Polmed S.A.

Adres: Osiedle Kopernika 21, 83-200 Starogard Gdański

NIP: 5921963724 REGON: 192110780 KRS: 0000271013

Polmed S.A.
2 83 197 5 1

Opinie o Polmed S.A.

Filtruj opinie po kryteriach:

Czekająca
 Opinia

Praca podobała mi się, serio. Zakończyła się z powodu zmiany miejsca zamieszkania. Ale niestety, rodzi się pewien niesmak, bo nie spodziewanie Firmie "umknęło" jedno z należnych mi świadczeń pieniężnych.... z marca... Prośby o wyjaśnienie i...zrealizowanie płatności pozostają bez echa... No cóż... zaczekam jeszcze do jutra.... Bo wciąż wierzę, że to naprawdę w porządku firma.

Pomocna?
Tak2Nie2
Marcin
 Opinia
@Czekająca 03.06.2019 16:49

Wałcz o swoje pieniądze, mnie też chcieli oszukać! Oni tylko na takich czekają żeby odejść po cichu i nie upominać się o swoje, a najlepiej to jeszcze wychwalać jaka to super praca. (usunięte przez administratora) prawda, jest tam mobbing, wyzysk, praca za śmieszne pieniądze o które musisz się upominać i pilnować żeby dobrze ci wypłacił. Tam są dziwne zasady wynagrodzeń,teraz mam porównanie pracując w normalnej firmie i mając wszystko na papierze a nie jakieś umowy zlecenia, pieniądze z konta na konto... Kombinacje straszne abyś za dużo nie zarobił !! W pracy musisz być na czas i na każde zawołanie, ale żeby zlecenie wypłacili tak jak się należy to marne szanse. Nie polecam.

Pomocna?
Tak3Nie
Olka
 Opinia

Praca bardzo stresująca,wykorzystywanie ludzi, poniżanie jedyna manager spoko to Paulina i Danusia reszta WGL się tam nie nadaje A kierownictwo wyżej głowę ma już wiedzę. Nie polecam omijajcie szerokim łukiem. (usunięte przez administratora) W STARGARDZIE .

Pomocna?
Tak1Nie4
Media
 Opinia
@Olka 01.06.2019 18:23

Jeżeli nawet robi się błąd w mieście w którym się mieszka i pracuje to faktycznie dobrze że już z nami nie pracujesz. W ogóle sens, stylistyka pozostawia wiele do życzenia. Powodzenia w innym miejscu pracy. Oby nie w m.e.d.i.a markt tam idiotów też podobno nie przyjmują.

Pomocna?
Tak2Nie4
Paweł
 Opinia

Rozumiem, że wszędzie trzeba pracować, ale takiego wyzysku człowieka jeszcze nie widziałem. Konsultant jest nikim, a menagerki to największe nieroby! Nie potrafię zrozumieć jak może zostać menagerem Konsultantka która była jedną z najgorszych osób i popełniła mnóstwo błędów jako Konsultantka i jako liderka ??!! Szok!! Kiedyś to były czasy i najlepsza kadra menagerska którzy byli ludźmi. Teraz to totalne dno.

Pomocna?
Tak12Nie1
kuuurła
 Opinia
@Paweł 18.04.2019 23:03

kiedyś to byyyyyyyyyło

Pomocna?
Tak9Nie
Tom
 Opinia

Praca jak praca, czasem bywa lepiej czasem gorzej. Niestety lepiej jest tylko wtedy kiedy ktos zrobi duzo szumu w okol wszystkiego pracuje tu juz jakis czas ale wiem ze nie mam na co liczyc ze zmienie stanowisko swojej obecnej pracy. Managerkami zostaja kolezanki albo pupilki szefowej bo niby dlaczego nasza slynna panna D jest manegerka? dlaczego nie byl ogloszony konkurs ze powstaje cos nowego w firmie ktorej pracuje kilka lat, nie uwazam ze jest to zasluzone a siedziec i usmiechac sie przez8h pracy nic trudnego .. facetow w naszej pracy mamy na prawde malo i chyba przez to wogole nie jestesmy zauwazalni na cale szczecie nie dlugo bede mial przyjemnosc pozegnac sie z kolegami i nie kolegami ,

Pomocna?
Tak3Nie
Takowo23
 Opinia

Praca sama w sobie wymagająca i dużo obowiązków. Kasa jako tako. Można zarobić mniej albo więcej. Dużo dzwonią. Dużo pracy. Ale to co robią z nami managerowie to po prostu trudno sobie wyobrazić. Dziewczyny które jeszcze kiedyś były konsultantami a potem liderami całkowicie nas poniżaja. Szmacą. Wytykają błędy. Krzyczą. Na każdym kroku dają do zrozumienia ze jesteśmy totalnym zerem. Zero pomocy. Tylko non stop ciągle opieprzanie. Ciągle jest im źle. Ciągle pokazują swoją wyższość . Ze są lepsze. A my jesteśmy pod nimi złem koniecznym . Mamy dużo osób na linii. Trzeba to odbierać. Czasami pacjent do mnie mówi co u was tak głośno i kto krzyczy. Nie ma pochwały. Nie ma powiedzenia fajnie dziś wam poszło. Ciągle źle. I już nawet nie męczy ilość pracy ilość telefonów ale one. To jest jakiś koszmar. Jak kierownik infolinii Pani Mirela która uśmiechem zaraza wszystkich może tego nie widzieć i nie słyszeć. One niszczy ludzi. Swoim zachowaniem i wywyzszaniem się. Ile się rozmawia pomiędzy nami ze o ile lepiej by się pracowało z innym menadżerem. Który nie juz nawet krzyczy ilu jest na linii ale nie szanuje ludzi. Który na każdym kroku i każdym spojrzeniem pokazuje ja tu rządze. Gdzie jest kierownik ? Gdzie jest starszy menadżer ? Ludzie obecnie nie myślą tu o zmianie pracy bo tyle jej jest. Bo tyle dzwonią ale przez ludzi którzy nimi zarządzają. Jedynie wiem ze ludzie to czytają i osoba która to czyta i wie ze to o niej sobie pomyśli ze jej ludzie nie lubią. Że na nią ludzie patrzeć nie mogą. Niezadowolenie i zniechęcenie nie jest z ilości pracy ale z otoczenia i tego co się dzieje. Karteczki były ale nikt się nie odważy tego napisac i wrzucić. My konsultanci liczymy tylko na otwarte oczy i uszy Pani Mireli.

Pomocna?
Tak53Nie3
brak
 Opinia
@Takowo23 20.03.2019 21:17

Szkoda ,że ludzie nie mają odwagi powiedzieć tego wprost i wypisują takie głupoty o swoim miejscu pracy. Źle ci ? Zwolnij się. Chcesz zmian??? Weź udział w konkursie, pokaż na co Cię stać , jakie masz pomysły-zabłyśnij. Wybór jest banalnie prosty.

Pomocna?
Tak6Nie31
Mr8
 Opinia
@brak 25.03.2019 14:41

Weź udział w konkursie, zabłyśnij, pokaż pomysły i zmarnuj godziny na robieniu prezentacji a na koniec wybiorą koleżaneczke z grupy przyjaciółek. Ha ha ha .

Pomocna?
Tak35Nie
9967
 Opinia
@Takowo23 20.03.2019 21:17

Czy to jest o dziale tuz i o m.s.?

Pomocna?
Tak27Nie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ogolna
 Opinia
@9967 07.04.2019 08:06

My na ogólnej kiedyś też tak mieliśmy . Nawet rok temu. Pewna dziewczyna w różowej kurtce. Każdy wie o kogo chodzi. Pani Kierownik zrobiła z tym porządek. Teraz od miesięcy w miare dobrze się pracuje. Czasami fajnie czasami mniej fajnie zalezy ile jest roboty i ludzi na linii. Ale jak się trafi ze wasz z biznesu ma na popołudnie to już tak fajnie nie jest. Nawet my to odczuwamy.

Pomocna?
Tak11Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Yrq90
 Opinia
@Ogolna 07.04.2019 09:58

Szkoda ze nikt nas nie słyszy. Liczyliśmy na zmiany. Myslalem ze coś się zmieni. Ze te dziesiątki lajkow pracowników coś pomogą. Nie pomogły . Piszemy na managerów ze mają nas za nic. Jak widać to ma głębsze dno. Pani Mirela (usunięte przez administratora) Starszy manager ? Gdzie jest reakcja? Jakakolwiek ? Czy my naprawdę nie jesteśmi tego warci ? Żeby cokolwiek z tym zrobić ? Żeby usiąść porozmawiać, zebrać opinie, przyjrzeć się czy to tylko pisanie czy jest coś na rzeczy ? Cokolwiek ??? Między pracownikami chuczy. A nasze słowa tutaj czy w pudełku nic nie znaczą ? Czy po prostu dziś jestem ja za tydzień ktoś inny i nie mam znaczenia ?

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zadowolony pracownik
 Opinia

Jestem Bardzo zadowolony z pracy w Polmed!!!Trzeba tylko Chcieć pracować , zespół bardzo przyjazny !!Polecam!

Pomocna?
Tak3Nie12

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Polmed
 Opinia

Co to za klimaty!? Co to za robota, parodia. Jeden wielki krzyk, krzyczą na Ciebie bo za długo jesteś na przerwie, bo za mało odbierasz, szybciej i szybciej. To nie jest praca dla normalnych ludzi. Płacą grosze... Na umowę o pracę najniższa krajowa a chcą żebyś robił za 10 osób. Wstyd!!!! Menager krzyczy, zero pomocy, tylko chodzą i plotkują na siebie wzajemnie, jeden wielki fałsz.! Na śniadanka to wielkie słodkie wchodzenie sobie w (usunięte przez administratora) obgadywanie i naśmiewanie się z konsultantów, beka z ich naiwności że kiedyś będzie lepiej, że będzie podwyżka.... Bzdura, tam nigdy się nie dorobisz chyba że nerwicy. Polmed to nie jest miejsce pracy to dom wariatów. Nie polecam!

Pomocna?
Tak15Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
rafał
 Opinia
@Polmed 25.02.2019 23:01

co ty gadasz ta firma daje dobrą kasę

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tabaza
 Opinia
@rafał 26.02.2019 10:35

Przepraszam. Komu? Za normalna pracę 8h x 5 dni w tygodniu nie zarobisz dobrej kasy. Zawsze możesz zrezygnować z życia prywatnego żeby zarobić trochę więcej. Choć kokosy to nie będą.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Domin
 Opinia

Pracuje tam od kilku miesięcy. Ostatnio dostałem pity po rozliczeniu przez księgowa wyszło że muszę dopłacić do tego. POLMED odprowadza minimalne skladki. Moja księgowa również dziwiła się czemu mam dwie umowy a nie jedną. Na zlecenie i o pracę dzięki czemu jak najmniejszy podatek jest odprowadzany dzięki czemu ty do podatku dopłacasz. Powinni podpisywać jedną umowę i do wypłaty dopłacić premie ale wtedy wyszło by za duzo. Pracuje tam ale gdy przeszedłem przez kilka działów już wiem że nigdzie nie jest dobrze. Jeden wielki krzyk za minimalną stawkę. Desperaci tam pracują ja na szczęście znalazłem coś nowego i już niedługo będę ta firmę omijał szerokim łukiem czego każdemu życzę.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były pracownik
 Opinia

Na medycynie pracy to dopiero się dzieje. Wielce Pani Kierownik ma swoich pracowników za nic. Tylko manager, który wchodzi w (usunięte przez administratora) i podpieprza innych dostaje co miesiąc wysoką premie. Szkoda, że inni nie słyszą jak kierowniczka wyzywa innych od (usunięte przez administratora)itp itd. Nikomu nie polecam pracy na medycynie pracy! Tylko więcej i więcej, a Ty siedź po godzinach i za darmo rób. Jeden wielki fałsz.

Pomocna?
Tak57Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownica MP - obecna

Zweryfikowany użytkownik

 Opinia
@Były pracownik 19.12.2018 00:35

O jena. Ktoś sobie nie radził w pracy, zwolnił się i teraz jak cierpi na bezsenność to wypisuje bzdury bo pewnie robi na kasie. Nie wierzcie w to, to bzdety wyssane z palca :) Poza tym nigdy o MP nie było tutaj złego słowa także cos nie gra :) Polecam wam prace tutaj! Z ręka na sercu.

Pomocna?
Tak6Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@Były pracownik 19.12.2018 00:35

To już jest grupa przesada :) Aga jest twarda i konkretna, ale nigdy nie słyszałam, żeby kogoś wyzwala. Myśle, ze tez nie jest głupia i nie dopuściła by się tego... z reszta nadgodziny robimy, ale z własnej dobrej woli - nikt nie podchodzi i nie mówi „ty siedź dziś nadgodziny bo muisz i nie masz nic do powiedzenia”.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
GM
 Opinia
@Były pracownik 19.12.2018 00:35

NIgdy nie slyszalam zeby Aga kogos wyzywała. Nikt nikogo też nie zmusza do nadgodzin. Jak mozna wymyslac takie fantazje :(

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
PRACOWNIK
 Opinia
@Były pracownik 19.12.2018 00:35

Pracuje na Medycynie Pracy od ponad 3 lat i jeszcze nigdy w życiu nie słyszałam , aby nasza kierowniczka wyzwała jakiegokolwiek pracownika ! Wręcz przeciwnie, z każdym problemem możemy zawsze podejść do Kierowniczki i porozmawiać.. Ona pomoże i doradzi. Nie ma również u nas czegoś takiego jak " siedź po godzinach i rób za darmo " Jeżeli ktoś nie potrafi ogarnąć siebie i swojej pracy przez 8 godzin to tylko jego sprawa , że narzeka na natłok pracy !! Z tego co mi wiadomo zawsze można się porozumieć w sprawie nadgodzin, które spędza się w pracy !! Nigdy nikt nie zostaje pokrzywdzony ... !! Osoba , która to napisała jest tchórzem, że nie potrafiła iść i powiedzieć prosto w oczy zwalniając się z naszego NAJLEPSZEGO NA ŚWIECIE DZIAŁU !!!

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Obecny Pracownik
 Opinia
@Były pracownik 19.12.2018 00:35

Pracuję na dziale MP od kilku lat i opisane powyżej informację są bredniami.! Nigdy jeszcze nie słyszałam, aby p. Kierownik kogoś wyzwała. Dla wszystkich jest miła, podchodzi do pracowników z uśmiechem i ma w sobie bardzo dużo wyrozumiałości. Jest najlepszą Szefową jaką możemy mieć w tej firmie.! Nikt tutaj nikomu w d*** nie wchodzi po prostu jesteśmy dla siebie mili, czy to coś złego? Jesteśmy ze sobą większy czas dnia więc chcemy go spędzać w miłej atmosferze. Co to premii Managerów to skąd możesz mieć informację ile oni zarabiają skoro nigdy nie byłaś na tym stanowisku? Poza tym widocznie sobie zapracowali ciężką pracą, aby zająć to stanowisko- czyżby przemawiała przez Ciebie zazdrość? Skoro osoba wpisująca powyższą opinię jest "byłym pracownikiem" to widocznie nie była dość dobra, aby zostać z nami. Mam nadzieję, że w obecnym zakładzie pracy jest Ci dobrze i w końcu jesteś zadowolona ze swoich osób przełożonych i atmosfery. Nie pozdrawiam!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik MP - Obecny
 Opinia
@Były pracownik 19.12.2018 00:35

Jak to przeczytałem to az mnie zamurowało, nigdy w życiu nie spotkałem sie z taka sytuacja która ty opisujesz najwiodocznienj nie radziłeś/aś sobie z praca tutaj i nie potrafiłeś/aś sie odnależć w grupie i z ludzmi dogadać, a co do Kierowniczki oraz menagerów są bardzo pomocni i wyrozumiali popelniłem wiele błedów a mimo to dali mi szanse nadal pracuje i nie zamierzam rezygniować z pracy w tej firmie oraz zawieśc i zaprzepascic szansy którą dostałem,!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pancias
 Opinia
@Były pracownik 19.12.2018 00:35

jestem pracownikiem działu medycyny pracy i jeszcze w swojej karierze a pracuje tutaj ponad rok nie spotkałam się aby Pani kierownik krzyczała, jest NAJWSPANIALSZA KIEROWNICZKĄ NA ŚWIECIE.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik Dzaiału MP
 Opinia
@Były pracownik 19.12.2018 00:35

Nie toleruję takiego typu komentarzy. To jest dopiero szczyt chamstwa i szczeniactwa, żeby w internecie, tak kogoś obmawiać. Pracuję tu już kilka lat i nigdy nie byłam zmuszana do pracy po godzinach, owszem była taka możliwość przy większej ilości pracy, ale nigdy nie za darmo - ludzie, o czym ty piszesz! Nie słyszałam nigdy, żeby Kierowniczka kogoś obrażała. Ja wyznaję zasadę, że nie musimy się lubić, ale mamy się szanować. Tu jest bardzo fajna atmosfera, wspieramy się, a gdy coś się komuś nie podoba, czuje się pokrzywdzony zawsze rozmawiamy, jestem w szoku, ze ktoś potrafił napisać takie bzdury wyssane z palca. Polecam pracę na MP, tu jest fantastyczna atmosfera!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Obecny zadowolony pracownik MP
 Opinia
@Były pracownik 19.12.2018 00:35

Wypraszam sobie, że co niby ma się dziać na Medycynie Pracy? Jak można wypisywać takie brednie wyssane z palca? Nie zgadzam się z powyższą wypowiedzią z ani jedną literką tu wypisaną! Pracuję na Medycynie Pracy od ponad 2 lat i jestem zadowolona z swojej pracy i panującej tu atmosferze. Kierowniczkę mamy najlepszą, która nie powie złego słowa na pracownika i zawsze chętnie ze wszystkim pomoże. Nikt na nikogo tutaj nie krzyczy. Mamy zgrany zespół zaczynając od Konsultantów po Specjalistów, Managerów i samą Szefową jesteśmy jednym zgranym zespołem, który sobie zawsze ze wszystkim pomaga. Świetnie się dogadujemy w pracy jak i poza nią. Z tymi ludźmi spędzam najwięcej czasu i nie wyobrażam sobie innego składu bo naprawdę są to najwspanialsi ludzie z którymi przyszło mi pracować. Nikt nikomu du*y nie musi lizać bo każdy zna swoje obowiązki i wykonujemy je w 100%, najlepiej jak potrafimy. Na nadgodzinach zostajemy z własnej nieprzymuszonej woli ! Widocznie osoba wypisująca te brednie nie może się pogodzić, ze nie jest już naszym pracownikiem i próbuje nieudolnie popsuć opinię o Medycynie Pracy. Ludzi przedtem nie było nic złego na MP - więc nie wierzcie to co napisała ta osoba, która już z nami nie pracuje. Gorąco pozdrawiam Wszystkich obecnych pracowników Polmed! A was moja Medycynko najgoręcej pozdrawiam

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Śmiech na sali
 Opinia
@Obecny zadowolony pracownik MP 20.12.2018 10:28

Aż dziwne prawie 10 komentarzy minuta po minucie coś tu śmierdzi.. Wiadomo, że to jedna osoba pisała..

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@Śmiech na sali 20.12.2018 12:33

Jedna osoba w ciągu minuty zdążyła napisac tyle komentarzy? Serio? Hehe

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Osa
 Opinia
@Śmiech na sali 20.12.2018 12:33

Nie !!!! Poprostu nie damy powiedzieć złego słowa o Szefowej!!!! Czego nie rozumiesz? Jak można być takim chamskim człowiekiem? Wiesz co to karma ? Czekaj na zwrot akcji ... Pozdawiam Weronika

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Obecny zadowolony pracownik MP
 Opinia
@Śmiech na sali 20.12.2018 12:33

Ja tam nie widzę, żeby wszystkie komentarze były co minutę napisane .. Jak Cię to boli, że tu już nie pracujesz to Twoja sprawa ale nie pozwolę obrażać innych! To jest po prostu chamskie. Zapraszam na kontakt twarzą w twarz pogadamy jak jest na prawdę. A takie pisanie bzdur anonimowo jest tchórzostwem nic więcej!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
worker
 Opinia
@Obecny zadowolony pracownik MP 20.12.2018 13:25

"A takie pisanie bzdur anonimowo jest tchórzostwem nic więcej!" - tutaj też nie widze podpisu :)

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
HymelJadwiga
 Opinia
@worker 20.12.2018 13:34

Ale atmosferę macie w tej pracy..

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@HymelJadwiga 20.12.2018 13:42

Atmosferę mamy super, jednak co poniektórzy chcą ją troche popsuć różnymi wymyślnymi historiami :)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Też pracownik
 Opinia
@Obecny zadowolony pracownik MP 20.12.2018 10:28

Medycyno Pracy, Na prawdę? ludzie jesteście az, tak ślepi na to wszystko? Komentarze od godziny 9:50 po kolei, wcale nie widać, ze piszecie to hurtem, bo ktos kazał. Dajecie się wykorzystywać. Spójrzcie prawdzie w oczy, sami na ta prace narzekacie. Jak sa ciężkie momenty to nagle każdy po kątach szemra, ze ma dość i szuka innej pracy. Konsultani sa tylko popychadlem, ile to juz narzekan krzykow, i płaczu w tej pracy się widziało. Na konsultanta przelewane sa najgorsze rzeczy, za każdy nawet blachy błąd wystawiane są karty szkolenia. Grożą nie wypłaty premi, haha premi? Czasami za ciężki przepracowany miesiąc dostajesz 0, albo jesteś na minusie, albo tylko 30zl bo nie masz zbiorowych zgłoszeń tak jak inni,a pracujesz tak samo ciężko. Przerwę obliczaja ci czasami co do minuty, jak zostaniesz chwilę dłużej to albo od razu wołają, albo musisz sie tłumaczyć, a tymczasem managerowie chodzą na godzinne przerwy i tylko obgaduja konsultantów. To, ze wy nie slyszycie jak z was drwią to waz problem, tylko żal, ze niektórzy ślepo wierzą, ze tak nie jest. W gorących okresach tylko krzyk, mnóstwo telefonów, skierowan, tylko więcej, więcej, a jak popelnisz jakiś błąd trafiasz na listę błędów, żeby wszyscy wiedzieli jaki jesteś słaby, to juz podchodzi pod mobbing. Stoja nad tobą i krzyczą, żeby odebrać i nie mówicie, ze nikt nie krzyczy, nawet nie raz pacjenci dzowniacy zwracaja na to uwagę. Na medycynie pracy jest jak w szkole, kazdy ma zeszyt, dostaje plusiki i minusiki, nagany w postaci karty szkolenia, na święta skladamy sie na prezent, bo sam polmed nic nie da. Piszemy testy. Tak samo robimy sobie prezenty, kazdy każdemu, a spróbuj nie dać to przyjadą i każą ci dać pokazując całej sali, ze nie chcesz dać, albo nie masz. Młodsi managerowie chodzą na "wywiadowki" odprawy, gdzie dowiadują się jak to malo wiedza ich konsultanci i za co jeszcze można ich karać. Jedyne dlaczego warto tam byc, to dla ludzi z rownozednych stanowisk konsultanci, specjaliści, niektórzy Młodsi, dzięki nimi praca jakoś idzie. Na resztę nie można liczyć, nie szanuja pracownika, niektórzy doszli na swoje miejsca jedynie przez uprzejme donoszenie, do czego również zmuszają konsultantów. Ciekawe czy wy wszyscy, którzy pisali te słodkie komentarze, tak samo będziecie mówić jak dobry okres sie kończy i od stycznia zaczyna się ciężka praca, czy też tak milo będziecie reagować ta te mile emaile z drukowanym czerwonym tekstem?? I ciągle czytać, ze tylko, niektóre osoby sie starają, mimo, że wszyscy ciągną ten wózek razem.

Pomocna?
Tak26Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownica
 Opinia
@Też pracownik 08.01.2019 01:05

Droga koleżanko, chociaż w tym momencie kolezanko ciężko przechodzi mi przez usta. Bo jednak myślałam ze współpracuje/ pracowałam z ludźmi którzy są na jakimkolwiek poziomie i jie bawią się w takie gierki.mylilam się. Widać ze nadal nie doroslas. W każdej pracy jest ciężko, każdy ma prawo w ciężkich chwilach powiedzieć kilka slow za duzo aby po prostu sobie ulżyć. Jesteśmy ludźmi i niestety czasem każdego ponoszą emocje. A ty jesli przychodzisz do pracy z nastawieniem ze za wypełnienie obowiązków dostaniesz premie to jesteś w błędzie. Za ogarnięcie swojej roboty nigdzie szefostwo po stopach całować cię nie będzie. Myślałam ze to logiczne. Trzeba się teoszke wykazać a nie wiecznie narzekać a przy tym pracować zaledwie na 50% myśląc ze pozjadało się wszystkie rozumy. Totalnie nie szanuje ludzi z takim nastawieniem bo przez takich ludzi jak ty atomsfera w pracy się sypie. Tacy ludzie jak ty nastawiają innych pracowników od początku negatywnie, są nadal takie osoby jednak nadal są dawane im szanse. Czy warto wiec ? Wracając do tematu. Nie dajesz rady, nie dostajesz premii. Jesli jednak przy nie dawaniu radu nie masz na tyle odwagi aby porozmawiać z szefostwem to jesteś po prostu słaba i nie akceptujesz bycia slaba. To nie jest dorosłe zachowanie. Ostatnio 30 złotych uzyskała jedna osoba która sobie po prostu nie radziła . W jej miejscu aktualnie znajduje się ktoś nowy i nie można mieć zastrzeżeń na chwile obecna. Wiec wniosek jest jeden, poprostu trzeba mieć to cos i pozytywne nastawienie ze po prostu się uda. Zycze ci abyś w następnej pracy nie narzekała, bo tylko tam jest dobrze gdzie nas nie ma. A co do szefostwa to jeszcze powrócę do tefo tematu .... akurat lepszej Kierowniczki nie znajdziesz a cała akcja pisania komentarzy była zainicjowana przez pracowników, i każdy komentarz napisała inna osoba. Istnieją jeszcze ludzie z dobrymi sercami nie tylko tacy którzy wielce marudzą. Na infolinii nigdy nie będzie odpoczynku. Chcesz odpocząć zatrudnij się w domu pogrzebowym.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@Były pracownik 19.12.2018 00:35

Prawdą jest, że Szefowa i Managerowie są mili. Jednak za plecami potrafią kogoś oczernić. Na początku mojej pracy byłam zadowolona. Kiedy tej pracy było więcej managerowie przestali być mili i wyrozumiali. Nadgodziny każdy robi nie z własnej i nieprzymuszonej woli lecz kiedy jest więcej zgłoszeń, bo nie chce w nich utonąć. Praca jest bardzo stresująca,a niektórzy ludzi fałszywi. Jedynie można liczyć na zwykłych Konsultantów. Młodsi Managerowie mają zakaz przekazywania co działo się na odprawach, jakby nie wiadomo na jakie poufne tematy rozmawiali, a wymyślają tylko kary dla Konsultantów zamiast systemu motywującego. A jeżeli zachorujesz i pójdziesz na l4 lub weźmiesz urlop na żądanie(masz do tego pełne prawo) to dopiero zbrodnia,nie zostawią na Tobie suchej nitki.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
lliii
 Opinia
@Pracownik 10.01.2019 15:16

Niestety, ale to jest prawda. Wszyscy tam narzekają, mówią, że zmienią pracę a tu nagle takie super opinie. Ludzie nie wierzcie w to - to ściema, że tam jest niby tak super.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
A
 Opinia
@lliii 10.01.2019 16:09

Nie wszyscy narzekają, więc proszę Ty nie ściemniaj :)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Luu
 Opinia
@A 10.01.2019 16:57

No oczywiście. Ja sxiemian. Sami siebie (usunięte przez administratora). Nie zazdroszczę pracy :)

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
:)))
 Opinia
@Luu 10.01.2019 21:20

Nie pojmuje rozumowania. Siedzimy tu codziennie razem, pracujemy i dajemy radę, a nawet wzajemnie sobie pomagamy. Są gorsze i lepsze momenty. Ale na pewno nie jest tak jak to wszystko jest przedstawiane powyżej. Nikt nie narzeka na atmosferę, robimy fajne spotkania integracyjne i po prostu się lubimy. Praca jest stresująca jeśli ktoś najnormalniej w świecie nie ogarnia. Każdy sobie pomarudzi czasami, ale nie róbcie z tego POLMEDu i Działu MP czegoś czym nie jest. Przedstawiacie to jak jakiś (usunięte przez administratora). Nikt kto nie byłby zadowolony by tu tyle nie siedział. Pracy jest dużo (to chyba normalne na infolinii), ale komu się nie chce, przynosi wypowiedzenie i narka. Ciągle są jakieś zmiany i spotkania organizowane by robić wszystko, żeby pracowało się lepiej. No ale nie każdemu dogodzisz.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
.
 Opinia
@:))) 11.01.2019 12:37

Każdy ma prawo do swojej opinii. Na podstawie swoich doświadczeń.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tygg
 Opinia
@Były pracownik 19.12.2018 00:35

44 osoby polubiły ten wpis, więc chyba jest coś na rzeczy. Bez pozdrowień dla Polmedu ????

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
reee
 Opinia
@Tygg 12.02.2019 09:03

hahahahahaha jakie to jest żałosne xD nagle kilkanaście wpisów od niby różnych osób w kilka minut.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
a81
 Opinia

A CO WY myślicie że w innych dzialach biurowych jest lepiej ?? Tez znajnizsza krajowa kto mial dostac podwyzke w innych dzialach ten dostal a reszta nie i tyle. NIE ROWNOSC !!

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pozdrowienia
 Opinia
@a81 26.01.2019 15:15

Ciężko pracujący dostali. Tyle w temacie ;]

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
masakra jakaś
 Opinia

zakaz wychodzenia do sklepu, ograniczenia przerw - serio ??? może szanowni managerzy zamiast siedzieć na zalando czy aliexpress dadzą przykład i pomogą w pracy ? spójrzcie najpierw na siebie w kwestii papierosów i przerw. ja wiem że łatwo oceniać jak wykonuje się zupełnie inną pracę, ale to że '''odbieramy mało' może wynika z tego że każde zgłoszenie to masa dodatkowych czynności ??? brak słów ! ps. jaka płaca taka praca proste

Pomocna?
Tak26Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Polmed =0
 Opinia
@masakra jakaś 24.01.2019 18:21

Płacą Beznadziejne pieniądze to i nie będziemy się przemeczac! Zresztą, bierzemy przykład z menagerow którzy siedzą i nic nie robią.

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik.
 Opinia

Potwierdzam, w polmedzie dorobisz się tylko nerwicy. Menager chodzi i się drze, w niczym Ci nie pomoże bo wiecznie nie ma czasu. Niechcący zobaczyłem czym się zajmują... Otwarte strony z ubraniami, wycieczkami, fb, allegro albo pisanie SMS-ów to jest zajęcie managera w polmedzie. Chcesz pomocy, zapomnij! Usłyszysz że teraz nie ma czasu, czyste zwlekanie i gra na czas żeby nie brać na siebie odpowiedzialności za podjęcie decyzji. Specjalista powie Ci więcej. Jesteś managerem z tytułem UPRZEJMIE DONOSZE - podbierdzielam innych to mur beton masz tam prace. Ludzie, dajcie sobie spokój z tym miejscem pracy. Konsultant jest tam nikim. Na zebraniach menager tylko was krytykuje i narzeka w tym że sama nie pamięta jakie błędy popełniła będąc konsultantem czy liderem - wielka Pani menager ogólnej. Jesteśmy tylko ludźmi a oni mają nas za durni, najnizsza krajowa na umowie, zlecenie nigdy się nie zgadza, zawsze czegoś brakuje a przecież to moje pieniądze!! Skoro ja ich nie dostałem to kto??! To nie jest miejsce dla człowieka, są lepsze oferty pracy. Niech menagerowie siądą i pokażą jak się pracuje na stanowisku konsultanta?! Kiedyś było inaczej, teraz jest do (usunięte przez administratora) i odradzam chyba że lubisz wieczny krzyk, poganianie, brak przerw, ponizanie, i zero kompetencji przełożonych.

Pomocna?
Tak24Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aloś
 Opinia

Odradzam pracy..tam kto pracuje na niższych stanowiskach jest popychadłem ....Managerowie obrośli w piórka ..szkoda tylko ze szefostwo tego nie widzi ..Chociaż Kierowniczka to złota kobieta pomoże wysłucha ..ale coś poszło nie tak ...na oszczędzaniu daleko nikt nie zajechał zeby utrzymać pracownika trzeba mu zapłacic a byle jakiego pracownika aby miec wystarczy najniższa krajowa i dlatego reputacja spada .Doradzam powinna być zmiana managerów w grupach !

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tak
 Opinia
@Aloś 11.01.2019 20:20

zgadzam się !!!

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ŚmieszekZKościerzyny
 Opinia
@Aloś 11.01.2019 20:20

"powinna być zmiana managerów w grupach !" - ale wszędzie czy tylko na ryczałcie?

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tak
 Opinia
@ŚmieszekZKościerzyny 11.01.2019 20:59

Pisanie pisanie i co to daje. Nie liczą się nasze głosy. Liczą sie kapusie lizusy donosicele. Pani Kierownik prosimy o wsparcie. Prosimy o to aby nam pomóc.

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tak jest
 Opinia

Na żadnym dziale nie jest dobrze. Przemęczenie stres natłok obowiązków. Full telefonów. Full ludzi na linii. A potem i tak cię (usunięte przez administratora) ze za mało ze za wolno ze czemu tak mało. A to ze nieliczni dostają premie za odbieralnosc nie widzą. Ze niektórzy nie mają premii to nie mają motywacji. Dostają najlepsi . Z najlepszych liczona jest średnia. Ci dostają te śmieszne plusy . Tylko góra. A ten niż czyli my zupełnie nie są doceniani. Ciągle pretensje . Jeśli nawet wykaże się kilka dni nikt tego nie widzi. Do dostania opierdziel to jesteśmy pierwsi do dostania pochwały ostatni. Brak szacunku zrozumienia. Coraz większe wymagania. Coraz wyższa poprzeczka. Pół biedy jak masz fajnych ludzi obok siebie. Ale rozsadzaja cie jak chcą. Żebyś przypadkiem menagerom nie przeszkadzał. Jak w szkole. Plusy minusy . Posadzimy cie jak chcemy. Codzienne nerwy stres po cichu wykanczaja. Wstajesz rano i myślisz czy warto ? Nie warto. Ale idziesz .nie wiesz co za chwile wybuchnie. Żadnej stabilizacji. Żadnego wsparcia. Wieczny stres . Zero zrozumienia. Wstajesz rano i idziesz bo masz prace. Ale nienawidzisz co robisz.

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były pracownik
 Opinia

Współczuje wszystkim którzy pracują na infolinii Polmed - chodzi mi o ogólną jak i medycynę pracy. Najgorszemu wrogowi nie polecam tam pracy, no chyba, że chce się dorobić depresji.

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nowa95
 Opinia

Byłam na rozmowie o pracę. I napewno tam nie wrócę. Czekam przed jakimś pokojem . A co widzę mnie przeraziło. Bieganie jakiś dziewczyn. Krzyczeli odbierać odbierać. Podłączyć się. Tam wisi telewizor patrze na liczby a tam na samej górze 40 osób na linii. Zamieszanie totalny charmider. Krzyk . Weszłam na ta rozmowę. 2 dziewczyny nie zachęcają aby tam zostać. Dosłownie ucieklam. Pierwsze wrazenie tragiczne. Te opinie to na pierwsze erazenie to chyba prawda. Byłam jestem nadal w szoku.

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
POLMED ZŁO!
 Opinia
@Nowa95 05.01.2019 11:37

Tak jest tam codziennie a gdy zacznie się prace jest jeszcze gorzej!!! Komentarze negatywne bez powodu tutaj się nie znajdują. Przed wysłaniem CV przeczytajcie sobie wszystko i się zastanówcie czy nie warto poszukać innej pracy gdzie docenią pracowanika i jest spokój. POLMED ZŁO !!!!

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adix
 Opinia
@POLMED ZŁO! 05.01.2019 17:36

Ludzie desperaci tam pracują. Nikt o normalnym myśleniu tam nie pracuje. Mają cie za nikogo za zero. Dziwie się bardzo ze ktoś tam pracuje. Przychodzi na rozmowy. Nigdy nie spotkalem się z tam traktowaniem . Zacząłem i szybko skończyłem

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nowy pracownik
 Opinia
@Nowa95 05.01.2019 11:37

I dobrze że uciekłaś bo inaczej byś zwariowała! W akcie desperacji kiedy ludzie masowo się zwalniali to kierownik nawet dawał ci jedną zmianę żebyś tylko został. Proponował jakieś dodatkowe pieniądze które później i tak ci zabierano nie wiadomo czemu. Zresztą co to za zarobki, najnizsza krajowa?!! Pfff ZAL PL! Jakieś ochłapy na umowę zlecenie które nigdy się nie zgadzają. Zarobki = 0, atmosfera =0, menager =0 totalne 0. A o reszcie nie wspomnę.

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nowy pracownik
 Opinia

Ja również tam byłam i już nie wrócę. Żal mi ludzi którzy tam pracują i pozwalają na siebie krzyczeć. DALEJ, SZYBCIEJ, ODBIERAĆ TEN TELEFON, PODŁĄCZ SIĘ DO KOLEJKI. co to w ogóle za podejście do człowieka, jak tam można wytrzymać?! To totalne przegięcie. Nie masz do siebie szacunku to masz pracę w polmedzie! Porażka, charmider, bieganie, krzyki, limity w odbieralnosci, zresztą - odbierzesz dużo to podniosą limit bo przecież za dużo premii to nie możesz dostać. Większość pracowników szuka pracy bo nie da się tam wytrzymać. Negatywna opiniia, mało wejść lub lajków na fb, masz OBOWIĄZEK wejść polubić, dać dobra opinię bo to każe kierownik. TA FIRMA TO JEDNO WIELKIE KŁAMSTWO I KRENTACTWO. Oszukują na każdym kroku. Byłoby mi wstyd przyznać się że tam pracuje, poszłam po rozum do głowy i już tam nie pracuje bo nie mogę patrzeć jakie robi się przekręty w tej firmie.

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik mp
 Opinia

Ja również nie polecam pracy na dziale MP. Te pozytywne komentarze niestety zostały napisane przez pracowników działu mp, bo Pani Kierownik kazała. :) I to jest śmiech na sali.

Pomocna?
Tak14Nie
Iksde
 Opinia
@pracownik mp 05.01.2019 00:00

"obowiązek napisania miłej opinii" "będziemy sprawdzać czy wszyscy napisali" i tak lemingi napiszą, że to były szczere opinie od serca. każdy zdrowomyślący zauważy podejrzany wysyp miłych komentarze dzień po negatywnej opinii o dziale

Pomocna?
Tak12Nie
Pracownik
 Opinia

Praca w tej firmie to pomyłka. Menager glupszy od swojego konsultanta, pytasz się o coś a ten przegląda fejsa albo inne strony. Tylko krzyk SZYBCIUTKO ODBIERAMY.... , sama sobie odbierz jeśli Ci tak zależy! Krzyk, krzywe spojrzenia jak tylko jesteś za długo na przerwie, mało odbierasz =jesteś do niczego. Takie słowa słyszysz od przełożonych bo przecież to ja pracuje na jej premie!! Chcesz zwariować to idź na infolinię polmed! Plotki w kuchni, obgadywanie kierownika, przełożonych, wyliczanie ile w tym miesiącu będzie premii - to jest zadanie menagera w polmedzie! GRATULACJE wysoki poziom! Wielka pani menager która będąc konsultantem była prawie na wylocie, a teraz pali głupa aby tylko przeleciał kolejny miesiąc. Dział ogólny i biznes to porażka, kadra zarządzajaca cała do wymiany, potrafią tylko krzyczeć na Ciebie a sami siedzą w necie podczas pracy albo w kuchni i komentować. Aaaa sory jeszcze co 5 min muszą wyjść na fajkę bo przecież oni mogą a Ty szary człowiek nie...

Pomocna?
Tak11Nie
Prawda!
 Opinia

Dział ogólny to najgorsze co może być, można lubić to co się robi lecz po dłuższym czasie można się wykończyć poniżaniem, krzykiem- aby ciągle odbierać. To jest zło, gdyby była zmieniona obsada managerów , praca może by była super. Osoby które chcą tam pracować nie idzie na ogólną, szkoda czasu bo się tam zniszczy. Inne działy jak Labo , Diagnostyka i MP próbujcie tam nie jest źle. Tylko nigdy ogolna i od początku być twardym bo jak zobaczą słabość to po Tobie! Poza tym jest więcej lepszych ofert pracy niż POLMED. Polmed w ostateczności na samym końcu!!!!

Pomocna?
Tak18Nie
praw63yuh
 Opinia
@Prawda! 21.12.2018 04:39

Dział ogólny i dział biznes. Gdzie pewien manager próbuje być starszym managerem. Obojętnie u kogo jesteś konsultantem. Ona tobo rzadzi nawet jak masz innego managera. Ta grupa jest przez to beznadzieja a było tak fajnie. A manager nad nią nie robi nic. Tyle managerów na biznesie ale ten jeden rzadzi nawet nimi. Jeśli ja widzę to będąc konsultantem kilka miesięcy to ciekawa co myślą inne osoby ?

Pomocna?
Tak9Nie
Ewe123
 Opinia

Mój mąż na święta dostaje w firmie 500 zł. Koleżanka w biedronce na kasie gdzie pracuje 5 miesięcy prezenty dla dziecka i pieniądze. A my co ? Pakiet gdzie dopłacamy za każdą konsultacje 29 zł czy 5 kg mandarynek na cala infolinię ?

Pomocna?
Tak13Nie
Lelum
 Opinia
@Ewe123 02.12.2018 15:20

W tym roku 7 kg.

Pomocna?
Tak14Nie
elie
 Opinia
@Ewe123 02.12.2018 15:20

nie liczni wyzej w dzialach dostaja $$$ !!!

Pomocna?
Tak6Nie
PRACOWNIK
 Opinia
@Ewe123 02.12.2018 15:20

Lepiej płacić 29 zł za każdą konsultacje z Pakietem niż 90-100 zł !!!

Pomocna?
Tak2Nie
Raw76
 Opinia

Już się tego czytać nie chce. Fantazja goni fantazje. Coraz większe brednie bajki bzdury piszecie. Ja się nie dziwię ze nic dodatkowo nie dostajemy premie świąteczne itp. Cokolwiek dodatkowo ciągle źle . Fałszywi zawistni ludzie. To nie inni ale wy tworzycie tą atmosferę. Wy psujecie tą atmosferę. Jadem który ciągle podsycacie. Wiele bym dała abym wiedziała kto to mówi i robi. Miejcie odwagę. Zwolnijcie się. Pomożecie sobie ale i nam. Tak to jest ciężka praca. I nie do każdej pracy człowiek się nadaje. Tak są managerowie lepsi i gorsi. Jak wszędzie. Nie jest idealnie. Ale jak się czyta o tym wszystkim to smutno się robi ze taki obraz polmedu tworzycie bo mimo wszystko można mieć tam przyjaciół. I można przyjść do pracy bo się to lubi. Tak ludzie się zwalniają bo się nie nadają. Ale jak czytam sanepid itp. To myślę sobie wy się puknijcie w głowę. Te jednostki które to piszą psują nam atmosferę bo każdy podejrzewa każdego a nikt odwagi nie ma aby powiedzieć cokolwiek wprost. Tchórze . Naprawdę tchórze.

Pomocna?
Tak4Nie2
Wariat
 Opinia

POLMED śmiech na sali. Wykorzystywanie pracowników do cna. Chcesz wolne na wigilię gdzie wiesz że nikt nie dzwoni to odpowiedzą Ci że ciesz się że nie pracujesz do 22. Pracuje tam już od dłuższego czasu i pracowników nigdy nie znam non stop ktoś przychodzi i zaraz odchodzi. Krzyczą na pracowników szybciej szybciej nawet jak rozmawia z pacjentem. Wymyślają jakieś udogodnienia dla pracowników a i tak później więcej pracy. Atomosfera najgorsza a pracowałem również na kasie w Biedronce podpiepszaja o wszystko nawet o to że powiesz między sobą że szukasz pracy przychodzisz na drugi dzień i wypowiedzenie. Myślą że u nich najlepiej niech się rozejrza dookoła że coraz więcej osób ma o nich opinie bardzo negatywne delikatnie mówiąc. Moje sugestie dla Polmed S.A.: Zamknąć firme

Pomocna?
Tak9Nie
Nick
 Opinia

Bardziej by mogli zadbać o osoby na najniższym stanowisku ...Mydlenie oczu perfekcyjne .Good Job !

Pomocna?
Tak9Nie
Wstyd dla firmy
 Opinia

Czy Wam nie jest wstyd....,(oczywiście skierowane na samą górę i do managerów) jak mogą być takie opinie.... Same negatywne. Najgorsze to jest to, że to prawda, święta prawda. Wiemy, że to czytacie często rozmawiać o tych komentarzach... Zero poprawy z waszej strony... Wstyd, wstyd, wstyd

Pomocna?
Tak13Nie
Ali78
 Opinia
@Wstyd dla firmy 05.12.2018 09:01

Dla managerow konsultanci to jest zło konieczne. Mają nas dosyć . Wyżywają na nas swoje humory. Każdy jest znerwicowany i dzięki swoim grupkom innych konsultantów jakoś można to przetrwać. Ale z nimi nie da się żyć. Mówię tu co inni mówią. Są działy ogólna i taka biznesowa. Ale jeden chłopak jest fajny. Z obrazu. Ale tamte dziewczyny to jest bardzo nie miło. Wręcz ze strachem się przychodzi.

Pomocna?
Tak10Nie
Xxx
 Opinia
@Wstyd dla firmy 05.12.2018 09:01

Elita się bawi w Gniewie na ,, wigilii,, bo to jedna wielka impreza gdzie wszyscy piją, fałszywie się uśmiechają, .... a reszta musi pracować. Konsultant jest nikim, ma tylko odbierać żeby jego menager dostał premie! Najdziwniejsze jest to, że w tej firmie zostają menagerami osoby, które będąc konsultantem czy liderem popełniały najwięcej błędów. Jak taka osoba może być Twoim przełożonym? A no może..., a to tylko dlatego że potrafi dobrze donosić na innych!!! Wstyd!!!

Pomocna?
Tak9Nie
Wioll8
 Opinia
@Xxx 07.12.2018 00:02

Źle się dzieje . Jak się to czyta i to piszą ludzie którzy każdego dnia obok przechodzą . Obok pracują. To nie jest normalne. Ten co się dziś uśmiecha jutro obsmaruje cie anonimowo w internecie. Pracuje tam czytam to. I sobie myślę wśród jakich ludzi ja pracuje.

Pomocna?
Tak3Nie
Lili
 Opinia
@Xxx 07.12.2018 00:02

Zostają menagerami bo wchodzą w (usunięte przez administratora) Wystarczy wejść do kuchni i posłuchać jaka menagerowie maja opinie na temat firmy i szefowej. Tam jest wszystko poruszane sprawy sądowe, jak łatwo zrobić karierę..... Wchodzą w (usunięte przez administratora) I to już bez mydła widać i słychać na odległość

Pomocna?
Tak3Nie
Zdumiona
 Opinia
@Lili 08.12.2018 09:10

Mam nadzieje że nie jesteś już pracownikiem tej firmy. Ale z tego co piszesz wychodzi że raczej tak i to dosyć zaufanym skoro menadżerowie nie uciszaja rozmów przy tobie. Powiesz czemu nadal pracujesz w tej firmie ? Czemu Ci wszyscy co tu tak piszą nadal pracuja w tej firmie ?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
99Mar
 Opinia
@Xxx 07.12.2018 00:02

@Xxx Niestety to, że zaproszenia na imprezy są kierowane do wybrańców jest praktykowane w wielu firmach, a nie tylko w Naszej. Tyle, że w innych odbywa się to z klasą i nie ma tej całej farsy jaka ma miejsce u Nas, gdzie zapraszane są wybrane osoby z TCOP i biura, a gdy te zrezygnują z udziału to szuka się innych w ich miejsce. Widać też różnice miedzy menagerami a tymi z biura. Managerowie wiecznie się z tym obnoszą, no bo trzeba uczestniczyć by pokazać się, by tam i tu się podlizać, by mieć się czym pochwalić na instagramie. W biurze jest kilka fajnych ludzi, które zawsze ci pomogą, które myśla o innych i nigdy nie zauważyłam by brały w tym udział. Pewnie nie chcą być częścią tej corocznej szopki. Z manegerów to spoko są tak jak już inni napisali chłopacy. No teraz został jeden bo laby wynieśli na chojnicką. Teraz odszedł z firmy pracownik, ktry był filarem infolini i pracował tam od początku. Uciekają bardzo dobrzy pracownicy więc to nie wróży dobrze. ja tez szukam innego pracodawcy

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
JA..
 Opinia
@Zdumiona 08.12.2018 18:37

Zakończyłem współpracę z tą firmą kilka miesięcy temu. Uważam, że w pracy nie ma koleżanek ani kolegów. Jeżeli słyszę, że ktoś w taki sposób mówi o swojej szefowej to tylko o nim świadczy jaki jest fałszywy nie o mnie, że to piszę. Siedzieć i gadać w kuchni to każdy potrafi wejść i krzyczeć szybciutko odbieramy. Cała elita menagerow Powinna być wymieniona, oprócz Pawcia.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xyz
 Opinia

Odradzam pracy w tej firmie. Od kierownika po managera są chodzące gwiazdy które tylko pilnują własnych stołków i swoich premii. Dodatków na umowę zlecenie które w przyszłości do niczego się im nie liczy. Konsultant nie ma nic do powiedzenia, wypłata dodatków czy premii zależy od dobrego humoru managera i kierownika. Jak masz za dużo to limit podniosą i premii nie dostaniesz!pracujesz na zlecenie to sam zapisuj i kontroluj swoje godziny bo z tym też różnie bywa. Manager tylko siedzi w kuchni pije kawkę fałszywie się uśmiecha i tańczy jak kierownik zagra. (usunięte przez administratora) i nic więcej. NIE POLECAM

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
tcop
 Opinia
@Xyz 15.11.2018 11:54

to prawda z podnoszeniem limitu. więcej pracy = większy próg, BO ZA DUŻO PREMII BĘDZIE. Która firma tak robi? zrobisz o 30% więcej zadań i w pierwszej kolejności podnoszą o 30% próg. machasz jak wół i masz ta sama pensję

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xyz
 Opinia
@tcop 15.11.2018 12:59

Tam jest potrzebna inspekcja pracy.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zniesmaczona
 Opinia
@Xyz 18.11.2018 22:29

Inspekcja wpada czasem ale jest to wizyta zspowiedziana, na ktora wczesniej wszyscy sie ,,przygotowuja". Zapewne ľapowki spore sa, bo mimo tylu argumentow przeciez, dalej to miejsce jest.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zniesmaczona
 Opinia

Pracowalam w tym cyrku pol roku i tak jak dlugo na tym świeciee żyje, to tylu falszywych I toksycznych ludzi w jedynym miejscu nie widzialam. Oczywiscie przyklad idzie z gory, kierownicy to banda dupowlazow, ktorzy dzieki podpipszaniu innych zsliczyli stoľki. Druga grupa, tak zwani specjalisci, gdzie co drugi ma sie niemal za Boga. Bylam swiadkiem wielokrotnie, jak ,,kolezanki" specjalistki znajdowaly sobie ofiary, p.o. czym pastwily sie na nich z byle powodu. Dodam, ze sama praca nie jest najgorsza. Najgorsza jest chora atmosfera w firmie, ciagle donoszenie na siebie nawzajem,ponaglanie, ze czlowiek nie ma nawet czasu, aby wyjsc do lazienki, bo sie krzywo patrza, a co dopiero na przerwe. Kolejna sprawa jest śmiesznie niskie wynagrodzenie, ktore nie jest adekwatne do wysilku, stresu I ilosci niezbednej wiedzy, ktora konsultant musi posiadac. Na dzialach brakuje ludzi, ktorzy ciagle sie zwalniaja, bo nikt o zdrowych zmyslach I ktory chce zachowalc jako takie zdrowie psychiczne nie zostanie tu na dluzej. Przykre jest także skapstwo ojcow zalozycieli, ktorzy chcac ciac koszty stworzyli druga ,,siedzibe " firmy w bylym mieszkaniu jednego z nich. Mieszkanie w kamienicy, w malych kilku metrowych pokojach kisi sie po 10, 15 ludzi bez klimatyzacji, bo wlascicielowi szkoda robic dziury w scianie...by taka wstawic.Pracowalam w wielu miejscach ale najgorszy (usunięte przez administratora) jaki w zyciu spotkalam, to wlasnie Polmed.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tom90
 Opinia

W polmedzie pracują ukrainki. W mieście jest juz odra w zakładzie pracy gdzie też pracują Ukraińcy . Szczepi się 250 osób z tego zakładu pracy. Jakie rozwiązanie widzi Polmedzie ???? Pracownicy zaczynają się bać ze kosztem taniej siły roboczej naraża się ich zdrowie !!!

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xyz
 Opinia
@Tom90 11.11.2018 08:29

Ten post to już gruba przesada..

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Polmed!!!
 Opinia

Wkroczyć do Polmedu powinna Inspekcja Pracy, tam co się dzieje to jest cyrk. Zachęcają teraz możliwością pomocy w załatwieniu przedszkola itp. a dlaczego? Bo nie ma ludzi do pracy, każdy ucieka. Na infolinii menager nie ma nawet wiedzy medycznej a chodzą jakby się znali na wszystkim. Wstyd!!!!!!!!!!!!! Jeżeli ktoś chce tam pracować to musi najpierw udać się do psychiatry po leki, bo depresja i nerwica gwarantowana.

Pomocna?
Tak45Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
:)
 Opinia
@Polmed!!! 02.11.2018 18:31

Wkroczy

Pomocna?
Tak24Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia

Aby ocenić pracodawcę, czy jest dobry czy zły, trzeba sobie zadać pytanie czego oczekujemy od dobrego pracodacwy. Moje oczekiwania były jasno sprecyzowane: Płatność terminowa aczkoliwek najniższa krajowa za taką pracę, zero dodatkowej kasy za nadzgodziny trochę żenujące. Więc tak płatność terminowa, najniższa krajowa nie mowy o nadgodzinach nikt tego nie liczy brak zapisów w umowie.Drugiej rzeczy jakiej oczekuje od Pracodawcy to możliwość rozwoju. Tu niestety bariera nie do przeskoczenia. Pierszeństwo w rozwoju mają osoby bliższe powiązane rodzinnie niejednokrotnie kilka osób współpracujących razem posiada to samo nazwisko. Nie chcę mówić wprost ale wiadomo o czym to świadzczy. Tylko i wyłacznie o stronniczym podejścia Kierwonictwa danej placówki bo przecież to oni zatrudniają pracowników. Trzecią rzeczą czego oczekuje od mojego Pracowdawcy to przedewszystkim dotrzymanie warunków umowy jakie zawarliśmy podczas spotkania, a które potem zostały uwiecznione i spisane w formie pisemnej jako umowa nas obowiązująca. No niestety tu też jest rozczarowanie. Bo pomimo zapisów umownych nie ma w zmianki, że trzeba zapłacić swoje błędy , czyli czytaj błędnie rozliczone usługi medyczne, musisz się liczyć z tym że od tej niskiej pensji możesz być pociagnięty do odpowiedzialności finansowej. Będziesz szczęściarzem jeśli Kierownictwo podliczy Cię bez narzutu na usługi, które pobiera Polmed. To wtedy należy grzecznie podziękować, że z pensji oddasz mniejszą kasę bo wiadomo narzut musi być w odpowiedniej wysokości a tak tylko oddasz. Jest jeszcze jedna rzecz, którą trzeba mieć na uwadze. Codzienny raport kasowy. Zliczasz przewaznie z drugim swoim kolęgą kolażanką liczysz kasę, zamykasz i wszytsko się niby zgadza. Po jakimś czasie okazuje się że brakuje kasy. I żeby nie było złudzeń wszyscy solidarnie składają się na braki w kasie właśnie z tej najniżeszej krajowej. I ja się pytam po co Kierownik czy jego Zastępca, który ten raport sprawdza następnego dnia to on nie widzi braku 10 zł tylko kumulacja po paru miesiącach że brakuje pare set złotych. I ty znowu oddajesz z tej najniższej krajowej błąd wliczony razem z narzutem plus to co w kasie brakuje i pracujesz dalej liczysz na cud. Opieka zdrowotna!!! Jak czytam że nikt lepiej nie zadba o zdrowie swoich pracowników to śmiać mi się chce. Pracując tam do każdej konutacji musisz dopłacić dodatkowe pieniądze za konultacje. Pracodawców jest wielu ale nie spotakałem się, żeby pracując w służbie zdrowia, placówce medycznej pracownik tam pracujący musiał dopłacać dodtakowe pieniądze poza wykupionym pakietem. Plusem jedynym pracy w Polmedzie był Zespół, pracownicy recepcji, pięlęgniarki, lekarze. Brak wymienienia Kierownictwa nie był przypadkiem tylko celowym zamierzeniem

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wrong91
 Opinia
@anonymous 04.10.2018 22:52

Oho kogoś poniosły emocje. Jeżeli chodzi o te warunki to napewno nie infolinia pomed. Placówki niewiem ale jeżeli chodzi o infolinię to napewno nie. Pensja w umowie jest do 10. Zawsze jest przed czasem. Nigdy po. Co jak co ale księgowa tego faktu pilnuje. Zlecenie do 15 zawsze jest 10 albo 11 na koncie. Co do PODWYZEK to będzie zdziwko. Od 1 października są i to bardzo fajne. Tu już nikt najniższej nie zarabia. Co do nadogodzin są płatne i to bardzo dobrze płatne. Możesz robić ile chcesz. W tej firmie na ilenfolinii może zarobić każdy są nadgodziny weekendy nocki. Ale jeśli tego nie chcesz to jeżeli dobrze ale zaznaczam dobrze pracujesz możesz mieć fajna pensje. Jest ogrom pracy tak jest. Jeżeli wpadniesz w fajny zespół to jest mega fajnie. Wszystkie opinie poniżej sprzed kilku miesięcy są nieaktualne. Zmieniły się czasy zmieniła się atmosfera. To nie jest tak jak tu piszą. Jak czytam te głupoty to jest jakiś żal osób . Ta praca nie należy do łatwych gdzie siedzisz i nic nie robisz. Masz odbierać telefony. Jeżeli chodzi o błędy i obciążenia nie pamiętam kiedy ostatnio jak tu piszą NASZA KRÓLOWA nas czymś obciążyla. Błędy się zdarzają fakt przy takiej ilości pracy się zdarza. Ale KRÓLOWA jak to tu piszą w tej kwestii jest mega wyrozumiała. W ogóle ta praca jest fajna jeżeli nie spróbujesz nie zrozumiesz. Pisać głupoty może każdy . Wylewać żale to są osoby które juz tu nie pracują. Taki naród polski. A że dzwonią dużo dzwonią jest dużo pracy no ludzie to nie praca w urzędzie publicznym gdzie siedzisz i pijesz kawkę chociaż i u nas kawki idą jedna za drugą . I sklep blisko. I często auto za autem jedzenie przywoza. To jest normalna praca dla normalnych ludzi a nie dla tych co piszą te głupoty.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gocha
 Opinia
@Wrong91 05.10.2018 21:54

Marna próba do zachęcenia zdrowo myślącego człowieka do pracowania w tej atmosferze która tam obecnie jest..

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Puzio78
 Opinia
@Gocha 12.10.2018 16:31

A jaka jest atmosfera?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
JA..
 Opinia
@Puzio78 14.10.2018 12:00

Zapytaj pracowników... Nie managera, starszego managera czy kierownika. Każdy potrafi chodzić i mówić szybciutko odbieramy jeszcze trzech, dwóch. Oni nie mają pojęcia jak praca wygląda to, że były kiedyś na stanowisku konsultanta.... To były inne czasy inne procedury inaczej praca wyglądała niż teraz.....

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aga89
 Opinia
@JA.. 17.10.2018 17:23

To prawda. Stanowisko wyżej zmienia tych ludzi. Królowe które tylko patrzą na siebie i na nic innego. Jedyne ich zadanie to tylko krzyk ilu jest na linii. Bo dosłownie ma się wrażenie ze nic innego nie robią. Każdy radzi sobie w swoim gronie i z Google. Ludzie nie z doświadczeniem a grzaniem stołka .

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
JA..
 Opinia
@Aga89 29.10.2018 18:52

Pamiętam jedną taką sytuację na infolinii. Ok godz 18 było na linii 15 pacjentów dział TUZ, pewna Pani cały czas powtarzała szybciutko odbierzcie jak oni długo moją czekać zaraz będą trzy min.... Musiałam wstać do toalety i co zobaczyłam Pani manager sukienki sobie ogląda korzystając oczywiście ze sprzętu firmowego ... Ja tu tyłek zaciskam za 1500 zł a ona za 3 klocki sukienki sobie ogląda!! Po tym dniu zmieniłam nastawienie do pracy miałam wyj...ne

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Polmed S.A. - Starogard Gdański

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej