BEST POLAND

Zabrze

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 404 ocen.

BEST POLAND
2 404 6 1

Opinie o BEST POLAND

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Przeciwnik

Jestem przeciwny temu, że liderzy nie widzą lub nie chcą widzieć ani nie reagują kiedy na linii iskrzy bo trafi się (usunięte przez administratora) która psuje atmosferę i ma z tego satysfakcję. Mamy o wszystkim informować tych z góry, że dzieje się źle? Chociaż po ostatnich akcjach i tak nie widać poprawy!

Nie nowy ale tez nie stary

Zastanawia mnie, czy te nowe ustalenia dotyczące kar finansowych od Góry za przewinienia będą obejmować całe linie jako "jedność" czy konkretne osoby.

Przeciwnik
@Nie nowy ale tez nie stary 14.08.2018 17:58

Z tego co mi wiadomo to konkretne osoby

XYZ

Była już wypłata ?

Przeciwnik
@XYZ 09.08.2018 14:59

A na koncie nie masz wpłaty wynagrodzenia?

Szukasz pracy?

Były pracownik

Jak sytuacja na hali mechanicznej?? Jak atmosfera, ruchy kadrowe itd??

Tony Rock

Czy myślisz o uzyskaniu bardzo potrzebnej pomocy finansowej? Czy chcesz dostać pożyczkę prawną? Czy myślisz o założeniu własnego biznesu? Czy masz długi do zapłaty? Czy chcesz zapłacić czesne w szkole? Czy potrzebujesz pilnej pożyczki na opłacenie rachunków? L ly lần thử lại bạn muốn. Pomożemy Ci z wszelkiego rodzaju pożyczkami. Pożyczki, pożyczki dla biznesu i studentów, pożyczki? Pożyczka prywatna Dajemy wszelkiego rodzaju 2% pożyczki na stopy procentowe po więcej informacji Skontaktuj się z nami przez e-mail {fhacyberservics@gmail.com} INFORMACJE DOTYCZĄCE: Kwota kredytu: Imię i nazwisko pożyczkobiorcy: Dane kontaktowe kredytobiorcy: Stan i stan: Miasto: Narodowość: Finansowanie pożyczki: Czas trwania pożyczki: Status cywilny: Poprawka: Płeć: Miesięczny dochód: E-mailem: fhacyberservics@gmail.com Numer telefonu: +1903) 568-0039 Pan Tony Rock Konsultant generalny

Pracownik liniowy

Jak się nie spróbuje pracy w tej firmie to nie ma co sugerować się pozytywnymi i negatywnymi opiniami innych. Ja spróbowałam i mogę się wypowiedzieć. Praca ogólnie ok: z tym ,że zależy gdzie się trafi, do kogo i na kogo. Z pewnością trzeba uważać co się mówi,do kogo i przy kim- nigdy nie wiesz kto Cię podpieprzy i jakie będą z tego konsekwencje oraz nie dać się wykorzystywać!. Niektórzy liderzy mają swoich pupilków co widać gołym okiem i Ich faworyzują, a reszta "musi" z Nimi konkurować by być zauważonym. Mi osobiście nie zależy na tym, ponieważ robię swoje i mam wyj..e. Co do temperatur: przegięcie z tym ,że oczekujesz za każdym razem na decyzję jak na wyrok czy będzie dodatkowa przerwa czy też nie. Poza tym co chwila próbują coś udoskonalać żeby lżej się pracowało, a tak prawdę mówiąc skutek jest odwrotny, ponieważ lżej może jest ale Wam tyle,że na sumieniu.

Nowy

Jestem nowym pracownikiem , mam pytanie z jakiego banku firma robi przelewy na wypłaty?

Bestowka
@Nowy 05.08.2018 19:05

Nie zdziw się jak 10tego nie dostaniesz a później lub nie całą.

Tajny Agent

Temperatura w hali mechanicznej na drugiej zmianie 30-07-2018 była 39C.Ja się pytam związków gdzie te dystrybutory wody,pewnie będą jak lato się skończy czyli wrzesień lub październik. Jak nie będzie wody wciągu tygodnia zgłaszam to PIP i do gazety Głos Zabrza co tu się wyrabia w Electrociulstwie.Z dodatkowymi przerwami też robią problem ch... i ku...

Bestowka
@iku 01.08.2018 07:49

Piszcie do pipu. Ja się uwolniłam od tej firmy i się bardzo cieszę

Patryk

Podpowiedzcie czy firma prowadzi rekrutację? Warto szukać w firmie swojego miejsca?

Zachwycona
@Patryk 25.07.2018 15:35

Naprawdę warto. Super atmosfera. Ludzie pomocni i koordynator z metra cięty na mechanicznym złoty facet. Uwielbiam jak mu łysina w słońcu lśni. Pucowalabym mu ją dzień i noc.

Tajny Agent

Ludzie uważajcie na szefa montażu bo to niezła z niego konfitura,ludzi co stoją pod zegarem za minutę wyjścia z zakładu pracy donosi dyrektorowi,uwaga bo nagany się posypią.

GO WORK

LUDZIE @Dominika to moderator forum.... Musi podkręcać forum aby zebrać jak najwięcej informacji dla ludzi odwiedzających tą stronę. Idioci

Prawilny
@GO WORK 18.07.2018 12:25

Go work wg regulaminu nie wolno nikogo obrażać. Czy możesz sam siebie usunąć albo moderator Dominika?

Bestowka

Czyżby Julia już nie pracowała?

Xxx
@Bestowka 15.07.2018 00:20

Podobno za ta akcje z badaniami. Ale ja podejrzewam ze to byl tylko pretekst. Julia jest zbyt dobra i profesjonalna osoba zeby taka maniane oejebac. Szkoda. Jedyna osoba z ktora szlo cos normalnie zalatwic. Bo z tych nadetych pawii z Electrodupsa tez nic dobrego nie bedzie

Pocieszny

Uważajcie na tego cwaniaczka co zastępuje krótkiego!!

Dominika

@Bestowka Przypominam, iż na wolno tutaj posługiwać się danymi personalnymi swoich współpracowników - dotyczy to także samych imion. Jeśli jednak chciałabyś napisać coś merytorycznego o specyfice pracy w BEST POLAND - zapraszam. @Czlowiek Rozumiem, że zarobki w wyżej wymienionej firmie nie spełniają raczej Twoich oczekiwań, ale to już raczej kwestia indywidualna. Jak długo tam pracujesz? @Ordynator A jak myślisz - z czego może wynikać chaos w tej firmie? Jednocześnie wszystkim przypominam, że na forum nie wolno nikogo obrażać i wyzywać, zabronione jest również posługiwanie się wulgarnym słownictwem.

HATER
@Dominika 14.07.2018 12:26

ACHTUNG ludzie to jest SPAM ta pani rozpowszechnia wirusy swoimi postami.

Cleo

Wszyscy jesteście idiotami. Praca jest spoko, zależy jakie się ma podejście, jak komuś nie chce się pracować to będzie wymyślał niestworzone historie.

HATER
@Cleo 05.07.2018 11:35

Wieśniaka to se poszukej w twojej familii-gorolico za Buga

Arti

Jak się Karaś sprawuje? Uważajcie na nie go to podp.....cz i (usunięte przez administratora)

Zabrzanka
@siewierzanin 10.07.2018 18:48

A to dlatego taki pewny siebie i tak fika.

Czlowiek

Wczasy ... zal powinnisci się wstydzić za to mi starczy jechać nad Bytomke i nic więcej.....

Wsciekly
@Czlowiek 10.07.2018 13:57

Zawsze tak bylo w tym zakladzie , ze Ci co tyraja najwiecej dostaja najmniej tylko dlatego , ze zarabiaja wiecej w ciagu roku zeby utrzymac rodziny i zyc jakos normalnie. A leserzy L4owcy dostana najwyzsza pule bo maja wszystko w (usunięte przez administratora) i swietnie in sie zyje. Zlikwidowac to w (usunięte przez administratora) a nie jeden za ciezko zarobione pieniadze drugiego żeruje. Paranoja

anonymous

Mo już ktoś wypłata?

Pyskacz
@lopez 09.07.2018 16:52

Wypłata jest ale gdzie ta powyszka 5%

Obiektywnie

Hmm,niedługo chyba będą gwiezdne wojny na zakładzie bo ktoś świetnie zbalansował matryce umiejętności:). Jak dni mają po 40 pkt inni mają po kilka. Druga sprawa że stanowisko o największej rotacji czyli pakowacze dostają właściwie wcale tych punktów w porównaniu do ludzi na linii więc tylko patrzeć jak będą się zwalniać lub chcieć robić na linii właśnie. Teraz cały zakład patrzy sobie na ręce,czemu on ma a ja nie. Brawo zarząd.

Ordynator

Na mechanicznym jest totalny bałagan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z METRA CIĘTY TEGO NIE OGARNIA I JESZCZE TE DZIEWCZYNKI W POMARAŃCZOWYM...CO TO JEST ?!?

Pracownica38

A co powiedzą panie, które rozliczają wypłaty? Te notoryczne i niedopuszczalne pomyłki w wypłatach, jak można tak podchodzić do sprawy??? Pomyłki nr kont, wypłaty w wysokości 200-300zł. Czy same sobie też tak naliczacie?

Grzegorz G
@Pracownica38 13.06.2018 10:25

To sa oszustki albo brak im kompetencji

Heisenberg

Mam pytanie do pana Dyrektora. Kiedy ten kłamca (Główny kierownik działu mechanicznego) przestanie wrzeszczeć na ludzi? Może to est normalnie dla Electrolux, ale już dość! Z góry dziękuje.

Dominika

@Pracownik Dobrze, że chociaż osoby z najbliższego otoczenia pracy są w BEST POLAND w porządku. Jak długo już tam pracujesz? @Grzegorz G Staram się zrozumieć Twoje rozżalenie spowodowane złymi doświadczeniami z wyżej wspomnianym pracodawcą, ale pamiętaj, że na forum nie wolno nikogo obrażać i posługiwać się wulgarnym słownictwem. Kwestię opóźnień wypłat może należy zgłosić zarządowi, prawda?

Grzegorz G
@Zawiedziony 02.07.2018 01:34

Pracuje tam lata i zrobila sobie dodatkowy dochod.Jak sie nikt nie odezwie to jej wpadnie jakis hajs i tak z kazdego po 50zl to wychodzic musi niezle.Mogla by sobie diete zapodac jakas odchudzajaca

Grażyna

Ten się nie myli kto nic nie robi!!!

Pracownica38
@Grażyna 17.06.2018 20:47

Jakbyś pracowała w banku i podkreślam notorycznie się myliła to sądzisz że byś tam pracowała? Niektóre zawody nie znają tego że sie nie myli ten co nic nie robi. Po to ktoś się uczy i bierze na siebie odpowiedzialność aby wszystko miało ręce i nogi. A po drugie na produkcji jak sie pomylisz to masz upomnienie bądź naganę więc wszędzie wyciąga sie konsekwencję ale niestety nie od tych pań....

Grzegorz G

Firma jest do (usunięte przez administratora) a najbardziej ta gruba blondyna ktora zajmuje sie wyplatami itd.Juz nie pracuje w tej firmie a dalej musze sie prosic o pasek z wynagrodzenia za mc kwiecien i o zalegle pieniadze.Gruba blond swinia z kadr porostu wciska kit za kazdym razem ale do czasu

Grzegorz G
@Taki tam 29.06.2018 11:39

Bylem ale mnie zwiodla pod pretekstem ze wysle mi na maila pasek z wynagrodzenia za mc kwiecien na drugi dzien.Potem jeszcze sie kilka razy przypominalem i nic.

Dominika

@Pracownica38, widzę że poruszyłaś temat pieniędzy, jak wiele osób na tym forum. Ja jednak jestem ciekawa atmosfery w firmie, mogłabyś powiedzieć coś więcej jako pracownica BEST POLAND? Jak traktowany jest pracownik, jaka jest atmosfera wewnątrz firmy? Takie opinie są bardzo pomocne.

Pracownik
@Dominika 24.06.2018 16:45

Kierownicy jak to kierownicy, natomiast osoby z linii bardzo miłe

Dominika

@ona2812, widziałam, że byłaś zainteresowana pracą w BEST POLAND. Zdecydowałaś się wysłać swoje CV? A może już pracujesz w tym miejscu? Upominam osoby wypowiadające się poniżej, że komentarze pisane w wulgarnym i obraźliwym tonie, a także te nie mające związku z dyskusją, zostaną usunięte przez administratora forum.

HATER
@Dominika 14.05.2018 23:32

Kobieto nie masz co do roboty tylko SPAM-ujesz na tym forum, który kolejny raz piszesz takie badziewie każdy ma wolę co pisze na forum jak nie będzie podobać się Adminowi to będzie cenzura.OK

iku

Nowi pracownicy dostają ubrania robocze i szafke?

iku
@Pracownik 11.06.2018 19:25

@Pracownik dzieki za info

Witold

Sami sobie psujecie atmosferę w pracy a później jest narzekanie?

HATER
@Witold 22.04.2018 15:25

To zarząd i kierownictwo psują atmosferę w tej firmie chamsko wykorzystują swoich pracowników i nie mają podejścia do ludzi a potem są problemy np.dupna kierowniczka zmiany-karierowiczka o operatorów wózków widłowych. niedługo wszyscy odejdą i sama będzie je..ć w robocie jakie ona ma doświadczenie zawodowe tak samo jak puste liderki z mechanicznego

Ulka

Może firma nie jest idealna ale czy są idealni pracownicy?

Ja
@Ulka 04.06.2018 17:56

Pracownicy są do (usunięte przez administratora) Wszyscy do zwolnienia. Lepsi są z Electroluxa.

Zostaw opinię o BEST POLAND - Zabrze

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BEST POLAND