3.7/5

• Bystra
  • Wilkowice
  • Kozy
  • Janowice
Bażanowice - MDM NT SP. Z O.O.

3. Opinie o pracodawcach Bielsko-Biała
  5. Opinie o MDM.NT

Opinie o MDM.NT Bielsko-Biała

Nie przegap nowości o MDM.NT!

06.07.2025 09:37

Ludzie wstyd wam niejest p. Marek daje kasę daje bilety robi piknik i ciągle wam źle w innych firmach jest jubileusz i nic nie mają i żyją pracują chwycie się za robotę a jak nie podoba się to jest dużo pracy

08.07.2025 11:53

Racja niedosc że nagrody to jeszcze piknik i co hejterzy dobrze się żarło za darmo smakowalo ? I zaznaczam niemowie tu o wszystkich bo większość było widać super się bawiła i napewno za rok się spotkamy normalni ludzie
    Bolo

28.07.2025 23:01

Coraz więcej firm dubluje dojne krowy MDM, za 5 lat będzie pozamiatane bo firma nie ma już własnego know-how

08.07.2025 11:53

Robi

07.07.2025 11:18

No właśnie, za chwile przeczytamy jak do kitu był piknik… i ze trzeba to zgłosić do związków zawodowych… To wszystko robota anonimowych tchórzy i to podwojnych bo nie dos ze hejtuja to jeszcze nie maja odwagi zmienic pracy

26.06.2025 15:52

27.06.2025 21:53

Ja po 11 latach miałem 4600
    Pankran

28.06.2025 20:15

Oczywiście to są kwoty bez pakietów typu medicover czy PPK, to tez trzeba miec na uwadze, jak jestes aktywny i chcesz multisport i oszczedzic pieniadze to licz sie z 3700 +/- przez 2 lata :)

Rozczarowana

11.08.2026 12:50

Cześć wszystkim, ​Pisze ten post w imieniu pracowników z różnych działów, bo sytuacja w firmie zaczyna budzić ogromny sprzeciw nas wszystkich. ​Każdego dnia cała załoga ciężko pracuje na wspólne wyniki tej firmy. Tym trudniej jest nam zrozumieć, dlaczego podwyżki mają trafić wyłącznie do jednego działu. Czy wysiłek i zaangażowanie pozostałych zespołów naprawdę się nie liczą? ​Od trzech lat słyszymy dokładnie ten sam przekaz. Za każdym razem dostajemy obietnicę, że „na kolejnym spotkaniu poznamy więcej szczegółów”. Mijają miesiące, konkretów jak nie było, tak nie ma, a nasza cierpliwość po prostu się wyczerpała. Efekt? Coraz więcej świetnych i doświadczonych ludzi decyduje się po prostu odejść z pracy. ​Trudno też nie czuć żalu, gdy patrzymy na firmowe wydatki. Na kosztowny marketing, promocję czy wyjazdy dla klientów budżet znajduje się zawsze i bez problemu. Ale kiedy przychodzi do godnego wynagrodzenia ludzi, którzy codziennie tworzą ten biznes od podstaw, nagle słyszymy, że „pieniędzy nie ma”. Jeśli firma naprawdę szuka oszczędności, to może warto zacząć od przyjrzenia się wielkim budżetom marketingowym, zamiast oszczędzać na własnych pracownikach? ​Coraz trudniej pozbyć się wrażenia, że podzielono nas na pracowników „lepszej” i „gorszej” kategorii.

21.08.2026 15:49

Szanowna Pani, Dziękujemy za podzielenie się opinią. Rozumiemy, że temat wynagrodzeń budzi emocje i że pracownicy oczekują jasnych informacji w tym zakresie. Jednocześnie chcemy zaznaczyć, że publiczny portal nie jest właściwym miejscem do komunikacji dotyczącej wewnętrznych kwestii pracowniczych, w szczególności wynagrodzeń, decyzji Zarządu czy sytuacji firmy. Takie tematy wymagają szerszego kontekstu i zrozumienia. W najbliższym czasie przekażemy pracownikom komunikat dotyczący sytuacji związanej z wynagrodzeniami i podjętych w tym zakresie działań. Sam fakt, że proces zmian wynagrodzeń został rozpoczęty, jest ważnym krokiem i mamy nadzieję, że będzie dla pracowników powodem do optymizmu. Dziękujemy za zrozumienie.

były pracownik

02.03.2026 10:25

Niniejszym oświadczam , że w okresie od 4 do 24 września 2024rokuopublikowałem na portalu Go Work.pl, w zakładce poświęconej możliwości wystawiania opinii na temat MDM NT spółki z ograniczoną odpowiedzialnością z siedziba w Bielsku -Białej 3 nieprawdziwe wpisy pomawiające Spółkę. Przepraszam MDM NT Spółkę z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Bielsku -Białej za opublikowanie nieprawdziwych i pomawiających Spółkę wpisów. Juroszek Mariusz

03.03.2026 09:08

Mariuszu, dziękujemy za Twoje przeprosiny doceniamy ten gest i od razu atmosfera w firmie stała się lepsza. Liczymy, że to dobry moment, by zacząć wspólnie dbać o wizerunek naszej firmy. Byłoby świetnie, gdyby te negatywne, przypięte posty zniknęły, a na GoWorku zaczęły pojawiać się także pozytywne opinie. Wierzymy, że razem możemy zmienić ten odbiór na lepsze
    Kandydat/ka

17.02.2026 18:51

Bardzo profesjonalna i rzetelna rozmowa na stanowisko. Panie z kadr pełna kultura, czego o pani (usunięte przez administratora)już nie można powiedzieć. Wyśmiewanie i umniejszanie kandydatowi na rozmowie o pracę? Poziom wymagań bardzo duży, czego o proponowanym wynagrodzeniu nie można powiedzieć, podstawa to 80 zł brutto więcej niż najniższa krajowa. Za ilość odpowiedzialności i obowiązków to bardzo słaba oferta. 250 zł brutto premii za używanie języka obcego w pracy. Łącznie premii można uzyskać ok 900 zł brutto do wypłaty. Pozostawiam do oceny.

18.02.2026 16:05

Dziękujemy Pani za zainteresowanie naszą firmą i wyrażenie swojej opinii. Przykro nam, że miała Pani negatywne doświadczenia. Zwrócimy szczególną uwagę osobom przeprowadzającym rozmowy rekrutacyjne, by takie sytuacje nie miały więcej miejsca.

31.01.2026 13:41

Czy planują Państwo dodać widełki wynagrodzenia zgodnie z aktualnymi trendami i przepisami o jawności płac? Jasna informacja o zarobkach już na wstępie to duży ukłon w stronę kandydatów i oszczędność czasu dla obu stron

02.02.2026 15:03

Dziękujemy za pytanie dotyczące jawności wynagrodzeń. Obowiązek informacyjny realizujemy zgodnie z przepisami, przekazując kandydatom informacje o wynagrodzeniu przed rozmową kwalifikacyjną lub przed nawiązaniem stosunku pracy – w zależności od procesu rekrutacyjnego. Na ten moment nie planujemy umieszczania widełek w ogłoszeniach, jednak dbamy o transparentną komunikację warunków finansowych na odpowiednio wczesnym etapie rekrutacji.
    Xz

16.09.2025 14:11

Witam, czy w tej firmie pracują również kobiety?

16.09.2025 16:23

Tak, oczywiście. Na niektórych wydziałach produkcyjnych również.
    Damian

02.09.2025 10:39

Serio takie wynagrodzenie? Około 4 k na rękę przez 2-3 lata na magazynie? To są jakieś jaja. Za tyle ludzie pracują na 3 zmiany? Wyzysk w biały dzień. Ja robię w biurze aktualnie i mam na rękę 5300 zł i to na jedną zmianę. Myślałem żeby zmienić pracę bo słyszałem dużo dobrego o MDM ale jak czytam że takie jałmużne płacą to jednak podziękuję.
    Cukierek

05.09.2025 20:18

Zostań tam gdzie Jesteś. W biurach ludzie zarabiają o wiele mniej od Ciebie. Nie ma szans na podwyżki. Dostają tylko nie liczni, często ludzie którzy robią wokół siebie dużo szumu a mało robią. Taki mamy klimat w MDM.
    Karol

20.08.2025 15:51

Premia bardzo fajna szkoda tylko ze 30 procent trzeba było oddać w podatkach
    Stary

21.08.2025 19:51

Pownni dac karte PLUXE Musiałem oddać 2000 w podatkach

12.08.2025 12:48

Jak w tej firmie wygląda ścieżka awansu i po jakim czasie należy się go spodziewać?
    Bażancia

24.07.2025 16:25

Wracając do pikniku itp.gdzie ta sprawiedliwość,tyle ludzi pracuje na ich buły,a tylko (elita) wylosowała bilety na koncert, czemu ci ludzie co robią nic nie dostali tylko jakiś piknik.Firma to wielka porażka, szaraków mają za nic

26.07.2025 12:01

Bilety na koncert wylosowali zarówno przełożeni, pracownicy biurowi i pracownicy produkcyjni, każdy z odpowiednim stażem miał możliwość, reszta zależnie od stażu pracy otrzymała premie w kwocie odpowiadającej danemu stażowi. No sorry jak robisz pół roku / rok lub podobnie to nie licz na to że będziesz noszony na rękach bo tu robisz ...
    Zainteresowany

23.07.2025 13:53

Jak wyglądają zarobki na produkcji (operator maszyn) przy niewielkim doświadczeniu? Ile można dostać na rękę przy 4 brygadówce? Rozumiem że możliwość zeobienia uprawnień na wózki i suwnice dopiero po okresie próbnym?

24.07.2025 09:23

3950 podstawa 800 premia 0-400 dodatek wydziałowy 1000 dodatek za czterobrygadówkę, który za miesiąc razem z 4b zniknie kwoty brutto

16.07.2025 00:11

Gdzie tu jest sprawiedliwość ok mamy niewnisic komórek i na fajkę wychodzić na przerwie ok zgodzę się ale koledzy z Ukrainy wszystko mogą chodzą na fajkę co godzinę oglądają filmiki na kim słuchają muzyki im wszystko można gdzie jest sprawiedliwość
    Oo

07.07.2025 09:55

Nie powiem piknik bardzo fajny dziękuję organizatorowi i właścicielowi nie mniej jednak czasy są mega ciężkie i wolał bym zamiast pikniku mieć wypłacona gruszę pozdrawiam.
    Solidarność

05.07.2025 08:57

A co z tymi związkami zawodowymi? Ktoś coś wie ? Bo jak do tej pory to tylko jeden mail przyszedł ze związków i tyle.. Mamy jakiegoś przewodniczącego? Można sie zapisać do tych związków?
    Premia

05.07.2025 06:59

Czy premia może byc wypłacona w postaci punktow na mybenefit? Aby zwiększyć jej wartość

03.07.2025 17:42

04.07.2025 08:22

Pownni dać netto skoro to jubileusz
    matahari

04.07.2025 20:42

Nie dadzą źle. Dadzą - też źle. Bo mało. Bo brutto a nie netto. Bo nie podzielone tak jak trzeba. Bo ktoś nie doceniony tak jak należy. Bo młodzi stażem za dużo dostali. Bo starzy za mało. Naprawdę tak wam źle ? Jakby dali netto to zaraz by się okazało, że to jest różne brutto u różnych osób (bo np. młodzi nie płacą podatku i dla nich brutto=netto) i byłby kolejny powód do dyskusji np. że to niesprawiedliwe. Wniosek - cokolwiek by się nie wydarzyło, zawsze będzie źle, źle a tak w ogóle to jeszcze gorzej. Tyle w temacie tych jęków i narzekań.

03.07.2025 17:00

Premia na 30lecie. Nie sprawiedliwe są progi premii. Uważam że za duży przedział. Ktoś kto ma 5lat dostanie tyle samo co pracownik który pracuje od niego 2razy dłużej a nawet więcej. Duża różnica progów między 1500zl a 4000zl . Duża niesprawiedliwość dla takich co mają między 13 rokiem a 14rokiem stażu.
    Ksiegowy

04.07.2025 16:36

Progi są dobrane po analizie stażu zatrudnienia tak, żeby firmie się to opłacało. Tak samo jak jednorazowa premia dla wybranych jest tańsza niż podwyżki RdR dla kazdego. Zauważcie że to nie są klasycznie progi powszechnie używane.
    Ksiegowy

04.07.2025 16:39

Trend progowy na rynku wygląda tak: 0–3 lata, 3–5 lat, 5–10 lat, 10–15 lat, 15+ lat,
    Oszukany

03.07.2025 15:50

Czuje sie oszukany ze premia na 30 lecie jest obciążona podatkiem!!! skoro dostaje 1500 premi to pownienem dostać 1500 a nie ze z tego mi zabierają podatek
    Dobra Dusza

04.07.2025 10:50

Nie ja wam premiera wybierałem 😁

04.07.2025 14:06

Wam ciągle nie pasuje jak niejedno to drugie pracy w Bielsku jest multum po ci siedzisz tyle lat w MDM jak cis ciągle coś nie pasuje widać że nie masz ci robić i siedzisz przed kompem i szukasz w ta klawiature
    Zolek

01.07.2025 08:51

A to wy idziecie na to losowanie? To jest żenada. Ja mam honor. Składam wypowiedzenie. Bilet na koncert, to niech sobie zostawią!

03.07.2025 11:29

Jest sporo osób, które chętnie pojadą na koncert, a nie mają biletu, więc oddaj jak nim gardzisz :) Powodzenia w nowej pracy! :)
    Odpowiesz

03.07.2025 14:59

Odpowiesz czy sie zwolniłeś? Czy brakło odwagi? Czy moze czysta hejterka to byla? Zenua!
    Menager

03.07.2025 12:08

Zrozumcie wkońcu że MDM jest jak rodzinna firma JDG z wizerunkowa otoczka korporacyjna. Awanse, podwyżki, zakres obowiązków NiGDY nie będzie szedł według określonych procedur tylko według prywatnych koneksji. Taki typ firmy po prostu. Głową muru nie rozbijecie. Dostaje się po prostu zalecenia z góry i nie ma dyskusji, nikt niczego nie weryfikuje zaslugami.
    Byg

28.06.2025 23:36

Ten piknik jest po to żeby kasa z funduszu została dla swoich, a moze ja preferuję innego wykonawcę niż Wiśniowskiego i catering?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MDM.NT?

Kontakt - MDM.NT

Bielsko-Biała

Czy ten okręt tonie?

26.06.2025 23:02

Gdzie są twórcy pisma o braku podwyżki? Badanie rynku chyba zostało wykonane na Podkarpaciu! Magazyn 20% więcej niż średnia rynkowa? Gdzie się pytam? Najniższa krajowa nas goni i wygląda, że zaraz nas przegoni. Odeszli już wszyscy pracownicy przyjęci na magazyn w Bielsku, w tym roku i 2024-roku. Oferowana stawka jest żenująca i „prawie” brak socjalu (jest przecież 41 zł na kafetierę, 400 zł na rybę i jak jesteś kobietą to 100 zł na 8 marca), ten okręt zaczyna tonąć, a jego kapitan postanowił go opuścić jako pierwszy.

13.06.2025 13:09

Firmowy biznesmeni czują niepokój na wieści o zakazie telefonow na hali? Moze teraz zajmą sie praca zamiast pol zmiany gadać przez telefon
    Zorientowany

25.06.2025 11:19

Ograniczenie możliwości używania telefonów tak, ale zakaz wnoszenia na wyznaczone obszary jest nie zgodny z prawem (jeden z art. konstytucji). Można zakazać wnoszenia telefonów, jeśli przeszkadzają one w pracy maszyn. Tu jednak ta przesłanka nie obowiązuje. Dlatego najważniejsze: przepis regulaminu pracy niezgodny z prawem nie obowiązuje. Regulamin pracy nie może stać wyżej niż akty prawne.
    Tomek

26.06.2025 20:41

jak już czytasz tego chata gpt to doczytaj do końca. Zamiast pracować to w kółko w telefonie i lament że już się nie da i robić trzeba. Ano trzeba.
    DziękiKuba

06.06.2025 19:45

https://karolinaniedzielska.pl/wczasy-pod-grusza/?srsltid=AfmBOorG5CbU0dViw-nwaYZzFlfIlqidY7-wu0QmLdEwe9w1yJZp5gye&fbclid=IwY2xjawKv_I9leHRuA2FlbQIxMQABHiu9GlDs5l5T1mGvEycFu0ycpV6WZes-VzShvkMTeM4aSOMB3PxSbpd2Ja5W_aem_IZCmsHM5MBf-v4NoAW54sA „…Na pracodawcy ciąży obowiązek stosownie do możliwości i warunków, zaspokajania bytowych, socjalnych i kulturalnych potrzeb pracowników. Realizacja tego obowiązku zachodzi między innymi za pośrednictwem Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych (dalej ZFŚS, fundusz socjalny). Nie ulega wątpliwości, że ZFŚS jest instytucją prawną, która ma łagodzić różnice w poziomie życia pracowników i ich rodzin, a także emerytów i rencistów, czyli osób uprawnionych do korzystania z funduszu.„
    Bro

25.06.2025 11:27

Jak się wczytanie w regulamin to.... jest takie coś. Można się starać o dofinansowanie wypoczynku. Tylko każdy pracownik musi ten wniosek złożyć osobiście i pracodawca określa czy Ci się należy. 🙄 Jednak głównym problemem jest to, że nie napisano do kogo ten wniosek złożyć i co najwazniejsze, że takiego wniosku nie ma 😆
    xyz

10.06.2025 06:48

Zarobki po ponad 10 latach pracy w firmie jako LIder bez systemu 4 brygadowego 5300 na reke srednia z 3 miesiecy oczywiscie minus dodatek stażowy za 10L pracy około 750-zl. Czas Uciekać. P Flaka do wymiany... nie nadaje sie na to stanowisko ludzie odchodzą, nie potrafia zatrzymac dobrego pracownika lepiej zatrudnic z Bangladeszu chłopka pachołka sztuke.Wielu starych pracownikow zgodzi sie z Tym osatnim zdaniem. LEPIEJ JUZ NIE BEDZIE !!!
    Pan TIckecik

13.06.2025 09:16

Nie ośmieszaj się, nie ma fizycznej możliwości żeby to zrobić. Współpracuję z naszym IT i wielkim wyzwaniem jest ogarnięcie WiFI w całej firmie, a zadania na poziomie studenckim są wielkim wyzwaniem
    Romi

25.06.2025 08:27

Pracując na magazynie, z ponad 15 letnim stażem zarabia się na rękę 4800 zł, to tyle ile w BB proponują na start na magazynie osobie z uprawnieniami na wózki i bez większego doświadczenia, potwierdzone bo coraz więcej osób szuka lepszego, już zaczęły się odejścia pracowników. Kto będzie wydawał i przyjmował towar, chciałoby się napisać, że Pan dyrektor, ale on sam postanowił kontynuować swoją Karierę zawodową poza strukturami Naszej firmy.
    Andrzej

14.06.2025 08:20

Jeśli pracodawca rezygnuje z tworzenia funduszu, musi poinformować o tym pracowników do 31 stycznia danego roku. Brak takiej informacji oznacza, że pracodawca tworzy ZFŚS lub wypłaca świadczenie urlopowe. Czy pracownicy mdm zostali poinformowani?
    pink

14.06.2025 23:08

...musi poinformować w roku, w którym powstał obowiązek tworzenia funduszu co w przypadku tej firmy miało miejsce wiele, wiele lat temu. Trzeba zapytać starych pracowników (znając życie była jakaś informacja). Nowi są informowani zapewne w momencie zatrudnienia podpisując stosy papierów razem z umową.

25.06.2025 08:04

W kwietniu 2025r. zostali przecież poinformowani o nie tworzeniu ZFŚS za 2025r. aneksem nr.7, za 2024r. aneksem nr.6, za 2023r. aneksem nr.5, za 2022r. aneksem nr. 4. Myśleli, że ty dalej jest ciemnogród.
    Zawiedziony

17.06.2025 07:44

A mnie ciekawi kiedy firma ma w planach jakiekolwiek dofinansowania do pakietu sportowego. 120zł za miesiąc pakietu, który działa tylko raz dziennie? Nie wspomnę o kosztach kiedy ktoś by chciał dodatkową kartę dla dziecka czy kogoś z rodziny. Przecież każda firma stosująca jakikolwiek pakiet sportowy finansuje co najmniej 50% kwoty takiego pakietu. A tutaj? Podwyżki nie ma, wczasów nie ma, dofinansowania nie ma. I jak tu być aktywnym skoro za wszystko trzeba płacić z własnej kieszeni? Punkty mybenefit są w szalonych ilościach i jeszcze ściągają od nich podatek. To jest po prostu śmieszne. Można w ogóle komuś rzucić pomysł, żeby się nad tym zastanowili czy szkoda zachodu bo i tak temat padnie na starcie, bo przecież nie ma pieniędzy?
    Robol2

18.06.2025 19:06

Masz rację(usunięte przez administratora)jak woły,po co nam podwyżki czy tam łepsze socjalne
    Bryg

20.06.2025 19:48

Siedzę w ten firmie żebyś ty miał pracę, żeby jakoś się kulały te metry ventii na granicy progu jakościowego
    Co ty tutaj robisz

12.06.2025 11:55

Polecam Wam wszystkim niezadowolonym, oburzonym i zniesmaczonym firmą podejść do drzwi, chwycić za klamkę, otworzyć i iść w siną dal! Nikt Was tu na siłę nie trzyma, co Wy tu jeszcze robicie? Jedyne co potraficie to wyciągać brudy, jeden na drugiego i rozpowiadać plotki. Prze Pani, a Krzysiu ma więcej niż ja, prze Pani, a Pawełek ogląda bajkę, a ja nie. Poziom dzieci w przedszkolu!

14.06.2025 11:16

Szczera racja wypad jest tyle firm w Bielsku itaaaaki socjal dawaj że szok po tu ktoś z musu siedzi

06.06.2025 13:15

Stary wyga

10.06.2025 16:25

Pani Brygida znała niewygodna przeszłość Pana dyrektora który wyleciał z hukiem, więc musiała odejść

11.06.2025 12:10

Ten pseudo kier. w4 to jakieś nie porozumienie no ale jak się dostaje robote po znajomościach to czego oczekiwać.
    Piknik

02.06.2025 17:44

Czy to prawda ze piknik jest zamiast wczasow pod grusza i jest z socjalu dla pracowników?! Ręce opadają

22.04.2025 07:05

A-damek

29.05.2025 15:42

Oficjalnie nie ma. A nieoficjalnie?

24.05.2025 19:44

Zbliża się sezon urlopowy, a ja, licząc na firmowe dofinansowanie z MyBenefit, postanowiłem, że w tym roku wreszcie spełnię swoje marzenie o spokojnym wypoczynku nad jeziorem. Przez cały rok sumiennie zbierałem punkty, wierząc, że dzięki nim zorganizuję wymarzony wyjazd. Mój wybór padł na malowniczą Rybaczówkę Wygonin – miejsce, które zawsze wydawało mi się idealne do relaksu we dwoje. Niestety, moje urlopowe plany szybko legły w gruzach, gdy sprawdziłem cenę tygodniowego pobytu dla dwóch osób... 5000 zł! Mojego zdziwienia nie da się opisać. Okazało się, że uzbierane przeze mnie 500 punktów MyBenefit to zaledwie kropla w morzu potrzeb. W tym momencie zdałem sobie sprawę, że moje wyobrażenia o wartości punktów MyBenefit i ich możliwościach finansowych były mocno oderwane od rzeczywistości.
    Gość

28.05.2025 05:51

Gość ma rację 41 zl miesięcznie to śmiech na sali, pownna byc waloryzacja na 100 zl miesięcznie

22.05.2025 09:14

Przepraszam za miejsce zadania pytania, ale wiemy, że w firmie to najlepszy komunikator. Kiedy możemy liczyć na odpowiedź na pismo Logistyki i DOK w sprawie braku podwyżek?

20.02.2025 10:05

Boss

11.03.2025 08:31

Wydaje mi się że długo się to nie zmieni.
    Ciekawy

22.05.2025 05:36

I kim mowa?
    zdziwiony

21.05.2025 12:41

Mnie bardzo ciekawi jakim cudem tak skoczyła ocena zakładu w ciągu 2 miesięcy z niecałych 2 gwiazdek na 3.1 😂to chyba podwyżki w tym roku tak zadziałały........
    Produkcja

28.04.2025 16:43

Macie jakieś informacje ile będzie premi na 30 lat?

12.04.2025 06:50

Rurka

14.04.2025 13:48

Moze najwyższa pora wymienić dyrektora? Nie wiem jakim cudem on trzyma sie tyle lat na stanowisku
    ŁuJe

13.04.2025 19:12

Czy jest nadal Pan Pęk (synonim), który często wędruje między biurami, przekazując zasłyszane informacje, a potem pojawia się na produkcji i przekazuje dalej... Nadal ma przyzwolenie na sprzedaż własnych produktów pochodzących z własnej hodowli?

09.04.2025 14:03

Bez znaczenia

10.04.2025 22:20

Czyli mam rozumieć, że to ludzie z działu sprzedają produkt, a nie przedstawiciele? Czy coś mnie ominęło? Według moich informacji to zarząd odsunął przedstawicieli od sprzedaży myroofa, więc co mają do tego pracownicy techniczni? A może wiesz coś czego inni nie wiedzą i zechcesz podzielić się wiedzą?
    AS

13.04.2025 03:54

Firma na układach stoi
    Harujacy

06.04.2025 18:18

Do zarzadu - kiedy macie zamiar .dać podwyżki pracownikom oraz premie na jubileusz firmy?

14.03.2025 18:10

24.03.2025 15:20

Na jaki rozwój mamy szanse w dziale marketingu ?

30.03.2025 22:30

Sporo tych możliwości