Sklep Martes (Martes Sport)

3.3/5

• Bystra
  • Wilkowice
  • Kozy
  • Janowice
Bełchatów piotrków - Martes Sport (Bełchatów piotrków)
Białystok - Martes Sport (Białystok)
Bielsko - Martes Sport (Bielsko)
Bielsko-Biała - Martes Sport (Bielsko-Biała)
Biłgoraj - Martes Sport (Biłgoraj)
Bojanowo Stare - Martes Sport (Bojanowo Stare)
Bolesławiec - Martes Sport (Bolesławiec)
Bytom - Martes Sport (Bytom)
Chełm - Martes Sport (Chełm)
Czeladź - Martes Sport (Czeladź)
Częstochowa - Martes Sport (Częstochowa)
Dąbrowa Górnicza - Martes Sport (Dąbrowa Górnicza)
Gdańsk - Martes Sport (Gdańsk)
Gdynia - Martes Sport (Gdynia)
Gliwice - Martes Sport (Gliwice)
Głogów - Martes Sport (Głogów)
Gniezno - Martes Sport (Gniezno)
Gorzów Wielkopolski - Martes Sport (Gorzów Wielkopolski)
Grójec - Martes Sport (Grójec)
Jarocin - Martes Sport (Jarocin)

3. Opinie o pracodawcach Bielsko-Biała
  5. Opinie o Sklep Martes (Martes Sport Sp. Z O.O.)

Opinie o Sklep Martes (Martes Sport) Bielsko-Biała

Nie przegap nowości o Martes Sport Sp. z o.o.!

KRS jak pączki w maśle

03.02.2023 10:31

Sklepy targety na luty zniesione, za to KRSi, dalej premia uzależniona od targetów, których firma przyznała, że nie umie ustalić. Praca po godzinach, telefon przy (usunięte przez administratora) 24h, delegacje z dnia na dzień, nocki a później praca w dzień bo MKRS nie wie jak to zaplanować a nasz czas pracy nikogo nie obchodzi, zaczynasz o 17, kończysz o 4, wracasz 2 godz i dalej masz być dostępna, ciągle zmienianie planów pracy, obowiązki za MKRS którym się nie chce tabelek wypełniać, maile pisane za kadry i wyjaśnianie braku podwyżek czy zmian długości umów. O braku wsparcia, motywowania czy ludzkiego zrozumienia nawet nie wspominając. Jak długo damy się jeszcze wykorzystywać i będziemy siedzieć cicho?!

05.02.2023 09:03

Zgadzam się z tym. Nasz KRS jest w porządku. Pomaga nam i wspiera na różne sposoby. Nie każdy chyba jest jak (usunięte przez administratora)
    Odp

08.02.2023 15:37

Myślę i wiem co pisze nasz krs przyjdzie na 9 ipita do domu o 14 a jak się nie mylę to macie pracę zadaniową a nie godzinową. Nie wrzucam wszystkich dojednego worka. My też mamy rodziny a na wsparcia do sklepów musimy jechać bo jak nie to notatka służbowa i tak postępuje człowiek za wszystko zabiera premie. Gdzie są te ankiety o krs I makro. Pytania na ankietach Ile dostałaś notatek W ostatnim roku ile razy krs zrobił kartę kontroli Ile trwa wizyta twojego Krs Ile razy dostałeś w roku plik premiowy Czy krs rozmawia z pracownikami sklepu Ile razy na sklepie był twój makro Itd

27.01.2023 02:01

Hej, jak wyglada praca jako szkoleniowiec? Opłaca się? ????
    Szkoleniowiec

08.02.2023 07:01

Dojazd nie wlicza się
    Były szkoleniowiec

08.02.2023 14:56

Nie rozumiem trochę narzekań. Skoro Ci coś nie pasuje to po co jesteś szkoleniowcem? Ja osobiście sam byłem szkoleniowcem, jak pojawiło się koordynowanie tego wszystkiego to zaczęło mieć to wszystko ręce i nogi. Też miałem odwoływane szkolenia z dnia na dzień, ale to nie był czyjś wymysł tylko posypanie się grafiku w danym sklepie. Zwiększenie kilometrówki, o to nam chodziło i finalnie się udało. Skoro przejechanie 100km dla Ciebie to problem, jeździj komunikacja z noclegiem. Każdy ma swoje zdanie, ja wspominam to pozytywnie. Spotkania w centrali, odskocznia od prac na sklepie. Pojawienie się koordynatorki pozwoliło zaplanować szkolenia miesiąc do przodu a nie jak kiedyś z dnia na dzień i mimo to finalnie KRS o nim zapominał. Teraz wszystko trzyma się kupy, no i za moich czasów dodatek był 290zł. A co do @ z tego co pamiętam wiele razy koordynatorka nas ponaglała o odpowiedź niż my ją. Skoro jesteś na pewnych grupach to raczej widziałeś wiadomości nieraz. Życzę Ci wielu udanych szkoleń z takim nastawieniem...
    Pit

06.02.2023 19:11

Dostaliście już pity? W jaki sposób pity otrzymują byli pracownicy?

07.02.2023 01:26

Wszystko na maila, którego podawało się przy zatrudnieniu. Większość już pity dostała.
    Diafon (e-mail: [email protected])

03.02.2023 11:12

Córka kupiła mi wczoraj kurtkę narciarską Waszym sklepie w Szczecinie (Rondo Hakena Park ul. Południowa 18). Kurtka jest niestety za duża i z informacji od sprzedawcy wiemy że mniejszego rozmiaru nie ma w całej Polsce. Kupiona :8055768284478-KURTKA NARCIARSKA 4AT1 (rozmiar XXL). Moje pytanie: jeśli nie znajdę odpowiadającej mi w Waszym sklepie (wymiana z ewentualną dopłatą) czy mogę liczyć na zwrot pieniędzy (gotówka lub na kartę którą dokonano zakupu)???
    Ging

03.02.2023 21:49

Nie. Zwrot jest tylko na bon, który jest do wykorzystania przez 90 dni.
    Kurtka

04.02.2023 13:47

Nie, proszę wymienić na inną
    Pola

03.02.2023 19:35

Po ile godzin pracujecie jako sprzedawca
    Program

09.01.2023 14:44

Powiecie gdzie wędrują pieniądze z programu 20+ jak miesiąc w miesiąc są nam obcinane? Niewielki procent trafia do nas a co z resztą???
    Ramaja

01.02.2023 00:44

Pomyśl sam i sobie odpowiedz, a potem sam zrozumiesz że twoje pytanie jest bez sensu. Nie pozdrawiam regionalnej z okolic ślaska Cieszyńskiego i Bielska-Białej.
    Srak

01.02.2023 07:11

Regio nie mam premii za program 20. Skąd wziąłeś takie brednie. Regio za program poniżej oczekiwań Mkrs ma tylko obniżenie swojej premi.
    Monika

31.01.2023 15:16

Witam, jak mogę od Państwa swoje świadectwo pracy- duplikat? Pozdrawiam Monika
    Kierownik

31.01.2023 22:57

Napisz maila do [email protected] i przedstaw sytuację, poproś o kontakt.
    Mateo.

30.01.2023 17:21

Ile można zarobić w tak wielkiej i znanej firmie na rękę za miesiąc pracy jako sprzedawca w sklepie? Słyszałem że kokosów nie ma.

31.01.2023 09:49

2700 na reke
    martesiak

31.01.2023 11:24

Najniższa.

30.01.2023 18:38

Cześć wszystkim, po prawie 2 latach pracy w tym (usunięte przez administratora) polecam każdemu obecnemu pracownikowi jak i przyszłym kandydatom uciekać jak najdalej bo prędzej czy później każdego wykończą psychicznie. Pracowałam 2 lata we Wrocławiu i pozdrawiam serdecznie nasza ukochana regionalną, którą myślę, że we Wrocławiu wszyscy dobrze znają bo jeden z jej sklepów sądzi się z koleżanką do teraz. Bezpodstawne zwolnienie od naszej regionalnej a czemu nie, tak to jest jak kogoś ściska, że ktoś może być od kogoś lepszy więc wymyśla się bezsensowne powody, ale żeby nasyłać fałszywych klientów piszących skargi to już chyba jest coś nie halo. Życzę wszystkim obecnym nerwów ze stali i na szczęście praca na Martens Sport się nie kończy..
    Dziwnaakcja 11

31.01.2023 11:20

Ale ty musisz być nieźle (usunięte przez administratora)człowiekiem. Jakie nasyłanie klientów na pracowników? U mnie w regionie jak chłopak dostał zwolnienie z powodu skarg klientów to później się okazało ze leczył się psychiatrycznie i nie radził sobie w społeczeństwie. To jest człowieku ostateczność. Nie znam regionalnej i nie znam sprawy to fakt.... ale coś mi tu śmierdzi bo nie oszukujmy się ale oni aż w takie intrygi się nie bawią. Jak chcą zwolnić z jakiegoś konkretnego powodu to trzeba bardzo temat wyczerpać. Po czytaniu tych wszystkich wypocin tutaj i wyimaginowanych sytuacji w których pracownicy myślą że coś znaczą i ze cos zależy od nich i że chodzi o nich...zaczynam się zastanawiać czy ta opinia o tym pracodawcy nie wywodzi się od osób typu ten ktosiek wyżej. Bo jeśli ktoś dostaje zwolnienie i myśli że dla tego że był od kogoś lepszy to to jest bardzo smutne i niepokojące. Pracuje w tej firmie juz długo i mam super regionalnego więc może mam spacze podejście bo myślę logicznie.
    T RĄDZIK MAM

29.01.2023 10:46

ja tam nie narzekam, roboty w niedziele nie ma, a pare groszy wiecej będzie(usunięte przez administratora)

28.01.2023 23:48

29.01.2023 08:25

Spoko, w styczniu żadnych wskaźników nie wyrobiliśmy, targetu też nie. Może program, te 60 zł za niedzielę i 140 zł frekwencji wyrówna najniższą.
    ...

25.01.2023 19:50

I jak tam różnice w cenie u nas dziś na jednym towarze ponad 100 zł oczywiście bez błagania klienta i mówienia jaka sytuacja towar sprzedany po co je na metce, niestety centrali to jest fizycznie nie możliwe zrobić 4 strony podwyżek cen w kilka minut.
    Dużo

28.01.2023 23:46

100zl to więcej niż dodatek za pracę w niedzielę, nieźle
    60 gr brutto

28.01.2023 23:10

Taka wasza cena za niedziele, to nawet nie jest ona.
    Wynagrodzenie

28.01.2023 09:30

Jakie podstawę ma sprzedawca na umowie o pracę w Lublinie?
    Patrycja

27.01.2023 09:55

Proszę o opinię na temat pracy w kadrach, szukają teraz specjalisty w Bielsku Białej, jestem umówiona na rozmowę kwalifikacyjną, bardzo proszę o informacje na temat pracodawcy.
    Centrala

27.01.2023 22:55

No co, będą Cię uczyć jak nie informować pracowników o wałkach odnośnie minimalnej krajowej, nieuczciwego dodatku za darmo dla tych co mają poniżej 3500zł na umowie, a po za tym będziesz codziennie szykować nowe umowy dla pracowników bo codziennie ktoś się zwalnia i zatrudnia w 400 sklepach i magazynach. A tak to dział, który ma wywalone w pracowników, ich prawa, benefity itd. zero pomocy. Główną kierowniczkę mają, która nie potrafi zaprotestować odnośnie normalnych wynagrodzeń i benefitów dla pracowników. Ma cieplutki stołeczek i tego się trzyma.
    pracownik magazynowy

24.01.2023 18:12

Napiszę tutaj ponieważ oferty pracy są na firmę Martes Sport sp zo.o jestem już byłym pracownikiem magazynowym , opiszę trochę sytuację na magazynie a mianowicie praca na magazynie to najgorsza robota w moim życiu , Kierownicy wywierają straszne ciśnienie na pracownikach, kobiety tyrają ponad siły ( ręczne rozładunki samochodów ) za minimalną kwotę , czy ktoś w tej firmie wziął pod uwagę tzw trudne dni u kobiet ? Chyba nie, tam człowiek się nie liczy , dźwiganie paczek po 30 kg codziennie . Benefitów brak żadnych paczek na święta , bonów nie ma wczasów pod gruszą itp. jakaś tam karta multi sport po 3 miesiącach Liderzy stoją i się napierdzielają z pracowników , kierownicy stosują psychologiczny (usunięte przez administratora), wszędzie kamery aby podglądać czy aby na minutę nie usiadłeś . Przyjęty jesteś pod firmą Malowany Dworek Sp.zo.o -przeczytajcie opinie wszystko co złe to prawda.
    Sprzedawca w sklepie

25.01.2023 17:21

Widzę, że zarówno na magazynie jak i w sklepach to samo. Wy dźwigacie pewnie 100 kartonów na minutę, a my później musimy wystawić 100 rzeczy na minutę, a tu jeszcze czeka Omnibus, szanowny klient i szanowny KRS na raport :D Spoko, my na sklepach też nie mamy ani premii świątecznych, ani wczasów pod gruszą. Zapomnijcie, przecież to polska spółka, wszystko zostaje w kieszeni prezesa. Takie Dino branży sportowej…
    Ania

23.01.2023 21:11

Sklep jawnie (usunięte przez administratora) ludzi. Reklamacja odrzucona oczywiście w ostatni dzień przedmiotu zakupionego dzień wczesniej założonego dosłownie na 3 minuty i dziecko o mało nie złamało sobie nogi. Nigdy w życiu już nie kupię tam nic !!! Na dodatek panie w sklepie strasznie nie miłe !!! Dno i żenada

24.01.2023 21:08

To nie kupuj już w tej firmie i po problemie. Wszyscy pracownicy mamy bekę z takich jak ty. Skoro nie znasz praw konsumenta to Twój problem. Dostałeś odmowę to sam się dowiedz co możesz dalej zrobić, a nie wyżywasz się na pracownikach. Chciałbyś tak codziennie żeby ludzie mieli do Ciebie pretensje, szydzili i wyzywali Cię? To się dobrze zastanów...

24.01.2023 22:44

Jakie miasto?
    Pracownica

23.01.2023 16:25

Powiedzcie mi jedno. Wszyscy tak psioczycie, że nikt nie będzie się starał itp itd. To skąd te wysokie wyniki? Sami tylko nakręcacie spiralę wymagania jeszcze większego ciśnięcia. Także brawo! Ale dla tych sklepów z dołu tabeli wynikowej ????
    bober

24.01.2023 17:39

dzięki. U nas zawsze źle. Robię co do mnie należy ale w zwolnionym tempie. Skoro tak słabo płacą to słabo mi idzie ;)
    Ile jeszcze?!

15.01.2023 13:39

sluchajcie czy to prawda? Czy to mozliwe że rozpoczął się montaż urządzeń przy kasach? O co chodzi juz mowie, w tym tygodniu w sklepach byli MONTERZY, instalowali nowe kamery przy kasie, spytacie po co pomyślcie?! kamera z mikrofonem czy odpowiednio polecasz produkt!!! Malo tego, podbijanie karty! Karty na wejściu na zapleczu do mierzenia czasu przerwy, Orwell pełna gębą!!!
    GregorP

20.01.2023 23:42

U nas skaner lewej pięty przy koszach. Uważajcie
    xD padłam

24.01.2023 17:35

u nas by się jeszcze alkomat przydał .tak tak.
    Ja..

23.01.2023 12:45

Cześć Martesiaki. Czy ktoś z was korzysta/korzystał z ubezpieczenia openlife? Jak zgłosić świadczenie ? Czy jest gdzieś profil do którego można skorzystać? Sprawdzić swoje dane, pakiet itd
    starszystarszy

23.01.2023 18:50

Zgłaszasz rozczenie na ich stronie internetowej. nie potrzebujesz żadnego numeru polisy, wystarczy PESEL. W moim przypadku cała procedura trwała 3 dni, kontaktowali się mailowo. Pakiet zależy od umowy chyba i tego co wybrałeś/łaś. Po tym ile ci pobierają z wypłaty możesz dojść jaki masz pakiet. A jak nie, to dzwoń do kadr. Wszystko ci powiedzą.
    Nocny Cień ????

24.01.2023 00:00

Wszystko masz opisane w manualu. Twój kier powinien to mieć i Ci udostępnić. Wniosek o wypłatę świadczenia zgłasza bezpośrednio do nich za pośrednictwem ich formularza na stronie. Jeśli masz rozszerzenie to osobno możesz wnioskować też z Asistans które jest powiązane. Wypłacają dość sprawnie ????

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Sklep Martes (Martes Sport)?

Kontakt - Martes Sport Sp. z o.o.

Malowany Dworek 115 43-300 Bielsko-Biała

Branża główna: Moda, projektowanie

Mądra

13.01.2023 12:16

Z nowości to info ze KRS ma nową funkcje w swoim telefonie i obserwuje pracowników na sklepach. Chore to jest!

21.01.2023 02:29

Poważnie? Nie dostajecie żadnych informacji odnośnie swoich premii, co i za co? Tak jak mówisz jest to w zasadach wynagradzania więc krs musi to wysyłać. U nas wszystko zawsze jest. No może nie zawsze na czas ale wiedzieć wiemy więc dramatu nie ma i nie ma co narzekać. Może pogadajcie z mkrs? Może on coś z tym poradzi?
    ...

21.01.2023 19:39

Premie się daje nie odbiera.

21.01.2023 00:24

KRS pisze maila...dosyć przemykania po kątach czas wziąć się za obsługę heh, drogi KRS-ie czas mieć wszystko w (usunięte przez administratora) Dobrze wiecie jak jest, tylko dalej piszecie te brednie! Szybciej, więcej, ciśniemy, itp itd. cisnąć to możesz sobie kloca w domu. Podczas upałów w lecie jak nam zakazano używać klimatyzacji , to ciekawe czy taki KRS czy Makro jechał autem z wyłączona klimą przy otwartym oknem. (usunięte przez administratora)

21.01.2023 00:14

Więcej zabrać nie mogą!!! Ale stracić? Owszem i to wiele...

10.01.2023 15:20

19.01.2023 13:38

Nie, nic takiego nie istnieje
    Glp

19.01.2023 16:19

Ani inflacyjnych ani ze względu na podniesienie najniższej krajowej. Wyniki grudniowe były dobre jeśli chodzi o utarg, ale wiele sklepów miała zawyżone plany targetowe więc nie dostała z tego nic. W styczniu szykuje się podobna sytuacja. Mój sklep też raczej bez szans na zrobienie targetu - do tego dojdzie dużo mniejsza premia za sprzedaż przykasowki. Więc wypłaty mogą być nawet gorsze niż te w tamtym roku.
    Emil

18.01.2023 20:51

Szczerze po tym co robia z nami i klientami brak jakiegokolwiek szacunku do pracownika mam wysrane na tk i ta cala obsluge. NIE MOWIAC JUZ O 20+ ktorym chca latac dziury najnizszej krajowej. Jak tak mozna? Martes w dazeniu do upadku:)

09.01.2023 18:41

Nddnjdj

15.01.2023 12:30

U nas tez 3600, są widełki wiec wszystko zależy od przełożonych
    Efgh

18.01.2023 16:12

Nie jest to prawda. Nowi też dostają 3300.
    Aa

15.01.2023 13:14

Mam pytanie. Jak się pracuje z manageram regionu w Siedlcach? Warto aplikować na kierownika w tym mieście i w tym sklepie?
    Lerre

15.01.2023 20:15

Sklepy pod flagą lubelska dobrze ciągnęły a się posypało to samo sobie odpowiec
    Lubelak

16.01.2023 18:43

Tak jest, z Łukaszem praca szła aż miło, stare dobre czasy
    Sisi

15.01.2023 11:31

(usunięte przez administratora)- 50% na drugą kurtkę , polar , softshel, koszulkę , odzież obuwie juniorskie , z wyłączeniem marki essentials, a i - 15 % na jedną kurtkę , - 20 % na wyprzedażówkę, - 15 % na łyżwy, i (usunięte przez administratora) produkty z aplikacją, weź tu człowieku wyrecytuj tą całą litanię przy kasie i jeszcze zaproponuj dodatkowy aaaa nie!!! trzy dodatkowe produkty klientowi , w połowie mojego wiersza klient mi przerwywa bo go (usunięte przez administratora) to moje gadanie i chce paragon i do domciu , ludzie tam w centrali opamiętajcie się że każecie na.tip top nam to wszystko mówić na kasie, wystarczyłoby postawić przy kasie pleksi z wyszczególnieniem promocji i zachęcić słowem" zachęcam "do ich skorzystania .Ewentualnie gdy klient przychodzi już z jedną rzeczą z promki wówczas namówić do dobrania drugiej rzeczy. Całą robotę i tak robią sprzedawcy na sali sprzedaży tam jest czas i warunki żeby nawijać makaron na uszy.
    Zła

13.01.2023 12:52

Jak tam wam się podoba średnia sieci z programu 20+? Powyżej 4. Radzicie sobie z palcem w nosie czy nie ma szans tak jak u nas?
    Bsbs

13.01.2023 19:43

Rozumiem ze to co wypracujemy to nasza premia . Zrobią że minimum to 4% lub 3%- sami pod sobą dołki kopiemy....

13.01.2023 23:58

Utargi są małe to i program ma większy % w obrocie. Ogólnie mam w nosie wyrabianie tych wskazników...

13.01.2023 12:49

Do programu 20% dodało m.in. ogrzewacze..! Poważnie? Teraz jak się zimą skończyła oni ogrzewacze dodają żeby podnieść nam sprzedaż i premie !!!haaaaa
    Ribot

12.01.2023 02:26

Nowy rok. Moje postanowienia: nie pracować za trzech czyli pracować wolniej. Nie ma dobrej wypłaty nie ma zaangażowania. Moim marzeniem jest aby te tam wyżej co tak nam ucinają wiecznie premie byli zmuszeni do pracy jaką my wykonujemy za (usunięte przez administratora) Niech pokażą jak wspaniałe idzie im wciskanie tych czerwonych bidonów albo worków z plastiku. Czekajcie przecież mamy dużo fajnych kosmetyków, które każdy już ma. Nawet nie ma tajnych rzeczy, które można by sprzedać. Oj upadek bliski tej firmy.
    Ms

12.01.2023 23:28

Tego firmie życzę, upadku. Nam już mniej nie dadzą. To niech teraz oni mniej dostaną
    Żart jakiś

11.01.2023 10:28

Halo halo!!!!! Przewodnik programu 20+......WARUNKIEM WYPŁATY 20% WARTOŚCI SPRZEDAŻY BĘDZIE UDZIAŁ SPRZEDAŻY PROGRAMU 20+ W CAŁYM OBROCIE SKLEPU NA POZIOMIE MIN..2% !!!!!! CZEMU KRS ŻĄDA 3% I DRUGI MIESIĄC OBCINA NA MAXA PREMIE Z POWODU NIE ZROBIENIA 3 !!!!! CYRK ŚWIATA!!! Tu się chyba Państwowa Inspekcja Pracy powinna przyjżeć na takie wewnętrzne widzimisię
    Jan Pan

12.01.2023 23:21

Premia jest umowna, wiec PIP chyba nie pomoże. Ale fakt, ze 20+ często jest programem 40%. Bo przecież sieć poszła do góry. To podobno argument takich wymagań…

05.01.2023 18:46

Kto pisał, że do najniższej krajowej nie może być wliczona premia? Dziś dowiedzieliśmy się że tak będzie tadaaaa czyli jednak...
    Alee

11.01.2023 20:38

Dzwoniliśmy do kadr i to prawda

12.01.2023 23:18

To nie działa tak jak piszesz. KRS nawet jeśli zgadza się na podwyżki i prześle dalej to do gadania ma tu MKRS, a jeśli i on klepnie, to wiadomo kto wrzuca wnioski do kosza(usunięte przez administratora)
    Zzzzz

12.01.2023 13:07

Czy u was tez KRS na wizycie sprawdzają kamery i sprawdzają co pracownicy robili w poprzednich dniach na zmianie? Jak to się ma do prawa pracy? Czy to wgl legalne?
    Blee

12.01.2023 21:35

U nas to samo. Trochę słabe podejście, inwigilacja , brak zaufania do pracownika.Jednym słowem (usunięte przez administratora)
    aaaaa

12.01.2023 22:00

Mogę wiedzieć jaki to KRS?

12.01.2023 07:50

zgodnie z art. 183c Kodeksu pracy – pracownicy mają prawo do jednakowego wynagrodzenia za jednakową pracę lub za pracę o jednakowej wartości. Droga centrali szkoda Ci paru złotych na podniesienie stawek i równe traktowanie? To czas na wypłatę odszkodowań. Sprawa zgłoszona
    Aga

11.01.2023 11:47

Mam gdzieś taki sklep Promki Promki a jak już kupisz to klienta s (usunięte przez administratora) mają.Skkadasz reklamację towaru po dsuch miesiącach od kupna bo buty się rozsypaly a Oni mają to w (usunięte przez administratora) .Nie szanują klientów Odradzam !!!!!!
    Lol

09.01.2023 21:42

Żenada jak nas traktuja
    Zołza starszy sprzedawca

08.01.2023 19:13

Hej, zastanawia mnie jaki macie target do wyrobienia na miesiąc styczeń? Nasz, bardzo mała miejscowość, zbyt wiele nie różni się od grudniowego. W grudniu zabrakło nam 100tys do wyrobienia, więc w styczniu to pewnie będzie większa kwota. Zastanawiam się kto decyduje o targecie? KRS , makro?
    Eddie

09.01.2023 17:22

"Analityk" ale KRS zawsze może zrobić korektę. KRS też ma premie za 100% targetu na sklepie, całe 150zl brutto. Pozdrawiam te czarne konie ciągnące sanie królowej

09.01.2023 20:27

Spore miasto dużo za duży target. Nawet 90% ciężkie do osiągnięcia...
    Zainteresowany

07.01.2023 18:32

Cześć, co sądzicie o tym, że zastępca kierownika zarabia tyle samo lub mniej co starszy sprzedawca? Zdarzała się taka sytuacja w waszych sklepach? Pozdrawiam

08.01.2023 08:58

To jest nienormalne. Nie moze byc takiej sytuacji. Ktoś Cię nieźle (usunięte przez administratora)
    Bez mydła

16.12.2022 16:11

Czemu taka cisza po dzisiejszym mailu w sprawie minimalnego wynagrodzenia? Wydaje mi się że została zawarta w nim cała kwintesencja firmy.
    Dobranoc

20.12.2022 22:41

A gdzie w tym meilu było napisane cokolwiek o premii ? Na papierze nie możesz mieć mniej niż najniższa a premia nie wlicza się do wynagrodzenia zasadniczego.
    Prawda

06.01.2023 16:20

I co dalej wierzysz w to co piszesz. Robisz (usunięte przez administratora)z innych pracowników. Właśnie przez takich jak ty cierpią inni. Myślisz, że firma nie jest w stanie (usunięte przez administratora) pracownika. Sobie nie zabiorą, a oszczędności będą szukać w nas. Z klienta zedrzeć jak najwięcej co już widać po cenach i na pewno podwyżki nie pokrywają się z inflacją. Następnie oskalpować pracowników z czego się da. Premia jest po to, aby tylko to ładnie wyglądało, parę sklepów coś zarobi, a reszta niech leci na najniższej krajowej dając z siebie 200% a nic z tego nie mając.

Zostaw merytoryczną opinię o Martes Sport Sp. z o.o.