Sklep Martes (Martes Sport)

3.3/5

• Bystra
  • Wilkowice
  • Kozy
  • Janowice
Bełchatów piotrków - Martes Sport (Bełchatów piotrków)
Białystok - Martes Sport (Białystok)
Bielsko - Martes Sport (Bielsko)
Bielsko-Biała - Martes Sport (Bielsko-Biała)
Biłgoraj - Martes Sport (Biłgoraj)
Bojanowo Stare - Martes Sport (Bojanowo Stare)
Bolesławiec - Martes Sport (Bolesławiec)
Bytom - Martes Sport (Bytom)
Chełm - Martes Sport (Chełm)
Czeladź - Martes Sport (Czeladź)
Częstochowa - Martes Sport (Częstochowa)
Dąbrowa Górnicza - Martes Sport (Dąbrowa Górnicza)
Gdańsk - Martes Sport (Gdańsk)
Gdynia - Martes Sport (Gdynia)
Gliwice - Martes Sport (Gliwice)
Głogów - Martes Sport (Głogów)
Gniezno - Martes Sport (Gniezno)
Gorzów Wielkopolski - Martes Sport (Gorzów Wielkopolski)
Grójec - Martes Sport (Grójec)
Jarocin - Martes Sport (Jarocin)

3. Opinie o pracodawcach Bielsko-Biała
  5. Opinie o Sklep Martes (Martes Sport Sp. Z O.O.)

Opinie o Sklep Martes (Martes Sport) Bielsko-Biała

Nie przegap nowości o Martes Sport Sp. z o.o.!

Pozdrawiam.

18.12.2017 08:14

Proszę podać ile zarabia kierownik w miastach typu Leszno, Wrocław, Poznań, Gniezno. Czy wypłaty kierownika i sprzedawców są zależne od lokalizacji i wielkości salonu? Ile zarabiają pracownicy w dużych miastach a ile w małych? Rozumiem że płaca jest zależna od programu premiowego. Proszę podać na czym polega ten program i ile można zarobić.

15.12.2017 21:33

Natna

16.12.2017 10:59

jeśli można napisać "klięta" to dlaczego nie można zapytać czy batonik bedzieee.. Odsyłam do IV klasy podstawówki.
    Nik

14.12.2017 10:34

Jesli chodzi o zamowienia to tragedia w realizacji tj. czas i odpowiedz.
    Benek

15.11.2017 14:10

Witam, chciałbym poruszyć temat polarów pracowniczych, moim zdaniem polary dla mężczyzn powinny być w innej kolorystyce niż damskie, kolor ten raczej jest mało męski co o tym myślicie?
    Madmax

17.11.2017 23:22

Polary są ok. Koszulkę też masz tego samego koloru co kobiety więc bie wiem w czym problem? Trzeba się cieszyć że w końcu coś się ruszyło w tym temacie,
    Martess

13.12.2017 22:22

Cieszcie się, że wogole macie. Polary tylko dla wybranych sklepów. Żart....
    MARTERSIACZEK

07.12.2017 18:26

WITAM CZY JAKIES INFO O TEGOROCZNEJ ZAPOMODZE ŚWIĄTECZNEJ KTOŚ MOZE POSIADA CZY JUZ NAWET ZAPOMOGI NIE BEDZIE :d ?????
    Martessporciak

08.12.2017 08:18

nie bedzie , byl meil jak wchodziła karta multisport ze juz nie bedzie dodatku swiatecznego .
    ania,

04.12.2017 09:48

Firma na wysokim poziomie płaca jak na ciechanów bardzo dobra negatywne podejście kierownika do pracowników.
    Gość

15.11.2017 13:08

Hej, jak wygląda praca w biurze w Bielsku? Zamierzam aplikować na specjalistę dla rynków zagranicznych ? Tylko pisze że to praca jako przedstawiciel handlowy ..wie ktoś coś?
    Kazik

31.10.2017 15:44

Wyrokiem Sądu: Chciałabym przeprosić Panią Agnieszkę Krawczyk Kierownika Regionalnego sklepów Martes Sport o to że dokonałam w dniu 6.07.2016 r wpisu pod pseudonimem "Kazik" który nie był zgodny z prawdą co mogło spowodować utratę zaufania do pełnienia funkcji jaką pełni.
    były

30.10.2017 09:50

Hej! Od roku nie pracuje już w tej sieci ale interesuje mnie czy zarobki coś sie podniosły. (usunięte przez administratora) Jest lepiej? 20+ funkcjonuje?
    Kubol

25.04.2017 01:42

Robię tu już kupe czasu i pierwsze słyszę o ankietach... To tylko kierownicy wypełniaj? Czy pionki w postaci sprzedawców też mogą?
    Ania

25.04.2017 10:30

Ankietę wypełniają kierownicy i zastępcy, ale nic nie stoi na przeszkodzie aby wypełniali i inni. Link do ankiety podany jest w jednym z maili z centrali. Jest niby anonimowa, tyle, że wypełniana na komputerze w pracy (tyle, jeśli chodzi o anonimowość). Jest skonstruowana w taki sposób, że nic konkretnego z niej nie wynika. Są miejsca na dodatkowe uwagi, ale strach tam coś pisać (nie ma co się oszukiwać, wiadomo, w jakim kraju żyjemy). Zresztą te ankiety nic nie zmieniają. Nasz regionalna notorycznie ma prawie same złe opinie (nie połowę czy większość ale prawie same złe) i nic się z tym nie robi. Przykład pana regionalnego chyba z Suwałk daje do myślenia. Szkodził firmie dosyć długo, ludzie odmawiali z nim współpracy i zwalniali się a i tak trzymano go bardzo długo. wrnk 2017-04-21 17:20 - 3 osoby? U nas często dwie na zmianie przez cały dzień. Kolega/koleżanka wyjdzie na zaplecze coś zrobić (cenę, przesyłkę internetową) i zostaję sama. Ludzie wiele razy pytają "jest jeszcze ktoś?" "sama pani tu jest?" i nie mogą uwierzyć, że nikogo więcej nie ma. Niech się trafią raty i już dramat. A na koniec za takie robienie za dwóch ucinamy po premii, bo trzeba się wykazać przed prezesem, że aktywnie zarządza się pracownikami.
    Beata

27.10.2017 14:04

Tak, każdy może wypełnić ankietę.
    ciekawy

03.10.2017 12:14

Czy ktoś wie jak to jest z oddawaniem honorowo krwi czy jak się to zgłosi wcześniej i pójdzie oddać krew - dostanę zaświadczenie że byłem ją oddać czy przez to tracę wszystkie dodatki tak jak za L4? czy jest coś takiego honorowane w Martesach? bo słyszałem że nie.
    Martesiak

04.10.2017 20:37

Nic nie stracisz ????
    Kamil Iława

03.10.2017 09:50

Od kiedy sie urodziłem Sport był dla mnie sposobem na życie , pracuje prawie rok w MS , Team sie zmienił w tym czasie , dla mnie nic to nie zmienia znam swoje obowiazki I prawa , nie mam problemu z ciezka praca , rak kremem nie smaruje,wielu pracownikow wypisuje bzdety słabej wypłacie , ze sie stoi na kasie całe dni itd. Zadajcie sobie pytanie za co powinniscie dostac te dobra wypłate ?? Za znajomosc rozmiarowki EU ?? 70% pracownikow nawet tego nie zna ,...przykra prawda,pracujecie w sklepie sportowym do A do Z , znajomosc,specyfikacja,przeznaczenie, chęc poznania asortymentu na sklepie to jest podstawa, jezeli pracownik MS nie zna podstaw powinen sie zwolnic I isc pracowac w "szmateksie" tj. Diverse , cropp, house ,.... Gdzie tez jest ciezko ale hajs dostaniesz za skladanie szmat I ogarniecie bałaganu na sklepie ,jezeli jest ciasteczko I kawusia I narzekanie na regio , makro, kiero, a na temat technicznej strony cisza ,... To przykro mi ale dla mnie zwykłego pracownika MS zostaje wam układanie skarpet , jazda na mopie lub trzymanie reki po sam łokiec w d**ie Kierownika, Nie chowam sie pod zadnym Nickiem, mam na Imie Kamil pracuje w Iławie.
    alfaiomega

28.09.2017 19:06

A te skarpety to jeszcze ile razy trzeba będzie inwentaryzować? 10?? Centrala ogarnijcie się! Przemyślcie z 20 razy zanim coś wymyślicie i puścicie w eter. Pracownicy oprócz martesa mają jeszcze życie prywatne - rodziny, domy... żadna frajda siedzieć po godzinach i robić coś po raz drugi, trzeci bo takie macie widzimisię ...
    skarpeta

30.09.2017 16:22

Siedza za biurkiem i nie ogarniają co to znaczy skanowac 6000par skarpet. Bo przeciez 20 par z jednego modelu to za malo! Trzeba przesłać od razu 150 !
    PracownicaMartes

21.09.2017 12:39

A jak wygląda przedłużanie umów w Waszych miastach dla osób 35+? Dostają nowe umowy, czy firma je żegna?
    Angela

25.09.2017 11:28

Jeśli jesteś dobrym pracownikiem, to absolutnie nie ma takiej opcji. Ja mam prawie 40lat i nadal tam pracuję, więc wiek nie ma znaczenia.
    regionalna

15.09.2017 00:01

co taka cisza aż tak dobrze wam się pracuje ????
    Regionalna

14.09.2017 10:09

Co taka cisza ??? Aż tak dobrze wam się pracuje w martesie????
    Złoty skunk

16.08.2017 14:27

Sklep ma fajny asortyment lecz kolejki do niego trwają 10-15 minut
    Aga

03.08.2017 22:40

Czy firma wyplaca tzw. Wczasy pod grusza ?
    adaś

05.08.2017 10:56

nie.
    ;)

26.07.2017 13:18

Bardzo porządna firma. Szybka realizacja zamówień. Firma godna polecenia????☺
    Kacper P.

19.07.2017 21:27

Zgadzam się z powyższym wpisem pracownicy totalnie nie interesują się klientem za to urządzeniem awantur przy klientach nie szczędząc wulgaryzmów bardzo. Szefostwo powinno zrobić z tym porządek

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Sklep Martes (Martes Sport)?

Kontakt - Martes Sport Sp. z o.o.

Malowany Dworek 115 43-300 Bielsko-Biała

Branże: Moda, projektowanie

NICK

23.06.2017 11:52

Witam, czy jest ktoś w stanie się wypowiedzieć nt. salonu MS w Jaworznie ? jak atmosfera, zarobki ? :)
    dżindżer

02.06.2017 20:28

W Tej ogromnej firmie pracuje wielu kierowników makroregionalnych , regionalnych, kierowników i pracowników. To mieszanka osobowości, planów, charakterów i podejść. Nie może być wszędzie źle. Piramida finansowa jest w każdej firmie, wszędzie ktoś jest nad kimś.... Grunt to nie zastanawiać się za dużo dlaczego i po co... jest polecenie, wykonujesz, idziesz do domu. Jesteś pracownikiem? rób co ci mówią i spokojnie pracuj. kierownik jest od myślenia żeby sklep prosperował. Jesteś starszym sprzedawcą? Zarządzaj zmianami tak jak od Ciebie tego wymagają i już. Nie zastanawiaj się czy pomysł był dobry czy zły, nie Ty za to odpowiadasz. Praca w sklepie, w zespole to to co najczęściej się robi.... kierownika regionalnego widać rzadko, makroregionalnego jeszcze rzadziej. Zgadza się, że spychanie odpowiedzialności jest... i będzie... kierownicy swoje decyzje zasłaniają regionalnymi i odwrotnie... nie ma ludzi nieomylnych a takich którzy uczciwie nadstawią tyłek do bicia jest jak na lekarstwo. ... Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień. Czytając mam wrażenie, że często się pracować nie chce a wymagać jak najbardziej. Dajcie coś z siebie a potem oceniajcie pracę innych. Patrząc na poprzednie moje prace mogę stwierdzić, że biorąc pod uwagę moje wykształcenie, miejsce zamieszkania, lokalny rynek pracy ... to to jest moja najlepsza praca. Nie mówię, że jest bezbłędnie, ale w dobrym zespole pracuje się dobrze bo dobry zespół to taki, w którym każdy pracuje, nikt się nie leni, każdy pomaga i wspiera. Wtedy nie ma znaczenia, gigantyczna dostawa, wielka promocja, 50 klientów naraz, cesja na 40 kartonów czy zmiana sezonów na sklepie. Idziesz do pracy, z braćmi i siostrami robisz co trzeba i wracasz do domu. Więcej luzu. ;)
    Martesowa panienka

06.06.2017 19:53

w dobrym zespole to prawie każda praca z umową o pracę będzie spoko, a takich prac jest pełno, szczególnie w dużych miastach, a to tam mają właśnie najwięcej problemów ze znalezieniem pracownikó. Ciekawe dlaczego :) Więc trafiłeś na spoko zespól to spoko, ale to nie zasługa martesa :) Ogólnie jest kiepsko co widać po niezadowolonych pracownikach.
    LolNT

26.05.2017 13:39

Obsługa w sklepie w Nowym Tomyślu tragiczna. Wolę jechać dalej niż tam kupować. Obsługa niechętna do podejścia doradztwa i pomocy. Zero profesjonalizmu chęci...
    AnnaM1976

25.05.2017 08:04

Nawiązując do obsługi jestem z Bytowa i bardzo lubimy z rodzina Martes Sport z racji tego iż w naszym małym miasteczku nie ma tego sklepu odwiedzamy Słupsk. W Słupsku są dwa Martesy jeden większy który jest bardzo długo już kilka lat i jeden mniejszy w centrum miasta w galerii koło ratusza. Ze względu na jakość obsługi i miłą atmosferę odwiedzamy tylko ten niedawno otwarty mniejszy sklep w centrum mimo iż wybór jest mniejszy w szczególności dzięki dwóm panom w okularach imion nie pamiętam jeden wysoki drugi niski mega fajne podejście do dzieci i duże zaangażowanie tak do nas i do innych klientów wiem to z autopsji :) więcej zaangażowania i serca do tej pracy pozdrawiam panów z galerii na ulicy Tuwima Anna.M
    Klient z Rzeszowa - M.T.

15.05.2017 00:13

jestem klientem waszych sklepow z racji ze pracuje na Podkarpaciu czesto odwiedzam Tarnów , Dębice , Mielec i Rzeszów , musze powiedziec ze w nowo otwartym Mielcu i w Dębicy w Galerii przy wylocie na Mielec jest tragiczna obsluga , pracownicy nie znaja sie na towarze i ciezko u nich o jakeis konkrety , nie moga znalesc rozmiarow np butow i lataja po calym sklepie , pytajac o rozmiar dosc nieprzyjemnie odpowiadaja ze jak nie ma na sklepie to widocznie nie ma ... mimo ze jestem klientem od jakis 5 lat cenie sobie wasz sklep szczegolnie w Geminii , Galerii Dębickiem i w Galerii Rzeszowskiej ale to co sie dzieje w nowych sklepach to jakas porazka i mysle ze warto sie tym zajac bo ja jakos stary klient olewam sprawe ale ktos nowy moze sie zniechcic . Co to reklamacji nie narzekam 3 razy reklamowane 2 razy uznana , odmowa byla na HI TEC a uznana na Salomona i Nike nie wime czy to ma jakies znaczenie ale nie dziwcie sie ludzie ze jak dajecie buty uzywane w ekstremalnych warunkach po 2 latach to bedziecie miec zwrot gotowki bo buty nie sa wieczne a jak juz rok wytrzymaja to mysle ze to wystarczajaco bo i tak sie buty zmienia co rok . Ogolnie sklep i obsluga na + , z wyjatkami nowych sklepow ktore omijam szerokim łukiem bo szkoda sie irytowac juz lepiej zamowic na stronie i odebrac w ulubionym sklepie ;) Pozdrawiam Tarnow , Dębice i Rzeszów ! ! ! !
    Ania

08.05.2017 11:06

No jeśli chodzi o ucięcie premii do zera to gratuluje pomysłu. Tylko przypominam, że pracownicy umawiali się na podstawę plus premię. Skoro firma ich oszukuje i okrada z należnych im pieniędzy (premia za obrót) to mogą być także nieuczciwi w stosunku do firmy. To praca bez odpowiedzialności materialnej i nie każdy jest taki uczciwy a dopilnować się tego nie da. Jeśli ktoś z góry to czyta (a widać, że czytają) radzę szybko pani Ani podziękować za pracę a pracowników przeprosić. Bo inaczej może się zdarzyć, że wyniosą pół sklepu i się pozwalniają po kilku miesiącach. Straty będą dużo większe niż oszczędność na premiach. O zaangażowaniu w pilnowanie złodziei już nie wspomnę. Ile się pracuje i ile się zarabia Pracuje się średnio 40 godzin tygodniowo, nadgodzin oficjalnie brak. Czasem w jednym tygodniu pracuje się więcej, w drugim niej, ale na koniec miesiąca będzie to ustawowe 168/176/184 czy ile tam wypada w danym miesiącu godzin. Nie ma takiej sytuacji, że siedzi się dłużej w firmie za darmo (przynajmniej u mnie tak jest). Jeśli chodzi o zarobki, to 2100 brutto plus premia około 200 - 300 zł (ale to zależy od obrotu, a przede wszystkim widzimisię regionalnego lub prezesa - którym cebula z tyłka wychodzi i myślą, że zaoszczędzą w ten sposób - nie te czasy). O lipca rzucą dodatkowe 100 zł brutto. W niektórych miastach płacą więcej, ale niezbyt dużo (nie wiadomo, od czego to zależy). Atmosfera w pracy jest dobra, o ile trafi się na spoko ekipę. Jeśli trafi się na kierownika służbistę lub innego dupka wtedy niestety jest ciężko. Firma nie organizuje żadnych szkoleń, nie ma żadnej pomocy z tej strony. Dlatego ważne jest, aby trafić na dobrych kolegów, którzy na początku pomogą się wdrożyć.

08.05.2017 21:25

Aniu masz rację Pani Ani kierownikowi regionu powinni podziękować ,bo ta osoba kompletnie nie nadaje się na to stanowisko.Gdyby to ode mnie zależało to nawet bałabym się ją postawić na kasie.
    Baku

06.05.2017 22:55

Ucięta premia do zera ? To jakiś żart przecież... Drogi Panie Tomaszu Kłodzko prosi o interwencje naprawdę. Jest coraz gorzej i zle się to wszystko może skończyć. Każdy ma dość i dojdzie do tego ze z dnia na dzień odejdzie cała ekipa. Czekamy na odzew i wizytę
    aaaaaaaaaaaaak

06.05.2017 22:11

No Pani Aniu S. przegięła Pani urywając nam premię ,piszemy maile do Pana Tomasza z prośbą o spotkanie myślimy, że Pani rządy wkrótce dobiegną końca.Proszę pamiętać że nad Panią jest ktoś wyżej i nie pomoże Pani wsparcie od .....
    olivka

05.05.2017 15:52

Wie ktoś ile dostaje sie doKościerzyny buty? BARDZO WAZNE!!
    Młody

04.05.2017 20:30

Witam, ile zarabia się podstawy jako sprzedawca i ,ile dni się pracuje w tygodniu, po ile godzin?
    Młody

05.05.2017 23:41

Tak, tylko ile się zarabia?
    Marysia

06.05.2017 02:03

2200 brutto + premia o ile jej nie zabiorą

01.05.2017 20:09

Może ktoś się zastanowi dlaczego w Martesie w Kłodzku posypała się cała załoga. W jeden dzień wypowiedzenie złożyły 4 osoby a powód??? oczywiście kierownik regionalny pani Ania. Jej podejście do pracownika i durne pomysły doprowadzą wkrótce do kolejnych zwolnień,bo tego już za wiele.Panie Prezesie, może w końcu czas na wyciągnięcie wniosków.
    Kolo

29.04.2017 17:29

Chodzcie na polnoc! My mamy regiona na poziomie :D
    Anonymus

29.04.2017 16:49

Każdy ma prawo spytać się o opinie na czyjś temat a to, że podaje sie kogoś dane to nie jest oznaką tchórzostwa jak to określiłeś tylko jest obawom przed zwolnieniem. Niestety ale w tej firmie pracownik nie ma prawa powiedzieć nic złego na centrale KRS i obecnie makro regionalnych bo zostaną wywaleni na zbity pysk. Co do samej Pani Anny O. to uważam osobiście, że nie nadaje się na to stanowisko nie chodzi tu o wymagania, które jej centrala postawiła, ale o jej bezsensowne wymysły np. sytuacja z poprzedniego roku w grudniu miały być obłożone wszystkie powtarzam wszystkie weekendy !!! 90% a najlepiej 100% załogi i nie obchodziło ją to, że jest to okres świąteczny i ludzie też chcą coś przygotować na święta, albo, że niektórzy z jej podwładnych również się uczą. Ta pani miała dosłownie to głęboko w poważaniu a jak zrobiło się grafik nie po jej myśli to zabierała pracownikom premię. Ogólnie jest osobą, która widać, że sobie nie radzi na danym stanowisku to jak traktuje pracowników z niższym szczeblem to jest szczyt chamstwa i prostactwa z jej strony...
    zawsze nad nami

04.05.2017 07:26

ludzie zawsze bedzie tak ze zwykly pracownik bedzie gnojony przez kierownikow , zawsze tak bylo i zawsze tak bedzie , mysle ze gora o tym dobrze wie - wiem jak jest na innych fimach to jest nie moja pierwsza praca .
    Daniello

04.05.2017 23:20

Nie, otóż w innych normalnych firmach tak nie jest. Nie wiem gdzie pracowałeś/aś ale to normalne nie jest.
    sprawiedliwość oraz prawo

27.04.2017 17:02

Regulamin zakupów pracowniczych nie stoi w hierarchii aktów prawnych RP powyżej ustaw, więc MUSI BYĆ Z NIMI ZGODNY, każdy akt prawa wewnętrznego nie może być niezgodny z aktami prawa powszechnie obowiązującymi, więc kogoś pogrzało jeśli twierdzi, że nie można reklamować towarów kupionych na zniżkę pracowniczą, bo nie jest to jakiś towar spod lady tylko normalnie kupiony na paragon! Zgłosić do Rzecznika albo jeszcze lepiej do UOKIK jak ktoś nie będzie chciał przyjąć reklamacji i będzie wesoło.
    J.LO

27.04.2017 14:38

Gość odpisuje sam sobie - mistrz - Repcak/Onoonego :) Człowieku, nie chcesz to nie kupuj, masz regulamin zakupów pracowniczych to go przeczytaj przed zakupem a nie rób z siebie błazna.
    Kk

27.04.2017 19:41

Po pierwsze to ja widzę, że komuś odpowieda repcak... A druga sprawa... W jakim regulaminie? Pierwsze słyszę, żeby tam coś było o tym, że nie ma gwarancji na produkty marek zewnętrznych... Bo wewnętrzne podobno możemy reklamować do woli. Za to jest tam napisane, że mamy obowiązek posiadać paragon na rzeczy zakupione... A przecież każdy wie jak jest.

27.04.2017 23:18

Primo, nie wiem po czym wywnioskowałeś, że sam sobie odpisuję. Secundo, regulamin nie może stać w sprzeczności z obowiązującymi przepisami prawnymi więc kto błaznuje to już widać. Notabene w papierach nigdzie nie znalazłem czarno na białym zapisu, że firma "odbierze" mi moje konsumenckie uprawnienia, jeśli u Ciebie coś takiego znalazłeś to cóż, co sklep to widać inny regulamin. Kłania się tu fakt, że przytłaczająca większość informacji przekazywana jest tylko i wyłącznie drogą ustną i są znaczne rozbieżności w tym kto co wie. Pracownik który robi zakupy na parę stówek i post factum dowiaduje się, że firma nie zamierza respektować jego reklamacji robiony jest na szaro i to jeszcze bez wazeliny a na to przystać nie zamierzam. Firma robi w przysłowiowe bambuko tony klientów klejąc, rekami ich pracowników, buty kropelką na zapleczu (coraz częściej klienci stają się tego świadomi na szczęście) a dodatkowo jeszcze dowala własnym pracownikom. Czysty strzał w kolano. Odnoszę wrażenie, że w nie jednym sklepie tej firmy pracownik ma siedzieć cicho, podpisać co mu się podsunie pod nos i dziękować, że wypłatę dostanie.
    Stary Starszy

26.04.2017 23:21

We wszystkich sieciach zlikwidowali nazwę "starszy sprzedawca" . Brzmi to mało poważnie, i mało odpowiedzialnie. Czasami bywa wręcz żenujące.. tylko martes zacofany... pewnie za 10 lat zmienią nazwę stanowiska

25.04.2017 12:49

Czy wszyscy pracownicy dostali już informację, że produkty firm zewnętrznych, zakupione na rabat pracowniczy NIE PODLEGAJĄ reklamacji? Kpina z przepisów prawnych :)
    Onoonego

27.04.2017 13:12

Ta praktyka jest niezgodna z prawem konsumenta, sklep chyba nie wie co robi... Po za tym na jakiej podstawie prawnej jest ta zasada ? Mam paragon, towar zakupiłem w sklepie mam prawo go reklamować ... Czyżby Martes Sport był ponad prawem konsumenta ?

27.04.2017 13:28

Martes po prostu nie boi się swoich pracowników :P Ktoś z góry wymyślił, że tak będzie i wyszedł z założenia, że wszyscy się podporządkują. No bo jak to przecież stawiać się swojemu pracodawcy :P
    Ozi

24.04.2017 21:51

a kto te ankiety wypełnia bo u mnie o żadnych ankietach nikt nic nie mówił
    wiki

24.04.2017 07:48

Albo żyła wodna
    Nuty

24.04.2017 06:03

Właśnie o to chodzi moi drodzy, jeżeli góra decyduje się na audyt wewnętrzny, to znaczy, że istnieje jakiś konflikt między danymi szczeblami. Więc albo napływa masa skarg zewsząd albo chcą poznać powody tak ogromnej rotacji na sklepach. :)

Zostaw merytoryczną opinię o Martes Sport Sp. z o.o.