Asseta

• Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Wrocław - Asseta S.A.

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Asseta S.A.

Opinie o Asseta Wrocław

Nie przegap nowości o Asseta S.A.!

Bleh

30.06.2026 14:58

Piszą do mnie, a nawet nie posiadam zdolności kredytowych, nękają mnie od kiedy tylko miałam 12 lat… żałosne

Pitu pędem

30.06.2026 14:57

Dzwonią i się nagrywają po kilka razy dziennie codziennie. Nękanie po tyle razy dziennie codziennie. A dluznik groszem nie śmierdzi. Z pustego Salomon i nie naleje,a stalking jest zabroniony dłużnik może to zgłosić.

23.06.2026 18:27

Witam jak to jest z wypłatą nadpłaty ile w firmie asseta trzeba czekać 30 czy 60 dni. Pierwsze pismo pisałem 12 maja sprawa została w kwietniu ale komornik dalej wysyłał. Pisałem wszystko łącznie ze skanem i wlasnorecznym podpisem. Jest 23.06. Dalej jest analizowane.

Iwcia

14.05.2026 13:18

Zajmujecie się przedawnionymi długami, mój syn ma stopień niepełnosprawności od dzieciństwa i nigdy nie brał kredytu ponieważ ma zasiłek stały z MOPS i żaden bank nie udzieli mu kredytu ponieważ nie ma stałych dochodów.

20.04.2026 23:56

22.04.2026 09:22

Dzień dobry, Szanowny Panie, dziękujemy za Pana komentarz. Opisaną sytuację traktujemy bardzo poważnie i zależy nam na jej rzetelnym wyjaśnieniu. Zachęcamy do bezpośredniego kontaktu – po weryfikacji dokumentów będziemy mogli szczegółowo odnieść się do sprawy. Pozostajemy do dyspozycji i chętnie pomożemy w jej wyjaśnieniu. Pozdrawiamy, Zespół Asseta S.A.

10.04.2026 21:20

13.04.2026 11:17

Dzień dobry, Przekazana informacja jest niezgodna ze stanem faktycznym – firma funkcjonuje stabilnie i realizuje swoje plany biznesowe. W razie pytań zachęcamy do kontaktu. Pozdrawiamy, Zespół Asseta S.A.

06.03.2026 13:13

Radzę zapłacić parę groszy prawnikowi który zrobi porządek z tymi windykatorami przedawnionych długów.
    Lunna

27.03.2026 10:25

To nic nie daje. Mąż nawet sprawę w sądzie wygrał wyrok się uprawomocnił a i tak dzwonią. Co ciekawe nawet na mój numer i proszą męża do telefonu.

27.03.2026 10:28

Dzień dobry, rozumiemy, że zaistniała sytuacja może być dla Państwa uciążliwa i budzić frustrację. Zapewniamy, że każdą sprawę traktujemy indywidualnie, a naszym celem jest jej rzetelne wyjaśnienie. Zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z naszą spółką oraz przekazania szczegółów sprawy – pozwoli nam to niezwłocznie podjąć odpowiednie działania i wyjaśnić zaistniałą sytuację Pozdrawiamy, Zespół Asseta S.A.
    Etyka

25.03.2026 16:26

Mają komisję etyki a łamią prawo… o tempora o mores… nakupili jakiegoś sheeta i bezprawnie stalkuja… brak słów… nagrywajcie ich i zgłaszajcie na policję i do prokuratury… działa super
    cif

18.03.2026 13:19

szalona rotacja pracowników ze względu na wyciskanie z nich energii mówi sama za siebie. Zatrudniasz się, a wypalenie przychodzi bardzo szybko. Unikać.

19.03.2026 09:16

Dzień dobry, Dziękujemy za podzielenie się opinią. Przykro nam, że Pani/Pana doświadczenia były takie, jak opisane. Dokładamy starań, aby środowisko pracy było zrównoważone i wspierające, a sygnały dotyczące obciążenia czy rotacji traktujemy bardzo poważnie. Będziemy wdzięczni za bardziej szczegółowy kontakt, który pomoże nam lepiej zrozumieć sytuację i wprowadzać realne usprawnienia. Pozdrawiamy, Zespół Asseta S.A.
    Muminki 1

15.05.2025 17:23

Sprawa z 2002r. Zadzwonili do mojego syna z pytaniem o mnie. Oddzwoniłam nie wiedząc że to firma windykacyjna. Podobno mam zapłacić tej firmie około 7000tys. Tyle się uzbierało z odsetkami. Przez ponad 20 lat nie dostałam żadnego pisma. Na wet jeśli coś było to po dwudziestu latach to już przedawnione A ta niby firma już pewnie nie istnieje. Co mam robić w takiej sytuacji jak ja nie pamiętam abym w tamtym czasie coś brała.
    Lol

06.03.2026 17:28

Pytanie przede wszystkim jakim prawem dzwonią do członków rodziny i udzielają jakiekolwiek informację, kolejna sprawa kto jest administratorem danych osobowych w imieniu kogo dzwonią? Jeśli nie ma zgody na kontakt z firmy i nr telefonu ani dane na które się kontakt odbywa nie był podany dobrowolnie to nie mają prawa dzwonić.

12.03.2026 09:10

Dzień dobry, Chcielibyśmy podkreślić, że wszystkie nasze działania prowadzone są w oparciu o obowiązujące przepisy prawa oraz zasady ochrony danych osobowych. W przypadku jakichkolwiek wątpliwości zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z naszą spółką – każdą sprawę rozpatrujemy indywidualnie i chętnie udzielimy wyjaśnień. Pozdrawiamy, Zespół Asseta S.A.
    Kruszyna

10.03.2026 16:39

Witam , bardzo nie miłe doświadczenie, w 2017 spłaciłam cały kredyt , po 2 latach zaczęło się nękanie i wizyty windykacji. Do tego stopnia że nawet niedzielę były zaleganie pod drzwiami przez windykację. Przeprowadziłam się i na chwilę ustali ale sąsiedzi , dzwonili że mnie szukają że nabrałam kredytu i nie spłacam pomimo że jest spłacony , W 2024 oddali sprawę do komornika i zajął mi konto i wynagrodzenie a odsetki urośli do kolosalnej kwoty . Skontaktowałam się z centrum odzyskiwania prowizji , i sprawa toczy się w sądzie , kolejna będzie o wyłudzenie pieniedzy.

12.03.2026 08:52

Dzień dobry, Każdą sprawę staramy się analizować indywidualnie, dlatego w przypadku jakichkolwiek wątpliwości zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z naszą Spółką. Pozwoli nam to dokładnie zweryfikować sytuację i odnieść się do niej. Jesteśmy do dyspozycji i chętnie pomożemy w wyjaśnieniu sprawy. Pozdrawiamy, Zespół Asseta S.A.
    Eryk

16.12.2025 16:03

Dług spłacony dawno temu. Po roku zaczęli wydzwaniać kilka razy powiedziałem im, ze nie mam ochoty z nimi rozmawiać. Każdy kolejny telefon byl coraz bardziej nie miły i nie przyjemny. Jedna pani którą po głośnie juz zacząłem rozpoznawać wręcz na mnie krzyczała. Niestety nie mają żadnych dokumentów ani niczego co potwierdziło by, ze jestem ich dłużnikiem. Na rok był spokój, teraz zaczynają wydzwaniać ponownie.

03.03.2026 11:27

Dzień dobry, zapewniamy, że nasze działania prowadzone są w oparciu o obowiązujące przepisy prawa oraz posiadaną dokumentację. Celem kontaktu jest wyłącznie wyjaśnienie sprawy i przekazanie niezbędnych informacji. Jednocześnie zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z naszą Spółką w celu weryfikacji sytuacji – po analizie danych możemy rzetelnie odnieść się do zgłoszonych zastrzeżeń. Każdą sprawę rozpatrujemy indywidualnie. Pozdrawiamy, Zespół Asseta S.A.

03.03.2026 11:28

Dzień dobry, dziękujemy za komentarz. Każdą taką informację traktujemy bardzo poważnie, jednak zapewniamy, że działamy zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa oraz przyjętymi dobrymi praktykami rynkowymi. Jeżeli zobowiązanie zostało spłacone lub ma Pan wątpliwości co do zasadności kontaktu, prosimy o bezpośredni kontakt. Po weryfikacji danych będziemy mogli niezwłocznie wyjaśnić sytuację. Jednocześnie informujemy, że nie prowadzimy działań naruszających prawo ani nie kontaktujemy się w sposób nieuprawniony. Zachęcamy do przekazania szczegółów sprawy bezpośrednio – wyłącznie wtedy możemy rzetelnie odnieść się do zgłoszenia. Pozdrawiamy, Zespół Asseta S.A
    xxx

11.02.2026 20:52

Prokurator albo dobry papuga dają rade, niech się bujają z tymi przedawnionymi długami, słabo u nich z matematyką. Windykacja a nie znają prawa, ale jak to bywa w kraju nad Wisłą.

12.02.2026 14:03

Dzień dobry, każda sprawa prowadzona przez naszą firmę jest analizowana pod kątem obowiązujących przepisów prawa, w tym również kwestii przedawnienia. W przypadku wątpliwości zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z naszym działem obsługi – umożliwi to szczegółowe wyjaśnienie sytuacji. Pozdrawiamy, Zespół Asseta S.A.
    Gość 1

10.02.2026 12:44

Dlug splacony u komornika wraz z kosztami wierzyciela a oni chcą zapłaty! Bóg wie za co! Byłam u prawnika - mam zaświadczenie o splacie. (usunięte przez administratora)

12.02.2026 14:00

Dzień dobry, Każdą sprawę traktujemy indywidualnie i dokładnie ją weryfikujemy. Prosimy o bezpośredni kontakt z naszym działem obsługi pod adresem e-mail: [email protected] – pozwoli nam to niezwłocznie wyjaśnić sytuację. Pozdrawiamy, Zespół Asseta S.A.
    Mariola

29.01.2026 22:22

Ugoda. Podpisanie ugody po terminie przedawnienia zazwyczaj oznacza uznanie długu i zrzeczenie się zarzutu przedawnienia, co reaktywuje zobowiązanie i przerywa bieg terminu na nowo. Dłużnik zobowiązuje się do spłaty, nawet jeśli wcześniej roszczenie było niewymagalne na drodze sądowej
    Ola

24.10.2025 14:56

Dzwonią do mnie codziennie w nie mojej sprawie tylko mamy (nie wiem skąd mają mój numer) bo ponad 10 lat temu był jakiś numer z Orange wzięty i jestem jako osoba „upoważniona” ale najśmieszniejsze jest to, że miałam wtedy 10 lat i nie miałam tego numeru na który dzwonią 🤣 śmiechu warte dosłownie nękają telefonami od kilku miesięcy prosimy o wysłanie pisma z numerem konta na który trzeba wpłacić pieniądze, ale nie możemy się doczekać absurd Pani na słuchawce jest opryskliwa i najwyraźniej „głucha” bo gdy proszę o nie dzwonienie u usunięcie mnie z ich bazy to odpowiada „nie mogę Pani udzielić informacji” mimo, że jestem ponoć upoważniona, ale kij z tym bo ja nawet pytania nie zadałam tylko prośbę żeby usunęli mój numer z swoich baz PORAŻKA
    Emi

24.01.2026 00:21

Akurat zgodnie z prawem jak j tytuły wykonawcze są po wielu latach załatwione w sądzie w Lublinie z wsteczną datą jedno oszustwo
    PS

26.01.2026 10:19

Nawet blokowanie numeru nie pomaga .Nie podają żadnych danych zadłużenia tylko żądają zapłaty. Ja podaję tę firmę i osobę kontaktującą się ze mną na policje jako nękanie
    Jan

22.11.2025 18:41

Jak się u nich pracuje w terenie jako windykator?
    #DoradcaKlienta

10.12.2025 11:40

Dziękujemy za pytanie! 😊 Chętnie udzielimy szczegółowych informacji dotyczących stanowiska windykatora terenowego — zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z naszą firmą. Z przyjemnością odpowiemy na wszystkie pytania.
    Incogniti

19.11.2025 20:58

Dlug spłacony 4 lata temu a oni odsetek sie teraz domagaja bałwany
    Karolina

07.11.2025 19:28

Po 30 telefonie nie wytrzymałam. Mam wrażenie że ta firma to jakiś BOT. Mówię że mam spłacony kredyt, a Pani że nie. Że mam płacić. Dokumentów nie mają. Nic nie mogą przesłać. Ale mam zapłacić. Jutro idę do prokuratury zgłosić sprawę o nękanie.

10.11.2025 12:49

Dzień dobry, dziękujemy za podzielenie się uwagą. Każde takie zgłoszenie wymaga uwagi dlatego zachęcamy do kontaktu pod adresem e-mail: [email protected] Pozdrawiamy, Zespół Asseta S.A.
    specjalista

13.11.2025 18:00

a co boicie się odpowiedzialności , żaden kontakt z (usunięte przez administratora) i niech was zgłaszają za próby wyłudzeń , koga wam się uda urobić i się tylko przyzna to już ma pozamiatane ,

08.11.2025 12:31

Co powinniście zrobić? Oto wskazówki Konsekwencje prawomocności ​Jeżeli nakaz zapłaty jest prawomocny, to nawet jeśli pierwotny dług był przedawniony, to prawomocny nakaz zapłaty staje się nowym zobowiązaniem i jest ważny do egzekucji przez komornika (ma 6-letni termin przedawnienia). ​Dlatego tak kluczowe jest to, co musisz zrobić: Musisz cofnąć sprawę do momentu wydania nakazu, udowadniając błędne doręczenie (Krok 1 w poprzedniej odpowiedzi). Dopiero po uchyleniu nakazu możesz podnieść zarzut przedawnienia. ​Prawnik, który nie podniósłby zarzutu przedawnienia, złamałby prawo. ​Firma windykacyjna, która prosi o zapłatę przedawnionego długu, działa zgodnie z prawem. Jestem ich dłużnikiem, mimo to podaję wam informacje od prawnika z którym się kontaktowałem w mojej sprawie. I podałem co powinniście zrobić. Ja po ustaleniach z prawnikiem postanowiłem spłacić dług, mimo że ktoś wyłudził na mnie w czasie odległym , bo ponad dwadzieścia lat temu telefony komórkowe. I mógłbym się sądzić, ale polskie prawo nie skazuje osoby która wyłudziła coś na kogoś, tylko skazuje ofiarę tego wyłudzenia. I taka jest prawda. Pozdrawiam wszystkich.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Asseta?

Kontakt - Asseta S.A.

Legnicka 48 G 54-202 Wrocław

NIP:7772812084

Branża główna: Pośrednictwo finansowe

LinkedinIcon

08.11.2025 12:18

Informacje o wierzycielu ​Nazwa: Jupiter Fundusz Inwestycyjny Zamknięty Niestandaryzowany Fundusz Wierzytelności ​Charakter prawny: Jest to Niestandaryzowany Fundusz Wierzytelności (NFW), czyli fundusz inwestycyjny zamknięty, którego głównym celem jest inwestowanie w wierzytelności, czyli kupowanie długów od pierwotnych wierzycieli (np. banków, firm pożyczkowych, operatorów telekomunikacyjnych). ​Adres: ul. Sienna 75, 00-833 Warszawa ​Działalność: Działa jako wierzyciel wtórny. Oznacza to, że przejmuje (poprzez cesję) niespłacone długi i następnie dochodzi ich zapłaty, często za pośrednictwem firm windykacyjnych. Kontekst prawny ​Jeśli otrzymane przez Ciebie pismo (np. nakaz zapłaty, wezwanie do zapłaty, pismo od komornika) wskazuje ten podmiot jako wierzyciela, oznacza to, że fundusz ten jest aktualnym właścicielem długu, który pierwotnie miałeś wobec innej instytucji (np. banku lub firmy pożyczkowej). ​Uwaga: Zgodnie z informacjami publicznymi, obsługa tego funduszu (kontakt z dłużnikami, windykacja) jest często prowadzona przez firmę Asseta S.A., która ma tę samą siedzibę (ul. Sienna 75).

08.11.2025 12:12

​Dług istnieje, ale jest "niezupełny": Przedawnienie w polskim prawie cywilnym (Kodeks cywilny, art. 117 i nast.) oznacza, że dług nie wygasa, lecz staje się tzw. zobowiązaniem naturalnym. Wierzyciel traci jedynie możliwość przymusowego dochodzenia zapłaty przed sądem, jeżeli dłużnik podniesie zarzut przedawnienia. ​Dochodzenie to nie wyłudzenie: Wierzyciel ma prawo wysyłać wezwania do zapłaty i próbować skłonić dłużnika do dobrowolnej spłaty, nawet jeśli dług jest przedawniony. Wierzyciele działają zgodnie z zasadą, że obowiązkiem dłużnika jest spłacić dług, a podniesienie zarzutu przedawnienia jest jego prawem, a nie obowiązkiem. ​Ważna rola dłużnika: Dopóki dłużnik sam nie podniesie zarzutu przedawnienia w sądzie (w sprzeciwie od nakazu zapłaty lub odpowiedzi na pozew), sąd musi przyznać rację wierzycielowi i orzec o obowiązku zapłaty.
    Grzegorz

21.05.2025 22:42

Przecież sr.Asetta to firma krzak z zatrudnionymi ludźmi "słupami" którym podano co mają mówić, o co pytać i w jaki sposób się zachowywać podczas rozmowy telefonicznej. Co najlepsze ludzie ci, nie mają prawdopodobnie żadnych kwalifikacji, czy niezbędnych uprawnień, do żonglowania poufnymi danymi osób trzecich. Usiłują wyłudzić spłatę przedawnionych długów, oferując rabaty i obniżki - a nawet targując się! kiedy zwęszą że ktoś podważa ich słowa...jest to zwyczajny cyrk na kółkach, działanie na granicy prawa i podłe żerowanie na ludzkiej naiwności. Jak wam nie wstyd.
    On

06.11.2025 11:23

Dokładnie tak jest. Do mnie dzwonią cały czas i chcą spłaty nieistniejących już dawno długów. Jak mówię, że nic nie spłacę bo nie mam żadnych zobowiązań zaczynają straszyć wizytą windykatorów i podjęciem innych kroków, które już nie będą polubowne. Nękanie i straszenie. Do tego Pani z którą rozmawiałem nie umiała opanować emocji i zaczęła straszyć.

06.11.2025 12:04

Dzień dobry, dziękujemy za pozostawienie opinii. Przykro nam, że kontakt z naszym doradcą został odebrany w negatywny sposób. Zależy nam aby wszystkie rozmowy przebiegały w sposób profesjonalny i w atmosferze szacunku. Abyśmy mogli dokładnie przyjrzeć się tej sytuacji prosimy o jej opisanie i kontakt pod adresem e-mail: [email protected] Pozdrawiamy, Zespół Asseta S.A.
    Piotr

05.11.2025 19:46

Zgłosiłem sprawę na policję za nękanie. Dług spłacony a ta firma nęka mnie telefonami.

06.11.2025 10:05

Robertk

04.11.2025 05:53

Firma podała dlug do komornika przez sąd..po jego spłacie ja zero minęło trochę czasu i wydzwaniają że jeszcze im się należą jakieś pieniądze i nie mówię o małej kwiecień adwokat powiedział że to nękanie i podał mi jakieś paragrafy. Mam dowód spłaty ale dzwonią natarczywie i nękają wrecz mówiąc że nie ważne że spłaciłem dług lm wczoraj kobieta śmiała się i pytała czy mam dowód że spłaciłem dług.

05.11.2025 09:30

Dzień dobry, dziękujemy za pozostawienie opinii. Każdą sprawę traktujemy indywidualnie i weryfikujemy ją zgodnie z przepisami prawa. W celu wyjaśnienia wszelkich wątpliwości zachęcamy do kontaktu pod adresem e-mail: [email protected] Pozdrawiamy, Zespół Asseta S.A.
    ReviewModeratorIcon
    Fryderyk

17.10.2025 17:46

Polecacie pracę negocjatora terenowego? Bo oferta wygląda naprawdę fajnie. Zwłaszcza samochód to prywatnego użytku. Jakie auto oferują?

22.10.2025 09:31

Dzień dobry, zachęcamy do kontaktu w ramach oferty. Wszelkie informacje można uzyskać podczas rozmowy z naszym przedstawicielem HR. Pozdrawiamy, Zespół Asseta S.A.
    Aaa

02.10.2025 09:46

Dlug z 2009 r. Niesistniejacy!w kwocie 180 zł. Wciąż dzwonią i wciąż mówią, że mam tydzień na spłatę 🤣.

02.10.2025 15:25

21.10.2025 13:02

Mam tak samo 240 zł nawet niewiem co to za dług

16.10.2025 15:35

16.10.2025 18:59

Dzień dobry, dziękujemy za opinię. Przykro nam że pojawiły się wątpliwości. Dokładnie weryfikujemy każdą sprawę – prosimy o kontakt pod adresem e-mail: [email protected], abyśmy mogli ją wyjaśnić. Pozdrawiamy, Zespół Asseta S.A.

16.10.2025 15:36

16.10.2025 18:59

Dzień dobry, dziękujemy za opinię. Każdą sprawę analizujemy indywidualnie i zachęcamy do kontaktu pod adresem e-mail: [email protected]. Pozdrawiamy, Zespół Asseta S.A.

16.10.2025 15:37

16.10.2025 18:58

Dzień dobry, dziękujemy za opinię. Każdą sprawę weryfikujemy indywidualnie i zapraszamy do kontaktu pod adresem e-mail: [email protected], abyśmy mogli ją wyjaśnić. Pozdrawiamy, Zespół Asseta S.A.

11.09.2025 15:08

brak kultury biznesowej podczas procesu rekrutacji, brak transparentności, brak umiejętności komunikacji z rynkiem, niejasne decyzje rekrutacyjne, (usunięte przez administratora)
    Numer z Orange

08.08.2025 11:38

Mam to szczęście, że do mnie nie dzwonią, ale piszą na kartę, którą dostałem od Orange w celu internetu biurowego. WIdzę te wiadomości w menedżerze Linkhub. Najprawdopodobniej trzeba by było to olać, ale niektórzy niestety nie mają takiej możliwości(jeśli używają karty w celach telefonicznych). Jeżeli dzwonią z wielu generowanych numerów, których nie sposób zablokować, należałoby pewnie zmienić ten numer. A to, że Orange przekazuje takie numery użytkownikom, to już inna sprawa
    Redfox

06.08.2025 16:00

Do mnie wysyłają listy. Na osobę która została eksmitowana w 2009 r przez administrację, więc na odwrocie podaję im adres do adm niech tam szukają, fałszerza danych korespondencyjnych bo ja nawet nie wiem co to za osoba, ta firma to jakaś potworna żenada
    Grzegorz

27.06.2025 21:13

Tak, wysoce prawdopodobne iż jest to próba oszustwa. Proszę uważać na wszelkiego rodzaju wiadomości tego typu - zwłaszcza te, przesyłane drogą elektroniczną.
    Adik

23.06.2025 21:09

Witam dziś przyszła mi na meila jakieś niby zadłużenie że toczy się jakaś sprawa windykacjna w obec mnie czy to może być oszustwo lub wyłudzenie
    tat

12.06.2025 15:41

dzwonila do mnie pani, ukrainka, bardzo zaciągała. probowala wyludzic dane osobowe i poinformowala o jakims dlugu na 3000 zl. zadnych dlugow nie mam. oszusci
    robert

29.05.2025 19:27

To oszukańcza firma windykacyjna działająca na pograniczu prawa. Próbują wyłudzać spłatę nieistniejących lub przedawnionych długów, przy czym łamią prawo nękając osoby powiązane z rzekomym dłużnikiem, żądając rozmowy z dłużnikiem. A to już jest nękanie i wykroczenie z 190a) § 1 kk.
    Panika

06.05.2025 19:41

To skandal! Nie sądziłam, że mi się to przytrafi. Dzisiaj z Assety zadzwoniono do mnie windykować dług, który spłaciłam (wobec T-Mobile) w 2018 roku. Mam potwierdzenie o spłacie zadłużenia od operatora, o którego wystawienie poprosiłam po spłacie. Poinformowałam dzisiaj Assete że mam potwierdzenie spłaty, na co usłyszałam że oni nie mają i albo złoże reklamacje albo będą windykować dług. To jest nienormalne, skąd oni odkupili moje dane?
    Ktos

10.04.2025 09:17

Wydzwaniają, dzień po dniu. Kradną dane z numerem telefonu. Pytają o dłużnika. Po prostu chorzy ludzie. Coś z głowami mają ci pracownicy. Jak podniesie się głos do osoby, z windykacji , to mówią, że kultura obowiązuje. Tak, obowiązuje ,ale jak windykatorzy rozumieją kulturę. Te osoby to toksycy.
    agnes

23.04.2025 15:17

do mnie wydzwaniają i twierdzą że mam nie zapłacony dług za ubezpieczenie auta z 2010 roku. Dzwoniłam do firmy ubezpieczeniowej i poinformowali mnie ze takiego dlugu nie ma. Firma Assetta miała wysłac mi na mojego maila polisę której do dnia dzisiejszego nie otrzymałam. Trzeba zgłosić ich do sądu albo niewiem bo to jest już przegięcie
    Kicia

12.02.2025 20:58

Nagle po 20 latach domagają się spłaty długu ,którego nie mam bo był spłacony ,i mało tego nękają człowieka 5 razy dziennie .
    198zl

04.04.2025 14:59

Dokładnie prawie 200zl niby tyle jestem komuś dłużny .Gdzie dlug został z automatu spłacony gdy założyłem dzialalnosc .Śmieszna kwota bo 1000zl ale zostało spłacone. Dziś dostałem niby 4 pismo o tą kwotę. Nie wiem z jakiej racji ..niby jakieś odsetki za coś ale długu już nie ma od 2019 r .

Zostaw merytoryczną opinię o Asseta S.A.