toto - 2013-04-10 11:24:49
Praca za minimalne wynagrodzenie plus dodatek frekwencyjny 160 netto.Obecnie trudno o kogoś kto płaci lepiej w prywatnym przedsiębiorstwie .Normy dość wysokie ale nie ma mobbingu.Personel życzliwy i bezkonfliktowy, co jest dużym plusem na tle licznych firm odpłacających pracownikowi stresem za jego oddanie.Minus - pracodawca dysponuje całym twoim urlopem,umowy o pracę tylko przez agencję, bez szans na stałe zatrudnienie ( przedłużane co miesiąc w nieskończoność). Prawdą jest ,że nie można rozmawiać w czasie wykonywania czynności służbowych ( grozi nieprzedłużeniem umowy) ale czy jest to wadą ? Ja odpoczywam psychicznie.Subiektywnie polecam tego pracodawcę.witam dzieląc się opinią na temat antaresu można powiedzieć tylko jedno W firmie tej działa tylko jedna zasada PRACUJ JAK WÓŁ A DOROBISZ SIĘ GARBA ZERO POCHWAŁ LECZ TYLKO NOTORYCZNE NEGATYWNE UWAGI ZAWSZE ŻLE [usunięte przez moderatora]. Dyrektor produkcji mając zły dzień co się bardzo często zdarza przerzuca swoją złość na bezpodstawne krytykowanie biednych dziewczyn w szczególnośći na lini montażowej od PANI DYREKTOR [usunięte przez moderatora]można przynajmiej usłyszeć DZIĘKUJE PROSZE ogólnie dobre słowo czego nie można usłyszeć od PANI [usunięte przez moderatora] LUDZIE KURDE O CO WAM CHODZI Z TYM ANTARESEM SP Z O O PRACUJE TAM JUŻ DOŚĆ DŁUGO I NIE NARZEKAM WSZENDZIE DOBRZE GDZIE NAS NIE MA MACIE WYPŁATY NA CZAS A CHYBA TO JEST NAJWAŻNIEJSZE W TYM WSZYSTKIM A NIE TO CIĄGŁE NARZEKANIE ŻE OBÓZ PRACY ZA SIEDZENIE NIGDZIE NIE PŁACĄ PISZECIE PANI A JEST ZŁA PANI M POWIE DZIĘKUJE KAŻDY MA PLUSY I MINUSY JAK BY ZAGLĄDNĄ KTOŚ Z BOKU NA WAS TO DOPIERO WY POKAZUJECIE CO POTRAWICIE JAK NIE MA BIURA PO 18TEJ PALARNIA JEST W RUCHU JAK NA DWORCU CENTRALNYM SZKODA ZE WY TEGO NIE WIDZICIE ALE NARZEKACIE