Sklep Martes (Martes Sport)

3.3/5

• Bystra
  • Wilkowice
  • Kozy
  • Janowice
Bełchatów piotrków - Martes Sport (Bełchatów piotrków)
Białystok - Martes Sport (Białystok)
Bielsko - Martes Sport (Bielsko)
Bielsko-Biała - Martes Sport (Bielsko-Biała)
Biłgoraj - Martes Sport (Biłgoraj)
Bojanowo Stare - Martes Sport (Bojanowo Stare)
Bolesławiec - Martes Sport (Bolesławiec)
Bytom - Martes Sport (Bytom)
Chełm - Martes Sport (Chełm)
Czeladź - Martes Sport (Czeladź)
Częstochowa - Martes Sport (Częstochowa)
Dąbrowa Górnicza - Martes Sport (Dąbrowa Górnicza)
Gdańsk - Martes Sport (Gdańsk)
Gdynia - Martes Sport (Gdynia)
Gliwice - Martes Sport (Gliwice)
Głogów - Martes Sport (Głogów)
Gniezno - Martes Sport (Gniezno)
Gorzów Wielkopolski - Martes Sport (Gorzów Wielkopolski)
Grójec - Martes Sport (Grójec)
Jarocin - Martes Sport (Jarocin)

3. Opinie o pracodawcach Bielsko-Biała
  5. Opinie o Sklep Martes (Martes Sport Sp. Z O.O.)

Opinie o Sklep Martes (Martes Sport) Bielsko-Biała

Nie przegap nowości o Martes Sport Sp. z o.o.!

ewa

11.08.2022 20:33

czy jak rzecznik praw konsumenta napisze odwołanie dotyczące odmówionej reklamacji to czy wtedy sklep uzna reklamacje jak bęndzie od konsumenta napisana?
    Xxx

12.08.2022 13:17

Morze bendzie, morze nie bendzie
    Roszczeniowy klient

12.08.2022 21:36

Zgadza się! A jak pokrzyczysz, że więcej nie wrócisz to masz dożywotni rabat -70% na wszystkie zakupy, potwierdzam!
    Grzegorz

05.08.2022 13:53

itam,proszę o interwencje w sprawie reklamacji mianowicie roweru Ghost Kate Essential 29" Xl.Pierwsza reklamacja miała miejsce 14.07.2022 r. Po upływie 3 tyg nie uzyskałem żadnej informacji odnośnie roweru,co sie z nim dzieje,kiedy ewentualnie będzie naprawiony itd.po moich kilku próbach kontaktu dowiedziałem się że rower dalej pozostaje w magazynie sklepu stacjonarnym w nie naruszonym stanie czyli nadal z wadami które zostały wyminione w formularzu relamacji! Po ponownym kontakcie tel.z głownym biurem martes sport uzyskałem.informacje że" sklep popełnił błąd i wybrał złą scieżke gwarancji i powinien zostać zgłoszony do głownej siedzimy martes i tam odbywa sie jakby dalsza droga naprawy itd.Pani z infolini gwarantowała mi że w ciągu 2 dni ktoś się ze mną meilowo skontaktuje,oczywiście nic takiego nie miało miejsca,po czym,sam zadzwoniłem i odebrała już inna Pani  która opowiedziała mi zupełnie inne zasady gwarancji i że cała historią reklamacji zajmuje się sklep stacjonarny w Kołobrzegu!!!Więc zadz z tą informacją do sklpku w Kołobrzegu i zapytałem jak wygląda sprawa mojego roweru,po czym stwierdzono że rower jest gotowy do odbioru.Zgłosiłem się po odbior ale po dokładnym sprawdzeniu czy usterka została usunięta ,jednoznacznie stwierdziłem razem ze sprzedawcą że usterka jest taka sama jak była czyli nie została naprawiona! Odmówiłem przyjęcia i poprosiłem o kolejne zgłoszenie reklamacyjne z podkreśleniem wymiany wadliwego roweru.Nadmienić chciałem że kontakt z kim kolwiek w firmie martes sport jest bardzo utrudniony,problematyczny i nie spójna ponieważ każdy kto mówi o zasadach gwarancji w tej firmie mowi co innego,mam wrażenie że albo ktoś nie jest poinformowany albo tak to ma wyglądać aby klientowi się odechciało dalszego dobiegania się o naprawe bądz wymiane towaru.Kierownik regionu wykazała się juz totalnym brakiem empati i grzeczności do klienta pozbawiają mnie jakichkolwie nadzieji na rozwiązanie tej sytuacji.Informuje Państwa że sprawa zostanie skierowana do odpowiednich instytucji związanych z prawem konsumenta.

08.08.2022 09:20

No niestety ale kierownicy regionów nie mają pojęcia o reklamacjach czy innych programach kasowych. Panie Grzegorzu jeżeli Pan nie dostał żadnej informacji do 14 dni od sklepu to Pana reklamacja jest już uznana i proszę domagać się zwrotu gotówki. Co do regionalnych to powinna zająć się tym Pani tak zwana Prezes. Pozdrawiam sprzedawca na zleceniu.
    Salamandra

10.08.2022 23:48

Szanowny Panie Grzegorzu, o interwencję to se Pan może prosić Rzecznika Praw Konsumenta w swoim mieście a nie wylewających tu swoje żale pracowników firmy . Sorry ale (usunięte przez administratora) nas interesuje Pański problem, mamy tu swoje . Pozdrawiam serdecznie Pana:)
    Gall Anonim

08.08.2022 07:16

Ja zupełnie nie wiem o co Wam chodzi , po co się spinacie? W końcu jaka płaca taka praca ... wyluzujcie, bo Wam jeszcze żyłka pęknie przy dzwiganiu tych kartonow. Skoro pokazujecie dajecie radę to wymagają coraz więcej a w centrali mają beke z Was
    Firma żart

09.08.2022 09:10

5-10 stron zmian cen i inwentaryzacje w środku sezonu letniego plus przebudowa przed startem szkoły, ale pamiętaj że obsługa jest najważniejsza
    Martes

10.08.2022 13:29

Hahahaha dokładnie, a później czepianie że towar nie ogarnięty i tajemniczy na niskim poziomie. Ale cóż trzeba jakoś przeżyć albo zmienić
    I tak to leci przez lata

03.08.2022 17:01

Czy ktoś czyta maile wysyłane na sklepy przez regionalnych zwłaszcza na Śląsku Małopolskie. Czy ktoś kontroluję ich prace co robią i kiedy pracują, w jakich godzinach, czy pracują w weekend. Stara gwardia potrafi się ustawić. Wypalenie zawodowe.
    Frugo

06.08.2022 12:10

Kogo masz na myśli ?
    Regio

08.08.2022 10:47

Tak jak w tekście regionalnych.

07.08.2022 00:33

NibyKierownik

07.08.2022 19:17

"Wydziarana kropka zdobi kącik oka,zostawmy ten temat,..... wolałbym miec smoka....."
    NibyKierownik

07.08.2022 19:26

Wyksztalcony, Poeta,ze sztuką sie nie dyskutuje tylko obcując, doszukując się kszty prawdy . Szacunek
    hehehe

03.08.2022 23:58

Mi trafili się fajni ludzie, świetne kierownictwo i doskonała atmosfera wśród współpracowników. Życzę wszytkim takich dobroci.
    hahaha

05.08.2022 23:49

To jeszcze dodaj do jakiej firmy przeszedłeś.. Gdzie masz takie dobroci? A jeśli nadal jesteś w Martesie to gratuluje(usunięte przez administratora)
    Grzegorz

05.08.2022 11:38

Z tą firms trafiło mi sie wszystko co najgorsze,uwazajcie na jakosc gwarancji,kompletni amatorzy,kazdy.mowi co innego,czekam prawie miesiac czasu na sprzet ktory kosztowal pare tyś kompletny brak profesjonalizum,UWAŻAJCIE!
    Galwanizm

05.08.2022 20:21

Miesiac czasu mowisz? Miesiac predkosci to by bylo cos
    Piątek

29.07.2022 16:43

Procedury tylko dziurawe. W piątki dostawy po 15 kartonów i priorytet obsługa klienta.
    ....

31.07.2022 11:44

Lepiej priorytet obsługa klienta w tygodniu dostawy full ludzi którym trzeba pomóc dostawa prawie nie ruszona że trzeba w weekend przerabiać bo by się uzbierało za dużo a jeszcze trzeba ten towar wsadzić to też trzeba cały dział przeciągnąć i kiedy ta obsługa ma być skoro żałują etatów na sklepy, wg mnie za mało pracowników pracuje każdy robota zawalony bo przecież priorytety są zawsze wszędzie i nie ma komu obsługiwać. Centralo kochana przemysł to jeśli sklepy mają dobrze funkcjonować dla klientów to nie powinno być tak że w ciągu dnia są 3-4 osoby przy tak dużym ruchu w ciągu dnia i rotacji towaru
    Na skraju

12.07.2022 21:57

Pracuję w firmie bardzo długo.. Wiele się zmieniło, praca to praca więc znoszę wszystkie potwierdzenia potwierdzeń, raporty, przebudowy i wszystko inne włącznie z akcją klimatyzacja. Liczę się z tym, że kontrola i wytyczne muszą być bo nie każdy jest na tyle ogarnięty żeby sobie sam radzić bez nadzoru. Demotywuje mnie natomiast bardzo KRS, jest to osoba przez którą wiele osób odeszło z firmy i myślę , że sporo odejdzie. Nie pomaga, nie wspiera.. nie udziela odpowiedzi zwrotnej.. Mimo, że często o tym mówi. W nagłych trudniejszych sytuacjach też nie pomoże bo zwyczajnie nie ma wiedzy. Nie chce mi się chodzić do pracy bo nigdy nie wiesz w jakim humorze jest obecnie królowa. Potrafi zadzwonić i tak się unosić, że się zapowietrza a kompletnie nie ma racji.. Często zdarza się, że mamy ciężki dzień, pracujemy z ludźmi za których odpowiadamy do tego raporty, potwierdzenia , ogólnie cały sklep w tym klienci którzy chcą wyładować na nas swoje frustracje.. zajeżdżamy się a ta jeszcze zadzwoni i zjedzie Cię po całości bo na maila nie odpisałeś.. Ja naprawdę wiem co to konstruktywna krytyka. Ogólnie też nie chciałabym KRS luzaka, który nie interesowałby się sklepem. Ale to co jest obecnie to jest jakaś (usunięte przez administratora) Mam szczerze dosyć. Ludzie z dużo większym stażem, wiedzą i doświadczeniem są traktowani jak zero przez osobę, której jedynym polem do popisu jest darcie się na ludzi, bieganie z zadyszką i pokazywanie, że kartony da się zminimalizować.. Bo na tym opiera się prowadzenie sklepu.. Do tego często coś mówi a później temu zaprzecza. Wymyśla sobie histore, które nie miały miejsca. Najgorsze, że np. ja nie mam ochoty dyskutować na takim poziomie więc raporty o mnie do MKRS są pewnie wybujałe jak wiadomość na (usunięte przez administratora) "Owocny weekend, wszyscy zje..... Hahaha" czy jakoś tak... Sklepy dzielą się też na pupilków z którymi odbywa prywatne rozmowy przez tel na wizytach w innych sklepach i na tych mniej lubianych na których można krzyczeć.. Wiem, że trudno o kierownika regionalnego no ale ludzie.. szanujmy się. Obgadywanie innych kierowników i byłych KRS też świadczy o poziomie..
    Dolnoslaskie

27.07.2022 21:57

A o którego KRS chodzi dokładnie? B. Ch?
    Kko

29.07.2022 00:28

O tego co trzeba wietrzyć sklep po jego wizycie.
    wiksa

29.07.2022 00:04

Pracuje na magazynie i nie mam żadnych zastrzeżeń co do Martesa. Praca w miłej atmosferze, kierownik na medal. Zarobki spełniają moje oczekiwania. Nie ma na co narzekać.
    Weteran

28.07.2022 23:49

Wie ktoś jak wygląda przeniesienie do sklepu w innym mieście i regionie na wniosek pracownika? Czy jest to w ogóle możliwe? Np. starszy sprzedawca z kilku letnim doświadczeniem. Kierować się z prośbą o pomoc do KRSa czy trzeba załatwiać to poprzez klasyczny nabór kiedy w danym sklepie będzie zapotrzebowanie?
    Klient

26.07.2022 19:57

Sklep nic nie warty, zwróciłem buty, które są nadal na gwarancji. Buty się rozkleiły i podarły i to po okresie około 9 miesięcy. Po decyzji, która była negatywnym rozpatrzeniem napisali, że uszkodzenia są wywołane przed użytkowanie obuwia. To ja się pytam czy buty, które kupiłem mają stać na półce czy być używane. A i jeszcze czego dotyczy gwarancja 2 letnia na buty skoro rozpatrują je negatywnie? Jednym słowem jest to mega słabe i jak na taką dużą markę, nie na miejscu. To były ostatnie zakupy w tym miejscu, gorąco nie polecam tej sieciówki.
    Lol

27.07.2022 09:35

Błagamy, tylko nie to, firma się nie pozbiera bez takiego klienta
    wwww

27.07.2022 18:31

od kiedy buty mają gwarancję?
    Taki patent

26.07.2022 16:55

Zobaczcie jak Martes nas robi w konia, jak macie premie rozbite na np. 8 etatów a w tym 3 etety na ciąży i nie dostają tej kasy ,to co się dzieje z kasą dla 3 etatów nie pracujących. Zostaje w Martesie i tak samo jest z plikiem premiowym jest dzielony na 8 osób a nie 5 którzy pracują.
    Fake

26.07.2022 23:05

Ludzi ma macierzyńskich itp nie uwzględnia się w pliku premiowym, widać ze szarak i nie masz pojęcia o pliku ;) zapytaj swojego kierownika o zasady przyznawania premii.
    Tak

27.07.2022 10:59

Tak to zobacz w programie ilość etatów i w tabeli co Ci krs przesyła szaraku i nie daj Boże kierowniku
    Praca

26.07.2022 16:59

Mam pytanie odnośnie ogłoszenia o pracę w Pszczynie w Martes sport. Mogę prosić o opinie czy warto i jak wygląda rozmowa o pracę .Patrząc na opinie innych sklepów to wypada na gowork bardzo słabo. Pozdrawiam
    magda

23.07.2022 18:40

dzien dobry, chciałabym zapytać jak ogólnie pracuje sie w tej firmie? czy zarobki są adekwatne do pracy czy pracuje sie za najnizsza ale dostaje sie premie? jak to wygląda od środka?
    Salomon

24.07.2022 14:59

Stres przemęczenie , delegacje, wsparcia. W zachpom elastyczny grafik nabiera nowego znaczenia , wręcz jest z gumy można powiedzieć. O ile nie masz swojego życia a Martesa być twoim całym życiem to śmiało. Jak na Polskę real ja to wypłata nie bywa zła Na start masz więcej niż najniższą krajową plus dodatki typu frekwencja czy obrotówka o ile wyrobisz. No i oczywiście przykasowka nad którą trzeba się napocić
    Trudna sprawa

26.07.2022 15:46

To naprawdę często jest (mogłaby być) dobra praca. Ale jest tyle absurdów na różnych szczeblach zarządzania, które całkowicie zniechęcają do pracy
    Piotrek K Radom

24.07.2022 11:43

Chciałbym zwrócić państwa uwagę na aktualizację informacji dotyczących godzin otwarcia sklepów a szczególnie takich informacji jak zamknięcie sklepu z powodu remontu. 22 lipca specjalnie jechaliśmy z rodziną do Waszego sklepu w Piszu, a tu niespodzianka, sklep remontowany od ponad miesiąca i brak jakiejkolwiek informacji na stronie internetowej. Masakra!!!
    Piotrek K Pisz

25.07.2022 17:48

Potwierdzam remont, proszę nie przyjeżdżać z rodziną
    Piotrek Z Pisza

26.07.2022 15:40

Masakra! Miałem odwrotną sytuację. Pojechałem do Radomia z rodziną i sklep był otwarty. Skandal!
    Klientka

23.07.2022 20:13

Tragedia !! Chciałam zwrócić towar, a zamiast zwrotu gotówki Pani zaproponowała mi bon do tego sklepu i to ważny 3 miesiące ! To jest nie legalne !
    Klient 2

24.07.2022 14:27

Dlaczego jest to nielegalne? Pytam bo sie nie orientuje , bardzo prosze o odpowiedź :) Pozdrawiam
    Batgirl

24.07.2022 14:49

Jak się nie zna prawa konsumenta to może się to wydawać nielegalne. Ale klient jak to klient , jak nie po jego myśli to burda i żale
    Magda

24.07.2022 14:24

Witam, chciałabym zapytać jak sie pracuje w tej firmie, czy płaca jest adekwatna do pracy, czy rzeczywiscie są profity? dziekuje za odpowiedz
    AL

16.07.2022 10:01

Cześć, czy ktoś może wie czy będąc na wypowiedzeniu należą mi się dodatki (starszy sprzedawca) i premie? Pytam, bo zakupów pracowniczych robić nie można...

21.07.2022 22:45

Nieprawda. Czasami kierownik chce, ale tutaj decyduje KRS.
    Martes

23.07.2022 00:18

Dodatek za starszego tak bo to masz w umowie zawarte ! Premie już nie według uznania i znam przypadek bardzo dobrego pracownika z układami który był na każde zawołanie nawet więcej czasu spędzał na zatowatowaniu i otwieraniu innych sklepów i nawet on nie dostał premi jak odchodził. Ogólnie firma na tle innych firm stoi bardzo źle jeżeli chodzi o traktowanie pracownika zero szacunku i poszanowania ze strony pracodawcy dodam jeszcze straty zdrowotne przekroczeniem norm dźwigania! Szkolenia BHP których nie ma bo nie wspominam tu o rozmowie i podpisaniu dokumentu że się je miało ogólnie marnie praca dla młodych ludzi którzy byleby nabrać doświadczenia pójdą do takich sklepów jak Martes Biedronka itp chętnie moge poopowiadać więcej rzeczy i szkoda że nie macie związków żeby ukrócić im wykorzystywanie ludzi!
    Abc

12.07.2022 18:12

Ktoś sie orientuje ile zarabia się na stanowisku kasjer sprzedawca?
    Hej Grzesiu...

20.07.2022 21:24

To co tu robisz? 1. Jeśli jesteś pracownikiem Martesa i "tak nisko się NIE cenisz"?...zmień pracę :)! trzymamy kciuki! Wiem....szok! Ale zamiast wylewać frustracje-mozna pójść o krok do przodu. 2. Jeśli już nie jesteś pracownikiem Martesa....co tu robisz? Mi by się nie chciało po zmianie pracy na lepszą, bardziej profitową (jak mniemam) zaglądać na profil ex pracodawcy. Pozdrawiam!
    Hej Grzesiu

21.07.2022 21:53

Ten portal jest po to by wyrażać swoją opinię. Więc nie oceniaj a popatrz na siebie jeżeli jesteś w stanie popatrzyć w lustro. Podejrzewam że ktoś z C to napisał bo ktoś ambitny by tak nie oceniał. Pozdrawiam exelki.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Sklep Martes (Martes Sport)?

Kontakt - Martes Sport Sp. z o.o.

Malowany Dworek 115 43-300 Bielsko-Biała

Branże: Moda, projektowanie

Zwrot

06.07.2022 17:56

Czy w naszej sieci wprowadzą w końcu zwroty gotówki? To co dzieje się podczas zwrotu na bon jest okropne. Awantury i zastraszanie. Robienie (usunięte przez administratora) burzy na nas gdzie my nie ustalamy takich zasad. Można pomyśleć, że spłynie to po pracowniku... ale takie sytuacje pojawiają się przynajmniej kilka razy w tygodniu. Kto takie wulgaryzmy i obelgi pod swoim nazwiskiem zniesie? To naprawdę ciężkie... Inne sieci były w stanie doprowadzić to do porządku. Pytanie dlaczego nie my?

17.07.2022 09:47

Ale czego ty nie rozumiesz ?? Przy zwrocie gotowki klient idzie i zostawia ten hajs w innym sklepie.. a przy bonie hajs zostanie w Martes. Nie wierze ze można tego nie rozumiec.
    Dramatyczna

17.07.2022 13:50

Weź, przestań. Tylko czekam, aż się klient oburzy na zwrot gotówki. Zawsze czekam na takie dramy, uwielbiam je!
    Zmiany

16.07.2022 14:20

Czy w waszych regionach też są wprowadzane nowe wytyczne z centrali chociaż by taka paranoja jak przychodzenie godzine wcześniej żeby sprzątać sklep i to w 2 osoby, to jest w skali miesiąca 20 godzin gdzie brakuję rąk do pracy. Kto wymyśla takie rzeczy.
    Nocny Cień ????

17.07.2022 02:51

Hm ???? Może dla Ciebie to nowość , u mnie takie zmiany są od zawsze. Jak widać co region to inne wytyczne ????
    Shsbns

17.07.2022 12:10

Tyle lat ile pracuje w Martesie tyle lat takie coś funkcjonuje. Sprzątanie sklepu odbywa się codziennie godzinę przed otwarciem sklepu dla klientem, jest to ujęte normalnie w grafiku i wlicza się do godzin. W czym problem?
    Wschut

08.07.2022 17:57

Jak tam się trzymacie? Dalej najnizsza dla sprzedawców a kierownictwo niewiele wyżej? Obcięcia za byle co a nawet za nic? Ważne że Pan Excel zadowolony. Trzymajcie się w tym Lublinie itd
    Gghuu

16.07.2022 08:25

Jakby to ktoś powiedział,,,, droga wolna
    Maciek

16.07.2022 22:23

co Ty bredzisz? w Lublinie nie da się już pracować. Z Radkiem nie da się wytrzymać bo marzy mu się makro za Krystiana. Jak tak dalej pójdzie to sam będzie stał na kasie i polecał impregnaty. Wszystko się zmieniło, odeszli dobrzy ludzie. kierownicy z prawdziwego zdarzenia a zostali lizuski.
    Praciemik

15.07.2022 23:09

Dzisiejsze tabelki o wpisywanie programu to jakiś (usunięte przez administratora) nieśmieszny żart
    Ola

25.04.2022 19:34

Buty które oddałam na reklamację z widoczną wadą, (pęknięcia i przetarcia na materiale po roku użytkowania) została odrzucona. Dlaczego? Nie wiem. Zastanawiam się jakie powinny być wady obuwia żeby reklamacja została przyjęta, buty nie były tanie i uważam, że to jest nie uczciwe wobec klienta. Wiadome jest to, że reklamowanie obuwia jest przyczyną uszkodzenia mechanicznego, ponieważ nikt nie zepsuje specjalnie butów aby zostały zwrócone pieniądze bądź zamienione na inny model. Moim zdaniem to powinno podlegać reklamacji jak w innych sklepach sportowych. Bardzo się zawiodłam, ponieważ Martes Sport był moim ulubionym sklepem sportowym, pierwszy i chyba ostatni raz kupiłam tam buty :((((

13.05.2022 15:17

Idź kupuj na bazarach człowieku ze wsi, czy Nike czy inna firma niczym się to nie różni od innych butów chyba że lecicie na znaczki ale to podobno biedni ludzie tak mają hahahah
    Były Pracownik

15.07.2022 14:20

No ciekawe bardzo. Ja kupiłem buty za 250 w Martesie i było to 4 lata temu. Nadal je noszę, może czasy świetności mają za sobą, ale wyczyścić, białe elementy wybielić ma nowo i wyglądają jak nowe. Ilu ja klientów miałem co darli na mnie jape, że mu reklamacji firma nie uznała. Tłumacz człowiekowi, że ty Bogu ducha winny, bo tylko tu sprzedajesz to jeszcze Cię wyzwie od (usunięte przez administratora) najgorszych.
    Luna

11.07.2022 16:19

Cześć. Widziałam ogłoszenie na zastępcę kierownika sklepu w Słupsku. Ktoś powie jak wyglądają zarobki, jaki jest kierownik i współpraca z nim, jaka jest atmosfera? Jestem zastępcą w innej sieci i zmieniam pracę ze względu na przełożonych i ich podejście, więc to dla mnie ważna sprawa :)
    Katija

14.07.2022 09:15

Hipokryzja w czystej postaci :) najpierw wyzywasz od nierobów, a w kolejnym zdaniu piszesz, ze ktoś kogoś oczernia nie znając osoby prywatnie. Rozumiem, ze wiesz kto to napisał i znasz tą osobę ????
    Siiia

14.07.2022 17:00

Ale chwilkę, bo mądra definicja rzucona bez znaczenia dla tej sytuacji. Odróżnimy hejt od krytyki. Kłótnia została wywołana przez obraźliwe komentarze „obrońców” Doroty. I faktycznie tam było więcej hejtu i obrazy innych, niż w tym jednym komentarzu od @muka. Mowa nienawiści? No już nie wyolbrzymiamy, bo za chwile ktoś posunie się do pojęć „cyber przemoc”… to chyba w nie tą stronę zmierza. Napisanie, ze ktos ma problemy z emocjami, bo wybucha płaczem są chyba uargumentowane. Zwłaszcza, ze jeden z pracowników przyznał, ze kierownik była 5 dni w pracy i chyba tylko (albo aż) 2 dni miała słabe. Matma jest trudna ale chyba nie aż tak bardzo. Tak dla tych, którzy zostali nieco uświadomieni przez twoj komentarz.
    Gal

13.07.2022 22:46

Nie polecam sklepu w Starogardzie Gdanskim w Galerii Neptun, a w szczególności „Pana” Krzysztofa - mlody Pan z odstającymi uszami i „zarostem” Bardzo niemily, opryskliwy, wrazenie jakby pracowal za kare. Nie odpowiedzial na zadane pytania, nawet nie wykazal chęci pomocy
    Maria

13.07.2022 15:12

Pracowałam prawie 1.5 roku jako zleceniobiorca w tej firmie. Stawka 20,30 zł za h pracy, obecnie nie ma zniżek dla pracowników w innych sklepach niż w tym w którym się pracuje. Za pomoc w innym sklepie, dobre wyniki programu 20+, ani za zrealizowanie targetu miesięcznego nie dostaje się żadnej premii. Można na głowie stawać i nic. Brak możliwości rozwoju, praktycznie zero szkoleń dla zleceniobiorców. Jako praca na wakacje - okey. Na dłuższa metę nie polecam.
    KAŚKA

13.07.2022 22:05

Jestem na zleceniu Szkolenia są rozkładane po równo. Wyjazdy służbowe typu pomoc też jest. Jak się poprosi regionalnego to i z zniżki w innym sklepie można skorzystać. A jak się dobrze sprawdzisz to i zmiana na umowę jest możliwa
    Siri

12.07.2022 22:54

Nie zgodzę się z żądaną opinii. Praca super atmosfera też. Dorota jako kierownik na 2 działach świetnie sobie radzi. Każda praca jest stresująca i każdy ma prawo na gorszy dzień w stresie, ale nikt nie ma prawa odrzucać takim błotem człowieka uczciwego i honorowego. Nie pozdrawiam hejterów.
    Xxx

13.07.2022 08:55

Gdzie był hejt? Bo ktoś napisal co myśli? To hejt? Nikt nikogo nawet nie obraził. Jasne każdy ka prawo na gorszy dzień, gorzej jak trwa kilka tygodni.
    Ciekawa...

13.07.2022 15:28

Ciekawi mnie na jakiej podstawie wyciągnęłaś podobne obserwacje skoro Dorota w sklepie w Słupsku w czerwcu była może łącznie 2 h, a od początku lipca pięć dni maksymalnie? Faktycznie...permanentny stan. Trwający od kilku tygodni.Nasuwa się więc myśl że albo nie jesteś pracownikiem tego sklepu. Albo sugerujesz się jednym, dwoma dniami gdy pojawił się natłok pracy. Albo jeździłeś z nią w walizce na wszystkie wyjazdy. Ale to już niezdrowe
    Fruzia

12.07.2022 22:51

Podsumowując poniższe komentarze co taki3go interesuje was życie sposobność 2 człowieka? Skoro jesteś tam pracownikiem @Luna to się zwolnij skoro nie odpowiada Ci stanowisko pracy. Co rusz widzę jako klient non stop uśmiechniętych kulturalnych pracowników którzy szczerze od serca powiedzą dzień dobry i pomoc jaką pokładaja w sprzedaży. Skoro wpierw piszesz że jesteś zainteresowany/na stanowiskiem starszego przedawcy o co ma na celu taka rowokacja?

08.07.2022 14:23

Mam, pytanie kto to jest ta Pani Małgorzata co jeździ po Polsce i sprawdza czy mamy brudną podłogę i posprzątane na sklepie. Na jakim jest stanowisku i za co odpowiada ( za czystość na sklepach), pytam bo po jej wizycie kierowniczka szuka nowej pracy i ci co na umowach o pracę też się zwalniają.
    Takie jazdy są w całej Polsce

09.07.2022 12:37

Takie jazdy są w całej Polski
    Aha

11.07.2022 14:07

Zastępca naszego prezesa.

08.07.2022 22:14

Witam was martesiaki.... Odeszłam Z Martesa w marcu mimo że pracowalam 8 lat byłam zastępca kierownika i powiem wam jedno nie żałuje decyzji nowa praca nowe otoczenie nowe i inne zarobki dodam że wyższe niż miałam. Do tego dostałam wczasy pod grusza. Są bony na święta i właśnie teraz czuję że żyje doceniają człowieka i szanują. Pracuje w klimatyzowanym pomieszczeniu. Całkiem inna bajka. Miałam obawy oczywiście jak to będzie ale po tym czasie stwierdzam że było warto. Także jak macie szanse zmienić pracę to nie trzymajcie się jej na siłę bo oprócz Martesa jest jeszcze inne życie. Powodzenia Martesiaki
    Absurd

05.07.2022 10:46

Wymieńcie kierownictwo w brsniewie Panuje tam chaos i każdy rządzi się władnymi prawami, kierowniczka która nie zna języków o znajomości sportów to już dla niej czarna magia. Kocha buty i lizanie (usunięte przez administratora) dla, klientów. Mobbinguje każdego do rozmowy z pracownikiem bierze (usunięte przez administratora) Natalkę. Te jej jego mac księżniczki które można w jednym celu wystawić.. Wiexej wolnego niż pracy zero zaangażowania (usunięte przez administratora) na biurze klima wyłączona, kartony po rozrywane wymusza nadchodziny na pracownikach a z pod tej czerwonej koszulki aż się ulewa... Nazwę ten, sklep w kilku prostych słowach. Dno porażka zamknąć martes w brsniewie i, otworzyć tam lumpex
    Braniewo

06.07.2022 19:57

Pawle klimatyzacji na biurze u nas niestety nie ma, nadgodzin też nie, wiemy, że nie rozumiesz pojęcia ,,pracy na etat” i że każdy ma tyle samo godzin do wypracowania :) Natalka jest zastępcą kierownika więc normalne że przy ważniejszych rozmowach z tobą była przy tym, ponieważ byłeś osobą, która każdemu kłamała prosto w oczy i tylko oczerniała wszystkich. Oczywiście że kartony są porozrywane, taka kolej rzeczy że trzeba je najpierw rozerwać żeby je wyrzucić. Również się bardzo cieszymy, że cię nie ma już z nami, pozdrawia zespół z Braniewa :)

07.07.2022 12:30

Jeśli nie rozumiesz systemu pracy to już niczyja wina, że nie potrafisz się dostosować. Chłop wypracowuje pełen etat i wyje, że robi NADGODZINY. Anielska cierpliwość kierowniczki wobec Ciebie, osobiście uważam, że popierwszym tygodniu już powinieneś palić wroty za atmosferę jaką wprowadzałeś na sklep. Ciągłe obrażanie i obrabianie d..py dla każdego po kolei po tym jak została zwrócona Ci uwaga, że robisz coś nie tak. Chłopie 3 miesiące... a Ty dalej martesa klipsowałeś po 2 klipsy i nie rozróżniałeś cenówki białej od pomarańczowej. Chwila zastanowienia... czy to kimś jest coś nie tak czy z Tobą. Bo powtarzanie wszystkiego po 1000 razy dla 30sto letniego chłopa to chyba przesada. Ogarnij w końcu, że się nie nadawałeś spowalniałeś pracę każdego. Nie można Cię było nawet zostawić na 5min samego na sklepie bo jak wyskoczyła Ci promocja przy kasowaniu to już krzyczałeś zeby Ci pomóc xD POKORY!
    Szanujcie się. ExKRS

04.07.2022 23:15

Wiecie że centrala ma niezłą bekę z tych waszych narzekań na temperaturę, na wytyczne itp? Wiecie że to są ludzie, którzy mają swoje grupy np na messengerze, co ja mówię, nawet na mailach służbowych gdzie was wyśmiewają? Wszystko pod patronatem wiecie kogo. Jedyny sposób to po prostu odejść. Podobną płacę przy mniejszym upokorzeniu znajdziecie bez problemu
    Ala

06.07.2022 22:24

Ja się śmieje z nich bo te swoje rozporządzenia mogą sobie wsadzić (usunięte przez administratora) . 4litery. Robię tak jak mi wygodnie
    Wtorek

04.07.2022 22:59

Lubię obrażać moich podopiecznych i tworzyć o nich memy. Zawoalowany podtekst wobec podwładnych płci przeciwnej daje mi złudne poczucie władzy i spełnienia mimo że nic nie jestem w stanie zdziałać na tym polu. Znajomość kogo trzeba jest tutaj kluczem. Nie wylecę bo wiem z kim trzymać i do kogo dzwonić. Jesteście dla mnie mniej niż 0 bo jestem mkrs. To jaki poziom reprezentuję i jak obrażam podwładnych nie ma żadnego znaczenia. Ja jestem kimś
    Kapitan

05.07.2022 10:58

Nic dodać, nic ująć
    WięcejNiżJeden

05.07.2022 23:58

W końcu wysypałeś się o Sobie. Nie nazwę tego odwagą, ale zapewne rachunkiem sumienia. Dobrze, że publicznie, chociaż lepszy byłby mail, z jakimś memikiem o najgorszym dniu tygodnia.
    ...

05.07.2022 23:04

A co slychac w łódzkim nikt sie juz nie wypowiada...
    LoveMartesBitch

03.07.2022 21:09

Wiecie co się stało że sklep w Kołobrzegu w albatrosie zamknęli?
    Aneta

05.07.2022 23:00

Plotki, ploteczki.Zamknęli , aby odrodzić się na nowo w niedalekiej przyszłości w Galerii Karuzela , która jest w trakcie budowy.Ot cała przyczyna likwidacji.

30.06.2022 19:38

żal

04.07.2022 21:39

Wiktoria, jak się dostaję wypowiedzenie zamiast dyscyplinarki to się grzecznie dziękuję i wyciąga wnioski na przyszłość. Nie skrzykuj rodziny i znajomych do wypisywania bzdur. Wszyscy się już posmiali, trening brzucha dzięki Tobie zrobiony. Była taka maść w memach na to. Daj znać czy działa ;)
    Zawistnawiktoria

05.07.2022 22:19

Oczerniają kierownika, kiedy jest to nie prawda. Wiktoria była głównym prowoderem przykrych sytuacji.
    Mmm

23.06.2022 17:23

Badania wysokościowe a wejście na drabinę?Nikt nam tych badań nie robił a z tego co wiem to bez nich nie można na drabiny powyżej 1,5 m wchodzi.Jak mają się do tego zasady bhp
    Mmm

27.06.2022 21:11

No to swoją drogą niezle te badania skoro niewiem że je przeszłam????Pracując na wysokościach powinny być porządnie wykonane a ja miałam tylko EKG robione ????????
    Pełna podziwu

04.07.2022 20:12

To powinnas miec pretensje do lekarza medycyny pracy a nie pracodawcy. Na skierowaniu na bank bylo to zaznaczone. Idziesz ze skierowaniem na badania i nie czytasz go? Gratuluje!!! A potem w pracy przychodza jakies wytyczne a ona nie wie bo po co czytac? I pretensje do wszystkich tylko nie do siebie. Masakra.
    Ciekawy

16.06.2022 00:33

Jest tu region A.S ? Jestem ciekawy waszych opinii na temat współpracy z regio..
    jmjs

23.06.2022 15:48

Ja już nie. Zgadnij czemu.
    Xoxo

04.07.2022 14:29

Lubię tą pracę, ale ostatnio to jest jakieś dno. Ciągła napinka, stres.

Zostaw merytoryczną opinię o Martes Sport Sp. z o.o.