Euro-Inwest Projekt S.C.

Ruda Śląska

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 38 ocen.

Opinie o Euro-Inwest Projekt S.C.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro-Inwest Projekt S.C.

Igor

Mam wrażenie, że konkurencja wzięła się do pracy i chce mocno dokuczyć!!

Ola

na dzien dzisiejszy tj.17/11/2017 Szukaja specjalisty ds.organizacji wyjazdow zagranicznych.Zadzwonili do abym stawila sie na rozmowe kwalifikacyjna w przyszlym tygodniu. Po przeczytaniu Waszych ww. niepochlebnych opini zadzwonilam do nich i zrezygnowalam.Szkoda czasu na takiego pracodawce!

Kasia
@Ola 17.11.2017 12:18

No właśnie zrobiłam to samo ???????? Szkoda czasu

fizyczny J

Odradzam !!! jeśli jesteś hazardzistą i lubisz ryzyk to coś dla ciebie? Wypłata jak gra w ruletkę, albo dostaniesz albo nie !? A jak dostaniesz To nie taka jak wypracowałeś ! Pomniejszoną nawet o 70 godzin lub lub ze stawki z 12 do 7 zł tylko kadra kierownicza się martwić nie musi zbytnio dostaną swoje! Nie wspominając że są niekompetentni bez wiedzy jakiejkolwiek ! Są tacy kierownicy którzy nadają się jedynie do wynoszenia gruzu... jednak ci mają dobrze , byle debil jest kierownikiem na danym obiekcie , gdzie powinni być pomagierami do prac pomocniczych ... natomiast o fachowców się nie dba wiec uciekają nawet po kilku dniach ! Ostatnio był przyjęty facet ogarnięty i fachura widać było. Jako że był ogarnięty szybko się zorientował gdzie wlazł ! Raz dwa dał dyla i tyle go widziałem. Polityka tej firmy to jest nie normalna dlatego pracuje tam wielu pomagierów Byle osioł jest kierownikiem, a ludzie z znający się uciekają! Polityka tej firmy to nie ważne kto? ważne że jest za niego roboczo godzina np 40zł i najlepiej z tej puli zapłacić pracownikowi np nawet 8 zł za jego roboczo godzinę z tej polityki firmy wynika tak : nie ciesz się jeśli przepracowałaś dużo roboczo godzin. Bo albo promocja i przytną ci godziny albo ze stawiki zrobią równanie . Ale tak jak wspomniałem pracując w tej firmie musisz lubić ryzyk i duże napięcie nie pewność co do adekwatnej stabilizacji finansowej za wypracowane roboczo godziny .

Pracownik EIP
@fizyczny J 15.12.2016 16:46

Chyba firmy sie pomylilo bo robie w EIP i czegos takiego nie znam.

robol
@Pracownik EIP 09.11.2017 11:18

nie ściemniaj panie bo ja też u was robiłem i takiej padaki jak w eip to ze świecą szukać

śląska dupcia

Negatywne nastawienie... wcale nie. Przyszli kandydaci mogą jedynie nie oczekiwać zbyt wiele. Tzn. jeżeli nie współpracujesz z firmą długo to zapomnij o normalnej umowie. Dostaniesz śmieciówkę więc zapomnij o dietach, o ile w ogóle je płacą. Pracujesz codziennie po 10 godzin. Zanim pójdziesz do pracy musisz przystąpić do egzaminu, a jak go nie zdasz to do domu wracasz i wszystkie koszty ponosisz ty chociaż w umowie ani słowa o tym. Dostajesz kartę do bankomatu, na które ma wpływać wynagrodzenie ( w naszym przypadku funty - zgodnie z umową) a dostajesz złotówki. Wybierając kase z bankomatu masz przeliczenie kursowe więc zawsze coś tracisz. Kartą możesz jedynie zapłacić w sklepie stacjonarnym i nic więcej. Przelewu nie zrobisz bo nie masz dostępu do konta. A pasek z wypłaty to KW na którym jest napisane ile zarobiłeś i tyle.

Były
@śląska dupcia 18.09.2017 15:07

Taka sprawa nadaje się do sądu. A w najlepszym wypadku do organów kontrolnych

Były_współpracownik

Ciągłe ogłoszenia o pracę dlaczego ? ludzie "uciekają" z tej firmy? umowy śmieciowe należy zgłosić do Inspekcji Pracy a lewe rozliczenia do Zusu i Urzędu Kontroli Skarbowej. Podobno nie wypłacają wynagrodzenia, gdzie mają zlecenia ? czy Inwestorzy o tym wiedzą???? Praca,lub współpraca z tą firemką to porażka. każą zakładać własne działalności pracownikom co jest niezgodne z prawem.

Agata

@FRED - a czy możesz napisać nieco więcej o swoich doświadczeniach związanych z Euro-Inwest Projekt S.C.? Co jest powodem Twojego negatywnego nastawienia do firmy? Każdy merytoryczny, rzetelny komentarz może być cenny dla przyszłych kandydatów.

Śląska dupcia

W Polsce 15go święto - tak miało byc

Śląska dupcia

Mój facet tam pracuje i właśnie chyba doszedł do wniosku że nie ma sensu. Wynagrodzenie 16 i to jeszcze pół bo w Polsce 25-go święto było a co ich obchodzi że oni za granicą do roboty poszli. Jest 22drugi i drugiej połowy nie ma. Miały być diety ale i też nie widać. Firma żeruje na takich robótkach co chcą zarobić trochę bo mają rodziny. Innym pracownikom bez rodzin i perspektyw to nie przeszkadza, im wystarczą piwo albo wódka

Pieron Łognisty

Co znaczy skrót E.I.P Odp: Emeryci.Inwalidzi.Przestępcy. Mam nadzieję,że kiedyś się czasy zmienią i zabronią w Polsce jak w krajach cywilizowanych mieszać piekarzowi w bebechach pacjenta, bo temu się zamarzyło , że chce być chirurgiem.

FRED

UWAGA UWAGA UWAGA ZNOWU zamieścili ogłoszenie o poszukiwaniu pracowników. Nie płacą za wykonaną pracę wyszukują zawsze jakiś powodów żeby nie zapłacić lub znacznie okroić wynagrodzenie naciągacze którzy powinni zniknąć z rynku pracy...

gary

Dzisiaj znowu zamieścili nowe ogłoszenia o pracę i znowu szukają kolejnych elektromonterów a oferują miedzy innymi "pracę w młodym i dynamicznym zespole" hahaha a o wynagrodzeniu nie ma najmniejszej wzmianki tylko takie żałosne pier....lenie że wynagrodzenie według stawki godzinowej plus diety więc pewnie szału niema, rotacja w związku tym duża bo jeszcze nie płaci.

Laska

Czytam tu wszystkie posty aż włos się jeży gdzie jest sprawiedliwość gdzie kontrole pracujesz za darmo wynagrodzenia miało być 15 go dostał mąż połowę i do dziś do dnia czyli 22 .06 2017 nie ma drugiej polowy wynagrodzenia my za pracę chcemy swojego wynagrodzenia mamy dzieci są opłaty ale firmę to nie obchodzi ja się tylko dziwię że ktoś im zleca pracę jak oni nie płacą swoim pracownikom NIE POLECAM WYSTRZRGAJCIE SIĘ TEJ FIRMY I OMILAJCIE JA DALEKO

Gary

Firma Euro Inwest Projekt intensywnie poszukuje od wczoraj pracowników w różnych zawodach ale nie podaje żadnej stawki godzinowej tylko takie tam ogólniki pierdu pierdu piszą i jeszcze w takiej formie jakby łaskę robili że zatrudnią i chyba na umowę - zleceni więc chciałbym zapytać czy w firmie coś się zmieniło czy ten sam syf o czym piszecie powyżej i jeszcze jedno pytanie - ilu pracowników odeszło ostatnio z tej firmy?

adrianswiader@yahoo.pl

nie chcę się wypowiadać na temat konkurencji. natomiast prowadze firmę elektroinstalacyjną i poszukuję elektromonterów do pracy na obiektach przemysłowych Dąbrowa Górnicza, Głogów, Rzeszów etc. Zapewniam dużo wyższą stawkę niż 10 zł (co jest śmieszne moim zdaniem i nie wiem jakim cudem znajdują się pracownicy). Umowa o pracę jest gwarantowana, odzież robocza oraz ciepły posiłek. Prosze o kontakt mailowy i przygotowanie CV. adres email w nicku

jan
@adrianswiader@yahoo.pl 11.01.2017 08:32

szukam pracy zadzwon do mnie w tej sprawie jan dziekuje

Timoti

Ludzie nie róbcie sobie krzywdy podejmując pracę w tej firmie wysłali mnie do Płocka na rafinerie przyjechałem w niedzielę do Płocka od poniedziałku miałem zacząć pracę razem 6 innymi kolegami do piątku nic się nie zaczęło robota nie wypaliło. Potem posłali nas na elektrownie do Kozienic na domku w Chinowie 25 Ukraińców zbitych w 5 pokojach do tego nas tam chcieli upchać... Kompletna porażka stracone pieniądze na badania bilety i jedzenie same plecy przez tą firmę. STANOWCZO ODRADZAM PS. Wciskając umowy o dzieło i stawki żałosne

arek t

czy to prawda że jakby mi się jakoś udało zatrudnić u was jako elektromonter w związku z obecną rekrutacją to firma ma mi zapewnić zakwaterowanie oraz transport? nauczony życiem i kontaktami z innymi firmami od razu wolę zapytac ile mnie to będzie kosztowało

glos

Idzie zarobic i sie dogadac z szefostwem, fakt faktem ze trza jeb.. Godziny, dobrze ze przynajmniej urlop i chorobowe placa jakos na tej umowie.

ukasz

Ostatnio sa po terminach czyli po 15 onastym okaze sie w piatek :-)

ukasz

Jak jestes ok to nie masz problemu z firmą jak pijesz i walisz w hu#@! to sory zebyś wymagał od innych tego co sam masz w du$#@$#@ ogólnie ok ale szłu niema zwłaszcza ze firma zaczyna mieć problemy w wyplatami zobaczymy jak to będie dalej

Artom

Zdecydowanie nie, Kiedyś dali mnie do brygady z jakimiś Ukraincami co słowa po polsku nie umieli i po tygodniu klient nas z obiektu wyrzucił, a oni uznali, że to nasza wina i nawet kasy nie dali za te przepracowane godziny. jedyny plus, że jak mają robotę to biorą każdego, więc nie ważne czy coś umiecie czy nie, ważne, że będzie z was roboczogodzina. Parodia, że takie firmy są w stanie tak działać.

beta

Panowie elektrycy jedzcie do Niemiec, robota ta sama a zarobki ok 2 tys euro, i do czterech liter EIP POLSKA

jobolo

NIGDY WIĘCEJ EEEEEEEEEEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIPPPPPPPPPPPPPPPPP

goku

nie polecam !!! szkoda że już nie ma opinie które firma skasowała. Czysta prawda w nich były. Oszukują pracowników i podwykonawców.

goku

nie polecam !!! szkoda że już nie ma opinie które firma skasowała. Czysta prawda w nich były. Oszukują pracowników i podwykonawców.

anonim

(usunięte przez administratora)

Duch EIP

Masz rację.Tylko zapomniałeś dodać,że w innych (normalnych) firmach dostaniesz za pracę elektryka na sam początek minimum 13/h plus (co ważne) umowę o pracę i składki socjalne (minimum ok.1300 zł) miesięcznie.Więc przy zarobku 2600 zł dolicz sobie te 1300,które wprawdzie nie dostaniesz,ale są Twoim zabezpieczeniem w razie choroby,lub wypadku.Z powodzeniem możesz też po przepracowaniu w takiej firmie po roku czasu dostać zasiłek w UP,gdyż masz opłacony Fundusz Pracy.W EIP maksymalny zarobek dla elektryka to 12/h (co przy przerobieniu 200 godzin daje wynik 2400 zł.Do tego dolicz sobie ZUS z umowy śmieciowej za 5 zł (ok 350 zł) gdzie w razie choroby nie dostaniesz złotówki,nie liczy się też nic do Funduszu Pracy.Więc w razie wypadku ,lub choroby (gdy nie masz bliskich) którzy się Tobą zaopiekują,musisz poszukać sobie porządny sznur i gałąź.Pracy w Polsce jest masa.Racja.Wszędzie jest kiepsko.Jednak trzeba być wyjątkowo zdesperowanym człowiekiem,by w kraju gdzie leje deszcz,stanąć pod rynną. Co do komentarzy.Nie ma już tego co było kiedyś.Zostało skasowane :) Troszkę nie fajna zagrywka,ale cóż począć skoro żyjemy w kraju,którym rządzi korupcja.Ja piszę nie ze względu,by się za coś mścić.Nie mam ku temu podstawy,bo sam się zwolniłem i dzięki temu pracuję gdzie indziej i mam lepiej.Chciałbym tylko przestrzec tych co podpisują umowy zlecenia za takie pieniądze,a jest tysiące innych firm,gdzie można pracować na umowę o pracę.Po drugie.Nie jestem jednym z tych ,których zatrudnili do przeciskania rusztowania,zbierania śmieci i kulania bębna z kablem,którym po zakończeniu "współpracy" kazali dmuchnąć w alkomat i ślad po nich zaginął.W przeciwieństwie do "innych" cenie swój zawód,swoje umiejętności i potrafię powiedzieć co myślę.Jestem też strasznie pamiętliwy i brzydzę się kłamstwa.(Nie będę pisał już szczegółów),gdyż po drugiej drodze przez mękę firma się ze mną uregulowała (co do grosza).Gdybym jednak ustąpił,stracił bym to o co walczyłem. Jak już wcześniej napisałem.Nie jestem "inny". Pozdrawiam.

Duch EIP

Nie chce mi się już pisać szczegółów o tej firmie,bo jest to walka z wiatrakami.Ta strona i tak za chwilę zniknie i wszystkie komentarze :),by za jakiś czas pojawiła się nowa z czystym kontem :) Trochę mi szkoda ludzi,których z tego powodu nie można uświadomić,a z drugiej strony mi ich nie żal,bo mnie też nikt nie uświadomił i musiałem to przeżyć sam.Więc niech każdy idzie,popracuje i potem się wypowie.Dodam tylko,że trzeba być idiotą żeby w zawodzie elektryka pracować za takie pieniądze i tyle godzin.Dlatego pracuje tam,kto pracuje :) Pozdrawiam wszystkich,(normalnych)którzy przeżyli tą przygodę i szybko uciekli :) Przynajmniej wspomnienia w życiu jakieś są i jest o czym gadać.Hehehe.

Radek

Pracowałem w tej firmie . Warunki zatrudnienia,jak w kazdej podobnej. Pieniadze byly zawsze wyplacane .

A
@Radek 31.03.2015 19:06

Ciebie pieniądze płacili.Tylko Ty nie płaciłeś ludziom.Kłamstwo ma krótkie nogi.Z tym daleko nie zajdziesz,bowiem najgorsze co może być to okłamywanie swojego pracownika prosto w oczy.Wstydził byś się pisać tu cokolwiek.

Rudy z Rudy

Potwierdzam firma kogucik ! Omijajcie ją z daleka , mają problemy z płatnościami , ludzie są zakwaterowani jak bydło , Głównym ich zleceniodawcą jest Elektromontaż Rzeszów . wypłacają im po 30 zł za każdą roboczogodzinę jednego pracownika a oni dają po 8 zł do 12 max są to trzy firmy w jednej pod płaszczykiem . Warunki tragedia 90% ludzi na czarno i bez jakichkolwiek uprawnień , Szef drukuje sobie wszystko na miejscu !

PATYK

Jest to firma która żyje z ludzi. Możesz być cieślą,kucharzem lub nie mieć zawodu liczy się sztuka. Zawsze gdzieś cię wcisną na budowę. Następni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

ups

gdzie jest masa opini ktora tu sie znajdowała?!

?

Firma nie płaci w terminie, praca na delegacji, warunki zakwaterowania często dość skrajne (obleśne łózka hotele robotnicze, byle taniej). Praca po 10,12h i ile się tam zachce szefom...stawka na początek to 8zł na godzinę ,za ciężka fizyczna prace! Diety wypłacane często z dużym opóźnieniem, ponieważ firma nie posiada płynności finansowej. Pracując tam trzeba się liczyć z przestojami, czyli nie pracujemy (nie dostajemy pieniążków) od tygodnia do miesiąca.Na koniec tylko dodam ze jeśli możecie to omijajcie tą firmę...jak tylko możecie! szkoda czasu i waszych nerwów.

Mietek
@ 13.10.2013 14:30

Pracuję w tej firmie od ośmiu miesięcy i nigdy nie było problemu.

warii
@Mietek 14.02.2015 19:29

Za 360 godzin pracy potracili 50 godzin oraz zamiast 12 zł za roboczo godzinę dali 7, firmy podwykonawcze również zakończyły współpracę

Zostaw opinię o Euro-Inwest Projekt S.C. - Ruda Śląska

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro-Inwest Projekt S.C.