Valeo
3 214 6 1

Opinie o Valeo

Novyyyy

Witam, mozecie napisac jak wyglada praca w Valeo? Na jakie zmiany sie pracuje, jaki social i ogolnie zarobki? Pozdrawiam

ValeoFan
@Novyyyy 15.02.2019 11:05

Najlepszy zakład w południowej Polsce.Pełen socjal,przyjazna atmosfera.Będzie Pan zadowolony

Bellavet
@ValeoFan 15.02.2019 23:04

Przestań hejtować . Valeo to (usunięte przez administratora), poniżający Polaków przy wypłatach i przywilejach. Za to Ukraińcom dajacy wieksze przywileje. Wyłata, dodatek za rozłąkę opłata za mieszanie.

Tik
@Bellavet 16.02.2019 15:06

Polacy !!! Obudźcie się !!! Kto ma pracować z i na ukraińców niech stanie i nie robi. Albo przynajmniej na l4 niech idzie

robert24

najbardziej zjebany i (usunięte przez administratora) zaklad przelozeni i liderki (usunięte przez administratora) nie roby wyplaty teraz ponizej krytyki szkoda słów ludzie zaczna (usunięte przez administratora) na wiosne zaklad sie rozbudowuje a po co (usunięte przez administratora)

Aga

Produkcja wytryskiem ohhh mam nadzieje że bedzie szła pełną produkcją, będzie więcej co się oczekuje

Robert

Kogoś zabolała prawda i wiadomość usunięto. CIĘŻKO SIĘ POGODZIĆ Z PRAWDĄ ????????

anonim

(usunięte przez administratora)

Jm

W takim razie masz złe informacje

olo
@Jm 14.02.2019 14:50

Ciągle powtarzam mało, mało ciągle mało

FiNE

Ciągle widzę tylko jak narzekacie na związki. A co mogą związki zrobić jak w nich jest tak mało ludzi? Jaki pracodawca będzie poważnie traktował takie związki z garstką pracowników? Nie cierpię tak tępych ludzi którzy tego nie pojmują i szydzą i wystawiają złą opinię związkom nawet nie będąc ich członkiem. Cieszcie się matoły że w ogóle je macie bo bez nich było by jeszcze gorzej ale wiedzę że wasz intelekt nie sięga tak wysoko. Pozdrawiam i zachęcam do zapisywania się w biurze związkowym, wejście jest na samym końcu dużej stołówki trudno nie jest trafić

AAA
@FiNE 07.01.2019 18:12

Dawniej do związków należało bardzo dużo ludzi a jakiś spektakularnych podwyżek nie wywalczyli i dlatego zrezygnowali z przynależności do Solidarności.Tylko związek/zarząd nie pobierający pieniędzy od Valeo może się postawić i coś więcej wywalczyć.W Skawinie od niedawna mają WZZ Sierpień 80 zobaczymy co tam zdziałają.

Marta
@FiNE 07.01.2019 18:12

Takim tekstem napewno zachęcasz do wstąpienia w związki. I wykazujesz dużym intelektem... Właśnie dlatego jest tak jak jest. Ten kto widzi co się dzieje i nie daje sobą pomiatać- ucieka. A kto nie ma własnego zdania lub ma niskie poczucie wartości odreagowuje na innych mało inteligentnymi tekstami i wylewaniem żółci.

Brygada RR
@AAA 08.01.2019 07:25

Oprucz WZZ Sierpień80 w Skawinie powstał związek zawodowy pracowników valeo w Polsce złożony z samych kierowników robią wszystko żeby nikt nie zapisywały się do Sierpień80. A kto to wszystko formuje przewodniczący z valeo czechowice dziedzice. A po co a no poto żeby utrudnić Sierpniowi 80 walkę o co kolwiek. Opowiadają do pracowników że tam gdzie pojawia się Sierpień80 to zamykają zakład i zakładają związek zawodowy kierowników żeby się nic nie zmieniło. Człowiek który im w tym pomaga wypacza istotę związku zawodowego dziwicie się że ludzie nie chcą zapisywać się do związku jak miel do czynienia z taki związkiem który im nie pomagał tyko szkodził. Ja się nie dziwię.

Biały Miś
@AAA 08.01.2019 07:25

Kolejne zwiazki w zakladzie to nigdy nie jest dobre rozwiazanie. Np przy takich negocjacjach placowych wszystkie zwiazki musza podpisac zgode o podwyzke - i tu wchodzi "zwiazek kret kierownikow" i nie ma bata zeby sie wszyscy zgodzili tylko i wylacznie po to zeby zbojkotowac negocjacje i sklocic zaloge. Stare polskie przyslowie mowi "gdzie kucharek szesc tam nie ma co jesc".

AAA
@Biały Miś 10.01.2019 14:28

Nie chodziło mi o następny związek zawodowy w zakładzie tylko o zamianę solidarności na wzz sierpień 80.

Ewa
@AAA 08.01.2019 07:25

Brednie jakies... Poziom nalezacych do zwiazkow pracownikow nigdy nie byl wiekszy.

Koala
@FiNE 07.01.2019 18:12

Zgadzam się z Tobą w 100% wszyscy oczekują od związków że wywalczą podwyżkę a tak plują jadem w ich kierunku! Jak tacy mądrzy to powinni sami walczyć a podwyżki tylko dla członków Solidarności ???????? A tak poważnie to również zachęcam do zapisywania się im więcej nas będzie tym lepiej!!!

Wolf gang
@FiNE 07.01.2019 18:12

Związki są w tym zakładziePolki i nierozumieju.. Aż żal na to patrzeć przerwy tulenia to jest praca czy jakieś randki 8h.

Pablo
@FiNE 07.01.2019 18:12

Za mało ludzi w związkach weź się gościu opanuj związki jedna wielka sciema chodzi tylko o kase żeby wydoic z pracowników a potem sie bawić za związkowe . co takiego niby zrobią te związki ? Dlaczego jeszcze przed powstaniem związków był już prezes . członkowie związków powini go wybrać.

Ona
@Marta 08.01.2019 17:16

Czy ktoa z was pracuje na zakladzie w trzebini?

ValeoFan
@FiNE 07.01.2019 18:12

Masz rację popieram w 100%

Frania

Ten zaklad to gulag dla frajerow i niewolnikow.

ValeoFan
@Frania 07.02.2019 06:49

To wypad miernoty

ValeoFan

Dzisiaj nocka,już nie mogę się doczekać.KOCHANE VALEO!!!!!!!!!!!!!!♥♥♥

Darek
@ValeoFan 12.02.2019 16:49

Nie zapomni pojemnika z wazelina...w tym kolchozie to mozna tylko plakac. W dzien wyplaty to lzy same leca.

ValeoFan
@Darek 12.02.2019 20:57

Piszesz głupoty leniu a co do kasy to jaka praca taka płaca

Lol
@ValeoFan 13.02.2019 07:47

Nie ważne co robisz masz mieć zapłacone tyle żeby moc za to przeżyć !

ValeoFan
@Lol 13.02.2019 08:27

Pewnie że nie ważne co ale jak i ile to się nazywa wydajność.Za siedzenie mają ci płacić żebyś "przeżył"?

Lol
@ValeoFan 13.02.2019 09:45

O jakim siedzeniu ty mówisz każdy ma jakieś obowiązki to jest zakład pracy .

ValeoFan
@Lol 14.02.2019 07:30

Widzę to każdego dnia hahaha

werka

witam, jakich pieniędzy można spodziewać się na stażu ? Jakie obowiązki i perspektywy zatrudnienia?

2
@werka 10.02.2019 21:44

Po roku tytuł młodszego specjalisty. Warto.

Tik
@werka 10.02.2019 21:44

To zależy czy masz jakiegoś wujka albo ciotkę na dobrym stanowisku:)

ValeoFan

Najlepszy zakład w jakim pracowałem.Rewelacja w100% polecam

Roman
@ValeoFan 10.02.2019 12:09

Tak pod biurkiem szefostwa..

paweł
@ValeoFan 10.02.2019 12:09

jasne najwiekszy (usunięte przez administratora) i goraco w sezonie, wyplaty ponizek krytyki ludzie sie zwalniaja zostaja ukraincy

paweł
@ValeoFan 10.02.2019 12:09

ile ci placa za ten wpis

werka

witam, jakich pieniędzy można spodziewać się na stażu ? Jakie obowiązki i perspektywy zatrudnienia?

WNM

Przecież te wypłaty to kpina! J.... ten obsrany kolchoz!

.... K
@WNM 29.01.2019 16:55

Po swojej wypłacie, też stwierdzam że to kpina. Poczekam na pasek.. U mnie po zmianie APU i kierownika wszystko jest możliwe.. Ale jeżeli wszystko się zgadza, to nie zostawię tego tak

WNM
@WNM 29.01.2019 16:55

Valeo będzie niedługo ukraińskie.. Najgorsze to że oni ni poniemaju... Na nowej hali będą robić pracownicy z bangladeszu..

.... K
@WNM 29.01.2019 21:06

Będę szczera, sama kiedyś, parę lat temu byłam w podobnej sytuacji jak oni, gdzie oczywiście nikogo nie bronię, mam 2 osoby z Ukrainy, z których jestem zadowolona, na ich temat nie będę się wypowiadać, ponieważ oni paniemaju, i znają moje zdanie na temat ich obywateli, za każdym razem powtarzam, Valeo nie powinno do tego dopuścić, że ważniejsze jest, to, że oni są ważniejsi, a doszły mnie słuchy, od osoby która w większości co do wypowiedzianych słów miała rację (potwierdzoną) oni mają pierwszeństwo co do przyjęcia pod agencję to już przesada.. Rozumiem dużo, ale....!!!

Hahaha macie walese i solidar
@WNM 29.01.2019 21:06

Nasze panstwo do tego doprowadza robiac doplaty za ich zatrudnienie przez pracodawcow takie patriotyczne panstwo macie pata chy a od czterech lat kopaczowa podpisala 2500 tys dla kazdego roma bo sa mniejszascia narodowa chodz tylko 40 prpcent w polsce romow pobiera ten zasilek

ValeoFan

SOLIDARNOŚĆ SOLIDARNOŚĆ SOLIDARNOŚĆ SOLIDARNOŚĆ SOLIDARNOŚĆ SOLIDARNOŚĆ

asdfasdfasdfasdfasdfasd
@ValeoFan 10.02.2019 12:13

Sebastian uspokój się! padaczki dostaniesz!

ValeoFan

Najlepszy zakład w jakim pracowałem.Rewelacja w100% polecam

WNM

Noi czemu usuwacie komentarz jeśli ktoś napisze prawdę o tym (usunięte przez administratora)?

lol

Zawsze pozdrawiam.... szmaty

Natala 35

Popisali sie wyplata z 29 stycz tego roku tragedia niektorym nie wyplacili nadgodzin z grudnia to juz jest kpina w zakladzie oby do wiosny ludzie beda odchodzic za te pieniadze i podwyzki sa nie powazni

samanta

samanta dawno w leginsach cie nie bylo w pracy stesknilem sie za twoja (usunięte przez administratora) :* :*

Ona......
@samanta 20.01.2019 11:48

O jaka samante ci chodziło?

Uoo
@Ona...... 23.01.2019 15:34

Ciebie słoneczko, rodo obowiązuje

on......
@Uoo 26.01.2019 12:58

jest juz awans na jakosciowke to nie trzeba tylkiem swiecic

Jm
@on...... 27.01.2019 10:43

Zajmij się swoim bo chyba masz straszny ból (usunięte przez administratora) z tego powodu

uuu
@Jm 27.01.2019 15:50

ciebie przy awansowaniu bolalo mocno?

hfd
@Ona...... 23.01.2019 15:34

jestes wolna?? zaprosilbym na kawe w wolny dzien:)

Bystry

Mam pytanie odnośnie kierownika zmiany. Jakie obowiązki do niego należą i czy praca na tym stanowisku jest ok w Valeo?

żenua

To jak w tym zakładzie traktuje się ludzi to szkoda gadać , jeden zapierdziela a drugi sie opierdziela , zero sprawiedliwości , układy i układziki wszędzie ,ale tego nikt nie widzi.

żenua
@żenua 24.01.2019 15:26

Zgodność ze standardem - ile razy ja już to słyszałem , tylko dlaczego wymusza się na operatorach wtrysku aby pomagali operatorom metalizacji?!-gdzie to jest napisane w instrukcji pracy?Zamiast czepiać sie o byle nic to weźcie sie w końcu za to co trzeba , tak dalej być nie może!!!

Marcinekkkk
@żenua 24.01.2019 15:56

A na montażu kazują rozbierać lampy na odzysk elektroniki i tego też nie ma tego w standardzie nie zgodne z bhp A ten przekręt jest na całym zakładzie z tym . Że się ludzie dają..... wywalać całe lampy na scrap nie przejmować się ich stratami jak nie chcą Polakom dać zarobić to niech tracą za lampki !

Żenua
@żenua 24.01.2019 15:26

Marcinekkkk Pokaż w końcu jaja , jeżeli nie ma tego w standardzie , nie ma tego w instrukcji pracy to tego nie rób , dopóki sie nie postawimy to bedziemy śmieciami Valeo , taka prawda.

Marcinekkkk
@Żenua 24.01.2019 19:38

Oczywiście że się stosuje wywalam lampy całe - ile sobie wyrzucą to tyle wywale. Już nie jeden nawiedzony biurowiec się doczepił a ja nie raz chciałem do Bhpowca iść jak się czepiał no ale narazie temat cisza bo nie mogą mi nic za to zrobić;) . Instrukcji i stanowiska sie nie doczekalem wiec nie ma rozbierania lampek ;)

aasdgasdfgadfagadfg
@Marcinekkkk 24.01.2019 19:31

Zdajesz sobie sprawę, że tu nie chodzi o "ich stratę" tylko o to, że na niektóre komponenty jest strasznie długi czas oczekiwania?

Marcinekkkk
@aasdgasdfgadfagadfg 26.01.2019 14:35

Tu chodzi o redukcję kosztów złomowania bo elektronika jest droga a nie że się długo na nią czeka

Ewa
@aasdgasdfgadfagadfg 26.01.2019 14:35

A lampy sa wyrzucane bo...?? Cos z nimi nie tak - nie spelniaja standardu - bo ktos czegos nie zauwazyl - bo nie zachowano standardu - bo wina operatora - koło sie zamyka - tak można ma w kolko. Na tym wlasnie polega praca w korpo... Jak jest zle to powinno byc dobrze, a jak jest dobrze to zawsze mozna znalezc cos zeby bylo zle.

Pusia
@Ewa 26.01.2019 15:07

Przecież przy takim tempie pracy na montażu nie jest się w stanie wszystkiego zauważyć . Jak by się robiło ze standardem to by była inna sprawa ale to jest kołchoz i fakt że dalej nie doceniają pracownika pomimo tego że za nie długo to będą robić sami ukraincy jest przerażający. Czy osoba zarządzająca widzi jaki jest rynek pracy. Ukraina jest lepiej traktowana od Polaków. Pracuje w tym zakładzie ale myślę nad zmianą pracy na dniach bo to co się tu dzieje to istny armagedon.

patryk24

Odra zaklad jebniety na glowe powinni ich sprawdzac na wjezdzie ukraincow a terz nam polakom sie kaza szczepic.Niech nam lepiej podniosa zarobki na godne bo Ukraina juz lepiej zarabia od nas masakra jakas

Magda
@patryk24 23.01.2019 11:14

Boze przecież Szczepienie nic nie da .To jest to samo jak ze szczepienie na grype .Ktoś sie zaszczepi a tak zachoruje.Szczepionka daje tylko zabezpieczenie ze choroba moze przebiegać " łagodniej " ale kazdy organizm człowieka różny dzieci ludzie starsi lub osoby na codzien chorzy i przyjmujący leki nie jest wiadome jak przejdą chorobe zakazna Odre.

Dorota
@Magda 23.01.2019 11:58

Zgadzam sie Odra panuje dziś nawet mówiono o tym w przychodni. Odpowiem tylko że dzieci bardzo to przechodzą!

Siergiej

Fajna u Was praca

Sonia

Ukraincy zafundowali nam odre na zakładzie! (usunięte przez administratora)

Paula
@Sonia 19.01.2019 18:59

Jaka Odra? Na Valeo jest Odra

Em
@Sonia 19.01.2019 18:59

Zafundowali nam ją pracodawcy, którzy zatrudniając Ukraińców powinni wymagać podstawowych szczepień a jeżeli takowych nie mają skierować ich na to tutaj.

Wkurzony

No còż czasy w polsce teraz są jakie są ludzie są fałszywi polski rząd siłę roboczą sprowadził z Ukrainy ponieważ Polaków ma w (usunięte przez administratora) i lepiej wpuścić Ukraińców niż dac swojemu zarobić lejcie po mordach tych psów z Ukrainy pokażcie żeś cie polacy a nie tylko narzekać w internecie.

uuu
@Wkurzony 07.12.2018 23:46

lac w morde polaka wiesniaka!!

Rudy
@Wkurzony 07.12.2018 23:46

Zastanów się nad sobą namiastko człowieka

Eldo
@Wkurzony 07.12.2018 23:46

Oczywiście że się z Tobą zgadzam! Wracać do kraju ojczyzny bronić przed ruskim!

Ewka
@uuu 17.01.2019 03:15

cIEBIE lać (usunięte przez administratora)

Stary
@Ewka 18.01.2019 20:57

robię dla okularnicy. Wiec szukaj. Jest takie fajne przyslowie ,, miej wy..... a będzie ci dane,,

uuu
@Ewka 18.01.2019 20:57

ewka pyskuj sobie polaku w internecie, na tyle was stac i (usunięte przez administratora) bo ukraincowi chce sie pić

NANA

Dyrekcja nie chce słyszeć o podwyżkach(zarobki bez nadgodzin w systemie 4 brygadowym czyli weekendy i święta w pracy, z tymi wszystkimi dodatkami 2200 zł netto podstawa 2400 zł brutto nie da się za to w pojedynkę przeżyć), obwiniają operatorów o wszystko , ludzie mają już tego dość, pyskują, chodzą na L-4. Połowa pracowników na produkcji to Ukraińcy , znaczna część niekomunikatywna, władza udaje że o tym nie wie i uważa że Polacy są nie tolerancyjni.Jak wytłumaczyć /nauczyć coś komuś jak oni nic nie rozumieją , za ewentualne błędy obwiniani są oczywiście Polacy.ŻĄDAMY PODWYŻEK CO NAJMNIEJ 400 ZŁ NETTO DLA WSZYSTKICH! Inaczej będziecie mieć bardzo duży problem z pracownikami wszystkich nas nie zastąpicie Ukraińcami.

Zainteresowany

Jak tam uwas wyglądają związki zawodowe kim jest przewodniczący

Bunia
@Zainteresowany 01.12.2018 08:02

Nikim

Zainteresowany
@Bunia 01.12.2018 19:46

Bunia Jak to mam rozumieć

anonim
@Zainteresowany 01.12.2018 08:02

Związki w Chrzanowie są do niczego,ludzie się z nich wypisali .Obecnie jest w nich ok 300 osób z 2000 zatrudnionych,jedyne co to organizują kilka imprez w roku,paczka na święta dla dzieci i mają tańsze bilety do parku rozrywki w Zatorze nic poza tym .Związki powinny być niezależne,a pan przewodniczący ma pensyjkę od Valeo więc sam rozumiesz ,tylko gada co to by nie zrobił ,a nikt nie wie co naprawdę robi za zamkniętymi drzwiami (efektów brak).

Bunia
@Zainteresowany 01.12.2018 20:02

Właśnie tak jak napisał anonim

Biały Miś
@anonim 02.12.2018 02:46

Pan przewodniczacy jest zwyklym frajerem - bo dalej wierzy ze cos moze zrobic i siedzi w tym gownie po same uszy. Ciepla posadka to nie jest, bo walka "jeden za wszystkich, ale nikt za mnie "to nic fajnego. Poza tym dla potencjalnego nowego pracodawcy chlop jest spalony bo jest zwiazkowcem - zero widokow na zmiane pracy. A pensja od Valeo nie rozumiem czemu bulwersuje. Gosc jest PRACOWNIKIEM VALEO i ta firma ma mu placic wynagrodzenie, tu odsylam do USTAWY o zwiazkach zawodowych - wszystko jest regulowane prawem. Funkcja przewodniczacego jest funkcją spoleczna - czyli ch. ja z tego ma. Oczywiscie poza wiecznymi pretensjami ludzi dookola. Bronic go nie bede bo nie lubie typa, ale pracy mu nie zazdroszcze.

lol
@Biały Miś 10.01.2019 15:09

Nie rób z pana przewodniczącego męczennika,rozśmieszyłeś mnie.Biedny walczy o nasz lepszy byt a sam cierpi i nawet jak by chciał się zwolnić to nie może i musi siedzieć na tej ciepłej posadce?Związek zawodowy musi być NIEZALEŻNY od Valeo tylko tak może coś wywalczyć,ktoś kto ma fajną dobrze płatną prace nie będzie szedł na noże ze swoim szefem.

Operatorka
@anonim 02.12.2018 02:46

Eh... Zero znajomosci tematu... Zwiazki to nie supermarket w ktorym bierzesz co Ci sie podoba... Niestety teraz tak wszyscy mysla ze manna ma spadac z nieba. Zwiazki to sa PRACOWNICY =ZAŁOGA=LUDZIE=MY!! Zeby cos mieć/dostac trzeba to wypracowac. Przeciez zarzad zwiazkow to operatorzy, czemu nie wpadniesz do biura i nie powiesz jak zrobic zeby bylo dobrze... ??

anonim

(usunięte przez administratora)

Sprawiedliwy

Wiesz że za tego typu wypowiedzi są paragrafy z kodeksu karnego to że się z czymś lub kimś nie zgadzsz to nie upoważnia cię do tego żeby obrażać i nawoływać do nienawiści. Pamiętaj że nie jesteś anonimowy.

Ona

Kazda podwyzka wywalczona przez zwiazki powinna byc tylko dla zapisanych i uczestniczacych w zwiazkach!

Nie należąca do związków
@Ona 11.01.2019 08:02

Chyba Ci się coś pomyliło... Hahaha, w takim razie niech wszyscy Ci co są zapisani do związków i dostaną podwyżkę, to niech pracują za tych co do związków nie należą? Proszę bardzo... Jak jesteś w związkach, to mogę Ci powiedzieć gdzie pracuje, to ja postoję, popatrzę jak za mnie pracujesz, przecież nie należę do związków, i podwyżka mi się nie należy... Hahaha rozbawiłaś nawet moje gruczoły mleczne

ona
@Nie należąca do związków 11.01.2019 17:46

to jednak chcialoby sie te nedzne podwyzki wywalczone przez zwiazki??! Proponuje dla was te, ktore dal dyrektor 17zl ????????????????

Nie należąca do związków
@ona 11.01.2019 17:56

Nigdy nie narzekałam na związki, jeżeli chodzi o podwyżki, wystarczyło raz, jak mnie potraktował Pan S.... I mi. Wystarczy, weź sobie te podwyżki, i udław się nimi.. A w robocie pewnie g... o robisz, ale że do związków należysz to podwyżka Ci się należy.. Powodzenia

ona
@Nie należąca do związków 11.01.2019 18:08

Chyba Ty, moze prawde powiedzial i urazil ksiezniczke... zapraszam na negocjacje zobaczymy co zdzialasz przyjsc moze kazdy i sie wykazac, ale wy tylko na anonimowym forum potraficie sie wypowiadac- az zal

Scooby
@Ona 11.01.2019 08:02

Wyjdź!

Nie należąca do związków
@ona 11.01.2019 19:06

Za księżniczkę, to chyba Ty się uważasz, bo to Tobie należą się podwyżki nie mi hahaha, tak jakby tylko ci co do związków należą, ciężko pracowali.. Anonimem nie jestem, chciałam Ci powiedzieć gdzie pracuje, żebyś za mnie robotę zrobiła.. Bo tobie się należy mi nie..

Nie należąca do związków
@ona 11.01.2019 19:06

I współczuję tym, którzy z tobą pracują.. Bo ciekawa jestem czy to co napisałaś tutaj, powiedziałaś tym co do związków nie należą prosto w oczy.. Jesteś trolem internetowym, nie będę cię karmić..

Operator wtrysku i metalizacji
@Ona 11.01.2019 08:02

... i takim oto sposobem związki strzelają sobie w kolano, bo jeżeli dbają tylko o swoje d..y, to ch.j im w nie!

Operator wtrysku i metalizacji
@Ona 11.01.2019 08:02

... i takim oto sposobem związki strzelają sobie w kolano, bo jeżeli dbają tylko o swoje d..y, to ch.j im w nie!

...

Szacunek druga zmiano, która w znacznej części zbojkotowała wigilię. Zaczyna się coś dziać!

iksde
@... 20.12.2018 20:05

jezu odpuscili sobie wigilie, coz za heroiczna postawa, pomnik im

Zołza
@... 20.12.2018 20:05

Dzisiejsza postawa ludzi była pierwsza ale nie ostatnia i pamiętajcie nie trzeba należeć do związków żeby strajkować i walczyć o swoje .Ludzie którzy dzisiaj pokazali bunt w większości nie należą do związków.Wystarczyło tylko jedno hasło całe przody i cześć z tyłów nie poszła.Wiec może góra niech otworzy oczy ...... bo może pójdziemy w slady innych .......i w jednym czasie większość weźmie L4.

Ksbxh
@Zołza 21.12.2018 00:46

dzieki wam zaoszczedza na przyszly rok

hahahha
@Ksbxh 21.12.2018 09:40

Jakim cudem zaoszczędzą skoro jedzenie się zmarnuje , kawa , chyba kawy do kieszeni sobie nie wsadzą.

lol
@iksde 20.12.2018 21:45

Głupi/a jesteś,bardzo dobrze zrobili,coś się zaczyna dziać.Teraz czas na następny krok,zróbmy to co nauczyciele i policja i chodźmy na L-4.Wtedy ich zablokujemy.

Biały Miś
@Zołza 21.12.2018 00:46

Góra ma na to (usunięte przez administratora) - P. P. powiedzial ze jak dla niego nikt na ta wigilie nie musi przychodzic...

oleg

Polacy powinni już dawno zastopować produkcje w tym (usunięte przez administratora) Jak można pracować za mniejsze pieniądze niż ukraińcom płacą ?? Tym (usunięte przez administratora) ze wschodu płacą 2800 brutto + dodatki. Każdy polak, który ma mniej nie powinien kiwnąć palcem w tej robocie.

Masakra
@oleg 21.11.2018 20:07

Jeśli to prawda to jest wręcz kuriozum. Nie rozumiem jak tak można...

Maskara2
@Masakra 21.11.2018 21:53

Czekamy my wszyscy, a później ja. Czekamy na recenzje

Hymm
@oleg 21.11.2018 20:07

Ciekawe co pokażą związki na negocjacjach. Znów wywalczą 2.50 za punkt na ocenie rocznej?

stefan
@Hymm 22.11.2018 23:23

związki wywalczą podwyżki dla nowych i ukraiców

Hi
@oleg 21.11.2018 20:07

co ty piszesz jakie 2800 ??????????????? widzialam umowe ukraińca miał 2300 to chyba duza roznica

Ktos
@Hi 07.12.2018 20:28

I opłacone mieszkanie 500zl

Hi
@Ktos 10.12.2018 12:27

O to nie wiedziałam sorki. No to faktycznie

Pusia
@Ktos 10.12.2018 12:27

Tego się nie da nazwać mieszkaniem to są baraki.

no name
@Pusia 04.01.2019 08:52

To są normalne domy,z dużą ilością łóżek!

Pusia
@no name 05.01.2019 10:56

Fakt faktam mają za darmo czyli więcej zarabiają od nas bo my nie dostajemy 500 zł do wypłaty!

FiNE
@Hymm 22.11.2018 23:23

A co mogą związki zrobić jak w nich jest tak mało ludzi? Jaki pracodawca będzie poważnie traktował takie związki z garstką pracowników? Nie cierpię tak tępych ludzi którzy tego nie pojmują i szydzą i wystawiają złą opinię związkom nawet nie będąc ich członkiem. Cieszcie się matoły że w ogóle macie związki bo bez nich było by jeszcze gorzej ale wiedzę że wasz intelekt nie sięga tak wysoko. Pozdrawiam i zachęcam do zapisywania się w biurze związkowym, wejście jest na samym końcu dużej stołówki trudno nie jest trafić.

Zostaw opinię o Valeo - Chrzanów

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Valeo