FB Serwis
4 425 6 1

Opinie o FB Serwis

gortun

a z czego konkretnie zadowolony z pracy czy z ludzi z którymi pracujesz czy narzędzi co ci firma zaoferowała do pracy odpowiednie .??????

Zadowolony
@gortun 03.01.2019 23:20

Wszystko jest porfecto

amp

praca inż. jakie stawki?

Kuba

FB Serwis to firma mająca opinię bardzo dobrego pracodawcy i praca tu jest godna polecenia!!

Ja
@Kuba 05.08.2018 13:08

Tak to prawda Pracuję w tej firmie i jestem bardzo zadowolony,ale bardzo trudno się dostać. Jak komuś się uda to napewno będzie szczęśliwy.

gortun
@Kuba 05.08.2018 13:08

ile można dostać na rękę netto w FB jako kierowca B C zwykły pracownik

Zadowolony
@gortun 15.08.2018 15:53

W okolicach 6 tyś.na rękę.

baltazar
@Kuba 05.08.2018 13:08

godna polecenia a robisz cały mc i wypłaty brak na koncie to jest firma polecona za dobrą dla ciebie że ludzie nie dostają pieniedzy i nie mogą opłacić rachunków ani kupić jedzenie no prosze cie wstydził byś sie polecac taką firme

baltazar
@Kuba 05.08.2018 13:08

jesli mi nie wierzysz to popytaj kierowców i pracowników z ukrainy czy w fb w swarzedzu dostali wypłaty zawsze 15 były na koncie a teraz od 2 mc stale jest inaczej 15 to tylko w kalendarz możesz spojrzeć bo wypłaty echo. Ale czy dyrektora czy tam prezesa firmy Fb interesuje czy jego pracownicy mają na śniadanie do pracy ważne że muszą być w pracy a reszta nie liczy sie

zadowolony
@baltazar 16.08.2018 12:13

Zanim coś napiszesz głupiego to się najpierw dowiedz, bo pracownicy z Ukrainy zatrudnieni są przez agencje i to oni im płacą a nie Fb. Pracownicy na umowę wynagrodzenie mają zawsze na czas!

Mindanao
@Kuba 05.08.2018 13:08

Tak. Ma opinię bardzo dobrą a rzeczywistość jest zupełnie odmienna :) ale opinia elegancka :) tak jak psychicznie chorzy brygadziści :) i kierownicy bez jakiegokolwiek pojęcia na temat wykonywanego zawodu :) ekipa zarządzająca ulepiona z odpadów tych już beznadziejnych firm :) no dobre hhehehe

kierowca
@Zadowolony 15.08.2018 23:47

HAHAHAHA

Xxx
@gortun 15.08.2018 15:53

Najwyżej 3000.

robol
@Xxx 09.11.2018 09:07

Hahaha, 3 tysiące, chyba jak masz 250 godzin w miesiącu.

gortun
@Zadowolony 15.08.2018 23:47

to gdzie tyle zarabiają na jakim kontrakcie ciekawe

Haktywista_Dynamista:))

HR-owcy z Warszafki od 1-01-2019 roku otrzymają do podpisania rozszerzony zakres obowiązków: - Aktywne wyłapywanie Uciekających do RFN Ukraińców:)) Ci to się Napocom Nocą:))

Haktywista_Dynamista:))

Do Prezia:)) Miałeś, chamie, złoty róg, miałeś, chamie, czapkę z piór: czapkę wicher niesie, róg huka po lesie, ostał ci się ino sznur, ostał ci się ino sznur. Obłuda, Fałsz, Zakłamanie i Gazetki Propagandowe:))

Koordynator_kierownik_ FB

Powiem krótko. Jak komuś nie odpowiada praca u nas to nikogo nie trzymamy na siłę. Trzeba wyplenić warcholstwo i oddzielić ziarna od plew, więc niektórzy zostaną zwolnieni a tym którym sie robota nie podoba to proszę o kontakt i złożenie najlepiej wypowiedzeń.(i tak je dostaną) Poważnie to mogę traktować ludzi lojalnych i nieroszczeniowych, reszcie dziękuję na rynku pracy ludzi nie brakuje w obecnym czasie kryzysu, ludzie jak narazie proszą się o pracę u mnie widzę to po przysyłanych CV-kach. dla większości 2500zł to fortuna i są zainteresowanie więc o czym tu rozmawiać z warchołami?? chyba o zwolnieniach najlepiej....

Oppressor_Corpo_Banditen:))
@Koordynator_kierownik_ FB 28.10.2018 09:31

Skierowanie do Pracy: Drezno, bez języka, bez doswiadczenia, polskojezyczny koordynator 24 h pod telefonem Stawka 7 Euro Netto za godzinę, Hotel płatny przez pracodawcę, jeden posiłek gratis na terenie Budowy. Jazda sam. ciężarowym czteroosiowym od wykopu pod koparkę trasy do 2 km na terenie budowy. Wymagania Kat. C Plus kod 95. "https://www.tmg-bitterfeld.de/" Średnio przy 220 godzinach pracy ~ 1900 ewro netto. Podać telefony kolegów z Poznania ktorzy tam Pracują ? Jakieś Pytania Cfaniaczku z Bomblem w Nosie??

Haktywista_Dynamista_:))
@Koordynator_kierownik_ FB 28.10.2018 09:31

Kryzys to ty masz w swym Pustostanie Baranie. Niemcy już dawno Wypatrują Polskich Kierowców, budują dwie fabryki przy Granicy, rozmontowali cały transport międzynarodowy Dziadtransuf, wy jesteście następni w Kolejce. CV to ty masz w szufladzie ale z 2013 roku Baranie, czytaj, czytaj i płacz, po waszych oszustwach i wyrobieniu sobie "Marki" "Najlepszego Pracodawcy" w Poznaniu pozostają wam Pracownicy z Indii, Filipin i Bangladeszu. Bydzie Kierowniczyna, podnóżek Żydostfa i kilku Emerytuf wraz z Filipińczykami:))

niezadowolony
@Koordynator_kierownik_ FB 28.10.2018 09:31

Tak tak,walą drzwiami i oknami haha,plew toś ty sam chyba,szanuj drugiego,bo jeszcze ci i tego plewu zabraknie! Kupili parę sztuk nowych śmieciarek,a resztę na złom jeno się nadaje,i to ma być poważna firma panie Koordynator? Chemeko prosi się o kierowców i ładowaczy,chyba czas na zmiany :-)

były pracownik

Praca tam to zagrożenie dla zdrowia i życia . Każą Ci jechać autem , które zwykle się do tego nie nadaję. A to brak świateł , a to np. wyciek płynu chłodniczego , wady układu kierowniczego . Samochód się naprawia ale kierownictwo tego nie rozumie a jak ktoś się czepia to są teksty typu dzisiaj nie bo robota , wymyślasz , ciekawa czy w Twoim samochodzie jest wszystko sprawne . Podejście góry to żenada , traktują ludzi jak śmieci a mają ich coraz mniej dużo fajnych ludzi tam było ale każdy kto się zorientuje co tam się wyrabia prędzej czy później odchodzi , nie szanują dobrych pracowników

Oppressor_Corpo_Banditen_:))

Wielkie koncerny i korporacje zrobią wszystko by uciszyć ludzi którzy wiedzą co się dzieje. Likwidacja inteligencji (w każdej formie) jest zawsze pierwszą oznaką nadchodzących zmian. Więc jeśli uciszyć się chce krytykę ucisza się tych którzy informują o realnych zagrożeniach i manipulacjach. Ludzie ciągle wierzą, że światem rządzą politycy jednak jest to nieprawda. Światem rządzi finansjera i to ona dyktuje trendy świata według swoich potrzeb. Co więcej korporacje najczęściej nie płacą podatków a ludzi traktują jak swoich niewolników wmawiając im, że praca dla wielkich koncernów i korporacji powinna być szczytem ich marzeń. Świat tak szybko brnie w kierunku światowego niewolnictwa, że przeciętny człowiek nie jest w stanie tego nawet zauważyć jednak to się dzieje na waszych oczach. Ludzie już zapomnieli do czego doprowadza nadmierne wykorzystanie człowieka przez człowieka. Najpierw ucisk potem wojna a na koniec kilkadziesiąt lat spokoju.

Zadowolony
@Oppressor_Corpo_Banditen_:)) 26.09.2018 19:35

Przykro czytać tekst autora który nie wie co pisze,przypomina to błądzonce dziecko w czasię mocnej mgły.

Bo mogę.
@Zadowolony 27.09.2018 21:26

"błądzonce" tak jest... a teraz idź się umyj i lulu bo matka za internet się nie wypłaci. Inteligent hehehe

Oppressor_Corpo_Banditen_:))

Lubisz Napięcie (Emocjonalne) ?????, Adrenalinę oraz Stres który ciebie zabija ???, (usunięte przez administratora)), Panuf Wesołkowatych ????, Genderyzm, Poprawność Polityczną oraz szukasz swojej Śmieciarki i chcesz uwolnić Poznań od Śmieci???, lubisz sam się okradać??? godząc sie na manipulację harmonogramem aby pozbawić cię należnych ustawowo nadgodzin i premi ??? Lubisz pracować na złomowym sprzęcie zagrażającym zdrowiu i życiu ???, chcesz pracować na śmieciarkach eksportowanych przez Hiszpan jako złom pełen śmieci do RP ????, chcesz aby firma kożystała z twoich narzędzi pracy bez rekompensaty za jej amortyzację???, chcesz dalej patrzeć i godzić się na neokolonializm, wyzysk fizyczny oraz intelektualny ????, chcesz tkwić dalej w toksycznych relacjach typu Kat i Ofiara ???? kiedy Kat robi z siebie Ofiarę a z ciebie robi Kata ?? Chcesz dalej pławić się w obłudzie, fałszu i zakłamaniu które wypełzają z Propagandowych Gazetek jak w ciężkiej Komunie ??....................... Nic Trudnego, podejmij pracę w FBShicie w Poznaniu:))

ZADOWOLONY
@Oppressor_Corpo_Banditen_:)) 24.09.2018 07:41

Zazdrość przez Ciebie przemawia, zwolniony -nieudaczny były pracowniku.

wizary

nie polecom bynajmniej oddział w ŚWIERKLANACH dziwne historie się dzieją ! Przyjmowani alkocholicy bez papierów i byli pracownicy i koledzy kierownictwa i koordynatorów oczywiście nie za darmo ! ! Może ktoś się tym zainteresuje! A do reszty typu brak sprzętu i sprawnych aut to yno płakać i płakać !

klocek
@wizary 29.06.2018 08:35

RACJA !!!!! jak się wchodzi w tyłki kierownictwa i umie się mydlić oczy czyli cisnąć na wszystkich innych pracowników kity to wszystko można w świerklanach!!!!! to już dawno wiadomo że nawet historie typu ze brygadzista załatwił prace swojemu syneczkowi i to w swojej brygadzie co bardzo ciekawe !!! czyli bardzo obiektywnie co do jego predyspozycji czy się nadaje czy nie i oczywiscie pracownik idealny bo reszta to same nieroby !!! masakra !!! i w kółko to samo kto umie mydlić oczy ten jest ok PORASZKA !!! Pozdrowienia dla kilku normalnych co jeszcze zostali nie dajcie się i tępcie takie sytuacje i inne podobne

D7
@wizary 29.06.2018 08:35

Dokladnie,zgadzam się

D7
@klocek 13.08.2018 08:18

Wchodzenie w (usunięte przez administratora) w tej firmie za parę groszy i słabość ludzi mnie przeraża. Walki stan auta i całe kierownictwo ..;/

anonim

(usunięte przez administratora)

Obecny

Krytykujesz firmę,a niedawno w niej pracowałeś (aś) Niema miejsca dla takich jak ty. Dlatego ta firma jest godna polecenia i profesjonalna,wyrywa takie chwasty!!!!!!

Zadowolony

Wspuł czuję Tobie. Zostałeś wyrzucony za burtę i toniesz a tonący brzytwy się chwyta. Rozumiem jestem człowiekiem.

socket man

Potwierdzam. Oszczedności na kazdym kroku ale - nie dotyczy majstrów kierowników, logika wyglada w ten sposob - oszczedzamy na cemencie 10 zl i kupujemy (usunięte przez administratora) dla najjasniejszego za 5tys. elegancko, za kazdym razem w ten i nie inny sposob.

Znudzony

Od kiedy Grzesiu wrócił do pracy to taka nuda w tych opiniach że niema czego czytać.

Ja
@Znudzony 11.07.2018 04:39

PROWOKACJA !!!!!!!!!!!!

Znudzony
@Ja 11.07.2018 15:53

Jaką prowokacja?Brakuje tych Grzesiowych bajdur, ponowną posadą zatkano mu usta.

Ja
@Znudzony 12.07.2018 09:25

A ty ...... Zastanów się co ty piszesz.....???

Były kierowca.
@Znudzony 11.07.2018 04:39

Zajmijcie się pracą w nowych firmach- o ile ktoś was zatrudnił. Starajcie się nie dać plamy kolejny raz w życiu- tak jak wam się przydarzyło w FB. Skupcie się nad wyciągnięciem wniosków z popełnionych błędów. To czy ktoś wrócił to jest jego sprawa. Nie da się ukryć że z niektórymi z was nie dało się współpracować. Przemyślcie swoje postępowanie i wybryki w FB- czas na refleksję.

Były pracownik

W Poznaniu panuje teraz sytuacja iście z Gumisiów. Będąc na wygnaniu "Księciuniu Ightor" osiedlił się w FB i zorganizował sobie ekipę ślepo oddanych-zauroczonych Ogrów i oczywiście nie zapomniał o swoim Toudim. Będzie na pewno zabawnie...Omijajcie z daleka tę firmę-porażka.

Nie kumaty.
@Były pracownik 31.03.2018 12:28

A kto to ten księciu i o jakie wygnanie chodzi.JAŚNIEJ.Jak już coś piszesz to z sensem,tak aby inni rozumieli.

Panorama Racławicka
@Były pracownik 31.03.2018 12:28

Zapomniałeś o Lumini która kosztem kolegów chcę zostać księżniczką.Jak na razie to ona jest przywódcą Ogrów razem ze swoim księciuniem.

Ja
@Panorama Racławicka 02.04.2018 18:23

Kim jest księciniu ?

natomiastNATOMIAST
@Były pracownik 31.03.2018 12:28

To jest sytuacja 100% z kontraktu Jędrzejów )

Patrycja

@wizary Czy możesz konkretnie napisać, dlaczego nie polecasz pracy w firmie FB Serwis? Nie uwzględniłeś tak właściwie żadnych konkretów dotyczących zatrudnienia. Dlatego chciałabym Cię prosić o więcej szczegółów. Co sprawia, że masz taką, a nie inną opinię na temat pracy tu? A co do tego sprzętu - czy ten fakt został zgłoszony bezpośrednio firmie? Z jakim efektem? Zachęcam Cię do odpowiedzi.

Kierowca

Czy jeszcze istnieje oddział w Swarzędzu? Chciałbym złożyć podanie o pracę na stanowisko kierowcy.

07
@Kierowca 21.05.2018 11:35

Idź lepiej do psychiatry...........

ModelBoy
@Kierowca 21.05.2018 11:35

Istnieje , można składać cv firma nadal walczy o kolejne kontrakty

nocny marek
@Kierowca 21.05.2018 11:35

nie polecam jazda niesprawnymi autami , a jak coś powiesz to się to nie podoba i ciągle uowa zlecenie bez opcji podwyżki czy uowy o pracę

reksiu

Od kierownictwa zaczynając biorą się za coś o czym nie mają pojęcia...Kierownik i dyrektor tego (usunięte przez administratora) ktory kreci ciągle wałki na fakturach itp itd.w ciągu 12mięsięcy doprowadził do praktycznie rozpadu tej firmy w mieście Poznań...Nie ma sprzętu a jak jest to w fatalnym stanie,nie ma odpowiedniej ilości ludzi ciągłe kary spóźnienia ktoś musi być za to odpowiedzialny najłatwiej zgonić na pracowników bogu ducha winnych...Jedni pracują za 12 zł na śmieciowe umowy zlecenie przez agencje jakieś smieszne a drudzy za 2x więcej na normalne umowy o prace...I wcale tu nie ma wpływy staż pracy po prostu tak to funkcjonuje...Pracownicy ktorzy pracują po 2lata mają nadal śmieszne umowy zlecenia przez agencje i jakieś marne 12zł na h za tak cięzką prace...Kierowcy T5 są niby kierowcami a zapieprzają z łopatą czy kosiarką mają funkcje brygadzisty kierowcy i sprzątacza za tak marne pieniądze...Za nadgodziny święta soboty i niedziele mają płacone normalne stawki.....Któs w koncu musi z tym zrobić porządek to musi się skonczyć,tak dalej byc nie może..Bo ci nakręcą wałków i zamiotą wszystko pod dywan na koniec zwalą winę na innych ....

Ulga
@reksiu 07.05.2018 21:44

Lepiej dajcie na zapowiedzi i rozpowszechniajcie bzdur.

Pozytywny
@reksiu 07.05.2018 21:44

Chłopie zwolnij się pracy jest w brud Jak tak źle to po co się męczysz? Ja się zwolniłem i nie narzekam a tym bardziej nie sram głupot na forum.

Kogut
@reksiu 07.05.2018 21:44

O Boże jaki tam (usunięte przez administratora) że wystarczyło rzucić okruchy a wracają tam najwięksi krzykacze i dziubią te okruchy jak kurczaki,jak by świata poza FB nie było.

Pracownicy

W Poznaniu wreszcie zapanuje pożądek. DZIĘKUJEMY.

Pracownik
@Pracownicy 30.04.2018 22:58

Porządek piszemy tak. Umiejętność nabyta w 1 klasie podstawówki.

Pracol
@Pracownik 02.05.2018 13:29

Co się czepiasz człowieka.Najwazniejsze że zrobili z wami porządek.Twoje umiejętności wystarczyły na miesiąc.Ha ha.

Kierowiec

A niedawno tej zarazie wchodziliscie w d..e za możliwość okruchów z książęcego .Elita najlepsi z najlepszych ,i co zesrało się?Tylko ślepy nie widział tego dziadostwa.A ślepi są ci na górze bo tyle samo warci.

Ja

W Swarzędzu nastąpiła dezynfekcja zarazy. Wielkie dzięki za oczyszczenie.

Pracol

Łysy się obudził i pogonił parę książęcą teraz czas na grubego przydupaska i będzie porządek.

Kierowca..
@Pracol 01.05.2018 07:27

Ogółem to jeszcze dwóch ulubieńców pary książęcej zostaje - czekamy na dalsze kroki

07
@Kierowca.. 01.05.2018 09:27

Bez swojej szefowej niebędą szkodliwi.

Normalny

Ładowacz i kierowca pary książęcej jeszcze nadaje. Jest kwestią czasu by nastąpiła dezynfekcja zarazy.

Kierownik_Projektu_FBSerwis

Witam ponownie zainteresowanych pracą w firmie FBSerwis. Informuję że moje wypowiedzi nie muszę posiadać żadnych upoważnień do wypowiedzi pisemnych, w imieniu FB, jestem na niezależnym kontrakcie managerskim, posiadam upoważnienia do organizacji zasobów ludzkich i kierowania nimi, rozliczają mnie za efekty, bez względu na metody. Firma nawet dba o prawników w przypadku ewentualnych spraw sądowych, więc to nie mój problem. Szukamy aktualnie lojalnych pracowników ogłoszenia są na oficjalnej stronie w zakładce kariera-praca. interesują nas wyłącznie fachowcy z doświadczeniem, którzy są skłonni podpisać odpowiednie zobowiązania lojalnościowe, itp.

Nicomcbrajan
@Kierownik_Projektu_FBSerwis 06.01.2018 12:34

Nie rozsmieszaj mnie - zobowiazania lojalnosciowe ,powiadasz ,sam podpisales i teraz żałujesz ?

Specjalista
@Kierownik_Projektu_FBSerwis 06.01.2018 12:34

"Rozliczaja mnie za efekty,bez względu na metody"? Ty chyba czegoś nie rozumiesz!

Kierowca

Jak można mówić, ze bylo dobrze jak ludzie prace stracili.... od początku kontrakt byl źle zarządzany i nic się w tej kwestii nie zmieni do póki nie zmieni się kierownictwo!!! Ja pracowałem tu od początku, jeszcze za czasów Buzy i Krzycha i wiem co mówię!! Pracę w fb nie polecam.

Wierny firmie
@Kierowca 29.03.2018 12:51

Ja też pracuje od samego początku. I jest to najlepsza firma jaką mogę sobie wyobrazić. Bardzo dobrze mi się pracuje i dlatego zostaję by ją odbudować i móc was zaprosię za 4 lata na nowy kontrakt.

Najlepszy z najlepszych
@Kierowca 29.03.2018 12:51

Ci co krytykują firmę to ludzie co zazdroszczą iż nie zostają. Nieznaleźli się w gronie najlepszych z najlepszych.

Były pracownik.
@Kierowca 29.03.2018 12:51

Fb serwis pod Wrocławiem to też wielka porażka.Naobiecywali na spotkaniu świątecznym cuda a okazuje się ze to wszystko jeden wielki blef...obiecanki cacanki ,traktują człowieka jak jakiegoś z marginesu co może zarabiać za 1800 zl ze szczurami....za Trans Formers było lepiej...i dlatego dużo już osób ucieka z tamtąd tez.Jak nie zaczną inwestować w ludzi to nie będą mieli zarobków bo do pracy w śmieciach nie ma dużo chętnych...pozdrawiam

Współczuję
@Wierny firmie 29.03.2018 15:14

Najlepszą firmę nie trzeba by odbudowywać!!!!! Szkoda mi Ciebie...

Kierowca

Jakby było dobrze to nie trzeba by było ją odbudowywać !!!!

Wiśniowy

Chyba nie myślisz Paweł że jesteś najlepszy z najlepszych.Ja myślę, że jesteś bardziej PYSZNY niż najlepszy!!!!!!!!!!!!

Z głową w dół

Krew mnie zalewa że kogoś krew zalewa.Jest już po robocie i nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem !!!!!!

Z głową do góry.

Jak ktoś pisze i podpisuję się że pracuje tu od początku i wylewa falę krytyki to mnie krew zalewa.Ilu nas tu pracuję od początku?Pięciu kierowców i czterech pomocników. Ktoś nami sobie pysk wyciera.Dobrze mi się pracowało ,kasa się zgadzała a zgrzyty są wszędzie.Odchodzę bo dobre się skończyło,na niepewność mnie nie stać.Idę tam gdzie mnie chcą i wiem że sobie poradzę a jęczą ci którzy mieli tu za dobrze jak w przedszkolu a gdzie indziej raczej sobie nie poradzą.Pani A.wybrała ludzi z którymi będzie się jej dobrze pracować i życzę im powodzenia.Tym co tak skrzeczą też bo skończyła się ochronka.

Kierowca
@Z głową do góry. 27.03.2018 18:29

Brawo skarpeta. W 100% zgadzam się z tobą. Zostali wybrani najlepsi z najlepszych.

Odani pracownicy

Szkoda.......szkoda.......szkoda po stokroć szkoda że nasza pani Agata zapuźno objęła funkcję koordynatora. Jeden rok wcześniej i zdołała by firmę uratować.

Kierowca
@Odani pracownicy 26.03.2018 21:11

Pani kordynator ma kompetencje minimum na PREZES RADY MINISTRÓW i tego Jej życzymy !!!

Panorama Racławicka
@Kierowca 26.03.2018 21:16

Dokładnie. Słyszałem też, że wkrótce rozwiąże problem głodu na świecie i odkryje lek na raka. Jest już na ostatniej prostej by tego wszystkiego dokonać.

Kierowca

Odradzam prace na kontrakcie w Swarzędzu. Pracuje tu od początku i od początku było źle, ale człowiek mial nadzieję ze sytuacja się poprawi i starał się w pracy jak mógł. Kierownik kontraktu nie ma szacunku do ludzi, nie zna się na sprzęcie, obcina premie za wszystko, zatrudnia ludzi bez doświadczenia, np. Dyspozytorem jest młoda dziewczynka, ktora duzo szumu robi i tyle. Kontrakt ma sprawe o mobbing, często jesteśmy zmuszeni jeździć na rejon zepsutymi smieciarkami.... ja zmieniam prace i odradzam wszystkim.

Kierowca
@Kierowca 26.03.2018 12:34

Obecnie dyspozytorem jest najbardziej kompetentna osoba od początku fb. Wielka strata że od początku nie piastował tego stanowiska,wtedy firma napewno by przetrwała /Pani kordynator jeszcze odbudujemy te firmę,kwestia czasu/

Kierowca
@Kierowca 26.03.2018 15:29

żaden kierowca, ani dyspozytor nic tu nie odbuduje. Decyzje zapadają w centrali, musi byc dobry kierownik kontraktu, aby to odbudowac a jak narazie się na to nie zanosi

Remigiu
@Kierowca 26.03.2018 12:34

Mloda czy nie mloda jedyna ma pojecie co się dzieje i jak w miare ogarnac (usunięte przez administratora) ktory pozostal. Ilu było przed nia Gdzie ci wszyscy co pouciekali z placu boju... Szacun dziewczyno glowa do gory i nie ogladaj sie na ten jad wynikajacy z czystej zazdrosci i zawisci. Z tego ci ludzie z fb zawsze bylo znani. Przygladsn się i boki zrywam jak nagle zmienia się podejscie widzieliśmy wszyscy jak jej nie bylo co sie dzialo ostatnio...Zycze ci powodzenia i trzymam kciuki opuszczajac szeregi.....

Robol

Dwa dni odpoczynku od FB. Atmosfera fatalna,dwa albo trzy obozy.Jedni o nowej pracy ,drudzy psiupsiają za plecami trzecich ,już nawet nie kryjąc się z układów panujących od dawna w firmie ,kawki, słodycze jak człowiek patrzy na to to go mdli.

Zostaw opinię o FB Serwis - Poznań

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FB Serwis