Sklep Martes (Martes Sport)

3.3/5

• Bystra
  • Wilkowice
  • Kozy
  • Janowice
Bełchatów piotrków - Martes Sport (Bełchatów piotrków)
Białystok - Martes Sport (Białystok)
Bielsko - Martes Sport (Bielsko)
Bielsko-Biała - Martes Sport (Bielsko-Biała)
Biłgoraj - Martes Sport (Biłgoraj)
Bojanowo Stare - Martes Sport (Bojanowo Stare)
Bolesławiec - Martes Sport (Bolesławiec)
Bytom - Martes Sport (Bytom)
Chełm - Martes Sport (Chełm)
Czeladź - Martes Sport (Czeladź)
Częstochowa - Martes Sport (Częstochowa)
Dąbrowa Górnicza - Martes Sport (Dąbrowa Górnicza)
Gdańsk - Martes Sport (Gdańsk)
Gdynia - Martes Sport (Gdynia)
Gliwice - Martes Sport (Gliwice)
Głogów - Martes Sport (Głogów)
Gniezno - Martes Sport (Gniezno)
Gorzów Wielkopolski - Martes Sport (Gorzów Wielkopolski)
Grójec - Martes Sport (Grójec)
Jarocin - Martes Sport (Jarocin)

3. Opinie o pracodawcach Bielsko-Biała
  5. Opinie o Sklep Martes (Martes Sport Sp. Z O.O.)

Opinie o Sklep Martes (Martes Sport) Bielsko-Biała

Nie przegap nowości o Martes Sport Sp. z o.o.!

Nie utrzymam

26.06.2022 16:53

Szereg problemow. Nie dziala wentylacja. Kierownik robil kupe w godzinach pracy i nawet nie wiecie co tam sie dzieje. Nie dziala woda. Dracha na spodenkach kierownika przebila na wylot. No ok. To jeszcze zniose. Ale przy defekacji wyszla mu kicha. Tak,ze dotknela muszli klozetowej. Zapytacie skad to wszystko wiem? Ja jestem tym kierownikiem.
    Gosia

29.06.2022 23:16

W najbliższym miesiącu pojawi sie w naszych sklepach usługa karmienia piersią niegrzecznych dzieci, przez kasjerów, w ramach promocji na drugi produkt juniorski -50%. Usługa wejdzie w system premiowania programu 20+. Jest to innowacyjne rozwiązanie dla sklepów, w których program plasuje się poniżej średniej sieci. Dlatego zgodnie z nowymi wytycznymi, które pojawią się w najbliższym czasie, obowiązkiem każdego pracownika będzie picie bawarki aby zwiększyć laktację. Proszę wszystkich KRS o weryfikację wdrożenia przepisów. Pozdrawiam
    A.N.A.L.

03.07.2022 13:35

Nowe wytyczne już od sierpnia. Proszę czytać uważnie maile!
    Klara

01.07.2022 18:12

Czy sklepy przyjmują do pracy osoby pełnoletnie, ale tylko na okres wakacyjny?
    Kierownik

02.07.2022 15:00

Przyjmujemy tylko na stałe.
    MazowsE

03.07.2022 08:50

Oczywiscie ze sa etaty wakacyjne. Ale nie na kazdym sklepie
    XYZ

02.07.2022 15:02

Temperatura na sklepie daje w kość. Nie da się pracować. Pracownikom regularnie robi się słabo. Wstawienie modelu butów przy tej temperaturze to już jest wyczyn :/
    Nikczemny

28.06.2022 00:49

Serdecznie dziękuję centrali za zwrócenie uwagi na niskie temperatury w naszych sklepach. Jestem osobą zdemoralizowaną, nikczemną, a wręcz podłą. Moim marzeniem jest spotkanie się z Lucyfarem w otchłaniach Tartaru i serdeczne uściśnięcie jego ognistej dłoni. Jestem wdzięczny, że dajecie mi okazję przystosowania się do warunków tamże panujących i tworzycie swoistą atmosferę, jaką opisuje wielki Dante w swojej "Boskiej Komedii". Za każdym razem nie mogę się doczekać dnia pracy, a każdy wolny dzień to nieustanna tęsknota za stanem, którego tam doświadczam i pragnę.
    Joanna

25.06.2022 21:36

Bardzo dziękuję za fantastyczną obsługę w sklepie Martes Galeria Myślenice w Myślenicach. Pracownik o imieniu Kuba to człowiek pomocny, niezwykle uprzejmy, zaangażowany i przy tym uśmiechnięty. Polecam! Premia powinna być ????
    Papaj

26.06.2022 23:40

Minuta przed czasem ech
    Oba

26.06.2022 11:31

Moja odpowiedź na ich wymogi odnośnie klimatyzacji jest prosta. Robię swoje ale dużo wolniej a jak się zacznę pocić idę powiedzieć i napić się wody i tak przez cały dzień. Nie ma odpowiednich warunków=nie ma tempa proste. Natomiast jeśli zrobi mi się słabo bo jak wiecie podczas robienia stołów to nawet klima czasem nie pomaga, zamiast robić je w dzień zrobić w 2dni albo ktoś będzie za mnie kończył. Cóż. Jak oszczędzają na prądzie to wydajność moja spada. Elo Jak nam się oczy zamkną to wam się otworzą

26.06.2022 20:46

Pamiętajcie kochani, minimalna praca i zaangażowanie jak nasza stawka minimalna.

24.06.2022 14:03

Przecież nie da się pracować przy takiej temperaturze na sklepie !!
    ...

24.06.2022 20:25

Co z tej klimy skoro nawet jak jest włączona na 16 stopni to na sklepie jest 28 i człowiek stojąc się poci jak świnia
    Bez nicku

24.06.2022 21:03

No to sie zwolnij, droga wolna, nikt na sile nie trzyma.
    Lidia

30.05.2022 18:42

Nie polecam zakupów w tych sklepach ponieważ nie uznają reklamacji. Ostatnio reklamowałam buty za 279.99 ze skóry naturalnej które wytrzymały ok. trzech miesięcy, popękały w różnych miejscach, nie tylko na zgięciach. Trochę słabo, prawda? Odpowiedź na reklamację to jak to zwykle w Martes, złe użytkowanie, za słabo sznurowane. Serio??? Mogliby wymyśleć coś mądrzejszego. A to nie pierwsza moja reklamacja w tym sklepie z tym samym rezultatem. NIE KUPUJCIE TAM!!!
    Ble ble....

22.06.2022 13:03

... BEZ urazy ale jeśli wszystkie Twoje zakupy kończą się taką samą reklamacją, uszkodzeniami to chyba coś jest nie tak... ale nie szukał bym wady w butach tylko w Tobie. Najzwyklej w świecie nie umiesz wybrać butów. Skoro wierzchy cholewek Ci pękają to znaczy że załamują się, a to znaczy że masz najzwyklej w świecie płaskostopie. Idź do ortopedy to Cię zdiagnozuje i kup "właściwe" buty.
    classic

24.06.2022 19:11

Znam przypadek, że dzieciak zniszczył Ecco za 700 ładnych parę lat temu w miesiąc gdzie to była połowa najniższej krajowej i nikt e miał, żalu bo wiedział, że jego wina. Jak się dba tak się ma. CCC odpisze klientowi, że czas nie ma znaczenia przy uszkodzeniu mechanicznym ;)

24.06.2022 12:58

Nie wiem jak jest w innych sklepach, ale mnie spotkało odklejone kierownictwo. Toksyczność na porządku dziennym. Po co wyjaśniać spory, nieporozumienia i wszystko co dana osoba może robić źle? Lepiej obgadywać każdego za plecami, tworzyć teorie spiskowe i pluć toksycznością na odległość. Dialog nie istnieje, bo honor na to nie pozwala. Zwykły pracownik jest tylko odpadem, a nie człowiekiem. Regionalny głuchy na cokolwiek, bo jak to tak? Zwrócić uwagę znajomym? Target i cyferki w Excelu najważniejsze. Możliwość rozwoju praktycznie zerowa. Na rozmowie obiecywane złote góry, a rzeczywistość jest totalnie inna. Nie ważne ile z siebie dajesz nikogo to nie obchodzi. Zdrowie psychiczne jest czasem ważniejsze od pieniędzy. Praca ok tylko na chwilę jeśli już nie masz innego wyboru.
    martesiak

11.06.2022 09:14

Na sklepie minimum 25 stopni, klienci chodzą po sklepie spoceni, leje się z niektórych i to nie tylko mężczyźni, ale także kobiety. My jako pracownicy podobnie. Temperatura 25 stopni jest dobra do siedzenia przy biurku, a nie pracy w ruchu i robienia zakupów. Nawet jak do domu wracam to rodzina pyta się czy ja biegałam czy co, że taka zgrzana jestem. Nie wspomnę o światłach, po prostu śmiech na sali z tym gaszeniem. Nawet okoliczne sklepy śmieją się z tego, a klienci dopytują o co kaman. Ten kto to wymyślił to gratulacje pomysłu.
    NibyKierownik

19.06.2022 23:29

Eee gadanie...Od początku mówiłem, świeci słońce, to szkoda żarówek bo widno od naturalnego światła,wentylacja jak robię 10 h,to głowa od szumu odpoczywa dopiero w drodze do domu.I w sumie choć ostatnio spasłem sie jak świnia nie chodzę mokry do klienta,a jak sie zdarzy to lecę klasykiem "dalismy z siebie wszystko szefie" Zgodze się w jednym ,jak niema wentylacji a 70 % klientów,mierzy w tym czasie sandałki to swąt skarpecianki,lub serowo-cebulowych czipsów unosi sie w powietrzu.A zaproponuj odświeżacz taki najtańszy co by na innym sklepie sobie nie robil siary ,to gdzie tam ,"mam w domu "i to z 10 takich .....Tia.... na pewno .....Teraz klienci są bardziej pretensjonalni i bez rozumu ...z ostatniej zmiany....co bardziej się opłaca,dwie koszulki z kartą Martes czy kupić bez klubu....,i tu ciekawostka różnica 30 zlotych dalej nie była jasna..i sie dziwia że taka czy inna partia nas "grzdyli" cytujac Pana Zbyszka.... Dla wyjaśnienia....2x59,99 czy 2x99,99 przy promocji -50% .Patrząc na to, to tak szkoda że ludzie są coraz głupsi ,ale dzięki nim mamy pracę zarówno, na sklepie ,jak i przy obsłudze.Pozdrawiam i Trzymajmy sie razem jak wielka rodzina , która ma pretensje o majatki,co ile powinnien dostać,kto lepszy kto gorszy, że ten tak żyje a tamten inaczej ,lub ze jest czarna owcą w Martesowej Czerwonej Rodzinie ;)
    Jolka

24.06.2022 12:30

Bylam ostatnio w jednym z Martesow w Chojnicach. Zapytalam uprzejmie jednego z pracownikow jaka maja temp i jak tam wytrzymuja. Otrzymalam informacje zwrotna,ze na sklepie maja 32 stopnie,poniewaz rozwalila sie klima. To jest Skandal,nie mozna robic zakupow w takiej temperaturze. Wspolczuje pracownikom,poniewaz obsluga jak najbardziej na plus,ale widac u nich totalne zmeczenie i zle samopoczucie.
    Edison

16.06.2022 14:39

Mamnowy pomysl na rozliczanie sklepow. Godzinowy udzial programu 20+. Raz w tygodniu bylo za malo, teraz dostajemy codzienne analizy. I to glebokie. Musimy sie tlumaczycczemu w tygodniu przy znikomym ruchu klientow udzial programu jest nizszy. Ale pojdzmy o krok dalej. Zastanowmy sie dlaczego czasem w ciagu godziny nie sprzedamy nic. Co z tego ze nie widze wtedy zadnego paragonu?! Kurwwww dlaczego?! No! Jakies pomysly jeszcze!?
    Ehh.

18.06.2022 15:26

Plan naprawczy... pisany o 15 jednego dnia a rano już mail że ten plan nie działa. Oj ciężka współpraca się szykuje. Jeeu można nazwać to współpraca... dyktatura, sieć jednego wskaźnika... chore ambicje.
    Aneta

23.06.2022 19:38

Haha, skądś ja to znam, albo tekst inne sklepy mają takie same.problemy kadrowe i jakoś wyrabiają się z towarem, a Wy nie możecie??proszę o mobilizację!!! I na koniec miesiąca ciach z pliku premiowego za "wykonywanie "obowiązków," kierownikowi, kurczę a co my roboty jesteśmy ?! W 4 osoby na zmianie 30 k dziennie , ful ludzi ..
    Dżony

18.06.2022 17:23

Czy może ktoś powiedzieć ile mniej więcej zarabiają zastępcy kierownika?

22.06.2022 22:20

4200brutto podstawy? Znam przypadki duzo ponizej 4000... pozniej dziwota ze ludzie odchodzą jak między zastepcą kierownika a sprzedawcą na wyplacie widnieje rożnica 200-300 "na rękę".

23.06.2022 19:29

Znam osoby pracujące w innych sieciówkach kierownik 5000 brutto podstawy plus premie, zastępca 4700 brutto podstawy plus premie, i zaznaczę przy mniejszym zakresie obowiązków, na sklepy przyjeżdżają Vm i pomagają , układają ściany, nie robią śmiesznych dokumentów z wyjaśnianiem błędów, nad którymi spędzasz pół dnia czasami, nie ma codziennie durnych przecen o 10 zł, mają za zadanie robić dobry utarg , obsługa klienta jest obsługą a nie bieganie międxy kartonami, towarem i klipsowaniem i klientem, jak obsługa to obsługa, a nie towar i klient jednocześnie, a ruch też mają spory. A Ty pracuj sobie za te 4200 brutto bo przez takich właśnie którzy się nie szanują będą zaniżać zarobki w tejże firmie.
    olik

20.06.2022 20:19

Myślenice Martes obsługa super ale współczuję im temperatury na sklepie ...Byłam dziś tam w potkoszulku, przez 20min i przepocilam się okropnie i to nie tylko ja bo czuć tylko pot innych klientów..porażka zbyt gorąco
    Tomek

22.06.2022 16:34

Zgadzam się z opinią, na sklepie bardzo ciepło i smierdzi potem. Ogółem sklep zadbany i w dobrej lokalizacji Pozdrawiam Tomek
    Martes

23.06.2022 09:31

Hahaha jakis zdesperowany pracownik pisze z mysla ze to wplynie na centrale!! Haha you made my day haha
    marlenka

20.06.2022 16:34

czy zakupy rowerow zaliczaja sie do limitu rocznego za zakupy pracownicze 12x300? dostalem info ze mozna max w rok zrobic zakupy na 3600zl czyli 2 rowery na rok ? czy na rowery jest oddzielny limit i to sie nie wlicza? co inny KRS to inna gadka...
    Michalina

21.06.2022 18:11

A ja kupiłam rower za zgodą regionalnego nie liczący się do puli 3600zł.

22.06.2022 19:59

No ale bzdury opowiadasz... rower nie liczy sie do puli. A jesli twoj regionalny liczy to wspolczuje.
    NibyKierownik

22.06.2022 14:27

Witam ponownie i z nie byle jaką sytuacją otóż... Klient uparł się że wprowadzamy w błąd, oszukujemy etc.,itp. latajac po sklepie czytal na głos informacje z "lizaka" juniora "drugi produkt -50 %" i teraz Martes'owa Brać .....pytanie do Was :) o co mu chodziło? A o to że ,"nie pisze" nigdzie który jest tanszy i wziął koszulke i komplet dresów ....jedno 39,99 a drugie 219,99 i od tego się zaczęło,przy kasie podając ostentacyjnie powiedzial ze drugi produkt to dres i On ma miec ten dres za połowę ceny....kolejka ludzi,a ten daje wiązankę w Nasza stronę,ehhh.... przytuliłem kaktusa, który nie chciał widzieć regulaminu czytanie niczym kazania w kościele tez nic nie dalo,tylko On n a glos że (usunięte przez administratora) ....i mimo to takie sytuacje są i pewnie będą, chciałbym wnosić o zmianę i dopisanie na tych woblerach że "druga tańsza rzecz -50 %" bo widzę że mocno bronimy własnego sklepu,miejsca pracy oraz pracodawcy, ale na dłuższą metę to na zdrowiu się odbije i to nie za jakiś czas .... Panie Martes'ie chroń swoich pracowników którzy kreują standardy a na dowód to wracający stali Klienci , którzy nieraz na Dzień Dobry to i rękę z chęcią podają Waszemu pracownikowi i wspólnie Życzymy sobie miłego dnia i mówimy do Zobaczenia
    Lala

16.06.2022 16:44

Hej, orientuje się ktoś, jak to jest z zakupami pracowaniczymi ? Czy przechodząc ze zlecenia na umowę, też trzeba doczekać 3 miesiące, żeby można było wziąć zniżkę pracownicza ? I czy tamte ,,zniżki,, przepadają w takim razie i trzeba zbierać od nowa ? Dziękuję. Pozdrawiam:)
    Michalina

21.06.2022 18:14

Ponl trzech miesiącach na zleceniu, tak samo jak przy UoP. Zmiana że zlecenia na umowę o pracę nie ma na to wpływu. Ale wiadomo, co KRS to inne warunki. Było tacy, którzy na wypowiedziach pozwalali na zniżki, byli tacy, którzy blokowali nawet za L4.

22.06.2022 12:27

Niestety koleżanka z pracy tak miała, wiec już sam nie wiem jak już to wyglada…
    ŚMS

19.06.2022 22:11

niestety u nas klimatyzacja się zepsuła i czasami mamy na sklepie prawie 30 stopni… firma się nie kwapi żeby naprawić bo po co… już szukam nowej pracy bo to nie ma sensu
    Dżony

18.06.2022 19:16

Ktoś się orientuję ile zarabiają zastępcy kierowników?

10.06.2022 09:16

...

12.06.2022 21:56

O znowu Rzeszów... znowu M043... ależ ten sklep kogoś boli ????
    Only

17.06.2022 01:02

Nudni jesteście
    KasiaBasia

16.06.2022 23:08

Jak myślicie czy jest szansa dostać teraz podwyżkę w martesie, skoro na wszystkim starają się zmniejszać koszty? Podwyżka obiecywana od dawna, ale z miesiąca na miesiąc już przestałam wierzyć w puste obietnice. Jak wygląda u was sytuacja z tymi podwyżkami? Czy ktoś dostał w połowie roku czy tylko u wyłącznie pod koniec- kiedy to najniższa krajowa idzie w górę?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Sklep Martes (Martes Sport)?

Kontakt - Martes Sport Sp. z o.o.

Malowany Dworek 115 43-300 Bielsko-Biała

Branże: Moda, projektowanie

01.06.2022 18:18

Wiadomo coś o nowym systemie sprzedażowym? Ten nasz zostawia wiele do życzenia w porównaniu do sieciowek, z którymi wcześniej miała styczność:D
    Gdzie są związki zawodowe

10.06.2022 15:34

Nie będzie bo Martasa nie stać na pracowników a co dopiero na nowy program. Martes zamyka sklepy i tnie wszystkie koszta bo to firma bez żadnych prespektyw. Pracowników I klientów mają gdzieś. Kiedyś Pani z centrali powiedziała że firma biedna i na kredytach ledwo co zipie.

07.06.2022 07:15

Co się dzieje z pracownikami jak sklep ma remont? Wysyłają do innych sklepów ? Oddają za dojazdy ?

09.06.2022 22:45

Oddelegowują na pobliskie sklepy/zatowarowania nowo otwieranych lokali. Oddają za bilety + normalnie dieta.
    Junior

28.05.2022 00:01

Jak po szkoleniu w Piwnicznej Zdroju? Ekipa dała radę?
    Damian

08.06.2022 23:19

ciekawe skąd go znasz i jak dobrze Jowita?
    Rzeszów

09.06.2022 16:41

Jak widać Jowita mądra dziewczyna jak już nie pracuje w tej szczujni...

07.06.2022 17:26

Te świetne procedury z temperaturą to mogą sobie wsadzić. Jeszcze grożenie, że "będą wyciągane konsekwencje". Zapraszam na sklep.. nie porobić, tylko (usunięte przez administratora) bo tak na sklepach trzeba pracować przy tym co się dzieje. Brak rąk do pracy, targety wywalone w kosmos, a temperatura jak w saunie. (usunięte przez administratora) przy biurkach mogą mieć po 25°...
    Brak szacunku

07.06.2022 23:57

Po prostu w tej firmie nie szanuje się ludzi. Ludzi, którzy pracują na sklepach i od podstaw tworzą wyniki. A im dłużej ktoś pracuje tym gorzej jest później potraktowany. Ta akcja z klimą po raz kolejny to udowadnia. Pewna osoba, sami wiecie kto, na zebraniach regionu wraz z makro itd ma niezły ubaw z nas roboli i z tego co tutaj wypisują tacy jak ja, szaraki...
    Lusi

08.06.2022 16:55

To prawda, wszystko zgodne ze stanem faktycznym , co za (usunięte przez administratora)
    katastrofa

05.06.2022 01:32

Temperatura na sklepie 25° ! Góra myśli że jak sprzedawcy będą śmierdzieć potem, to więcej sprzedadzą ?
    Na kolana?

07.06.2022 23:51

Naprawdę musimy się godzić ze wszystkim bez żadnych zastrzeżeń? Niektóre wytyczne centrali są po prostu oderwane od rzeczywistości i trzeba o tym mówić. Ale och uważajmy bo centrala będzie zła i nas ukarze
    KRS

08.06.2022 16:26

Ja mogę dać temperaturę na 25 ale regio I makro niech nie włączają klimy w autach bo przecież spalanie na klimie jest o 2 litry benzyny więcej co daje 10 autach 20 litrów na 100 km to jest 157 zł dziennie. 20 dni to oszczędność 3140 zł na 10 autach.
    Pracownik ze stażem

28.05.2022 19:14

Jako pracownik sklepu Martes Sport w Czarnkowie, uważam, że powinnam wypowiedzieć się w pewnych kwestiach. Nie rozumiem fali hejtu spływającej na naszą kierowniczkę. Wywiązuje się ona z obowiązków, dobrze prowadzi sklep, oraz utrzymuje dobre stosunki z pracownikami. Wiadomo, że czasami musi zwrócić uwagę pracownikowi, wytknąć mu błąd jeśli takowy popełni, co jest jak najbardziej zrozumiałe, skoro za nas odpowiada. Atmosfera w pracy jest bardzo przyjemna, aż chce się pracować :) Nie uważam też, żeby poziom edukacji mógł być wyznacznikiem zdolności danej osoby oraz jej kompetencji, nie widzę związku. Jeśliby tak było, to wychodzi na to, że pracować mógłby by tylko osoby po wyższych studiach. Dlatego wydaje mi, że osoba dokonująca tych wpisów kieruję się tutaj osobistymi pobudkami i ewidentnie ma na celu zaszkodzenie naszemu kierownikowi. Dlatego osobo dokonującą wpisów, proszę odpuść sobie i przestań mijać się z prawdą. Pozdrawiam cieplutko :)

04.06.2022 22:44

Wydaje mi się, że dysponujesz inną definicją STAŁEJ EKIPY. pozdrawiam cieplutko ;)
    Pracownik ze stażem

07.06.2022 14:08

Nie będę odbijać z Tobą piłeczki jak dzieci w przedszkolu. Ja swoje zdanie wyraziłam, nie oczekuje od Ciebie żadnej akceptacji. Po tym co piszesz ewidentnie widać, że nie jesteś naszym pracownikiem, a Twoje słowa mijają się z prawdą. To mój ostatni komentarz. Pozdrawiam :)
    Edi

30.05.2022 21:57

A co myślicie o nowej KRS Wandzi?
    Barchanski

01.06.2022 14:30

Wanda i reklamacje najlepsza !
    Edi

05.06.2022 16:17

Co masz na myśli?
    Gość

30.05.2022 23:13

A co się dzieje na dolnym Śląsku ? I pan Paweł który nie potrafi zapanować nad podwladnymi hehehehe :)
    Halo

31.05.2022 13:40

A co się niby ma dziać? Paweł chyba akurat dobrze sobie radzi
    starszy

03.06.2022 19:40

Tak, z Pawłem super się współpracuje.
    Trybik

01.06.2022 19:28

Jak warunki i ekipa w Martes Puławy w zielonej? Zastanawiam się nad przyjęciem pracy tam

22.05.2022 10:28

Gość

30.05.2022 23:10

Pewnie pisze to sama pani kierownik ;) Coś na obronę musi być ;)

31.05.2022 14:25

Nie wiem jak było za czasów poprzedniej Pani kierownik, ale wiem jak jest za czasów obecnej. I mobbing to bardzo dobre słowo opisujące Panią M. Niestety cała polityka firmy tak działa, że ręka rękę myje i zwykli pracownicy nawet nie mają szansy być wyżej wysłuchani ze skutkiem jakiegokolwiek zainteresowania.
    Fafarafa

15.05.2022 09:53

A jak tam po szkoleniu w Iławie? ????
    Paweł

25.05.2022 11:39

Widzę że przełożeni uwielbiają swoje podwładne dosłownie uwielbiają
    Gkd

30.05.2022 23:17

Tak w Iławie każdy z każdym się pie*doli Wszyscy wiemy jak wyglądają szkolenia ;)
    Klient

30.05.2022 23:13

Uciekajcie jak najdalej od martesa widzę co się dzieje jak traktują ludzi w pracy
    Florek

26.05.2022 14:35

Popelina. Buty po 2 tyg.biegania przetarly sie i martes nie chce przyjąć reklamacji twierdząc że ja nożyczkami wycialem bo buty mi się znudzily i chce od nich kasę.
    Straszne

29.05.2022 08:06

I wzruszające
    xyz

25.05.2022 08:46

Jakie są konsekwencje romansu szkoleniowca z KRS?
    Xxxx

25.05.2022 22:07

Serio? A to jest GoWork czy Pudełek? :/
    ....

26.05.2022 08:31

Ale ktoś baita wypuścił
    karcia

20.05.2022 10:32

Cześć. Na olx widnieje ogłoszenie w sprawie pracy w Nowym Mieście Lubawskim. Minęły już prawie 2tyg nikt nie dzwoni a ogłoszenie dodane jest ponownie. Mam doświadczenie w handlu, myśle ze moje cv jest okej. Chciałabym zapytac po jakim czasie do Państwa dzwonili w sprawie rozmowy? Jestem pod kreska i bardzo mi zależy.
    Silver

25.05.2022 15:36

Wyślij/zanieś jeszcze raz, mogło zaginąć w akcji i tyle
    Ala

25.05.2022 20:24

Hej, przejdź się do sklepu i zagadaj może znajdą czas :)
    Obsługa klienta

22.05.2022 06:46

Jak wiadomo musimy stawiać obsługę klienta na pierwszym miejscu, dlaczego więc nie możemy wprowadzić systemowych zamówień pod klienta, chociażby wybranej grupy produktów. Magazyn jest w stanie wysłać nam 10 bidonów w zamian za JEDEN sprzedany. W innych sieciowkach coś robią, a nawet taki produkt dolicza im się do utargu... Ludziom nie zawsze się chce samemu szukać po internecie i wybierają konkurencję heh Co o tym myślicie?
    Kujbytr

25.05.2022 15:23

Ależ są u nas systemowe zamówienia pod klienta. Możesz zaproponować fakturę przelewowa, wysłać do centrali zapotrzebowanie i w 2 tygodnie masz załatwione.
    Anonymus

10.05.2022 10:40

Co się dzieje z wypłatami z umowy zlecenie, to jest jakiś dramat.. W umowie, jasno jest napisane, że wynagrodzenie jest wypłacane niezwlacznie po przekazaniu rachunku. Nie sądził*m że niezwłocznie oznacza czesto tydzień lub ponad. Nigdy nie dostal*m wypłaty do 10 każdego miesiąca, tak jak jest to w regulaminie pracy. Czy to należy gdzieś zgłosić czy tylko w moim regionie takie cyrki się odwalają. A wypłata z kwietnia prawdopodobnie będzie przesunięta o kolejne dni, ponieważ centrala nie dostała podpisanych rachunków nie z winy pracownika.. Śmiech na sali co się dzieje w tej firmie, czas chyba szukać innego zajęcia. Trzymajcie się Martesiaki :)
    Pomorzanin

21.05.2022 10:49

Często zależy to bardziej od twojego kiero jak szybko wyśle rachunek podpisany. U mnie jeszcze nigdy UZ nie dostało wypłaty po 10tym
    Kierownik

21.05.2022 23:45

Od wolnych etatów na umowę o pracę. Jak etat się zwalnia to wtedy na to miejsce wskakuje u nas zlecenie z najdłuższym stażem pracy.
    Południe

18.05.2022 12:48

Łukasz gdzie pracujesz teraz pochwal się bo wiemy że tu zaglądasz, twoi następcy ładnie jadą po Tobie suchej nitki nie zostawiają Podkarpacie opanowała jakaś banda (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) z Krosna po trupach a do celu motto niektórych...
    Żywica

21.05.2022 21:47

Z jego wyobraźnia NASA to za niskie progi

21.05.2022 23:24

Świadczy tylko to o tym jacy ludzie pracują w martesie, fałsz i obłuda pozdrawiam M043 i twardych weteranów w donosach
    Zainteresowany

07.05.2022 16:54

Witam, Zastanawiam sie nad podjęciem pracy w Martes sport w Lublinie. Czy ze zlecenia mozna liczyć na umowę o prace i jak regionalny?
    Barabasz

19.05.2022 23:09

ej ej ej, ale co ty od R.S. chcesz ? chłop chodzi na pełnych obrotach i ogarnia wiele rzeczy starając się każdego zadowolić i pomoc w potrzebie ! więc coś tu z tobą chyba było nie bardzo
    Get

21.05.2022 10:42

Chyba zartujesz ze RS ogarnia i pomaga. Kolejny trybik w machina
    Ono

16.05.2022 21:03

Dlaczego są fale zwolnień w Martes?
    L4 dla każdego

19.05.2022 14:33

Szkoda zdrowia ludzie... Centrala gdyby mogła to by orała nami pole xd
    Magazyn

20.05.2022 12:27

Wynajem powierzchni w magazynie kosztuje więc lepiej upychać towar po sklepach. Firma krzak

Zostaw merytoryczną opinię o Martes Sport Sp. z o.o.