Valeo
3 204 6 1

Opinie o Valeo

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Valeo

wscibska monisia

coś ktoś wie na brygadzie D jeden z seterów romansuje z młodą laską co dopiero się przyjęła do pracy a jego narzeczona robi na montażu nawet jego matka tu pracuje.Ciekawe co by było gdy by jego narzeczona się dowiedziała o tym.

Wiaderko
@Konefka 22.07.2018 00:21

Rozmowa to już jak zdrada! Islam tak mówi! Puszczać to można bączki!

Hmm

Dyrektor powinien sie wziąść za vajzorow bo ci mają swoich przydupasow . Dlaczego na ranna zmiane chodza operatorzy i mają stawke lidera a już nimi nie są ? Czy ktos sie wkoncu za to weźmie,?

Dyrektor
@Hmm 22.07.2018 00:25

Nikt się za to nie weźmie, a Ty możesz opróżnić szafkę.

Monisia

Tak sobie patrzę i widzę, że pot z was spływa (jak to pisał wieszcz Tuwim). Gorąco Valeonki? Spokojnie, już niedaleko. Jeszcze tylko paznokietki i można znikać, hihi, już prawie 15:00. Życzę Wam spokojnego popołudnia i zimnego Żywczyka w domku (ale dopiero w domku, nie przed jazdą do domku - wiem, że czasem opróżniacie puszeczki na parkingu - nieładnie, nieładnie!) Wasza Monisia Post Scriptum: Jakaś uzurpatorka próbuje się pode mnie podszyć! Pamiętajcie, że Moisia jest tylko jedna. No, bo kto Wam pomoże w biurze jak nie ja? ;). Buziolki!

anonymous

W tym valeo w chrzanowie to same dno pracuje , prostactwo itp.

Marzyciel
@Madziks 11.07.2018 11:01

Madziks: podoba mi się styl i słownictwo. Jeszcze daj znać czy jesteś kobietą, a będziesz miała cichego wielbiciela :). Pozdrawiam!

Valeo
pracodawca

Dziękujemy Wam za dotychczas pozostawione komentarze na temat pracy w Valeo. Wasza opinia na temat pracy w naszej firmie jest dla nas bardzo ważna. Z uwagą śledzimy i analizujemy pojawiające się wpisy. Od tej pory chcielibyśmy się jednak włączyć do dyskusji i w miarę możliwości reagować na Wasze komentarze. Dlatego też, mimo, iż w wątku pojawiło się wiele niepochlebnych wpisów, będziemy wdzięczni za wskazanie nam obszarów wymagających poprawy. Zachęcamy do dalszego dzielenia się opiniami. W sprawach wymagających wyjaśnienia zapraszamy Was również do kontaktu pod adresem mailowym valeo.poland.communication.mailbox@valeo.com Prosimy również o zachowanie kultury wypowiedzi – wszystkie posty niezgodne z regulaminem będą usuwane.

ciekawski
@Valeo 03.07.2018 15:22

Hhehehe póki co to tylko znikają kolejne odpowiedzi. :D Śmieszni jesteście

Kuba

Mogę prosić o email zakładu na który można złożyć CV? Z góry dziękuje :-)

Zenio
@Kuba 06.07.2018 00:18

Nie, nie możesz! Proszę!

Darek

Wyzysk...to hasło tego zakładu. Przyszli do Polski bo potrzebują niewolników a na zachodzie ich już nie ma.

ZnaFca
@Darek 07.07.2018 15:53

Oczywiście, że są i są to zazwyczaj Polacy, bo całe pozostałe towarzycho siedzi na zasiłkach, które są wyższe niż oferowana płąca minimalna.

Nowy

Mam pytanie oprócz Adecco są jakieś inne firmy które współpracują z valeo w chrzanowie i jakie w przybliżeniu są zarobki za odpowiedz z góry dziękuję.

Boss
@Nowy 06.07.2018 21:01

A teraz napisz to jeszcze raz używając odpowiednich znaków przestankowych, bo takiego bełkotu czytać się nie da. I Chrzanów dużą literą! (Dużą, Pan Miodek mówi, że nie mówi się "wielką"). Valeo może być małą z powodu braku szacunku do nich :P

anonim

(usunięte przez administratora)

Kuba

Nie, nie staram się. Mój kumpel co robi w Valeo powiedxial zebym to napisał dla zwały :D bo bedzie wiecej wyswietlen, Przecież nie jestem az tak tępy zeby se nie znalezc strony Valo i zakłądki kontakt, no nie?

anonymous

Czy na Valeo jest tak źle jak tutaj wszyscy piszą?? Kierownicy , ludzie ???

Hehe
@anonymous 28.06.2018 16:51

Ja jestem kierownikiem se chwale :d

Ona88

Czy jest mozliwosc pracować w valeo tylko na jedną zmianę??

asdgasdgasdg
@Ona88 01.07.2018 10:48

Tak, w biurze. Czasem też na produkcji przez pewien czas na nowym (lub kończącym się) projekcie pracuje się na jedną (lub dwie) zmianę.

anonymous

witam cała śmietankę z valeo wczoraj było kolejne omdlenie tym razem SV kazała liderce dziewczynę odwieśc jej prywatnym samochodem żeby znowu w gazecie nie pisali dramat.A poza tym w valeo piszą scrap wyceniają na 41 mln o jejku czyja to wina proste tych seterów i liderek poza tym nie równe traktowanie pracowników na pasie D jedni drugim włażą w (usunięte przez administratora) bez wazeliny to chyba najlepszy sposób na zaistnienie i dzieki temu maja lżejsza pracę

Look
@anonymous 15.06.2018 09:24

Nie dziwie się że kolejne omdlenia jak na hali tak duszno, a dziewczyna chyba stała na lensach audi, w końcu ktoś padł i nie ona pierwsza i nie ostatnia

Zorientowanywsytuacji

O widzę że wątki zostały pousuwane. Czyżby ktoś się obawiał ze żonka sie w domu zorientuje jak sobie umila zycie po pracy czy pani administrator dba aby "praca" w valeo powodowała mniej rozwodów?

Ciekawski
@Zorientowanywsytuacji 23.06.2018 16:34

Przecież ani pół nazwiska nie padło, więc nikt się nie ma o co bać.

Julita

@Dawaj!, @Zorientowanywsytuacji, proszę Cię o stosowanie się do regulaminu forum GoWork.pl https://www.gowork.pl/regulamin Jeszcze raz przywołuje Was do porządku. Forum GoWork.pl nie jest miejscem na rozmawianie o tego typu sprawach. To forum na temat rynku pracy, na pewno są tutaj osoby zastanawiające się nad podjęciem pracy dla Valeo.

Dawaj!
@Julita 25.06.2018 09:46

Ja się czuję przywołany do porządku :] A Ty @zorientowanywsytuacji, jak się czujesz? No, ale takie rzeczy w sumie też są ważne, bo np. jak taki potencjalny przyszły członek (członek, heheh :D) rodziny Valeo poczyta co tam się wyrabia, to się 3 razy zastanowi zanim papiery złoży, no nie? Więc się miła Pani Julito (przy okazji, śliczne imię, rzadko spotykane!) proszę nie bulwersić aż tak... Aż żałuję, że Pani nie pracuje w Valeo! Na pewno fantastycznie by się nam rozmawiało, bo posługuje się Pani piękną polszczyzną i na pewno ma też duże ajkju!

Monisia

Oj, jakie smutaski dzisiaj na hali :( To przez wczorajszy meczyk, tak? A i starsznie silny odór alkoholu się unosi, aż mi dech zapiera! Pan Behapowiec powinien zrobić rundkę z alkomatem, chyba zaraz po niego zadzownię. Uszka do góry Valeonki! Jeszcze jeden mecz i koniec :] Życzę Wam udanego dnia! Wasza Monisia

anonim

(usunięte przez administratora)

Xionc
@Wesoły Pastuszek 2.6% 20.06.2018 19:19

Szukajcie a znajdziecie!

Julita

@Muczaczo, odsyłam Cię do regulaminu forum GoWork.pl https://www.gowork.pl/regulamin Na forum nie rozmawiamy na temat prywatnych spraw pracowników. Ten wątek odwiedzają potencjalni kandydaci do pracy w firmie Valeo. Są zainteresowani warunkami pracy. Nie interesują ich sprawy obyczajowe. Pamiętaj również, że podawanie danych osobowych pracowników jest niezgodne z regulaminem forum. Wpisy łamiące regulamin będą na bieżąco zgłaszane do administratora forum.

MałyMiś
@Julita 19.06.2018 09:56

A! I jeszcze jedno! Czemu w tym wątku komentarz musi oczekiwać na weryfikację, a w innych nie? Hę? Pytam ja się??

Boss

I nmdzis dwie kolejne ospby zemdlały. Jedna na 1szej zmianie a druga na 2giej. I 36st jest

Kubuś
@Konefka 13.06.2018 22:09

Nie rozumiĘ? W jakim to języku? Oczywiście beemka siódemka!

anonymous

valeo cudowny zaklad dobre zarobki umowa i kasa na czqs

Madzia
@Sorry 12.06.2018 21:27

"Ty, który tu wchodzisz porzuć wszelką nadzieję". O taki napis Ci chodziło? Wiesz skONT to?

Julita

Chciałabym ponownie przypomnieć osobom udzielającym się w tym wątku o regulaminie forum. Na forum GoWork.pl rozmawiamy o warunkach pracy w firmie Valeo. Nie jest to miejsce na dyskutowanie o prywatnych sprawach pracowników, wzajemne atakowanie się lub spamowanie forum. Wszelkie wypowiedzi łamiące regulamin będą zgłaszane do administratora forum. Czy w ostatnim czasie w firmie zaszły jakieś zmiany? Jakie dodatki socjalne oferuje firma Valeo swoim pracownikom?

MałyMiś
@Julita 13.06.2018 10:42

Pani Julito i co taki administartor robi z takim zgłoszeniem? I jaka jest Pani rola w tym całym... hm... wątku? :D. Tak, tak zaszły zmiany - wentylację włączyli (yuppi!) i automat z gumkami zaintalowani w męskiej toalecie (w damskiej nie byłem, więc nie wiem). Firma VALEO nie oferuje swoim pracownikom ŻADNYCH dodatków socjalnych. Jeszcze jakieś pytania?

GRZESIEK

Że ludzie tam jeszcze pracują? Widać nieudacznicy i kołki z rejonowych wsi.

Maciek
@GRZESIEK 12.06.2018 06:20

Takie kouki jak ty

Darek

Brak słów... Zakład dla rejonowych niewolników z słoma pomiędzy palcami u nóg.

Misiek

A jak wygląda praca na piovanie? Jaki tam jest kierownik?

Julita

@Zenio, przypominam, że na forum GoWork.pl nie rozmawiamy o prywatnych sprawach pracowników. Nie jest to też odpowiednie miejsce na zadawanie matrymonialnych pytań. Zapoznaj się proszę z regulaminem https://www.gowork.pl/regulamin Proszę Cię o informacje przydatne z punktu widzenia potencjalnego kandydata do pracy w firmie Valeo. Czy wiesz coś o nowych rekrutacjach do firmy?

.
@Zenio 03.06.2018 23:21

Jest napisane ...

Chmiel

Cieplutka...!!! odpowiednia iloś będzie cieplejszs:) jak się robi ilości, a mat.ołow ma się... do komentowania :) A nie nie do sprawdzenia wymiarów!!!!!

Papcio
@Chmiel 03.06.2018 01:04

Zimniutka! Ty,bo Ty chyba nie do końca jeszcze wytrzeźwiałeś, wiesz? Wymiary to sobie możesz linijką sprawdzić :]

Aaaaa

Może przyjdzie dzień że staniemy wszyscy i przestaniemy robić dlatego że na hali nie ma czym dychac? Są upalne dni nawiew nawet nie idzie a na hali 35 stopni i nic się z tym nie robi tak o nas dbają wypada się odwdzięczyć może wtedy spojrzą na gały że coś nie halo jak codziennie targetu nie będzie

Kuciek
@johnny cash 02.06.2018 13:06

Hali hehe ciekawe :) trzeba było zapodać

strasza operatorka

kasa dodatki zależy co się robi w Valeo kim się jest operatorzy najmniej zarabiają i najwięcej dostają po dupie.Dodatki są do 4 bryg. Jeżeli ktoś chętny to przyjdzie i jest zmuszony do pracy najlepiej zarabiają seterzy zmieniacze kierownictwo i wyżej więc najlepiej się dobrze wy edukowac i wtedy można dobrze zarobić.Atak to zakład jak każdy inny nad godzinami można coś jeszcze dorobić.A polowa tu użytkowników pisze co popadnie .

Ojej
@anonymous 30.05.2018 07:08

Ej! Gdzie on pracuje, bo administrator usunął :(

anonymous

Pracowałem w tej firmie...wyzysk typowy dla Polskich niewolników przez obcego pracodawcę. Nigdy nie zapomnę świąt w tym zakładzie, jedzenia brakło. Typowy pracodawca/wyzyskiwacz.

Tak było!
@anonymous 30.05.2018 07:07

"Jedzenia brakło" :D :D. To czemu sobie nie przyniosłeś? Aaaa... No tak! Bo się Januszom i Grażynom chytra baba z Radomia włączyłą i wszystko do siatek spakowali i sruuuu do domu! ALbo na targ, sprzedawać zarąbane napoje.

Tomek

Kolejny wypadek w tym zakładzie a tu cisza.

Luigi
@Tomek 26.05.2018 14:13

Tutaj też cisza, ale nieoficjalnie wiadomo, że to Rubik skręcił kostkę.

Julita

@LOL, GoWork.pl nie oferuje tego typu usług, o których wspomniałeś w swoim komentarzu. Zapoznaj się proszę ze stroną Oferta dla pracodawców pod adresem https://www.gowork.pl/pracodawca-oferta Znajdziesz tam informację o oferowanych usługach. @Tomek, jeżeli to prawda, to Twoja informacja budzi niepokój. Pracodawca ma obowiązek dbać o bezpieczeństwo pracownika i procedury BHP. Pracownik ma obowiązek stosować się do tych zasad. Czy na pewno się do nich stosował?

maruś
@tas 27.05.2018 16:35

A skąd ona ma niby wiedzieć?

Zostaw opinię o Valeo - Chrzanów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Valeo