BEST POLAND

Zabrze

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 336 ocen.

BEST POLAND
2336

Opinie o BEST POLAND

Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BEST POLAND

Aaa

Jestem z Siewierza i z chcecią udzielę informacji na temat polityki tej firmy oraz „pachołków” które do was zjechali oraz zjada :)

Cleo
@BYŁY Pracownik w Electroluxie 08.05.2018 14:11

To trzeba było się uczyć i założyć swoją firmę, a nie teraz narzekać

Cleo

Wszyscy jesteście idiotami. Praca jest spoko, zależy jakie się ma podejście, jak komuś nie chce się pracować to będzie wymyślał niestworzone historie.

Dominika

@ona2812, widziałam, że byłaś zainteresowana pracą w BEST POLAND. Zdecydowałaś się wysłać swoje CV? A może już pracujesz w tym miejscu? Upominam osoby wypowiadające się poniżej, że komentarze pisane w wulgarnym i obraźliwym tonie, a także te nie mające związku z dyskusją, zostaną usunięte przez administratora forum.

Zirytowana
@Dominika 14.05.2018 23:32

A nie moze ktos Ciebie usunąć?

Arti

Jak się Karaś sprawuje? Uważajcie na nie go to podp.....cz i (usunięte przez administratora)

BYŁY Pracownik w Electroluxie

Kaj jest ta premia miesieczna w wysokosci 450 zł kaj jest premia 3 miesieczna a jest jak pójdzies na L4 do 4 dni przez 3 miesiace a złam rekę a ciul masz drugą xD pozdrawiam pracowników Były pracownik zadowolony z nowej pracy która mi daje na reke 2200 czyli netto tak ze 1850 biednie XD

Witold

Sami sobie psujecie atmosferę w pracy a później jest narzekanie?

aaa...ale
@Witold 22.04.2018 15:25

DOKŁADNIE!!

Zozo

Co tam na magazynie nowego?

Dlugostazowa
@Zozo 16.04.2018 15:53

(usunięte przez administratora) Kiedyś był włoski teraz jest polski.

Ola

Witam czy ktos z osób brakujących w BEST POLAND był dzis na szkoleniu z firmy Lenax w Gliwicach?

ona2812
@Ola 20.04.2018 13:38

Chciałam zapytać jak wygląda sytuacja na montażu? Jest ciężko, czy warto spróbować?

HATER

W hali mechanicznej panuje moda(trendy) na łapaniu pracowników pod wpływem alkoholu chyba tam dupne liderki dwulicowe dostają od zarządu premię za KONFIDENCJĘ .One i inni lizusy i konfitury robią sobie wrogów wśród pracowników.

Agent Konfident
@HATER 18.04.2018 11:18

Ja tajnie donoszę na pracowników i na pracownice przełożonym robię tajnie fotki smartfonem na ludzi którzy zamiast pracować to lecą w kulki(gadają ze sobą podczas pracy) nagrywam rozmowy ludzi na przerwach przeciwko kierownictwu(plotki) i sprawia mi to satysfakcję jak cierpią potem pracownicy fizyczni upominani przez swoich przełożonych.

Meduza

Witam Takie pytanko mam do aktualnych pracowników- ponoć jest w tej firmie coś takiego jak premia miesięczna produkcyjna. Czy rzeczywiście jest ona co miesiąc czy to tylko taka legenda? Druga kwestia - soboty są płatne 100% czy do wybrania?

Biuro
@Meduza 15.04.2018 10:59

Premia zalezy od tego czy osiagniete sa wskaźniki czyt. bardzo rzadko. A soboty sa do wybrania.

Biuro

Fizole jak wypłata ha ha hi hi nie było na czas albo mało niektórzy będą płacić swoje kredyty --odsetki w bankach ha ha hi hi.Electrolux cały czas was wszystkich będzie robić w chu..Niech wprowadzą swój regulamin wewnętrzny-okres rozliczeniowy 4-ro miesięczny,cztero brygadówka,soboty do wybrania,oraz zabiorą wam premię kwartalną i stażowe to dopiero wam będzie wesoło ha ha hi hi

Xxx
@Inżynier 11.04.2018 15:37

A ja uważam, że do takich umysłowych jak ty powinno się strzelać :)

znany

szanujcie Agatę , bo tam przyjadę.. a za nie długo i tak tam będzie pomoc...

Baba Jaga
@znany 09.04.2018 18:44

ktos Juz kiedys Tam napisał jak wygląda sytuacja prosze przeczytac wszystkie komentarze i samemu dojsc do wniosku

Konfident

No jak tam fizole?Za niedługo Electrolux wprowadzi takie porządki,że będziecie chodzić jak w zegarku.Zapanuje wręcz pruska dyscyplina :)

Oczywisty
@Konfident 07.04.2018 12:09

Synku Simens zakłady 2wojna światowa mowi ci to coś ? elektrolux dokładnie ten sam model biznesowy prowadzi brawoooo

Dj johansen

No ten cudowny przesławny se...sra..ny elektrodups juz pokazał gdzie ma pracowników i swoje zakłady 10 ty a wypłat jak niema tak niema gratuluje tej inwestycji w zabrzu te 30ml chyba z pracowników chcecie zainwstować poprostu niewypłacać wynagrodzeń żenada i kupa gów.....na tyle na temat elektrodupsa

anonymous

Witam czy ma ktos może nr do kadr bo nie moge znajść a potrzebuje , z góry dzieki

PracoHolik404

Same Nieroby....

Nierob nr 1
@PracoHolik404 08.04.2018 11:09

I ty . Coz za zaszczyt :)

BYŁY PRACOWNIK

KOCHANI CO SŁYCHAĆ CIEKAWEGO U PANA ZBIGNIEWA Z. ? PRACA POD JEGO SKRZYDŁAMI BYŁA NAJWIĘKSZYM ZASZCZYTEM MOJEGO ŻYCIA A LOGISTYKA POD JEGO RZĄDAMI BYŁA JAK SZWAJCARSKI ZEGAREK TYLE ŻE KUPIONY NA BAZARZE U RUSKICH

Za dużo!!

Twoje pomowienia zostaly zgloszone na Policję. Ciekawe czy będziesz taki odważny.. Pozdrawiam

Żaden Nick.poprostu Greg Chudy

PANIE I PANOWIE nazywam się Grzegorz Ch.stara gwardia wie o kogo chodzi dodam że pracowałem na lakierni ,nie zawsze było lekko ale ludzie z którymi miałem okazję pracować ....włosi logistyka magazyn biuro mechaniczny.montaż to było coś zajebi...kwestia dogadania się jaki ty dla innych tak inni dla ciebie.jasne że spiny były ..normalne to jest robota ale kto was tam trzyma?narzekanie na warunki?wiecie jakie pieniądze się tam zarabia,a jednak umowę podpisujecie więc what The fuck.rozwala mnie ta Polska mentalność.wierzcie mi że gdybym miał możliwość powrotu nie zastanawiał bym się długo fajne 8lat.wiele się nauczyłem.pracowałem z każdym rodzajem człowieka wieżcie mi,sam miałem wiele za uszami ale czy k8edylolwiek obsmarowywałem kogoś na forum???jasne że miałem żal w końcu oskarżono mnie o sabotaż którego nie było ale życie się toczy dalej.Pieprzycie na temat Zibiego?śmiech na sali.zapraszam do mojej obecnej pracy a wrócicie z pocałowaniem ręki.

Nieswiezyniestary
@Żaden Nick.poprostu Greg Chudy 05.04.2018 22:46

Nie tylko stara gwardia Cie pamieta bo troche nowsza tez wie kim jestes. W koncu o Tobie , bialych kreskach i Twoich bylych pracownikach kolezkach kraza legendy .

Realista

Grześu niestety ale czarne chmury wiszą nad starymi pracownikami z bestu a wizje nowego molocha są poprostu dramatyczne to o czym pisałes w innych postach masz świętą racje że best juz niewróci zostaną zabrane wszystkie dodatki o ktore 12lat walczylismy nie było tego wiele ale zawsze coś elektrodups juz dał co niektórym do myślenia i szczerze to juz naprawdę niema do czego wracać wegetacja i rozgladanie się za nową pracą to jest temat główny na tapecie ta cała propaganda o elektrodupsie jaki to on wielki jakie to miliony zarabia i ilu niewolników na całym świecie ma to pierzenie o czymś czego nikt nikt nie widział zakłady owszem wypacykowane kasa jest ale tylko i wyłącznie na rozwój zakładu niestety dla tych co tam pracują niema i nigdy nie bedzie standart wynag i to wszystko tylko sentyment do kilku starych pracowników reszta to chłam pozbierany z ulicy

Żaden Nick.poprostu Greg Chudy

A wam krasnale zawsze coś nie pasowało .bó za ciepło bo za zimno bo za krótka przerwa bo to bo sramto.macie socjala premie.stażowe.mało mało mało mało.japitole co za ludzie.czasami żeby było dobrze potrzebny jest efekt nowej miotły więc zwolnijcie się marudeży a wszędzie indziej będziecie mieli albo tak samo albo gorzej .szkoda mi was

Czysty
@Żaden Nick.poprostu Greg Chudy 05.04.2018 22:54

Pamiętam Cię jak biegałeś boso po lakierni z noskiem przyprószonym białym proszkiem ,notorycznie spóźniony pieniacz,a twoim ulubionym zajęciem była szydera ze swoich pracowników.To se ne wrati ...

Żaden Nick.poprostu Greg Chudy

Cholera ciężko mi przestać ale 3 lata milczałem. Skoro narzekanie na tym waszym forum to powiem wam że pracuję teraz z byłymi pracownikami bestu i powiem wam że po tych 3 latach ktoś narzeka na Besta?buchacha odpowiedź brzmi NIE....pisaliście również na mnie różne bzdety ponieważ byliście na tyle fałszywi że nie mieliście odwagi mi tego powiedzieć w oczy same jakieś anonimy....brrrr co jest z wami?czytam tylko logistyka zła i niedobra ,biuro złe .Włosi okrutni,kobiety złe. O wy niewdzięczni pracownicy ....oto moja rada bądźcie wpożądku dla ludzi a ludzie będą wpożądku dla was chyba że się trochę wam w głowach papierniczy tak jak mi niefortunnie się to zdążyło a będzie dobrze.raz jeszcze pozdrawiam wszystkich tych któż nie tolerowali oraz tych którzy mnie szczeże znienawidzili. Pa mordki

Żaden Nick.poprostu Greg Chudy

A i jeszcze jedno 3h z dala od Simone carmine daniele i Andrei.Grzegorz Chudy.dla mnie była to najlepsza praca.pełen luz

Legia to stara k**wa

JEŻELI UWAŻACIE ZE ZBYSZEK TO GENIUSZ LOGISTYKI I BULO ZŁE, ZMAGAZYN ODPOWIADA KTO INNY I CHYBA NIE WIECIE CO DZIEJE SIĘ TERAZ NA MAGAZYNIE. TAKIEGO SYFU NIGDY TAM NIE BYŁO. NOWI KIEROWNICY ZMIANY A W SZCZEOLNOSCI ARCYGENIUSZ LOGISTYKI Z ELEKTROLUXA AGATA KTÓRA NIE POTRAFI ZARZĄDZAĆ LUDŹMI, NIE WIE CO MA ROBIĆ. SZKOLENIE NOWYCH LUDZI NIE ISTNIEJE, DZIŚ PRZYCHODZISZ DO PRACY JUTRO JUŻ MUSISZ UMIEĆ I SIĘ WYRABIAĆ JEŻELI NIE TO SIĘ NIE NADAJESZ. TOWAR I ZWROTY SĄ WSZĘDZIE TO JAKIŚ CYRK. ROTACJA WIĘKSZA NIŻ W KIBLU MIEJSKIM. LUDZIE Z MAGAZYNU SIĘ NIE LICZĄ, JEŻELI INTERESUJE CIĘ PRACA TYLKO NA PRODUKCJE TAM TERAZ MAJA WIĘKSZY LUZ.

znazny
@Legia to stara k**wa 22.03.2018 12:02

szanujcie Agatę bo tam przyjadę...

Dlugostazowa

Uwlaczajace jest to jak zostały potraktowane liniowe z okapów. Po co były te śmieszne testy i rozmowy skoro od razu można było powiedzieć nie chcemy żadnej z was, (usunięte przez administratora)Liniowe z silników szukajcie sobie lepiej pracy bo was też niedługo wyje**ą bez mydła.

Zniesmaczony

To uwłaczające,że dla nowych pracowników nie ma nawet szafek i ubrań roboczych.Po cholerę robić rekrutacje skoro nie można zapewnić tak elementarnych rzeczy?Skoro początek tak wygląda to można się domyślić jakie "porządki" panują w tym zakładzie.

Człeniu
@Nena 23.03.2018 22:59

Ależ ty pustak jesteś.. Jak hr albo te (usunięte przez administratora) z montażu. Pomyśl malowana lało!! Chciałabyś cyckami na hali świecić??

Kibic Legii Warszawy

Zb***ek, Da**an, dwa P*D*Ł*, hej! hej!

Zatroskany

Pozdrawiam sympatycznego,łysego Pana(specjalnie z dużej) w okularach oddelegowanego bezpośrednio z firmy Electrolux aby w końcu zrobić z tym polskim piekiełkiem porządek.Dość mobbingu,układów i specjalnych kast.Pora wprowadzić zachodnią kulturę pracy a nie utrzymywać przy życiu ten polski chlew!

anonim

(usunięte przez administratora)

Nikt nic nikt

Stan po spożyciu alkoholu zachodzi od 0,2 promila. Poniżej można prowadzić samochód. Uważajcie na Siebie bo konfidenctwo się szerzy.

KAPITAN PLANETA

KOCHANI PRACOWNICY CZY MOGĘ PROSIĆ WAS O OPINIE JAK SIĘ PRACUJE W LOGISTYCE I CZY MOGLIBYŚCIE UDZIELIĆ MI INFORMACJI NA TEMAT ROTACJI PRACOWNIKÓW W DZIALE LOGISTYKI I CZY PRACUJE U WAS DALEJ GENIUSZ LOGISTYKI PAN ZBIGNIEW Z. ?

Dominika

@HATER, @Agresor, @Człeniu, nie uważam, aby Wasze komentarze wnosiły coś nowego do dyskusji na temat tego pracodawcy. To nie jest miejsce na plotki dotyczące kolegów z pracy. @polooo, rozumiem, że jesteś zainteresowany pracą w BEST POLAND? Zdecydowałeś się już aplikować?

Człeniu
@Dominika 19.03.2018 15:42

Czy Ty czytasz do czego się odnosisz? Jeśli pracodawca dba oto by pijani nie pracowali to chyba dobrze. To to nie jest dyskusja o pracodawcy? To o czym?

Zostaw opinię o BEST POLAND - Zabrze

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BEST POLAND