Sklep Martes (Martes Sport)

3.3/5

• Bystra
  • Wilkowice
  • Kozy
  • Janowice
Bełchatów piotrków - Martes Sport (Bełchatów piotrków)
Białystok - Martes Sport (Białystok)
Bielsko - Martes Sport (Bielsko)
Bielsko-Biała - Martes Sport (Bielsko-Biała)
Biłgoraj - Martes Sport (Biłgoraj)
Bojanowo Stare - Martes Sport (Bojanowo Stare)
Bolesławiec - Martes Sport (Bolesławiec)
Bytom - Martes Sport (Bytom)
Chełm - Martes Sport (Chełm)
Czeladź - Martes Sport (Czeladź)
Częstochowa - Martes Sport (Częstochowa)
Dąbrowa Górnicza - Martes Sport (Dąbrowa Górnicza)
Gdańsk - Martes Sport (Gdańsk)
Gdynia - Martes Sport (Gdynia)
Gliwice - Martes Sport (Gliwice)
Głogów - Martes Sport (Głogów)
Gniezno - Martes Sport (Gniezno)
Gorzów Wielkopolski - Martes Sport (Gorzów Wielkopolski)
Grójec - Martes Sport (Grójec)
Jarocin - Martes Sport (Jarocin)

3. Opinie o pracodawcach Bielsko-Biała
  5. Opinie o Sklep Martes (Martes Sport Sp. Z O.O.)

Opinie o Sklep Martes (Martes Sport) Bielsko-Biała

Nie przegap nowości o Martes Sport Sp. z o.o.!

byłam widzialam

13.02.2015 14:50

Takiej obłudy dawno juz nie widziałam, fałsz zakłamanie. Zero podejścia do pracownika, zero motywacji żadnego dziękuje. Zawsze cos nie tak, znam swoja wartość wiem ze tutaj nikt mnie juz nie doceni, szkoda mi tylko tych długich lat , bo miałvam nadzieje ze coś się zmieni.. Zmienia się na gorsze niestety. Nie ma ludzi niezastapionych-wiem o tym, ale szalenie jest mi przykro ze człowiek dal z siebie wszystko..na koniec wreczasz wypowiedzenie..i nie słyszysz dziękuje za wspólne lata pracy, nie mowie o tym ze porzadna firma stara sie zatrzymac dobrego pracownika a tutaj...nic kompletne dno. Przykre to jest nistety prawdziwe. Trzeba się strzec przed Panem xx pewno się domyslacie o kogo chodzi I nie przeciwstawiać się bo bardzo tego nie lubi. Mega fałszywa osoba która nigdy nie powinna być na tym stanowisku co jest. Zegnam się z ta firma i dziś czuje ulgę ...
    Mrówka

12.02.2015 00:27

Ręce i cycki opadają jak się patrzy na to co się dzieje... Kretynizm w czystej postaci i czerwone koszulki to nie przypadek ;)
    webski

11.02.2015 13:08

Nie polecam sklepu Martes Spoprt. Sprzedają bardzo słabej jakości obuwie, najprawdopodobniej drugiego gatunku. Na wygranie reklamacji nie ma szans. Synowi pękły podeszwy w butach Adidas po 4 miesiącach !! Sprawa trafiła do Miejskiego Rzecznika Konsumentów. Została nam przyznana racja, jednak sklep ma to głęboko w d... Pozostaje oddanie sprawy do sądu, dla 150 zł, wiadomo ile to będzie trwało, ale jakby był ktoś był chętny do pozwu grupowego to się dołączam !! Czytałem mnóstwo negatywnych opinii na temat tego sklepu, chyba jeszcze nigdy, nikomu nie uznali reklamacji !! Chętnym mogę przesłać na email dokument od Rzecznika. Życzę powodzenia dążącym swoich praw i racji, współczuję robiącym tam zakupy – ja już tam nawet nie wejdę popatrzeć na ich asortyment.
    meta

09.02.2015 19:05

GALERIA CUPRUM ARENA LUBIN - MARTES SPORT. 2015-01-25 Nikomu nie polecam tego sklepu. Reklamowałem plecak który rozwalił się w tym samym miejscu po raz drugi i zażądałem zwrot gotówki. I tu zaczęły się problemy. Po ok. 4 pismach z mojej strony (ostatnie pismo napisane z pomocą rzecznika) napisali mi że dalsze roszczenia tylko na drodze sądowej. Na pisma odpisują kopiuj wklej i ucinają ustawy pod siebie. Nie potrafią odpisać na pismo - bez adresu, podpisu a dowiedzieć się kto wystawił to pismo jest niemożliwe - nikt nic nie wie. Ja nie bede szedł do sądu walczyć o 119 zł to nie opłaca mi się to. Sram na wasz sklep. życze wam szybkiego bankructwa w lubinie jak i w całej polsce.
    majka

10.02.2015 09:16

I tego wlasnie nie mogę zrozumieć dlaczego ludzie tak szybko odpuszczaja ? Co jest nie opłacalne ?? Uwiez mi ze w takiej sytuacji Sad zawsze stoi pi stronie konsumenta, znam takich co walczyli o 50 zl i wygrali wraz z odsetkami. Dopóki ludzie będą reagować tak jak Ty to firma nadal będzie wszelka wina obarczac konsumenta.
    pracujacy

04.02.2015 23:11

Pracuje już ponad rok w tym bagnie i podesle państwu link na temt pracy w empiku (usunięte przez administratora) Po zapoznaniu sie pragne poinformować, że w Martes sport jest jeszcze gorzej i empik to poprostu sielanka. Mam nadzieje,że znajde na dniach inna lepsza prace i pozdrawiam cały zarząd 3 palcem.
    kama

05.02.2015 20:38

bez przesady... smieszny jestes
    klientka Ewa

04.02.2015 14:15

Robilam zakupy kilka razy na sarnim stoku, obsługa malo kompetentna, panujący bałagan nie pozwolił mi znalesc rzeczy której szukalam. Niestety odnalesc kogoś w miarę kumatego w tym sklepie także graniczy z cudem.
    ehhhhhhhhhh

01.02.2015 23:07

Tak jak pisze poprzednik wiec z pewnych źródeł iż to fakt odnośnie reklamacji rozpatrywanych na zapleczu sklepu.Mają szablony w których jest wypisana sterta bzdur i tym karmiąszanownych klientów ktorzy sie nacieli na kupnie.Żal mi ludzi którzy robią tam zakupy a pożniej sie rozpisuja na forum że jest tak a nie inaczej bo traktowanie klienta przedmiotowo jest tam na porządku dziennym zresztą przykład płynie z góry zarówno od kierownictwa jak i reszty ludzi z Bielska.Ja omijam szerokim łukiem ten pseudosklep bo koło sportowego to coś nawet nie stało a towar jest nic nie warty o czym świadczą liczne wpisy.Zatem lepiej najpierw poczytać co się tam dzieje a dopiero podjąć decyzje czy warto wydać ciężko zarobione pieniądze.
    Tomasz Gdynia

12.01.2015 11:02

Antyreklama. Rzadko się bawię w takie rzeczy ale sieć sklepów Martes Sport to lipa straszna. W marcu kupiłem u nich w salonie w Zamościu bucisze terkkingowe bardzo dobrej marki. Pech chciał że materiał się odbarwił i częściowo zmechacił. Zdarza się... Potem było już gorzej. Oddawszy buty do reklamacji na boso wracałem z Riviera Gdynia do domu będąc pewnym że reklamacja będzie uwzględniona - przecież taka marka jak S......N z automatu wymieni buty lub zwróci kasę. Okazało się że reklamacje rozpatruje kierownik salonu :) i ten oto pan na podstawie badań zrobionych na zapleczu sklepu stwierdzi że buty były źle używane - prałem je w pralce w powyżej 60C i czyściłem je środkami nieznanego pochodzenia. Na nic się zdały moje tłumaczenia że buty potraktowane były impregnatem i wodą z kranu. Niczym innym. Sprawę postanowiłem skierować bezpośrednio do centrali Martes. Pan z centrali przez miesiąc nie odpowiadał na moje maile a podczas rozmów zapewniał mnie że odpowie za parę dni. Nadal cisza a minęło już półtora miesiąca. Sprawę kieruję oczywiście do Rzecznika Konsumentów i zobaczymy. Przestroga dla wszystkich - jeśli chcecie kupić fajny sprzęt sportowy to nie warto zaoszczędzać 20 zł - 50 zł i kupować w sieci MARTES:) . Tutaj nawet niema zwrotów towarów (oczywiście mają do tego prawo ):)
    madry po szkodzie

09.01.2015 08:53

Nie polecam Galerii Trzy Korony Nowy Sącz reklamacja obuwia kończy się jakimś idiotycznym pismem osoby zupełnie niekompetentnej. Wina przerzucona na klienta odmowa uznania reklamacji jedyne znane im słowo w tym piśmie - po oględzinach "ORGANOLEPTYCZNYCH" choć chyba nie bardzo wiedzą co ono oznacza wiec wyjaśnię - Pani od spraw reklamacji najpierw buty zobaczyła (ZMYSŁ WZROKOWY),następnie powąchała (ZMYSŁ WĘCHU), kolejnym etapem była próba polizania (ZMYSŁ SMAKU)później przyłożyła ucho do buta - ten na pewno jej szepną że jest źle traktowany (ZMYSŁ SŁUCHU)i na końcu pani te buciki pogłaskała (ZMYSŁ DOTYKU)i reklamacji nie uznała. STANOWCZO NIE POLECAM I ODRADZAM TEN SKLEP WSZYSTKIM !!!!!
    OLO

10.02.2015 10:18

A ja poszedłem tam na rozmowę kwalifikacyjną i teraz żałuję. Szkoda, że wcześniej nie poczytałem tych wypowiedzi i komentarzy, bo tylko straciłem czas i nerwy! To jest jakaś porażka i kpina, jak traktuje się tam kandydata na pracownika!!! Pani, która ze mną rozmawiała sprawiała wrażenie jakby odbywała tę rozmowę za karę, a ja miałbym jej zrobić jakąś krzywdę. Nie miła, opryskliwa, zdawkowo odpowiadała na moje pytania. Oczywiście wynagrodzenie na poziomie najniższej krajowej, na pytanie o podwyżki i premie pani o mało nie zabiła mnie śmiechem, czym dała jasno do zrozumienia, że o lepszych pieniądzach mogę zapomnieć. A wymagania i oczekiwania oczywiście kosmiczne. Tak więc odradzam ubieganie się tam o pracę, bo naprawdę szkoda Waszego czasu.
    I.S

08.01.2015 21:44

Zostałam zaproszona na rozmowe kfalifikacyjna do gemini , opinie niestety niezbyt pochlebne na temat pracy w tej firmie. w gruncie rzeczy wierze pracownikom bo to wręcz wolanie o pomoc, praktycznie ile osob tyle negatywnych opinii, osobiscie zetknelam sie juz z takim traktowaniem pracownika w innej firmie i nie zamierzam pakowac sie w takie samo (usunięte przez administratora) Dziekuje za przestrogę :-)
    piter

08.01.2015 20:33

nasz dąb bartek jest lasy na baby wystarczy mu pupa zaświeci i.jest ok
    chojnice

08.01.2015 12:16

NAJGORSZY SKLEP JAKI DA SIĘ ZNALEŻĆ !!!!!!!!!!!!! Drwiąca obsługa, reklamacje gdy się składa okłamują klienta mówią,że buty są wysyłane do Bielska Białej a tak na prawde są rozpatrywane u niech !
    Pawełek Diabełek

31.12.2014 08:36

Artykuły oferowane w sprzedaży to tandeta i dziadostwo. Kupiłem dziecku wymarzoną piłkę nożną Brazuca. Replika za 100 zł, oryginał (niby) za 560 zł. Jedno i drugie made in china. Po trzech miesiącach zaczęło uchodzić powietrze. Uszkodzony zawór. Zgłosiłem reklamację i okazało się po oględzinach "fachowca do spraw reklamacji", że piłka nosi ślady licznych "na kuć", co jest uszkodzeniem mechanicznym więc niezgodnym z użytkowaniem. Nie dosyć, że analfabeta to w dodatku gamoń. Żeby stwierdzić taką usterkę, to trzeba rozpruć skórę i zobaczyć podziurawiony balon. Kolejny zakup to obuwie sportowe Nike za 179 zł. Po dwóch miesiącach rozpruwa się górna część jednego buta. Kolejna reklamacja i bzdurna opinia typu niedostosowania stopy do buta, ściąganie obuwia bez rozsznurowywania na zasadzie nadeptywania przodem jednego na tył drugiego oraz brak konserwacji obuwia co doprowadziło do uszkodzenia. Jak zwykle użytkowanie niezgodne z przeznaczeniem. Ja się pytam: co za barany takie opinie wymyślają, kto zatrudnia do pracy takich baranów? Przy naborze na dowolne stanowisko pracy powinni robić obowiązkowo testy na iloraz inteligencji. Obie opisane przeze mnie sytuacje miały miejsce w "martesie" w Felicity w Lublinie. Ludzie, nawet nie wchodźcie do tego sklepu, bo szkoda czasu. Tylko wysokie ceny mogą dać do myślenia, że towar będzie dobrej jakości. Niestety drogie piłki nożne i buty są w tych sklepach jak widać do (usunięte przez administratora) a nie do użytkowania.
    basia

29.12.2014 15:57

niestety informacje dostalam z obslugi sklepu- ze teraz juz nie ma softshelli ktore chronia przed wiatrem- tez tak myslalam- doplacilam wiecej zeby chronil przed deszczem- niestety to sciema- ostrzegam.
    Msx

29.12.2014 01:09

Heh...opinie o tej firmie mam jak najgorsza, kierat straszny, cisnienie na dostawy, rob cos nawet wtedy jak nie ma nic do zrobienia. Jezeli nie ma miejsca na towar na sklepie to musi sie znalezc. A na koniec najlepsze, mam dziewczyne w ciazy, niedlugo urodzi mi sie dziecko, jestem jedynym zywicielem rodziny,a oni nie przedluzaja mi umowy po probnym, co wiecej nie informuje mnie osobiscie kierownik sklepu, tylko jego zastepca. Profesjonalizm i odwaga pelna geba. Omijac szerokim lukiem.
    nkn

29.12.2014 20:48

o czym ty piszesz Msx?? przecież zastępca to jak kierownik- chyba po cos jest w tym sklepie, jak nie ma kierownika to wszystko to samo robi zastepca. LUDZIE NIE MACIE POJECIA A WYPISUJECIE TAKIE GLUPOTY. Moze sie nie sprawdziles, czemu ktos mialby sie litowac bo twoja dziewczyna jest w ciazy. Ps: a gdzie nie ma cisinienia na dostawy? co moze w innych sieciowkach stoja w magazynie:) wszedzie jest tak samo, czlowieku - obudz sie!
    marian

21.12.2014 14:55

Znawcami? po pierwsze gdyby w sklepie była wykwalifikowana obsługa to potrafiła by opowiedzieć o każdej kurtce i butach klientowi. A niestety jest praktycznie zero szkoleń. Wielka łaska kierownika jak pozwoli wydrukować jakieś informacje o produktach z internetu i powiesi na tablicy. Dziwie się ze wielu inteligentnych ludzi siedzi w tej dziadowskiej firmie i marnuje swój czas pracując za pare groszy.
    kaJA

25.12.2014 01:31

co ty pindolisz marian? ja marze o tym zeby pracownicy przychodzili do mnie z checia wydrukowania info na temat zwiazany z produktami itp. co za bzdura gdzie tacy pracuja?????????????
    tomek

19.12.2014 01:04

ludzie wszyscy udajecie jakimi to nie jestescie znawcami materiałów i podróznikami, najpierw poczytajcie jakie właściwosci ma softshell, a potem rozpisujscie się na forach, wodoodporność w softshellu - dzwine!Dla wiedzy idiotów: (usunięte przez administratora)
    Basia

14.12.2014 14:54

Ogolnie marki martes to faktycznie padaczka. Kupilem softshell. Ale z softshella ma tylko nazwe. Ani nie chroni przed deszczem, ani przed woda a czlowiek w tym spocony w cholere. Znajomi takze maja jakies pierdoly i takze slabo
    nanananana

18.12.2014 00:20

softschell ma głównie chronić przed wiatrem. Kurtka typu hardshell chroni przed wodą
    mark

11.12.2014 15:55

Odradzam wszystkim normalnym zakupy w tym sklepie. Oprócz kilku dobrych marek większość towaru w tym sklepie to G warta chińska tandeta ( marka martes, elbrus ) A jeżeli chodzi o reklamacje to podobno rozpatrują je niewykwalifikowani pracownicy danego sklepu i większość jest z góry oddalana. Dlatego jeżeli nie chcecie tracić nerwów omijajcie ten sklep

09.12.2014 23:51

Wypłaty jako takie jak to sklepy sieciowe. Trzeba się cieszyć, że umowa o pracę jest i pieniądze na konto wpływają na czas. Z plusów to tyle. Beznadziejne jest to, że na Święta(bez różnicy czy Wielkanoc, czy Boże Narodzenie) firma nie potrafi okazać chociaż odrobiny docenienia i nie daje żadnych bonusów tj. talony, premia, paczki. Firma nie wie czego chce. Czy to jest sklep samoobsługowy, czy może jednak salon z obsługą. Szkolenia nieliczne i tylko niektóre na dobrym poziomie. Ogólna ocena: Dostateczny. P.S. JEŚLI CZYTAJĄ TO MODERATORZY TO DOBRZE BY BYŁO GDYBYŚCIE USUNĘLI TE WPISY KTÓRE SĄ NIE NA TEMAT. NP. TE O REKLAMACJACH.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Sklep Martes (Martes Sport)?

Kontakt - Martes Sport Sp. z o.o.

Malowany Dworek 115 43-300 Bielsko-Biała

Branża główna: Moda, projektowanie

słupsk

07.12.2014 11:57

Witam.Też oddałam buty do reklamacji po 2 miesiącach użytkowania (NIKE 159zł)w których przetarła się siatka na przodzie buta.W odmowie reklamacji (która trwała prawie miesiąc) napisano , że ,,buty nie były sznurowane lub zbyt luźno sznurowane, a uszkodzenia tego typu nie powstają z dnia na dzień lecz są rozciągnięte w czasie''.....BZDURA TOTALNA. Mogłyby wytrzymać choć okres gwarancji .TEN SKLEP BĘDZIEMY OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM, ZERO SZACUNKU DLA KLIENTA.
    bunia

17.12.2014 16:36

Kolego ja tez dziś się zdziwiłam jak męzowi buty z reklamacji odbierałam, buty za 260 zł po niecałym roku zaczeły się rozklejać, dostałam odmowę i odpowiedź Obuwie zostało wyprane o czym świadczy ich zapach, poprotu żałosne, od kiedy takie buty się pierze, jakiś idiota tam siedzi w tym dziale reklamowym!!!!!!!!!!!!!
    bunia

17.12.2014 16:38

I to też było w Galerii Trzy Korony Nowy Sącz!!!!!
    Jottee

05.12.2014 22:48

Kupiłem buty firmy Puma w Martes Sport Nowy Sącz Galeria Trzy Korony [2014-03-15] po kilku miesiącach wystąpiły pęknięcia od zewnętrznej strony(na zgięciu lewego i prawego buta) Zgłosiłem reklamację [2014-11-12} i jakież było moje zdziwienie gdy otrzymałem dziś [2014-12-05] uzasadnienie mojej reklamacji ..... Obuwie w dniu sprzedaży nie posiadało wad.Przyczyną przetarcia cholewek od strony zewnętrznej prawego i lewego buta było jego niedopasowanie do tegosci stóp oraz użytkowanie obuwia z nieściśnietymi sznurowadłami. Spowodowało to przesuwanie stóp do przodu i bardzo wysokie ścieranie cholewek przez stopy w przedniej części.Dlatego uznajemy że reklamacja jest bezzasadna ponieważ nie jest wynikiem wad obuwia lecz skutkiem podanego wyżej sposobu użytkowania Sprawę zgłaszam do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów Nie polecam tego sklepu fatalna jakość obuwia
    człowiek

05.02.2015 17:52

Przecież to wada powstała w sktutek użytkowania(mechaniczna) - chciałeś,żeby te budy zostały takie jak z półki w sklepie przez 50lat?To należało w nich nie chodzić. Pracowałam już w dwóch sklepach obuwniczych po pare lat i zawsze znajdzie się ktos taki mądry, ktory sądzi,ze buty za 200 -300zł są albo powinny byc niezniszczalne,żal...
    niezadowolony

03.12.2014 22:52

a ją nadmienie że to strona opinii o pracodawcy a nie strona panów jarzabkow giermkow pracodawcy życzę wszystkim nam wysokich bonów na.święta pozdrawiam
    chlopek

01.12.2014 18:45

A co rodzice kultury nie uczyli? ciężko wydusić choć odrobine kultury? a ten literat przynajmniej się wysilil podczas pisania a nie przedstawil jednostronna opinie!!!
    bez kultury

25.11.2014 23:20

staropolska tradycja każe witać gości gamoniu najpierw naucz się kultury potem jej wymagaj. po.co w samoobsludze zatrudniani są sprzedawcy a nie kasjerzy '?? co do zwrotów to dobra wola a przy braku kultury dobrej woli nie ma co szukać pozdrawiam pana literata z bożej łaski
    maciek

23.11.2014 09:01

Przeczytałem cale te forum na temat MS i zauważyłem że grupa ludzi która tam pracuje bądź prawowała żali się jaka ta firma nie dobra jak oni mało płacą i że ogólnie jest tam źle, co do centrali i osób tam pracujących to też nie można ich do końca obwiniać za wszystko bo jeśli masz odpowiednie podejście to z chęcią pomagają. Drugą grupą są ludzie którzy tam w dalszym ciągu pracują i sobie zachwalają tą prace, (sam się znajduje w tej grupie) i nie powiem bo czasem naprawdę jest źle (dużo roboty, jakieś dziwne pomysły centrali) ale w każdej pracy znajdzie się niedociągnięcia i błędy. Co do zarobków i awansów to też nie jest tak że są nie realne ja zatrudniłem się w styczniu 2012 i od tamtego czasu dostałem awans i podwyżki 400zł + premie, premia poza sezonem to bynajmniej w przypadku mojego sklepu to nie 60-150zł jak to ktoś już napisał wcześniej a od 150+. a w sezonie to nawet 300+ w zależności od tego jak dobry był miesiąc. Kolejną grupą są klienci nie zadowoleni z obsługi, tego ze nie ma zwrotów i jest to bez prawne(według ustawy z lipca 1995 sklepy stacjonarne nie musza przyjmować zwrotów, jedynie sklepy internetowe maja obowiązek przyjąć zwrot gdyż klient nie jest w stanie przymierzyć towar) oraz niezadowoleni z reklamacji. Co do obsługi to też już ktoś to powiedział MS to sklep samoobsługowy wiec skoro decydujesz się do niego przyjść to wykaż choć trochę chęci w samodzielnym znalezieniu towaru który Cię interesuje bądź poproś o wskazówkę gdzie go szukać a nie wpadasz jak do obory i bez żadnego Dzień dobry walisz prosto z most że chcesz jakieś tam buty czy kurtę. My jesteśmy od tego żeby Ci pomóc a nie wyręczyć. Bym mógł to dalej kontynuować opisywanie problemów z klientami ale przejdę dalej:) Kolejna grupa to klienci mający dobre wspomnienia z naszą siecią sklepów którzy bronią sprzedawców na tym forum, są też klienci którzy potrafią posprzątać bajzel na sklepie pozostawiony przez innych klientów. Na tym zakończę swoje wypociny. Pozdrawiam wszystkich pracowników MS oraz klientów którzy do mają o nas dobre zdanie. PS. nie chce być do końca anonimowy wiec podaje swoje prawdziwe imię Maciek
    marian

20.11.2014 00:26

Nie rozumiem dlaczego moja opinia na temat Martes Sport została usunięta? Martes Sport zawyża ceny tandetnych chińskich artykułów typu buty z Martesa albo buty Elbrus. Co tydzień są zmiany cen, pod tytułem "promocja" - ale wygląda to tak, że często cena idzie w górę a nie w dół. Praca to ciągła gonitwa i bezsensowe zarządzenia. W "Malowanym Dworku" nie mają żadnego racjonalego pomysłu na zarządzanię tą firmą, dlatego Decathlon jest o wiele lepszym sklepem. Pisałem o regionalnej, która sama kazała zamalować rysy na rowerze markerem. Takie różne "triki" są tam na porządku dziennym.

20.11.2014 23:11

Marian nie przejmuje się boja się prawdy i tyle, dobrze to ująłeś "Triki" :D
    z boku

14.11.2014 13:53

sprzedawca po studiach wyższych to jest dopiero szkoda słów Robercik biały czarnuchu sprzedawco skarpet

18.11.2014 20:52

Ty po zawodówce na studia za głupia i siano w głowie dziekuje !

13.11.2014 20:06

"Profesjonalna" regionalna Agnieszka haha skąd my to znamy, jej górnolotne pomysły, regionalna po zawodówce - szkoda słów!!!
    murof

05.03.2015 19:20

Agnieszka broni interesów pracowników pracujących w sklepach? Dawno się tak nie uśmiałem :) Jedynie co potrafi to wytykać wyimaginowane problemy. Albo lepiej, sprawdza coś, uzna że jest to niedopuszczalny błąd, mimo tego, że jak się dokładnie sprawdzi i zweryfikuje to wszystko jest poprawnie (ale lepiej zerknąć z daleka i stwierdzić ze jest źle), to powie " macie szczęście, ze jest dobrze". Trudno powiedzieć, pomyliłam się, jest dobrze. Co do postu o regionalnym Bartku - fajnie, że w przeciwieństwie do innych regionalnych potrafi zrozumieć ze jest coś nie zrobione, zauważyć ze coś się zmieniło na lepsze od ostatniej wizyty. Wgl zauważyć to. Wiadomo, że błędy, niedoskonałości się na każdym sklepie znajdą ale nie oszukujmy się, nie da się wszystkiego czasami zrobić na tip top szczególnie przy dużej ilości dostaw, zmiany wyglądu sklepu,przemeblowań ustawieni, ograniczonej ilości pracowników. Ale nie po każdym można wymagać zrozumienia i ludzkiego podejścia. Pozdrawiam
    nuda

05.03.2015 23:02

teraz to dopiero sie dzieje ... armagedon:)

13.11.2014 18:50

zizu

13.11.2014 21:01

Witam Skoro tak narzekasz to spróbuj pracy w CCC tam się dopiero dorobisz garba na plecach za 1260zł brutto.i 3/4 etatu.Ja tam pracowałam prawie 2 lata.To wiem co mówię.
    piter

12.11.2014 21:17

ja mam taką samą sytuację z reklamacją butów firmy REEBOK po niecałych 5 miesiącach rozklejają się, w środku wkładki się przetarły, z zewnątrz się rozklejają .Po złożeniu reklamacji po okresie dwóch tygodni dostałem odmowę bo buty były źle konserwowane i noszone i tak dalej.Beznadziejny sklep omijajcie go z daleka a o zwrocie towaru zaraz po zakupie zapomnijcie .Kupiłem na prezent plecak nastolatkowi ale oni jak wiecie mają swój gust i modę więc plecak się nie spodobał dałem 80zł a,że mam do tego nieszczęsnego sklepu 15 min drogi poszedłem go zwrócić i tu ZONK sklep nie przyjmuje zwrotów na darmo moje prośby i rozmowy.Teraz plecak zbiera kurz ,sklep naprawdę tragiczny omijajcie go z daleka szczerze nie polecam zresztą poczytajcie opinię .Pozdrawiam serdecznie
    Bolamnieplecy

13.11.2014 12:59

Plecak nie musi zbierac kurzu, mozesz go wymienic chociazby na 30 napojow Oshee, podejrzewam, ze nastolatek chetnie wypije ;)
    G7

07.11.2014 11:00

a w jakim to regionie?
    erwin

05.11.2014 22:04

chyba bhp
    g7

05.11.2014 00:08

u nas w regionie regionalny każe nam prac mopy sklepowe w.domu ciekawe co na to pih zobaczymy
    what

05.11.2014 19:48

A co ma Pih do prania mopów w domu? Możesz rozwinąć ?
    madry po szkodzie

21.11.2014 23:04

przestań pierdoły opowiadać sam śmierdzisz i to na kilometr poczytaj warunki reklamacji a później się wypowiadaj sprzedawczyku jeden. Buty oddane do reklamacji są czyste inaczej obsługa sklepu owych butów nie przyjmie imbecyli jeden niedouczony!!!
    Henryka

30.10.2014 12:15

Kupiłam w tym sklepie buty firmy Hi-Tec i po kilku miesiącach odkleiła mi się odrobinę podeszwa, buty zostały solidnie sklejone i jestem zadowolona. Podczas odbioru byłam świadkiem jak bardzo niemiły klient oddaje swoje buty do reklamacji. Buty były całe popękane i brudne a na dodatek okropnie śmierdziały i wcale nie dziwię się że takie rzeczy zostają odrzucone. Ja bym się spaliła ze wstydu przynosząc tak zaniedbane i dobite buty.
    dc

30.10.2014 18:25

swieta racja Henryka,ludzie mysla ze na buty jest 2 gwarancji, przynosza smierdzace, zniszczone, praktycznie zdewastowane obuwie i oczekuja zwrotu gotowki, przeciez to normalne ze obuwie sie zuzywa a jeszcze jak ktos ma tedencje do niszczenia to juz wogole
    wiatr

14.10.2014 10:02

Nie kupujcie w tym sklepie,buty kupione za 120 zł ponoszone kilka miesięcy zaniosłem do reklamacji z rozpruciem ostatniego oczka w prawym bucie.Nie uprawiam wyczynowo biegania,zwykłe użytkowanie obuwia .Odmowa reklamacji zbyt mocne wiązanie sznurówek.Nie wiązanie sznurówek buty spadają z nóg,wiązanie sznurówek też żle .Nie kupujcie !!!!!
    BASIA

12.12.2014 18:52

Witam Miałam taką samą sytuację z butami, reklamacja odrzucona powodem nie dopasowane buty do nogi itd. Zgłosiłam się do Rzecznika Konsumenta, po jego interwencji. Mam się zgłosić do sklepu w celu ponownego rozpatrzenia reklamacji. Byłam w dniu dzisiejszym w sklepie jest problem, ponieważ przy pierwszej reklamacji, zostawiłam w sklepie dowód zakupu ( paragon) . Odbierając odmowe reklamacji nie oddali mi paragonu. Zgłosiłam się za dwa dni po paragon, otrzymałam informację, że został mi oddany. Reklamacji nie przyjęli ponieważ nie mam dowodu zakupu, mimo okazania wszystkich dokumentów potwierdzających zakup butów. ( pierwsza reklamacja) . Nie polecam zakupu
    oko

13.10.2014 21:30

Ciekawe jaka firma nie patrzy na zysk! Co wy tu piszecie? Śmieszne:)
    qqq

11.10.2014 01:43

Sory ten poprzedni tyczy się "pracownika" przepraszam MASO nie chciałem Ćię obrazić Poniosło mnie gdy widzę takie bzdety to krew się gotuje Ta firma to Kutafony bez ambicji nastawione tylko na zysk przykre ale niestety prawdziwe.

10.10.2014 21:25

Maso. Skoro nie pracujesz po trzech miesiącach, widocznie nie sprawdziłeś się. Na próżno wylewać żale za swoje osobiste porażki.Popracuj nad sobą, może jakiś desperat cię zatrudni na staci benzynowej.
    maso

10.10.2014 21:02

zgadza się, reklamacje robią jajcarskie. Pracowałem tam 3 miesiące (testowałem firmę od środka), wcześniej w poważanej innej firmie sportowej. Martes to wyrzymaczka faktycznie kieras ma wskazówki do gonienia (nie ma tam przyjaźni). Towary / towary i jeszcze raz towary liche, padliny, materiały badziewne, śmierdzące / 30% to późniejsze reklamacje.. biją ceną inne sklepy, ale ale bleh! __ nie gwarantują wody, ogólnie nic (przyjść=pracować) papa

Zostaw merytoryczną opinię o Martes Sport Sp. z o.o.