GetBack S.A.
2 746 6 1

Opinie o GetBack S.A.

z wyrazami ubolewania :))

Cytat z Tuwima z dedykacją dla bezrobotnego aktywisty - antywibratora, który tu pluje od rana do wieczora i sam sobie odpowiada: "Próżnoś repliki się spodziewał, nie dam ci prztyczka ani klapsa. Nie powiem nawet pies cię j€bał, bo to mezalians byłby dla psa"...

Mikołaj
@z wyrazami ubolewania :)) 06.12.2018 08:34

Szanowny oczytany windykatorze (nie mylę się ?). Bądź łaskaw przedstawić ten cytat swoim rozmówcom obligatariuszom w czasie najbliższego spotkania. Powiedz to patrząc im w oczy. Nie bój się uszczerbku na zdrowiu. Ja ze swej strony dedykuję Ci pewną maksymę. Oto ona w wolnym tłumaczeniu: "Raz się sku.....sz - ku..ą zostaniesz". W google znajdziesz autora.

K.A.T.
@z wyrazami ubolewania :)) 06.12.2018 08:34

Jeszcze nie poeta, a już hipokryta. Szczęśliwej drogi już czas ...

twój szef :)))

Nareszcie otwarcie przyznałeś, że długów masz więcej niż jesteś w stanie zarobić na swoich "poradach prawnych". Jesteś przewidywalny do bólu, podobnie jak twoje nicki. Gadaj dalej do siebie nawiedzony przymule. Twój styl z daleka zajeżdża starymi serami antysratatorze. Niech ci sprzyja chora wyobraźnia. Nie jaraj się za bardzo, nie będę już komentować twoich wypocin. Używaj sobie do woli. Jak widzisz, reszta omija cię jak totrzeba robic z gó.nem. No dawaj - do roboty!!

Roman
@twój szef :))) 06.12.2018 23:48

Jakie znowuż nicki co ty ode mnie chcesz bandziorze windykatorski, znowu mi jakieś pożyczki wkładasz? Już ci tłumaczyłem że nic od was nie pożyczałem, ani znikąd i konta też nie miałem a twoja banda cfelu wydzwania do mnie ty fjucie ze spleśniałym serem pod napletkiem!

K.A.T.
@Roman 07.12.2018 00:41

No fakt, to (usunięte przez administratora) ale mają zajumaną kasę, a kasa to? no...

K.A.T.
@K.A.T. 08.12.2018 00:10

Mamy świąteczne pranie (usunięte przez administratora) czy administrator możne usunąć samego siebie, bo (usunięte przez administratora)

uUUUU

Tak a'propos - na przyjemności trzeba zasłużyć. Na razie sam sobie possaj aż się posrasz :)

zadowolony
@z wyrazami ubolewania :)) 06.12.2018 08:34

Świetny komentarz! Tyle tylko, że do tego prymitywa raczej nie trafi, widać po wypowiedziach, jak niski poziom reprezentuje. Nie potrafi nic napisać bez obleśnych wyzwisk, które admin usuwa. Ogólnie proponuję nie tykać i nie odpisywać - i tak sam sobie komentuje, typek ewidentnie ma liczne urazy psychiczne i głęboki uraz do windykacji. A jak toto ręce zaciera, że firma padnie. Tak kracze od wiosny, a tu lipa :)))))) I czym się pocieszy biedny sknerus, Święta idą a on samotnie pluje jak ta mucha plujka. Tyle tu napłodził bezpotomnie - szok :))))

twój szef :)))
@Roman 07.12.2018 00:41

Twój prostacki język świadczy o tym, że pochodzisz z gminu, a z plebsem nie dyskutuję.... A pewnie - już ci kto uwierzy, że z zamiłowania plujesz na windykatorów, bez żadnego powodu. Przyjdzie czas, że pojawi się u ciebie rzeczywisty bandzior po zwrot pieniędzy. I tego ci życzę, jak ci niemiła rozmowa. Do mnie i do moich bliskich jakoś nikt nie wydzwania, jakie to dziwne, co??

K.A.T.
@twój szef :))) 09.12.2018 12:18

Ech jak to dobrze, że szlachta jeszcze istnieje i pokaże parobowi z gminu gdzie jego miejsce na ziemi i folwarku. Co prawda zaściankowa szlachta, no ale szlachcic na zagrodzie równy wojewodzie!

Mikołaj
@K.A.T. 09.12.2018 13:39

Też się cieszę, że stan szlachecki nie zaginął. Gdyby jeszcze pozbył się nadmiaru słomy w butach i (przy okazji) onuce wywietrzył, to byłbym bardzo rad. Tak poważnie, to na "Pana brata" nie wygląda. Raczej sine nobilitate nie po mieczu a po matce sakiewce (jak mawiał Wańkowicz)

????
@z wyrazami ubolewania :)) 06.12.2018 08:34

Riposta świetna ???? Też uważam, że tego przygłupa należy omijać, ale przynajmniej widać, ilu nicków używa ten popapraniec, jak to pośpieszył z odpowiedziami ???? Zaraz jeszcze będzie udowadniał, ile to ma pracy i ilu klientów, oczywiście wyłącznie w chorej wyobraźni ????

K.A.T.
@???? 09.12.2018 22:22

Tylko i wyłącznie chorej wyobraźni. Howgh!

gandzia
@z wyrazami ubolewania :)) 06.12.2018 08:34

Idealny komentarz, ten troll już dawno zatracił granice dobrego smaku, przemawia sam do siebie, pisze tu jak potłuczony, zdaje się, że widzą to wszyscy i dlatego omijają go szerokim łukiem. Ja mu też głęboko współczuję, znam takich świrów, co nie mając poklasku w realu szukają go w necie. Do tego brak kultury, wulgarne określenia, zupełny brak wyczucia. Podaje się za człowieka wykształconego, a gdzie intelekt? Trudno, dla mnie to forum już od dawna nie jest miejscem do rozmów o pracy, są inne - na szczęście!

antywindykator
@zadowolony 09.12.2018 10:45

(usunięte przez administratora) więc skończ już te swoje mądrości. getback nie padnie? padnie padnie, nie bój żaby. tylko mi nie wmawiaj że firma ma się świetnie, a to co obecnie to tylko przejściowe trudności, bo jacyś łapczywi obligatariusze chcą pieniędzy ale jak się ich wystrzyże w styczniu to wszystko wróci na właściwe tory

ubawiony bredniami
@antywindykator 11.12.2018 00:25

Gdybyś miał resztki rozumu (o honorze nie wspomnę) to skończyłbyś te bajdy popyrdoleńcu. Obligatariusz to inna kasta niż obecni tu dłużnicy (istnieją również dłużnicy uczciwi i z honorem, na poziomie - ale tu ich nie uświadczy - to ludzie świadomi prawa, wyedukowani, nie chcą mieć długów). Podobnie obligatariusze - oni czekają, ,negocjują, umieją rozmawiać. Wiedzą, że można coś ugrać. MAJĄ PIENIĄDZE. Nie to, co ty bidoku. Umiesz tylko smrodzić, stary capie. Razem z katem (hahaha). W porywach romanem (haha). Co napiszesz w styczniu, w lutym... Kolejny rok zmarnujesz jasnowidzu z koziej wólki.

OkradzeniGetback
@ubawiony bredniami 11.12.2018 16:57

Na co mamy czekać, o czym rozmawiać kiedy wy (usunięte przez administratora)nasienie perfidnie nas (usunięte przez administratora)? Na jakie negocjacje mamy się zgadzać? Bawicie się (usunięte przez administratora) za nasze pieniądze za nasze oszczędności życia, za naszą krwawicę i jeszcze macie czelność oferować do oddania zaledwie 23% naszych pieniędzy jakie nam ukradliście i teraz smrodzisz tutaj złodzieju? Co my mamy ugrać? Oddajcie nam 100% naszych pieniędzy! Nie chcemy 23% i bezwartościowych akcji, chcemy nasze pieniądze rozumiesz to złodziejska mendo? Powinieneś siedzieć w pudle z byłym prezesem i żeby ci tam zrobili z (usunięte przez administratora) jesień średniowiecza ty złodzieju!

ubawiony bredniami
@OkradzeniGetback 11.12.2018 17:44

O proszę, antywindykator przemawia jako okradzeni. Nazywasz się milion, co? Najwyraźniej nie masz co robić i zamiast zająć się czymś pożytecznym, marnujesz tu swój nędzny żywot. Masz rację, tyle twego, co naplujesz. A pluj dalej, capie :)

antywindykator
@ubawiony bredniami 11.12.2018 22:59

idź się leczyć półgłówku. masz jakąś fobię na moim punkcie. lepiej lodówki nie otwieraj bo ci stamtąd wyskoczę, niedotryśnięty wiejski głupku po starym z miękką fają. a swoją drogą to kiedy oddacie ten "hajs który został wam pożyczony", jak to pracownicy getback tutaj z głębi serca i przekonania wypisują? 2,5 mld złotych się rozpłynęło, getback ukradł i oddać nie ma kto

ubawiony bredniami
@antywindykator 11.12.2018 23:40

To jaki z ciebie antywindykator, jeżeli nagle cię interesuje zwrot "hajsu"? Ty się zdecyduj, bo sam sobie przeczysz. Jak dłużnik ma spłacać, to się burzysz, a tu nagle bronisz obligatariuszy? Ni z gruszki, ni z pietruszki. Oni są bogaci, poradzą sobie bez twego gorliwego wstawiennictwa ty samozwańczy obrońco:) Szukaj klientów, bo coś marnie z twoim interesem. Potrafisz coś napisać, żeby admin nie musiał usuwać? Pozazdrościć elokwencji i poziomu. Znamienne dla twoich komciów, pod wszystkimi nickami to samo orle i sokole wyliniały:)

K.A.T.
@ubawiony bredniami 12.12.2018 17:27

Hej kolego, nie pomyliłeś przypadkiem leków z dopalaczami? Uważaj, bo ci instalacja wywali i nastanie blackout :)

K.A.T.

No to żeś pojechał... Tylko emocje no właśnie - już nie chce mi (mnie) się powtarzać. To że wałek się stał, to się stał - teraz będzie druga fala - i na próżno wołać Boże widzisz i nie grzmisz? Tu trzeba uderzać, a ostatni na pewno pierwszymi nie będą w tej rundzie. Howgh!

ubawiony bredniami

Dobry człowieku, który modlitwę do Matki przenajświętszej zakończył jak zwykle swojskim językiem, wyniesionym z domu. Kultury to ja cię nie nauczę. Ale podstaw prawych być może - dla ciebie gratis lumpie. Jeżeli ktoś cię okradł zgłoś do prokuratury. Przez policję. Taka porada prawna dla ciebie, całkiem za darmo. Nie dziękuj :))

Lola
@gandzia 10.12.2018 20:11

GB to pracodawca roku, zero mobbingu, pełny luz, poszanowanie dla pracownika.

Lola
@OkradzeniGetback 11.12.2018 17:44

To mogłeś założyć bezpieczną lokatę, zysk mniejszy i gwarancja kapitału w 100 %. Kupiłeś obligacje korporacyjne czy akcje to chyba wiedziałeś, że tu nie ma gwarancji kapitału. Chyba, że jesteś analfabetą lub tępym matołem, który wierzy zapewnieniom pracownika banku, że kupując obligacje korporacyjne będzie miał zwrot kapitału i jeszcze zysk na poziomie 10%.

K.A.T.
@ubawiony bredniami 12.12.2018 21:17

Aaaa, byłbym zapomniał.... Special info 4You panie bracie, zapytaj się jakiegokolwiek informatyka tępa dzido co to jest parser i bot. Bo (usunięte przez administratora) przez (usunięte przez administratora) stało się (usunięte przez administratora). Zrajcowany?

K.A.T.
@Lola 12.12.2018 21:32

No proszę, proszę takie gadki teraz? Jak już musztarda po obiedzie i getsrak zaczyna się odbijać wszystkim czkawką?

K.A.T.
@ubawiony bredniami 12.12.2018 21:17

Hehe, no zaprawdę prawdziwy samarytanin się odezwał. I nie szczeka :)

ubawiony bredniami
@K.A.T. 12.12.2018 21:40

Ty się zapętliłeś już zupełnie w podpisach paranoiku. Pilnowałbyś się trochę, nie widzisz swojej śmieszności? Kim w końcu jesteś, wrogiem windykacji, obligatariuszem, czy pensjonariuszem? Czy ot tak sobie mylyjonem? Niestety admin złośliwie wciąż usuwa wulgaryzmy, przez co większości pięknej wypowiedzi nie widać, jaka szkoda:) Coraz mniej mnie bawi rozmowa z czubkiem.Spadam.

K.A.T.
@ubawiony bredniami 12.12.2018 21:51

Co wy tam palicie? Na pewno nie radomskie i camele :)

Toni
@Lola 12.12.2018 21:32

No właśnie, zawsze jest to samo - chciwość. Też bym chciała 6% albo 10, ale mam na lokacie w porywach 1,5%. Nie chcę ryzykować inwestując w coś, co może da mi 10%, a moze stracę. Nie rozumiem ludzi, którzy chcą zarobić 10% bez ryzyka. Nie ma takich produktów. To samo było z Amber Gold. Też chciwość ludzi zgubiła.

Tola
@Lola 12.12.2018 21:32

Masz całkowitą rację i popieram cię, bardzo dobrze powiedziane. Brali te obligacje jak głupie, teraz sprawy po sądach muszą trwać i firma przez takich ledwo wyrabia. Najgorsze że dla nas na premię już nie ma bo im zachciało się nie wiadomo czego. Podobno się kłócą że nie chcą konwersji, to czego oni chcą może 40% odsetek za rok jak chytra baba z Radomia?

K.A.T.
@Tola 12.12.2018 23:12

Brali jak głupie, no kurcze jakiś owczy pęd - nie wszyscy i nie wszystko. Jasne pod egidą organizacji przestępczej wspieranej przez państwo i tam takie tam...

Mikołaj
@Tola 12.12.2018 23:12

"Najgorsze że dla nas na premię już nie ma bo im zachciało się nie wiadomo czego.". Co za analityczny umysł ! Podpowiem. Premię to się wypłaca z wypracowanego zysku. To jest elementarz, a długi, jak to już zostało powiedziane, trzeba spłacać.

janusznysa

Getback kolejna firma która jest nie skuteczna tylko straszą telefonami nikt już w duchy nie wierzy do mnie dzwonili dostali pocisk zablokowałem straszyli sądem śmiech na sali przecież są bez skuteczni ha ha ha (usunięte przez administratora) you

Beeee
@janusznysa 08.12.2018 17:16

Śmiej się dłużniku dopuki możesz a potem to sąsiedzi będą mieli ubaw i będą się śmiać do rospuku kiedy nasz komornik zabierze ci z domu telewizor i dzieciom te plej do grania co kupiłeś za nieoddany hajs złodzieju oddaj co nietwoje to telefony ucichną pożyczyłes to wisisz nam hajs.

K.A.T.
@Beeee 08.12.2018 17:56

Ale tu nic do śmiechu - kopa w d.u.pe. i parę sierpowych, tak na początek

Mikołaj
@Beeee 08.12.2018 17:56

Koniec przepustki. Pora wrócić na oddział i wziąć leki.

K.A.T.
@Beeee 08.12.2018 17:56

Daj sobie na luzik misiu misiaczku - wiesz co to jest waga?? No to wrzuć na szalki i zważ... A waż i zważaj.

antywindykator
@K.A.T. 08.12.2018 20:36

może jakieś nowe szkolenia mieli i nadgorliwy chce się wykazać? albo im obiecali 1,50 zł za posta to tłuką w tę klawiaturę aż furczy :)

Beeemeee dla baranów z getsrak
@Beeee 08.12.2018 17:56

Wasz komornik buahahahaha Uważają, abyś od tego straszenia w majty nie narobił

Beeemeee dla baranów z getsrak
@Beeee 08.12.2018 17:56

"Dopuki" Ha ha ha Analfabeto wróć do szkoły. Co za cymbały tam pracują w tej ubojni? I jeszcze "wasz komornik", (usunięte przez administratora) konkretny, wy łachy nie posiadacie żadnych komorników. Jedynie kundle ujadające. Do budy pchlarzu!

K.A.T.

Jakieś promocje na święta? Zawijamy się ze wszystkimi swoimi długami?

K.A.T.
@K.A.T. 08.12.2018 21:53

Skoro nie ma, to i nie będzie. Ale nagroda już czeka na dbiór: BOLEC OBCIACHU 2018.

antywindykator
@K.A.T. 08.12.2018 21:53

rok temu getback dawał 30% upustu na roszczenia zawyżone o 90% :) lepszy był eos ksi, oferowal 85% upustu od długu który nie istnieje :D myślę że na te święta oferta w getback będzie nie do przebicia: nawet jak miałeś dług, to już go nie ma :)

K.A.T.
@antywindykator 09.12.2018 22:03

IMHO Lux veritas.

antywindykator

widzę że niedotryśniętych wiejskich głupków więcej się tutaj ujawniło, chyba że to jakiś jeden sklonowany schizofrenik paranoidalny wpadł w jakiś płodozmian. jakaś fobia na punkcie pana antywindykatora? jeśli jestem waszym koszmarem to niezmiernie mnie to cieszy, jeśli przez to moczycie się w nocy to musi to bardzo śmiesznie wyglądać :) aloha!

K.A.T.
@antywindykator 08.12.2018 06:17

Co prawda to fakt. W rzeczywistości całkiem nie wirtualnej tej firmy wydmuszki zawsze były to FUCKTY. Amen. Howgh!

Beeeee
@antywindykator 08.12.2018 06:17

Jutro dłużniku też do ciebie zadzwonię o 7 rano i telefony będą cały dzień dopuki nie oddasz pożyczonego hajsu. Będziesz prosił o raty albo komornik puści cię w skarpetkach. Ahuja!

Mikołaj
@Beeeee 08.12.2018 14:56

Skoro nic innego nie potrafisz to dzwoń. Przynajmniej nie będziesz popełniać błędów ortograficznych. Jest taka maksyma. Gdybyś siedział cicho, to ludzie myśleli by, że jesteś (usunięte przez administratora). Skoro się odezwałeś to rozwiałeś podejrzenia.

K.A.T.
@Beeeee 08.12.2018 14:56

Jutro to będzie futro .... A grudniu po południu. Nawijaj, przewijaj skolko ugodno :)

K.A.T.

Wypad na sosnę, spotykamy się w sądzie burku zarobaczony :)

Emcia87

Nękają od rana do późnego wieczora po 20 telefonów dziennie brak słów... kiedyś jak zaczęłam z panem rozmowę zaczęło się zastraszanie i wypytywanie ile zarabiam i ile mam alimentów na dziecko choć nie wiem co go to miało obchodzić. Dziadom nawet złamanej złotówki nie dam!!

antywindykator
@Emcia87 03.12.2018 19:38

a roszczenie zapewne przedawnione, bądź nawet w ogóle nie istnieje. oni są tak biedni że nie mają pieniędzy aby zainicjować sprawy w sądzie. oczywiście na pensje dla zarządu i kadry dyrektorskiej kasa jest :)

AA
@antywindykator 03.12.2018 22:39

Konsekwentnie blokuj w Androidzie ich wszystkie numery. Mają pulę ok. 20-30 numerów z których dzwonią. Da się poblokować wszystkie. Jakakolwiek rozmowa to błąd, w najlepszym razie strata nerwów i czasu, w najgorszym można coś "chlapnąć"

Fan Kakola
@Emcia87 03.12.2018 19:38

Ciekawe, przeciez w decyzji dot. kary wydanej przez uokik, wydzwanianie zostalo zakazane. jesli dalej tak robia, pisz do uokik, to jest zlamanie decyzji i kolejna kara.

Windy
@Emcia87 03.12.2018 19:38

Nie. s r a j ogniem kolo:)firma napewno nie dzwoni po 20razy a w takich dluznikach jak ty, rozbraja mnie to ze zamiast zajac sie spłatą dlugu to koloryzujesz fakty :)to normalna reakcja dłuznika by szukac wsparcia na forach tj jak to:)KOMUNIKAT DLA WSZYSTKICH DLUGOGI -oddajcie hajs ktory zostal wam pozyczony a telefony od windykacji napewno sie skoncza Ciekawe jak wy byscie sie czuli jak ktos wam by nie chcial oddac hajsu tlumaczac sie ze nir ma Prosta zasada nie stac cie na kredyt to go nie bierz a jak nie masz z czego spłacac za pie rda laj do roboty

Mikołaj
@Windy 04.12.2018 16:32

Ulżyło ? Kierownik pochwalił ? Jeżeli tak, to weź się teraz za naukę poprawnej polszczyzny.

K.A.T.
@Windy 04.12.2018 16:32

Wow! Jaka tyrada. Sam miszczu Jedi vindi Markus M. przy tym wypada blado. Żebyś burku tak w sądzie szczekał, a nie kita podkulona i pozew wycofany. PS. Emocje jak widać są złym (nawet bardzo) doradcą i przewodnikiem. Howgh!

JużNieGetWro
@Emcia87 03.12.2018 19:38

A jakby nie dzwonili to byś oddała co nie Twoje?

K.A.T.
@JużNieGetWro 04.12.2018 21:38

Ależ szanowny przedpiśco proszę zwrócić uwagę, że długi się reguluje (zwraca) i jest to zasada nadrzędna. Jednakże nie każdemu z ulicy i w zakresie z tyłka wziętym. Jeżeli wierzytelność jest bezsporna i należycie udokumentowana OK. A jak nie - to o tym decyduje sąd, a nie jakieś puste frazesy i poszczekiwania burków wiejskich nawet S.A. :)

JużNieGetWro
@K.A.T. 04.12.2018 21:52

uhu i myślisz, że jak taki dłużnik dostanie orzeczenie prawomocne z sądu to idzie grzecznie zapłacić:)? Albo jak dostanie pismo od komornika, że wszczyna egzekucję? Jakby tak było to Getback nie stałby się Getbackiem w restrukturyzacjj.

K.A.T.
@JużNieGetWro 04.12.2018 22:07

Nie odwracaj kota ogonem :) Please...

www
@antywindykator 03.12.2018 22:39

Wbrew twoim zapewnieniom, GB ma wciąż nowe sprawy w sądzie. Usilnie wprowadzasz w błąd ruski trollu. Kasa jest na wszystko i tu cię boli niemoto.

K.A.T.
@www 04.12.2018 22:39

Antywindykator - ruski troll. To ma być suchar dnia :)

antywindykator
@www 04.12.2018 22:39

"...kasa jest na wszystko..." buahahahaha to żeś pojechał po całości wiejski głupku z niepełnego dotrysku hue hue hue to mi odpowiedz, a zwłaszcza stań z obligatariuszami twarzą w twarz i im wytlumacz jak to się dzieje, że kasa w getback jest na wszystko - tylko jakimś dziwnym trafem nie ma żeby spłacić 2,6 mld zł jakie getback ukradł za obligacje. jesteś gotów windykacyjna getbackowa zawszona mendo? p.s. nowe sprawy hue hue hue nowe czyli te które trafiły do sądu kilka miesięcy temu, bo już końcem tamtego roku trzeba było od brysika pożyczać na opłaty od pozwu, a tak w kwietniu wszystko podobno definitywnie dupnęło i siadło aloha!

Roman
@Windy 04.12.2018 16:32

Stul pysk bandziorze windykatorski, wy nic innego nie potraficie tylko straszyć i nękać żeby oszukać i ukraść pieniądze ludziom. Jakie pożyczone? Nikt od was niczego nie pożyczał. Do mnie też dzwonią jakieś cizie i chcą nie wiadomo czego, tak samo głupio gadają o pożyczonych pieniądzach. Ja nic nie pożyczałem od nikogo, a mam te telefony. Nawet nie wiedzą o co im chodzi, bo za chwilę gadają że za jakieś konto nie płaciłem. To w końcu coś pożyczałem czy nie? Tak w ogóle to ja nie miałem konta w tym banku więc to oszustwo. Wami to powinien się minister pan Ziobro zająć! Ty matole bandziorski windykatorski weź się do uczciwej roboty oszuscie i kradzieju!

K.A.T.
@antywindykator 04.12.2018 22:53

Brysik to się zawinął tzw. angielskim skrótem/wyjściem z tej ferajny. Tak a'propos...

@nie mam ilorazu
@Windy 04.12.2018 16:32

No to mamy nową hałastrę, dołączoną do stada. Stare hieny podkuliły ogon, bo poznały co to jest bandziornia o nazwie getsrak, a nowe obszczymurki dorwały się do ujadania. Byle szczyl namaszczony przez przełożonego będzie nauczał innych zasad, których sam nie zna, taki mundry. Bo przecież on z getsraka. Bandziornia zatrudniła pewnie jakieś ostatnie zrzuty lub z nory powyciągali swoje niedobitki. I nie (usunięte przez administratora) ogniem ty miernoto, premii i tak nie dostaniesz, a niedługo sam będziesz ujadał na bandziornię. Jeszcze troszkę czasu minie i poczujesz pieszczotę na zadku. Czyli solidnego kopa. Staraj się chłopczyno, a może prokurator się tobą zainteresuje. Zrobisz karierę.

AA
@@nie mam ilorazu 05.12.2018 12:48

jakim trzeba być frajerem, żeby "oddać" cokolwiek firmie, która zajumała 2,5 mld kilku tysiącom ludzi....

tygrys_myszowaty
@Windy 04.12.2018 16:32

>>> Prosta zasada nie stac cie na kredyt to go nie bierz a jak nie masz z czego spłacac za pie rda laj do roboty

Uuuuu
@antywindykator 04.12.2018 22:53

A H... z tymi obligami, firma istnieje, płaci i jest fajnie:) Ty Chiński trollu

___U_W_A_G_A___ A_K_C_J_A

Witajce. Mam do wszystkich czytających/ piszących. Włączcie dzisiaj o 18:45 Polsat- Jest 15Blok Mikołajkowy (reklamy) a cały dochód z reklam pójdzie na dzieci. ....To nic nie kosztuje a możecie pomóc. i powiedzcie bliskim pozdrawiam Mikołaj

antywikator
@___U_W_A_G_A___ A_K_C_J_A 06.12.2018 12:20

Ja oglądam!!! Choć dziś zachowam się przyzwoicie i zajmę się słusznym tematem. Mam postanowienie. Od 2019 postaram się być normalny. Wesołych Świąt dla Wszystkich!!!

K.A.T.
@antywikator 06.12.2018 14:25

Burki szczekają, a karawana jedzie dalej ... Tylko, że jak rezerwa paliwa się skończy - to prawdziwy czarny karawan zajedzie i ostatnia podróż: do piachu :) P.S. Swoją drogą masz tupet, znaczy się taki tupecik :)

Joahana

Pracowałam od początku. Bawiłam się dobrze. Nauczyłam się mega wiele. Widziałam co się dzieje. Nie przyjęłam stanowiska liderskiego. Nie chciałam odpowiedzialności, jako jedyna nie korzystałam z programu infiltrującym, kiedy zaczęli naciskać - zrezygnowałam. To był dobry czas, ten początkowy, 2,5 roku fantastycznej relacji oraz wiedzy, studnia podyplomowe. Głos mi siadł. Zrezygnowałam ale i tak dziękuje wszystkim- obok których byłam- wszystkim obok których siedziałam. Wszystko było do pewnego czasu w ch..j super. Uściski - moje dawne GetBack

Joahana
@Joahana 28.11.2018 19:47

Nie chciałam i nigdy nie korzystałam !

Mikołaj
@Joahana 28.11.2018 19:47

Co za finezja !

K.A.T.
@Joahana 28.11.2018 19:47

Całkiem niedawno, w całkiem nieodległej galaktyce, na całkiem bliskiej planecie .... cit. "Wszystko było do pewnego czasu w ch..j super. Uściski - moje dawne GetBack". ROFL :)

Piotr
@Joahana 28.11.2018 19:47

Jak się można "dobrze bawić" w takiej firmie/branży, gdzie do czynienia się ma z ludzkimi tragediami. Trzeba mieć mentalność czekisty, żeby czerpać przyjemność z takiej pracy. To jak zatrudnić się w służbie więziennej i świetnie się bawić, bo można pognębić osadzonych pijanych rowerzystów. Kręgosłup moralny tak samo miękki jak zapewne k*tas którym byłaś robiona.

JużNieGetWro
@Piotr 01.12.2018 02:13

Drogi Piotrze gwarantuję Ci, że zabawę mieliśmy przednią, hajs się zgadzał, współpracownicy na poziomie. Z nostalgią wspominam zwłaszcza te mocne poranne uderzenia. Z chęcią bym kiedyś wpadł do Getback na jeden dzień dla rozrywki.

anonymous
@JużNieGetWro 04.12.2018 21:43

Mocne poranne uderzenia to masz na myśli może ten moment kiedy pewnego pięknego poranka w Bydgoszczy nakryto kierownika ze stażystką w sytuacji na pieska? Och to były piękne dni masz tu rację.

K.A.T.
@anonymous 04.12.2018 22:58

Wszak drabina do kariery ma cztery litery (Sztaudynger), dobrze że nie był pedałem - no znaczy się gejem :)

jestem osobą prywat.

Moje sugestie dla GetBack S.A.: chcę zwrotu niesłusznie przetrzymywanej przez bank mojej gotówki Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: zatrudniać uczciwych ludzi i sam być uczciwym

Poznajmy się z Hoist :-)

Pewnie wiele pytań i obaw...

antywindykator
@Poznajmy się z Hoist :-) 30.11.2018 22:26

HOIST? te biedaki-wyłudzacze? :) tam prokurator miałby sporo do roboty.

Mikołaj
@Poznajmy się z Hoist :-) 30.11.2018 22:26

To co szef kuchni poleca ? Czekamy !

K.A.T.
@Mikołaj 01.12.2018 08:03

A co może polecić? Pewnie odgrzewane kotlety....

Mikołaj
@K.A.T. 01.12.2018 19:14

Zawsze można się będzie pośmiać z tej korporacyjnej nowo - mowy. Taka współczesna odmiana "członka z ramienia wysuniętego na czoło".

Piotr

Bur*el lub świadome wyłudzanie. Moje zobowiązania wobec banku zostały kupione bez mojej wiedzy, a kredyt spłaciłem 2 tyg. po tej transakcji na konto banku (w którym de facto też musi być bur*el). Bank BZWBK przelał pieniądze do easydebt/getback, a oni pomimo, że mieli wszystkie środki zaksięgowane na koncie wysyłają do mnie i do mojej żony tzw. przedsądowe pisma wzywające do natychmiastowej zapłaty. Po kilku interwencjach telefonicznych wysłano mi pismo o braku zobowiązań. Jak można zatrudnić się w takim bydlackim podmiocie. Moje sugestie dla GetBack S.A.: Miłej odsiadki

antywindykator
@Piotr 01.12.2018 02:02

niepotrzebnie tak miauczysz. bank jak najbardziej miał prawo dokonać cesji i ciebie o zgodę pytać nie musiał. jeśli spłaciłeś do banku zanim powiadomiono cię listem poleconym o cesji - to uwolniłeś się od długu i w razie pozwu od getback/easydebt miałeś kwit że roszczenie nie istnieje. i ewentualna sprawa wygrana. a że burddel bądź świadome wyłudzanie, to inna para kaloszy. kombinują jak koń pod górkę żeby przystrzyc niezorientowanych baranów.

K.A.T.

Nie zaczyna się zdania od "a więc". A więc nihil novi sub sole, czyli raport biedy z nędzą przesunięty na czas bliżej nieokreślony, czy jak to ludzie powiadają "w grudniu po południu" :) Chciałoby się powiedzieć, a nie mówiłem?! No i tak trzymać!

antywindykator
@K.A.T. 28.11.2018 09:02

biorąc pod uwagę dotychczasowe przesunięcia, to myślę że tak w okolicach środy popielcowej ten raport się ukaże :)

K.A.T.
@antywindykator 28.11.2018 12:23

Prawdopodobne, jak prędzej plush bąki, znaczy bombki strzeli :)

Gorzka Prawda

Nie polecam pracy w firmie GetBack S.A., szczególnie w obecnej sytuacji. Atmosfera jest napięta, jutro jest niepewne, Ci którzy tam jeszcze zostali liczą, że do czasu ogłoszenia upadłości zdążą jeszcze wyciągnąć trochę pieniędzy ze spółki. Obecnie, żeby utrzymać się w spółce musisz podlizywać się pseudo kierownikom i dyrektorom, nie brane są pod uwagę kwalifikacje a lizusostwo. Pamiętaj też, że posiadanie własnego zdania i wyrażanie go głośno nie jest mile widziane, rób wszystko jak Ci każą, wtedy są zadowoleni. Niektórym woda sodowa uderzyła do głowy po objęciu wyższego stanowiska pomimo braku kwalifikacji, z tego słynie firma GetBack S.A. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zamknąć firmę

Julie
@Gorzka Prawda 27.11.2018 16:13

Byłam na rozmowie w GetBack. Pani rekruterka posługiwała się kiepsko językiem polskim ;). Pani menager trochę wyższy poziom. Ogólnie rozmowa dość dziwna. Zaznaczę, że to nie moja pierwsza praca, mam spore doświadczenie w finansach. Chciałam pracować w GetBacku, żeby zdobyć doświadczenie w windykacji. Byłaby to praca poniżej moich kalifikacji. A tu "miłe' zaskoczenie, brak jakiejkolwiek odpowiedzi ;) Czyli brak szacunku. Sami tego wymagają, a od siebie nic. Dodam, że dostałam pracę w innej instytucji finansowej, gdzie szanuje się doświadczenie i wiedzę kandydata. Nie polecam GetBack jako poważnego pracodawcy.

K.A.T.
@Julie 27.11.2018 17:05

SRY. Na litość Boską, nie kopiuj starych pierdów z czasów świetlanej przeszłości, tylko naprawdę zaaplikuj sobie dawkę cv i naciśnij guzik APLIKUJ :)

K.A.T.
@Gorzka Prawda 27.11.2018 16:13

To było by zbyt proste :) Sępy i Rada Sępów musi obziobać ścierwo do cna, aby kości tylko bieliły się na chwalebnym ryneczku warzywnym Lidla GPW zwanym :)

Kobra
@K.A.T. 27.11.2018 23:54

Z tego dobrobytu nawet niektórzy się dosyć roztyli hehe. Pączusie

Wawa

Flagi gb zdjęte .. ?

K.A.T.
@Wawa 23.11.2018 23:33

Proponuje nowy logotyp: (usunięte przez administratora) Z GRZYBNIĄ I PATATAJNIĄ TYLKO RAZEM Z NAMI ! Nowy debiut , nowe wyzwania janosiki , ... janusze vindi :)

jasiu

Cześć w wieczornych wiadomościach na Polsacie padło 2 razy stwierdzenie FIRMA BANKRUT

K.A.T.
@jasiu 27.11.2018 20:02

No widzisz, sęk w tym że polsat to wie, tvn to wie, Ty to wiesz, ja to wiem i co? TVP tego nie wie i nie chce znać k....wa mać! Ale w tym całym bajzlu jest logika :)

L4

Siedzę sobie na L4 od jakiegoś czasu, a w międzyczasie paczka bliskich znajomych z firmy po prostu zmieniła pracę i mam do was pytanie. Czy to prawda że w GetBack zaczął się jakiś bunt? W biurze pusto, na słuchawkach olewają pracę, to samo terenowi którzy nic nie zbierają. A nawiasem mówiąc to i tak nie mają szansy żeby zebrać. Czy wiecie coś na ten temat i możliwego brak wypłaty na koniec miesiąca, bo podobno to jest powód tej sytuacji jeśli ona ma miejsce? Pozdrawiam.

K.A.T.
@L4 27.11.2018 23:17

A ja sobie siedzę na na skórzanym fotelu, palę cygaro i popijam white russian :) I też się dziwię temu powodu sytuacji... Czy myślne boli? Ponoć nie.

anonymous

(usunięte przez administratora) Brawo należalo im się za to! Teraz pora aby za te przestępstwa karę poniósł każdy winny tego pracownik. Tu nie ma wytłumaczenia że szef kazał.

L4
@anonymous 27.11.2018 21:54

Te praktyki to ujrzały światło dzienne już ponad 2 lata temu, kiedy pisał tutaj o tym ten Antywindykator. Facet jest drażniący, ale jednak ma porażającą i prawdziwą wiedzę. Państwo teoretyczne z tektury jeśli dopiero teraz jest kara.

K.A.T.
@L4 27.11.2018 23:11

Hmm, a dlaczego, dlatego. Faktem jest, antywindykator :) no tak - pan antywindykator, może język cięty ma ale wcale takiego czy innego stylu zapewne używać nie musi - to zasługa klonów o rodowodzie troli i hejterów. Ale trzeba jedno przyznać ma pewną wiedzę i może nawet charyzmę. Tak, przyznaje rację - tylko trafiłem na wręcz analityka-janowidza, który również podchodził do GBK jak "pies do jeża".

Anty Get Back

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Broń mnie Boże przed kontaktem z tą "firmą". Ludzie tam pracujący zupełnie nie rzetelni, sami nie wiedzą co mówią. Dług spłacony w całości na drugi dzień, mija 3 tydzień i Ci Państwo nie raczyli wysłać do komornika pisma o zakończenie egzekucji bo jak twierdzą "mają jeszcze czas". Panie pracujące na infolinii bardzo aroganckie ( chodź nie wszystkie) opryskliwe. Według mnie powinny na placu ziemniakami handlować z taką kulturą słowną. A podobno rozmowy nagrywane....

K.A.T.
@Anty Get Back 21.11.2018 21:10

A tu są kasowane , witamy w klubie.... A kogo obchodzi jakaś jednostkowa sprawa? Nikogo.

AA
@Anty Get Back 21.11.2018 21:10

złóż powództwo o pozbawienie tytułu klazuli - zapłacą to się nauczą

antywindykator
@Anty Get Back 21.11.2018 21:10

trzeba było dać sobie ściągnąć komornikowi z rachunku bankowego. miałbyś święty spokój, sprawę zamkniętą błyskawicznie i pewność że już nic od ciebie w przyszłości na ten papier nie wyciągną (tytuł wykonawczy pozostaje w aktach u komornika). co cię czeka teraz? a teraz to im się tak będzie "zapominało" przez minimum 3 miesiące, w międzyczasie komornik coś ci pobierze (jeśli będzie miał z czego), a ty potem będziesz się bujał żeby tę nadpłatę odzyskać (i nie ma pewności że odzyskasz). większy problem może się pojawić wkrótce, jeśli getback zostanie postawiony w stan upadłości (na co się zanosi); nie będziesz mógł się doprosić o wniosek o umorzenie egzekucji z uwagi na brak osoby kompetentnej... aha, jeśli uda ci się doprowadzić że getback umorzy tę egzekucję, to komornikowi i tak zapłacisz 5% (min. ok.185 zł). i nie chcę straszyć, ale przy umorzeniu na wniosek getback to tytuł wykonawczy wróci do nich. a wtedy rozumiesz, nie zdziw się że za jakiś czas znów to trafi do komornika że niby nie zapłaciłeś...

AA
@antywindykator 22.11.2018 14:24

O, widzę kolega z branży, rzucasz perły przed wieprze tłumacząc cokolwiek baranom. Zobaczcie jak Brzoska załatwił pracowników Inpostu przenosząc ich do firmy krzak. Ich tez to czeka

K.A.T.
@antywindykator 22.11.2018 14:24

Jak na razie pozostaje poczekać na raporcik za IIIQ2018, a tam będą fajerwerki, będzie feta! Biedy z nędzą cytując Sienkiewicza (nie, nie tego Sienkiewicza tamtego): (usunięte przez administratora) i kamieni kupa. Howgh!

AA

Przecież nie chodzi o to, żeby pracownicy robili odzyski tylko, żeby sprzedać pakiety konkurencji (pewnie jak najtaniej). Abris via Hoist odkupi pakiety sam od siebie tylko, że tanio

K.m
@AA 21.11.2018 14:24

I co wtedy z pracownikami?Współczuje tym ludziom,którzy tam pracuja. Napewno ciężko im tam jest żyjąc w niepewności i ze świadomoscią ze nagle mogą otrzymać informacje o upadłości.Inwestor jakiś jest i zapewne kupi aktywa a ludzie zostana bez pracy. Inwestora jak nie bedzie,to wtedy upadłość.Obligatoriusze nie odzyskaja swoich środkow MASAKRA i zastanawiam sie,jak państwo mogło dopuścić do takiego przekrętu.

K.A.T.
@K.m 21.11.2018 18:32

Sam się zastanawiam się jak do tego przekrętu doszło, ale doszło i nie ma co ściemniać, że jest inaczej jak jest. Sentymenty, sentymentami. Puk, puk tu rzeczywistość, halo Houston tu Ziemia...

GB
@K.m 21.11.2018 18:32

Wedlug najnowszego planu maja dostac niewiele wiecej jak 23%. Inwestor zaden, pojawilo sie info o Hoist i tyle ale na to sie musi zgodzic rada wierzycieli. Poki placa to kazdy siedzi bo przed swietami slabo szukac pracy, a niektorzy i tak zajmuja tak wymyslone stanowiska ze nie wiem czy inne korpo znajdzie dla nich miejsce

K.A.T.
@GB 21.11.2018 19:48

Dobra, skwituje: hehe! Ale to nic smiesznego...

Turkuć podjadek

W firmie nadal gra pozorów. Prezes obiecywał transparentność a milczy jak zaklęty. Nie wiadomo na jakim etapie jest restrukturyzacja. Wcześniej pisał nawet jak nie miał wiele do powiedzenia. Najbardziej aktywny jest I.K. Wymyśla kolejne działania rodem z TOP 10 firm. Teraz szkolenia z kamerkami w wynajętym apartamencie na Starym Mieście. Paranoja. Karty paliwowe po 100 zł doładowywane, znaczki pocztowe zamiast opłaconych przesyłek i tak można mnożyć. Wszystkie zmiany na minus tak jak w zasadach wynagradzania a ten uzasadnia swoją obecność. Chyba dostaje cel na zmiany. W naszym CC zatrudnienia nagłaśniane ale nic z tego nie wynika. Zarząd tego nie widzi?

K.A.T.
@Turkuć podjadek 18.11.2018 09:14

I tak ma być. Działalność spółki od początku nie była stricte oparta na windykacji. To była tylko przykrywka do wykonania większego wałka niż AB. Można powiedzieć, że kłamstwo, obłuda było i jest credo tej firmy. Trwający proces PPU to li tylko i wyłącznie zamiatanie pod dywan śmieci i zawinięcie miliardowego interesu za 5 groszy ku uciesze gawiedzi i grubasów. Pozostaje poczekać do publikacji skonsolidowanego raportu za III kwartał 2018 roku, oczywiście tradycyjnie już nie zaaudytowanego - bo znalezienie biegłego rewidenta, który by dobrowolnie podłożył głowę pod topór ze świecą szukać. Ale parafrazując rząd i zarząd się wyżywi...

Anonymus
@Turkuć podjadek 18.11.2018 09:14

Dodaj do tego ze ciagle mielimy w terenie te same sprawy od okolo 3 miesiecy. Po dwoch tygodniach windykacji 90% terenu nie mialo wiecej sciagniete niż 10 tysiecy. Konkursik na ugody sobie wymyslili, szkoda ze nie ma na czym tych ugod robic. Od grudnia podwyzka podstawy o 500zl u wiekszosci oczywiscie jesli nie poszli na L4 dluzej niz 10 dni od czasu podpisania „aneksu”. Takze przed swietami firma troche oszczedzi gdyz zabrane zostalo 1200 brutto przy realizacji targetu.

Toni
@Turkuć podjadek 18.11.2018 09:14

Zatrudniają do CC? Większość tu pisze, ze CC będzie zamknięte, jak np. w Lublinie. To po co zatrudniać nowych? Chyba, że "starzy" pracownicy masowo odchodzą. Możesz napisać, jaka jest atmosfera w pracy w GetBack w CC? Bo w większości wypowiadają się chyba dłużnicy, a to miało być forum dla pracowników i potencjalnych pracowników, a nie sfrustrowanych dłużników.

antywindykator
@Anonymus 18.11.2018 23:28

od 3 miesięcy te same sprawy? to "dłużnicy" już chyba z litości was herbatą częstują :)

Anonymous
@antywindykator 19.11.2018 18:42

E tam :) po prostu nie wysiadaja z aut :)

nick
@Toni 19.11.2018 12:36

Zatrudniają pracowników, w firmie wszystko ok. Forum jest dla pracowników, ale wpieprzył się tu troll w kilku wcieleniach i pisze sam do siebie. Ponoć ma pracę, wygrywa sprawy w sądzie. Jak widać na forum, siedzi tu i smrodzi. W przerwach smaruje hemoroidy i łyka geriavit. Nie zaszczycamy go rozmową, więc smrodzi coraz więcej.

Mikołaj
@nick 19.11.2018 22:29

Czy mam rozumieć, że rozmowa z pracownikiem Getback to zaszczyt ? Zaszczycić kogoś rozmową .... no, no ! Tego się nie spodziewałem ! Radziłbym więcej pokory.

Teren
@nick 19.11.2018 22:29

Tutaj masz racje. Niestety jest pan antywindykator ktory moze i ma jakas tam wiedze no i sa frustraci ktorzy cos gdzies usluszeli i powtarzaja byle pokrzepic swoje male ego

antywindykator
@nick 19.11.2018 22:29

nie pajacuj tępy windykatorku, nie potrafisz normalnie merytorycznie odpowiedzieć? jakiś ból dupska masz? to pewnie po tym jak was dyrektory (usunięte przez administratora) :) w firmie wszystko OK :D ale śmieszek z ciebie, skończ już to błaznowanie, z tej mąki chleba nie będzie. otwórz ślepia i rozejrzyj się dokoła zamiast słuchać kierowniczego guru. getback dryfuje ku upadłości i to jest fakt niezaprzeczalny. nie wierzysz? trudno, przekonasz się wkrótce.

Toni
@nick 19.11.2018 22:29

Dzięki za info, nick. Da się wyczuć, że ktoś tu fora pomylił :) Ten ktoś raczej pracy nie ma. Szukałam informacji na temat pracy w GetBack, a tu tylko bełkot dłużników. Swoją drogą to administratorzy forum powinni się zająć tego rodzaju wpisami i usuwać je, bo nie po to jest GoWork.

antywindykator
@Toni 20.11.2018 13:07

masz rację, pracy nie mam. etatowej nie mam. jest sam sobie szefem. i zatrudniam kilka osób. no i słuchaj dalej takich pajaców cwanych na telefonie co bezzasadne roszczenia wyłudzają, to potem będziesz w zimie po śniegu w sandałach tuptać. chcesz, szukaj pracy w getback. tylko pamiętaj, że zanim cię przyjmą to już spółka może być postawiona w stan upadłości. na ten moment jest w restrukturyzacji wskutek przyspieszonego postępowania układowego. poczytaj sobie o tym i jakie jaja tam się dzieją. getback ukradł obligatariuszom 2,5 mld zl i oddać nie chce. wybór nalezy do ciebie, albo masz swój rozum albo słuchaj tutejszych kretynów z getback którzy zaklinają rzeczywistość i wmawiają że białe jest czarne. aloha!

pracownik Gb
@Turkuć podjadek 18.11.2018 09:14

Co jest paranoja? to ze ktoś robi szkolenia?czy to ze karty sa ładowane po 100 pln? pierwsze to chyba dobrze ze sa szkolenia bo jak ich nie bylo to pewnie narzekałes... 100 pln na miesiac? nie sadze... jak jestes dobry to zarobisz tak jak ci najlepsi jak Ci nie pasuje to przeciez mozesz przejsć do konkurencji...albo do Lidla

pracownik Gb
@antywindykator 19.11.2018 18:42

jak to jest pisac do siebie?

Teren
@pracownik Gb 20.11.2018 21:33

100 na tydzien jak juz co i tak jest zenujace ze trzeba sie prosic o kolejne doladowanie. Zarobisz tylko wtedy jak dostaniesz sprawy ktorych trzymasz sie kurczowo. Jak masz kibel to nie zrobisz targetu zebys nie wiem jak sie staral.

Turkuć podjadek
@pracownik Gb 20.11.2018 21:33

Jak dobrze posłuchać mądrego aktywisty. Na brak tak durnych szkoleń nie narzekałem. O zarobkach nie pisałem ale chyba wiesz, że można tak zrobić, żeby najlepszy nie zarobił. Można też zarobić tylko przez dobrze terminowo zaplanowaną pracę. Był taki miesiąc, że premii nie zrobił ten co nie chciał. Kluczem był przydział spraw. Zwijają firmę a orkiestra gra. Titanic

pracownikGb
@Turkuć podjadek 20.11.2018 23:58

Nie wiem co bierzesz ale bierz pół porcji...masło maślane to co napisałeś. to chyba normalne ze zarabia się jak swoja prace wykonuje sie dobrze i terminowo? cyt:,,Był taki miesiąc ze premii nie zarobił ten co nie chciał,, serio nie zazdroszcze jesli nadal pracujesz w gb

antywindykator
@pracownikGb 21.11.2018 08:54

masło maślane? ty chyba masz jakieś problemy z językiem polskim. a poza tym, to w getback nawet jak pracę wykonujesz dobrze i terminowo, to nie znaczy że zarobisz tyle ile jest twoja praca warta.

K.A.T.
@antywindykator 21.11.2018 12:13

Różni ludzie różne rzeczy powiadają... Ale jakby nie patrzeć ...

Buahahaha

Mam nadzieję, że pracowników GB spotka los pracowników Amber Gold. Że GB w CV będzie swego rodzaju wilczym biletem, że nikt nie będzie chciał Was zatrudnić.

pingwinek pik pok
@Buahahaha 07.10.2018 10:15

a ja Tam pracowałem w GB i bardzo sobie chwalę tamten okres jak o 6 rano się dzwoniło do takich baranów dłuźników

Wer
@pingwinek pik pok 07.10.2018 15:24

Mam nadzieję, że teraz ciebie baranie obudzą o 6 rano. I to nie będzie telefon tylko wizyta smutnych panów z CBŚ. A zanosi się na to, że takich pobudek wkrótce będzie sporo

@nie mam ilorazu
@pingwinek pik pok 07.10.2018 15:24

zauważ pingwinku z getsraka, że baranami to jest cała hałastra bandziorni. Wszyscy idziecie na rzeź, gorzej niż stado baranów. A do tego jeszcze barany ze łbami zabetonowanymi, do których nic innego nie jest w stanie przeniknąć, poza bandziorskimi prawdami. Ciesz się i chwal sobie tamte chwile, tyle ci zostało. I chwal się jeszcze głośno swoimi dokonaniami, pewnie dosyć szybko ktoś ci dziubek oklepie. Do kogo będziesz teraz dzwonił? chyba już tylko na zegarynkę. Całkiem fajny nick sobie wybrałeś. Pingwiny są na wymarciu, podobnie jak wy hałastro.

anonymous
@@nie mam ilorazu 08.10.2018 07:22

A ty dłużniku przyznaj się lepiej ile ty masz długu i cieszysz się ze Getback upada

MMA
@anonymous 08.10.2018 20:47

A jakie znaczenie ma, ile ma długu? To najlepiej świadczy o get-backu, że wydzwaniać do znajomych/sąsiadów dłużników umieli. Ale w sądzie udowodnić, albo do przedawnienia nie dopuścić to już nie.

@nie mam ilorazu
@anonymous 08.10.2018 20:47

animuszku, (usunięte przez administratora) poczytaj wcześniejsze moje posty, te z przed kilku miesięcy. Na ten temat kilkakrotnie się wypowiadałem, więc nie będę dalej tego ciągnąć. W każdym bądź razie mój dług jest moją sprawą, ty martw się o dług bandziorni, a więc o siebie. Jaki by nie był dług, czy to mój, czy też kogoś innego, ty i tak nic z tego nie będziesz miał. Więc nie interesuj się tym. Wsadź nos w(usunięte przez administratora) Tam znajdziesz znajome aromaty. I możesz zadzwonić /o ile nie odcięli wam telefonów/ kolesia z klatki sąsiedniej. I nie zapomnij o weryfikacji. Wygląda na to, że hieny, padalce z bandziorni już nie mają co żreć. A zapodawałem : i będzie płacz i zgrzytanie zębów. (usunięte przez administratora)

antywindykator
@anonymous 08.10.2018 20:47

nie fikaj. przypomnę ci, że getback ukradł ludziom 2,5 mld zł. kiedy dług zostanie spłacony, ukradzione pieniądze oddane? tak, wiem. nigdy.

anonymous
@@nie mam ilorazu 09.10.2018 07:12

Oj, biedny parapecie. Sam sobie czytaj swoje posty, nawet sprzed kilku miesięcy. Sądząc po tym poziomie, nic mądrego nigdy nie napisałeś i nie napiszesz. Zapamiętaj - to co piszesz świadczy o tobie. A... i zadbaj o zdrowie, bo nadmiar żółci zawsze źle wróży.

@nie mam ilorazu
@anonymous 10.10.2018 22:42

ale ty za to masz poziom, pozazdrościć. I piszesz same mądre rzeczy. Wszędzie widzisz dłużników. wystarczy tylko pierdnąć, a już dłużnik. No ale jest postęp. Przynajmniej już nie ma ciemnoty, patoli itp epitetów. Był już pewien animuszek, który wybierał się do Wietnamu. Również szedł w zaparte w sprawach bandziorni. Tak na aproposie to lubię żółty kolor, mnie nie szkodzi. I pozdróweczka dla ciebie sierotko niedorżnięta.

Ewakuacja
@Buahahaha 07.10.2018 10:15

Niestety masz racje. Odczułem to na rozmowie. A co więcej Prezes milczy po spotkaniu w sądzie. Niestety większość z nas została z ręką w nocniku. Kto bardziej rozgarnięty to szuka, tym bardziej, że Prezes powiedział w sądzie, że bardziej się opłaca sprzedać portfele niż ratować spółkę, która jest obarczona dużym ryzykiem. Pomyśl! Kto kupi Firmę lub w nią zainwestuje mając na głowie kontrole, prokuratora, CBA i CBŚ. Pozamiatane! Przykre jest to, że na rozprawie nic nie powiedziano o pracownikach i kręcą nas również.

czkawka dłużnika
@Buahahaha 07.10.2018 10:15

Biedny człowieczku, nie rób sobie nadziei, bo twoje pobożne życzenia jakoś się nie sprawdzają:)) Pracownicy są mile widziani w nowych miejscach:) A ty daj na tacę w tej intencji, coby każdy kto w getbacku pracował, dozgonnie biedował:) Raczej wątpię, czy ktoś wysłucha twego pomstowania, zawistniku. A twoje długi, nawet jak się przedawnią, to następnych już nie narobisz:)))))

K.A.T.
@czkawka dłużnika 16.10.2018 18:19

No proszę, proszę - do czego to już doszło... Drugi troll dogaduje pierwszemu trollowi i sili się, że ma większe IQ od adwersarza. I straszno i śmieszno... Zwłaszcza jak zaczyna od "ad personam", a nie od "ad argumentum" :).

antywindykator
@czkawka dłużnika 16.10.2018 18:19

ty chyba musisz ostro gruchę trzepać, skoro wszystko z takim błogim uśmiechem piszesz. dobrze ci chociaż? może weź jakieś lekarstwa, bo halucynacje masz i cię jacyś dłużnicy nachodzą. pomysła mam. na halloween przebierz się za dłużnika, starą w domu nastraszysz

Anna
@antywindykator 09.10.2018 16:37

Jak wiesz to po co pytasz

czkawka dłużnika
@antywindykator 17.10.2018 04:35

Współczuję ci rozrywek maniaku antywINDYKU :) Nie jestem jakimś starym capem, tylko dziewczyną:) Jest mi wesoło:) Kogo nazywasz "swoją starą", moja mama jest prawdopodobnie młodsza od ciebie, więc pilnuj swojej rodziny.

antywindykator

nikt jej nie molestował. sama wskakiwała na konika za cukierki :D

kiciuś
@antywindykator 09.10.2018 16:37

no i to jest super

Betty08
@Buahahaha 07.10.2018 10:15

(usunięte przez administratora)tylko żreć się potraficie... Dłużnik nie lepszy od pracownika GB... Jak nie GB to inna firma kupi dług.. Powodzenia w negocjacjach...

czkawka dłużnika

Pożałowania godne. Od kogo pochodzą tak kompromitujące komentarze? Kim trzeba być, żeby wypisywać swoje zbereźne teksty i bluzgi na forum dla pracowników. Zarówno KAT, jak antywindykator - gdzie wasze poczucie przyzwoitości, o kulturze nie wspomnę. Kiedyś był KABARET STARSZYCH PANÓW i to był poziom, a dziś klinika starego tetryka. Prymitywna do bólu :( Wstyd - stare chłopy i zero kultury u schyłku życia, w dodatku chcecie błysnąć i nie macie czym. Wypad stąd stare pierdykasy bez klasy :(

K.A.T.
@czkawka dłużnika 27.10.2018 18:04

Bez komentarza. Ale masz potencjał jako przyszyły niedoszły analityk. Szerloku mniej Discovery... no właśnie sęk w tym///....

KM
@antywindykator 09.10.2018 16:37

"Getback ukradł"??? Jakoś jaśniej umiesz to opisać meduzo? Pieniądze Z GETBACKU wyprowadziły konkretne osoby i wobec nich jest prowadzone postępowanie. Może już lepiej nie wyręczaj prokuratury i nie ośmieszaj się takimi twierdzeniami. Getback jako firma z nowym zarządem pracuje uczciwie, by zwrócić obligatariuszom pieniądze. Powineneś wiedzieć, że najłatwiej byłoby ogłosić upadłość i rozłożyć bezradnie ręce. Nic takiego się nie dzieje. To ogromny problem, ale zdaje mi się, że niewiele rozumiesz. Zajmij się lepiej własnymi długami.

K.A.T.
@KM 01.11.2018 17:30

Oj, oj pinokio kłamczuszku, żeby ci nos urósł jak z Wrocka do wyspy Jersey. Ale tytuł pracownika miesiąca, ba... roku AD2018 masz jak w banku, w GB banku. Łubu dubu niech żyje nam nowy zarząd naszego klubu, niech żyje nam! PS. "Zdaje mi się", że lepiej to może nie będzie, ale śmieszniej na pewno jak więcej takich Waclawów Jarząbków klakierów przybędzie to cukierek, albo psikus będzie... A tfu, psi kuta z "es".

xyzlena
@Buahahaha 07.10.2018 10:15

Śmieszny jesteś. Pracownik firmy (np. CC) nie odpowiada za jej zobowiązania. Wilczy bilet to ty powinieneś dostać na pisanie tych bzdur. Buahahahah

xyzlena
@Betty08 27.10.2018 15:16

Pracownik Getbacku wykonuje swoje obowiązki. Nie rozumiem tych ataków na pracowników. Ja gdybym miała dług i ktoś by do mnie zadzwonił, spaliłabym się ze wstydu, ze nie zapłaciłam. Przeprosiłabym i stanęła na rzęsach, zeby spłacić, ewentualnie poszłabym do banku, żeby się dogadać co do spłaty. Ale ja mam honor i spłacam swoje zobowiązania, a nie jak dłużnicy na tym forum mają roszczeniowy stosunek do świata. Brać pieniądze to potrafią, ale spłacić to już nie. Gdzie tacy ludzie mają honor? W ogóle wiedzą to jest? Zasłaniają się tylko tym, ze inni też nie płacą, że Getback coś ukradł, że trawa jest zielona, hahha. A co ma piernik do wiatraka? Pożyczyłeś pieniądze - TO TERAZ ODDAJ, i przeproś za opóźnienie, a nie wylewasz żale na jakiegoś pracownika, że wykonuje swoje obowiązki.

K.A.T.
@xyzlena 16.11.2018 19:31

Malujesz, a właściwie starasz się na siłę malować trawę na zielono. A kto się czepia pracowników, chyba wyrobnicy Sonderkommando aus Breslau. Czasoprzestrzeń jeszcze zaginaj swoją grawitacją :)

anonymous
@xyzlena 16.11.2018 19:31

Weź się lepiej powieś tępa dzido, wyświadczysz przysługę światu i społeczeństwu.

ac
@xyzlena 16.11.2018 19:31

Na tych opluwaczy naprawdę szkoda czasu. Wśród dłużników są również ludzie honorowi, po prostu jakieś okoliczności sprawiły, że nie udało się czegoś wpłacić lub spłacać w terminie. Inni się ośmieszają straszeniem prokuraturą, RODO itp. Potem taki musi spłacać przez komornika i dopiero wtedy siada na d. Wcześniej taki typek straszył swoim adwokatem, co najbardziej żałosne, nabrał pożyczek w bocianach, vivusach, nie ma pracy, bo po co szukać. I straszy :) Wcale mi nie szkoda tych leni. W czasie kilku lat pracy zauważyłem jakiś pozytyw. Młode pokolenie wie doskonale, że musi być weryfikacja, że można coś załatwić, bo rzeczywiście problem z pracą może mieć i czeka na wypłatę lub na pracę. Wiedzą, że spłacić trzeba nie udają, że zapomnieli o co chodzi. Z takimi chętnie się rozmawiało i pomogło. Żałosne typy bez problemu kierowałem do postępowania sądowego. Takie moje wspomnienia z windykacji :) Windykacji dłużnicy nie cierpią. Niektórzy uważają, że wszystko powinno im się umarzać, bo ni ma roboty, bo się przedawni lub przedawniło, a we wszystkim pretensje do świata, bo im się należy. Jak to się ma do ludzi, którzy płacą za swoje i nic nie żądają? Z nieba nikomu nie nakapało, każdy ma zobowiązania i trzeba myśleć, jak zarobić i żyć jak człowiek a nie ameba.

K.A.T.
@ac 17.11.2018 02:32

Następne przysłowiowe (usunięte przez administratora)o szopenie. Malowanie trawy tym razem na żółto i na niebiesko. Oczywiście, że nadrzędną zasadą jest by długi regulować i spłacać. Ale to nie świecie patologii "vindi". O tym czy ktoś jest dłużnikiem i w jakim zakresie decyduje sąd - nie popierdółki jakiegoś filozofa windykacji. Amen - Howgh!

Pola87
@anonymous 16.11.2018 23:45

Za swoje długi, to ty powinieneś. Wyświadczysz światu przysługę, padalcu.

K.A.T.
@Pola87 17.11.2018 09:05

Mowa taka prawie jak papież w stylu Urbi et Orbi. A prawie robi dużą różnicę !

antywindykator
@xyzlena 16.11.2018 19:31

tobie się chyba sufit na łeb zleciał głupia babo. daruj już sobie te żałosne jęki i nazywanie mnie dłużnikiem. jakiś dyrektorek robi wam wodę z mózgu i się brandzluje pod stołem jak czyta kiedy jego szczerbate pieski plują na pana antywindykatora :) OK, poużywajcie sobie póki jeszcze wam te komputerki działają bo wkrótce syndyk was odetnie. cierpliwie raz jeszcze ci wyjaśnię, może zrozumiesz (choć nadzieję mam nie za wielką): nie mam długów (chyba że robisz z siebie idiotkę większą niż jesteś i za dług uznajesz ratę za leasing, której płatność wypada mi za 12 dni), reprezentuję pozwanych, także tych przez getback i getbackowe fundusze. i to m.in. getback mi płaci moje wynagrodzeni. jak padnie, to trochę mi się łezka w oku zakręci, wszak trochę dobrych przelewów przyszło :)

KT
@antywindykator 17.11.2018 15:42

Reprezentujesz to jedynie głupotę, antywindykatorku, hahahahah

antywindykator
@xyzlena 16.11.2018 19:31

twierdzisz zatem, że do obowiązków pracowników getback należy wyłudzanie nienależnych pieniędzy? :) fiu fiu ciekawe to. jak bandyterka to bandyterka, szef każe to kundle szczerbate burki atakują ludzi za jakieś kwoty wzięte z księżyca. ciekawe jakie będzie tlumaczenie przed panem prokuratorem? ja tylko wykonywałam swoje obowiązki? :D pomijając już samą zasadność, weź wytłumacz: - jak można iść dogadywać się do banku, skoro wierzycielem jest fundusz sekurytyzacyjny? - "pożyczyłeś pieniądze - to teraz oddaj"... jakie pieniądze zostały pożyczone, jeśli fundusz żąda zapłaty z tytułu wyimaginowanej kary umownej za np. telefon, niezgodnej z art. 483 k.c.? gubisz się w swoich bredniach, a wasze kierowniki i dyrektory - z wystającą im słomą z butów - inteligencją nie grzeszą więc z tych waszych postów wychodzą takie kompromitacje.

K.A.T.
@antywindykator 18.11.2018 14:06

Zapewne tym i podobnych przykładów można by mnożyć na pęczki, ale brak legitymacji czynnej czy nawet biernej też warto podnieść i podnosić. No cud miód co dopiero tam się dzieje. Posdrufka dla troli i klakieruf :)

Maniek
@pingwinek pik pok 07.10.2018 15:24

A jak sie pomyliles to sam do siebie zadzwoniles..Zazwyczaj pod latarnia jest najciemniej

Adam95

Dzwoni do mnie jakaś kobieta z GetBack i nachalnym głosem karze mi podać dane w celu weryfikacji , Kobieta która była przy słuchawce była nie kulturalna i nachalna ... powiedziałem jej ze nie mam teraz czasu a ona mi powiedziała „ ja tym bardziej „ no cóż uważajcie ludzie na tych ludzi z tej firmy , skupują stare długi nawet 10 letnie i próbują odzyskać cała należność z tamtych lat .. Pamiętajcie Państwo ze nawet jeśli firma Getback poda was do Sądu istnieje coś takiego jak przedawnienie długu na które warto się powołać !! Pozdrawiam i jazda z tymi ludźmi co inaczej siada nam na głowę . Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Usunąć firmę

antywindykator
@Adam95 14.11.2018 14:07

może miała chcicę i nachalnie chciała się z tobą umówić? :D aha, słownik ortograficzny się kłania...: kaRZe - kaRać kaŻe - kaZać aloha!

antywindykator
@Adam95 14.11.2018 14:07

może miała chcicę i nachalnie chciała się z tobą umówić? :D aha, słownik ortograficzny się kłania...: kaRZe - kaRać kaŻe - kaZać aloha!

polak
@Adam95 14.11.2018 14:07

atmosfera jest super i mamy się dobrze,ale widzę braki z lekcji polskiego!!!!kiedy piszemy nie razem i osobna,kiedy rz a kiedy z z kropka?napisz "pozef do sondu o pszedawnienie dłógó i rzyj spokojnie"

Mikołaj
@polak 14.11.2018 19:05

Osobno, a nie "osobna". Poza tym, po znaku zapytania zaczynamy zdanie z wielkiej litery.

pracownik
@Mikołaj 15.11.2018 07:58

Osobna czy osobno, z dużej czy małej litery--- to nieważne,tutaj chodzi o to,żeby nie płacić zobowiązań,a wszyscy,których sprawy lądują w windykacji są bardzo pokrzywdzeni,Długi trzeba spłacać.

Mikołaj
@pracownik 15.11.2018 17:40

Dłużnik rzeczywisty, czy też wyimaginowany, to bez znaczenia. Jak się kogoś poucza w kwestii poprawnej polszczyzny, to samemu trzeba być w tej materii na odpowiednim poziomie. Co do twierdzenia, że długi trzeba spłacać - w pełni się zgadzam. Getback powinien spłacić swoje długi :)

AAA
@Mikołaj 15.11.2018 19:17

Pracownik Getbacku mówiący "długi trzeba spłacać" to jak Al Capone mówiący "podatki trzeba płacić"

antywindykator
@pracownik 15.11.2018 17:40

oczywiście w pełni cię popieram: długi trzeba spłacać. kiedy więc oddacie ukradzione 2,5 mld za obligacje?

xyzlena
@Adam95 14.11.2018 14:07

Ale prostak. Swoje długi się spłaca, a jeśli się tego nie robi, to nie ma się co dziwić, ze dzwonią i nie są mili. A "niekulaturalna" pisze się łącznie (wiedza z zakresu podstawówki). I jak z kimś takim można kulturalnie rozmawiać, hahaha.

antywindykator
@xyzlena 16.11.2018 13:59

ano właśnie, kiedy getback spłaci swoje długi? odpowiem ci: nigdy nic nie spłaci. okradli ludzi i pieniędzy nie oddadzą. a te długi jakie żąda getback to oszustwa i wyłudzenia od niewinnych ludzi. a ty swoją robotą w tej bandyterce bierzesz udział w tym całym przestępczym procederze.

xyzlena
@antywindykator 16.11.2018 16:22

Bandytą to jesteś ty, skoro pożyczasz pieniądze i ich nie oddajesz. Nie jestem pracownikiem Getback, ale chętnie się tam zatrudnię, żeby dzwonić do takich jak ty - oszustów i naciągaczy, którzy nie spłacają swoich zobowiązań.

Mikołaj
@xyzlena 16.11.2018 18:00

Śmiało ! Udanych łowów !

K.A.T.
@xyzlena 16.11.2018 18:00

Fajnie sobie porzucać słowem bandyta - ale IMO jeszcze fajniej przypomnieć słowo bandziornia. Zgaduj zgadula kto to?

antywindykator
@K.A.T. 17.11.2018 09:07

o bandziorni ktoś tu pisał. nie pamiętam kto.w każdym bądź razie nie ja @xyzlena ja pożyczam peniądze? idź do lekarza sklonowana owco, pan doktor pomoże ci opanowac reaumatyzm. na łeb niestety masz już za późno

K.A.T.
@antywindykator 17.11.2018 15:47

Kurcze ile ty masz lat? Na komunię pewnie neostrada+ była i jak widać tak zostało :)

K.A.T.
@K.A.T. 17.11.2018 17:08

To nie 4You, tylko do tej suczki :)

antywindykator

do 6.11 czyli do wczoraj miało wpłynąć na konto depozytowe SO we wrocławiu 30 baniek jako rękojmia, że "chętny na zakup części portfeli" to nie jest ściema. kasy nie ma, więc sędzia komisarz w ciuciubabkę już bawił się nie będzie. szykujcie się na kuroniówkę w grudniu

K.A.T.
@antywindykator 07.11.2018 13:36

OK. I w tej ściemie tańca "żywych trupów", to kolejny fakt trumiennego gwoździa do transparentności tego podmiotu czy pomiotu - wymiotu i mirażowych strategicznych inwestorów. Może tak, a może nie - czas pokaże. Prawdopodobnie jeszcze jakiś pajacyk z pudełka wyskoczy, choć moim zdaniem perspektywa sanacji już raczej mglista, nawet bardzo. Stanowczo za dużo już hokus pokus, czary mary w tej bajce...

K.A.T.

Heh, ok. Raczej zawodowcy po Akademii Hogwart :)

Impuls
@antywindykator 07.11.2018 13:36

człowieczku "antywindykatorze" twoja wiarygodność po tym wpisie nie istnieje! Współczuję twoim klientom, których obsługujesz. Zrobiłeś z siebie bałwana po tym wpisie!

antywindykator
@Impuls 07.11.2018 22:52

pajacujesz nędzny karaluchu. jest kasa na koncie depozytowym w sądzie czy nie ma? odpowiedz. uważasz że sędzia zamierza dawać się robić w bambuko? aha, przypomnę że nowa "super oferta" oddania ukradzionych przez getback pieniędzy to... 23,1% ukradzionego. i to przez 6 lat. tak trzymać, (usunięte przez administratora) i wyłudzacze!

IQ
@Impuls 07.11.2018 22:52

Nie zaszczycaj tego ćwoka odpowiedziami, da niego to młyn na wodę. Od dawna nikt mu nie odpowiada, więc się rzucił jak na nalepki w biedronce. Zostaw świra, niech się tu dalej przechwala :)

K.A.T.
@antywindykator 07.11.2018 13:36

A nie mówiłem, że pajacyk wyskoczy i wyskoczył z pudełka? No to cud, miód i sielanka do czerwca 2019. 30 mln. depozytu jest złożone, a przepłacone aktywa powędrują sobie za Bóg Zapłać do Hoista.

antywindykator
@K.A.T. 09.11.2018 20:17

z tego co wiadomo zainteresowanym, to żaden depozyt nie został złożony. depozyt miał trafić na konto depozytowe sądu okręgowego we wrocławiu i tam nie trafił. celem tego depozytu było uwiarygodnienie kolejnych bajeczek zarządu o inwestorach i ratowaniu spółeczki, że jednak te bajeczki to tym razem prawda. ale - w razie bajeczek, ten depozyt miał przepaść. zatem teraz odpowiedzcie sobie sami: czy zainteresowany "inwestor", który chce sprawę dopiąć do końca, czy bałby się zlozyć taki depozyt? hoist nie ma kasy i niczego nie kupi. są tak zdesperowani, że jeżdżą po ludziach i próbują wyłudzać roszczenia... ODDALONE prawomocnymi wyrokami! jeśli ktoś nie wierzy, papiery na to mam. ta cała szopka to przedłużanie agonii, wszak comiesięczne pensje zarządu nie są małe. póki jest szansa, to trzeba korzystać. a co z tym depozytem? tak, został rzekomo "złożony". u jakiegoś notariusza :D kabaret. kwestia co zrobi teraz sędzia-komisarz, ale głosy z wrocławskiego sądu mówią że ma on serdecznie dość takiego pogrywania i robienia go w balona, więc będzie krótka piłka - albo kasa na konto sądowe w 3 dni, albo koniec tej maskarady.

K.A.T.
@antywindykator 10.11.2018 14:32

Oczywiście, ja to wiem, Ty to wiesz i poniekąd wszyscy to wiedzą - tylko różnie piszą. A punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, niekoniecznie w areszcie śledczym. Sęk w tym, że zdematerializowanej kasy nie da się ot tak po prostu ponownie zmaterializować, a genialny alchemik finansów GBK odgrywa rolę męczennika (ale z dobrym depozytem w Izraelu i nie chodzi tu bynajmniej o pieniądze). Zamiast postawić sprawę jasno, odgrywa się jakieś jasełka z myślą, że ciemny lud wszystko kupi i jeszcze będzie się jarał tanimi (na koszt podatnika) igrzyskami.

antywindykator
@K.A.T. 10.11.2018 21:42

ja tylko czekam, kiedy konradowi przedłużą holidaya o kolejne 3 miechy - wtedy pewnie pójdzie gryps żeby odpalić taśmy z morawieckim :) będzie się działo, będą fajerwerki :)

K.A.T.
@antywindykator 11.11.2018 06:12

Dla bandziorni i takich szczurzych pomiotów, karaczanów państwo nie istnieje - no dobra cytując klasyka Sienkiewicza "tak, ale tylko w teorii". Witamy w matrix :)

xyzlena
@antywindykator 07.11.2018 13:36

Ale jesteś żenujący. My pracujemy, w przeciwieństwie do ciebie. Jeśli nie tu, to gdzie indziej. Kuroniówka to dla takich "antywindykatorów" jak ty :):P

K.A.T.
@xyzlena 16.11.2018 14:08

Mów za siebie jak już. A reszta? Bez komentarza :)

twitter

Ptaszki ćwierkają ... cc Wawa tylko do grudnia , Lublin dłużej ...

Jarek
@twitter 16.11.2018 19:55

Lublin dłużej, bo chcą zapewne rozszerzyć działalność na Ukrainę, Białoruś i Rosję :) A jak dobrze pójdzie to na Kazachstan !

K.A.T.
@Jarek 16.11.2018 20:30

Heh, Zapomniałeś o Rumunii i Hiszpanii? Nie wyszło? Znaczy wyszło czy wyszedło :)

antywindykator

jak tam "miszczowie" windykacji roszczeń przedawnionych i bezzasadnych? http://www.dziennik.pl/amp/584778,getback-pekao-pakiet-wierzytelnosci-140-mln-zl.html?__twitter_impression=true skoro wasi guru takie pakiety brali, to nic dziwnego że kuroniówka was czeka, i to możliwe że już na gwiazdkę :) aloha!

Impuls
@antywindykator 08.11.2018 12:55

człowieczku "antywindykatorze" co wpis to robisz z siebie jeszcze większego bałwana niż jesteś! Zachęcam kontynuuj!!! mamy dobry ubaw z ciebie. Ty się od nich nie różnisz, jesteś taki sam jak oni tylko, że w skali mikro! Na podstawie twoich wpisów, wiarygodności i skuteczności, którą reprezentujesz można domniemywać, że jesteś zwykłym naciągaczem. Współczuję osobą, których obsługujesz .

antywindykator
@Impuls 08.11.2018 13:11

oddajcie ludziom ukradzione pieniądze, 2,5 mld zostało ukradzione obligatariuszom. jak oddacie to możemy podyskutować, a teraz skończ już błaznować karaluchu

antywindykator
@Impuls 08.11.2018 13:11

jeszcze słowo na niedzielę. "...Współczuję osobą..." - może lepiej nie otwieraj ryja bo kaleczysz piękny język polski. powiedz kiedy masz imieniny to ci w prezencie słownik podeślę karaluchu. a o moich klientów się nie martw, są zadowoleni. moja skuteczność w powyższym pakiecie wynosiłaby 100%. zajmij się może lepiej sobą i swoimi kolegami gdyż na gwiazdkę przyjdzie wam o kuroniówkę skamleć.

IQ
@antywindykator 08.11.2018 14:11

Yntelygencie od siedmiu boleści. Powinieneś wiedzieć coś więcej o słownikach w telefonie, każdemu zdarza się napisać z takim błędem. Ośmieszaj się dalej i obsługuj tych urojonych klientów. Obserwuj pracowników łażących po korytarzach, zacieraj łapki, że getback padnie. Pisz sobie do woli, przecież masz tu tyle miejsca, a wolnego czasu masz całą dobę. Wszyscy to wiemy :) Wygrałeś całe internety. Dla własnej higieny psychicznej poczytaj coś innego, niż informacje o getbacku. Jesteś pośmiewiskiem i ptasim guanem miszczu.

K.A.T.
@IQ 09.11.2018 19:52

Jak widać działalność operacyjna wydatnie wzrosła! Tylko nie słowa, a czyny by o tym świadczyły.

antywindykator
@IQ 09.11.2018 19:52

boli cię (usunięte przez administratora) a zwłaszcza tych kierowników-nieudaczników? ma boleć :) odzyski róbcie i do roboty się weźcie gnoje - ukradzione 2,5 mld złotych ludziom oddajcie!

K.A.T.
@antywindykator 10.11.2018 14:37

Tak notabene zauważyłem, że na wortalu panuje taka cichutka i malutka psycho-manipulacja... Hehe, warto robić printscreen, ażeby nie mieć wrażenia jakiegoś dejavu :)

K.A.T.

Oczywiście, ale w celu weryfikacji proszę podać nr PESEL, datę urodzenia i rozmiar przyrodzenia :)

Jarek
@K.A.T. 11.11.2018 19:05

Nie mogę, bo ...... RODO :)

Jarek

Szyfrem ...............

Jarek

Nie potwierdzam, nie zaprzeczam. Nie chcę, aby któryś z tutejszych orłów mnie zwindykował. Mają wszak sporą kasę do oddania :)

K.A.T.
@Jarek 11.11.2018 20:37

Właściwie to można to nazwać w telegraficznym skrócie.

xyzlena
@antywindykator 08.11.2018 12:55

Kuroniówka to ciebie dłużniku czeka.

xyzlena
@Impuls 08.11.2018 13:11

Brawo, popieram. Skala mikro - mikro człowieczka z makro długami :)

antywindykator
@xyzlena 16.11.2018 14:02

to już ostatnie takie twoje i wasze podrygi, niebawem kop w (usunięte przez administratora) i kuronióweczka :) korzystaj i używaj póki jest okazja, tylko się za bardzo nie zmocz z tej podniety

xyzlena
@antywindykator 16.11.2018 16:19

antywindykator, jeszcze nie odcięli ci netu za długi? Trzeba to naprawić. Hahahah. Nie jestem pracownikiem Getbacku. A ty jesteś naprawdę żałosny. Pracowałam kiedyś w dziale windykacji i nieżle jechałam po takich jak ty nieudacznikach i oszustach twojego pokroju. Brakuje mi tego, chyba zatrudnię się na chwilę, żeby się pośmiać z waszych tłumaczeń - dlaczego jeszcze nie zapłaciłem . Naprawdę ubaw jest przedni :) Chyba kuroniówka to twój dochód (ulubiony), tak kończą (usunięte przez administratora) którzy nie spłacają swoich długów.

Mikołaj
@xyzlena 16.11.2018 19:14

"... i nieźle jechałam po takich jak ty ....." - Rambo w spódnicy ! Nie ośmieszaj się dzieweczko. Wyluzuj.

xyzlena
@Mikołaj 16.11.2018 19:27

Ubaw po pachy, tłumaczenia dłużników do kabaretu się nadają. Nieźle można się pośmiać z nieudaczników życiowych.

xyzlena
@xyzlena 16.11.2018 21:19

Rambo w spódnicy - super :) podoba mi się. Moze, jak się zatrudnisz w kabarecie, to w końcu spłacisz swoje zobowiązania.

K.A.T.
@xyzlena 16.11.2018 21:20

Problem w tym, że to co jest rzeczywistością już nie jest kabaretem, nawet kinem klasy B lub C. I w tym właśnie tkwi ambaras...

gdzie ten miliard??

zlodzije i aferzysci Moje sugestie dla GetBack S.A.: Powinni zwolic z pracy nie mnie za to, że zapytałam: gdzxi tn miliard, al tych o go ukrdli!!!!!!!!! Lubię atmosferę w GetBack S.A. za: Chyba wszyscy dostali swoją dzialke!!!!!

k9

Mówi się, że jak nie ryzykujesz to nie pijesz szampana. Kilka tysięcy zaryzykowało ale tylko kilka osób pije szampana. No i dobrze. Jak chcesz zarobić 20% w rok i wykładasz 500.000 to powinieneś wiedzieć co robisz. To jak frankowicze. Jak brał to było ładnie, łatwo i tanio

Lena

Uwaga na Idea bank naciagaja klientów omijajcie te banczyne, zabieraja za byle co 200 PLN

K.A.T.

@ antywindykator :Słowo na Niedzielę, uważam że to dobry pomysł. Roczne Urbi et Orbi czeka i miliardy słuchaczy też :(

Destrukcja

Pracownicy nie mają się z czego cieszyć - słowa prezesa, potwierdzają, że trzeba się rozglądać za inną pracą. "Na koniec będziemy decydować czy na zgromadzenie wierzycieli zaproponować opcję z inwestorem czy zakładającą dalszą kontynuację działalności. Dziś bardziej skłaniamy się ku tej pierwszej opcji, ale ostateczna decyzja może być różna" - zaznacza Dąbrowski.

antywindykator
@Destrukcja 08.11.2018 18:55

od dawna już wiadomo przecież, że to dlugo nie pociągnie. opcja z pseudo "inwestorem" czy bez - na jedno i tak wyjdzie w końcowym rozrachunku czyli upadłość. a ta zbliża się coraz większymi krokami. ilu tam pracowników zostało na operacjach, ze stu? tak slyszałem. włóczą się po korytarzu, grają na telefonach bo to lepsze niż słuchanie śmiechu czy bluzgów przez telefon. CC i teren są praktycznie nieefektywne, odzysków nie ma poza egzekucjami w toku. nawet na miesięczne koszty nie starcza. a wam kierownicy wciskają ściemę że kroczycie dziarsko naprzód ku lepszej przyszłości :)

anonim

(usunięte przez administratora)

Alan

Nieźle, faktycznie koniec jest bliski. Widocznie hosting zmienili ma tańszy i mniejszy. Teraz ktoś z pracowników w Wordzie zrobi szybko stronkę w czasie pracy. ????????????

Bshs

https://www.getbacksa.pl Prawdziwy adres strony....

Łeb Majster Klepka
@Bshs 06.11.2018 16:42

Tak prawdziwy jak wszystko dotychczas, ale jakby spółka spadła z giełdy domena już zarezerwowana jest...

Gdgdg
@Łeb Majster Klepka 06.11.2018 19:11

Spolka akcyjna nie musi byc spolka notowana na gpw

K.A.T.
@Gdgdg 06.11.2018 21:30

Pewnie, że nie musi - dlaczego ta akurat musiała? No widać takie ciśnienie było...

Zostaw opinię o GetBack S.A. - Wrocław

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GetBack S.A.