Valeo

Chrzanów

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 182 ocen.

Opinie o Valeo

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Valeo

Ania

Czy któraś z dziewczyn była na l4 w czasie ciąży? Jak to wyglada w valeo?

Monisia
@Ania 19.04.2018 05:10

Najlepiej zanim Ci wody odejda.

Franek

Gdzie moja Vel... dup.cyc mi się chce...

Kokotek
@Franek 03.04.2018 00:33

Zwal se to ci przejdzie.

Czesio

Najlepszy jest piovan brygada D. Chodza, drapia sie po jajach, dlubia w nosie, dobrana ekipa, nie ma co... A w wolnych chwilach jeden drugiego obgaduje- zabawne

Heheheszek!
@Czesio 11.04.2018 18:47

Co to jest piovan? Tez mnie moze jakas fajna panna porapac po jajkach! Nie dlubie w nosie, i jetsem kurturalny! Przy okazji kawal: czym sie rozni nauczyciel od nauczycielki? Bo on sie drapie po dzwonku, a ona po przerwie! :D

Pracownik

pracodawca myśli że jak da 2200 brutto a za 3 msc 2400 to myśli że jest konkurencja w śród innych pracodawców ośmiesza samego siebie tymi stawkami mimo że zakład ma spore zyski potrafią tylko płakać jakie straty maja

Bat
@xzibit 07.04.2018 22:48

Szligi nie...e papieros teraz w modzie :)

Patryk

Jakiś namiar do KONIOWALSKIEJ ..?

oddam konia w szybkie rece
@Piotrek 05.04.2018 22:19

podziel sie blagam!!!

System pracy w Valeo

czy w valeo w chrzanowie tylko systemem 4 brygadowym sie pracuje? Czy sa stanowiska gdzie sa wyjatki i mozna pracowac innym systemem? Ktos cos moze powiedzieć. Tylko prosze o poważne wypowiedzi . Pozdrawiam

tyle
@anonymous 04.04.2018 17:03

ogolnie ch.ujnia z grzybnia z patatajnia

X

Wesołych Świąt życzę wszystkim. Dobrze się was czyta. Można się pośmiać.

jajcarz
@Monia 01.04.2018 09:35

DziekujemybMonicKo! smacznego jajka :)

Wiola

cudowna firma mila atmosfera ludzie sie wzajemnie obgaduja i podpierdalaja niektorzy sie uwazaja za bogow robic niechca a obgadywac zawsze szczegolnie setrzy i liderki a nie ktore tempe baby np z apu 4 caly dzien przegadaja a niektore baby wchodza w (usunięte przez administratora) przelozonym i biegaja jak (usunięte przez administratora)

bard

Krowy ze wsi i niebieskie suki? No to niezła akcja ogólnie! Na melodie: Ore, ore, szabadama mi amore Wiola, Wiola, weź pociągnij mi pindola! Wiola, Wiola, la la la la la.

Rataaa

Wy jestescie wszyscy porypani tutaj!!!! Kogo to obchodzi co ludzie robia,sami sobie psujemy opinie o valeo!!! Pintolicie ze sie nie da czytac, a to wszystko pewnie z zazdrosci...ze inni moga a wy nie. Przeciez nikt wam nie broni jak to piszecie "dawac po kątach". Ogarnijcie sie w koncu.

ciekawski
@Ulka 29.03.2018 12:59

No wlasnie wnerwia mnie to nieziemsko! A niby nie usuwają! Zakłamani! Dobra z Ciebie przyjaciółka! :D

Nowy 01

Witam potrzebuje informacji na temat zarobków w Valeo

Dramat
@Hę? 28.03.2018 20:01

2k...Toć to 500 Euro jest... Zadupie, powtarzam, zadupie Europy...

anonim

(usunięte przez administratora)

Kyrek
@Eryk 26.03.2018 20:14

a.koniowalska@valeo.pl

dzidzia

Czy aska les faktycznie jest les

Monia
@dzidzia 22.03.2018 20:28

Nie bij jej, ona taka delikatna :(

Marek

"Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej." BUAUAHUAHAUHAU!! Przecież wystarczy ze "pracodawca" wykupi pakiet premium natej pozalsieboze stronie i juz ma taka mozliwosc. Czemu klamiecie?!!?!

Marek
@Maks 20.03.2018 15:38

Siedzę przez dwa VPNy ;) Szukajcie mnie w Argentynie :P

Zmasakrowany

Zero szacunku dla pracownika. (usunięte przez administratora) kolesiostwo, śmieszny system premiowy. Z dnia na dzień coraz gorzej. Szkoda słów.

Masakrator
@Masakrator 19.03.2018 12:01

Kiła, rzeżączka, trąd i cholera. A teraz czekamy :D.

anonim

(usunięte przez administratora)

Zenio

A.IKSIŃSKA SZTYGARKA

ciekawski

Oho, admin wjechał na pełnej qr... Znaczy się na pełnym gazie i zrobił czystki znowu :/ Szkoda troszkę, bo czasem z rana czytałem te głupotki na poprawę humoru. No nic... Trzeba będzie znowu troszkę od(sz)czekać, aż się znowu jakaś fajna aferka pojawi... Może mnie znowu wena na jakiś wierszyk najdzie? Dziaij piąteczek, flaszeczkę się wieczorkiem zrobi i znowu można odespać weekend. Uwielbiam nie chodzić w weekendy do pracy... Tylko te niedziele bez handlu mnie drażnią, grrrr :/ No nic... Przeżyjemy. Pozdro dla ekipy z Valeo, mam nadzieję, że was nie pozwalaniają, bo w PUPie będzie ciasno. :D @Ważka: Szrajbnij coś od czasu do czasu wojowniczko o piękno języka polskiego. Przyjemnie jest Cię czytać (co to za text wgl jprdl) :D.

AnalIza
@Franek 18.03.2018 16:51

Ja biorę w tyłek.

Monia

DZIEŃ DOBRY KOCHANE VALEONKI! Jest prawie siódma rano, więc pora zacząć nasz teatrzyk! Kto komu w tym tygodniu da w mordę? Gdzie tym razem znajdziemy gumki? Kto tym razem wyląduje na językach? Kolejny excytujący tydzień naszej sołpopery czas zacząć! A ja sobie zrobię teraz kawkę... Odpalę gadugadu i pudelka... No i tak zejdzie do tej 15:00... Pozdrawiam was gorąco moje szczeniaczki :* Wasza Monisia

glupek
@anonymous 16.03.2018 23:21

No musze byc wyjatkowo glupi, bo nie wiem co to FERRR! Wyjasnij mi, blagam, chce byc mondrzejszy!

Dorotka

Jak cos komu nie pasuje zawsze mozna odejsc i gdzie indziej robic a nie pisac o innych

Ciekawski is back!
@Dorotka 14.03.2018 19:48

ALbo mozna dalej pisac i dalej robic :D Hey Dorotka skad jestes?

Inna

Jak jest z pracą na 3 zmiany ? Jak to wyglada i czy weekendy tez się pracuje ?

TakaSama
@Inna 08.03.2018 18:01

Praca na trzy zmiany wygląda tak, że jest sobie pierwsza zmiana i ona jest zmieniana przez drugą, a druga przez trzecią. Podam przykład: pierwsza zmiana robi, robi, słychać "pracu, pracyu, pracu" i jak już im się znudzi, to dzownią po drugą zmianę i ona przychodzi i pierwwsza sobie idzie (np do McDonalda) i wtedy fruga robi pracupracu, i jak już się zmęczy, to przychodzi trzecia i ona ma przeeegwizadane, bo na zewnątrz już ciemno, ludzi śpią, nietoperze latają, a oni zasuwają :( Szkoda mi trzeciej zmiany :/ W weekendy się pije, a nie pracuje!

Nowa

Sami idioci tu pisza nieroby i lenie. Patrza za (usunięte przez administratora) a nie za robota.Robota nie jest zla tylko ludzie niedorozwinieci i patrza sie obijac i drugiego wykorzystac !!!!!!!!!!!!!!!!

Tadaaa!
@Poważnie 09.03.2018 00:17

Serio, serio, jak bum, czk, cyk!

Ważka

Ciekawski, Heheszek, Kupi- i jeszcze parę innych nicków, to jedna i ta sama osoba. Zresztą bardzo dowcipna. Aż nie może być, że jest z Valeo i do tego FACETEM, bo pracując tam nie poznałam ani jednego człowieka płci męskiej, z intelektem, finezją, obyciem i normalnym słownictwem. P.S. Nie wiem kto tak nie lubi Ivony, ale jest obleśnym oszczercą!

KapralDzielniak!
@Ton 07.03.2018 19:15

Yyy... No tak... W sumie.... Ale... Hm... No coś w tym jest tylko, u licha ciężkiego nie mogę jakoś powiązać Twojej odpowiedzi z tym co napisałem... No nic... Może kawka pomoże. W końcu 7:18 rano... Do roboty Valeonki! :D

Klaudynaaaa

Chciałam zapytać czy w Valeo można pracować jak się zajdzie w ciążę?

Ważka
@ZNaFca 06.03.2018 08:48

No pewno. Poród odbiorą na małej stołówce, ale tylko jak się wyrobisz w przerwie..A potem noworodek hyc do chusty, na garba I pracujesz dalej, przestrzegajac standardów jakosci.

Fizyk

Widzę, że moje wypociny spotkały się z zachwytem, miło mi, że w przerwie od pracy mogę Wam przekazać dawkę naukowego bełkotu :) Dzisiaj omówię Państwu zjawisko zwane soczewkowaniem grawitacyjnym. Zacznijmy od czarnych dziur. Są to przepotężne obiekty o masach nawet miliardów mas słońca! Co sprawia, że nazywamy te obiekty "czarnymi"? To, że są czarne.. dosłownie. Ostatnio pisałem o Ogólnej Teorii względności i o tym, że masywne obiekty zakrzywiają czasoprzestrzeń. Czarna dziura ma tak ogromną masę, że światło nie jest w stanie opuścić jej pola grawitacyjnego. Aby oddalić się od ziemi musimy nadać obiektowi prędkość 11 km/s. Prędkość światła to 300 000 km/s. Dużo co nie? I ta prędkość jest nadal zbyt mała aby uciec polu grawitacyjnemu czarnej dziury. Skoro obiekty są w stanie zakrzywiać bieg światła, to ma to ciekawe konsekwencje. Popatrzmy na słońce. Jeżeli z jakiegoś obszaru kosmosu biegną promienie światła od gwiazdy, to przechodząc koło słońca, są zakrzywiane z każdej strony słońca. Czyli gdzieś istnieje taki punkt, gdzie te promienie się przecinają, zupełnie jak ustawimy lupę na słońcu i na ziemi poszukamy małego punktu gdzie promieniowanie się skupi. Jeżeli odnajdziemy ten punkt, to jesteśmy w stanie wykorzystać go jak gigantyczną soczewkę. Jednak jest to urządzenie raczej mało mobilne. Jutro będzie coś o Szczególnej Teorii Względności, czasie i innych kosmicznych rzeczach :)

Amazon
@Fizyk 05.03.2018 20:41

Ej! Nie mówi się "czarny" tylko "AfroAmerykanin"!!! SAY NO TO RACISM! ... No to rasizm ;).

Uwielbiam

Przerost formy nad treścią, procedury odklejone od rzeczywistości,kompletny brak organizacji pracy. No i (usunięte przez administratora) dosłownie i w przenośni.Kwintesencja Valeło

DobraZmiana
@Uwielbiam 05.03.2018 07:14

bÓrdel :D No to są jakieś jaja :D

Fizyk

To dzisiaj kolejna dawka wspaniałych informacji. Dzisiaj porozmawiamy sobie o Ogólnej Teorii Względności zaproponowanej przez Alberta Einstein-a. Krótki wstęp: ogólnie chodzi o to, że siła grawitacji to nie jest żadna siła. Uczą tak w podstawówce i gimbazie ale wyższa analiza zjawiska da nam światło czym naprawdę jest grawitacja. Otóż, wg. powyższej teorii grawitacja, to stan geometrii przestrzeni. Masywne obiekty (Ziemia, Słońce) zakrzywiają czasoprzestrzeń do kolokwialnie mówiąc "lejka", którym planety krążą sobie w koło. Rolę siły dośrodkowej w tym modelu pełni "zakrzywiona" przestrzeń. Nie jest to łatwo odwzorować w przestrzeni, dużo łatwiej na płaszczyźnie. Pojawiło się sformułowanie "czasoprzestrzeń". Co to? No właśnie. Wbrew temu jak mogłoby się zdawać, czas wcale nie płynie jednakowo w całym wszechświecie, a jest jedynie stanem, konkretnym miejscu. Jest po prostu ściśle związany z przestrzenią. Ciekawym zjawiskiem Jest dylatacja czasu. W pobliżu naprawdę masywnych obiektów, czasoprzestrzeń jest uginana do tego stopnia, że czas dla obserwatora znajdującego się blisko tego obiektu drastycznie zwalnia. Gdybyśmy mogli znaleźć się np na tydzień w pobliżu takiego obiektu, po powrocie na ziemię, okazałoby się, że minęły lata. Wkrótce przybliżę Państwu zjawisko soczewkowania grawitacyjnego.

Ajnsztajn
@SI 04.03.2018 23:25

Bosko! Nie mogę się doczekać!

stary

Nasza firma wreszcie pokazała klasę. Warto było cierpieć upokorzenia i trudy przez cały rok. Teraz czuje, że jednak kierownictwo docenia moją pracę. Dostanę PREMIE ROCZNĄ !!!!! Całe 14 złotych brutto. To ponad 1zł na miesiąc. Będę sobie mógł raz na miesiąc kupić wspaniałą kawę na małej stołówce i się nią delektować rozmyślając jaką wspaniałą mam pracę.

Fizyk

Mechanika kwantowa pomaga nam zrozumieć fizyczny sens światła. Dualizm korpuskukarno falowy daje nam szersze pojęcie na temat tego czym jest światło. Jest cząstka i fala jednocześnie! Może być emitowane z najlepszych atomów. Weźmy wodor. Gdy wzbudzimy atom do stanu energetycznie wyższego (np. działając polem elektrostatycznym) elektron spadając z powrotem na poprzedni orbital wyemituje promieniowanie. Jutro wam opowiem o opisie matematyczno-fizycznym orbitalu czyli funkcji opisującej prawdopodobieństwo rozmieszczenia elektronów wokół jądra. Dobrej nocy misie :* :*

Mehe
@Fizyk 03.03.2018 00:15

OOO staaaaary... Nie wiem co bierzesz, ale bierz połowę i daj numer do dilera!

Rataaa

A jak wam się podoba nasza podwyżka i premia roczna ???

Szefuncio

Ja proponuję tak tym wszyskim co uważają że liderzy i kierownicy g....no robią popróbować pozarządzać takim stadem tępych baranów jak co niektórzy co tu piszą, potem oberwać wpierdul od dyra lub menagera za to że ktoryś z tych kretynów zrobił coś źle albo czegoś nie zrobił bo to przecież my mamy być wszędzie na raz i mieć oczy w du.... i wszystko to nasza wina bo się nie udało upilnować jednego z czterdziestu pajaców i niedorozwojów jakich masz na zmianie bo tego co przyjmują teraz do roboty nie da się inaczej nazwać. Polecam bycie przełożonym jako "miłą" odskocznie od szarości bytu codziennego. Wiele by się wam wyjaśniło po tygodniu pracy czy faktycznie nic nie robimy i jest nam tak dobrze

Rataaaa
@Szefuncio 26.02.2018 15:38

Szefunciu, znam tez i takich, ale tutaj trzeba dbac o siebie ai nie patrzec na innych.

Ruchable

Syf,kiła i mogiła.Jedyny plus ze poruchałem

Hehe
@Hehe 02.03.2018 09:26

Kokot myje faflotka albo bajubaju panno maju

Zostaw opinię o Valeo - Chrzanów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Valeo