Sklep Martes (Martes Sport)

3.3/5

• Bystra
  • Wilkowice
  • Kozy
  • Janowice
Bełchatów piotrków - Martes Sport (Bełchatów piotrków)
Białystok - Martes Sport (Białystok)
Bielsko - Martes Sport (Bielsko)
Bielsko-Biała - Martes Sport (Bielsko-Biała)
Biłgoraj - Martes Sport (Biłgoraj)
Bojanowo Stare - Martes Sport (Bojanowo Stare)
Bolesławiec - Martes Sport (Bolesławiec)
Bytom - Martes Sport (Bytom)
Chełm - Martes Sport (Chełm)
Czeladź - Martes Sport (Czeladź)
Częstochowa - Martes Sport (Częstochowa)
Dąbrowa Górnicza - Martes Sport (Dąbrowa Górnicza)
Gdańsk - Martes Sport (Gdańsk)
Gdynia - Martes Sport (Gdynia)
Gliwice - Martes Sport (Gliwice)
Głogów - Martes Sport (Głogów)
Gniezno - Martes Sport (Gniezno)
Gorzów Wielkopolski - Martes Sport (Gorzów Wielkopolski)
Grójec - Martes Sport (Grójec)
Jarocin - Martes Sport (Jarocin)

3. Opinie o pracodawcach Bielsko-Biała
  5. Opinie o Sklep Martes (Martes Sport Sp. Z O.O.)

Opinie o Sklep Martes (Martes Sport) Bielsko-Biała

Nie przegap nowości o Martes Sport Sp. z o.o.!

Nova

30.03.2015 23:25

Czy duzo osob nie dostalo 2 umowy po 3 miesiacach?
    haker

01.04.2015 16:09

to chyba u Was ;/ u nas wypadaja po 3 miesiacach taka taktyka kierownika wiecej premii do podziału ! :)
    lk

01.04.2015 23:29

jakiej premii? przecież nalezy sie po 6 m-cach, a nie po 3
    alf

30.03.2015 12:48

Bron Pana dobrze dobrze targaj kartony blagaj o klipsy zebrz o jalmuzne dobry piesek
    szwagier

29.03.2015 16:15

Zmuszają klienta do kupna towaru!!! Myślisz że piszę bzdury? = Sprawdź sam. Możesz u nich kupić np.kurtki ale reklamacji w tym sklepie nie ma, jeśli zauważysz małą wadę którą przeoczyłeś w sklepie lub też stwierdziłeś w domu jednak że jest ona ci za ciasna i chciałbyś wymienić na inny rozmiar oczywiście w tych samych barwach.Towar jednak został jednak w tym rozmiarze już sprzedany i nie będą już mieli tej rzeczy.I tutaj zaczynają się wykręty od strony sprzedawcy.Zwrotu gotówki za zakup towaru nie otrzymasz, możesz oczywiście w tej samej kwocie lub za dopłatą wymienić na inne np.na buty których mam już w domu 6 par i po co mi siódme a nawet gdyby to nie mają tych które by mi się spodobały i tysiąc innych rzeczy. Czy to nie jest zmuszanie konsumenta do zakupu towaru?!!! Oceń to sam.
    konsument

30.03.2015 12:11

To obowiązkiem klienta jest dowiedzieć się podczas zakupów czy są zwroty towaru. Jeśli nie ma to nikt nikogo nie zmusza żeby coś kupować. Przepisy mówią jasno - zwrot towaru jest tylko i wyłącznie dobrą wolą przedsiębiorcy. Jeśli nie ma zwrotów to są wymiany i to jest chyba oczywiste, że nie na tańszy produkt tylko na taki, który jest co najmniej w tej samej cenie. Zawsze można robić zakupy w wielkich sieciówkach typu H&M gdzie oddać można nawet używane majtki! No więc jeśli konsument jest analfabetą i nie potrafi czytać informacji, które są powieszone w sklepach w kilku miejscach to niech czuje się "zmuszany" do zakupu towaru...
    daniel

28.03.2015 15:23

głąby z centrali tyle w temacie ...
    stiv

26.03.2015 16:32

dwa ostatnie dni były njalepsze! we wtorek 60 kartonów a w srode ok 40! do tego odsyłka butów + przygotowanie kasków igogli oraz cały czas obsługa klientów. niedługo zabraknie miejscana całym sklepie na nieprzyjete kartony!
    lola

27.03.2015 00:19

jeszcze nie wjechal nike... to co jest teraz np 400 czapek to dopiero poczatek, czekajmy na revolution w 7 kolorach po 40 par
    Pacus

02.04.2015 14:41

a tam 400 czapek , to i tak mało ;) nie mowie już o Adidas Galaxy Elite który zajmuje prawie cala gondole. :) masa kartonow do przyjecia (150 w 4 dni) odsylka zimy,nart,gogli,kasków, zmiany cen z 99.00 na 99,99 (porazka),przebudowa sklepu dalej, obsluga klientow,
    detoks

22.03.2015 21:01

Tomeczek mama wie ze cpiesz ? :)
    cci

19.03.2015 18:01

Pewnie że szmelc sprzedaja, napisałem odwołanie na buty,jezeli mi nie odpisza albo odrzuca moja reklamacje podaje chamow do sadu, mam w tym doświadczenie stac mnie na prawnikow, kolo dupy im takm zrobie i opinie tak zjade ze zamknal te swoje sklepy, Polsat to poruszy, mam tam szwagra
    Grenres

18.03.2015 18:28

Buty rozkleiły się i rozpruły po 6 miesiącach sporadycznego użytkowania. Reklamacji oczywiście nie uwzględnili, buty uległy rozklejeniu w wyniku niewłaściwego użytkowania. Buty powinny leżeć w pudełku i posłużą cały okres gwarancji. Mają taką samą procedurę jak w CCC wszystko w wyniku niewłaściwego użytkowania.
    Zatrudniony

25.03.2015 16:47

muzyka jest najlepsza hehehe teraz przynajmniej ok 20-25 kawałków, jak się zatrudniałem było 7 i leciały w kółko.... mozna było dostać (pi)
    M.

13.03.2015 10:49

Jako były pracownik w nowo otwartym punkcie, po trzech miesiącach pracy, chętnie podziele się spostrzeżeniami na temat tej firmy, a raczej OSTRZEGĘ potencjalnych pracowników, zanim wybiorą się na rozmowę. 1. Koszmarny kontakt przełożonego z pracownikiem - dostając pomniejszoną wypłatę, dowiedziałam się dopiero kilka dni po jej otrzymaniu, że kadry wiedzą co robią, i, że tak wyliczyli i KONIEC. Nie miałam możliwości sprawdzić czy została obliczona poprawnie, słysząc, że nie mam stawki godzinowej,a kontakt z kadrami ma jedynie kierownik. Czyli ciesz się, że w ogóle masz jakieś pieniądze, nie proś o pasek, nawet w formie elektronicznej i nie interesuj się pieniędzmi. Porażka! Kolejna sprawa - portal pracowniczy, na który mieliśmy otrzymywać paski. Mieliśmy - no właśnie. Na tym się skończyło. Pomijając to, sam fakt w jaki dziękują pracownikom za współpracę - ZERO SZACUNKU. Nikt nie uprzedza, czy choćby mówi, że po zakończonym ostatnim dniu, według umowy, to już koniec wspólnej "przygody" z Martesem. Tego samego dnia, w którym skończyła mi się umowa, otrzymałam smsa od kierownika z informacją że dnia kolejnego jest zebranie w sprawie nowych umów. Cały czas byłam zapewniana o tym, że umowa będzie przedłużona, grafik na kolejny miesiąc, który otrzymałam uwzględniał moją osobę, jednak kilka godzin przed oficjalnym zebraniem w sprawie umów otrzymałam SMSA od kierownika, żebym przyszła wcześniej. Podziękował mi, bo CENTRALA odgórnie kazała zredukować liczbę pracowników. Magicznie dowiedział się od tym w ciągu tego samego dnia, i podjął decyzję. Jasne... Totalna ignoracja. 2. MUZYKA - można dostać kurwicy słysząc po raz miliardowy "i will love you now and forever.." i inne super hity. Jeśli chcecie uniknąć choroby psychicznej, polecam topery do uszu. 3. Nierealne oczekiwania wobec pracownika, w odniesieniu do pieniędzy które nie są jakieś ogromne. Ponadto, uwaga, możesz usłyszeć, że cenujesz ubrania za wolno, bo to przecież linia produkcyjna,a ty jesteś chińczykiem. Damn! 4.Dziwne wytyczne, co chwila bezsensowne zmiany cen, tania chińszczyzna. to by było na tyle. pozdrawiam!
    Zarobiony

22.03.2015 22:18

Co do nierealnych oczekiwań wobec pracownika. Teraz przy zmianie sezonu, ekspozyji zmiejszac liczbe pracownikow to totalna glupota. Jestem ciekaw czy jakikolwiek sklep wyrabia z liczba dostaw ktore przychodza na sklep, odsylka zimy,cesjami, zmianami cen, przebudowie sklepu. W dodatku przy zmianie we 2/3 osoby.Robiac to w dodatku przy klientach bo to przeciez jedyna mozliwosc. Co do zarobkow wzgledem tego co sie robi - w innych sieciowkach na start wcale nie jest lepiej. Wiadomo ze nie trzeba tyle towaru przyjmowac bo tylko na Martesy tyle przychodzi( z 15 katrtonow skarpetek(glownie NIKE) ktore w rok sie nie sprzedaja ale juz lepiej zeby zejmowaly czesc miejsca na sklepioe lezac w kartonach) (w dodatku w MEGA duzym kartonie znajduja sie czasem koszulki badz spodnie w ilosci 5szt i 3/4 kartona puste, wiec gdzie tu ta oszczednosc na wielkosci pakunków), jak i nie skrecac rowerow, itp. W ostatnim czasie czlowiek czuje sie jak magazynier - pakowacz a nie sprzedawca-kasjer. :))
    aga

07.03.2015 12:58

a ile osób może mieć stanowisko starszego sprzedawcy ???

08.03.2015 21:53

a ile wszy musi zdechnąć na twoim łbie zanim się ogarniesz po co sie pchasz gdzie cie nie chca
    bartek

03.03.2015 23:59

Ja od paru lat mam przyjemnosc pracowac z (usunięte przez administratora)regionalnym ze Świecia, to najlepszy człowiek jakiego znam: pomocny, otwarty na nowe pomysły, oczywiscie czasami denerwuje się jak cos nie jest tak jak być powinno ale wie i potrafi przymknąć na to oko, dostrzega przy tym to co dobrego sklep zrobi od jego ostatniej wizyty, wspiera kierownika naszego sklepu,a kazdy pracownik moze sie do niego zgłosic z kazdym problemem, on traktuje kazdego powaznie i to jest w nim najlepsze! podsumowując (usunięte przez administratora) właściwy człowiek na właściwym miejscu :)
    ela

tzn?

02.03.2015 19:06

mlody

03.03.2015 17:04

Na poczatek umowa na okres probny ( 3 miesiace). 1800 brutto jak dobrze pamietam. Pozniej jak sie sprawdzisz to umowa na na 3 lata. Pensja wzrasta do 1900 brutto - oczywiscie mowimy o sprzedawcy. Wiadomo wyzsze stanowisko to tez inna podstawa i pozniej inna premia.
    "poparzona"

28.02.2015 22:58

Masakra jakaś. Przestrzegam przed zakupem koszulek Women's t-shirt rzekomo odprowadzają wilgoć, ograniczają przykre zapachy, odporne na przetarcia, ale po jej zdjęciu, niespodzianka, ciało w okolicach gdzie materiał przylegał najbardziej wygada na poparzone. Ostrzegam wszystkich przed zakupem tego produktu.
    LIZA

24.02.2015 11:42

nikomu nie polecam pracy w tej firmie
    kuba

22.02.2015 20:10

a na blenderze jest napisane żeby nie wrzucać śrub? nie ma a jednak ich nie wrzucasz... trzeba pomyśleć że nie wszystko co się kupuje jest kuloodporne czy niezniszczalne...jeśli ktoś reklamuje obuwie które ocieka wodą a obuwie to nie jest gumiakiem to jak myślisz, jaka będzie decyzja? najpierw myślimy później działamy... no i na koniec mam nadzieję że te wszystkie osoby które sieją ferment zostaną szybko namierzone i nie będą już się musiały męczyć w tej firmie...
    lolek

23.03.2015 20:11

tam Cię wysmieją wiec dzwon powodzenia zostaniesz odesłany z kwitkiem idz jak poprzednik do tvn lub polsatu, polaczki hahahha
    snep12

24.03.2015 14:54

pisz do UOKiK jak będą mieli zgłoszenia to się wezmą za to co się tam dzieje, moje hi-teci rozkleiły i rozpruły się po 6 miesiącach sporadycznego użytkowania i reklamację też odrzucili 250 w plecy, mam merrelle z Anglii już 3 rok i nic nawet piorąc w pralce w 90 stopniach, ten asortyment u nich to jakaś lipa tylko żeby sprzedać i zarobić kasę. Sprzedawca zasugerował mi ze tak robią ze wszystkimi co reklamują
    azza

22.02.2015 10:45

kupilam dla syna pumy, po jakimś czsie zaczęala odklijać sie skóra od materiału przy podeszwie, złozyłam reklamację odp"reklamacja oddalona" z powodu uszkodzenia mechanicznego spowodowanego przekomoknieciem obuwia. Szkoda tylko że producent nie dopisał nosić tylko w suche dni, a w przpaku opadów zdjąć obuwie i wracać np. ze szkoły w boso..............................odradzam ten sklep...........
    Redukcja

16.02.2015 11:00

Widze, ze wszechmocny Tomasz redukuje na potege...
    młody

18.02.2015 13:45

oczywiscie ze porazka. Nie wiem na jakiej podstawie oni wyliczaja te dostawy i ilosc towaru ktory przychodzi na sklep.. ale jest to strzasznie zawyzone. to ze ten sam towar lezy w gondolach to fakt, czasami trzeb zrobic czolowke a na niej albo pare modeli butow albo jeden model w smiesznej ilosci. wracajac do stolow, roumiem ulozyc wg przeznaczenia buty (trening, biegamnie, itd) ale po co cenowo,. Akurat na cene klient zwraca uwagę najpóźniej, a nie zdazylo sie by jakis klient zauważył ze ceny sa rosnąco badz malejaca. Nasza chyba nie rozumie ze nie na wszystko jest czas i da sie to zrobic na zmianie we dwie osoby...bynajmniej ja tego nie odczułem.
    mlody

14.02.2015 22:19

To moze cos od pracujacego. Pensja - na mlodego czlowieka ktory jest sam styknie. Kokosów nie ma . Za zwyklego sprzedawce po jakims czasie , zazwyczaj po przepracowaniu 3 miesiecy jest premia. Wiadomo starszy sprzedawca ma troszke lepsze warunki finansowe. Wazna sprawa jest kadra z ktora sie pracuje, (ja osobiscie uwazam ludzi z ktorymi pracuje za najwiekszy + tej pracy)pomijajac kierownika regionalnego. Tutaj nie ma sie nawet o czym wypowiadac bo jak ktos wylewa na cb kibel pomyjow jakby wszystko bylo zle zrobione ( a tak nie jest) to nie ma co nawet tracic sil na dyskusje bo nie ma to sensu. Regionalny nawet nie potrafi w jakis normalny sposob porozmawiac z pracownikiem o tym co poprawic, usprawnic. Zero dialogu, proby zmotywowania do polepszenia , a o pochwale mozna zapomniec. Co do warunkow pracy : nie wiem kto tam jest odpowiedzialny za proces dostaw (tego ile towaru ma trafiac do sklepu) ale towaru przychodzi stanowoczo za duzo.Sklep nie jest z gumy!! Nie ma go gdzie wystawic a zaplecze jest tak malutkie ze pracownik musi obok pracownika sie przeciska zeby cos znalezc.S Aktualizacja stolow - najwieksza glupota . co chwile przemeblowywanie tego. Bo jakis kretyn sobie ustalil ze ceny maja isc wg "zoltej" metki (tej aktualnej). Setki promocji bez sensu, zmian ceny. Chyba to tyle piszac na syzbko. Pozdrawiam
    koka

15.02.2015 09:55

te stoly to porazka firmy, tyle butow tam nawalaja ze klient nie wie czy to ekstra cena czy czy po prostu normalna ekspozycja towaru tym bardziej ze te same modele sa w gondolach. a ciekawe o jakim regio piszesz? nasza czasem zrozumie ze cos nie jest zrobione (ceny, towar) bo najnormalniej nie ma na to czasu... i tu sie zaczyna problem... a o pochwale mozna zapomniec to fakt..szkoda bo czasem pochwala badziej zmotywuje niz pieniadze!
    A

14.02.2015 19:27

Czy tu nie powinny być informację od pracujących! a widzę prawie same żale, że komuś reklamacji nie przyjeli
    byłam widzialam

13.02.2015 14:50

Takiej obłudy dawno juz nie widziałam, fałsz zakłamanie. Zero podejścia do pracownika, zero motywacji żadnego dziękuje. Zawsze cos nie tak, znam swoja wartość wiem ze tutaj nikt mnie juz nie doceni, szkoda mi tylko tych długich lat , bo miałvam nadzieje ze coś się zmieni.. Zmienia się na gorsze niestety. Nie ma ludzi niezastapionych-wiem o tym, ale szalenie jest mi przykro ze człowiek dal z siebie wszystko..na koniec wreczasz wypowiedzenie..i nie słyszysz dziękuje za wspólne lata pracy, nie mowie o tym ze porzadna firma stara sie zatrzymac dobrego pracownika a tutaj...nic kompletne dno. Przykre to jest nistety prawdziwe. Trzeba się strzec przed Panem xx pewno się domyslacie o kogo chodzi I nie przeciwstawiać się bo bardzo tego nie lubi. Mega fałszywa osoba która nigdy nie powinna być na tym stanowisku co jest. Zegnam się z ta firma i dziś czuje ulgę ...

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Sklep Martes (Martes Sport)?

Kontakt - Martes Sport Sp. z o.o.

Malowany Dworek 115 43-300 Bielsko-Biała

Branże: Moda, projektowanie

Mrówka

12.02.2015 00:27

Ręce i cycki opadają jak się patrzy na to co się dzieje... Kretynizm w czystej postaci i czerwone koszulki to nie przypadek ;)
    webski

11.02.2015 13:08

Nie polecam sklepu Martes Spoprt. Sprzedają bardzo słabej jakości obuwie, najprawdopodobniej drugiego gatunku. Na wygranie reklamacji nie ma szans. Synowi pękły podeszwy w butach Adidas po 4 miesiącach !! Sprawa trafiła do Miejskiego Rzecznika Konsumentów. Została nam przyznana racja, jednak sklep ma to głęboko w d... Pozostaje oddanie sprawy do sądu, dla 150 zł, wiadomo ile to będzie trwało, ale jakby był ktoś był chętny do pozwu grupowego to się dołączam !! Czytałem mnóstwo negatywnych opinii na temat tego sklepu, chyba jeszcze nigdy, nikomu nie uznali reklamacji !! Chętnym mogę przesłać na email dokument od Rzecznika. Życzę powodzenia dążącym swoich praw i racji, współczuję robiącym tam zakupy – ja już tam nawet nie wejdę popatrzeć na ich asortyment.
    meta

09.02.2015 19:05

GALERIA CUPRUM ARENA LUBIN - MARTES SPORT. 2015-01-25 Nikomu nie polecam tego sklepu. Reklamowałem plecak który rozwalił się w tym samym miejscu po raz drugi i zażądałem zwrot gotówki. I tu zaczęły się problemy. Po ok. 4 pismach z mojej strony (ostatnie pismo napisane z pomocą rzecznika) napisali mi że dalsze roszczenia tylko na drodze sądowej. Na pisma odpisują kopiuj wklej i ucinają ustawy pod siebie. Nie potrafią odpisać na pismo - bez adresu, podpisu a dowiedzieć się kto wystawił to pismo jest niemożliwe - nikt nic nie wie. Ja nie bede szedł do sądu walczyć o 119 zł to nie opłaca mi się to. Sram na wasz sklep. życze wam szybkiego bankructwa w lubinie jak i w całej polsce.
    majka

10.02.2015 09:16

I tego wlasnie nie mogę zrozumieć dlaczego ludzie tak szybko odpuszczaja ? Co jest nie opłacalne ?? Uwiez mi ze w takiej sytuacji Sad zawsze stoi pi stronie konsumenta, znam takich co walczyli o 50 zl i wygrali wraz z odsetkami. Dopóki ludzie będą reagować tak jak Ty to firma nadal będzie wszelka wina obarczac konsumenta.
    pracujacy

04.02.2015 23:11

Pracuje już ponad rok w tym bagnie i podesle państwu link na temt pracy w empiku (usunięte przez administratora) Po zapoznaniu sie pragne poinformować, że w Martes sport jest jeszcze gorzej i empik to poprostu sielanka. Mam nadzieje,że znajde na dniach inna lepsza prace i pozdrawiam cały zarząd 3 palcem.
    kama

05.02.2015 20:38

bez przesady... smieszny jestes
    klientka Ewa

04.02.2015 14:15

Robilam zakupy kilka razy na sarnim stoku, obsługa malo kompetentna, panujący bałagan nie pozwolił mi znalesc rzeczy której szukalam. Niestety odnalesc kogoś w miarę kumatego w tym sklepie także graniczy z cudem.
    ehhhhhhhhhh

01.02.2015 23:07

Tak jak pisze poprzednik wiec z pewnych źródeł iż to fakt odnośnie reklamacji rozpatrywanych na zapleczu sklepu.Mają szablony w których jest wypisana sterta bzdur i tym karmiąszanownych klientów ktorzy sie nacieli na kupnie.Żal mi ludzi którzy robią tam zakupy a pożniej sie rozpisuja na forum że jest tak a nie inaczej bo traktowanie klienta przedmiotowo jest tam na porządku dziennym zresztą przykład płynie z góry zarówno od kierownictwa jak i reszty ludzi z Bielska.Ja omijam szerokim łukiem ten pseudosklep bo koło sportowego to coś nawet nie stało a towar jest nic nie warty o czym świadczą liczne wpisy.Zatem lepiej najpierw poczytać co się tam dzieje a dopiero podjąć decyzje czy warto wydać ciężko zarobione pieniądze.
    Tomasz Gdynia

12.01.2015 11:02

Antyreklama. Rzadko się bawię w takie rzeczy ale sieć sklepów Martes Sport to lipa straszna. W marcu kupiłem u nich w salonie w Zamościu bucisze terkkingowe bardzo dobrej marki. Pech chciał że materiał się odbarwił i częściowo zmechacił. Zdarza się... Potem było już gorzej. Oddawszy buty do reklamacji na boso wracałem z Riviera Gdynia do domu będąc pewnym że reklamacja będzie uwzględniona - przecież taka marka jak S......N z automatu wymieni buty lub zwróci kasę. Okazało się że reklamacje rozpatruje kierownik salonu :) i ten oto pan na podstawie badań zrobionych na zapleczu sklepu stwierdzi że buty były źle używane - prałem je w pralce w powyżej 60C i czyściłem je środkami nieznanego pochodzenia. Na nic się zdały moje tłumaczenia że buty potraktowane były impregnatem i wodą z kranu. Niczym innym. Sprawę postanowiłem skierować bezpośrednio do centrali Martes. Pan z centrali przez miesiąc nie odpowiadał na moje maile a podczas rozmów zapewniał mnie że odpowie za parę dni. Nadal cisza a minęło już półtora miesiąca. Sprawę kieruję oczywiście do Rzecznika Konsumentów i zobaczymy. Przestroga dla wszystkich - jeśli chcecie kupić fajny sprzęt sportowy to nie warto zaoszczędzać 20 zł - 50 zł i kupować w sieci MARTES:) . Tutaj nawet niema zwrotów towarów (oczywiście mają do tego prawo ):)
    madry po szkodzie

09.01.2015 08:53

Nie polecam Galerii Trzy Korony Nowy Sącz reklamacja obuwia kończy się jakimś idiotycznym pismem osoby zupełnie niekompetentnej. Wina przerzucona na klienta odmowa uznania reklamacji jedyne znane im słowo w tym piśmie - po oględzinach "ORGANOLEPTYCZNYCH" choć chyba nie bardzo wiedzą co ono oznacza wiec wyjaśnię - Pani od spraw reklamacji najpierw buty zobaczyła (ZMYSŁ WZROKOWY),następnie powąchała (ZMYSŁ WĘCHU), kolejnym etapem była próba polizania (ZMYSŁ SMAKU)później przyłożyła ucho do buta - ten na pewno jej szepną że jest źle traktowany (ZMYSŁ SŁUCHU)i na końcu pani te buciki pogłaskała (ZMYSŁ DOTYKU)i reklamacji nie uznała. STANOWCZO NIE POLECAM I ODRADZAM TEN SKLEP WSZYSTKIM !!!!!
    OLO

10.02.2015 10:18

A ja poszedłem tam na rozmowę kwalifikacyjną i teraz żałuję. Szkoda, że wcześniej nie poczytałem tych wypowiedzi i komentarzy, bo tylko straciłem czas i nerwy! To jest jakaś porażka i kpina, jak traktuje się tam kandydata na pracownika!!! Pani, która ze mną rozmawiała sprawiała wrażenie jakby odbywała tę rozmowę za karę, a ja miałbym jej zrobić jakąś krzywdę. Nie miła, opryskliwa, zdawkowo odpowiadała na moje pytania. Oczywiście wynagrodzenie na poziomie najniższej krajowej, na pytanie o podwyżki i premie pani o mało nie zabiła mnie śmiechem, czym dała jasno do zrozumienia, że o lepszych pieniądzach mogę zapomnieć. A wymagania i oczekiwania oczywiście kosmiczne. Tak więc odradzam ubieganie się tam o pracę, bo naprawdę szkoda Waszego czasu.
    I.S

08.01.2015 21:44

Zostałam zaproszona na rozmowe kfalifikacyjna do gemini , opinie niestety niezbyt pochlebne na temat pracy w tej firmie. w gruncie rzeczy wierze pracownikom bo to wręcz wolanie o pomoc, praktycznie ile osob tyle negatywnych opinii, osobiscie zetknelam sie juz z takim traktowaniem pracownika w innej firmie i nie zamierzam pakowac sie w takie samo (usunięte przez administratora) Dziekuje za przestrogę :-)
    piter

08.01.2015 20:33

nasz dąb bartek jest lasy na baby wystarczy mu pupa zaświeci i.jest ok
    chojnice

08.01.2015 12:16

NAJGORSZY SKLEP JAKI DA SIĘ ZNALEŻĆ !!!!!!!!!!!!! Drwiąca obsługa, reklamacje gdy się składa okłamują klienta mówią,że buty są wysyłane do Bielska Białej a tak na prawde są rozpatrywane u niech !
    Pawełek Diabełek

31.12.2014 08:36

Artykuły oferowane w sprzedaży to tandeta i dziadostwo. Kupiłem dziecku wymarzoną piłkę nożną Brazuca. Replika za 100 zł, oryginał (niby) za 560 zł. Jedno i drugie made in china. Po trzech miesiącach zaczęło uchodzić powietrze. Uszkodzony zawór. Zgłosiłem reklamację i okazało się po oględzinach "fachowca do spraw reklamacji", że piłka nosi ślady licznych "na kuć", co jest uszkodzeniem mechanicznym więc niezgodnym z użytkowaniem. Nie dosyć, że analfabeta to w dodatku gamoń. Żeby stwierdzić taką usterkę, to trzeba rozpruć skórę i zobaczyć podziurawiony balon. Kolejny zakup to obuwie sportowe Nike za 179 zł. Po dwóch miesiącach rozpruwa się górna część jednego buta. Kolejna reklamacja i bzdurna opinia typu niedostosowania stopy do buta, ściąganie obuwia bez rozsznurowywania na zasadzie nadeptywania przodem jednego na tył drugiego oraz brak konserwacji obuwia co doprowadziło do uszkodzenia. Jak zwykle użytkowanie niezgodne z przeznaczeniem. Ja się pytam: co za barany takie opinie wymyślają, kto zatrudnia do pracy takich baranów? Przy naborze na dowolne stanowisko pracy powinni robić obowiązkowo testy na iloraz inteligencji. Obie opisane przeze mnie sytuacje miały miejsce w "martesie" w Felicity w Lublinie. Ludzie, nawet nie wchodźcie do tego sklepu, bo szkoda czasu. Tylko wysokie ceny mogą dać do myślenia, że towar będzie dobrej jakości. Niestety drogie piłki nożne i buty są w tych sklepach jak widać do (usunięte przez administratora) a nie do użytkowania.
    basia

29.12.2014 15:57

niestety informacje dostalam z obslugi sklepu- ze teraz juz nie ma softshelli ktore chronia przed wiatrem- tez tak myslalam- doplacilam wiecej zeby chronil przed deszczem- niestety to sciema- ostrzegam.
    Msx

29.12.2014 01:09

Heh...opinie o tej firmie mam jak najgorsza, kierat straszny, cisnienie na dostawy, rob cos nawet wtedy jak nie ma nic do zrobienia. Jezeli nie ma miejsca na towar na sklepie to musi sie znalezc. A na koniec najlepsze, mam dziewczyne w ciazy, niedlugo urodzi mi sie dziecko, jestem jedynym zywicielem rodziny,a oni nie przedluzaja mi umowy po probnym, co wiecej nie informuje mnie osobiscie kierownik sklepu, tylko jego zastepca. Profesjonalizm i odwaga pelna geba. Omijac szerokim lukiem.
    nkn

29.12.2014 20:48

o czym ty piszesz Msx?? przecież zastępca to jak kierownik- chyba po cos jest w tym sklepie, jak nie ma kierownika to wszystko to samo robi zastepca. LUDZIE NIE MACIE POJECIA A WYPISUJECIE TAKIE GLUPOTY. Moze sie nie sprawdziles, czemu ktos mialby sie litowac bo twoja dziewczyna jest w ciazy. Ps: a gdzie nie ma cisinienia na dostawy? co moze w innych sieciowkach stoja w magazynie:) wszedzie jest tak samo, czlowieku - obudz sie!
    marian

21.12.2014 14:55

Znawcami? po pierwsze gdyby w sklepie była wykwalifikowana obsługa to potrafiła by opowiedzieć o każdej kurtce i butach klientowi. A niestety jest praktycznie zero szkoleń. Wielka łaska kierownika jak pozwoli wydrukować jakieś informacje o produktach z internetu i powiesi na tablicy. Dziwie się ze wielu inteligentnych ludzi siedzi w tej dziadowskiej firmie i marnuje swój czas pracując za pare groszy.
    kaJA

25.12.2014 01:31

co ty pindolisz marian? ja marze o tym zeby pracownicy przychodzili do mnie z checia wydrukowania info na temat zwiazany z produktami itp. co za bzdura gdzie tacy pracuja?????????????
    tomek

19.12.2014 01:04

ludzie wszyscy udajecie jakimi to nie jestescie znawcami materiałów i podróznikami, najpierw poczytajcie jakie właściwosci ma softshell, a potem rozpisujscie się na forach, wodoodporność w softshellu - dzwine!Dla wiedzy idiotów: (usunięte przez administratora)
    Basia

14.12.2014 14:54

Ogolnie marki martes to faktycznie padaczka. Kupilem softshell. Ale z softshella ma tylko nazwe. Ani nie chroni przed deszczem, ani przed woda a czlowiek w tym spocony w cholere. Znajomi takze maja jakies pierdoly i takze slabo
    nanananana

18.12.2014 00:20

softschell ma głównie chronić przed wiatrem. Kurtka typu hardshell chroni przed wodą
    mark

11.12.2014 15:55

Odradzam wszystkim normalnym zakupy w tym sklepie. Oprócz kilku dobrych marek większość towaru w tym sklepie to G warta chińska tandeta ( marka martes, elbrus ) A jeżeli chodzi o reklamacje to podobno rozpatrują je niewykwalifikowani pracownicy danego sklepu i większość jest z góry oddalana. Dlatego jeżeli nie chcecie tracić nerwów omijajcie ten sklep

09.12.2014 23:51

Wypłaty jako takie jak to sklepy sieciowe. Trzeba się cieszyć, że umowa o pracę jest i pieniądze na konto wpływają na czas. Z plusów to tyle. Beznadziejne jest to, że na Święta(bez różnicy czy Wielkanoc, czy Boże Narodzenie) firma nie potrafi okazać chociaż odrobiny docenienia i nie daje żadnych bonusów tj. talony, premia, paczki. Firma nie wie czego chce. Czy to jest sklep samoobsługowy, czy może jednak salon z obsługą. Szkolenia nieliczne i tylko niektóre na dobrym poziomie. Ogólna ocena: Dostateczny. P.S. JEŚLI CZYTAJĄ TO MODERATORZY TO DOBRZE BY BYŁO GDYBYŚCIE USUNĘLI TE WPISY KTÓRE SĄ NIE NA TEMAT. NP. TE O REKLAMACJACH.
    słupsk

07.12.2014 11:57

Witam.Też oddałam buty do reklamacji po 2 miesiącach użytkowania (NIKE 159zł)w których przetarła się siatka na przodzie buta.W odmowie reklamacji (która trwała prawie miesiąc) napisano , że ,,buty nie były sznurowane lub zbyt luźno sznurowane, a uszkodzenia tego typu nie powstają z dnia na dzień lecz są rozciągnięte w czasie''.....BZDURA TOTALNA. Mogłyby wytrzymać choć okres gwarancji .TEN SKLEP BĘDZIEMY OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM, ZERO SZACUNKU DLA KLIENTA.
    bunia

17.12.2014 16:36

Kolego ja tez dziś się zdziwiłam jak męzowi buty z reklamacji odbierałam, buty za 260 zł po niecałym roku zaczeły się rozklejać, dostałam odmowę i odpowiedź Obuwie zostało wyprane o czym świadczy ich zapach, poprotu żałosne, od kiedy takie buty się pierze, jakiś idiota tam siedzi w tym dziale reklamowym!!!!!!!!!!!!!
    bunia

17.12.2014 16:38

I to też było w Galerii Trzy Korony Nowy Sącz!!!!!

Zostaw merytoryczną opinię o Martes Sport Sp. z o.o.