Asset Invest

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 123 ocen.

Opinie o Asset Invest

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Asset Invest

wolan

Ja mogę powiedzieć wszystko !!!!

Zab zabiel Zab
@Kijek Kijek 09.01.2018 08:40

Kijek Ty idioto wiem jak jest bo byłem w Egipcie z wami jesteś tylko słupem tak naprawdę nie masz tam nic do gadania a to że Ci Vladia mydli oczy to juz twój problem Tam Bartak największy przekręt i oszust z Polski który kroił kosultantów z prowizji tylko po to żeby mieć na narkotyki ma więcej do powiedzenia jak ty. Pamiętaj że Bartak z Vladią trzepią tam pieniądze a nie Ty !!!! Jesteś kretynem że zgodziłeś się na takie warunki

Kijek
@Zab zabiel Zab 09.01.2018 18:12

Ja jestem może debil ale ty jestes synem Hitlera.

Agata

Proszę Was o umieszczanie na tym forum wyłącznie merytorycznych opinii o firmach, w tym przypadku Asset Invest jako pracodawcach. Niech to miejsce będzie rzetelnym źródłem informacji dla wszystkich osób, które są zainteresowane aplikowaniem do tego pracodawcy.

Bejsbol
@Agata 11.01.2018 17:08

Ta firma to masa upadlosciowa z której został h.. (usunięte przez administratora) i kamieni k.. pracodawca pędzi system niewolników swoim kijkiem faraona w Egipcie bez obrazy dla Kijka. Wiem bo byłem na miejscu widziałem ten kolchoz, nad niLem czuje się jak ryba bez powrotu nigdy nad Wisłę.

NickizAfryki
@Agata 11.01.2018 17:08

Bardziej rzetelnie się niestety nie da!

Agata

@Bejsbol, masz prawo do swojej opinii o Asset Invest. Jednak mimo wszystko powinna ona przestrzegać regulaminu tego forum. To znaczy, że nie powinna m.in. zawierać wulgaryzmów.

Ciekawy

Zamknęli czy policja wjechała i rozpędziła towarzystwo ? bo z dnia na dzień ich nagle zabrakło

Niki
@Ciekawy 11.07.2017 22:57

Ciekawy to jest Twój stary jak to się stało że jesteś.

Agata

@Piotr, skąd masz takie informacje? Są one potwierdzone? Ja, sprawdziłam w KRSie , jednak nie pojawiły się takie pogłoski o rzekomym zamknięciu firmy? Czy ktoś z obecnych pracowników ,może potwierdzić to wszystko?

;)
@Agata 11.08.2017 10:24

Nie pojawiły się bo firma jest teraz pralnią hajsu ;)

Piotr

Dobrze, że ten cyrk zamknęli. Ciekawe, co porabiają ci wszyscy menagerowie, spece od doradztwa inwestycyjnego? Taka kariera stała przed nimi otworem, a tu koniec.

Beer_ka

Po zapoznaniu opinii o Moderna, za przeproszeniem Studio, pozostaję tu gdzie jestem...

.
@Beer_ka 29.05.2017 08:09

to ciekawe, że tu zostajesz, bo wetivell zamknęli.

Irka

Witam! Jeżeli jesteście zmęczeni tego typu sprzedażą/atmosferą jak w Asset Invest / Wetivell, a czujecie się dobrymi sprzedawcami, zapraszam Was do STUDIO MODERNA na Mokotowie :) Podstawa gwarantowana to 15 zł brutto, a premie są naprawdę przyjemne i comiesięczne :) Mamy sporą ekipę pracowników pracującą od lat i zarabiającą powyżej średniej krajowej. Zapraszam na spotkanie przy Cybernetyki 9 w Studio Moderna między 9 a 16 :) Spotkacie tu też swoich znajomych z poprzednich miejsc pracy, którzy świetnie sobie radzą :) A to nasz fb: https://www.facebook.com/StudioModernaCallCenter (możecie pozostawić na fb w wiadomości prywatnej kontakt do siebie - odezwiemy się :) )

Nicknicknick

Asset invest/wetivell/finip group, wszystko to jedno i to samo. moja historia tam była bardzo długa. Manipulacja, manipulacja, manipulacja. Bardzo mało ludzi wytrzymało tam więcej niż miesiąc i nie, nie chodzi o bycie wytrwałym, szef to wspaniały manipulator i nie można mu odmówić ogromnej charyzmy oraz tego że potrafi fachowo mydlić ludziom oczy. Podstawa dość duża jak na firmę tego typu, za to prowizje nikłe, odwrotnie jak w większości firm, tutaj im większa kwota tym mniejsza prowizja. Nie wspominam już o przymusowych nadgodzinach do 19:00-20:00. Często ośmieszano pracowników na forum, bądź mieszano ich z gównem(tak Tomaszu, ciebie mam na myśli). Najbardziej szkoda było managerów byli zmanipulowani i karani nawet za brak close(tak kart finansowe były na porządku dziennym). Na szczęście firma się już zamknęła :) Podstawiony pełnomocnik siedzi w Dubaju, a szanowny pomysłodawca firmy(czyt. wcześniej właściciel) wrócił na Morawy :)

anatim

Asset to teraz Wetivell. Ta samo się powtarza od lat. Jak już nikt nie przychodzi na "spotkania rekrutacyjne" to zmieniają nazwę firmy. Poczytajcie sobie na forach z lat ubiegłych. Niezła już się historia zrobiła tej "firmy".

natmaxi

Asset Invest i Finip Group to te same firmy.... jeden szef. FINIP GROUP juz zakonczyl swoją egzystencje, resztka ludzi przeszła do assetu i juz zaczeli z tamtego miejsca uciekać... Tragedia. Poczytajcie opinie o Finipie i zobaczycie ze to jest jedna banda. Jezeli lubisz jak ktoś z Ciebie robi idiotę, wykorzystuje Cie, lubisz mobbing... to praca dla Ciebie.

Xxxxzz

Kto mi poda ich aktualna nazwę i namiary telefonu do biura?

ekonomia.ekonomia
@Xxxxzz 13.04.2017 21:57

Hejka z tego co wiem to ta firma nazywa się WELKINTRAST , telefon Sebastian sorki , nie pamiętam nazwiska. ( usunięte przez administratora ). Też do mnie dzwonili, bo sam wysłałem cv, ale szukając tej firmy wyskoczyło mi to i te opinię. Jeśli jest naprawdę tak zła to ktoś powinien się nią zająć. 10 piętro siedziba. tak mówił gostek z tego numeru omawiając na spotkanie... Pozdrawiam i powodzenia życzę..

Vostok

Byłem dwa dni na szkoleniu. Tam łamie się prawo odnośnie ochroby danych osobowych. Jeżeli wpadnie tam ispekacja, to każdy kto tam pracuje, może mieć bardzo poważne probelmy. W firmie panuja chora atmosfera. Ludzie! Kto chce uwierzyć, to niech uwierzy, ale karzą wam dzwonić do klientów, do tego włączają na cały full muzykę, tak na cały ful muzykę i masz rozmawiać z klientami, by sprawiać pozory, że dzownisz prawdziwej giełdy. Dewiza, którą dziś usłyszałem na jakiś mittingu grupowym, to i tu cytuje: "Ty jesteś gwiazdą, klient to tylko sraczka". Czegoś takiego jeszcze nie widziałem. Tam się pierze dosłownie mózgi. Ludzie rozmawiają z klietami jak chorzy psychicznie, nakręceni jak po NSD.

Xxx
@Vostok 13.04.2017 17:39

Powiedz mi lepiej jaki jest numer do ich siedziby teraz : )

gość!29

czy to teraz się nazywa wetivell??

Danusia
@gość!29 12.04.2017 14:24

czy to teraz się nazywa wetivell??

Beata

Witam. Czy ktoś wie cy f aaset inwestycji to jeszcze działa? Jakiś nr tel do nich...dziekuje

Ew_a

nie polecam, zero profesjonalizmu! wszystkie informacje tu zawarte to prawda. CHAOS TOTALNY,(usunięte przez administratora). nie polecam. Dla studentów, uczniów, dzieciaków - praca super.

Ewelina

Pracowałam w tej firmie parę miesięcy, owszem na umowie jest 3 tys. brutto i to dużo jak na podstawę dla "call centre", bardzo agresywna sprzedaż ofert finansowo - inwestycyjnych, praca po godzinach ( za które nikt nie płaci), są proponowane bonusy, robione konkursy etc, można dorobić do pensji ale warto też zdać sobie pytanie : jakim kosztem? brak motywacji ze strony menadżera ( jeden wśród tego całego tłumu wyróżniał się kulturą osobistą i wiedzą) reszta robiła maturę lub licencjat zaocznie)do tego wulgaryzmy na codzień, brak szkoleń, materiały podawane z kopii informacji finansowych z Wall Street i do tego z błędami , jednym słowem taki " misz masz", jak ktoś chce nauczyć się języka ulicy i pomarzyć o kasie to może tam iść, przyjmują każdego z ulicy ............

Krzysiek

Czy Pani z Al.Jerozolimskich 94 piętro 10 a Pan od 3tyś zapraszający na rozmowę kwalifikacyjną to ta sama firma?

Anonimowiec
@Krzysiek 10.03.2017 16:16

Tak, opinie są o firmie z tego dokładnie adresu, nazwa nie istotna, zmienia się jak pojawiają się problemy z klientami lub przejadły się ogłoszenia

Anonimowa

Firma już zmieniła nazwę ale adres pozostał taki sam, ogólnie żenada. Zero poszanowania dla człowieka, ciągły mobbing (meetingi na których nawyzywają Cię od najgorszych), kłamstwa od samej rozmowy kwalifikacyjnej - "asystent menagera" to u nich pracownik call center z mega agresywną sprzedażą gdzie tak naprawdę obrażasz bogu ducha winnego człowieka byle by tylko utopił swoje oszczędności na forexie. Ciągle nadgodziny i kary za niewiadomo co. W umowie zero informacji o karach - widzimisie bossa czecha. Ja zrezygnowałam bo już mi to się za bardzo odbijało na zdrowiu. Nigdy w życiu nikomu nie polecam, no może jak masz myśli samobójcze i jeszcze się wahasz - w tym przypadku pomogą Ci podjąć decyzje.

miwa

Mam jutro rozmowę. Z tego co tu czytam zdecydowanie nie polecacie tej firmy. Dlaczego?

Brrr

Jeżeli chcecie sie czuć jak śmieć to własnie to was tam czeka, bo tak traktują tam pracowników

GordonGekko

KNF za was sie weżmie w końcu. OSZUKUJECIE LUDZI I TO PRACOWNICY SĄ ZA TO ODPOWIEDZIALNI - DORADZANIE BEZ LICENCJI JEST NIELEGALNE. Nie radze nawet za moto z cekinami który i tak pojechał na słowacje.

Omen

Nie polecam nikomu. Robienie wszystkiego by tylko wyciągnąć pieniądze. Wyuczone skrypty czytane z kartki dla naiwnych, a załoga to to ludzie bez wykształcenia nie mające pojęcia o inwestycjach dające się poniżać i robiące sobie nadzieje na jakieś prowizje oraz egzotyczne wycieczki w Bułgarii za 700 zł. Nie włożyłbym w to ani złotówki i nie polecił nikomu. Życzę wszystkiego dobrego w nowym roku.

?

Wy chyba nie macie równo pod sufitem że gadacie takie głupoty, no tak dla tych co całe życie narzekają jest to trudna praca bo musisz coś z siebie dać a nie dostaniesz za zwykle siedzenie więc jest już źle. Żeby w życiu coś osiągnąć trzeba mieć cel i do niego dążyć, pracuje w tej firmie od 2 tygodni pani manager na Początku krzyczała na mnie wręcz darla się ale nie po to bo to lubi tylko po to Żebym sama zrozumiała po co tu jestem i sama nastąpiła się na cel i sukces. Idźcie pracować do magdonalda albo do Spożywczego i całe Życie róbcie za te 1500. Pozdrawiam was nieudlcy

Oddany
@ 22.12.2016 05:40

Chyba ty musisz pracowac tu bo Cie nie stac na nic normalnego, nawkladali Ci do glowy z mc donaldem ja zarabiam dniowki wieksze niz praca w tej firmie za 3 tygodnie bez jednego dnia 1200 gdzie spokojnie w 5 h zarabiam na czysto 1200 wiec w mc donalda to ty sobie mozesz wyslac swoich ziomkow. Lec do swojego bylego niech Ci kupuje drogie ciuszki dalej i tak swojej pustki w glowie nie wypelnisz niczym. Pozdrawiam

Była_(nie)asystentka_managera
@ 22.12.2016 05:40

Szczerze wole pracować w maku niż tam, przynajmniej mam pewnosc, że co miesiąc będę miała za co zapłacić rachunki. Pracowałam tam kilka miesiecy i na pewno gdybym wiedziala z czym to sie je i jak to wyglada w zyciu bym tam nie poszla, a Tobie zycze sukcesow i mam nadzieje, ze nie zrobia Cie w ch... Tak jak mnie. Kokosy? Chyba tylko w snach, wszystko co podaja to brutto, a o netto hmm zapomnij :-P Aaa i do tej pory nie wyplacili mi pieniedzy za polecenie pracownika, ktory pracowal miesiac. Pozdrawiam

Ola

pracowalam tylko dzien,bo stwierdzilam,ze to nie dla mnie.I za dzien pracy otrzymalam wynagrodzenie az sie zdziwiłam.

Józef

Przepracowałem w tej firmie ponad miesiąc, odszedłem, bo zorientowałem się o co chodzi. Nie ma żadnych kokosów, nie ma żadnych 3 tysięcy dla każdego. Jest parę osób, które mogą zarobić sporo. Widać to po drogich garniturach, zegarkach, butach. Refleksja: Połączenie sekty i mafii (najogólniej pisząc) Agresywna sprzedaż usług pseudoinwestycyjnych. Odszedłem się, bo nie chciałem przykładać ręki do utraty pieniędzy przez klientów ( i nie było to 1000 zł, ale grube dziesiątki, a nawet setki tysięcy złotych) Uważałem, że od takiego paraprzestępczego procederu należy trzymać się jak najdalej. Jeśli gotowi jesteście uwierzyć, że chciwość i obłuda to najdoskonalsze cnoty człowieka, to praca dla Was. Bądźcie pewni, że tam będą Wam to codziennie wbijać do głowy. Kto jest naprawdę ciekaw jak to wygląda, polecam ten program w TVP. Tak to wygląda. https://vod.tvp.pl/28111083/05122016 Znajdzie się kiedyś taki pokrzywdzony, który straciwszy kilkaset tysięcy złotych, poruszy niebo i ziemię, aby się na tej firmie odegrać. Nie zdziwię się, jak pewnego dnia wpadnie tam prokuratura, czy Agencja Bezpieczeństwa Wewnętrznego i rozpędzi to towarzystwo. Przestrzegam potencjalnych pracowników i klientów przed tą firmą.

Rafał

Witam, właśnie zrezygnowałem z pracy w tej firmie w ktorej pracowałem 3 tygodnie oraz dostałem wypłatę. Miały być takie kokosy na olx pisało nie jest call center, 3 do reki netto. Okazalo sie ze call center to malo powiedziane telefon za telefonem i kazali zostawac po godzinach 3 brutto. Na 3tygodnie 3razy wyszedlem po 9h tak to 11 bylo normalne gdzie po 18 ludzie juz tylko wyrzywali sie przez sluchawke. Atmosfera bardzo niemila pani menager wrecz ublizala i ponizala przy wszystkich. Obiecwyeala 10 tys na reke a tu po zliczeniu wszystkich godzin co tam siedzialem odjeciu podatku wyszlo z 7-8 na godzine. Hah nie polecam na rynku jest sporo ofert pracy z wyzszymi zarobkami, i z nadgodzinami platnymi a nie tylko pustymi slowami. Zmieniaja nazwe firmy co jakis czas ludzie po szkoleniach wychodza, zeruja na ludziach ktorzym zalezy na pracy. Zrezygnowalem i juz mam 3 rekrutacje w poniedzialek. Pani menager zycze na swieta tyle dobrych slow co ja dostalem przez 3tygodnie pozdrawiam. Ciesze sie ze juz tu nigdy nie wroce tak jak ich klienci

Darek11
@Rafał 09.12.2016 13:27

Bardzo proszę o podanie adresu tej firmy bo muszę się tam udać w poszukiwaniu swoich wpłaconych pieniędzy. Dopóki nie wpłaciłem to dzwonili jak szaleni nagabując. Obiecali odesłać. Kilka dni minęło i nic nie zwrócili. Telefon milczy - wyłączony. Podawali adres W-wa ul. Bukowińska 22 ale sprawdzałem w internecie wszystkie firmy na Bukowińskiej i nic takiego nie znalazłem.

A***a
@Darek11 17.12.2016 02:18

Al. Jerozolimskie 94 p.10. Taki mialam adres poadany na rozmowe rekrutacyjna.

Nicki jones

Mam tyle do powiedzenia w tym temacie Ja tam pracowałem i nie narzekalem owszem praca do łatwych nie należy Ale to jest praca dla handlowców A nie ofert którzy tylko krytykować potrafią Bo krytyk tak naprawdę opisuje, co by zrobił gdyby umiał robić to, co Ty. Ale nie umie. Bo Twój sukces przypomina komuś, czego nie ma a by chciał. To go frustruje. Kole w oczy. Ale sukces to lata pracy, a krytyka minuty tekstu. zwycięzcy skupiają się na nowych celach, a przegrani na zwycięzcach.

Roman
@Nicki jones 04.12.2016 20:09

Wczoraj był program w TVP 1 na temat tego rodzaju pseudo firm. Ktoś pracujący z telefonem w takiej firmie , szukający naiwnych frajerów do wygolenia tak jak to określono w materiale filmowym , nie jest godny by nazywano go handlowcem tylko zwykłym ....m. Przestrzegam wszystkich potencjalnych klientów i pracowników przed takimi firmami.

Byłemtu

Witam, W tej firmie przyszło mi pracować jak jeszcze zmieniali nazwę - poprzednio nazywali się International Brokers... Czemu zmiana? Żeby ludzie nie kojarzyli - taki kameleon. Poczytajcie o opiniach pisanych przez klientów odnośnie ich inwestycji w IB a obecnie AI to zobaczycie, jaki to przekręt. Ale skupmy się na pracy. Krótko mówiąc: masakra. Trzydziestosekundowe spóźnienie owocuje tym, ze stoi się pod drzwiami i czeka aż się skończy poranny meeting - czyli podawanie danych odnośnie giełd i dziesięć minut gadania o robieniu wynikow i super nagrodach. Moj menadżer zadal, żeby za każde spóźnienie przyniesiono kanapki dla całego teamu (lol) Siedzisz z telefonem w ręce, wchodzisz na jakieś bazy firm albo Ci drukuja i dzwonisz, więc większość ludzi każe Ci iść odbyć stosunek seksualny sam ze sobą. Atmosfera w pracy to była duża rywalizacja, zawiść, popedzanie do ciągłego dzwonienia. Tych którzy myślą ze będą jak Wilk z Wallstreet czeka duze rozczarowanie - w tej firmie rotacja pracowników jest ogromna, w całym biurze może z 15 osób pracuje od dluzszego czasu (licząc menadżerów) Swoją drogą bardzo szemrane towarzystwo... W każdym razie ja wytrzymałem miesiąc i jeden tydzień - od szkoleń które nic nie dały poza skryptami az po ostatni dzień, kiedy nie wyrobiłem wymaganych ilości rozmów (a nawet lepiej, bo możesz wykonać i 1000 telefonów, ale jak kilkadziesiąt nie będzie mialo odpowiedniego zakonczenia do zaznaczenia na karteczce, to tak jakbyś w ogole nie dzwonił) Kazano mi zostać po godzinach, na co dostałem zerojedynkowa odpowiedź: albo zostaje albo wylatuje. Wybrałem opcję numer dwa, czego nie żałuję. Zabierając rzeczy jeden z menadżerów zagadal do mnie, wyglądało to tak: -A Ty gdzie się wybierasz? -Do domu, zwalniam się -A, to spier....j :) Nie polecam - może i coś się zmieniło ale samo oszukiwanie klientów może prowadzić do dyskomfortu w pracy. Atmosfera zapewne też bez zmian. Ale jeśli ktoś ma zapędy sado - maso, albo odpowiada mu takie miejsce i liczy na to, ze trafi na nierozgarnietego klienta który coś wplaci to może tu coś ugrać. Ale wszystkim szanujacym sie stanowczo odradzam.

Rychu
@Byłemtu 02.12.2016 16:22

Czy przypadkiem twoj manager był czeskiego pochodzenia ?:)

Była_(nie)asystentka_managera
@Rychu 05.01.2017 22:14

Polak ale wiem o kogo Ci chodzi :-)

anonim

(usunięte przez administratora)

Marek

Chciałem napisać swoją opinię o tej pseudo pracy, ale idealnie opisałeś już to co tam się dzieje. Od siebie dodam, że wytrzymałem tam... jeden dzień, a przesadnie wrażliwy nie jestem. Praca tam opiera się na obłudzie i zwykłym kłamstwie. Ci menagerowie to zwykłe dzieciaki z ambicjami bez dobrego wykształcenia i pomysłu na życie.

Adam

Powiem tak. Pracowałem tam kilka dni. Można to nazwać krótko... CHAOS... Muzyka napie*dala na full, ludzi wyzywają się od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Podstawa 3000tys brutto.... A co chwile menadżer rozmawia o milionach które możecie tam zarobić.. A prawda jest taka, że jak nie spełnisz minimum to raz dwa wylecisz... Dostajesz tableta ze stroną panoramafirm.pl i dzwonisz po ludziach proponując im inwestycje... Totalna masakra w tej firmie. NIE POLECAM!!!

Mati

Jutro ide na spotkanie. To w końcu jest tam źle czy dobrze?

bezimienna

pracowałam w tej firmie 4 dni i zrezygnowałam bo nie lubię rozmawiać z obcymi ludźmi przez telefon kilka spostrzeżeń - jeśli lubicie wyzwania to możecie iść do Asset Invest, bo wyzwaniem największym jest pokonać samego siebie, ja nie umiałam managerowie awansowali (przynajmniej tak mówią) bo zrobili wystarczający wynik i w sumie to może tak być, bo niektórzy rzeczywiście mają coś mądrego do powiedzenia, a inni tylko krzyczą i mówią żeby "na pier da lać" ja nie lubię dzwonić do ludzi, ale jestem obiektywna i jak czytałam te opinie to się zastanawiałam czy jest sens tam iść - więc powiem tak - da się zarobić bardzo dużo w tej firmie, ale trzeba zmienić swoją osobowość ta praca jest jednocześnie najlepsza i najgorsza, bo ludzie tam są pełni życia i energii, ale wymagają bardzo dużo na wczorajszym meetingu, manager kazał jednej dziewczynie wstać i powiedzieć jaki ma sukces i ona zarobiła na mieszkanie w warszawie w ciągu jednego roku w tej pracy, za 300 tys. - ja osobiście w to wierzę bo ta kobieta nie jest głupią nastolatką ale matką dwójki dzieci i żoną i jest super jeśli czytacie że tu jest mobbing - jest mobbing, jest krzyk, jest wszystko co jest złe ze strony pracodawcy ale jeśli chcecie zarobić duże pieniądze a lubicie rozmawiać przez telefon to idźcie do nich, bo poza tym że są chciwi, to umieją rozmawiać z ludźmi i zarabiają - na potwierdzenie moich słów - każdy manager (facet) nosi garnitur i koszulę ze spinkami szytymi na miarę Na zakończenie - nie jestem żadnym pracownikiem tej firmy, ale nienawidzę gdy ktoś oczernia firmę bezpodstawnie. Negatywy: krzyk, hałas, chciwość, w pewnym sensie mobbing Pozytywy: duże pieniądze jest to najdziwniejsza firma w której pracowałam, a doświadczenie mam spore praca przez telefon nie jest dla mnie, ale jeśli dla kogoś to nie problem to nich spróbuje swojej szansy, a jeśli trafi na dobrego managera to będzie zarabiał duże pieniądze

Piotr

Witam , jeśli mam być szczery to naprawdę taka tragedia, że to mi się nawet w głowie nie mieściło, zero umiejętności a to jest firma która się zajmuje "inwestycjami", prezesem jest Czech który z zachowania sugeruje to że jest naprawdę prawdziwym krętaczem i jedynie co to w tym ma umiejętności, zatrudniają samych ludzi którzy nie mają nawet pojęcia na ten temat tylko mają wmawiane co mówić "klientowi" a sami sobie sprawdźcie ze co jakiś czas zmienia się nazwa firmy, ludzie są naiwni , rzecz jasna że pieniądze są bardzo ważne ale dawać się ogłupiać to już jest naprawdę dramat, ciekawe czemu prezes nie prowadzi firmy w swoim kraju ? powodzenia życzę .

Abri

Ja bym nie radził tak się przejmować wszystkimi złymi opiniami. W internecie można napisać wszystko a jak jest trzeba samemu sprawdzić.

Muflonik

Rozmowa kwalifikacyjna opierała się na mechanicznym przekazaniu informacji o obowiązkach na danym stanowisku. Brak znajomości CV, brak pytań o doświadczenie kandydata bo z założenia wszystkiego nauczą. Nadmienię, że 10 lat doświadczenia w tej dziedzinie zostało kompletnie zignorowane. Kompletny brak profesjonalizmu i ponoć Pani nie wiedzą dlaczego ludzie umawiają się na rozmowy i nie przychodzą. No ręce mi opadły.

ciekawa

mnie zaprosili na rozmowe,poszlam,pozniej kazali mi zalozyc stroj:spodniczka,bluzka lub sukienka,bo trzeba sie ubierac tam biznesowo.nie wiem czy to prawda.

sara
@ciekawa 07.11.2016 23:39

Spodnie też mogą być. Wszędzie gdzie są spotkania z klientem ludzie ubierają się elegancko, to nic nadzwyczajnego.

Była_(nie)asystentka_managera
@sara 08.11.2016 10:06

Tyle, że tam nie ma rozmów z klientem face to face tylko wszystko przez telefon, no chyba, że klient sam zaproponuje i jest z okolic to wtedy idzie manager nie pracownik.

Mati

Tak, to prawda, są śmieszni... te ich meetingi na które jak się spoznisz to musisz czekać aż skończy , dopiero do swojego stanowiska mozesz podejść hahaha. Zgodzę się z Wami, to co tam się dzieje, tego się nie da opisać, to trzeba przeżyć albo lepiej nie przeżywać bo traktują Cię jak śmiecia, jak gowniarza którym można pomiatac. Młode osoby, których to jest pierwsza praca może myślą że tak już jest w pracy , ale nie - to co tam się dzieje to jest mobbing, bezprawie, aż się dziwię ze oni się nie boją takich działań. Masakra.

anonim

(usunięte przez administratora)

Wojtas

Wreszcie ktoś dobrze pisze. Strata czasu na rozmowy kwalifikacyjne (usunięte przez administratora) Ja wytrzymałem godzinę haha. (usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

Borys

to ok ok zarobisz świezak , oglądaj wiecej filmów i czytaj książki hahahahaha

Pracuś
@Nicki jones 05.11.2016 17:13

Hahha ciężka praca. Oszustwo ludzi. I wyłudzanie od nich pieniędzy. Żałosne

Mustafa

Tak czytam te wasze opinie o uważam że to lekka przesada Pozatym źle opinie będą zawsze pisać co co szukają usprawiedliwien w okol siebie a Nie widzą winy w sobie Tak to prawda warunki się zmieniły podstawa stała 3000 PLN Plus prowizję i ciekawe bonusy i jeśli ma się profesjonalne podejście do tego biznesu tak można A nawet zarabia się pieniądze Nie zarabiają tylko Ci co wszystko wiedzą najlepiej i całe życie mają syndrom biedaka Nie twierdzę że jest to prosta praca Ale jak się robi swoje tak można wyciągnąć parę złoty

Janek
@Mustafa 03.11.2016 20:57

Facet naucz się pisać po polsku , a potem wydawaj opinie biedaku.

Jagab
@Mustafa 03.11.2016 20:57

3000zł brutto?

anonim

(usunięte przez administratora)

A***a

A. to ja w takim razie też podziękuję. Nie dla mnie praca na słuchawce.

Eml88

Weź przestań. Ja też czytałam opinie, ale postanowiłam przyjść. Jest naprawdę ok. Nie rozumiem niektórych komentarzy. Warto samemu się przekonać jak coś wygląda niż potem żałować, że się zrezygnowało...

karolina
@Eml88 02.11.2016 17:51

Bteam dziś na rozmowie i mi się podobało. Zależy kto co lubi. Podejście wporządku obiecywali ze zadzwonia po godzinie 15 i o 15.10 miałam telefon. Zobaczymy jak dalej pójdzie

mała
@karolina 22.11.2016 18:12

Karolina i jak ? ja mam jutro rozmowę ....

emka

właśnie dostałam zaproszenie na rozmowe do tej firmy,ale czytając wcześniejsze opinie chyba sobie to odpuszczę... serio jest aż tak źle?

A***a
@emka 02.11.2016 16:37

Ja jutro mam rozmowę i aż nie chce mi się jechać. Czy oni mają siedzibę na 10p ( usunięte przez administratora )

mario

pracuję tu trzeci tydzień, udało mi się zamknąć jednego klienta, więc myślę że wpadną fajne pieniądze. jak szukałem pracy to proponowano mi 1500 zł na rękę, co jest smieszne, dlatego dzieki tym 3000 zł i bonusom mogę się normalnie utrzymać. pracujemy do 18, w piątek do 17, a wszystkie weekendy wolne co jest dużym plusem. polecam!!

rich

Buhahaha , ale się uśmiałam, co to za kłamstwa? , proszę pisać szczerze a nie mydlic oczy innym.

Gabi

Pracuje w firmie Asset Invest niedługo, może kiedyś tak jak piszecie rzeczywiście było, natomiast teraz jest zupełnie inaczej. Albo zmieniła się polityka firmy, albo są inni menagerowie niż wcześniej. Mamy miesięczne wynagrodzenie 3000 zł, jest to stała podstawa, niezależnie od wyników, dodatkowo super premie i bonusy, można zarobić naprawdę bardzo fajne pieniądze. Pracujemy do 18:00, a w piątki nawet do 17:00, nikt nie zostaje po godzinach, bo biuro jest zamykane i nie ma nawet na to możliwości, weekendy mamy zawsze wolne. Jest fajna przyjacielska atmosfera. Nie pracuje tu długo, ale nauczyłam się już bardzo dużo w tej firmie. Chce się tu rozwijać i pracować, by w przyszłości zostać menagerem.

Valentyn
@Gabi 26.10.2016 20:47

Hahaha

anonim

(usunięte przez administratora)

$$

Odnośnie tej opinii mam tylko jedno pytanie: A co z tego że zatrudniają Ukraińców, czy też Białorusinów, a nawet I Włochów????

Anonim123

Naprawdę myślisz że osoba bez żadnego przygotowania może poradzić komuś w co ma inwestować? Nie wspomnę o tych 2 dniach szkolenia, które są gadka głównie o tym na jakie to wycieczki nie wyjeżdżają osoby najlepsze, oczywiście bez żadnych konkretów odnośnie pracy. A podejście do pracownika zostawię bez żadnego komentarza. Tylko szkoda mi ludzi, którzy dają się nabrać na te bajeczki. Przyjmują każdego, a na rozmowie o pracy oczywiście tłumaczą, że odezwą się tylko do najlepszych.

N1K0D3M

Odradzam tą firmę, zdecydowanie strata czasu!

Zostaw opinię o Asset Invest - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Asset Invest