Sklep Martes (Martes Sport)

3.2/5

• Bystra
  • Wilkowice
  • Kozy
  • Janowice
Bełchatów piotrków - Martes Sport (Bełchatów piotrków)
Białystok - Martes Sport (Białystok)
Bielsko - Martes Sport (Bielsko)
Bielsko-Biała - Martes Sport (Bielsko-Biała)
Biłgoraj - Martes Sport (Biłgoraj)
Bojanowo Stare - Martes Sport (Bojanowo Stare)
Bolesławiec - Martes Sport (Bolesławiec)
Bytom - Martes Sport (Bytom)
Chełm - Martes Sport (Chełm)
Czeladź - Martes Sport (Czeladź)
Częstochowa - Martes Sport (Częstochowa)
Dąbrowa Górnicza - Martes Sport (Dąbrowa Górnicza)
Gdańsk - Martes Sport (Gdańsk)
Gdynia - Martes Sport (Gdynia)
Gliwice - Martes Sport (Gliwice)
Głogów - Martes Sport (Głogów)
Gniezno - Martes Sport (Gniezno)
Gorzów Wielkopolski - Martes Sport (Gorzów Wielkopolski)
Grójec - Martes Sport (Grójec)
Jarocin - Martes Sport (Jarocin)

3. Opinie o pracodawcach Bielsko-Biała
  5. Opinie o Sklep Martes (Martes Sport Sp. Z O.O.)

Opinie o Sklep Martes (Martes Sport) Bielsko-Biała

Nie przegap nowości o Martes Sport Sp. z o.o.!

Msx

29.12.2014 01:09

Heh...opinie o tej firmie mam jak najgorsza, kierat straszny, cisnienie na dostawy, rob cos nawet wtedy jak nie ma nic do zrobienia. Jezeli nie ma miejsca na towar na sklepie to musi sie znalezc. A na koniec najlepsze, mam dziewczyne w ciazy, niedlugo urodzi mi sie dziecko, jestem jedynym zywicielem rodziny,a oni nie przedluzaja mi umowy po probnym, co wiecej nie informuje mnie osobiscie kierownik sklepu, tylko jego zastepca. Profesjonalizm i odwaga pelna geba. Omijac szerokim lukiem.
nkn

29.12.2014 20:48

o czym ty piszesz Msx?? przecież zastępca to jak kierownik- chyba po cos jest w tym sklepie, jak nie ma kierownika to wszystko to samo robi zastepca. LUDZIE NIE MACIE POJECIA A WYPISUJECIE TAKIE GLUPOTY. Moze sie nie sprawdziles, czemu ktos mialby sie litowac bo twoja dziewczyna jest w ciazy. Ps: a gdzie nie ma cisinienia na dostawy? co moze w innych sieciowkach stoja w magazynie:) wszedzie jest tak samo, czlowieku - obudz sie!
marian

21.12.2014 14:55

Znawcami? po pierwsze gdyby w sklepie była wykwalifikowana obsługa to potrafiła by opowiedzieć o każdej kurtce i butach klientowi. A niestety jest praktycznie zero szkoleń. Wielka łaska kierownika jak pozwoli wydrukować jakieś informacje o produktach z internetu i powiesi na tablicy. Dziwie się ze wielu inteligentnych ludzi siedzi w tej dziadowskiej firmie i marnuje swój czas pracując za pare groszy.
kaJA

25.12.2014 01:31

co ty pindolisz marian? ja marze o tym zeby pracownicy przychodzili do mnie z checia wydrukowania info na temat zwiazany z produktami itp. co za bzdura gdzie tacy pracuja?????????????
tomek

19.12.2014 01:04

ludzie wszyscy udajecie jakimi to nie jestescie znawcami materiałów i podróznikami, najpierw poczytajcie jakie właściwosci ma softshell, a potem rozpisujscie się na forach, wodoodporność w softshellu - dzwine!Dla wiedzy idiotów: (usunięte przez administratora)
Basia

14.12.2014 14:54

Ogolnie marki martes to faktycznie padaczka. Kupilem softshell. Ale z softshella ma tylko nazwe. Ani nie chroni przed deszczem, ani przed woda a czlowiek w tym spocony w cholere. Znajomi takze maja jakies pierdoly i takze slabo
nanananana

18.12.2014 00:20

softschell ma głównie chronić przed wiatrem. Kurtka typu hardshell chroni przed wodą
mark

11.12.2014 15:55

Odradzam wszystkim normalnym zakupy w tym sklepie. Oprócz kilku dobrych marek większość towaru w tym sklepie to G warta chińska tandeta ( marka martes, elbrus ) A jeżeli chodzi o reklamacje to podobno rozpatrują je niewykwalifikowani pracownicy danego sklepu i większość jest z góry oddalana. Dlatego jeżeli nie chcecie tracić nerwów omijajcie ten sklep

09.12.2014 23:51

Wypłaty jako takie jak to sklepy sieciowe. Trzeba się cieszyć, że umowa o pracę jest i pieniądze na konto wpływają na czas. Z plusów to tyle. Beznadziejne jest to, że na Święta(bez różnicy czy Wielkanoc, czy Boże Narodzenie) firma nie potrafi okazać chociaż odrobiny docenienia i nie daje żadnych bonusów tj. talony, premia, paczki. Firma nie wie czego chce. Czy to jest sklep samoobsługowy, czy może jednak salon z obsługą. Szkolenia nieliczne i tylko niektóre na dobrym poziomie. Ogólna ocena: Dostateczny. P.S. JEŚLI CZYTAJĄ TO MODERATORZY TO DOBRZE BY BYŁO GDYBYŚCIE USUNĘLI TE WPISY KTÓRE SĄ NIE NA TEMAT. NP. TE O REKLAMACJACH.
słupsk

07.12.2014 11:57

Witam.Też oddałam buty do reklamacji po 2 miesiącach użytkowania (NIKE 159zł)w których przetarła się siatka na przodzie buta.W odmowie reklamacji (która trwała prawie miesiąc) napisano , że ,,buty nie były sznurowane lub zbyt luźno sznurowane, a uszkodzenia tego typu nie powstają z dnia na dzień lecz są rozciągnięte w czasie''.....BZDURA TOTALNA. Mogłyby wytrzymać choć okres gwarancji .TEN SKLEP BĘDZIEMY OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM, ZERO SZACUNKU DLA KLIENTA.
bunia

17.12.2014 16:36

Kolego ja tez dziś się zdziwiłam jak męzowi buty z reklamacji odbierałam, buty za 260 zł po niecałym roku zaczeły się rozklejać, dostałam odmowę i odpowiedź Obuwie zostało wyprane o czym świadczy ich zapach, poprotu żałosne, od kiedy takie buty się pierze, jakiś idiota tam siedzi w tym dziale reklamowym!!!!!!!!!!!!!
bunia

17.12.2014 16:38

I to też było w Galerii Trzy Korony Nowy Sącz!!!!!
Jottee

05.12.2014 22:48

Kupiłem buty firmy Puma w Martes Sport Nowy Sącz Galeria Trzy Korony [2014-03-15] po kilku miesiącach wystąpiły pęknięcia od zewnętrznej strony(na zgięciu lewego i prawego buta) Zgłosiłem reklamację [2014-11-12} i jakież było moje zdziwienie gdy otrzymałem dziś [2014-12-05] uzasadnienie mojej reklamacji ..... Obuwie w dniu sprzedaży nie posiadało wad.Przyczyną przetarcia cholewek od strony zewnętrznej prawego i lewego buta było jego niedopasowanie do tegosci stóp oraz użytkowanie obuwia z nieściśnietymi sznurowadłami. Spowodowało to przesuwanie stóp do przodu i bardzo wysokie ścieranie cholewek przez stopy w przedniej części.Dlatego uznajemy że reklamacja jest bezzasadna ponieważ nie jest wynikiem wad obuwia lecz skutkiem podanego wyżej sposobu użytkowania Sprawę zgłaszam do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów Nie polecam tego sklepu fatalna jakość obuwia
człowiek

05.02.2015 17:52

Przecież to wada powstała w sktutek użytkowania(mechaniczna) - chciałeś,żeby te budy zostały takie jak z półki w sklepie przez 50lat?To należało w nich nie chodzić. Pracowałam już w dwóch sklepach obuwniczych po pare lat i zawsze znajdzie się ktos taki mądry, ktory sądzi,ze buty za 200 -300zł są albo powinny byc niezniszczalne,żal...
niezadowolony

03.12.2014 22:52

a ją nadmienie że to strona opinii o pracodawcy a nie strona panów jarzabkow giermkow pracodawcy życzę wszystkim nam wysokich bonów na.święta pozdrawiam
chlopek

01.12.2014 18:45

A co rodzice kultury nie uczyli? ciężko wydusić choć odrobine kultury? a ten literat przynajmniej się wysilil podczas pisania a nie przedstawil jednostronna opinie!!!
bez kultury

25.11.2014 23:20

staropolska tradycja każe witać gości gamoniu najpierw naucz się kultury potem jej wymagaj. po.co w samoobsludze zatrudniani są sprzedawcy a nie kasjerzy '?? co do zwrotów to dobra wola a przy braku kultury dobrej woli nie ma co szukać pozdrawiam pana literata z bożej łaski
maciek

23.11.2014 09:01

Przeczytałem cale te forum na temat MS i zauważyłem że grupa ludzi która tam pracuje bądź prawowała żali się jaka ta firma nie dobra jak oni mało płacą i że ogólnie jest tam źle, co do centrali i osób tam pracujących to też nie można ich do końca obwiniać za wszystko bo jeśli masz odpowiednie podejście to z chęcią pomagają. Drugą grupą są ludzie którzy tam w dalszym ciągu pracują i sobie zachwalają tą prace, (sam się znajduje w tej grupie) i nie powiem bo czasem naprawdę jest źle (dużo roboty, jakieś dziwne pomysły centrali) ale w każdej pracy znajdzie się niedociągnięcia i błędy. Co do zarobków i awansów to też nie jest tak że są nie realne ja zatrudniłem się w styczniu 2012 i od tamtego czasu dostałem awans i podwyżki 400zł + premie, premia poza sezonem to bynajmniej w przypadku mojego sklepu to nie 60-150zł jak to ktoś już napisał wcześniej a od 150+. a w sezonie to nawet 300+ w zależności od tego jak dobry był miesiąc. Kolejną grupą są klienci nie zadowoleni z obsługi, tego ze nie ma zwrotów i jest to bez prawne(według ustawy z lipca 1995 sklepy stacjonarne nie musza przyjmować zwrotów, jedynie sklepy internetowe maja obowiązek przyjąć zwrot gdyż klient nie jest w stanie przymierzyć towar) oraz niezadowoleni z reklamacji. Co do obsługi to też już ktoś to powiedział MS to sklep samoobsługowy wiec skoro decydujesz się do niego przyjść to wykaż choć trochę chęci w samodzielnym znalezieniu towaru który Cię interesuje bądź poproś o wskazówkę gdzie go szukać a nie wpadasz jak do obory i bez żadnego Dzień dobry walisz prosto z most że chcesz jakieś tam buty czy kurtę. My jesteśmy od tego żeby Ci pomóc a nie wyręczyć. Bym mógł to dalej kontynuować opisywanie problemów z klientami ale przejdę dalej:) Kolejna grupa to klienci mający dobre wspomnienia z naszą siecią sklepów którzy bronią sprzedawców na tym forum, są też klienci którzy potrafią posprzątać bajzel na sklepie pozostawiony przez innych klientów. Na tym zakończę swoje wypociny. Pozdrawiam wszystkich pracowników MS oraz klientów którzy do mają o nas dobre zdanie. PS. nie chce być do końca anonimowy wiec podaje swoje prawdziwe imię Maciek
marian

20.11.2014 00:26

Nie rozumiem dlaczego moja opinia na temat Martes Sport została usunięta? Martes Sport zawyża ceny tandetnych chińskich artykułów typu buty z Martesa albo buty Elbrus. Co tydzień są zmiany cen, pod tytułem "promocja" - ale wygląda to tak, że często cena idzie w górę a nie w dół. Praca to ciągła gonitwa i bezsensowe zarządzenia. W "Malowanym Dworku" nie mają żadnego racjonalego pomysłu na zarządzanię tą firmą, dlatego Decathlon jest o wiele lepszym sklepem. Pisałem o regionalnej, która sama kazała zamalować rysy na rowerze markerem. Takie różne "triki" są tam na porządku dziennym.

20.11.2014 23:11

Marian nie przejmuje się boja się prawdy i tyle, dobrze to ująłeś "Triki" :D
z boku

14.11.2014 13:53

sprzedawca po studiach wyższych to jest dopiero szkoda słów Robercik biały czarnuchu sprzedawco skarpet

18.11.2014 20:52

Ty po zawodówce na studia za głupia i siano w głowie dziekuje !

13.11.2014 20:06

"Profesjonalna" regionalna Agnieszka haha skąd my to znamy, jej górnolotne pomysły, regionalna po zawodówce - szkoda słów!!!
murof

05.03.2015 19:20

Agnieszka broni interesów pracowników pracujących w sklepach? Dawno się tak nie uśmiałem :) Jedynie co potrafi to wytykać wyimaginowane problemy. Albo lepiej, sprawdza coś, uzna że jest to niedopuszczalny błąd, mimo tego, że jak się dokładnie sprawdzi i zweryfikuje to wszystko jest poprawnie (ale lepiej zerknąć z daleka i stwierdzić ze jest źle), to powie " macie szczęście, ze jest dobrze". Trudno powiedzieć, pomyliłam się, jest dobrze. Co do postu o regionalnym Bartku - fajnie, że w przeciwieństwie do innych regionalnych potrafi zrozumieć ze jest coś nie zrobione, zauważyć ze coś się zmieniło na lepsze od ostatniej wizyty. Wgl zauważyć to. Wiadomo, że błędy, niedoskonałości się na każdym sklepie znajdą ale nie oszukujmy się, nie da się wszystkiego czasami zrobić na tip top szczególnie przy dużej ilości dostaw, zmiany wyglądu sklepu,przemeblowań ustawieni, ograniczonej ilości pracowników. Ale nie po każdym można wymagać zrozumienia i ludzkiego podejścia. Pozdrawiam
nuda

05.03.2015 23:02

teraz to dopiero sie dzieje ... armagedon:)

13.11.2014 18:50

zizu

13.11.2014 21:01

Witam Skoro tak narzekasz to spróbuj pracy w CCC tam się dopiero dorobisz garba na plecach za 1260zł brutto.i 3/4 etatu.Ja tam pracowałam prawie 2 lata.To wiem co mówię.
piter

12.11.2014 21:17

ja mam taką samą sytuację z reklamacją butów firmy REEBOK po niecałych 5 miesiącach rozklejają się, w środku wkładki się przetarły, z zewnątrz się rozklejają .Po złożeniu reklamacji po okresie dwóch tygodni dostałem odmowę bo buty były źle konserwowane i noszone i tak dalej.Beznadziejny sklep omijajcie go z daleka a o zwrocie towaru zaraz po zakupie zapomnijcie .Kupiłem na prezent plecak nastolatkowi ale oni jak wiecie mają swój gust i modę więc plecak się nie spodobał dałem 80zł a,że mam do tego nieszczęsnego sklepu 15 min drogi poszedłem go zwrócić i tu ZONK sklep nie przyjmuje zwrotów na darmo moje prośby i rozmowy.Teraz plecak zbiera kurz ,sklep naprawdę tragiczny omijajcie go z daleka szczerze nie polecam zresztą poczytajcie opinię .Pozdrawiam serdecznie
Bolamnieplecy

13.11.2014 12:59

Plecak nie musi zbierac kurzu, mozesz go wymienic chociazby na 30 napojow Oshee, podejrzewam, ze nastolatek chetnie wypije ;)
G7

07.11.2014 11:00

a w jakim to regionie?
erwin

05.11.2014 22:04

chyba bhp
g7

05.11.2014 00:08

u nas w regionie regionalny każe nam prac mopy sklepowe w.domu ciekawe co na to pih zobaczymy
what

05.11.2014 19:48

A co ma Pih do prania mopów w domu? Możesz rozwinąć ?
madry po szkodzie

21.11.2014 23:04

przestań pierdoły opowiadać sam śmierdzisz i to na kilometr poczytaj warunki reklamacji a później się wypowiadaj sprzedawczyku jeden. Buty oddane do reklamacji są czyste inaczej obsługa sklepu owych butów nie przyjmie imbecyli jeden niedouczony!!!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Sklep Martes (Martes Sport)?

Kontakt - Martes Sport Sp. z o.o.

Malowany Dworek 115 43-300 Bielsko-Biała

Branża główna: Moda, projektowanie

Henryka

30.10.2014 12:15

Kupiłam w tym sklepie buty firmy Hi-Tec i po kilku miesiącach odkleiła mi się odrobinę podeszwa, buty zostały solidnie sklejone i jestem zadowolona. Podczas odbioru byłam świadkiem jak bardzo niemiły klient oddaje swoje buty do reklamacji. Buty były całe popękane i brudne a na dodatek okropnie śmierdziały i wcale nie dziwię się że takie rzeczy zostają odrzucone. Ja bym się spaliła ze wstydu przynosząc tak zaniedbane i dobite buty.
dc

30.10.2014 18:25

swieta racja Henryka,ludzie mysla ze na buty jest 2 gwarancji, przynosza smierdzace, zniszczone, praktycznie zdewastowane obuwie i oczekuja zwrotu gotowki, przeciez to normalne ze obuwie sie zuzywa a jeszcze jak ktos ma tedencje do niszczenia to juz wogole
wiatr

14.10.2014 10:02

Nie kupujcie w tym sklepie,buty kupione za 120 zł ponoszone kilka miesięcy zaniosłem do reklamacji z rozpruciem ostatniego oczka w prawym bucie.Nie uprawiam wyczynowo biegania,zwykłe użytkowanie obuwia .Odmowa reklamacji zbyt mocne wiązanie sznurówek.Nie wiązanie sznurówek buty spadają z nóg,wiązanie sznurówek też żle .Nie kupujcie !!!!!
BASIA

12.12.2014 18:52

Witam Miałam taką samą sytuację z butami, reklamacja odrzucona powodem nie dopasowane buty do nogi itd. Zgłosiłam się do Rzecznika Konsumenta, po jego interwencji. Mam się zgłosić do sklepu w celu ponownego rozpatrzenia reklamacji. Byłam w dniu dzisiejszym w sklepie jest problem, ponieważ przy pierwszej reklamacji, zostawiłam w sklepie dowód zakupu ( paragon) . Odbierając odmowe reklamacji nie oddali mi paragonu. Zgłosiłam się za dwa dni po paragon, otrzymałam informację, że został mi oddany. Reklamacji nie przyjęli ponieważ nie mam dowodu zakupu, mimo okazania wszystkich dokumentów potwierdzających zakup butów. ( pierwsza reklamacja) . Nie polecam zakupu
oko

13.10.2014 21:30

Ciekawe jaka firma nie patrzy na zysk! Co wy tu piszecie? Śmieszne:)
qqq

11.10.2014 01:43

Sory ten poprzedni tyczy się "pracownika" przepraszam MASO nie chciałem Ćię obrazić Poniosło mnie gdy widzę takie bzdety to krew się gotuje Ta firma to Kutafony bez ambicji nastawione tylko na zysk przykre ale niestety prawdziwe.

10.10.2014 21:25

Maso. Skoro nie pracujesz po trzech miesiącach, widocznie nie sprawdziłeś się. Na próżno wylewać żale za swoje osobiste porażki.Popracuj nad sobą, może jakiś desperat cię zatrudni na staci benzynowej.
maso

10.10.2014 21:02

zgadza się, reklamacje robią jajcarskie. Pracowałem tam 3 miesiące (testowałem firmę od środka), wcześniej w poważanej innej firmie sportowej. Martes to wyrzymaczka faktycznie kieras ma wskazówki do gonienia (nie ma tam przyjaźni). Towary / towary i jeszcze raz towary liche, padliny, materiały badziewne, śmierdzące / 30% to późniejsze reklamacje.. biją ceną inne sklepy, ale ale bleh! __ nie gwarantują wody, ogólnie nic (przyjść=pracować) papa
derys

10.10.2014 19:13

Formułki typu kopiuj wklej!
Pan

10.10.2014 19:02

Nie kupujcie w tym sklepie,buty kupione za 170 zł ponoszone kilka miesięcy zaniosłem na reklamacje i cowielki szok reklamacja oddalona(niewłasciwe zakładanie i ściaganie obuwia bez pomocy łyżki lub niewłasciwe dopasowanie obuwia do budowy kostnej stopy )tak brzmiało uzasadnienie
dobity

03.10.2014 22:15

Reklamować buty bo o nich piszę to tragedia. Moja wina bo buty przeznaczone do biegania zostały właśnie w ten sposób użytkowane i nie wytrzymały. Jak czytam NIESTETY PO FAKCIE, to w tej firmie odmowa -uznania reklamacji to standard. Mają taki druk - dokument przygotowany "kopiuj wklej" i odmowa gotowa. Nie polecam tego sklepu. Brak możliwości pozytywnego rozpatrzenia reklamacji.
zizu

10.10.2014 10:44

O jakiej jakości mówimy, przecież cały świat wie ,że firmówki szyją chińczycy za 2 dolary za sztukę.
MAŁOLAT

03.10.2014 22:01

Kupiłem buty do biegania pękła siateczka. Reklamacja nie uznana - wina klienta czyli moja. Oddałem buty do rzeczoznawcy stwierdzono wadę fabryczną zła jakość materiału, ponowna reklamacja z załączoną opinią. Odmowa reklamacji - niewłaściwe użytkowanie obuwia źle zasznurowane buty decyzja rzeczoznawcy powołanego i opłaconego przez "martenssport" specjalnie pisze z małej litery bo dla mnie to właśnie taka mała firma cwaniaki i naciągacze. NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bebe

03.10.2014 21:50

reklamacja tragedia nawet nie próbujcie.ODRADZAM
Teri789

01.10.2014 17:44

Reklamacja w Martes.-zapomnijcie.Obsługa miła jak kupujesz i płacisz.Po 4 miesiącach w butach Adidasa Essential Star 2 zrobiła sie dziura w prawym bucie. Siateczka oderwała się od reszty. Niezwłocznie poszłam reklamować buty i w odpowiedzi dostałam bełkot (jak u góry)-że mam krzywe stopy lub kupiłam sobie zły model.Rzecznik ds och.kons. poradził mi by zożyć rek. nr 2.Ekspedientka ordynarnie odpowiedziała, że mogę składać i 5 rekl., a i tak będzie to samo. Jestem zła bo nie uszkodziłam tych butów sama, a stopy mam wąskie i równe. Wychodzi na to , że nie warto kupować oryginalnych butów, lepiej kupić tanie i wyrzucić jak się zużyją przynajmniej pieniędzy nie żal. Tak mnie załatwili w Martes w Rybniku- chodze od 2 mies. w tenisówkach. Znajomy też powiedział , że miał ta samą sytuacje w tym sklepie .Dlatego uważajcie na ten sklep -w internecie można kupić te same buty i to o wiele taniej . tam moja noga już nie postanie!
do były

16.09.2014 20:24

Świata racja, to tchorze i nieroby. Falszywi ludzie, czemu nie powiedzą o swoich przemysleniach na głos. Oczerniaja na forum cioty.
były

15.09.2014 19:22

Pracowałem w firmie parę dobrych lat, zaliczyłem wszelkie "szczebelki" i powiem krótko zaje bista szansa dla młodych ambitnych ludzi, rozumnych i z wyobraźnią debile i nygusy nigdzie sobie nie poradzą płacze to wylewajcie mamie a nie błaznujecie na forach robaleeee
But

14.09.2014 15:17

Jestem rozgoryczony zachowaniem zarządu firmy w sprawie reklamacji zakupionych butów. Podstawowym argumentem do odmowy reklamacji było to żę nie stwierdzono wady fabrycznej. JAk jednak można wytłumaczyć to żę przy równomiernym użytkowaniu i lewego i prawego, lewy się rozkleił ( w stopniu który uniemożliwił normalne go użytkowanie. Reasumując, sklep możę i fajny sprzętu jest troche ale nadaje się on na pewne zakupy towarów których będziemy pewni że się nie popsują w wyniki błędów produkcyjnych. Reklamacja jest prawie żę nie możliwa byłem w sklepie kilka razy i za każdym razem spotykałem ludzi którym odmówiono... i to z błahych powód często bezpodstawnie.
motyl

05.09.2014 15:36

a kiedy są zazwyczaj wypłaty?
praca

21.08.2014 11:14

Haha każdy? w niektórych siedzą cały czas na zapleczu a pracownicy na sali niech się użerają z klientami!
Trelemorele

21.08.2014 12:54

taa kierownik i dokumenty , reklamacje itp... wcale tak nie jest od tego ma ludzi :( u nas w sklepie kierownik kontroluje tylko całość wszystko inne zleca..
darek

04.09.2014 18:46

Haha,chyba jestes smieszny a co to kierownik skasowac na kasie nie moze,albo reklamacji ogarnąć, sklep posprzatać, niech się tez ruszają a nie siedzą, chyba nie maja płacone tylko za jedzenie w biurze!
Zuuuza

19.08.2014 23:33

Witam wszystkich. Po przeczytaniu powyższych opinii chciała bym wyrazić swoją. Wczoraj byłam w tym sklepie w Gdyni , nie pierwszy raz, lecz wczoraj się przeraziłam. Byłam tam po 18. Pan na kasie rzucił szybkie dzień dobry, kasując między czasie sporą kolejkę klientów. Drugi pan ( kierownik, tak przynajmniej miał na plakietce)również rzucił dzień dobry po czym pobiegł chyba do klientów. Mocno w oczy rzucają się kartony które leżą za kasa, pod ubraniami, i ogólnie wszędzie nie sprawiają miłego wrażenia. Chciałam kupić buty do biegania, udało mi się zaczepić pana biegnącego przez sklep. Muszę przyznać że był miły, uśmiechał się i starał się doradzić. Tylko trochę nie wyszło ponieważ ciągle był wołany przez kolege z kasy i biegł z jakimiś butami po czym kolejni ludzie zaczepiali. Wkońcu udało mu się dojść do mnie,udało się mi kupić fajne buty z których jestem zadowolona dzięki panu. Pierwszy raz się spotkałam z tym aby kierownik(z plakietki ) pracował na sklepie i doradzał wszystkim którzy zaczepili, dodatkowo układał coś na końcu salonu w między czasie. Z ciekawości zaczepiłam pana i udało mi się dowiedzieć że są tylko z kolegą w sklepie. Pytam się jak w takim sklepie przy tylu klientach może być tylko dwoje pracowników? Troszkę to dziwne. Bardzo duży plus dla panów z gdyni, pomimo tylu ludzi potrafili się uśmiechnąć, chwilkę czasu poświęcić, i fachowo doradzić ( chociaż przez sekundke). Pan z kasy przystojny^^ Wiem jak im ciężko też pracuje jako sprzedawca niestety w LPP.

20.08.2014 23:04

praktycznie w każdym sklepie tak jest.... i bedzie gorzej bo zmiana sezonu przed nami... prosze sie nie dziwic. Z tego co wiem to w kazdym sklepie kierownik pracuje na sali plus wypelnia jeszcze swoje dodatkowe obowiazki typu: dokumenty, reklamacje, personalne itp.
żalowy

02.10.2014 22:36

żal (usunięte przez administratora)
szczecin

08.08.2014 20:40

Skończyła zawodówke i mysli ze jest wielką Panią,bo wielka kierowniczka a premie to ona ma ale nie 100 a więcej procent, nie wiem za co jak i tak nic nie robi tylko siedzi i zre.. zwolnic ją!!!!

08.08.2014 20:29

szczecinnnnnn

12.08.2014 01:12

to raczej ty stosujesz tam mobing wobec pracownikow a w szczegolnosci wobec klientow, dziwne ze ludze chca tam kupowac slyszac i widzac taka rozczochrana kasjerke

Zostaw merytoryczną opinię o Martes Sport Sp. z o.o.