MediaExpert

Jasło - MediaExpert
Jastrzębie-Zdrój - MEDIA EXPERT

5. Opinie o MediaExpert

Opinie o MediaExpert Warszawa

Nie przegap nowości o MediaExpert!

Potencjalny kandydat

22.07.2021 22:15

Jak z podstawą, jak wygląda system motywacyjny i czy można liczyć na jakieś benefity?
Potencjalny kandydat

22.07.2021 22:14

Hej wszystkim, mam pytanie jak obecnie wygląda praca w ME. Co trzeba robić oprócz sprzedaży produktów. Jak wygląda praca na stanowisku odpowiedzialnym za ubezpieczenia produktów co i jak? Tak konkretnie co i jak. Dziękuję za odpowiedź, Pozdrawiam;)
Nowy

21.07.2021 20:14

Witam serdecznie. Aplikuję na stanowisko kierownika elektromarketu. Mam ponad 10 lat doświadczenia w handlu na stanowisku kierownika. Chciałbym zapytać jak praca kierownika wygląda od podszewki i na jakie wynagrodzenie można liczyć. Będę zobowiązany za każdą podpowiedź. Pozdrawiam Artur
Stary wyga

20.07.2021 13:51

Mało co zaglądam na takie portale, kumpel rzucił hasło zobacz. I czytam i mam wkurw co ludzie potrafią nawygadywać. Zahaczyłem się tu 4 lata temu i nie narzekm. Są trudniejsze chwile bo i co ma ich nie być życie. Ale dobrych jest więcej i już. żadna filozofia ludziska. Pozro marudy
nowy

15.07.2021 19:17

Cześć, Jaka jest podstawa wynagrodzenia w Warszawie? Są benefity lub dodatki?
Bary

20.07.2021 08:33

Benefitów trochę jest. ME nie odstaje in minus w tym względzie od innych firm. Za to plusem dużym są zniżki na srzęt.Wszyscy już jesteśmy obkupieni
Przyszły KS

16.07.2021 20:19

Witam, na jaką podstawę można liczyć jako Kierownik Elektromarkeu?
Rob

19.07.2021 17:18

4200 brutto
[email protected]

12.07.2021 18:32

Witam chciałbym bardzo podziękować Pani Karolinie z sklepu Marki Piłsudskiego 200 za zaangażowanie i wkład osobisty podczas reklamacji ekspresu do kawy gdzie chciałbym podkreślić zaangażowanie oraz prosic o wyróżnienie Pani Karoliny jako pracownika pelen profesjonalizm pozdrawiam Tomasz Zaczek
Janusz

31.08.2019 22:15

Słyszałem, że na start dają 10 000 zł na rękę, a z premią to i 20 000 zł :D Wy to jesteście naiwni, jak zarobicie 2500 to się cieszcie.
Seba

25.06.2021 12:11

Hahaha dobre ludzie w co wierzycie haha
Kolega z pracy

08.07.2021 14:25

Może opowiesz mi jak to robisz i dlaczego zmieniłeś imię?
ciągle pracuję

07.07.2021 13:54

Na umowie zarobki poniżej (usunięte przez administratora), wszystko do wyrobienia z premii sprzedażowej.
obecny pracownik

07.07.2021 13:51

To moje trzecie podejście do wystawienia opinii- poprzednie skasowane z automatu? (usunięte przez administratora) Z prowizji sprzedaży należy uzbierać dwieście złotych, żeby dopiero wejść w okolice "(usunięte przez administratora)", więc tak jakby tej podwyżki na rok 2021 nie było. Nikt problemu nie widzi, bo przecież w "bonusie" zawsze te dwieście złotych każdy uzbiera- bezsens. Jedyne co ratuje przed zarabianiem mniej niż na umowie to zapis, że nie ważne co, ale minimalne wynagrodzenie dostaniesz- mowa tu o zamknięciach z powodu covida itd, co nie zmienia faktu że przy wypłatach w normalnym trybie pracy podwyżki minimalnego wynagrodzenia nie można odczuć, bo jej nie ma.
Pawel

29.06.2021 11:57

Mam pytanie. Jak wygląda rozmowa na kierownika sklepu? Z góry dziękuje za odpowiedz
Pracownik ME

08.02.2021 01:05

Stanowiska specjalista ds.sprzedazy itp. Wsadzcie sobie w 4 litery wszyscy czy robisz dzień czy 14lat masz tyle samo albo nawet mniej młodzi śmieją się z starych pracowników zero szacunku
Krzysztof

03.05.2021 12:31

Widzę że na wszystkich marketach to samo... ja pracowałem 5 lat i ani jednego awansu pomimo wyrabiania jakichś śmiesznych kontraktów z zawyżonymi parametrami na 3 miesiące. Po złożeniu wypowiedzenia dostałem propozycję awansu już bez kontraktów (śmiechu warte) i tekst ówczesnego kierownika "nie tacy już odchodzili". Odszedlem i nie żałuję. W końcu lepiej zarabiam i nie ma tego śmiesznego korpo ciśnienia. Nie polecam pracy w tej firmie chyba że nie masz ambicji i lubisz być wykorzystywany do cna.
Dako

22.06.2021 22:21

Bredzisz,ostatnio miałem rozmowę z przełożonymi między innymi o awansie, mówiłem im tylko to co chcieli usłyszeć,nic więcej czyli że jest "super",owszem mogę awansować jak dam z siebie więcej .Jak dla mnie to jest demotywujące bo od dawna daje z siebie więcej od innych na salonie ,pracuje na 200% i oni doskonale o tym wiedzą.Te rozmowa miały inny cel,sam to przerabiałem jak pracowałem na kierowniczym stanowisku kiedyś _widać karma do mnie wróciła...
Kandydat00

22.06.2021 10:34

Witam, mam pytanko w jakich godzinach pracuje kierowca na kategorie B i jakie mają samochody?? Co dokładnie należy do obowiązków i jakie są plus minus zarobki??

09.05.2021 12:56

Nie wiem jak na innych sklepach, ale u mnie nastąpił kolejny głupi etap wystawiania sobie samemu pozytywnych opinii. Nawet kilku pod rząd, a potem wskazywania tego na pracowniczej grupie hehehe. Jeszcze Po kilka takich samych. Normalnie głupi i głupszy, zadowolony klient nie pisze z kilku kont takich samych opinii. No ale cóż zakompleksieni ludzie potrzebują podwójnej atencji
Alex

21.05.2021 23:02

U mnie jeszcze na to nie wpadli ale patrząc na nowe wymysły góry i oczekiwanie na rezultaty to pewnie też zaczniemy.
Tomi

18.06.2021 23:22

Opinie pewnie dodają bo jest ciśnienie nic nowego.Najmniej wiarygodne to są opinie klientów,moim zdaniem minimum 60-70 % to opinie mocno naciągane.Większość ludzi ma tendencję to mocnego koloryzowania pod wpływem emocji.Przykład:podchodzi klient,masz w tym czasie inną osobę,mówisz więc klientowi grzecznie że jak obsłużysz panią,pana to podejdziesz i co się dzieje po kilku minutach klient traci nerwy i wychodzi ,potem wchodzisz na opinię i co widzisz ?tekst że np:Obsługa tragiczna,nie chce im się pracować,klientów mają gdzieś etc..tak to wygląda realnie.Zresztą nikt normalny nie sugeruje się opiniami,one są tyle warte co wczorajsza pogoda.
Maciej

13.06.2021 10:42

Witam,przez okres 6 miesięcy osiągałem swietne wyniki. Niestety w wyniku choroby bede miał chwilowa absensje w pracy.. Doszły mnie sluchy ze otrzymam tylko 2600 za miesiecbrutto na zwolnieniu to prawda?
Patryk

08.06.2021 21:37

Witam, ktoś coś wie na temat stanowiska regionalnego stanowiska ds. floty? Dużo delegacji? Jakie auto służbowe?
Chętny

26.05.2021 10:03

Dzień dobry, Jakie samochody służbowe oferuje firma swoim pracownikom (oczywiście jeżeli stanowisko tego wymaga) ?
Dawaj

02.06.2021 09:15

Auta są różne, zawsze zadbane, sprawdzone, bo co jak co, ale flotę mają na poziomie.
psotka

30.05.2021 23:25

Krótka piłka ! Jest ktoś w stanie powiedzieć ile doradca klienta ma podstawy na dzień dzisiejszy jakby się przyjmował ? albo chociaż czy minimalna czy więcej. Czy jest odpowiedzialność finansowa i jak w praktyce to wygląda ? Czy zmiany są po 8h czy może może np po 12h ale mniej dni pracujących ? (czy istnieją nadgodziny i jak są rozliczane).
Neoend

29.05.2021 19:04

Mi pasuje w porownaniu z noe tonbajeczka
BartTOK

15.02.2021 12:19

Wchodzę z ciekawości i co ja paczę?:) Ludzie, czy wy nie mata co robić? Pracowałem w Media 11 lat, do czasu gdy poszedłem na swoje. Teraz to dopiero mam zapier... Ciepły etacik to była pod pewnymi względami bajka. Cieszta się i i nie marudźta, bo może jeszcze nie wiecie, że może być gorzej. Zresztą małe firmy padają, a taki kolos jak ME przetrwa. A wy razem znim. Pozdro
Szeptacz pospolity

25.05.2021 11:10

A Ty widzę to samo. Albo roboty nie masz, albo dostałeś bana i teraz robisz wszystko, by oczerniać innych. Słabe
Analogia?

29.05.2021 11:14

"Gdyby Kremlowi chodziło tylko o to, żeby narzucić swoją wizję świata za pomocą dezinformacji, to przeciwdziałanie byłoby prostsze. Cel jest inny, bardziej niebezpieczny - nie chodzi o przekonanie nas do konkretnego punktu widzenia, ale o wywołanie chaosu i konfuzji. By nikt nie wiedział, gdzie leży prawda. A ona wcale nie leży po środku" Tym cytatem odpowiem na twoje, wybacz, głupie i płytkie tezy. On dobrze pokazuje jaki jest twój cel działania na tym forum. Jak już nie udaje się bezkarnie wciskać kitu tak jak do tej pory, że wszystko jest och i ach, to probujesz sprowadzić dyskusje do konkretnej osoby a nie tego czego ona właściwie dotyczy. To jest właśnie ten chaos i konfuzja. To powyżej to cytat specjalistki, który łatwo szerzej odnieść do ogólnego zjawiska internetowej dezinformacji, takiej jak i tutaj.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MediaExpert?

Kontakt - MediaExpert

Aleje Jerozolimskie 162 02-342 Warszawa

Branża główna: Agencje i domy mediowe
SebP1

27.05.2021 11:06

Czy ktos moze wypowiedziec sie o pracy jako programista w tej firmie? niestety w "opiniach" ciezko doczytac sie czegokolwiek.
No name

20.05.2021 21:37

Podejście rekruterow na żenującym poziomie. Nigdy nie spotkałam się jeszcze z takim przejawem nieprofesjonalizmu. Nie informują rzetelnie o warunkach a potem zaskoczenie że kandydat odmawia. Porażka..
Tomek

16.05.2021 15:26

Praca dla sfrustrowanych i niedowartościowanych ludzi. Sens pracowników, kierowników w media expert to siedzenie na czacie pracowniczym i chwalenie się kto, co dzisiaj sprzedał. Potem pisanie o sobie pozytywnych opinii na Google. Współczuję.... Pracowałem z ludźmi, którzy byli mistrzami sprzedaży, zarabiali gruby hajs a na końcu wszyscy na nich lecieli. Tylko dziwne, że pracowali w media expert, zrozumiałbym gdyby była to przelotna praca, a ambicje na przyszłość byłyby większe.

19.05.2021 13:57

Pracowali tam dla hajsu.
Tomek

20.05.2021 04:19

Tylko gdzie ten hajs....
Ss

19.05.2021 13:58

Czy tatuaże są akceptowane na stanowisku doradcy? Np na ręce.
Robson

09.05.2021 00:26

A więc tak.reklamy to zawsze reklamy.nawet net okłamuje.chialem kupić rower za marne 1500zl.moglem wydać jednorazowo i kupić gotówką.zamowilem i przywieźli.zadecydowalem że jednak wezmę na raty.niby zero procent.a niech będzie nawet z procentem ale jest wielkie ale.zamowilem przywieźli i z 1500 gość mówi na raty 2500 wyjdzie.wiec w (usunięte przez administratora) sobie wsadźcie rzekome 0% po pierwsze a po drugie jak to mi sprzedawca wyznał to jest chwyt marketingowy????produkty ok ale nie dla ludzi bez kasy.idziesz kupujesz i ok.a jeszcze jedno,wcisną ci jakieś ubezpieczenia za kolosalne pieniądze.podsumowanie,produkty dobre lecz naciąganie i za moim zdaniem 300% wartości.nie dla 80%ludnosci sory.taki kraj.dziekuje
Andrju

10.05.2021 20:00

Od kiedy każdy komentarz ukazujący prawdę jest stekiem bzdur?
Kolega

15.05.2021 14:34

Aha czyli teraz mamy taką strategię marketingową na odkręcenie tematu: sami pozorujemy bzdurne posty niby-klientów czy niby-konkurencji (cud - nagle zaczęły się takie pojawiać, na portalu o miejscach pracy chociaż ich miejsce jest na innych portalach), a potem sami z nimi dyskutujemy i obalamy. W końcu najłatwiej rozwiązuje się problemy stworzone przez samego siebie, znając dokładnie przeciwnika. Super sprawa. Koniecznie przybijcie tam w Złotowie piątkę sobie samemu za takie dobre pomysły. Grunt to zamieszać i zakrzyczeć c’nie? Bo żeby tak prawdziwi ludzie mogli coś napisać o tej pracy i nie być zakrzyczanym przez armie trolli - co to to nie...
Marek77-Jaw

11.05.2021 12:29

Nie wiem gdzie to zrobić, a w necie wpadłem na to forum. Chciałbym podziękować panu Erykowi, który wczoraj pomógł mi wybrać tv w Media Expert. Widać i czuć było, że facet zna się na rzeczy. Po prostu dobrze nam się gadało, a że pierwszy seans na nowym oledzie mam za sobą, to mogę napisać - super. Jeszcze raz wielkie dzięki!!!
Andrzej

15.05.2021 14:24

Jakie miasto i sklep?

09.05.2021 16:14

Nie widzę swojej opinii a więc dodam jeszcze raz. W sklepie w którym pracowałem na czasie teraz jest wystawiać sobie samemu pozytywne opinie, nawet podwójnie a potem wyskakiwać z tym na czat pracowniczy. Żenada ale niektórzy potrzebują podwójnej atencji.
Żartowniś ponury

10.05.2021 12:26

No i napisałeś dwa razy. Co to może znaczyć? ;) :)

10.05.2021 19:59

Chciałeś być chyba fajny, ale Ci nie wyszło. Post pojawił się podwójnie, gdyż gowork weryfikuje opinie, a to jest mylące. A poza tym polecam czytanie ze zrozumieniem, bo pisałem o dowartosciowywaniu siebie w pozytywnych komentarzach na własny temat. A tu o sobie nic nie pisałem. :) Po prostu żenujące jest to jak dorośli ludzie muszą zwracać na siebie uwagę, żeby poczuć się dowartościowanym.
Maciej

01.05.2021 10:32

Witam moi dwaj koledzy dostali propozycje wypowiedzenia za poruzumieniem stron z okresem wypowiedzenia zawartym w umowie.(1 miesiąc). Czemu nie dostali normalnego wypowiedzenia??? Za porozumieniem stron tracą prawo do zasiłku. Czy ma to związek z covidem?

05.03.2021 21:54

Nie polecam. Milion kierowników i żaden nic nie robi, jedyne co to się czepiają nie dając nic od siebie. Zero kompetencji a na dodatek wyzysk lepszych pracowników a pochwała dla gorszych. Jeśli jesteś ambitny i się szanujesz to znajdziesz coś lepszego ta praca(usunięte przez administratora) Warta

11.03.2021 21:05

Nie jest źle nie narzekaj.To naturalne jak jogurt z piątnicy że jak jesteś pracowity i ambitny to będziesz wykorzystywany,tak to wygląda praktycznie wszędzie chyba że masz pysk od ucha do ucha to się wybronisz,pokornością nie wiele zdziałasz,owszem utrzymasz się w pracy ale zawsze będziesz dostawał po dupie.Jak jesteś na top liście ulubionych u kierownika będziesz miał trochę luzu w innym przypadku musisz mieć twardą dupę,ale to żadna nowina wszędzie tak jest.Trzeba trochę poznać rynek pracodawców w Polsce żeby zrozumieć czym rządzi się prawo pracy.Nie myśl że gdzieś indziej będzie lepiej,musisz sam nad sobą pracować żeby nie dać się wyrolować...jak się pięknie zrymowało haha.Ludzie zawsze wymagają więcej od pracowitych,poukładanych,ambitnych,przejmujących się swoją rolą, a mniej od tych co za wiele nie wnoszą bo od takich za dużo nie uzyskają i niestety to oni są na wygranej pozycji,ale tylko do jakiegoś czasu.Nie ma recepty na idealną pracę.Twoje zalety które czynią Cię dobrym pracownikiem niestety też są twoją kula u nogi,bo jesteś mile widziany ale do (usunięte przez administratora)zadań,natomiast nieroby na dłuższą metę nigdzie się nie utrzymają,chyba że po znajomości ale nie każdy ma tyle szczęścia.

27.04.2021 21:17

Taaa podstawa już wieksza w biedronce a zapierdol taki sam

31.03.2021 12:35

Jak długo czeka się na rozmowę kwalifikacyjną? :)
Vilge

07.04.2021 16:32

Do mnie odezwali się po tygodniu od złożenia cv

14.03.2021 12:24

Marek. Bzdura nie w każdej pracy tak wyzyskują jak w tej. Chyba ktoś nie miał za dużo styczności z innymi firmami bo ja pracowałem w różnych i zdarzyło mi się pracować w firmach gdzie wymogi były adekwatne do pensji, a tu ani pensji spoko, ani atmosfery i jeszcze nikt nei potrafi nic zorganizować.
Pracownik 001

16.03.2021 10:53

Nie zgodzę się. Procedury są i działają, wystarczy się ich trzymać. Ale jest też przestrzeń na indywidualizm, na nowe rozwiązania. Jak to mówią: żeby łamać zasady, najpierw trzeba je dobrze poznać, Pozzdrawiam

28.03.2021 20:35

Hahaha ta firma i zasady hahaha
Adsm

16.12.2020 23:04

Mam pytanie ile zarabia kierownik?
ASM

28.12.2020 11:01

Sporo
Tytus

27.03.2021 19:21

ta... a jak nie wyrobisz planu to mniej niż, sprzedawca :) z resztą nawet jak wyrobisz to często sprzedawcy zarabiają tyle samo. :)
Wynagrodzenie POK

27.02.2021 14:24

Hej Czy możecie powiedzieć na jakie wynagrodzenie ( mówię o podstawowym ) można liczyć jako wieloletni pracownik POK?
Tytus

27.03.2021 19:16

Coś się zarobi
Marta

27.03.2021 00:44

Pracuje w naszej firmie dość długo i nie potrafię pojąć fenomenu marnowania potencjału "małego agd"jest to dział praktycznie samoobsługowy choć klienci oczekują zaangażowania doradców jak wiadomo na tym dziale pracuje z reguły mało doradców,którzy zajmują się głównie porządkami,wykładaniem towaru i innymi zadaniami a jest ich sporo w tym czasie połowa klientów wychodzi bez towaru.Na dużym agd czy rtv klient zaczeka na doradce bo nie ma wyjścia musi kupić lodówkę,pralkę tv jeśli mu się zepsuł tego typu sprzęt a odkurzacze pionowe,ekspresy do kawy roboty sprzątające itp produkty nie są niezbędne do tego trzeba klienta przekonać.Sama robię prawie najwyższy obrót w salonie i jestem przekonana że mogłabym wyrobić minimum 30% więcej gdybym miała więcej czasu na handel,a gdyby jeszcze jedna osoba była z nami na dziale bez problemu też wyrobiła by fajny obrót,matematyka jest prosta 10-20% większe obroty na salonach a jest ich sporo.Wystarczy trochę zainwestować w te działy uwagi ,pieniądze leżą na ulicy a w naszym przypadku na naszej szarej wykładzinie,między alejkami...
emem

03.02.2021 17:04

(usunięte przez administratora) Nie polecam pracy w tej firmie nikomu - chyba, że nie masz sumienia i nie przeszkadza Ci ciągła presja, brak życia prywatnego,a mometami nawet mobbing z góry. Niby firma ma określone procedury/zasady - w rzeczywistości wszyscy,(usunięte przez administratora) Jeśli czegoś nie wiesz nie licz na pomoc - zostaniesz odesłany do (usunięte przez administratora) wewnętrznej strony internetowej gdzie część z tych procedur jest nieaktualna (np. z 2015r), bądź nawet ich nie ma. Dla kierownictwa jesteś tylko pionkiem - nie możesz mieć absolutnie własnego zdania,(usunięte przez administratora) Jeśli wykażesz oznaki jakiejkolwiek inicjatywy czy myślenia na dłuższą metę niż 1-2 dni do przodu zostajesz momentalnie sprowadony do pionu przez kierownictwo - a jeśli to nie pomoże to cóż... możesz się żegnać z pracą. Ciągłe niedopowiedzenia z góry, obietnice lepszych dni, wypłat, które nigdy nie zostają wprowadzone, bo zawsze jest jakieś "ale". Straszny nawał pracy i brak realnych perspektyw na ich zrealizowanie w ciągu dnia - chyba, że zostaniesz nadgodziny, które niekoniecznie są zawsze mie widziane - to zależy od nastrojów w centrali). Ceny zmieniające się nawet 3 razy dziennie i co chwile inne promocje wprowadzją zamęt nie tylko wśród klientów, ale i pracowników. (usunięte przez administratora) Nigdy więcej pracy w media expert.
Olek

22.03.2021 23:42

Wolisz pracować 3-4 dni w tygodniu po 12 h i mieć 4 albo 3 dni w tyg wolnego czy pracować poniedziałek,wtorek,środa,czwartek,sobota od 13-21 ?? i nie masz 2 dni z rzędu wolnego i zero czasu dla siebie ?
Haha

24.03.2021 23:02

Stać na nogach ciesz się że masz czas na to stanie bo ja rzadko mam taki luksus,usiąść i zjeść ?? marzyciel ja nie mam czasu na tak długie przerwy ale mimo tego nie narzekam.Jest jak jest żyjemy w Polsce a nie Luksemburgu jak byś się dostał na dział rtv miałbyś więcej luzu, więc podejrzewam że musisz albo robić w piekiełku czyli małe agd albo duże agd oba działy są do (usunięte przez administratora)najwięcej pracy ale nie ma co narzekać,bo z pracą od roku różnie bywa....
Hmm

23.03.2021 11:50

Pracowałem w tej pracy dosyć krótko, ale na tyle by wyrobić sobie zdanie na temat zasad tam panujących. Najpierw się nasluchalem o super pensjach od pracowników itp a potem rzeczywistość otworzyła mi oczy... Jeśli jesteś dobrym pracownikiem to i tak Cie nie docenia, najważniejsze jest robić wyniki, a poza tym możesz siedziec na socjalu i nic nie robić. Tak właśnie wyglądało to u mnie w markecie, jeden strzelił parę gwarancji, poza tym wychodził co 3 godziny na posiłek, a w międzyczasie nic konkretnego nie robił tylko się wymądrzał. Kierownik, którego nigdy nie było, a jak był to nic nie robił lub miał dziwne problemy. A pod nim kilku innych ks którzy wykonywali każde jego polecenie. Szkoda tylko, że i tu więcej siedzenia na socjalu było i (usunięte przez administratora)się. Reasumując kilka osób które nic nie robiło oprócz zwracania innym uwagi, chociaż często te komentarze nawet nie były adekwatne do sytuacji. Brak ochrony, przez co później firma ściągała hajs z pracowników, którzy mieli obcinana pensje za nic, na dodatek musisz pracować jako magazynier i wykonywać milion innych poleceń. Ogólnie to nie polecam, te wysokie pensje są wyssane z palca, być może jeden na 6 zarobi większe pieniądze siedząc na agd gdzie i tak każdy weźmie jakąś usług, za które masz płatne. Reszta jak na tyle obowiązków uważam ma słaba pensje.

19.03.2021 17:58

Pracownik001 widzę, że ktoś odleciał tu myślami w kosmos. Widać, że niektórzy tak lubią lizać tylek osobom nad nimi, że nawet na forum ciężko pogodzić się z rzetelna opinia. A jeszcze do tego mogę dodać, że jest to firma, w której zatrudniają samych doradców klientów, zero ochrony, zero sprzątaczek, zwykły pracownik musi robić wszystko, włącznie z przenoszeniem bardzo ciężkich rzeczy, który są niezgodne z bhp a na końcu odetną mu z inwentaryzacji. Pensje nieadekwatne do pracy, a kierownicy przekraczają non stop swoje kompetencje
Zainabalkhalifa 104

29.11.2020 13:16

Przestańcie puszczać w kółko reklamę w tv bo oszaleć można! Raty nigdy 0%,a i wciskanie na siłę gwarancji= żywa gotówka na tym zarabiają. Sprzedawcy ,,polujący" na klienta. Drożyzna, omijam szerokim łukiem.
Aby głośniej

18.03.2021 09:52

Przez was to niestety nawet jazda samochodem z włączonym radiem ogłupia. I to jest smutne
Whaaaza!

19.03.2021 14:22

Ogłupia (usunięte przez administratora) Mądrym nie szkodzi. Pozdro dla kumatych
Tom

02.02.2021 13:09

Jak wygląda aktualnie sprawa zniżek pracowniczych ? Chodzi o to co ile można zakupić nowego smartfona ze zniżka.
Tom

08.02.2021 17:25

Ale z Ciebie gbur było proste pytanie o zniżkę na smartfona może lubię zmieniać telefon co rok a Ty wyskakujesz ze znajomymi i furtkami. Jeśli tak obsługujesz klientów to ja im współczuję
Name

18.03.2021 09:39

Nie słuchaj ich. Ja na te zniżki wyposażyłem chatę znajomemu bo od tego są. A jak się skończą to zawsze możesz dogadać się z kolega z pracy. A jak kupować za cała kwotę to tylko u konkurencji :)

25.02.2021 19:36

Jaki jest procent od sprzedaży?
Handlowiec

18.03.2021 09:34