Sklep Martes (Martes Sport)

3.3/5

• Bystra
  • Wilkowice
  • Kozy
  • Janowice
Bełchatów piotrków - Martes Sport (Bełchatów piotrków)
Białystok - Martes Sport (Białystok)
Bielsko - Martes Sport (Bielsko)
Bielsko-Biała - Martes Sport (Bielsko-Biała)
Biłgoraj - Martes Sport (Biłgoraj)
Bojanowo Stare - Martes Sport (Bojanowo Stare)
Bolesławiec - Martes Sport (Bolesławiec)
Bytom - Martes Sport (Bytom)
Chełm - Martes Sport (Chełm)
Czeladź - Martes Sport (Czeladź)
Częstochowa - Martes Sport (Częstochowa)
Dąbrowa Górnicza - Martes Sport (Dąbrowa Górnicza)
Gdańsk - Martes Sport (Gdańsk)
Gdynia - Martes Sport (Gdynia)
Gliwice - Martes Sport (Gliwice)
Głogów - Martes Sport (Głogów)
Gniezno - Martes Sport (Gniezno)
Gorzów Wielkopolski - Martes Sport (Gorzów Wielkopolski)
Grójec - Martes Sport (Grójec)
Jarocin - Martes Sport (Jarocin)

3. Opinie o pracodawcach Bielsko-Biała
  5. Opinie o Sklep Martes (Martes Sport Sp. Z O.O.)

Opinie o Sklep Martes (Martes Sport) Bielsko-Biała

Nie przegap nowości o Martes Sport Sp. z o.o.!

Teztampracowalam

04.11.2019 21:33

To prawda, że Justynkę zdegradowali?Jakiś czas temu pracowałam w rzeszowskiej galeryjce, aż tu nagle dowiaduję się, że już nie jest regio(usunięte przez administratora). Pozdrawiam wszystkich pracujących na premię martesiaków.
    doświadczona

06.11.2019 21:36

niestety nie jest to łatwy sklep wymaga dużego zaangażowania, determinacji i współpracy z pracownikami co posiadali nieliczni ale niestety byli siłą wypychani ze sklepu wiadomo z jakiego powodu i przez kogo . A teraz tych wielkich zmian zaczętych w zeszłym roku odczuwacie skutki- bałagan, bałagan, bałagan Słowo dla Bosa i jego podwładnej-> więcej zaufania mniej jadu i fałszu. Doceniajcie dobrych pracowników bo jak widać tych najlepszych już nie ma a zostali sami słabi a i jeszcze jedno myślę, że to jest dobry czas na Twoje równanie sklepu z ziemią o czym wiele razy wspominałeś.
    Rzetelna

07.11.2019 15:30

Tak zaczęło się w 2018 roczku co miesiąc ktoś odchodził. To fakt sklep wymagający, duży,specyficzny ,ale obrotowy.moje doświadczenie w nim to 6 lat -przeszlam 3 regionalnych, i 5 kierowników -oni się zmieniali,a ja sobie dalej pracowałam, aż odeszłam pokornie.Ten handel tam był fajny, ruch,obrót, wygrywane z wielką zabawą konkursy a i to nieraz bolało Łukasza jakim cudem, czy nie szachraimy. My po prostu umieliśmy handlować.Zaraz po martesie poszłam do nowej pracy i nie żałuję.Teraz życzę ludziom wM043 by ich nowy regio docenił.
    kjh

06.11.2019 09:23

a czy jak na l4 ciazowe to podwyzki daje firmaa,
    Zainteresowany

04.11.2019 06:01

Rzeszów łoł co tam u Was się dzieje, szalejecie !!!! XD nastepnym razem uprzedzajcie to popcorn kupię :D
    wokanda

04.11.2019 20:50

Ponoć już lecą i dalej będą pewnie lecieć starzy pracownicy z długim stażem już na czas nieokreślony, będzie się pewnie działo bo wypowiedzenia się ponoć zaczynają. Ciekawe czy coś się skończy w sądzie pracy, trzeba dopytywać zwalnianych.
    Kali

05.11.2019 06:01

Ponoć się mobilizują ????
    Poznaniak

26.10.2019 19:24

Pracowałem do niedawna w Martesie w Poznaniu. Poziom kierowniczki makroregionalnej ze Szczecina bardzo słaby. Jak ktoś nie wpasował się w jej widzimisię, nieważne jak był dobry nie miał szans się wybić. Zatrudnianie kierowników sklepu na zasadzie "kogoś się wybierze" doprowadziło w konsekwencji do tego, że przyjmowano na to stanowisko osoby niekompetentne, bez wykształcenia, poziomu, a potem najczęściej po kilku miesiącach je zwalniano lub same się zwalniały. Informowanie osób, że nie przedłuża im się umowy w dzień kiedy ona się kończy to też smutna norma. Cieszę się, że wyrwałem się z tego barłogu i nie polecam nikomu tam się zatrudniać.
    Beznicku

01.11.2019 16:51

Potwierdzam to co napisał @poznaniak, poziom kierownicze makro i mikro w tej firmie jest bardzo słaby. Traktują podwładnych bardzo niesprawiedliwie ale co zrobić, jeśli nie zmienią swojego sposobu myślenia to nic w tej firmie się nie zmieni na lepsze.
    @beznicku

04.11.2019 07:50

Uważam, że to co zostało napisane u góry to prawda. Dodatkowo kierownik regionalny nie ma odwagi powiedzieć prawdy w oczy jak widzi przyszłość innych w firmie. A o tym, że wylecisz dowiadujesz się, gdyż w twoim sklepie sa prowadzone rozmowy na twoje stanowisko, a regionalni mają czelność kłamać, że to na inny sklep.
    Mmmm

28.10.2019 20:57

Wybiera sie ktos na szkolenie do Wrocka 07.11.19 i ma wolne miejsce zeby kogos zabrac ze Strzegomia?
    Mmmm

28.10.2019 20:01

Kto wybiera sie na szkolenie we Wrocławiu 07.11.2019 i ma wolne miejsce zeby kogos zabrac ze Strzegomia?Pozdro
    Xyz123

23.09.2019 14:07

Jak dla mnie firma Martes Sport to jednen wielki żart... Nigdy więcej już nie skorzystam z usług Państwa sklepu. Od lipcu próbuję zareklamować buty, które zakupiłam dokładnie 8 marce 2019 r., miałam je ubrane dosłownie kilka razy, po czym wytarł się zapiętek w bucie i powstała dziura. Osoba do spraw reklamacji trzeci raz, po piśmie od rzeczniczka praw konsumenta oraz opinii rzeczoznawcy podtrzymuje swoje stanowisko, że wpadł mi KAMIEŃ DO BUTA i to spowodowało wadę. Nie rozumiem, jak mozna chodzić z kamieniem w bucie. "Na myślenie" zwykłego, przeciętnego człowieka nawet najmniejszy kamyk, który wpadnie do buta powoduje dyskomfort i nie da się z nim chodzić. Tak, więc, jak można poruszać się z czym w bucie, do tego stopnia, by spowodało dziurę? Jestem oburzona zaistniałą sytuacją i sądzę, że nie tylko ja mam priblem z za reklamowaniem produktu w owej firmie.
    Simon

24.10.2019 21:55

Mile nie ale prawdziwe
    Nieznajoma

25.10.2019 01:05

Ta strona dotyczy opinii o PRACY W MARTES SPORT, a nie jest to miejscem do żalenia się na nieuznaną reklamację. Nauczcie się ludzie czytać! Jest wiele stron, na których możecie wyrazić swoją opinię, lecz na tej nikogo to nie interesuje. Swoją drogą - masz swoje praca, idź do Rzecznika Praw Konsumenta lub do Sądu - jeśli masz rację to wygrasz sprawę - proste. Czasem najlepsze są najprostsze rozwiązania, nie uważasz? :)
    Marzena

24.10.2019 17:19

Nie polecam kupować obuwia w tym sklepie, ponieważ jest ogromny problem z reklamacją! Buty po trzech miesiącach użytkowania mają wytarte zapietki i przetarcia na siatce z przodu ale reklamacja odrzucona! Ponieważ obuwie było eksploatowane w nieodpowiedni sposób... Zawsze myślałam, że buty służą do chodzenia a nie do postawienia na półeczce i patrzenia na nie. Szkoda słów.
    Beaciaa

12.08.2019 22:26

A co sądzicie o zamiarze stworzenia szkoleniowców? Czyżby się coś ruszyło?
    Marzena

20.10.2019 21:49

Brakiem znaków i obrażaniem innych nie ukryjesz przekazu posta, bo słabo na regionie, oj słabo
    Mirek

22.10.2019 14:35

Brawo Marzena, dowaliłaś mu.
    Martesowa Rajderka

20.10.2019 12:13

Czy ta strona musi być przepełniona jadem i zarzutami. Fakt są sprawy jakie mnie denerwują ale nie ma pracy w której nie ma nerwów, ale nie rozumiem tej fali negatywnych opinii. Jestem kierownikiem w Martes Sport i nie mam zarzutów do pracy ani regio ani makro ,moze poza tym ze bardzo rzadko sa na sklepie ... ale patrząc z drugej strony jak maja byc czesto jak maja po 15 sklepow ... uwazam ze bez rozmowy nic sie nie poprawia a konflikty pogłębiają, warto rozmawiać i mówić co nam się nie podoba od razu A nie zamiatac pod dywan ... weźcie w swoje ręce swój los i poprawcie te relacje, zaangażujcie się też , nie tylko wymagacie, jeśli to nic nie pomoże to wtedy należy rozważyć odejście , nie tylko zarzucanie winny innym a w sobie nic złego nie widzicie.
    Niesprawiedliwosc

21.10.2019 21:36

Pogadac z regio mówisz, hmmm... Moze i tak, ale ciężko sie z nim rozmawia. On predzej będzie trzymal strone kierownika, lecz może się myle ?? Czas pokaze
    Martesowa Rajderka

22.10.2019 04:34

A czemu uważasz że ciężko się z nim rozmawia? Jak często z nim rozmawiasz? Może to tylko Twoje odczucia A rzeczywistość jest całkiem inna..... ?
    Iza

19.10.2019 04:12

Sklep internetowy Martes funkcjonuje beznadziejnie. Zamówiłam 2 hantle za które od razu zapłaciłam. Odbiór w punkcie. Czekałam 2 tygodnie i przyszły zapakowane w dwóch osobnych paczkach. Porażka!
    klijent

18.10.2019 20:22

nie polecam sklepu!!!nigdy wiecej nie kupie tam choćby sznurówek.polecam zapoznac sie z różnymi forami na tema reklamacji,gwarancji na ich towary.ja kupiłem buty(nike) i po 4 miesiacach sie przedarła górna siatka,reklamacja odmowna z powodu uszkodzenia mechanicznego.Uzasadnienie;obuwie zbyt luzno sznurowane co bylo przyczyną przemieszczania sie stopy w przód i tył,palce uderzając o przód wypychaja tworzywo cholewki co spowodowało przetarcie materiału
    klijent

18.10.2019 20:09

Były na szczęście pracownik

17.10.2019 15:13

Miałem nie pisać, bo na szczęście już mnie to nie dotyczy ale szkoda mi tych co tam zostali, bo jak już klienci w końcu odważyli się napisać o tej Pani..... Dlaczego Martes nie zainteresuje się że taka rotacja pracowników jest na Narodowych Sił Zbrojnych, może czas coś z tym zrobić!!! Bo jak ja pracowałem to skargi do regionalnego nic nie dały, bo kierownik ma jakieś bliskie stosunki z regio... Wprowadza tam tamta kierownik taką atmosferę, zrzuca obowiązki na innych pracowników a sama sobie wszystko przybija i nie tylko,że ludzie sami się zwalniają albo na L4 chodzą, a Góra uważa że jest wszystko ok.... Niedługo tam nikt nie będzie pracował...a ilu klientów przestało tam przychodzić przez nią...

18.10.2019 00:19

Rzucanie oskarżeń typu że ktoś ma z kimś bliskie stosunki jest bardzo łatwe, czy problem był rzeczywiście zgłaszany do kierownika regionalnego?

14.10.2019 16:40

Martes chyba szykuje wymiany kadry kierowników opinie do makro regio pewnie poleca zwolnienia
    Nareszcie były

15.10.2019 09:59

W końcu może kolesiostwo się skończy kr i MR, a plebs nieważny prócz wybranych kierowników sklepów.
    Miasto 1000 jezior

14.10.2019 21:07

Jako były pracownik muszę się dołączyć do tych wpisów. KR i MR to porażka. A moi współpracownicy to banda ignorantów widzących tylko koniec swojego nosa. Miasto 1000 jezior ????.

14.10.2019 09:50

Ciągle dodają nowe ogłoszenia o pracę!!! mają takie wymagania czy może już nikt nie chce u nich pracować.....

12.10.2019 09:46

12.10.2019 21:28

Cześć. Kwestia jaką poruszasz jest bardzo delikatna, natomiast nie można jej bagatelizować. Zarówno z punktu widzenia pracodawcy jak i drugiego człowieka. Dlatego zachęcam do kontaktu na priv : [email protected] , myślę że wspólnie jesteśmy w stanie odpowiednio zareagować i pomóc osobie o której piszesz. Pozdrawiam
    Antek

12.10.2019 12:01

Zawsze sceptycznie podchodziłem do tego portalu, ale czas chyba napisać coś od siebie. W naszym ukochanym Martesie przepracowałem okrągły rok. Czytam tutaj o szkoleniach i innych pierdołach, wciskanie ciemnoty itd. Jedyne szkolenia z zakresu produktów jakie odbyłem, to takie gdy sam zadawałem pytania i szukałem opisów po stronach producenta. Filmiki szkoleniowe z zakresu regulacji sprzętu, dobieraniu go itp, poznawałem za pomocą youtuba, bo w nikogo to nie obchodziło co nowy pracownik wie o asortymencie. O przetowarowaniu sklepów to pewnie są litanie napisane, więc nie ma co strzępić ryja. I tak szczerze, to współczuję wszystkim kierownikom sklepów, starszym sprzedawcą, bo za dziwne i pozbawione czasem logiki decyzje, obrywa się wam, a wy potem przekazujecie negatywne emocje reszcie ekipy. Mam nadzieję, że się coś w tej Firmie zmieni, zostawiłem tam mnóstwo poznanych fajnych ludzi i chciałbym by wiodło się lepiej.
    były klient

10.10.2019 18:55

Martes Sport Narodowych sił zbrojnych to dopiero jaja. Więcej można się dowiedziec o produkcie czy sprzęcie od pracownika, który z usłyszanej rozmowy pracuje w firmie krótki okres niż od kierownika. Prosisz o pomoc kierowniczkę i zostajesz zlany, nie mówiąc o jakimkolwiek nawiązaniu kontaktu wzrokowego. Spróbuj poprosić o coś drugi raz to zobaczysz jak zostaniesz potraktowany.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Sklep Martes (Martes Sport)?

Kontakt - Martes Sport Sp. z o.o.

Malowany Dworek 115 43-300 Bielsko-Biała

Branża główna: Moda, projektowanie

Jarosław

10.10.2019 15:24

Jako był pracownik moge wyrazić swoja opinie. Chociaż nie popracowałem długo bo tylko okres próbny ale dużo widziałem i slyszałem od innych pracowników i nie tylko. Sklep jak sklep trzeba pracować. Ale brak szkoleni dla nowych pracowników to porażka a wymagania od nowych jak od starych pracowników. Każą sprzedawać produkty proponowane wciskać ludziom kit i mowic nie prawde. A ludzie niestety to łykaja a szkoda mi ich, asortyment jaki do sklepu przychodzi to najgorszy sort a rowery to porażka. Żaden pracownik nic tam nie kupuje bo wie co przychodzi tam jakiej jakość. Zwolnili mnie nie podajac przyczyny zwolnienia tez dziwne. Galeria Stara Ujeżdżalnia Jarosław. Pozdrawiam ;)
    Wtajemniczony

11.10.2019 19:50

Pracowałem chwilę w tym regionie i powiem ci tyle, byłeś/aś potrzeby jako siła robocza tylko i wyłącznie do otworzenia nowego sklepu, zatrudniają więcej osób a później zwalniają jak sklep już otworzony... Tak jest kierowany region i makroregion przez osoby które nie zasługują na nic pozytywnego i liczę na to że karma wróci ze zdwojoną siła (usunięte przez administratora)
    Johny

10.10.2019 06:37

Witam chciałem dodać jako klient że sklep na Narodowych Sił Zbrojnych w Białymstoku a chodzi mi o kierowniczke jest osobą niekopetetna brak szacunku do pracowników nie potrafi rozmawiać z klientem ani mu doradzić chamska i opryskliwa nie ma pojęcia o produktach jakie znajdują się na sklepie skoro taka sieciowka zatrudnia takie osoby to tylko pogratulować i patrzeć jak tracicie klientów

10.10.2019 08:47

Dzień dobry. Dziękujemy za podzielenie się z nami swoją opinią. Skontaktujemy się ze wskazaną osobą, celem wyjaśnienia sytuacji, równocześnie liczymy na to, że kolejne doświadczenia zakupowe w Martes Sport będą należeć do pozytywnych. Pozdrawiamy

07.10.2019 11:35

Na jakie benefity można liczyć w Martes Sport Sp. z o.o.?
    Mamanna

09.10.2019 15:39

Multisport

23.09.2019 21:58

Jeśli ktoś kiedykolwiek zada mi pytanie jaka była moja najgorsza praca w życiu to bez chwili zastanowienia odpowiem ze jest to Martes. Ciężko dobrać słowa by opisać ta cała „firmę”. Kierownictwo chyba pomyliło stanowiska na jakich się znajdują a Pan regionalny tym bardziej. Uwalana premia za nic,czepianie się o byle co. Coś nie zostało zrobione to na samym wejściu jest gadanie ,jak jeden pracownik ma zrobić cała dostawę,obsłużyć klientów i wykonywać zlecone zadanie. Jak? Nie wspomnę już o atmosferze jaka panuje miedzy pracownikami , fałszerstwo pełna gęba nic więcej. Jak siedzisz cicho i nie wypowiesz się ,będziesz popychadłem to będą Cię „szanować „. Gratuluje tym którzy odeszli i bije brawa za wyjście z tego syfu. Bo praca to nie można nazwać a jedynie wyzyskiem/(usunięte przez administratora).
    Niemartesowy

09.10.2019 13:43

Wytykają same potknięcia, ale żeby powiedzieć coś na plus to graniczy z cudem. A rola KR chyba też do tego należy
    Taka tam jedna

26.09.2019 21:13

Niestety wszystko co tutaj przeczytałam odnośnie pracy w Martes Sport to prawda. Potwierdzam, iż zarobki w tej firmie są żenujące. Nie wiem kto wymyśla te durne konkursy i wyciskanie na siłę produktów klientom. Gdybym chciała wszystko przekazać klientowi musiałabym zamówić litanie. Nie ma to czasu, bo każdy klient chce być obsluzony jak najszybciej. Premie owszem są ale... obcinane: za to że klient nie chciał batonika, za tajemniczego klienta, za to, za tamto. Za wszystko. Nie to nie my tutaj na dole mamy coś zmienić. To Wy zarządzający ta firmą zróbcie coś bo inaczej sami będziecie musieli stać za kasa. Jeszcze trochę i wszyscy się z tego obozu zwolnią. To nie są normalne warunki pracy ani płacy. Dziękuję i pozdrawiam wszystkich którzy jeszcze to znoszą. Była pracownica.
    Była pracownica

27.09.2019 11:18

O dokładnie tak. Podpinam się do tego co koleżanka wyżej napisała !(usunięte przez administratora) Była pracownia również
    Niemartesowy

09.10.2019 13:40

Wszytsko prawda! Obsłuż klienta, na sali sprzedaży wciśnij produkt dodatkowy i przy kasie jeszcze coś ze spożywki. A tak swoją drogą sklep „sportowy” a colę i inne słodkie świństwa każą sprzedawać. Czasy są takie, że teraz bycie FIT jest w modZie- może czas zmienić asortyment przy kasie. Albo zamiast polecać w lecie grube skarpety coś bardziej na czasie? (Marketing i organizacja w tej firmie leży..)
    Notabene

09.10.2019 13:33

Temat ucinania całej premi za l4 czy uz jest typowym zatrzymywaniem pieniędzy w firmie. Niby premia nie za duża ale przy obecnej podstawie ratuje (usunięte przez administratora) Jeśli chodzi o szkolenia, które pojawiły się w zeszłym roku MEGA szacun dla szkoleniowców z turystyki na dolnymśląsku. Szkolenie dużo wykraczające po za podstawowe info, które idzie znaleźć na stronie firmy, no i widać, że wiedzą o czym mówią. Bo pozostałe szkolenia podobno były strasznie okrojone. Więc wygląda na to, że można zorganizować to na porządnie. Ale temat KR jest już o wiele słabszy. Zgodzę się ze zdaniami, że osoby na stanowisku KR chyba zapomniały jak to jest pracować na sklepie i liczą tylko kase. Zamiast wstawiać się za swoimi pracownikami i zrozumie niektóre kwestie czy też potrawić rozmawiać i przeprowadzić normalną dyskusję z kierownikiem/zastępcą raczej graniczy z cudem. Bycie złośliwym, utrudnianie ludziom pracy na sklepie, wprowadzanie niepotrzebnych zmian BO TAK. Najepiej tylko widzieć minusy, ciąć premie i etaty. Wiadomo, że świat goni za pieniądzem, ale czasem trzeba być człowiekiem w tym wszytskim. Niestety region AG jest ciężki. Pewnie zaraz ludzie napiszecie- jak nie pasuje to się zwolnij. Nie jest to pisane w celu, żebyście napisali, żeby zmienić pracę. Bardziej chodzi o to żeby inni wiedzieli co się dzieje i zastanowili się nad pracą w firmie MS. A może ktoś jak będzie zatrudniał nowych KR spojrzy bardziej na to Jakie ktoś ma doświadczenie i predyspozycje Niż na aspekty nie mające znaczenia (np. Tej typy nie lubię).
    zuzia

09.10.2019 07:08

Najgorsza praca w moim życiu... Nie polecam nikomu, kto ma trochę szacunku do siebie i ambicji. To nie jest sklep sportowy tylko sklep spożywczy, gdzie nacisk kładą na sprzedaż batoników i coca coli a nie obchodzi ich, że sprzedało się np 100 par butów. Oczywiście za mało sprzedaż batoników ucinana jest premia...Ludzie, którzy tam pracują nie mają pojęcia co sprzedają bo nie ma szkoleń i tylko pretensje, że nie ma obsługi klienta. Ta praca tylko motywuje do tego żeby szukać czegoś innego ,lepszego bo Martes to dno. Wstyd, że tyle tutaj negatywnych opinii a prezes nic z tego nie robi, po pseudo regionalni i makroregionalni to czują się już prezesami i zamiast pomagać coś zmieniać na lepsze w sklepach, panoszą sie i zachowują sie jakby wszystkie rozumy pozjadali, nawet cięzko im się przedstawic, brak kultury. Wielka porażka
    Mati

07.10.2019 10:44

Czy kierownik powinien pracować z pracownikiem na sklepie czy siedzieć w biurze? Czy kierownik ma prawo do dłuższej przerwy niż pracownik? Czy zastraszanie pracowników jest motywacją czy mobbingiem ? Proszę sprawdzać swoich pracowników ( kierowników ) bo to co wyprawiają nie jest zgodne z prawem. Woj. Dolnośląskie

07.10.2019 11:48

witam naszym celem jest wyeliminowanie wszystkich nadużyć, dlatego zachęcam do zgłaszania wszystkich tego typu sytuacji do Kierownika Regionalnego lub na mail [email protected] . Pozdrawiam
    st sprzedawca

26.09.2019 14:51

To co dzieje sie w tym momencie na wielkopolsce woła o pomste do nieba nie ma odpowiednich warunkow do pracy bo przyjezdza toear z odsylek+normalne dostawy do tego przebudowa ktorej nie kazali robic w ciagu dnia a teraz co chwile pytanie jak idzie z przebudowa wszyscy probuja pracowac na miare mozliwosci ale kierownictwo regio tego uniemozliwia i to nie tylko w naszym sklepie tylko na kazdym innym sluchac tylko szybciej szybciej dlaczego to i to tak wolno ludzie popracujcie tydzien w takiej atmosferze z takim nawalem roboty to byscie na l4 ze zmeczenia musieli isc, regio chyba zapomnieli o tym jak pracowali kiedys na sklepach ale trzeba sie pokazac jak jest cudownie - padaka,pomyslcie o zwyklych sprzedawcach co zasuwaja i nie maja czasu na przerwe nawet
    prawda

27.09.2019 12:37

Święta prawda, wieczne pretensje o wszystko, nie zauważają ciężkiej roboty na sklepie. widzą tylko zaległości,które powstają w wyniku natłoku roboty. Tak jak ktoś napisał wcześniej przełożeni - zapomniał wół jak cielęciem był. Jak tak dalej pójdzie wszyscy wartościowi pracownicy pójdą out.
    zzzz

04.10.2019 22:19

pomorskie potwierdza... tragedia najpierw mówią że przebudowę zrobić jak będą nocki, a potem ma być wszystko za dnia w tydzień najlepiej zrobione z dostawa na ok 50 kartonów jeżeli nie więcej ...sklep wygląda jakby tornado przeszło a współczynnik spada... i piszą dlaczego i czemu jeszcze nie zrobione, zero organizacji i przemyślenia ... tym bardziej, że niektóre sklepu nawet magazynu nie mają wiec u nich jeszcze gorzej
    Bez nicku

29.07.2019 08:32

Jak zostać regionalnym w Martes Sport ?
    Południe

28.08.2019 19:35

Polecam intensywne szkolenia tym osobą. Bo z zarzadzania PAŁA JAK NIC !
    Podkarpacie

01.10.2019 16:09

Zgadzam się. Podlizujesz sie do kierownika masz plus, masz swoje zdanie jestes skreslony. Przychodiz do wypowiedzenia powód, pracodawca starcil do ciebie zaufanie. A prywatnie kierownik cie nie lubi więc wylatujesz, smutne a prawdziwe. (usunięte przez administratora)
    Podkarpacie

01.10.2019 15:59

Praca w tej firmie to żart. Stosunek kierownika do pracownika poprostu na poziomie zero. Zero jakiej kolwiek rozmowy. Jestes na zmianie z kierownikiem obgaduje i wytyka błędy zastępcy jestes za to z zastępcą na zmianie role sie zmieniają. Regionalna? Kryje plecy wszystkim ktorych lubi. Ucinanie premi, nie informowanie o tym. Zero szkolen wiedze mozna pozyskać jedynie na własną rękę. Wizyty regionalnej i makro regionalnego zadania z ich listy to żart, cytując "Zdrapywanie naklejek z podlogi", to ma robic pracownik ktory przede wszystkim m skupic sie na obsludze klienta? Zarobki są dobre ale stres i nerwy które sie dostaje w gratisie nie są tego warte. Nie polecam nikomu. Pozdrawia Podkarpacie
    Martesowicz

26.09.2019 21:46

Regionalni- zapomniał wół jak cielęciem był :)
    Tralala

27.09.2019 08:54

Powinni ich wszytskich zwolnic. Wtedy by byla praca marzen ! Robisz co chcesz, kasa się zgadza.
    Śmiech

26.09.2019 21:42

Ta firma to jeden wielki żart i lada chwila zastanawiam się kto będzie w niej pracował. Wszyscy którzy maja do siebie szacunek odejdą bo nie pozwolą sobie na takie traktowanie. Za takie pieniądze można iść do tzw. Żabki a będzie mniej stresu. :D Sami klienci już zauważają ze coś jest nie tak po odmowach w reklamacji ,ale co się dziwić skoro rozpatrują to osoby które nie maja do tego doświadczenia i robią „kopiuj wklej” w wyjaśnieniu a zwykły sprzedawca potem niech świeci oczami i przeprasza ze wstydu
    Megamix

26.09.2019 13:24

Martes Sport najgorszy pracodawca z którym miałem styczność ! Chcesz pracować ale nie rozwijać się, stać w miejscu albo cofać sie i być sterowanym przez kierownika, to właśnie dobrze trafiłeś, powodzenia. Najlepsza decyzja która podjęli za mnie zwalniając mnie, brawo Wy !! Kierownika życzę niezłej zabawy w tym (usunięte przez administratora) który sami sobie tworzą!!
    Klient

25.09.2019 16:51

Sklep GRAJEWIE Martes Sport - z przykrością stwierdzam, że Pani Sylwia i Karina pracujące w w/ w sklepie są opryskliwe nieprzyjemne oraz z laską i pyskówka obsługuje klienta, po prostu brak kultury obsługi klienta. Nadzór powinien więcej wprowadzić kontroli.
    ZdenerwowanyKlient

23.09.2019 18:31

Od której w tę sobotę będzie otwarty sklep Elbrus w Nowym Sączu ? Tak jak ostatnio od 10:30 ?

23.09.2019 20:12

Dzień dobry Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację, która była spowodowana wyjątkowymi okolicznościami. Nasz sklep funkcjonuje w standardowych godzinach działania centrum handlowego. Pozdrawiamy

23.09.2019 17:44

Szanowny pracodawco przyjrzyj się dokładnie pracy osób na kierowniczych stanowiskach, bo urządzają sobie prywatny folwark np. każąc wyjść byłemu pracownikowi że sklepu Martes Sport przecież wypraszają klienta.
    Prawda boli

30.08.2019 21:27

Nie polecam nikomu pracy w Martesie w Poznańskiej Avenidzie a przynajmniej dopóki kierowniczką jest tam Ewa S. i pracuje tam sprzedawczyni Karolina W. Na rozmowie kwalifikacyjnej dobre wrażenie i ogólnie wydawało by się że wszystko ok... Gdy zaczynałem tam prace była tak jeszcze pewna Kasia, która była zastępcą kierownika i całą trójka tworzyła wielkie trio, przy których było można odczuć właściwie od pierwszego dnia strach u innych. Każdy milczał, każdy bał się cokolwiek powiedzieć. Atmosfera była TYLKO I WYŁĄCZNIE gdy daną zmianę prowadził Maciej - starszy sprzedawca. Od początku faworyzowanie przez kierowniczke swojej zastepczyni i ww. sprzedawczyni... Tak faworyzowała swoją zastepczynie że ta odpłaciła się tym iż nagle się zwolniła rzucając L4... Nacisk na "dzień dobry" i polecanie przykasowych produktów i każdy dostawał reprymende gdy ww. kierowniczka nie słyszała tego od innych. Za to jak sprzedawczyni Karolinka dość że nie poleciała produktów, dość że nie mówiła dzień dobry to mocno przyczyniała się do "zawalenia" tajniczego klienta to żadnych konsekwencji, żadnych! Jak osobiście powiedziałem "regionalnej" mniej więcej o tym co się dzieje to nagle wielkie dochodzenie kto "kabluje" itd. Prawda jest taka że WSZYSCY sprzedawcy powinni zebrać się i porozmawiać z regionalną bo inaczej NIGDY tam dobrze nie będzie. Przez okres próbny zwolniło się team 5 osób + kolejne szukają innej pracy. W sumie się dziwię że nikt z góry nie widzi tego jak ludzie dosłownie uciekają stamtąd przez ww. Dwójkę pań. Jak ktoś tam będzie się zatrudniać to módlcie się aby mieć zmiany z starszym sprzedawcą Maciejem bo tylko wtedy jest atmosfera. A was drogie (dwie) panie NIE pozdrawiam i dodał tyle że KARMA ZAWSZE WRACA, ZAWSZE!!!
    Rozbawiony

04.09.2019 21:37

Tiaa a najlepsze jak robi zebranie i każe obecnym pracownikom nie rozmawiać z byłym pracownikiem mimo iż ten był i jest lubiany przez wszystkich a jej nie pasował bo mówił wprost prawde :D dobrze ze jeszcze nie zabroniła z nim pisać lub nie kazała z nim zerwać kontaktu. Masakra. I jak tu traktować "kierownika" poważnie skoro takie rzeczy mówi/karze... Dajcie sobie spokój.
    Białystokk

21.09.2019 14:28

Normalnie jakbym to czytał o Martes ie w Jurowieckiej. Już widzę, że chyba każdy Martes tak ma.
    waterproofer

11.09.2019 16:22

Witam , pracowałem kiedyś w Martes Sport . dużo tu jest pisane o kierownikach i awansach ,do tego nie trzeba było mieć szkoły tylko po cichu jeden gadał na drugiego i tak wyglądały awanse kobiety....150 zł brutto :D , mobbing, dyskryminacja, zero wsparcia dla nowych pracowników co przychodzili i odchodzili , kartonów z dostawa masakra sportowa biedronka, miejsca nie było .ale towar ma być wsadzony ,naciski na waterproofer porażka z dnia na dzień w tej firmie robiło się źle , nie mówiłeś dzień dobry - z premii minus nie sprzedałeś tyle ile miałeś z przykasówki --- z premii jak chcesz żyć normalnie za śmieszne pieniążki i nie przynosić pracy do domu to odpuść sobie i idź do normalnych firm ,o premii na święta zapomnij :) to jest moja opinia tylko ,chciałem sie dowiedzieć czy coś sie zmeniło ,ale raczej wydaje mi sie ze macie jeszcze więcej obowiązków
    Makro mikro itp

12.09.2019 06:47

Czy kiedyś pojawi się tu jakiś pozytywny wpis? ???? Widać że pracują tu dzieci. No cóż przykład idzie z góry drodzy "makro".
    Białystokk

21.09.2019 14:21

@waterproofer super odpisałeś. To co było kiedyś jest także teraz. W Martes w galerii Jurowieckiej tam to dopiero cyrki są.
    klientka

28.08.2019 00:23

Sklep Martes stosuje nieutrzciwe praktyki konsumenckie za zwrot towaru oferuje zamiast gotówki bon ważny 3 miesiące nie pytając klienta o zgodę przywłaszcza sobie cudze pieniążki
    Marta

12.09.2019 19:49

Jeśli praktyki byłyby nieuczciwe, to firma już dawno by nie istniała. Zastanów się co piszesz ???????????? A kpa mówi "nieznajomość prawa szkodzi" ????????
    Domi223

17.09.2019 19:41

Jeśli było by to nie zgodne z prawem to pewnie tak duża firma nie bawiła by się w coś takiego. Znam wiele sklepów, które tak robią.

Zostaw merytoryczną opinię o Martes Sport Sp. z o.o.