GetBack S.A.

Adres: Powstańców śląskich 2-4, 53-333 Wrocław

NIP: 8992733884 KRS: 0000413997

GetBack S.A.
2 869 4346 5 1

Opinie o GetBack S.A.

Filtruj opinie po kryteriach:

przemysław
 Opinia

Drodzy getbackowicze. Wypłata jest jak zwykle na moim koncie, więc są odzyski. Będziemy informować i raportować. Chociaż zrezygnowałem, to zostałem. Co miałem powiedzieć, przeczytałem. Jak coś nowego się zadzieje, zawsze wam wkleję. Nie macie pojęcia, ile mam zajęcia. Ahoj.

Pomocna?
Tak5Nie33
K.A.T.
 Opinia
@przemysław 01.06.2019 15:28

Co to za bełkot? Nie mam pojęcia ile masz zajęcia (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak6Nie12
admin
 Opinia
@K.A.T. 01.06.2019 20:01

Każdy widzi, że nic nie rozumiesz, ale to twój problem - utkwiłeś na tym forum i usiłujesz się wypowiedzieć. Niestety podły admin wciąż usuwa większość tych przeinteligentnych komentarzy :)

Pomocna?
Tak19Nie1
K.A.T.
 Opinia
@admin 01.06.2019 22:20

Jak koń wygląda - każdy widzi. Problem, kto jest koniem...

Pomocna?
Tak1Nie4
Agata
 Opinia
@admin 01.06.2019 22:20

Jeśli zauważyłeś, że jakieś komentarze zostały usunięte, to musiały one w jakiś sposób naruszać regulamin GoWork.pl, z którym możesz się śmiało zapoznać: https://www.gowork.pl/regulamin Pamiętaj, że jest to wątek przeznaczony dla pracowników GetBack w celu dyskusji o warunkach zatrudnienia, jakie tam obowiązują. A więc jeśli masz coś powiedzenia na w/w temat, to serdecznie zapraszam. Wypadałoby zacząć jednak od pytania, czy w ogóle jesteś (bądź byłeś) pracownikiem tej firmy?

Pomocna?
Tak1Nie30

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
admin
 Opinia
@Agata 02.06.2019 11:35

A ty kim jesteś? Wypadałoby zacząć od przedstawienia się, zanim kogoś zaczyniesz wyptywać.. Zapoznałaś się śmiało z regulaminem? Serdecznie zapraszasz?? hahaha....

Pomocna?
Tak27Nie
getbeckowicze
 Opinia
@przemysław 01.06.2019 15:28

Bardzo dziękujemy Przemysławie, żeś aż tak się wysilił.

Pomocna?
Tak24Nie
K.A.T.
 Opinia
@admin 02.06.2019 18:24

Nick "admin" zapewne nieco podniósł twoje ego - następnym razem sięgnij do jeszcze wyższej półki :)

Pomocna?
Tak1Nie14
Mikołaj
 Opinia
@K.A.T. 02.06.2019 22:05

Ta wyższa półka, to ... radzieckim zwyczajem .... członek z ramienia wysunięty na czoło. Czekamy na kolejne chwalebne wieści w kierunku i na niwie zwalczania kułactwa.

Pomocna?
Tak2Nie4
admin
 Opinia
@K.A.T. 02.06.2019 22:05

Nick to nick, dobry człowieku. Musisz być mocno zakompleksiony, jeśli twoim zdaniem nick jest w stanie podnieść ego. Zastanów się jednak nad swoim pobytem na forum dla pracowników. Jakaś obsesja? Problem wydaje się poważny, wcinasz się pod każdy wątek, mając do powiedzenia niewiele... Nie szkoda ci czasu?

Pomocna?
Tak17Nie1
K.A.T.
 Opinia
@admin 04.06.2019 11:30

No to mnie oświeciłeś adminie niczym iluminati... Czas to pojęcie względne - dla GBK czas zatrzymał się w 16-17. 04.2018.

Pomocna?
Tak4Nie6
K.A.T.
 Opinia
@Mikołaj 03.06.2019 17:51

"Aluzju poniał". Pozdrawiam serdecznie i kłaniam się nisko. Jak wody przybędzie, to może i rym będzie. Lewackiemu bełkotowi mówimy stanowcze NIE :)

Pomocna?
TakNie4
przemysław
 Opinia
@getbeckowicze 02.06.2019 21:34

Nie ma sprawy, wkleiłem radośnie i jest oki, jak to mówią młodzieżowym językiem. Taki jestem spoko gościu, a do tego jaki fajny.

Pomocna?
Tak5Nie16
K.A.T.
 Opinia
@przemysław 06.06.2019 20:32

No ciacho jesteś :)

Pomocna?
Tak3Nie2
Wrocław
 Opinia
@przemysław 06.06.2019 20:32

Mówiąc młodzieżowym językiem, to z przemysława jest kawał wuja i tyle.

Pomocna?
Tak18Nie
K.A.T.
 Opinia
@Wrocław 09.06.2019 07:56

Fakt. Albo kawał (usunięte przez administratora) od siedmiu boleści. @admin - widzisz i nie grzmisz jak Zeus?

Pomocna?
Tak11Nie
Leszek
 Opinia
@admin 02.06.2019 18:24

Jesteś pracownikiem firmy? Udzielasz się w tym wątku, a osoby go odwiedzające szukają przede wszystkim informacji o warunkach pracy i obecnych rekrutacjach. Zachęcam Cię, żebyś napisał kilka słów na ten temat. Na stronie https://www.getbacksa.pl/kariera-getback/poznaj-getback jest sporo ofert pracy oraz informacje jak wygląda proces rekrutacyjny. Dajcie znać jeśli będziecie aplikować.

Pomocna?
TakNie21

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
admin
 Opinia
@Leszek 09.06.2019 14:17

Drogi Leszku! Do niedawna BYŁEM pracownikiem. Warunki pracy BYŁY ok. Nie mam wpływu na to, co BYŁO na stronie GB. Daj sobie spokój z aplikacją - jeśli szukasz pracy, to może nie warto szukać akurat w BYŁYM GB :) Serdecznie pozdrawiam i mam nadzieję, że napisałem zrozumiale:)

Pomocna?
Tak15Nie
Leszek
 Opinia

Właśnie chciałem złożyć aplikację to wyskakuje u mnie błąd, ciekawe jak u innych aplikujących. Czemu mnie wyzywasz, napisz jak wyglądają warunki pracy jaka płaca zamiast wyzwisk.

Pomocna?
TakNie9
Mikołaj
 Opinia
@Leszek 10.06.2019 17:43

Zawsze trzeba myśleć pozytywnie ! Może się uda ! Kasa do Getback płynie ! Właśnie media podają, że Kruk nabył od Getback wierzytelności na rynku rumuńskim. I to jest wiadomość ! Czekamy na informacje o wierzytelnościach na rynku mongolskim. Nadzieję trzeba mieć zawsze.

Pomocna?
Tak3Nie3
K.A.T.
 Opinia
@Leszek 10.06.2019 17:43

Jest plan "B". Możesz przesłać aplikację listem zwykłym via Poczta Polska. Satysfakcja gwarantowana i dasz zarobić PP! Kto by się tam przejmował jakimś błędem 404 :)

Pomocna?
Tak1Nie1
antywindykator
 Opinia
@K.A.T. 12.06.2019 19:30

a nie lepiej podesłać to gołębiem pocztowym? swoją drogą to kiedyś jedna z oszukańczych firemek w regulaminie dawała pozycję kosztów: wysyłka monitu gołębiem pocztowym 100 złotych

Pomocna?
Tak1Nie4
K.A.T.
 Opinia
@antywindykator 13.06.2019 11:10

Bardzo szanuje Cię Panie antywindykator (stricte - prawdziwy antywindykator), to jednak porównanie do gołębia pocztowego nie za bardzo przystaje, albowiem miałem swego czasu możliwość zobaczenia ile czasu, nafty i pszenicy kosztuje wychowanie i wyszkolenie takiego gołębia i trafia on bądź nie (jastrząb itp. itd.) pod jeden jedyny adres/lokalizację - teraz nawet już bardziej sportowo się do tego nie podchodzi, chociaż takich paru zbiedzonych bidulków uratowałem od niechybnej śmierci (miały obrączki z kodem). Dlatego pozwolę sobie tę metaforę przenieść na inny grunt, a mianowicie kwestię pism - te pisma (bo nie dokunenty) były masowo wyrzucane w zakorkowanych butelkach na bezkresny ocean niepewności... Z literatury wiadomo, że rozbitek taki list wysyłał (ciekawe skąd miał butelkę? o korek mniejsza z tym...) No ale taki list zawierał S.O.S. wezwanie o pomoc. Co zatem zawierały listy od GBK czy innych tego typu podmiotów gospodarczych? Masz zapłacić nam kasę , bo masz i jeszcze z tego powodu masz szczęście że takie anioły/dobre wujki nad tobą czuwają, co mają dużo siły w pysku niż w kwitach... Ale kwit to kwit... Masz "kwita". Hmm, to miała być bardziej epicka wersja pewnego YT-tubera z przypowieści o chłodnicy w samochodzie gdzieś w Kaliforni... C.D.N. ? :)

Pomocna?
Tak4Nie3
K.A.T.
 Opinia
@Mikołaj 11.06.2019 15:26

Też tak uważam. Ale negatywnie :) Hehe, nie obrażaj mongołów - Temudżyn (Czyngis-chan) stworzył kiedyś wielkie imperium... W całkiem nieodległej galaktyce :)

Pomocna?
TakNie1
przemysław
 Opinia
@K.A.T. 06.06.2019 20:40

Też tak myślę, że ciacho ze mnie niczego sobie. Bardzo przystojny i wyksztalcony. Odpoczywam nad wodą, bo się przepracowałem.

Pomocna?
Tak1Nie4
antywindykator
 Opinia
@K.A.T. 14.06.2019 20:02

a coś słyszałem takie nagranie, to chyba o tym mówisz :) generalnie to koleś popełnia pewne merytoryczne błędy, ale przy tym poziomie windykatorków to i tak wystarczy by zrobić z nich pośmiewisko i pokazać jak wpuszczają ludzi w kanał

Pomocna?
Tak6Nie2
K.A.T.
 Opinia
@przemysław 15.06.2019 08:19

Żebyś w narcyzm nie popadł i się w tej wodzie nie utopił - weź na wszelki wypadek w usta jednego obola, tak na wszelki wypadek oprócz polisy :)

Pomocna?
Tak2Nie
K.A.T.
 Opinia
@antywindykator 15.06.2019 16:05

No nie - firma korzysta z dobrych praktyk...., no znaczy na praktyce jest - znaczy PPU - czyli c;h'u;je muje dzikie węże :) Z mojej strony to wszystko :)

Pomocna?
Tak1Nie1
Dorota Zegarowska
 Opinia

Mnie już "załatwili". Komornik na koncie i tylna część ciała blada.

Pomocna?
Tak1Nie
Krzysztof
 Opinia
@Dorota Zegarowska 30.05.2019 14:24

Sprawdź czy pisma sądowe szły na prawidłowy adres. Robiłem w Bydgoszczy to wiem jakie przekręty były, byle tylko nakaz uzyskać.

Pomocna?
Tak5Nie3
July
 Opinia
@Krzysztof 04.06.2019 00:14

A mówiła Pani, że długo nie ma ? a teraz komornik, krd itp ?

Pomocna?
Tak1Nie2
K.A.T.
 Opinia
@July 06.06.2019 11:13

Wzięłaś ślub z panem Łabałbałem? No dobra stosunki koleżeńskie :) De gustibus non est disputandum...

Pomocna?
Tak4Nie4
antywindykator
 Opinia
@K.A.T. 06.06.2019 22:42

z "łabałbałem" nie podjął cieć wyzwania, nie rozumiem wstydził się i nie chciał wygrać zapłaty nieistniejącego długu dla swojego pana? ale może by spróbował z misiem colargolem? :)

Pomocna?
Tak3Nie
K.A.T.
 Opinia
@antywindykator 17.06.2019 14:38

Z misiem kolaborem jak już... :)

Pomocna?
Tak1Nie
prac
Nazwa działu: Windykacja
 Opinia

cc Wawa zakończyło działalność. Niby wszystko ok ale żal... Jak będę wspominać te lata w gb ? Wbrew pozorom, nie żałuję ich, było ciężko, nie zawsze miło, zdrowie padło ale dla takiej kasy było warto :)

Pomocna?
Tak47Nie1
antywindykator
 Opinia
@prac 14.05.2019 22:50

najnowszy raport getback. w ciągu roku pogłowie spadło o połowę, teraz zwolnienia grupowe 260 sztuk. ktoś jeszcze szuka roboty w tym bajzlu?

Pomocna?
Tak16Nie29
Były pracownik
Nazwa działu: Windykacja
 Opinia
@prac 14.05.2019 22:50

Jak to padło? Wszystkich zwolnili?:D

Pomocna?
Tak2Nie
K.A.T.
Nazwa działu: Windykacja
 Opinia
@prac 14.05.2019 22:50

(usunięte przez administratora) Zwłaszcza jak 75% długu się umarza, a te "wdowie" 25% też stoi pod wielkim znakiem zapytania, bo i z czego miałoby to być spłacone... To nic, że firma jest już wydmuszką -(usunięte przez administratora)końcu skromne "pieniążki" na utrzymanie zarządu i reszty kundelków jeszcze się znajdą.

Pomocna?
Tak6Nie25
K.A.T.
Nazwa działu: Windykacja
 Opinia
@antywindykator 16.05.2019 16:08

Poziom odzysków nie pokrywa kosztów działalności, ale na przysłowiowe "waciki" dla zarządu i reszty bajzlowych hrabiów jeszcze wystarczy... Zwolnienia grupowe? Taka sobie następna świeca dymna bonus od firmy - poczekajcie jeszcze trochę, "grupówki" są na lepszych zasadach (odprawy itp. itd.). PS. Co do roboty, to zawsze mogą się zatrudnić jacyś zdesperowani studenci niszowych kierunków w ramach praktyki :)

Pomocna?
Tak7Nie26
pracownik getback (jeszcze:)
Nazwa działu: Windykacja
 Opinia
@Były pracownik 16.05.2019 17:57

Tylko Lublin zostaje, Warszawa i Wrocław do likwidacji, dali wypowiedzenia (zwolnienia grupowe, odprawy, płatne wolne dni do końca wypowiedzenia, więc ok.) Nie wiem, co we Wrocku, ale w Wa-wie zostało kilku (usunięte przez administratora)do odstrzału na cc end administracja). Moim zdaniem i Lublin max 1 rok.

Pomocna?
Tak39Nie
Wro
Nazwa działu: Windykacja
 Opinia
@prac 14.05.2019 22:50

Cc Wrocław padlo jako pierwsze 30.04 oraz 6.05. Mimo zapewnienia,ze zwolnienia beda dopiero w maju...Szkoda W warszawie tez dostali informacje,ze zamkna ich na koniec maja a kwity otrzymali 14.05. Ludzie w ciazy,na urlopach macierzynskich dostali wypowiedzenie umowy albo przejście do Lublina. Kazdy rzuci dom,meza,zone i pojedzie z małym dzieckiem pracowac:) Lublin zostal,jest najtańszy w utrzymaniu,ale z najgorszymi negocjatorami takze powodzenia zycze w odzyskiwaniu należnosci na splate obligatoriuszy...Kazdego i tak zwolnia,firma stopniowo bedzie sprzedawac aktywa wiec co zostanie do dzwonienia?mandaty przedawnione sa teraz,sprawy z 1990 roku wiec naprawde wspolczuje tym co zostali.

Pomocna?
Tak43Nie
jaja kwadratowe
Nazwa działu: Windykacja
 Opinia
@Wro 17.05.2019 15:41

W Lublinie płacą ludziom połowę tego yco w Warszawie, rzeczywiście jest tam niski poziom, szczególnie jednej pani z duńskim nazwiskiem :)) Wtajemniczeni wiedzą:) Jej poziom jest poniżej krytyki i niestety ma przyzwolenie na swoją indolencję. Cóż, niech tam pchają te taczki obłędu...Zostały najgorsze sprawy, nawet taki prostak jak antywindykator sobie z nimi poradzi.

Pomocna?
Tak30Nie
Leszek
 Opinia
@Wro 17.05.2019 15:41

Podajesz informacje o zamknięciu działalności firmy we Wrocławiu i w Warszawie. Czy oddział w Lublinie będzie nadal prosperował i przyjmował pracowników? Na stronie https://www.getbacksa.pl/kariera-getback/poznaj-getback nie ma o tym żadnych informacji. Firma nadal zachęca do rekrutacji i oferuje szeroki zakres benefitów. Czy osoby, które przejdą do Lublina mają zapewnioną pracę? Na jakie stanowisko obecnie GetBack rekrutuje osoby? Podziel się proszę swoim doświadczeniem.

Pomocna?
TakNie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
antywindykator
 Opinia
@Leszek 25.05.2019 11:24

opierasz się na stronie www? przecież tam jest kompletny bajzel, jedynie obowiązkowe komunikaty wrzucają na bieżąco. zwolnienia grupowe i rekrutują? sprzeczność wewnętrzna.

Pomocna?
Tak12Nie15
Ssijta
 Opinia
@antywindykator 25.05.2019 13:35

Antywindykator przyjedź do Lublina bo jak widzisz masz ostatni moment żeby jeszcze possać komuś z Twojej ulubionej firmy ;)

Pomocna?
Tak21Nie5
6
K.A.T.
 Opinia
@Ssijta 26.05.2019 21:34

Hehe, dobry żart tynfa wart :) IMHO szkoda na bilet, no chyba żeby się jakiś magiczny inwestor niczym pajacyk z pudełka znalazł... Howgh!

Pomocna?
TakNie6
obserwator
 Opinia
@antywindykator 16.05.2019 16:08

Zajmij się lepiej swoim pogłowiem roztropku. Że też chce ci się jeszcze bronić patoli.....

Pomocna?
Tak13Nie7
maj
 Opinia
@Wro 17.05.2019 15:41

Niestety, odzyski na cc w Lublinie mówią wiele... I nie są to optymistyczne prognozy.

Pomocna?
Tak13Nie1
Krzysztof
 Opinia
@obserwator 30.05.2019 13:22

Patologią śmiało można nazwać tę firmę. Najwłaściwsze określenie pasujące do kierowników i dyrektorów, którzy nic nie robili poza destrukcją. Robiłem w Bydgoszczy i wiem jak się ten biznes kręcił na oszukanych ludziach.

Pomocna?
Tak5Nie
obserwator
 Opinia

Tak, tak. A ty i klienci to porządni ludzie..... Rewelacja :) Gdybyś umiał prosto i jasno napisać (spokojnie, bez inwektyw - jak przystało na osobę na poziomie, a nie językiem patolków) - dlaczego ci porządni ludzie nie umieją zgłosić zawiadomienia o przestępstwie? Przecież to oczywiste, że próbę wyłudzenia należy natychmiast zgłosić odpowiednim organom?? Serdecznie pozdrawiam uroczego rozmówcę:)))))

Pomocna?
Tak3Nie
antywindykator
 Opinia
@obserwator 13.06.2019 14:00

a co tu znowu za cenzura jak za komuny? raz jeszcze więc zapytam: jest dług czy go nie ma, skoro getback pozywa mojego klienta, a po sprzeciwie ucieka z sądu aż się kurzy cofając pozew?

Pomocna?
TakNie1
klient
 Opinia
@obserwator 13.06.2019 14:00

Jakby on byl dobra clowieka, to to tak, jakby ja nie byl dobra clowieka. On dobra clowieka dla klienta co go oskubac. On nic innego nie umiec, to z niego dobra clowieka i ja mu dac 500 zloty.

Pomocna?
Tak3Nie
klient
 Opinia
@obserwator 13.06.2019 14:00

On dobra clowieka, jak dostanie 500 to jest usmiechniety.

Pomocna?
Tak3Nie
K.A.T.
 Opinia
@klient 14.06.2019 09:26

Kali lubieć dobre Mzimu, jak Kali kraść krowy, to dobre jest - ale jak Kalemu ukraść krowy, to nie dobrze - oj bardzo nie dobrze :)

Pomocna?
Tak1Nie
Terlik Wiesiek
 Opinia

Szanowni i zacni pracownicy firmy Getback! Proszę ja przyjąć wyrazy mojego gorącego poparcia na wasze działania i ciężkom pracę żeby zdobyć pieniądze od tych zlodziejaszków co nabrali pożyczek i nie spłacajom żeby potem pisać jak to oni pokrzywdzeni i gnembieni są przez windykację. Mam ja obligacje Getback i wierzę że dostanę wszystkie swoje piniądze bo ta firma i wy sami jesteście uczciwi tylko dłużniki pierońskie płacić nie chcom i jeszcze ta kasta sędziowska wydaje wyroki że się nie nalezy dla Getback (usunięte przez administratora) w togach ta (usunięte przez administratora) przecież windykacja sobie tego nie wymyśliła długu bo jakby długu nie było to do sądu by nie szli ja to wiem i was popieram żeby ście pokazali tym dłużnikom że nie bądą się śmiali wkułak i nieoddawali pożyczonych piniendzy bo my uczciwi cierpimy, nie pożyczaj to windykacja nie przyjdzie. Jobym takiego buca mu pokazał co oddawać piniendzy nie chce waszej firmie, a pała i paralizator! Jak można wam jakoś pomuc to jo jest chętny i proszę o kontakt. Terlik Wiesiek

Pomocna?
Tak3Nie
Dorota Zegarowska
 Opinia
@Terlik Wiesiek 30.05.2019 01:26

Proponuję nauczyć się pisowni, ortografii i interpunkcji.

Pomocna?
TakNie
Krzysztof
 Opinia
@Terlik Wiesiek 30.05.2019 01:26

Stałeś się idolem byłych pracowników Getback.

Pomocna?
TakNie
antywindykator
 Opinia
@Terlik Wiesiek 30.05.2019 01:26

wiesiu, zakładaj gacie spidermana, na to pelerynę supermana, bierz tę pałę z paralizatorem i leć na pomoc bo odzyski spadajOM :)

Pomocna?
TakNie
Dorota Zegarowska
Nazwa działu: Windykacja
 Opinia

Pracownicy firmy Getback S.A. wydzwaniają do mnie codziennie niemal nieraz po kilka razy dziennie wmawiając mi jakiś dług wobec Credit Agricole. Od kilku lat tak wydzwaniają. Dzisiaj zadzwonili do mnie mówiąc, że w mojej sprawie zapadł już wyrok sądowy i że wyrok jest prawomocny. To jest zastraszanie. Doprowadzają mnie do myśli samobójczych.

Pomocna?
Tak4Nie56
Polu
 Opinia
@Dorota Zegarowska 03.04.2019 14:55

Aha

Pomocna?
Tak4Nie4
antywindykator
 Opinia
@Dorota Zegarowska 03.04.2019 14:55

wmawiają ci jakiś dług, a ty masz myśli samobójcze z powodu czegoś czego nie ma? zablokuj numer i nie kreuj sobie nieistniejących problemów na siłę.

Pomocna?
Tak6Nie39
K.A.T.
 Opinia
@Dorota Zegarowska 03.04.2019 14:55

Po pierwsze - przebijmy się przez ten lewacki bełkot w sieci :) Jak dla mnie czyli IMO nie jest niczym wartym zainteresowania. Dalsze popierdółki proszę sobie wszystkim darować :) Hehe, prima aprilis już był....

Pomocna?
Tak2Nie32
July
 Opinia
@Dorota Zegarowska 03.04.2019 14:55

Jeżeli prawomocny to bedzie zaraz komornik. Credit agricole to dawny Lukas Bank.

Pomocna?
Tak26Nie
Jarek
 Opinia
@July 05.04.2019 19:45

Gdzie jest klauzula wykonalności ?

Pomocna?
TakNie
K.A.T.
 Opinia
@July 05.04.2019 19:45

Nie strasz, nie strasz bo się(usunięte przez administratora). Pozywanie pozywaniem OK., problem postępowania klauzulowego - niby formalność, ale...

Pomocna?
TakNie26
K.A.T.
 Opinia

Tam jeszcze może jakieś aktywa się jeszcze znajdują, może.... IMO wszystko wskazuje hipotetycznie, że jak faktycznie syndyk wkroczy zastanie "zero" :)

Pomocna?
Tak1Nie24
Mikołaj
 Opinia
@K.A.T. 06.04.2019 17:40

Wtedy może nastąpić rwanie fantów jak przy wyprowadzce armii radzieckiej :)

Pomocna?
Tak2Nie12

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
K.A.T.
 Opinia
@Mikołaj 06.04.2019 18:36

Taki scenariusz oczywiście jest możliwy, ale tylko w wyobraźni bardziej fiction niż science. Hehe, trochę prowokujesz ale zaręczam, że żadnej "anarchii" post sowieckiej nie będzie. To był i jest nieźle uszyty garnitur - skrojony na miarę żeby skroić, niczym szata Dejaniry.

Pomocna?
Tak2Nie16
Mikołaj
 Opinia
@K.A.T. 07.04.2019 07:09

Tego wdzianka nie zazdroszczę. Myślę jednak, że tej firmie bliższa jest leninowska maksyma w myśl której "grab zagrabione". Jak pojawi się syndyk, to nawet zegar ze ściany też się przyda. Historia zna wiele przykładów bez potrzeby powoływania się na mity greckie. Jakoś Dejaniry w tym towarzystwie nie dostrzegam. Jeżeli się mylę to przepraszam.

Pomocna?
Tak1Nie12
K.A.T.
 Opinia
@Mikołaj 07.04.2019 15:31

Pomijając mity greckie, śmiem twierdzić że to Matrix. Każdy ma prawo się mylić, nie myli się ten kto nic nie robi.

Pomocna?
TakNie15

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
mussanka
 Opinia
@Dorota Zegarowska 03.04.2019 14:55

Pewnie zapadł, nie zastraszają tylko informują. Długi należy spłacać, a z windykacją współpracować żeby nie doprowadzać do takich sytuacji.

Pomocna?
Tak20Nie7
antywindykator
 Opinia
@mussanka 07.04.2019 18:55

wątpię żeby jakiś wyrok zapadł skoro nie kasy na wpisy, tak od roku i sprawy nie idą do sądu. nawet podobno jeszcze brysikowi wiszą za zastępstwa. długi nalezy spłacać ale te ZASADNE, żadne urojone czy wyłudzenia. taką windykację jak getback to się w sądzie goni, a nie rozmawia.

Pomocna?
Tak5Nie23
getback.pl
 Opinia
@antywindykator 08.04.2019 17:08

Niestrawne się robi to twoje pieprzenie. Nie ma kasy?? Bredzisz człowieku, do tego wprowadzasz w błąd osoby zadłużone. Potem jest komornik i rwanie włosów z głowy"oj, dlaczego"?? A mi to zwisa:) jak nie chciało się płacić i czekało na komornika, a do tego słucha ktoś twoich rad, to się potem wychodzi jak Zabłocki na mydle.

Pomocna?
Tak29Nie7
antywindykator
 Opinia
@getback.pl 08.04.2019 22:56

a co, jest kasa? znalazła się? świetne info - no to oddajcie obligatariuszom ukradzione pieniądze! "jak nie chciało się płacić i czekało na komornika"... poczytaj uważnie pajacu - czy ja mówię że nie nalezy płacić tylko czekać na komornika? ja mówię wyraźnie: nie płacimy jakichś urojonych długów i prób wyłudzeń, zaś sprawę rozwiązujemy na drodze sądowej jeśli tam trafi. jak zabłocki na mydle to wychodzą ludzie, co się dają nabierać na te nachalne żebranie. getbackowy trollu, zamilknij i zrób wszystko aby oddać ludziom ukradzione pieniądze.

Pomocna?
Tak8Nie26
K.A.T.
 Opinia
@antywindykator 09.04.2019 00:45

Kasy nie ma i raczej nie będzie. Kometa getback.sra opuszcza nasz układ... słoneczny :)

Pomocna?
Tak4Nie19
K.A.T.
 Opinia
@getback.pl 08.04.2019 22:56

A tak a'propos - prze lubię takie teksty. Niestety trącą zdechłą myszą. Ciekawa sprawa, getback.sra nie istnieje w liście KPF (nie mylić z KNF). Adios caudios - Howgh!

Pomocna?
Tak3Nie20
K.A.T.
 Opinia
@getback.pl 08.04.2019 22:56

cit. Państwo polskie istnieje teoretycznie, praktycznie nie istnieje", pewni funkcjonariusze "mają syndrom sztokholmski", Polskie Inwestycje Rozwojowe - flagowy projekt rządu D.T. - to (usunięte przez administratora),w sumie, Polacy "mają w (usunięte przez administratora) orliki i autostrady". A co to jest getsrak? Świerzb czy świerzop? :) Dobry układ nie jest zły...

Pomocna?
TakNie15
El Condor Pasa
 Opinia
@getback.pl 08.04.2019 22:56

El Condor Pasa

Pomocna?
TakNie
jaja kwadratowe
Nazwa działu: Windykacja
 Opinia
@antywindykator 09.04.2019 00:45

To ty zrób wszystko, podobno jesteś super skuteczny!! No dawaj, wygraj sprawy! Szkoda ci naprawdę tych "biednych okradzionych". A kto ich okradł? Padli ofiarą własnej pazerności. Wystarczyło pomyśleć, zamiast teraz się użalać, że nic nie wiedzieli i ich naciągnęli. Koń by się uśmiał.

Pomocna?
Tak13Nie1
K.A.T.
Nazwa działu: Windykacja
 Opinia
@jaja kwadratowe 21.05.2019 20:36

Chcesz usłyszeć wycie psa? Idź na koncert getsrak s.a.... Hehe, koń się uśmiał :)

Pomocna?
TakNie10
przeciwnik pasożytów
 Opinia

Tiaaaa, ona niby nic nie wie i ma myśli samobójcze, najtańsza wymówka tych uczciwych i poczciwych. Dziwny zbieg okoliczności, że innych długów też od groma, a poczciwina dalej udaje, że nie pamięta. Taki mały szantażyk, że się obwiesi albo tabletek nałyka. Pamiętam jedną, co nawet sama mówić nie mogła, bo taka słaba po lekach, za to konkubent wydzierał się i cwaniakował w jej imieniu, a ona nagle odzyskałą głos i też się wydzierała. Cała wieś zna ją z tego, że nic nie może, tylko pożyczać umie oraz płakać o zapomogi. Człowiek, który pracuje, ma na spłatę i nie biadoli, że trzeba oddać. No cóż, lepiej nie komentować ludzi bez honoru.

Pomocna?
Tak4Nie1
terenowyyy
Nazwa działu: Windykacja
 Opinia

Ładnie pozwalniali na Północy, zamiast trenerów kaci, z zaskoczenia w terenie w czasie pracy. Obiecali że nas grupówka nie obejmie i dotrzymali słowa zwolnili wcześniej bez pieniędzy dodatkowych. Ta firma to farsa, a niektórzy ludzie śmieszni, chyba nie zdają sobie sprawy że później gdzieś będą pracować i karma wróci...

Pomocna?
Tak19Nie4
Ram
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@terenowyyy 16.05.2019 22:08

A jak mieli zwalniać? Mieli Cię na obiad zaprosić do centrali? Widać jakim nijakim byłeś pracownikiem bez myślenia .

Pomocna?
Tak5Nie17
zadowolona :)
 Opinia

Hahaha - znalazł się uczciwy obrońca zadłużonych (usunięte przez administratora) Broń ich dalej, doskonale wiesz, że ich długi (jak najbardziej zasadne - panie faryzeuszu) są włąsnością funduszy. Co do potraktowania, nikt nie płacze. Pod koniec pracy zauważyłam, że zaczynają płakać dłużnicy, których już getback nie obsługuje. Nagle dzwonili i użalali się, że dzwoni inna firma w imieniu wierzyciela. Co ja na to? Hahaha :)))) Mam już nową pracę, dobry pracownik nie ma z tym problemu - kołeczku :))) Do tego mam odprawę i wolne od pracy:))

Pomocna?
Tak17Nie10
K.A.T.
Nazwa działu: Windykacja
 Opinia
@zadowolona :) 17.05.2019 17:15

Od faryzeuszy wyzywasz będąc wyrafinowanym hipokrytom. Trochę dystansu i skromności w wypowiedzi. Wolne od pracy? Żeby się tam od tego w pewnej części ciała coś nie poprzewracało :)

Pomocna?
Tak4Nie15
zadowolona :)
Nazwa działu: Windykacja
 Opinia

Milionerze od siedmiu boleści:) To ciekawe, że nie potrafisz zrozumieć prostej wypowiedzi, więc daruję sobie wyjaśnienia, bo i tak nie pojmiesz. Daruję też sobie dalszą konwersację, bo nie ma z kim gadać:) Nie ten poziom... Życzę dalszych wygranych, ale się dorobisz, hahahhaha....

Pomocna?
Tak17Nie4
K.A.T.
Nazwa działu: Windykacja
 Opinia
@zadowolona :) 19.05.2019 15:14

Prostej wypowiedzi? Ja bym nazwał to IMO prostacką. No ale nie ten poziom, szlachta nie pracuje - ma wolne od pracy. I niech tak zostanie.

Pomocna?
Tak3Nie14
Jarek
Nazwa działu: Windykacja
 Opinia
@K.A.T. 20.05.2019 08:15

Szlachta ? Poważnie ?

Pomocna?
Tak1Nie2
K.A.T.
Nazwa działu: Windykacja
 Opinia
@Jarek 20.05.2019 15:36

Powaga, poważność to IMO ostatnia rzecz w jakiej można to ująć - ale show must go on... Howgh!

Pomocna?
Tak2Nie8
masakra
 Opinia

Co tu się dzieje i o co chodzi. Myślałem że to forum dla pracowników i tych co się starają o pracę. Ale czytam szaleństwo :0 . Wiem że firma ma poważne kłopoty. Ale po postach widzę, że pytań nie mam co zadawać. Bo tutaj chyba żadnego pracownika nie znajdę. Widzę wiele postów wierszem pisanych. Po przeczytaniu tego gó......a wiosek jest jeden. Jak się chcesz dowiedzieć coś o firmie windykacyjnej to nie na forum pełnym obrażonych dłużników i akcjonariuszy którzy stracili pieniądze (generalnie to współczuję, gdybym stracił dorobek życia pewnie też bym się tak zachowywał). Ten jad ma wam w czymś pomóc? Wnioskuję że chcecie aby ta firma upadła. Ale pewnie wtedy wchłonie ją konkurencja i długi raczej nie przepadną a akcjonariusze pewnie stracą. Może ktoś mi odpowie o co dokładnie Wam chodzi.

Pomocna?
Tak34Nie4
K.A.T.
 Opinia
@masakra 20.03.2019 20:41

O co kaman? Śpiący królewicz? Hehe, może @antywindykator jeszcze raz się wypowie, choć pierdylion razy powtarza i powtarzał aż mu się płyta zacięła przez klony :) ...

Pomocna?
Tak3Nie21

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
masakra
 Opinia
@K.A.T. 20.03.2019 21:00

Co to za bełkot. Mam przeczytać. Milion postów z całego roku żeby rozeznać się w temacie. Zadałem proste pytanie na forum. Spodziewam się prostej odpowiedzi. Przeczytałem parę twoich postów wstecz. Albo masz bardzo poważne problemy z sobą, albo i tutaj prawie jestem pewny - ILE CI PŁACI KONKURENCJA ZA TAKIE POSTY. Pewnie chcą przejąć firmę za grosze. Antywindykator jeżeli możesz to proszę cię o jakąś normalną odpowiedź. Kat zasugerował że jesteś rozeznany w tenacie

Pomocna?
Tak4Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
antywindykator
 Opinia
@masakra 21.03.2019 09:13

kto chce przejąć firmę bez majątku, za to z długiem 1,7-3,5 mld (w zależności od wyniku układu)? ta spółka robiła za narzędzie do wyprowadzenia pieniędzy, teraz już nie jest do niczego potrzebna. chcący pracować w normalnej windykacji niech szukają innego adresu.

Pomocna?
Tak10Nie29
masakra
 Opinia
@antywindykator 22.03.2019 12:32

Dzięki za konkretną odpowiedź. To mi wystarczy. Dodam tylko że nikt na pewno jej nie przejmie w dosłownym tego słowa znaczeniu. Znajdą się inne firmy windykacyjne które kupią to co jest wartościowe w dobrej cenie czyli portfele (to co ściągają od dłużników). Kto wie może dlatego jest tyle szajsu na tym forum aby firma była maksymalnie dorżnięta wizerunkowo. W tedy cena maleje. (usunięte przez administratora) Dłużnicy bedą dalej "obsługiwani" w nowych firmach, a nowe firmy dorzucą swoje "koszty " do długu - a więc dłużnicy też stracą. I w tym przypadku twój post faktycznie ma sens i daje do myślenia. Stracą na tym niewinni. @antywind... Jeszcze raz dziękuję za odpowiedź. Ps. Moim zadniem im bardziej firma jest gnojona z każdej strony tym gorzej dla akcjonariuszy i dłuzników. Z mojej strony wątek zamykam.

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
antywindykator
 Opinia
@masakra 22.03.2019 14:24

nikt nic nie będzie kupował, może HOIST łyknie trochę tego śmiecia ale moim zdaniem to tylko jakaś ustawka (miał już kupować całość, ale tuż przed głosowaniem nad układem się rozmyślił...). smaczku dodaje fakt, że sąd w tym teatrzyku zobowiązał nabywcę aktywów getback do złozenia depozytu 30 mln zł. do kasy sądu nic nie wpłynęło, tymczasem HOIST oglosił że depozyt złozono u notariusza hahaha. jakoś kruk czy inni więksi nawet nie złożyli oferty. te portfele są bez wartości - zdązyły się w większości przedawnić. w dodatku brakuje kwitów, no i te karuzele w cesjach... to wcale nie ułatwia dochodzenia roszczenia w sądzie, zresztą getback nie ma nawet kasy na opłaty od pozwów. w razie upadłości sytuacja dłużników nic się nie zmieni, a wręcz poprawi bo w tym bałaganie zanim sie syndyk połapie to trochę czasu minie, sprawy się pogubią itd. żadne firmy, nawet jak kto to kupi od syndyka, nie dorzucą swoich kosztów i żaden dłużnik niczego nie straci. można wmawiać szukając frajera i straszyć, że dodatkowe koszty to nawet 1 mln zł tylko co z tego jak i tak sąd tego nie klepnie (żadnych "kosztów dodatkowych windykacji" nie klepnie). aktualne wpływy getback to niemal wyłącznie egzekucje komornicze gdzie kupiono sprawy z nakazami/wyrokami i ludzie nie skarżyli nadania klauzuli. to ułamek finansowych potrzeb spółki, ponieważ miesięczne odzyski i tak są mniejsze od kosztów działalności.

Pomocna?
Tak13Nie26
MASAKRA
 Opinia
@antywindykator 22.03.2019 16:00

Grubo :( Może chociaż dłużnicy nie stracą.

Pomocna?
Tak3Nie
K.A.T.
 Opinia
@MASAKRA 22.03.2019 17:07

Problem w tym, że kto jest tak naprawdę "dłużnikiem" i dłużnikiem. No ale, to temat i wątek na inne forum.

Pomocna?
Tak2Nie17
Mikołaj
 Opinia
@K.A.T. 22.03.2019 18:14

W tym teatrze role są podzielone. Jedni są dłużnikami, a inni wierzycielami. Reżyser o nazwisku SŁUP do oklasków nie wyszedł. Standing ovation trwa. W czym tkwi problem ? Może to sam system jest wadliwy ? Chociażby taki art. 505 kpc. Pomógł w czymś, czy umocnił patologię ? Rzecz do dyskusji. Widziałem pozwy w których (firma Best) powoływano się na nie istniejące umowy. Zapadały orzeczenia. Wszystko praktycznie "na gębę". I co ? To jest normalne ? Ilu ludzi dało się (bez złej woli) wkręcić i przeoczyli termin ? W niektórych mediach ciągle można usłyszeć o zaufaniu obywatela do Państwa. I co ? Jest? Śmiem wątpić, a o badaniach opinii publicznej w zakresie zaufania do wymiaru sprawiedliwości nawet nie wspomnę, bo to o "mowę nienawiści" trąca.

Pomocna?
Tak2Nie16
K.A.T.
 Opinia
@Mikołaj 22.03.2019 18:41

No cóż Sz. @Mikołaju - cit. "Prawdziwa cnota, krytyk się nie boi!". A mowa nienawiści? No widać, słychać i czuć... ale też dziel i rządź ma dalej znaczenie.

Pomocna?
Tak2Nie14

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
K.A.T.
 Opinia
@antywindykator 22.03.2019 16:00

No, ale wszystko będzie cacy... Jak to mówi klasyk - wszystko się kiedyś ułoży, dwa metry pod ziemią :)

Pomocna?
Tak2Nie18
Dorota
 Opinia
@masakra 20.03.2019 20:41

Facet, a ile ci Getback za te wypociny płaci?

Pomocna?
Tak1Nie22
K.A.T.
 Opinia
@Dorota 24.03.2019 06:08

Zapewne w bananach chiquita... Chociaż gruszki na wierzbie, czy jabłka na sośnie - są równie dobrą walutą tej organizacji :)

Pomocna?
Tak2Nie13
masakra
 Opinia
@Dorota 24.03.2019 06:08

Czytałaś moje posty? Czytaj ze zrozumieniem. A bełkot @K.A.T to już inna historia.

Pomocna?
Tak15Nie1
K.A.T.
 Opinia
@masakra 27.03.2019 15:18

Kiedyś prezydent odpowiadał przed Bogiem i historią - ciekawe czego więcej potrzeba tobie i temu tworowi :)

Pomocna?
Tak1Nie7
XXX-men
Nazwa działu: Windykacja
 Opinia
@masakra 22.03.2019 14:24

Jak Ty myślisz, że inwestorzy czytają gowork i na podstawie sfrustrowanego antywindykatora i jego opinii dokonują decyzji inwestycyjnej to jesteś MISZCZ nad MISZCZE. Myślisz, że pisząc swoje wypociny dorżniesz firmę Buhaha. Wciągnij gila, przełknij weź wiaderko, łopatkę i idź do piaskownicy.

Pomocna?
Tak1Nie8
Dorota Zegarowska
 Opinia
@K.A.T. 22.03.2019 21:45

Nie umieją państwo nawet pisać po polsku. ZASADY INTERPUNKCJI SIĘ KŁANIAJĄ - te z podstawówki.

Pomocna?
Tak3Nie
1984
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@masakra 20.03.2019 20:41

Oni dokładnie sami nie wiedzą, o co chodzi. Im większy frustrat (patrz "antywindykator") tym bardziej pluje. Obilgatariusze tu nie piszą, to dłużnicy. Plują, bluźnią i zadłużają się coraz bardziej. Taka karma:)

Pomocna?
Tak10Nie12
1984
Nazwa działu: Windykacja
 Opinia

Nie, nie boję się, panie "inteligentny inaczej". Dłużników widzę tutaj i w pracy :) W pracy różnie, jedni to normalni ludzie, najczęściej wykształceni i zdający sobie sprawę ze swojej sytuacji, zorientowani w procedurach, jednym słowem ludzie na poziomie. Zdecydowana większość to "pincet plus", czyli "dawali - to brali, płacić ni ma z czego, im się należy bo ni ma roboty, a przecież narobili dzieci i ich dzieci też narobią dzieci", oraz emeryci multidłużnicy (nabrali kredytów i niech komornik ściąga, co im zależy, haha). I tacy widzą wybawienie w upadku getbacku. Jakże teraz zdziwieni, że przy tym upadku ich długi trafiły do innych firm obsługująch fundusze. Jakże zdziwieni, że getback przy tym upadku nadal kieruje sprawy do komornika. I jakże wściekli, że komornik ma z czego ściągnąć, a przecież im się należało. Broń ich dalej, wszak jesteś jednym z nich.

Pomocna?
Tak12Nie11
1984
Nazwa działu: Windykacja
 Opinia

Sam sobie wystawiasz świadectwo poziomem wypowiedzi - od razu widać, że pisze to sfrustrowany, niedouczony prymityw.

Pomocna?
Tak10Nie11
Leszek
 Opinia

Wasze ostatnie wpisy dotyczą przede wszystkim sytuacji, w której znalazła się obecnie firma GetBack. Jednak mimo wszystko przypominam, iż jest to wątek poświęcony opiniom o firmie jako pracodawcy. Czy ktoś z Was pracuje obecnie w tej firmie? Może wypowiedzą się osoby, które wcześniej tam pracowały i opiszą, jak ostatnie sytuacje związane z tą firmą wpłynęły na pracę w tym miejscu? Chętnie dowiem się coś na ten temat.

Pomocna?
Tak4Nie
Okularnica psotnica
 Opinia

zrobię Pani badanie tak jak robię je dziewicom. Może tak być? - tak oczywiście ja się dostosuję Panie doktorze. Mężczyzna poruszał delikatnie palcem w środku po czym powiedział że mogę ubrać bieliznę. Teraz zbadam Pani piersi proszę usiąć na tamtym łóżku. Zrobiłam co kazał , wstając zauważyłam że mu po prostu stanął przez co podniecił mnie jeszcze bardziej. Wziął krzesło i usiadł na wprost mnie. - musi Pani zdjąć koszulkę i biustonosz - powiedział cały czas na mnie patrząc. Wstałam ponieważ chciałam się schować ale nie mogłam przejść bo lekarz zablokował mi przejście kolanem. - wiem że Ci się podobam . Widziałem jak na mnie patrzysz. Podniecam Cię i chciałabyś to zrobić ze mną tu i teraz. Powiedz słowo a przestanę się chamować. Usiadłam ponownie. Oblizałam wargi i przełknęłam ślinę. - no to inaczej w takim razie. Bardzo mi się podobasz i teraz to Ty wiesz że mam na Ciebie ochotę , widzę że się wstydzisz , ale wiem że tego chcesz. Powiedz słowo a przestanę. Mężczyzna zaczął rozpinać mi bluzkę. Ściągnął ją szybkim ruchem. Po czym ściągnął swoją. Jednym szybkim ruchem pozbył się mojego stanika i uwolnił moje piersi. Zbliżył się do mnie i zaczął mnie całować. Ściągnął sobie spodnie i posadził mnie sobie na kolanach. Całowaliśmy się bardzo namiętnie on dotykał moich pośladków. Był jednocześnie stanowczy a jednocześnie delikatny. Wstał w sumie jego penis też już był sztywny i to bardzo. - powiem tak perełko jak ktoś robi mi loda to jest bardzo przyjemne ale jak ja robię komuś minetkę. Ojj uwielbiam to. Położył mnie na łóżku lekarskim i ściągnął jednym ruchem majtki. Rozszeżył mi nogi po czym zaczął całować wewnętrzną stronę ud. Drugą ręką zaczął bawić się moimi piersiami najpierw jedną potem drugą. Dobrał się do mojej małej zaczął ją lizać i ssać łechtaczkę. Wsadził mi palca w muszelkę i zaczął go wkładać i wyciągać. -ohhhh - zaczęłam jęczeć -mmmm - przygryzłam dolną wargę. - wybacz ale ja nie mogę już wytrzymać te twoje dźwięki doprowadzają mnie do szału. Ściągnął swoje bokserki i włożył mi swojego penisa w szparkę. Zaczął mnie posuwac. Bawił się dodatkowo piersiami. I zaczął mnie całować. Objęłam go nogami. On ruszał się szybciej i szybciej. Wziął mnie na ręce i położył się na ziemi. - wskakuj maleńka - zaśmiał się. Wskoczyłam na niego z miłą chęcią. Miał na prawdę ladnego penisa z resztą cały był boski . Jego penis wszedł we mnie jak w mało. Zaczęłam go ujeżdżać. On drażnił mi (usunięte przez administratora) . Nachyliłam się on zaś zaczął ssać jednego i potem drugiego. Czułam zbliżający się orgazm i czulam jak jemu pulsuje penis więc zaczęłam skakać jak na koniu. - ohhhhh ahhh ! Krzyczałam już z przyjemności Doszliśmy razem. On spuścił sie we mnie. Sperma wyciekła mi z mojej małej. -Mmmmmm - zamruczałam. Nie mogłam złapać oddechu i opadłam z sił. - jesteś bardzo atrakcyjna , musimy to koniecznie powtórzyć. Uśmiechnęłam się do niego - dziękuję Ty mi się tez podobasz i to bardzo. Wymieniliśmy się numerami telefonu i zobaczymy jak się dalej potoczy wszystko.

Cialis
 Opinia
@Okularnica psotnica 16.03.2019 23:20

Ciurala, ciurala weż mojego siurala, dziewczyno za pół stówy to ja chce bez gumy :) cit. "Koniec i bomba A kto czytał, ten trąba! W. G."

Pomocna?
Tak2Nie20
2
Joanna
 Opinia
@Okularnica psotnica 16.03.2019 23:20

Czytając powyższy tekst zadaję sobie pytanie:czy napewno są to opinie o Getbacku czy to wyznania seksualne.Komuś się chyba pomyliły strony i portale.Jeżeli w dziale opinie o firmie windykacyjnej pojawiają się takie teksty to coś jest nie halo.Mam nadzieję że to jakiś głupi żart

Pomocna?
Tak2Nie11

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
K.A.T.
 Opinia
@Joanna 21.03.2019 21:32

A to jest firma windykacyjna? Czy głupi żart?

Pomocna?
Tak7Nie14
Joanna
 Rekomendacja
@Okularnica psotnica 16.03.2019 23:20

Czytając powyższy tekst nasuwa mi się kilka pytań:czy ty koleżanko nie pomyliłąś strony erotycznej ze stroną opinie getback.Po drugie pytanie do administratora goworka:jak wam nie wstyd zamieszczać takie teksty.Czy one należą do opinii

Pomocna?
Tak2Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak14Nie7
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dorotka zjadła kotka
 Opinia

Fajne

Pomocna?
Tak4Nie8
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Calineczka
 Opinia

Mokra się zrobiłam takie to słodkie

Ostra Aga z CC
 Opinia

Też bym tak chciała

Pomocna?
Tak10Nie7
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Substytutka
 Opinia
@Ostra Aga z CC 16.03.2019 12:41

Ja z tobą

Pomocna?
Tak4Nie8
1
Okularnica psotnica
 Opinia
@Substytutka 16.03.2019 13:06

Mogę też?

Pomocna?
Tak1Nie5
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Smirnoff
 Opinia
@Okularnica psotnica 16.03.2019 15:41

Zapraszam gorąco.

Pomocna?
Tak1Nie5
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
K.A.T.
 Opinia
@Smirnoff 16.03.2019 18:13

Pan dialer zaprasza... wbija ostre numery i numerki na boxie!

Pomocna?
Tak2Nie10
Dorotka zjadła kotka
 Opinia

Kto z nas tych lat nie pomni, gdy, młode pacholę, Ze strzelbą na ramieniu świszcząc szedł na pole, Gdzie żaden wał, płot żaden nogi nie utrudza, Gdzie przestępując miedzę, nie poznasz, że cudza! Bo na Litwie myśliwiec, jak okręt na morzu, Gdzie chcesz, jaką chcesz drogą, buja po przestworzu! Czyli jak prorok patrzy w niebo, gdzie w obłoku Wiele jest znaków widnych strzeleckiemu oku, Czy jak czarownik gada z ziemią, która, głucha 10 Dla mieszczan, mnóstwem głosów szepce mu do ucha. Tam derkacz wrzasnął z łąki, szukać go daremnie, Bo on szybuje w trawie jako szczupak w Niemnie; Tam ozwał się nad głową ranny wiosny dzwonek: Również głęboko w niebie schowany skowronek; Ówdzie orzeł szerokim skrzydłem przez obszary Zaszumiał, strasząc wróble jak kometa cary; Zaś jastrząb, pod jasnemi wiszący błękity, Trzepie skrzydłem jak motyl na szpilce przybity, Aż ujrzawszy śród łąki ptaka lub zająca, 20 Runie nań z góry jako gwiazda spadająca. Kiedyż nam Pan Bóg wrócić z wędrówki dozwoli I znowu dom zamieszkać na ojczystej roli, I służyć w jeździe, która wojuje szaraki, Albo w piechocie, która nosi broń na ptaki; Nie znać innych prócz kosy i sierpa rynsztunków I innych gazet oprócz domowych rachunków! Nad Soplicowem słońce weszło, i już padło Na strzechy, i przez szpary w stodołę się wkradło: I po ciemnozielonym, świeżym, wonnym sianie, 30 Z którego młodzież sobie zrobiła posłanie, Rozpływały się złote, migające pręgi Z otworu czarnej strzechy, jak z warkocza wstęgi; I słońce usta sennych promykiem poranka Draźni, jak dziewczę kłosem budzące kochanka. Już wróble skacząc świerkać zaczęły pod strzechą, Już trzykroć gęgnął gęsior, a za nim jak echo Odezwały się chorem kaczki i indyki, I słychać bydła w pole idącego ryki.

Pomocna?
Tak16Nie5
2
Ostra Aga z CC
 Opinia
@Dorotka zjadła kotka 15.03.2019 23:22

Gdzie są konie? Czy konie mnie słyszą?

Pomocna?
Tak14Nie3
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Substytutka
 Opinia
@Ostra Aga z CC 16.03.2019 12:43

Śpią

Pomocna?
Tak8Nie2
1
Okularnica psotnica
 Opinia
@Substytutka 16.03.2019 13:07

Moźe skacowane?

Pomocna?
Tak12Nie1
1
Smirnoff
 Opinia
@Okularnica psotnica 16.03.2019 15:41

Była dobra impreza.

Pomocna?
Tak7Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
K.A.T.
 Opinia
@Okularnica psotnica 16.03.2019 15:41

Poszły konie po betonie... a na końcu ten łysek z pokładu idy :]

Pomocna?
Tak5Nie6
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak11Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
DJ Adolff
 Opinia

Co za hardcore medyczny - moja kochanka Ewa B. to miała. Na szczęście konsultanci z getback pomogli wygrać z tą dolegliwością.

Pomocna?
Tak5Nie7

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Okularnica psotnica
 Opinia

Bojanek też to ma?

Pomocna?
Tak11Nie4

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Smirnoff
 Opinia
@Okularnica psotnica 16.03.2019 15:40

Jeśli nie wyleczył, to ma. Damian mówił że złapał właśnie od niego na jednej integracji.

Pomocna?
Tak10Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak8Nie5

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ostra Aga z CC
 Opinia

Lubię tak

Pomocna?
Tak1Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Okularnica psotnica
 Opinia

Dziewczyny nakręcacie mnie.

Pomocna?
Tak8Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Smirnoff
 Opinia
@Okularnica psotnica 16.03.2019 15:42

Oj ostro się zabawiacie panny.

Pomocna?
Tak6Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak8Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
K.A.T.
 Opinia

Następny głupi, co "myśli", że głupszych nie sieją. Ciemny lud jeszcze to getsrakowe badziewie kupuje? :)

Pomocna?
Tak1Nie6
Mikołaj
 Opinia

Co tak cicho ? Już przestałeś ? Zastrzyk nadal działa ? Pisz dalej. Załóż bloga. W tym ustępie masz waszmość kupę racji ! Nie marnuj talentu.

Pomocna?
Tak2Nie6

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
K.A.T.
 Opinia
@Mikołaj 15.03.2019 14:03

Problem w tym Sz. @Mikołaju, że za bardzo nie ma już o czym pisać jak wszyscy wielcy nabierają wodę w usta i sprawa tej śmieciowej spółeczki, perełki vindi rzuconej między świnie idzie sobie spokojnie pod dywan. Tego toy-toya, czy jak kto woli finansowej stajni Augiasza nawet Herakles nie posprząta. Bo choćby przyszło tysiąc "Pudzianów" i każdy miał po tysiąc udziałów, do tego doczepić tysiące obligów co mają stracone miliardy w śnie utopionym łżą propagandą i lawiną pogardy - nikt już takiego trupa nie chce się tykać - rozkład widoczny, smród się niesie - po naszym polskim? Nie wolskim lesie. A teraz kochane misiaczki... możecie Sz.P. antywindykatora pocałować w (...) no wiadomo gdzie: w tyłek :)

Pomocna?
Tak1Nie8
Mikołaj
 Opinia
@K.A.T. 15.03.2019 17:37

Zgadzam się. Jedno pytanie, obok tego medialnego bełkotu, mnie intryguje. Skoro tyle kasy wpłynęło od obligatariuszy do Getback, to gdzie ona wypłynęła. Średnio rozgarnięta księgowa, analizując przelewy w części "wpływy" i "wypływy" jest w stanie sporządzić takie zestawienie. Analityk poprzez porównanie bilansów i przepływów finansowych jest w stanie przewidzieć, że zdarzenie ze ścianą zbliża się. Tu nie potrzeba żadnych uczonych doktoratów ! Ludzie siedzą w aresztach nie wiadomo ile, niedorozwiniętych udają. Wszystko niby wiadomo. Drogę w stylu "idź za pieniędzmi", a je znajdziesz i co ? Tylu śledczych, biegłych księgowych i innych gigantów, a pytania pozostają bez odpowiedzi. Co pozostaje ? Medialny bełkot i dzieciaki piszące o Getback w stylu "kopii" antywindykatora. Pozostaje nam obejrzeć film "Rejs", gdzie "Pytania są tendencyjne".

Pomocna?
Tak2Nie6

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mikołaj
 Opinia
@Mikołaj 15.03.2019 18:01

W uzupełnieniu... Nie mam dowodów, ale nie mogę pozbyć się myśli, że Getback, to był jeden wielki słup nastawiony na ściągnięcie pieniędzy z rynku przy pomocy korupcjogennego prawa. Przy okazji paru się przy "pańskim stole" pożywiło. A cała reszta ? Te gadania o wierzytelnościach, o portfelach ? Jedna wielka ściema i stwarzanie pozorów,że się jakichś (głównie śmieciowych) wierzytelności dochodzi. I ta dzieciarnia wisząca na słuchawkach, udająca zarządzanie wierzytelnościami.

Pomocna?
Tak2Nie6

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mikołaj
 Opinia

To dobrze, że stan waszmości uległ poprawie. Cieszy nas to ! Lewatywę proponuję uzupełnić w zwijanie w mokre prześcieradło. Jest to opisywane w klasyce literatury. Pomaga !

Pomocna?
Tak1Nie6

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
K.A.T.
 Opinia

Ten szum też mi wygląda na zorganizowaną akcję, notabene bardzo dobrze skonstruowany plan, który naprawdę wypalił - tyle, że taka ostra jazda musi się kiedyś zakończyć w piachu. Może getback, to nie Madoff (mini czy mikro madoff - lupa i mikroskop wskazane) i jak na razie nie zanosi się by nasz wymiar sprawiedliwości zadziałał tak konkretnie jak w USA (tak tak - za dużo filmów amerykańskich się naoglądałem :). Najważniejsze, że misie sobie uchwaliły, że płaca minimalna to 10k PLN i dodatkowe bonusy w postaci 100%. Pozdrawiam serdecznie i życzę wirtualnego powrotu do zdrowia :) Aaaa misiaczkom też bym coś życzył no ale i zapewne byłoby to (usunięte przez administratora). Pa,pa - Aloha - Howgh!

Pomocna?
Tak1Nie9
K.A.T.
 Opinia

Sie ma rozumieć! Najlepsza na świecie jest miłość w klozecie - a każdy szalet ma mnóstwo zalet :) PS. Widzę, że pojawił się też wątek/wątki prozaiczne :)

Pomocna?
Tak1Nie5
Mikołaj
 Opinia
@K.A.T. 16.03.2019 08:52

Sprawia to wrażenie takiej "zagłuszarki" na wzór zagłuszania RWE w czasach PRL. Odwrócić uwagę od treści, a do tego wyśmiać, wyszydzić. Byle tylko niewygodnych tematów nie było. Właśnie ogłoszona została przerwa w obradach Walnego Zgromadzenia ..... o ile pamiętam do któregoś kwietnia. Zapewne trochę się żrą. Jak to pisał Młynarski "Po co babcię denerwować. Niech się babcia cieszy".

Pomocna?
Tak1Nie7
K.A.T.
 Opinia
@Mikołaj 16.03.2019 14:34

Cóż miałem na końcu języka, ale ująłeś to wprost (uważam, że metafora jest ok). Co do pytania gdzie się podziały tamte miliardy = coś kiedyś napisałem.... Fakt, że takiej "kasy" nie idzie sobie ot tak przeputać na dziwki, auta, samoloty itp. itd.

Pomocna?
Tak1Nie5

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
DBZ
Nazwa działu: Windykacja
 Opinia

Wydzwaniają po kilka razy dziennie, straszą komornikiem i sądem. Wmawiają mi jakiś dług wobec Credit Agricole, której to firmy ja na oczy nie widziałam. Dzwoniąc żądają ode mnie moich danych a sami się nie przedstawiają. Dręczą tak już kilka lat.

Pomocna?
Tak5Nie7
Obserwator
 Opinia

Co taka cisza??? Gdzie te dwa obejszczymurki się podziały??? Ferie zimowe kończą???

Pomocna?
Tak8Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
K.A.T.
 Opinia
@Obserwator 23.02.2019 16:29

Taak, jeszcze taki się nie narodził, coby każdemu dogodził. Zwłaszcza takiemu prowokatorowi. Dobre rady zawsze w cenie => bądź kreatywny!

Pomocna?
Tak2Nie5

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Obserwator
 Opinia
@K.A.T. 23.02.2019 19:11

Zatem tyś panie tym obejszczymurkiem... kto zajmie zaszczytne ostatnie wolne miejsce??? Czyżby Twój kolega???

Pomocna?
Tak9Nie2
K.A.T.
 Opinia
@Obserwator 23.02.2019 20:16

Hehe, wyraźnie lubisz teorie spiskowe :)

Pomocna?
TakNie5

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Obserwator
 Opinia
@K.A.T. 23.02.2019 20:24

Lubie, bardzo. Za to obejszczymurkami się brzydze

Pomocna?
Tak8Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
K.A.T.
 Opinia
@Obserwator 23.02.2019 20:32

Za dużo się powtarzasz.... Niestety.

Pomocna?
Tak1Nie5

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Obserwator
 Opinia
@K.A.T. 23.02.2019 20:54

Moim zadaniem jest upewnić się, że zrozumiałeś. Z wcześniejszych twoich wpisów i bredni z nich wynikających, jednoznacznie odczytuję - stan wymagający, okaż cierpliwość i zrozumienie. Jak to tam piszecie... Nie chce mi się pisać z obejszczymurkami. Aloha czy tam jak!

Pomocna?
Tak8Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
K.A.T.
 Opinia
@Obserwator 23.02.2019 21:04

Wyluzuj. Masz jakiś problem z beretem czy pod nim - no to do specjalisty od takich rzeczy. Howgh!

Pomocna?
Tak1Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
K.A.T.
 Opinia
@Obserwator 23.02.2019 21:04

Zadanie wykonane? Za dwa bananas chiquita? Masz premie: cztery bananas. Dobra małpa nie jest zła.

Pomocna?
Tak1Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Poszukująca pracy
 Opinia
@K.A.T. 24.02.2019 17:24

Ty to mi wyglądasz na takiego frajera którego wszyscy od przedszkola tłukli. Odciśnęło piętno na psychice to klawiatura została do dowartościowania? Obserwator to prowokator ale ma słuszność. To forum jest dla potencjalnuch pracowników - buraku. Bułka banan i wyskoczysz na wyżyny, ale pierwsze dieta

Pomocna?
Tak12Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
antywindykator
 Opinia
@Poszukująca pracy 24.02.2019 19:15

o czym właściwie jest ten twój psychicznhy pierd?

Pomocna?
Tak3Nie7

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
K.A.T.
 Opinia
@Poszukująca pracy 24.02.2019 19:15

Potencjalnie, to prezentujesz impotencję umysłową, udającą "enteligrncje" Kosmici cie porwali i wszczepili implant? :)

Pomocna?
Tak1Nie6

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia

Idź w końcu strzep sobie kobyłę głupi (usunięte przez administratora) teraz masturbacja jest wśród twoich na topie. Rzygamy już twoimi mądrościami, wszyscy widzą że tego nie pisze normalny Antywindykator. Nie wysilaj się więcej, to nie ma sensu. Same takie buce jak ty w tej firmie pracują? Wyparz lepiej sobie mosznę co by cię nie swędziało.

Pomocna?
Tak4Nie7
JOANNA
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

JOANNA Witam ja również mam dług w Getbecku.Czytając powyższe opinie w szczególności ujęły mnie opinie Starszej Pani z,którą się zgadzam całkowicie.Do mnie rownież wydzwaniają grożą nawet licytacją majątku ,którego nie posiadam.Tylko że w moim przypadku są wściekli gdyż dług jaki spłacam to spłacam do komornika.U mnie także jakiś czas był przedstawiciel i to niezbyt uprzejmy nie lubiący psów ale nic nie wskórał.Zgodzę się z Panią że to są sępy żęrujący naludziach.Gwarantuję iż przyjdzie dzień żę przestaną istnieć.Pozdrawiam

Pomocna?
Tak2Nie7

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
K.A.T.
 Opinia

Zwłaszcza "nagrodę" od GPW.... jakoś ta statuetka poszła do szuflady, ciekawe dlaczego :)

Pomocna?
TakNie4

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
@%@
 Opinia

Ależ jesteś biedny, nie potrafisz sensownie i z klasą odpowiedzieć, zresztą nie spodziewam się tego po tak infantylnym osobniku. Inwektywy jak zwykle: prymitywne i na twoim poziomie, bardzo zbliżonym do "intelektu" Joanny, która chce wmówić, że pracownicy GB grożą jej licytacją majątku:))) W poście rzeczywiście "stoi jak byk" i widać, że kobieta bredzi. Żałosne:)

Pomocna?
Tak13Nie
@%@
 Opinia

Ty za to zioniesz jadem i prymitywem. Mocny gębie na goworku, nawyzywasz i zacierasz brudne łapki. Sam sobie słuchaj na YT , jaki to poziom reprezentują tzw. nagrywacze - wycinacze - tchórze tobie podobni. Każdy biedny dłużnik jest "nękany" olaboga. A ty się zajmij własnymi podrygami, bo jasnowidz z ciebie jak z koziej dvpy trąba. Normalny człowiek ma inne zainteresowania, niż wypociny dłużnika....

Pomocna?
Tak13Nie
K.A.T.
 Opinia
@@%@ 10.03.2019 23:52

Pożyjemy zobaczymy... kto zionie jadem i jest prymitywem neandertaleku z tatoo @%@. O normalności waść prawisz? OK. Jak na razie sędzia ordynator na internety pozwolił? To widać, słychać i czuć :)