Atos IT Services Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 583 ocen.

Atos IT Services Sp. z o.o.
3 583 6 1

Opinie o Atos IT Services Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Gabriela

@Angelus, czy firma Atos IT Services prowadzi ścieżkę rozwoju zawodowego dla młodych osób, które zatrudnia w swojej firmie? Można liczyć na wyższe stanowisko, jeżeli dany pracownik będzie z zaangażowaniem i sumiennością wykonywać swoje obowiązki? Chciałabym, abyś napisał również, jak wygląda atmosfera w tym miejscu pracy, czy osoby z doświadczeniem są pomocne dla osób, które są świeżo zatrudniane przez firmę? Napisz, jak to wygląda.

Angelus

jesli chcecie zaczac w IT, to dobra firma, jesli macie juz jakies doswiadczenie, omijac szerokim lukiem, baaardzo szerokim, chyba ze lubicie administracje, to wtedy poczujecie sie jak w dobrym panstwowym urzedzie - nikt nic nie wie, nikogo nie obchodzi,osoby odpowiedzialnej nie ma

Gabriela

@Ciekawe_jajo, jak zakończyła się Twoja rozmowa z osoba, która rekrutowała Cię do pracy w firmie Atos IT Services? Została Ci zaproponowana praca w tej firmie? Napisz, jak zakończyła się ta rozmowa. @Szymek, na kiedy konkretnie masz przewidzianą rozmowę w biurze? Możesz przybliżyć, czego dotyczyła rozmowa telefoniczna? Był to ogólny wywiad w związku z Twoją osobą, czy były poruszane jakieś sprawy związane z pracą w firmie Atos IT Services?

Szymek

Hej! Jak wygląda rozmowa na stanowisko Junior IT Specialist? Jestem już po rozmowie telefonicznej i teraz czeka mnie rozmowa w biurze, zastanawiam się na co nałożyć głównie nacisk przygotując się. Z góry dziękuję! :)

anonymous

http://praca-niemcy24.pl/od-zaraz/smieciarz

tomach221

Czesc, wlasnie jestem po pierwszej bardzo profesjonalnej rozmowie na stanowisko managerskie w firmie Atos. Wrazenia pozytywne, ciekawe pytania i super osoba prowadzaca.

Ciekawe_jajo
@tomach221 21.07.2018 18:01

Pamietasz moze jak miała na imię ta super prowadząca ? Ciekawi mnie czy urzekła Cie jej kompetencja czy.. biust :D Ja jakoś nie mam najlepszych skojarzeń z tymi rekruterkami :/ Powtarzają slogany ze szkoleń :( Byłem kiedyś u nich na rozmowie. Wchodze do salki i widze jak laska siedzi na szczycie długiego stołu niczym chairman ;) podszedłem ze zdawkowym cześć i bez słowa wysunąłem jedno krzesło, obszedłem stół wysunąłem drugie , usiadłem na nim i wskazując jej ręką krzeslo naprzeciwko mnie powiedziałem. "Proszę, usiądz tutaj. Jak mamy rozmawiać szczerze to patrzmy sobie w oczy". Mina panienki bezcenna bo rozwaliłem jej całą koncepcję spotkania i przy okazji wybiłem z roli :) W ogóle widział ktoś żeby na rozmowach f2f siadać na szczycie stołu ?

Gabriela

@Asd123, jakie warunki pracy oferuje firma Atos IT Services nowo zatrudnionym osobom na stanowisku, które opisałaś w swoim komentarzu? Warunki płacowe są do zaakceptowania? Z biegiem czasu możliwe są podwyżki? Napisz, jak to wygląda z Twojego doświadczenia. @Radek K., jest to kwota już z ewentualnymi dodatkami i premiami?

anonymous

Brak ewidencji godzinowej standby bo by sie okazalo ze sa niezgodne z kodeksem pracy (godziny odpoczynku)

Xxxxx
@anonymous 06.01.2018 16:47

Dlaczego kłamiesz? Jeszcze nigdy nie miałem problemów z urlopem ani standby. Rozliczam się co do minuty i wszystko jest dokumentownaie zgodnie z prawem pracy.

PIP
@Xxxxx 06.01.2018 18:01

Raczej to Ty kłamiesz. Standby NIE jest rozliczany GODZINOWO. Bo gdyby był, to byłby uosobieniem marzeń każdego inspektora z PIP. Dyżur nie może być bowiem prowadzony 24h na dobę. Według przepisów prawa pracy wymagany jest odpoczynek dobowy (tak, nawet na dyżurze).

Prawnik
@Xxxxx 06.01.2018 18:01

Zgodnie z art. 1515 Kodeksu pracy pracodawca może zobowiązać pracownika do pozostawania poza normalnymi godzinami pracy w gotowości do wykonywania pracy wynikającej z umowy o pracę w zakładzie pracy lub w innym miejscu wyznaczonym przez pracodawcę (dyżur). Przepisy Kodeksu pracy wprost nie określają jaki czas należy przeznaczyć na pełnienie dyżuru, należy jednak pamiętać, że w myśl art. 133 § 1 Kodeksu pracy pracownikowi przysługuje w każdym tygodniu prawo do co najmniej 35 godzin nieprzerwanego odpoczynku, obejmującego co najmniej 11 godzin nieprzerwanego odpoczynku dobowego. W praktyce oznacza to, że po 8 godzinach pracy w biurze, pracodawca może zlecić pracownikowi dodatkowy dyżur, jednak ze względu na konieczność zapewnienia przynajmniej 11-godzinnego dobowego odpoczynku, dyżur nie może trwać dłużej niż 5 godzin. TL;DR: całodobowy standby pod telefonem jest niezgodny z prawem pracy.

SysAdmin
@PIP 06.01.2018 20:35

y" w bydgoszczy to taki chwyt marketingowy ktorego w bydgoszczy dnie wyplacaja. W teori dostajesz... Nie pracuję w Atosie, ale w swojej firmie mam podobnie i wszyscy jakoś to akceptują, to chyba już taki standard w IT. My mamy płacone 150 netto za dzień dyżuru, podejrzewam że w Atosie macie podobnie, więc chyba nie ma za bardzo narzekać?

anonymous
@anonymous 06.01.2018 16:47

Panstwowa inspekcja pracy opinia. Dyżur - rekopensata Za czas dyżuru (z wyjątkiem tego pełnionego w domu) pracownikowi przysługuje: - czas wolny od pracy w wymiarze odpowiadającym długości dyżuru, a w razie braku możliwości udzielenia czasu wolnego wynagrodzenie wynikające z jego osobistego zaszeregowania. Czyli w Atos należy wykazać, że można świadczyć dyżur tylko 5 godzinny w siedzibie firmy.

A
@SysAdmin 08.01.2018 11:24

35zl brutto za zwykly dzien, 70 brutto za swiateczny, do tego oczywiscie, ze na standby lamie sie przepisy kodeksu odnoszące się do odpoczynku dobowego

Radek K.
@SysAdmin 08.01.2018 11:24

150 netto ? atos płaci 320 brutto za tydzień. Jakoś tak :/ Jak dla mnie to kwota upokarzającaale sa tacy co biora i sie ciesza

potencjalna nowa

Czy warto starać się w Atosie na stanowisko "first line support analyst" osobie, która ma już jakieś doświadczenie zawodowe i nie jest świeżo upieczonym absolwentem ? Domniemam, że jest to najniższy szczebel w hierarchii Atosa i typowa praca na słuchawce, czy można jednak na tym dobrze zarobić i jaka jest szansa awansu na lepsze stanowisko ?

Asd123
@potencjalna nowa 27.06.2018 08:36

Gfdj jf

Asd123
@potencjalna nowa 27.06.2018 08:36

Hey. Bylam 6 mscy w Wwie. Naprawde szczerze odradzam 1st line w Atosie. Nie wiem gdzie zaczac. Jest po prostu kiepsko. Ludzie z Bydgoszczy sa zazdrosni bo wiedza ze w Wwie zarabiamy wiecej. Nie pomoga nowemu nawet jeali w Wwie jeates jedyna osoba. Doswiadczeni agenci w Bydgoszczy sa kompletnie wypluci psychicznie. Burnout na maksa. L4. Co chwile. W sumie jeat powod. Tylko wtedyy grafik sie zmienia i Ty pol godZiny przed wyjsciem z pracy dowiadujesz sie ze jutro inaczej pracujesz niz myslaes. Podejrzewam ze to nie jeat zgodne z prawem pracy. Jest bardzo duzo rzeczy ktore po prostu ciezko tolerowac. My nie mielismy np w ogole spotkam teamowych. Wyla niby mgr naszego projwktu na miejscu ale ludzie w wwie nie wiedzieli w ogole ze ona jeat nasza menadzerka. Z moich obserwacji wnioskuje ze zajmowala sie ponoszeniem. Rece opadaja. Jestem psychologiem klinicznym i chcialam dobrze ale tam sie naprawde nie da. Jak dajesz dobry pomysl na ulepszenie upadajacego ledwo sie trzymajacego projektu to Ci mowie ze to niedobry pomysl. Po czym po 2 tyg widzisz ze on zostal wdrozony przez kogos innego. Moglabym tak dlugo ale nie chce nawet do tego wracac i sie denerwowac. Rozumiem ze ludIe w Bydgoszczy nie maja wyboru i szczerze im wspolczuje. Ja bedac w wwie na szczescie go mam.

Gabriela

@anonymous, jesteś w stanie podzielić się z nami swoimi informacjami na temat pracy w firmie Atos IT Services? Każda nowa opinia osoby, która posiada jakieś sprawdzone informacje o warunkach, które panują w tym miejscu pracy będzie pomocna, dla osób, które przeglądają ten wątek, więc zachęcam do wypowiedzi.

Gabriela

@Ora et labora, nie bardzo rozumiem? Każda z osób nawet bez doświadczenia zawodowego ma szansę na otrzymanie pracy w firmie Atos IT Services? Czy może chciałeś przekazać co innego swoim komentarzem? Sprecyzuj, proszę, to co napisałeś.

Gabriela

@Zygmunt, rozumiem, że z Twojej wypowiedzi wynika, iż pracownik ma obowiązkowe dyżury telefoniczne, z których pracodawca dodatkowo wynagradza pracownika? Czy przy podpisywaniu umowy z firmą Atos IT Services pracownik ma możliwość negocjowania tej kwestii? Przedstaw, proszę, jak to wygląda.

prawnik
@Gabriela 15.07.2018 16:01

Zgodnie z kodeksem pracy pracownik nie może odmówić dyżuru. Atos łamie kodeks pracy nie zachowując kodeksowych godzin odpoczynku. Nie wyznacza miejsca, gdzie dyżur ma być świadczony (jeżeli dyżur będzie świadczony w siedzibie firmy to będą to normalne nadgodziny. Pracownik nie musi się zgodzić na świadczenie dyżuru w swoim domu za darmo. Może wystawić fakturę za korzystanie z jego mieszkanie/domu np. na 1500 euro. dla Atos. )

Patolgia
@prawnik 16.07.2018 22:41

Atos zyje w dobrych ukladach z prezydentem miasta z PO tak samo urzedy lokalne obstawione przez PO nikomu wlos z glowy nie spadnie. Bydgoszcz to taka puszka pandory reke reke myje. Najbardziej patologiczne miasto w polsce

DobraDusza
@Patolgia 21.07.2018 17:18

I wszystko jasne. Czyja jest wina za to, że w Atosie źle traktują pracowników? WINA TUSKA!

Patologia
@DobraDusza 21.07.2018 19:37

Zamiast poerdolic farmazony przyjrzyj sie faktom. Kto wzywa straz miejska jak zaparkujesz na kraszewskiego i grunwaldzkiej ?! Hiszpan z Łosiem ! Maja prezydencka straz miejska na zawolanie. Po to bys wykupil najdrozsza w bydgoszczy miejscowke w dzielncy bidy i parologii czyli okolou w tzw „biznes parku” Mam ci pokazac pisma durnego prezydenta z PO co odpisywal na podwazanie sensownosci umieszczenia znaku zakazu parkowania na ulicy kraszewskiego? Czy we serio w tym atosie jestescie niemyslacymi i dajacymi sie rucha przez uklad PO lemingami ?! Parking wam sie nalezy jak psu buda ! I teraz liczby : 12 razy moj auto zostalo zablokowane przez straz miejska ma kraszewskiego. 12 razy w tym czasie stojace obok auta mieszkancow byly nietkniete. 3 razy na goracym uczynku zlapalem hiszpana jak wzywal straz. Ten sam hiszpan kierownik parkingu biznes parki zaklada blokady gdzie popadnie. I teraz najlepsze budynek gamma byl w budowie kiedy juz do niego przeprowadzono bodajze jedno pietro. Ludziom nad glowami przy windzie czy schodach napieprzali mlotami pneumatycznymi. Sprawe zgloszono jako ewidentne zlamanie prawa. Od znajomych dowiedzialem sie ze prezydent bydgszczy jest w ukladzie z losiem i wszystkie sprawy kazal anulowac. Nadal chcesz sie licytowac ? Na Atosie mogla by cala platforma polec wiec lepiej nie uderzaj w stol jesi nie wiesz jak ostre nozece na nim leza.

lol
@Patologia 23.07.2018 00:23

Normalnie "Człowiek Trudne Sprawy", wykup sobie miejsce parkingowe albo dojeżdżaj rowerem i będzie po sprawie :) W końcu pracujesz w Atosie nie?

Jakub

Cześć, ktoś wie jak wygląda praca jako Database Administrator i jakie są wymagania na te stanowisko? Widziałem, że ostatnio dają dużo ogłoszeń, ale nie mam wiele doświadczenia.

Radek
@Jakub 29.07.2018 20:37

aplikuj, co Ci szkodzi. Ja bym sprobowal na twoim miejscu, tylko badz cierpliwy, proces rekrutacji trwa strasnzie dlugo

Ora et labora
@Jakub 29.07.2018 20:37

Wystarczy że jesteś heteroseksualnym białym katolikiem, umiejętności mają znaczenie drugorzędne.

Gabriela

@Patologia, w żaden sposób nie miałam zamiaru, żebyś odebrał mój komentarz jako "kpiący". Po prostu, to co przedstawiłeś w swoim komentarzu wymaga tego, aby odpowiednio uzasadnić ten wątek wypowiedzi, dlatego poprosiłam Cię o to. @Radek, możesz przybliżyć, jak wygląda proces rekrutacji do pracy w firmie Atos IT Services? Napisałeś, że jest on strasznie długi. Z jakich dokładnie punktów się składa?

Zygmunt

Przy negocjacji umowy pamiętajcie, że poza stawką podstawową wypłaty, przychodzą po kilku miesiącach obowiązkowe dyżury telefoniczne 24/7, za które Atos płaci mniej niż 2 złote za godzinę. I nie ma tu opcji, że nie chcesz, a jak jesteś niedostępny jak dzwoni telefon, bo basen, albo kościół w niedzielę, to grożą ci konsekwencjami dyscyplinarnymi. Witamy w AHS. Zatem negocjujcie od razu więcej, a jeśli będą wam wmawiać, że nie ma dyżurów, poproście HRy o przekazanie tej informacji na piśmie, bo średnia za godzinę w takim układzie, gdzie wręcz zabrania się posiadania życia prywatnego, wypada bardzo słabo na tle konkurencji.

ironiboy
@Zygmunt 09.07.2018 09:58

2zł za godzinę? to mniej niż w Bangladeszu.

Precz-z-HRami
@ironiboy 09.07.2018 17:39

Takie sa realia w atosie. Potwierdzam ze od HRow wszystko zadajcie na pismie i nie podpisujcie zadnych lojalek bo was oskubia !

anonymous
@Zygmunt 09.07.2018 09:58

Pracuje w Atosie od ponad 8lat, ciagle na stanowisku technicznym, a w team'ie który ma tzw "standby" byłem raptem kilka miesiecy. 2pln za godzine to zdecydowanie żenada, ale to czy Twoj team będzie tego wymagał zależy od konkretnego przypisania

Gabriela

@Patolgia, skąd posiadasz takie informacje odnośnie firmy Atos IT Services? Czy są to Twoje przypuszczenia, czy posiadasz jakieś rzetelne i potwierdzone informacje w tym temacie? @tomach221, możesz przybliżyć, jak przebiegała rozmowa rekrutacyjna do pracy w firmie Atos IT Services? Na jakie pytania należy, być przygotowanym, aby jak najlepiej wypaść na tej rozmowie? Przedstaw, proszę, bardziej szczegółowo przebieg rozmowy.

Patologia
@Gabriela 23.07.2018 11:23

Gabi kpisz sobie ze mnie ? Dawaj majla to ci film wysle jak bez oddania budynku do uzytku na placu budowy misielismy ryzykujac zycie pracowac bo wazniejsze byly srebrniki Losia i 5 tys tego pijaka Hiszpana - kierownika parkingu Biznes Parku

anonymous

Namawiam wszystkich absolwentów, aby nie dawali się upadlać centrom taniej siły roboczej zlokalizowanym w Polsce. Nie marnujcie czasu na szukanie pracy w tym kraju. Wyjeździe za granicę i tam zacznijcie godne życie. Bez żadnego doświadczenia może dostać pracę które zapewni wam godziwą płacę 2500-4000 b euro zamiast 2500-4000 b zł ? Tak! Kończyłem studia w Polsce i przeglądałem gowork z celu znalezienia opinii o każdej firmie do której aplikowałem i niestety większość opinii pokrywała się z rzeczywistością. Gdy odpowiecie rekruterowi, że wasze oczekiwania finansowe to 2000 zł to rzucą się na was jak hieny na padlinę. Te nisko kosztowe oddziały zostały stworzone, że dorabiać kosztem biednych polaków i w konsekwencji ich upodlić. Nie wierzcie w żadne zapewnienia o robieniu kariery o awansach a tym bardziej o podwyżkach, bo Polscy "managerowie" o tym nie decydują ile zarobicie. Oni dostają tabelki z centrali ile tania siła robocza w Polsce ma zarabiać. Nie dajcie się upodlić i szukajcie godnej pracy z godną płacą.

spider
@anonymous 01.07.2018 14:21

Nie czaję, jaki to ma związek z tą konkretną firmą? To nie miejsce na dywagacje na temat polskiej gospodarki.

Nick
@spider 01.07.2018 21:00

A gdzie jest najlepsze miejsce? Ja sie pod tym podpisuje. Kazdego korpo wszedzie takie jest. Kazde. I niech nikt nie cisnie kitu o zakladaniu bizensu gdzie najpierw placisz zusy zanim cos zarobisz. Tak sie wyniszcza narod przez zmuszanie do emigracji

Krzysztof

Witam, Czy ktos pracuje na stanowisku ITIL Situation Manager? Jak wrazenia?

Gabriela

@spider, masz rację temat dotyczy opinii na temat pracy w firmie Atos IT Services i proszę, aby trzymać się głównego tematu tego wątku. Czy Ty może jesteś w stanie napisać coś na temat warunków pracy oferowanych przez firmę Atos IT Services? Jak ocenisz tego pracodawcę? Czy praca w tej firmie należy do prac stabilnych? Zachęcam do wyrażenia opinii w tym temacie.

Gabriela

@Maks, dziękuję za wyrażenie opinii na temat pracy w firmie Atos IT Services. Czy możesz swoją opinię uzupełnić o kwestię możliwości rozwoju zawodowego w tym miejscu pracy? Czy pracodawca dba o rozwój zawodowy swoich pracowników i organizuje ciekawe szkolenia, które podnoszą kwalifikacje pracowników? Napisz proszę jak wygląda ten aspekt pracy w firmie Atos IT Services.

kandydat

Jak można kogoś rekrutować 3 miesiące? :D Tak to jest jak prace 1 pracownika HR robi 10 osob...

java developer

Witam Przeszedłem juz kilka rekrutacji lecz w Atos Bydgoszcz rekrutacja polega na tym, ze dzwoni do ciebie jakas pani z HR nie majaca jakichkolwiek kompetencji odnosnie rekrutacji na stanowisko techniczne. Zadaje tobie techniczne pytania z kartki a jak sie chcesz dopytac to po prostu powtarza pytanie. Brak slów - mialem ochote rzucic sluchawke. Przeszedlem do kolejnego etapu i jeszcze kolejnego po czym zaproponowano mi prace . Miałem juz oferte z innej firmy lecz chciałem sie przekonac, że to co mowia mi znajomi o procesie rekrutacji to prawda. Niestety mieli racje - HR-y po drodze tej pseudo rekrutacji mylili stanowiska, proponowały jakies z kapelusza kwoty no i do dzis nie doczekalem sie oceny z audytu jezykowego. Totalna porazka - HR -y w tej firmie skutecznie mnie zniechecily do pracy tutaj. Jeden wielki chaos. No do dzis naich smiesznym portalu mam status "Submited" . W normalnej firmie kierownik zrobilby porzadek z osobami pracujacymi w jego dziale. Jak widac w Atos jest to norma.

Gabriela

@Zainteresowany, będziesz aplikował do firmy? Jeśli tak podziel się informacjami z rozmowy kwalifikacyjnej z użytkownikami forum. Na kilka z Twoich pytań odpowiada w poprzednim poście @Rafał. Dość szczegółowo opisał strukturę firmy i warunki zatrudnienia. Zachęcam pracowników firmy do zostawiania swoich opinii.

Maks
@Gabriela 24.06.2018 18:21

Dobra firma na start dla kogoś niezbyt ambitnego i niezbyt wymagającego. Ci bardziej ambitni odchodzą po roku lub dwóch. Raczej zatrudniają tanią siłę roboczą za grosze. O podwyżki ciężko ze względu na nieogarnięte HR i zwyczajne cięcie kosztów na projektach. Zaczynają walczyć o pracownika dopiero jak odchodzi i próbują przebić lekko wyższą stawką. Jedyny plus to zespoły, gdzie można trafić na fajnych ludzi.

Zainteresowany

Cześć, jest tu ktoś pracujący na stanowisku konsultanta kto mógłby powiedzieć jak mniej więcej wygląda praca? Można liczyć na dobre szkolenia? Jak częste są podróże, na jak długo, do jakich krajów, Polska czy Europa? Jak wygląda sprawa rozliczania wyjazdów: diety czy karty i rozliczanie rachunków? Wymagane są spotkania z klientami po pracy? Częste są wyjazdy w weekendy czy loty wcześnie rano, późno w nocy? Są to raczej krótsze delegacje kilkudniowe czy kilkutygodniowe, czy miesięczne? Są ustalone godziny pracy i dress code czy luźne?

Rafal

Firma daje szanse rozwoju, można po roku zmienić stanowisko na inne w ramach wewnętrznej rekrutacji. Na większości stanowisk można pracować zdalnie (z domu). Do tego dochodzą standardowe benefity (prywatna opieka medyczna, karta multisport, mybenefit, ubezpieczenie na życie). Życzyłbym sobie dofinansowania do przygotowania stanowiska pracy w domu. A teraz minusy: ocena roczna zależy od tego ile przełożony wie o naszych dokonaniach. Niestety, mając "pod sobą" 20-50 osób, nasz przełożony wie niewiele. Wielkim minusem i to już na początek jest rekrutacja. Słyszałem, że kandydaci byli umawiani nie z tymi osobami, z którymi zaplanowana była rozmowa. Że na odpowiedź zwrotną czeka się kilka (nawet 4-5) miesięcy. Bo np mają zamrożone zatrudnianie, ale nie poinformują o tym kandydata. Ja osobiście czekałem tylko 2 miesiące na odpowiedź. Druga kwestia to warunki zatrudnienia dla osób, które już raz pracowały w firmie Atos. Firma Atos, chyba jak większość firm z branży, stosuje dyskryminację zarobkową na polskim rynku. Swoim wieloletnim pracownikom nie podnosi pensji, a nowe osoby zatrudnia za nawet dwukrotność pensji osoby, która pracuje na identycznym stanowisku. Stąd też taka rotacja w firmie Atos. Za namową znajomego z firmy Atos zaaplikowałem na stanowisko managerskie po roku pracy w innej firmie. Po 2 miesiącach otrzymałem ofertę finansową , która była 40% mniejsza od oferty, jaką otrzymują kandydaci na to stanowisko, którzy nie współpracowali z firmą Atos wcześniej. Na pytanie dlaczego, otrzymałem odpowiedź, że taka jest polityka firmy. Osoba, która chce wrócić do firmy dostaje mniej kasy. Pomijam już kwestie lokalowe jakie występują w biurach firmy w Bydgoszczy. Z racji olbrzymiego wzrostu w zatrudnieniu można trafić do open space, gdzie na ma klimatyzacji, jest bardzo mała kuchnia (albo jej nie ma) i brakuje sztućców oraz naczyń. Zwykle trzeba zarezerować sobie biurko, jeśli chce się popracować z biura od czasu do czasu.

CodeGuru

Test na to ze @gabriela nie nie ma na imie Gabriela, nie jest nawet kobieta. Jest botem ! Przekknajmy sie : @gabriela powiedz nam wazystkim ole jest czterdzoescidwa odjac ilosc mistrzow polski zawiszy bydgoszcz pomniejszona o rocznice wprowadzenia iPhone= ?

Gabriela

@B, dzięki za Twoją opinię. Dodaj czy prócz wynagrodzenia można liczyć na dobry pakiet socjalny i ewentualnie kursy, szkolenia zawodowe? @Nie gadajcie ze skryptem, jestem moderatorem tego wątku, więc nie znam szczegółów zatrudnienia i nie mam żadnych powiązań z firmą której dotyczy wątek. Na forum Gowork.pl umieszczamy informacje o pracodawcach, warunkach pracy i obecnie prowadzonych rekrutacjach. Dlatego interesują mnie szczegóły zatrudnienia obecnych pracowników. Dzięki ich opiniom przyszli kandydaci mogą więcej dowiedzieć się o firmie i zdecydować, czy będą aplikować do tej firmy. Jeśli jesteś pracownikiem dodaj proszę swoją obiektywną opinię.

Nie gadajcie ze skryptem

Uwaga Gabriela to skryp - bot postawiony przez HR nie gadajcie ze skryptem bo to smiesznie wyglada :)

Gabriela

@A, negocjowałeś swoje wynagrodzenie, czy obowiązuje ono innych pracowników? Napisz kilka słów, czy są także pozapłacowe dodatki takie jak premie, pakiet socjalny? Czy rozmawiałeś z pracodawcą na temat niewystarczającej ilości odpoczynku dobowego? Czekam na Twoją opinię.

Małgorzata
@Gabriela 12.06.2018 16:42

Niewystarczająca ilość odpoczynku dobowego została w tym tygodniu zgłoszona do PIP. I będzie teraz płacz i zgrzytanie zębów w ABS.

B.
@Gabriela 12.06.2018 16:42

Wynagrodzenia nie można negocjować, stawki są jakie są i trzeba je zaakceptować lub nie. Premii nie ma, ja przynajmniej nie dostałm odkąd tu pracuje.

Gabriela

@Mssql admin, jeśli jesteś zainteresowany pracą w tej firmie i będziesz do niej aplikował, podziel się z innymi użytkownikami swoimi doświadczeniami z rozmowy kwalifikacyjnej. To bardzo ważne, żeby potencjalni kandydaci do pracy mogli zapoznać się z Twoją opinią.

Zostaw opinię o Atos IT Services Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Atos IT Services Sp. z o.o.