Eltek Poland

• Wilkowice
  • Kozy
  • Janowice

3. Opinie o pracodawcach Bielsko-Biała
  5. Opinie o Eltek Poland Sp. z o.o.

Opinie o Eltek Poland Bielsko-Biała

Nie przegap nowości o Eltek Poland Sp. z o.o.!

Pracująca

24.01.2020 23:07

Pracuje w firmę kilka lat, wynagrodzenie hmm chyba adekwatne do wykonywanej pracy, jest wiele zakładów w Bielsku gdzie pensje są wyższe ale wiąże się z cięższa praca, atmosfera? Uważam ze jest ok wszędzie są osoby którym coś będzie nie pasowało są tez osoby zadowolone, Uważam ze komentarze ze trzeba zmienić kadry są zupełnie nie uzasadnione panie miłe nie raz pomogły jak czegoś nie rozumiałam czy w kwitku czy w urlopie czy w innych rzeczach jak się do kogoś podchodzi z życzliwością taka sama życzliwość zawsze się otrzymuje, kadra kierownicza? Uważam ze wynagradzają za chęci do pracy w postaci no bez problemowych urlopów czy nadgodzin warto pamiętać ze stanowisko do czegoś zobowiązuje jak cos zawaliłam oczywiscie swojego się nasłuchałam ale pracowałam w gorszych warunkach z gorszymi ludźmi, panie plotkujące są wszędzie jednak uważam ze nie należy takimi osobami się przejmować gdyż to one na tym zawsze najgorzej wychodzą ogólnie atmosfera przyjemna, dużym minusem są warunki jakie panują w szatniach czy w toaletach ciagle zatkane toalety no ale nowy zakład to problem chyba zniknie

07.03.2026 05:33

Bardzo przyjemna atmosfera czysto , praca prosta nie uciążliwa i jeden z lepszych zakładów w Bielsku-Białej
    #OperatorMaszyn

Ela

06.06.2025 12:03

Witam mam pytanie czy ktoś mi szczerze napisać,e jakie zarobki w tej firmie na rękę?jakie premie itp?

15.03.2025 08:48

Witam, widziałam ogłoszenie jako operator maszyn, możecie powiedzieć jak to mniej więcej wygląda. Jaka stawka na brutto i czy idzie się wyrobić a robota?

Mikafika

25.09.2024 19:34

Witam jak aktualnie pracuje w ur? Jakie są premie itp?
    PracownikEltek

12.06.2023 10:40

Cześć, Dużo różnych tematów zostaje poruszanych. Nie prawdą jest, że aby wyjść do toalety musisz znaleźć sobie kogoś kto Cię zastąpi. Na wtryskarkach musi Cię ktoś zastąpić ale wystarczy, ze dasz znać liderowi i on juz to załątwia. Atmosfera w Elteku jest przyjazna, każdy jest z każym na "TY" nikt się nie wywyższa i nie pokazuje, że jest nie wiadomo kim. Normy może są wysokie, ale cel jest prosty, aby go uzyskać. Jak się nie da to nikt z kijem nie stoi nad Tobą. Wystarczy pokazać, że się starasz i ludzie to docenią. Przyjmują i Polaków i Ukraińców. Premie są co pół roku ( wydajnosciowa + jakościowa = wysoka premia ) Jesli ktos jest zainteresowany praca to sie dowie na rozmowach ile jest tej premii. Na pewno nie jest to (usunięte przez administratora) - pracowałam w wielu firmach i to były obozy - tę firme moge polecić głównie za atmosfere która tu panuje. Przerwy sa dwie jedna 15 minut druga 10 . Jest tak od dawna wiec jekies niedoinformowane osoby sie wypowiadają . Jakies pytania ?
    prac

22.06.2023 11:23

Tak, nie ma z tym żadnego problemu. urlopy sa planowane z wyprzedzeniem
    Tredowata

21.08.2024 03:24

Właśnie że się wywyższają i traktują ludzi jak (usunięte przez administratora) zwłaszcza Polaków,są stanowiska gdzie można zrobić normę (usunięte przez administratora) ale są takie że nawet jak się (usunięte przez administratora) to nie zrobisz, maszyny stare, ciągle się psują a potem pytają czemu nie zrobiłeś normy, zero szacunku dla pracowników którzy bez wentylatorów (firma nie zapewnia a swoich zabrania)którzy (usunięte przez administratora) z lejącym się potem po (usunięte przez administratora), na kadrę która chłodzi się w klimatyzowanych biurach, porażka i żenada
    szatanH

16.04.2024 17:21

Witam czy chłopów też szukają na magazyn i jaka stawka?

17.04.2024 10:37

Na magazynie to ja dawno nikogo nowego nie widziałam.

29.04.2024 20:15

Nie wiem jakie mają warunki. Pracują na dwie zmiany więc chyba źle nie mają skoro ciągle jest tzw stara gwardia.
    Zuzia

08.04.2024 11:53

teraz na produkcję szukają i widzę że macie trzy zmiany, w jakich godzinach pracujecie? Miałabym trochę ciężki dojazd do firmy więc wolę dopytać chyba ze jest jakiś bus pracowniczy czy coś w tym stylu

08.04.2024 18:47

System jak wszędzie 6-14 14-22 22-6. Nie ma żadnego busa i nie zapowiada się aby był.
    ~ Pracująca

09.03.2024 01:13

Zakład jeden z najlepszych na terenie Bielska Białej. Kadry bardzo miłe bez zastrzeżeń. Praca „ bardzo czysta ”, lekka i przyjemna. Atmosfera ok :) Zakład posiada bardzo dużą stołówkę, bardzo duży parking i bardzo dużą szatnie. Jest sporo pracy. Ludzie są przyjaźni. Osobiście polecam. Jeśli szukasz czystej, lekkiej pracy to osobiście polecam. Uśmiech zawsze mile widziany ;)
    Az

22.03.2024 11:32

stawka jest ok

28.03.2024 05:15

No najniższa krajowa a żeby mieć fajna wypłatę to trzeba robić nadgodziny w sobotę no super naprawdę :)
    Krysia

10.03.2024 00:45

Na nocki tam trzeba robić? Niby podane na lidera zmiany w ogłoszeniu że trzy są, no jeśli jest nocna to mam nadzieję, że jak najrzadziej w miesiącu albo można zrezygnowac, może ktoś jest w stanie coś napisać, jak to u nich działa. Szukałam czegoś bez ale to chyba norma teraz wszędzie.

15.03.2024 21:31

praca na 3 zmiany ale nie polecam ze względu na brak kompetencji ludzi zarządzających.

22.03.2024 10:52

System 3 2 1 nie ma możliwości zrezygnowania z nocek.

18.03.2024 17:52

Czy jest praca dla kobiet przy ulicy Komorowickiej?

22.03.2024 10:50

Zakład już dawno z ul Komorowickiej został przeniesiony do Wapiennicy.

11.02.2024 15:57

Niedawno pojawiła się oferta pracy firmy Eltek Poland Sp. z o.o.. Wiecie może, czy firma wznowi rekrutację na stanowisko Inżynier Procesu?

27.02.2024 11:38

Nie sądzę. Chyba że pan pracujący na tym stanowisku zrezygnuje ????
    Liliana

04.04.2022 19:34

Koszmar naprawdę obóz pracy. Kobiety na produkcji to mają przewalone normy z kosmosu przerwa 15min na 8 godz i jeszcze dzwonek na przerwę jak w szkole. Jak chcesz wyjść do toalety to musisz znalesc sobie kogoś kto Cie zastapi na maszynie... Płacą najniższa krajowa. 3zm. Naprawdę odradzam są inne firmy które oferują duże lepsze warunki do Elteku nie ma się co pchać.
    Jadwiga

25.10.2022 13:26

Wtrącę się z jedną uwagą. To jest zapis ustawowy na 8 godz. pracy przysługuje jedna 15 min przerwa. Pracownik ma obok przywilejów również obowiązki i musi przestrzegać zasad. Zgodnie z przepisami wychodzenie na papierosa może być odliczane od czasu pracy. Nie szukam pracy w tej firmie , ani w niej nie pracuję. Sprawdzam ją jako potencjalnego partnera do współpracy , I dla mnie porządek jest ok firma godna zaufania.
    ja tez sie wtrace

28.03.2023 18:21

Ja też się wtrącę, kodeks pracy mówi wyraź że na 6 godzin pracy przysługuje przerwa w wysokości 15 minut minimum...
    Xxx

29.07.2022 15:21

Dla Polaków nie ma pracy, a za to Ukrainców pełno ..
    Zan

17.08.2022 21:51

Niestety tak, mają tania siłe roboczą i chyba inne korzyści

17.08.2022 21:54

Przyjmuja Polaków przeciez
    Rekono

09.08.2022 21:15

Witam, jak sytuacja na utrzymaniu ruchu? Chodzi mi o to jaka atmosfera ?
    Pytający

09.07.2022 12:10

Dlaczego pomimo wielu pytań o zarobki, nie pada żadna kwota. Czy te posty są usuwane?
    Komar

02.08.2022 00:30

A może poprostu trzeba przyjść na rozmowę i się dowiesz jaka jest stawka
    Lady

09.06.2022 11:01

Dostałam propozycję pracy w Elteku. Proszę o obiektywną opinię czy warto. Pozdrawiam.
    Lady

09.06.2022 18:38

Tak
    Ding

25.06.2022 14:11

To chyba prywatna sprawa

28.02.2022 09:22

Jaka jest kultura pracy w Eltek Poland Sp. z o.o.?
    JaRobot

23.03.2022 23:42

nowy pracownik jest ścigany, a stary odprężony.
    Niania

23.02.2022 14:51

Pracowałam w Elteku 3 miesiące bo mi nie przedłużyli umowy dlatego bo nie wyrobiłam kosmicznej normy. Przerwy naleza się 2 na drugą nie chodziłam by zrobić jak najwięcej. Atmosfera bardzo zła. Poganiają by wykonać normę. Nikomu nie polecam zakładu. Coś okropnego.

26.07.2021 11:26

Czy Eltek Poland Sp. z o.o. ma ściśle ustalone godziny pracy?
    Nowa

28.01.2022 13:17

Czy niedziele w elteku są wolne od pracy?
    On

30.01.2022 16:45

Wolne dla wybranych. Na produkcji robocze soboty i niedziele. Niby nieobowiązkowe ale...
    Michał

24.09.2020 11:15

Czy to agencja pracy?

03.01.2022 12:50

Wypłatę ma się taką samą jak osoby pod firmą czyli na produkcji najniższa krajowa.

18.01.2022 09:00

Premia to 350zl dostajesz ją za nie chorowanie wypłatę z agencji jak i z elteku miałam taką samą.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Eltek Poland?

Kontakt - Eltek Poland Sp. z o.o.

Świt 16 43-382 Bielsko-Biała

Branża główna: RTV i AGD
    Zuza

21.10.2021 11:48

Jak to jest możliwe,że większość pracowników dojeżdżajac do pracy ponosi koszty z własnej kieszeni,a garstka osób która dojeżdża ze Skoczowa otrzymała busa pracowniczego tym samym mając dojazd darmowy.Bardzo proszę o wytłumaczenie tej sytuacji.

08.11.2021 23:00

Z tego co kiedyś słyszałam to gdy likwidowali zakład w Skoczowie i przenosili pracowników do Jasienicy to musieli im zapewnić transport bo zakład mieścił się już w innym mieście.
    Niezadowolony

31.05.2021 14:16

Byłam pracownikiem firmy przez pół roku. Zostałam zwolniona przez sytuację jaka nastała. Niestety minął rok i nie chcą znowu zatrudnić. Nawet firma boi się rozmawiać gdy dzwonię i pytam o powód tego dlaczego nie chcą zatrudnić. Atmosfera znośna. Jak zawsze i wszędzie lepsze lub gorsze dni. Zarobki przyzwoite. Jestem po prostu sfrustrowana tym że człowiek chce jest chętny bo już ma jakieś pojęcie o tej pracy a oni po prostu mają go głęboko w nosie
    Junior

10.12.2020 10:57

Witam Jakie wtryskarki posiada firma?? Jakie zarobki jako ustawiacz??
    Zainteresowany pracą

26.10.2020 16:58

Witam, pojawiło się niedawno ogłoszenie na lidera linii produkcyjnej. Mógłby ktoś napisać na jakie zarobki można liczyć na początek i po okresie próbnym? Jaki jest social, dodatki.. Z góry dziękuję za odpowiedźi

15.10.2020 08:47

Na jakie zarobki można liczyć jako kontroler jakości ?

02.09.2020 19:13

Dzień dobry Czy przyjęcia do firmy są bezpośrednio pod firmę czy firma zewnętrzna ? Jeśli firma zewnętrzna to na jaki czas umowa ? Miesieczna?
    zainteresowany

27.07.2020 11:59

Jak wygląda praca na Utrzymaniu Ruchu? Jakie są widełki? Chodzi o automatyka lub elektronika.

14.08.2020 16:23

Pracowałem tam lepiej sobie odpuścić tam prace chora atmosfera na warsztacie jeden na drugiego nadaje,zarobki kiepskie.Przyjdź to zobaczysz jaka jest rotacja ludzi i stwierdzisz czy warto
    Kool

29.08.2020 07:31

Co to znaczy że na szacunek trzeba sobie zapracować? Nie rozumiem. Każdy pracownik wykonuje sumiennie swoją pracę. I każdemu z nich należy się szacunek.
    Zuza

26.08.2020 12:48

Dlaczego operatorzy linii produkcyjnych muszą ciągle upominać się o wentylatory.Pracownikow i stanowisk pracy jest coraz więcej a wentylatorów nie przybyło.Czy to nie jest ważne dla osób za to odpowiedzialnych by przy tak wysokich temperaturach zapewnić pracownikom dogodne warunki.Kazdy dzień jest walka o wentylatory lub przynosimy swoje z domu.Apeluje do osób odpowiedzialnych za tą sytuację aby sprawę potraktowały poważnie,a nie czekały na to ,aż skończy się lato i temperatury spadną.

30.07.2020 12:31

Witam jak wygląda praca na lini ile mozna zarobić i jaka atmosfera?
    Ann

22.07.2020 06:00

Chcialam zapytać jak zarobki w firmie, chodzi o biuro? Napiszcie jaka atmosfera?

30.07.2020 08:08

Beznadziejna. Każdy z kazdym
    Ew

30.07.2020 08:26

pracowałam w wielu firmach, atmosfera jest dobra. zarobki takie jak w regionie, ja nie narzekam.
    Paweł B

22.07.2020 08:14

Witam bardzo serdecznie.Chciałem bardzo przeprosić Panią Edytkę M za błędny wpis ,post .Przepraszam bardzo wpis został napisany pod wpływem niepozytywnych emocji .Przepraszam Bardzo.
    Nina

25.07.2020 07:29

Widzę że Paweł B ma ja... Przeprosił na forum oficjalnie Panią Edytkę M .Człowiek w nerwach różne głupoty robi ale ważne jest przeprosić i przyznać się do winy .Myślę ,że to sprawa do dogadania i zrozumienia.Powodzenia .pozdrawiam Edytkę i Pawła.
    Paweł B.

13.07.2020 23:08

W tej firmie znam osoby to jest Edyta,M, Podrywa mnie na Facebook ,umawia się po paru sms i wyrywam ja na wekend robiąc z nią co chce..Jest tępa i naiwna trzeba wykorzystać hahaha .Mamy ubaw na mieszkaniu w Niemczech co robi opowiadam znajomym.Pobawie sie troche i kopnę w (usunięte przez administratora).Zabawa za darmo poco płacić .Myślałem że nie ma (usunięte przez administratora) lasek o sory babek bo już prawie 50 ale są .pozdro.

14.07.2020 08:05

A co to ma wspólnego z firmą Eltek?? To chyba indywidualna sprawa co kto robi.(usunięte przez administratora)
    Alla

22.07.2020 21:35

Nie musisz współczuć jak nie znasz sprawy jak poznasz proszę o napisania własnego zdania .Pracowałam w tej firmie i znam te osoby.

18.07.2020 17:04

Jak wygląda praca w kontroli jakości? Na jakie zarobki na początku można liczyć ? Jakie otrzymujecie benefit?
    ja tylko pytam

06.07.2020 12:16

Cześć. Znalazłem właśnie ogłoszenie że szukacie ustawiacza maszyn. Doświadczenie mam kilkuletnie, maszyny borchei haitian na sterownikach keby. Przezbrajam, ustawiam, programuje, uruchamiam produkcje etc. Jaki jest zarobek na stanowisku w tej firmie ? co muszę wiedzieć aplikując ? plusy, minusy. ktoś coś ? dzięki za odpowiedź :)
    Maka

10.07.2020 12:05

Za mały jak na wymagania ????
    ja tylko pytam

12.07.2020 22:13

Dzięki za info. W obecnej firmie zarabiam 3200 na rękę, tak że nie opłaca mi się w takim razie, w dodatku z dojazdem. Szukam dalej.
    Bleee

10.07.2020 04:10

Powiem tak zakład w wapienicy fajny, wszystko ok tylko czemu jest duchota i tak strasznie ciepło. Gdzie są jakiekolwiek wiatraki przy stanowiskach, czemu nie zadbacie o pracownika tylko o swoje cztery litery. My też jesteśmy ludźmi nie zapominajcie o tym. Stracicie dobrych ludzi za zwalnianie ich jak są za długo na l4? Gdzie logika? Szanujcie sobie pracowników bo dobry pracownik to jest skarb.
    Maka

10.07.2020 12:04

Oni nie patrzą na to, że jest dobry pracownik... Pracownik ma być przygłupi, szybko pracować, robić normę i jeszcze się cieszyć, że łaskę zrobili i zatrudnili... Traktuje się zwykłych ludzi jak bydło, nie ten to następny, a tych co mają więcej oleju w głowie zwalniają, bo nowymi ludźmi się łatwiej rządzi i narzuca zasady bez ładu i składu... ????
    Bleee

10.07.2020 04:14

Ludzie wam odejdą i kto na was będzie pracować? Stańcie raz na maszynie na 4 godziny kierownicy wielcy i pokażcie na co was stać jak potraficie podnosić normy na każdym stanowisku, wykażcie się umiejętnością zrobienia normy jak mówicie ze to jest do zrobienia. Chcę was raz zobaczyć jacy jesteście zdolni w tym co mówicie bo w tym co mówicie to dużo się zmieści a przy was mało się robi.
    Potem

23.06.2020 20:23

Ale o co chodzi ? Wypowiedź z (usunięte przez administratora) wzięta. Nie trzyma się niczego. Żadnego tematu. Coś z główką ? Czy może szkół zabrakło aby się wypowiedzieć. A może brokaty mało, aby zabłysnąć ?

17.06.2020 12:47

17.06.2020 15:37

Zgadzam się
    baba

18.06.2020 10:02

kolejny specjalista internetowy sie odezwał . miej odwage i powiedz to przelozonym , no chyba ze sie boisz ze cie wykopia bo ty nic nie robisz.... rady anonimowe internetowe bedzie robil na forum :-) ubaw po pachy chyba ktos tu zaczal porzadki robic w koncu , ciekawe czy juz zeczeli wylapywac osoby
    Nik

02.06.2020 20:45

Ja się pytam jak to jest ? Kasa mniejsza. Premie zabrane, a normy poszły w górę. Pracownicy klepią biedę, a szefostwo wraz z biurokratami codziennie zamawiają sobie żarcie z dowozem. Wraz z prezesem na czele

10.06.2020 09:50

przeciez pensja nie jest obcięta
    Miś Jogi

12.06.2020 20:17

Pensja nie ale premię zabrali niby nie ma sprzedaży A my robimy na 3 zmiany jak to jest może Mi to ktoś wytłumaczyć???
    Klient

06.06.2020 21:52

Eltec. Zakupiłem u nich sprzęt. Który o mało nie doprowadził do porażenia prądem. Firma nie poważna. Nawet największemu wrogowi bym ich nie polecił. Sprzedali mi chłam. Kiepskiej jakości nie poczuwają się do ochrony klienta. Ich kabel zasilający dosłownie rozlas się w rękach. I naraził mnie na straty. Ich kabel wtyczka pin urwał się i został w kontakcie. Nigdy więcej nie zrobię u nich zakupów.
    Klient

06.06.2020 22:01

Poprawka nazwy firmy eltec warszawa sprzedają sprzęty do komputerow

Zostaw merytoryczną opinię o Eltek Poland Sp. z o.o.