Sklep Martes (Martes Sport)

3.3/5

• Bystra
  • Wilkowice
  • Kozy
  • Janowice
Bełchatów piotrków - Martes Sport (Bełchatów piotrków)
Białystok - Martes Sport (Białystok)
Bielsko - Martes Sport (Bielsko)
Bielsko-Biała - Martes Sport (Bielsko-Biała)
Biłgoraj - Martes Sport (Biłgoraj)
Bojanowo Stare - Martes Sport (Bojanowo Stare)
Bolesławiec - Martes Sport (Bolesławiec)
Bytom - Martes Sport (Bytom)
Chełm - Martes Sport (Chełm)
Czeladź - Martes Sport (Czeladź)
Częstochowa - Martes Sport (Częstochowa)
Dąbrowa Górnicza - Martes Sport (Dąbrowa Górnicza)
Gdańsk - Martes Sport (Gdańsk)
Gdynia - Martes Sport (Gdynia)
Gliwice - Martes Sport (Gliwice)
Głogów - Martes Sport (Głogów)
Gniezno - Martes Sport (Gniezno)
Gorzów Wielkopolski - Martes Sport (Gorzów Wielkopolski)
Grójec - Martes Sport (Grójec)
Jarocin - Martes Sport (Jarocin)

3. Opinie o pracodawcach Bielsko-Biała
  5. Opinie o Sklep Martes (Martes Sport Sp. Z O.O.)

Opinie o Sklep Martes (Martes Sport) Bielsko-Biała

Nie przegap nowości o Martes Sport Sp. z o.o.!

Alf84

21.01.2021 17:36

Na jakiej podstawie to otwarcie ? Bunt przedsiębiorców przeciw obostrzeniom czy jak ?
    mazowsze

21.01.2021 11:52

potwierdzam otwarcie w ostatni weekend stycznia
    Klara

21.01.2021 14:54

Największa glupotą jest otworzyć w ostatni weekend sklepy po tak dlugim czasie od zamknięcia. Będzie full ludzi na sklepach a, Pracownicy będą na pierwszej lini frontu. Gdzie tu polityka wrrrr, nie wspomnę o zdrowiu!!!!
    Alf84

21.01.2021 17:30

Na jakiej podstawie to otwarcie? Sprzeciw przedsiębiorców przeciw obostrzeniom czy jak?

15.01.2021 14:14

Jeżeli ktoś liczył na jakikolwiek procent empatii firmy w stosunku do pracowników sklepów zamkniętych to mamy... -30% etatu działający wstecz. Brawo brawo brawo. Nie dość że zabrali wielu osobom ogronmy odsetek budżetu domowego to nadal karzą przychodzić do pracy generując kolejne koszta dla każdego pracownika. Dramat (usunięte przez administratora) i mnóstwo mułu.
    Akaka

20.01.2021 22:56

No poziom hipokryzji tych ludzi osiągnął już chyba szczyt szczytów... choć mogę się mylić i jeszcze nie raz nas zaskoczą kolejną głupotą.

21.01.2021 11:57

Zapraszam na moje miejsce, wkrótce będzie dostępne. Podziwiam upór w zdobyciu UoP... wiedząc jak sie traktuje zleceniowców raczej szukałbym innej pracy a nie etatu w obecnej... he he. I tacy później zostają "kierownikami"-marionetkami. Szacun.
    Obcy

18.01.2021 22:10

Szukam pracy mam znajomych w MS ale podobno na trójmieście kierownictwo to same kobiety. Czy jest szans dostać się jako facet na kierownika. Słuchy dochodzą ze makro gustuje w kobietach dlatego same kierowniczki. Macie jakieś info ?
    Wjejenen

19.01.2021 20:22

same kobiety może dlatego, że za takie pieniądze mężczyzna nie chce pracować? jak na sklepie jest chociaż jeden chłopak to jest dobrze :)
    mazowsze

21.01.2021 11:57

na śląsku choć makro mikro są babami to w CH kierownikami są faceci chyba ze tęczowi :)
    wkrótce były martesiak

21.01.2021 09:55

Cytując jednego z kierowników: ''czy jedyną motywacją do przyjścia do pracy są pieniądze i tylko pieniędzmi Was można zmotywować?" No przecież Wszyscy pracujemy tutaj z pasji do sportu a nie z chęci przeżycia ;) Martes życiem !
    Wkurzona

16.01.2021 19:47

Jako umowa zlecenie pracuje w tej firmie 4 dni! Zostałam dzisiaj odesłana do domu, do końca miesiąca niby nie mam pracy i wyzerowane godziny. BHP? Brak szkolenia - szukam osób na donos zbiorowy na tą pseudo firmę ruc*ajaca ludzi na kasę. Kierowniczka regio walnela chyba głowa o chodnik, spina się o to o co sama prosiła, żeby wykonać. W tej firmie istnieje cichy mobbing i nikt na to nie reaguje. Nie polecam nikomu pracy w tej pseudo firmie. Oszczędzajcie sobie czasu i nerwów.
    Dziad&Fąfel

20.01.2021 19:29

Radzę poszukać innej pracy bo się nie doczekacie. W głębokim poważaniu mają etatowców , a co dopiero zleceniobiorców. Taka prawda
    Żaba

20.01.2021 23:01

Regio IH?
    sulek

20.01.2021 11:02

jak sie tam dodzwonić nie mam towaru czekam i czekam ... mam tego juz dosyć...
    eful

20.01.2021 21:47

Jest formularz kontaktowy na stronie, nie ma telefonu
    ....

20.01.2021 22:09

Gdzie? XD
    wilk

19.01.2021 08:39

Witajcie ! Moze tak od samego poczatku I lockdown obniżenie zarobków o 20% przyjeliśmy z honowem , II lockdown 3/4 etatu co za tym idzie 30% mniej bez podpisywania jakichkolwiek dokumentów Czy my wygladamy na idiotow ? ja sie was pytam Podwyżki które jednego dnia sa juz na naszych portalach pracowniczych cofane od tak Juz dawno myslalem o opuszeniu tej pracy teraz to stala sie konicznosc. 15 zl dodatku ze delegacje nie wiadono jak daleko od nadszej pracy i mowienie nam ze nie mamay wyboru to lamanie zasad pracy. Dostajemy plan do wyrobienia swietnie bedziemy sie starac, ale kiedy okazuje sie realny do wyrobienia podosicie go, no tak premia by was zabila . A dodatkowo w miejscach gdzie udalo sie wyrobic plany pracownicy drza z obawy czy w ogole ja dostana Brawo Niebawem zostana na pokladzie same niedojdy utargi spadna a wtedy kazdy z nas bedzie juz pracowal w firmie z posznowaniem godnosci ludziej > Powodzienia dla tych ktorzy szukaja Nie dajcie sie Jestem pewien ze uda sie zbiec z tego balaganu
    Anonymous

20.01.2021 19:41

Ale Martes nie korzysta teraz z tarczy w związku z czym dzieki porozumieniu z przedstawicielem pracownikow MOGA NAM OBNIZYC ETAT BEZ WRECZANIA tzw. Wypowiedzenia Zmieniającego.
    Ktosik

20.01.2021 19:46

Cytując ciocie WIKI: "Firmę w 1993 roku w Bielsku–Białej założyli Jarosław Droździk z Michałem Kowalikiem[1]. Przedsiębiorstwo zajmuje się dystrybucją odzieży, obuwia, sprzętu i akcesoriów sportowych oraz wyposażenia trekkingowego na terenie Europy Środkowej, Południowej i Wschodniej. Firma obecna jest w Polsce, na Ukrainie, w Czechach, a od 1998 roku również na Słowacji, Węgrzech, Rumunii, Bułgarii, Chorwacji, Bośni, Serbii, Słowenii, Mołdawii, Czarnogórze, Albanii, Macedonii Północnej, Kosowie, Łotwie, Litwie i Estonii[2]. Salony Martes w Polsce znajdują się głównie w galeriach handlowych. Oprócz salonów, przedsiębiorstwo prowadzi outlety marek Hi–Tec, Elbrus, Brugi, Iguana oraz sklepy marki AquaWave[3][4]. Martes Sport jest również pośrednikiem handlowym francuskich sklepów sportowych Go Sport, Tesco, Auchan, Metro Group[5] W 2019 roku Martes Sport posiadał 329 sklepów[6] a jego właściciele w czerwcu 2019 roku debiutowali w rankingu „100 najbogatszych Polaków” tygodnika „Wprost”, zajmując ex aequo 86. miejsce. Ich majątek szacowny jest na 452 miliony złotych[7]. Dwukrotnie – w 2013 i 2014 roku firma otrzymała „Gazelę Biznesu” w konkursie organizowanym przez dziennik „Puls Biznesu”, w 2017 została wyróżniona „Diamentem” miesięcznika „Forbes”[8]. Martes Sport jest sponsorem bielskiego klubu BKS Stal[9]." Przeczytajcie kilkanascie razy az do porzygu.. a potem zrozumcie , dlaczego: - nie ma podwyzek - nie ma bonow na swieta - nie ma w sumie praktycznie zadnego zaplecza socjalnego - karte Multisport finansujecie przez samych siebie - a na swieta dostajecie "Zyczenia"" Firma teraz wciska kit ze jest biedna.... tak uwazasz? przeczytaj cytat z WIKI PEDII :)
    GS

15.01.2021 23:42

Czy firma ma prawo obniżyć etat o 30%? Jest informacja, ze nie może być obniżony więcej niż 20%. Kolejne pytanie czy mają prawo zrobić to wstecz? Artykuł 3 k.c. ewidentnie mówi ze prawo nie działa wstecz.
    GS

16.01.2021 21:29

Nie głosowałem na nikogo wiec kto mnie reprezentuje? Kto zadecydował o tym by do głosowania wytypować osoby których nie znamy? Dlaczego nie pozwolili zagłosować na osoby które chcemy aby nas reprezentowały? Dziękuję za informacje ale nie uspokoiła mnie w ogóle.
    Aga94

20.01.2021 18:14

Nikt tego nie wie i się nie dowie, szary robaczek nie ma prawa wiedzieć takich rzeczy, ma pracować za minimalną na wille Pana i być wdzięczny.
    Kapturek

16.01.2021 23:03

Żadne prawo nie działa w wstecz tylko tutaj są w stanie 15 stycznia poinformować Cię że będziesz miał 3/4 etatu i wynagrodzenia
    Johny1234

17.01.2021 10:22

Przeczytaj dwa razy maila ze zrozumieniem to będziesz wiedział. Dzięki porozumieniu z "przedstawicielem pracowników" mogli coś takiego wprowadzić. Wielu osobom się to nie podoba, ale co mogą zrobić? Z resztą spójrzcie na to z innej strony - przez miesiąc sklepy w galeriach są pozamykane. Sklepy otwarte muszą zarobić na resztę, no i ta nieszczęsna internetówka.
    Ta

20.01.2021 18:09

Ludzie 3/4 to 75% a nie 70% wroccie się do podstawówki

15.01.2021 23:38

W tym momencie nie wykorzystywany jest potencjał sklepu internetowego. To wszystko jest źle zorganizowane. Codziennie jest kilka telefonów z tym samym pytaniem: czy jak kupię u Was sanki przez stronę to czy za godzinę będę mogła je odebrać? Nie proszę Pani, co prawda mamy je na stanie, ale sanki przyjdą z drugiego końca Polski za tydzień albo dwa xD Przecież to jest dramat, zamiast ucinać godziny i pensję, trzeba było zrobić porządek w tym temacie.
    Hmm

18.01.2021 10:41

Tylko co z tego, że my szybko wszystko robimy, zbieramy sklepy na bieżąco, pakujemy tego samego dnia, kiedy się pojawia mail, jak sklep zebrany np. 5.01 jest do spakowania np. 14.01... To znaczy, że w centrali mają straszne obsuwy
    ....

18.01.2021 17:34

Miejmy nadzieję że to usprawni proces
    xxx

17.01.2021 15:07

z jakiego tytułu zleceniobiorcy mogą ubiegać się o postojowe? pomoże ktoś?
    Yf

17.01.2021 22:20

Z zadnego. Przeciez to nie umowa o prace a zwykla "smieciowka". Sama nazwa mowi ze zlecenie. Nie ma pracy to nikt ci nic nie zleca.

16.01.2021 23:25

Tak wszyscy narzekacie... nikt nie kaze Wam pracowac w Martesie! Tyle jest firm... a jednak nadal tu siedzicie i narzekacie... zwolnijcie sie... ale nie zrobicie tego bo na rynku pracy jest lipa... Lockdown nie jest przez Martesa tylko przez Rząd (usunięte przez administratora) ktorzy wykańczają firmy... cieszcie sie, ze jeszcze macie prace bo wiele osob ja stracilo ... Nie tylko Martes obcina etaty... robi to wiele firm... straty sa wszedzie duze... i nie pomoze to ze jest otwarte polowa sklepow... moze usiadzcie i pomyslcie o tym z chlodna glowa jak to wyglada w calym kraju i w innych firmach ;) Pozdrawiam i powodzenia

17.01.2021 13:52

Taka biedna firma tak bardzo pokrzywdzona ze na żadną pomoc się nie łapie..a co za tym idzie nie spełnia warunków czyli ma wyższe obroty niż te objęte pomocą. Rzeczywiście bardzo pokrzywdzona.

17.01.2021 16:09

Nie uwazam, ze to sprawiedliwe... Nie siedze na nikogo garnuszku... tez pracuje w Martesie i wiem jak jest ciezko... Ale wylewanie zali nic nie da... Mam kolezanki w innyh firmach, ktore podczas otwarcia sklepow dalej pracowaly na obnizonych etatach, nam przynajmniej je wrocili... Nikogo nie cieszy to ze mniej zarobi a obowiazkow jest ogrom, ale musimy to przetrwac razem! Zycze Wam powodzenia i starajcie sie wspierac na wzajem w tym ciezkim czasie ;)
    Prac.zlec

13.01.2021 16:34

Hej, pracuje obecnie na umówię zlecenie (znaczy teraz nie pracuje) myślicie, że będzie można się starać o postojowe z ZUS-u? Bo sklep ma inne PKD, a półtorej miesiąca bez pracy to słabo a rachunki trzeba płacić
    Aaaa

13.01.2021 23:50

Możesz !
    Xxxx

17.01.2021 12:58

co konkretnie wpisać, zaznaczyć w formularzu? Pomożesz? :)

17.01.2021 10:25

Totalne (usunięte przez administratora) , przez 2 tygodnie nie są w stanie wysłać zamówionego towaru . Odradzam zakupy i powiadomię wszystkich znajomych o tym (usunięte przez administratora)
    Wkurzona

15.01.2021 16:38

A co z osobami na zlecenie??? Jestesmy juz bez pracy od ponad miesiąca...
    Zlecenie

15.01.2021 23:21

Nie licz że w ogóle wrócimy.
    Bonus2

16.01.2021 16:45

Zapytaj pana Mateusza Morawieckiego ;)
    Hdhsh

16.01.2021 09:30

Jestem ciekawa jak nasz kochany prezes i inni z góry poradzili by sobie przez miesiąc za 1600 złotych wypłaty, może się zamieniamy? Jestem załamana życie kosztuje rozumiem że jest ciężko. Zabraliscie nam premię- rozumiem.teraz dodatkowe ugięcia...
    Bonus11

16.01.2021 16:44

Lepiej dowalić target 120% przebicia utargu ;)
    Anna

16.01.2021 10:27

Nie polecam zakupów internetowych jak chcecie sobie coś kupić w tym sklepie to jeszcze bezpośrednio. Czas oczekiwania na zakup od 7 do 14 dni dramat !!! We wszystkich innych sklepach dostawa bardzo szybka przez paczkomaty albo dostawców a tu dramat oczekiwanie na zakup bardzo długie. Nie skorzystam więcej z zakupów w tym sklepie.
    Ciekawa

14.01.2021 13:44

Hej, coś się święci dla zamkniętych sklepów?

15.01.2021 19:01

No i się wyświęciło
    xx

15.01.2021 20:14

tak tylko tym razem 30%
    BJ

15.01.2021 19:06

Co sadzicie o dzisiejszym emailu od JB?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Sklep Martes (Martes Sport)?

Kontakt - Martes Sport Sp. z o.o.

Malowany Dworek 115 43-300 Bielsko-Biała

Branże: Moda, projektowanie

listek

29.12.2020 12:06

IH proponowałabym bardziej przyjrzeć się pracy kierowników na sklepie. Ponieważ, niektórzy, a konkretnie jeden nie robi totalnie nic oprócz pracy w biurze???? Co to za kierownik który nigdy w zyciu nie zrobil żadnej przebudowy, odsyłki, a dodatkowo twierdzi, że jako kierownik nie może robić promocji. Wiecznie wysługuje się innymi przez co zawsze może się przed Tobą wybielić, „ja tego nie robiłam, nie było mnie, nie mam wpływu na to co dzieje się pod moja nieobecność”.
    Mhmm

13.01.2021 16:10

Większej głupoty nie słyszałam hahaha LOL XD
    Artek

15.01.2021 02:00

Ilu niby przerobilas tych regio? RS? MP?
    pracownikmartesa

13.01.2021 13:40

Jest informacja na stronie Martesa, że około 140 sklepów jest otwartych. Czyli nieco poniżej połowy. Jak myślicie, firma ma szanse na pomoc rządu? Bo ruch w sklepach raczej znikomy. Jeszcze jakby sklepy internetowe lepiej funkcjonowały... Po powrocie będzie jeszcze ciężej z premią, a wymagać będą pewnie jeszcze więcej niż do tej pory.
    Ciekawe

13.01.2021 23:47

Jak ruch znikomy u nas np. ludzi nie brakuje... Ruch na sklepie przez cały dzień nie do opisania
    Bahvk

14.01.2021 23:10

U nas tak samo, ruch jakby za darmo coś rozdawali, po 1 tygodniu wyrobiony utarg, także otwarte sklepy chyba nadrabiają za zamknięte :)
    Michał

14.01.2021 08:25

Czy macie już jakieś info odnośnie tego jak będziemy pracować od poniedziałku i czy w ogóle? Pytałem wczoraj kierownika regionalnego podobno nic nie wie. Ciekawe kiedy firma da nam znać jak sobie zacząć układać grafiki... W piątek?
    Ciekawa

14.01.2021 16:46

Wszystko jest dziwnie owiane tajemnicą... Może ktoś tu coś wie???
    Agaaa

14.01.2021 21:50

Postojowe nie zrobią, będziemy robić po 12h do końca miesiąca albo każą wybierać urlop. Jak zaczną wybierać urlopy to proponuje iść na chorobowe.
    zamówienie 1213706

14.01.2021 19:53

Dawno się nie spotkałem z takim bagnem . Prawie 2 tygodnie od złożenia zamówienia na ciuszki dla dziecka i tylko informacje ,że przesyłka w przygotowaniu . Myślę ,że dziecko osiągnie pełnoletniość zanim przesyłka będzie wysłana. (usunięte przez administratora) dna i wodorosty. Pierwszy i ostatni zakup ostrzegę znajomych a potencjalnym klientom odradzam zakupy .
    Ola87

13.01.2021 11:09

Sklep internetowy to dramat. Kupiłam synowi buty, bo stare mu przemakają. Niestety dostałam informację na maila, że realizacja zamówienia może się wydłużyć - na stronie sklepu była informacja,że towaru w magazynie jest dużo więc dlaczego realizacja zamówienia się wydłuża? Jak tak dalej pójdzie to zimowe buty dostanie na wiosnę. Maile wysyłane automatycznie. Zero kontaktu telefonicznego. Brak możliwości kontaktu mailowego - odpisuje maszyna. Zima w pełni, a dziecko nadal nie ma butów. Pierwszy i ostatni raz kupowałam u Was przez stronę internetową i wszystkim to będę odradzać. Szybciej to nawet przesyłki z Chin dochodzą!!!
    Tyrone

13.01.2021 18:42

Jak buty przemykają to się kupuje impregnat za 25 pln a nie nowe buty za 100 pln ,. To logiczne ale nie dla kogoś kto ma IQ mniejsze niż puszka po piwie ,..
    Mich

14.01.2021 19:49

Dla przypomnienia strona dla pracowników a nie dla klientów. Na internecie jest pełno opinie o sklepie internetowym, trzeba było poczytać przed zakupem :)
    Jjj

12.01.2021 17:44

Jestem na zleceniu, zwalnia się etat u mnie, mam go obiecany. Tylko czy nawet jeśli galerie dalej będą zamknięte to mnie zatrudnia? Co myślicie?
    ET

13.01.2021 20:49

To właśnie miałam na myśli, że zapewne nie dadzą umowy o pracę.UOP to jednak spory koszt dla pracodawcy, a przy tak niepewnej sytuacji w kraju byłoby to głupotą gdyby mu ją dali.A umówmy się Martes głupi nie jest.

13.01.2021 23:06

Nie licz na to... sa ciecia w firmie... szukaj innej pracy ;) i powodzenia mnie tez konczy sie umowa i nowe wyzwania bo nikt nic nie wie
    mmmartyna

13.01.2021 22:15

Zastanawia mnie, dlaczego klienci piszący opinie na tym portalu, mają pretensje o to, że zwrot jest na bon. Jeszcze parę lat temu w ogóle nie można było zwrócić towaru, więc w tym sensie prawo stało się bardziej przyjazna konsumentowi. Towar można zobaczyć na sklepie, przymierzyć, dotknąć, czego więcej potrzeba? Najlepsi są i tak klienci, którzy idą to kasy, płacą za towar i przed samym odejściem pytają, czy będzie można zwrócić towar. Kompletnie nie logiczne... Pretensji proszę nie mieć do obsługi na sklepie, tylko do osoby, która ustanawiała taki przepis. Nikt nie informuje? Oczywiście, że informuje. Jeszcze stoi informacja przy kasie, tylko trzeba się wysilić i przeczytać.
    Aaa

30.12.2020 23:00

Czy Zleceniowcy będą mogli wrócić do pracy jak otworzą galerie?
    Xyz

12.01.2021 15:32

Bo jeżeli uważacie że branża ruszy przed marcem to bujacie w chmurach.. a bez pełnego otwarcie nikt nie wznowi UZ.
    pracownikmartesa

13.01.2021 13:36

Będzie podobnie albo i gorzej niż rok temu. Otwarcie na wiosne, potem znowu zamknięcie i tak w koło. Będzie ciężko z normalną umową, o ile ktoś w ogóle będzie chciał tu jeszcze pracować.
    Powrót do pracy

06.01.2021 14:54

Hej, jestem kierownikiem i mam pytanie ... może ktoś się orientuję... jestem na macierzyńskim do końca kwietnia A umowa kończy mi się w lutym... wiadomo jakie są czasy chciałabym wrócić do pracy czy przedłuży mi pracodawca umowę... ? Nadmienię, że nowy KRS mnie nie zna w ogóle... więc tepretyczniennie ma powodów żeby nie przedłużyć umowy tym bardziej na stałe.... Jak myślicie może ktoś ma wiedzę albo przez to przeszedł...? Z góry dziękuję za odp.
    Tyrone

11.01.2021 15:26

Dzięki Bogu nie jesteś moim kierownikiem ,. Z taka wiedzą na temat pracy ,. Ile ty masz lat 12 ??? I jeszcze boisz się zadzwonić w swojej sprawie,.. ciekawe jak ci przychodziło dzwonienie w sprawie swoich pracowników ,. Karykatura kierownika ,.
    Powrót do pracy

12.01.2021 10:25

A to u Was się dzwoni A nie wysyła wnioski.... dzięki Bogu nie jestem Twoim kierownikiem karykaturo pracownika...ze tyle złośliwych osób tu pracuje, jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie ..... dla Twojej wiadomości zadzwoniłam do RKS i wiem tyle co nic... Teraz nic Ci nie powiem bo nie wiem nie wiem jak rozwinie się sytuacja . Czarna magia nikt noc nie wie .
    Mmm

04.01.2021 13:38

Co z premiami za styczen?Wypadałoby dać już znac
    M999

07.01.2021 17:27

Dostaną tylko Ci którzy muszą dostać żeby mieć podniesione do 2800 reszta może pomarzyć o podwyżkach.
    msp

11.01.2021 18:37

Podniesienie do najniższej krajowej (2800zł brutto) to jest obligo. Podniesione będzie z automatu. Sprawdź ENOVA. Pozdrawiam
    Eloelo

08.01.2021 22:22

Co do Głowna juz tam nie pracuje i bardzo się z tego powodu cieszę.. Kierownik nie wie nic kazal mi dzwonic do innych sklepów kiedy pierwszy raz mialam robic inwentaryzację.. Biorąc pod uwagę ze starszym bylam moze dwa miesiące. Odeszłam dlatego ze ja i drugi starszy musieliśmy za kierownika nawet wypisywać premie dla pracowników Bo ona zapomniała...

10.01.2021 14:19

Oj ktoś tu zgłasza negatywne komentarze, ups czyżby Pani Kierownik się zmartwiła ???? nie znam większego niemilucha niż kierownik z Głowna, jak jest w pracy odechciewa się do sklepu wchodzić . Wiecznie naburmuszona, nie odpowiada klientom na „dzień dobry”, zero zainteresowania, o zaproponowaniu pomocy można pomarzyć, a jak się już zdarzy to zabija swoim brakiem wiedzy, nawet nie próbuje improwizować, wszystko z wielką łaską. Księżniczka obrażona, że musi być w pracy.
    M999

07.01.2021 17:12

Jak tam Wasze 120% za grudzień? ;)
    ...

09.01.2021 19:49

Niewiele brakowało niestety ????
    Moonisia

08.01.2021 08:13

NIE POLECAM ZAKUPU W TYM SKLEPIE PONIEWAŻ NIE WYWIĄZUJĄCA SIE ZE SWOJEGO TERMINU....DODAM ZE NIE MOŻNA SIE DODZWONIĆ NA KONTAKT PODANY NA STRONIE.... JAK JUZ NAPISAŁAM MAILA Z ZAPYTANIEM CO Z MOIM TOWAREM TO ODPISALI ZE CZAS JEST WYDŁUŻONY Z POWODU ILOSCI ZAMOWIEN... BEZ PRZESADY PONIEWAŻ ZAMAWIAM Z RÓŻNYCH STRON I NIGDY SIĘ TAKIE COŚ NIE ZDARZYLO. ZACHĘCAM DO POCZYTANIA OPINI NA TEMAT TEGO SKLEPU PRZED ZAKUPEM , BO JA TEGO NIE ZROBIŁAM I TERAZ ŻALUJE!!!
    Martesiak

08.01.2021 16:49

Nie pierwsza Pani i nie ostatnia pozostawiona sama sobie :)

05.01.2021 23:46

Pracownicy, jakie jest wasze podejście do aktualnej sytuacji jaka dzieje się w naszej firmie? W dobie "pandemii", centrala kładzie tak duży nacisk na obsługę klienta. Dlaczego takie kroki nie zostały wdrożone rok temu? Rozumiem należy walczyć o klienta, ale czy ktoś nas się kiedyś zapytał czy to nie wychodzi poza naszą strefę komfortu? Osobiście uważam, że nasza firma nie zapewniła nam wystraczająco środków higieny osobistej, żeby wdrażać takie procedury, czasem wręcz obowiązki, aby podchodzić do każdego klienta. Drugą kwestią jest np. premia świąteczna, która dziwnym trafem jak co roku w naszej firmie została przemilczana... Każdemu z nas, rok 2020 dał popalić, ale nasza droga centralo, gdyby nie było pieniążków, to nie tracilibyście ich na bezsensowne wysyłanie niepotrzebnych plakatów nawet po dwa razy... W tak wielkiej firmie to wstyd, że pracownik nie otrzyma nawet vouchera na zakupy, u nas w sieci na symboliczną kwotę. Ahh ostatnia kwesta, temat wzrostu minimalnej... to chyba również temat rzeka w naszej firmie. Nikt nic nie wie, jakby to była jakaś światowa tajemnica! Po prostu nic nie dostaniemy jak zwykle, tylko nikt nie chce nic powiedzieć. Osoby poniżej najniższej będą miały wyrównane podstawy, a reszta pozostaje bez zmian. Halo związki pracownicze gdzie jesteście? Praca fajna, nie można jej nic zarzucić, ale chyba ostatnio ktoś nas nieźle robi w konia.
    Piter M023

31.12.2020 12:27

Najlepsze jest to że kierowniczka zwolnila mnie bo jak stwierdzila "nie chciała mieć mnie na sklepie i ze mną pracowac" nie ze wzgledu na jakies błędy i nieścisłości,lub ze slabo pracowalem. Dostawalem mnostwo pochwal od klientow ze w tym sklepie dawno nie bylo takiej obslugi i na pewko wroca ponownie...ba nawet klientka raz chciala mi pozwolic dolaczyc buty do jej zakupow żebym skorzystal z 50% rabatu-cos tu nie halo. Dzial kadr i plac wyslal swiadectwo pracy po 6 tygodniach. Moim zdaniem firma zatrudnia niekompetetne osoby na stanowiska kierownicze.ale coz sie dziwić Reklamacje z bomby w 95% jest odrzucane. Nawet gdy mi wypadac zaczela blacha w butach to kolezanki mowily ze nie przejda buty bo sa znoszone xdd a co sie robi z butami?? Wg martesu musialaby byc takie jak w dniu zakupu zeby rozpatrywali. No ogolnie nie polecam ale kazdy niech probuje swoich sil...
    Janusz

05.01.2021 09:44

Chyba uderzyły Ci krokiety przeterminowane z (usunięte przez administratora) musztardom do głowy Pjoter kurła..
    Do martes

25.12.2020 11:41

Droga Firmo. Jak Zostana rozwiązane podwyżki na najniższa krajawa. Gdzie starszy sprzedawca będzie miał teraz na samym papierze więcej niż zastępca kierownika? Przecież jakby nie patrzeć to jest dyskryminacja płacowa, co odważniejszy pójdzie do sądu pracy.
    Krs

31.12.2020 14:48

To moze w twoim regionie? U nas nie bylo slowa o podwyzkach. Ktora czesc polski
    Anonymous

02.01.2021 00:51

POŁUDNIE
    Brum Brum

31.12.2020 18:17

Kupiłem 11 grudnia 2020 roku odzież termiczną i spodnie. Dzisiaj jest 31 grudnia i spodni jeszcze nie ma, odzież termiczna przyszła po kilku dniach. Wg opisu na stronie sklepu, dostawa towaru w ciągu siedmiu dni, rowery do czternastu. Żenada
    jonss

01.01.2021 16:52

"Wysyłka do 7 dni roboczych " jak już ;)
    Nowy

31.12.2020 18:10

Życzę wam wszystkim nowej lepszej pracy w nadchodzącym 2021 roku (˵ ͡° ͜ʖ ͡°˵)✺◟( ͡° ͜ʖ ͡°)◞✺ No i zdrowia.
    Kryspin

29.12.2020 15:44

Dziś rozbawiła mnie reklamacja, dzięki https://www.sklepmartes.pl/ ... ,, buty (niby treningowe) wykazują cechy intensywnego użycia (nie informowani mnie, że mam w nich chodzić tylko do kościoła) i w dodatku ,,brak należytej troski o stabilizację stopy w bucie", no fakt nie wkladałem tam żadnych usztywniaczy, nawet stalizujących patyków i nie zalewałem ich gipsem podczas chodzenia... moja wina... Chodziłem w nich, jak się okazuje, zbyt intensywnie i bez należytej stabilizacji, głównie po ścieżkach leśnych i jeździłem na rowerze...bo w wyższe góry mam inne obuwie. https://www.sklepmartes.pl/ dlaczego nie informujecie, że w Waszych butach, należy chodzić tylko delikatnie, po wyznaczonej ścieżce lub jak wyruszasz w teren, to tylko chodząc na rękach, żeby była odpowiednia stabilizacja stopy....
    Pracownik z długim stazem

29.12.2020 09:10

Droga firmo nikt jak wy nie umiecie doprowadzić do demotywacji swoich pracowników. Wymagacie profesjonalnej obsługi? To godnie za to zapłaćcie o doceńcie swoich pracowników. Za najniższa krajowa mozemy jedynie podejść do kasy i pokazać palcem klientowi gdzie co się znajduje bo JAKA PŁACA TAKA PRACA. Wyrobienie na grudzień 120% procent normy? Śmiech.. Gdybyśmy jeszcze mieli co sprzedawać, brak asortymentu, pracownicy po ciągłych narzekaniach ze strony "góry" bez motywacji. Zespół z długim stażem po zakończeniu pandemi zagwarantował ze odchodzi bo brak poszanowania jest nie do wytrzymania. Mogli byście z takich pracowników osiągać niesamowite wyniki sprzedażowe bo wiedza na temat asortymentu i działania firmy jest ogromna, lecz jak widać chcecie pogrążyć firmę i opinie o niej BO OD PRACOWNIKÓW NIE TYLKO SIE WYMAGA LECZ DAJE SIĘ COKOLWIEK W ZAMIAN.

Zostaw merytoryczną opinię o Martes Sport Sp. z o.o.