Asseta

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
Wrocław - Asseta S.A.

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Asseta S.A.

Opinie o Asseta Wrocław

Nie przegap nowości o Asseta S.A.!

Omen

10.01.2017 13:59

Nie polecam nikomu. Robienie wszystkiego by tylko wyciągnąć pieniądze. Wyuczone skrypty czytane z kartki dla naiwnych, a załoga to to ludzie bez wykształcenia nie mające pojęcia o inwestycjach dające się poniżać i robiące sobie nadzieje na jakieś prowizje oraz egzotyczne wycieczki w Bułgarii za 700 zł. Nie włożyłbym w to ani złotówki i nie polecił nikomu. Życzę wszystkiego dobrego w nowym roku.

22.12.2016 05:40

Wy chyba nie macie równo pod sufitem że gadacie takie głupoty, no tak dla tych co całe życie narzekają jest to trudna praca bo musisz coś z siebie dać a nie dostaniesz za zwykle siedzenie więc jest już źle. Żeby w życiu coś osiągnąć trzeba mieć cel i do niego dążyć, pracuje w tej firmie od 2 tygodni pani manager na Początku krzyczała na mnie wręcz darla się ale nie po to bo to lubi tylko po to Żebym sama zrozumiała po co tu jestem i sama nastąpiła się na cel i sukces. Idźcie pracować do magdonalda albo do Spożywczego i całe Życie róbcie za te 1500. Pozdrawiam was nieudlcy
Oddany

24.12.2016 21:45

Chyba ty musisz pracowac tu bo Cie nie stac na nic normalnego, nawkladali Ci do glowy z mc donaldem ja zarabiam dniowki wieksze niz praca w tej firmie za 3 tygodnie bez jednego dnia 1200 gdzie spokojnie w 5 h zarabiam na czysto 1200 wiec w mc donalda to ty sobie mozesz wyslac swoich ziomkow. Lec do swojego bylego niech Ci kupuje drogie ciuszki dalej i tak swojej pustki w glowie nie wypelnisz niczym. Pozdrawiam

26.12.2016 07:28

Szczerze wole pracować w maku niż tam, przynajmniej mam pewnosc, że co miesiąc będę miała za co zapłacić rachunki. Pracowałam tam kilka miesiecy i na pewno gdybym wiedziala z czym to sie je i jak to wyglada w zyciu bym tam nie poszla, a Tobie zycze sukcesow i mam nadzieje, ze nie zrobia Cie w ch... Tak jak mnie. Kokosy? Chyba tylko w snach, wszystko co podaja to brutto, a o netto hmm zapomnij :-P Aaa i do tej pory nie wyplacili mi pieniedzy za polecenie pracownika, ktory pracowal miesiac. Pozdrawiam
Ola

09.12.2016 19:52

pracowalam tylko dzien,bo stwierdzilam,ze to nie dla mnie.I za dzien pracy otrzymalam wynagrodzenie az sie zdziwiłam.
Józef

09.12.2016 14:34

Przepracowałem w tej firmie ponad miesiąc, odszedłem, bo zorientowałem się o co chodzi. Nie ma żadnych kokosów, nie ma żadnych 3 tysięcy dla każdego. Jest parę osób, które mogą zarobić sporo. Widać to po drogich garniturach, zegarkach, butach. Refleksja: Połączenie sekty i mafii (najogólniej pisząc) Agresywna sprzedaż usług pseudoinwestycyjnych. Odszedłem się, bo nie chciałem przykładać ręki do utraty pieniędzy przez klientów ( i nie było to 1000 zł, ale grube dziesiątki, a nawet setki tysięcy złotych) Uważałem, że od takiego paraprzestępczego procederu należy trzymać się jak najdalej. Jeśli gotowi jesteście uwierzyć, że chciwość i obłuda to najdoskonalsze cnoty człowieka, to praca dla Was. Bądźcie pewni, że tam będą Wam to codziennie wbijać do głowy. Kto jest naprawdę ciekaw jak to wygląda, polecam ten program w TVP. Tak to wygląda. https://vod.tvp.pl/28111083/05122016 Znajdzie się kiedyś taki pokrzywdzony, który straciwszy kilkaset tysięcy złotych, poruszy niebo i ziemię, aby się na tej firmie odegrać. Nie zdziwię się, jak pewnego dnia wpadnie tam prokuratura, czy Agencja Bezpieczeństwa Wewnętrznego i rozpędzi to towarzystwo. Przestrzegam potencjalnych pracowników i klientów przed tą firmą.
Rafał

09.12.2016 13:27

Witam, właśnie zrezygnowałem z pracy w tej firmie w ktorej pracowałem 3 tygodnie oraz dostałem wypłatę. Miały być takie kokosy na olx pisało nie jest call center, 3 do reki netto. Okazalo sie ze call center to malo powiedziane telefon za telefonem i kazali zostawac po godzinach 3 brutto. Na 3tygodnie 3razy wyszedlem po 9h tak to 11 bylo normalne gdzie po 18 ludzie juz tylko wyrzywali sie przez sluchawke. Atmosfera bardzo niemila pani menager wrecz ublizala i ponizala przy wszystkich. Obiecwyeala 10 tys na reke a tu po zliczeniu wszystkich godzin co tam siedzialem odjeciu podatku wyszlo z 7-8 na godzine. Hah nie polecam na rynku jest sporo ofert pracy z wyzszymi zarobkami, i z nadgodzinami platnymi a nie tylko pustymi slowami. Zmieniaja nazwe firmy co jakis czas ludzie po szkoleniach wychodza, zeruja na ludziach ktorzym zalezy na pracy. Zrezygnowalem i juz mam 3 rekrutacje w poniedzialek. Pani menager zycze na swieta tyle dobrych slow co ja dostalem przez 3tygodnie pozdrawiam. Ciesze sie ze juz tu nigdy nie wroce tak jak ich klienci
Darek11

17.12.2016 02:18

Bardzo proszę o podanie adresu tej firmy bo muszę się tam udać w poszukiwaniu swoich wpłaconych pieniędzy. Dopóki nie wpłaciłem to dzwonili jak szaleni nagabując. Obiecali odesłać. Kilka dni minęło i nic nie zwrócili. Telefon milczy - wyłączony. Podawali adres W-wa ul. Bukowińska 22 ale sprawdzałem w internecie wszystkie firmy na Bukowińskiej i nic takiego nie znalazłem.

19.12.2016 11:43

Al. Jerozolimskie 94 p.10. Taki mialam adres poadany na rozmowe rekrutacyjna.
Nicki jones

04.12.2016 20:09

Mam tyle do powiedzenia w tym temacie Ja tam pracowałem i nie narzekalem owszem praca do łatwych nie należy Ale to jest praca dla handlowców A nie ofert którzy tylko krytykować potrafią Bo krytyk tak naprawdę opisuje, co by zrobił gdyby umiał robić to, co Ty. Ale nie umie. Bo Twój sukces przypomina komuś, czego nie ma a by chciał. To go frustruje. Kole w oczy. Ale sukces to lata pracy, a krytyka minuty tekstu. zwycięzcy skupiają się na nowych celach, a przegrani na zwycięzcach.
Roman

06.12.2016 11:57

Wczoraj był program w TVP 1 na temat tego rodzaju pseudo firm. Ktoś pracujący z telefonem w takiej firmie , szukający naiwnych frajerów do wygolenia tak jak to określono w materiale filmowym , nie jest godny by nazywano go handlowcem tylko zwykłym ....m. Przestrzegam wszystkich potencjalnych klientów i pracowników przed takimi firmami.
Byłemtu

02.12.2016 16:22

Witam, W tej firmie przyszło mi pracować jak jeszcze zmieniali nazwę - poprzednio nazywali się International Brokers... Czemu zmiana? Żeby ludzie nie kojarzyli - taki kameleon. Poczytajcie o opiniach pisanych przez klientów odnośnie ich inwestycji w IB a obecnie AI to zobaczycie, jaki to przekręt. Ale skupmy się na pracy. Krótko mówiąc: masakra. Trzydziestosekundowe spóźnienie owocuje tym, ze stoi się pod drzwiami i czeka aż się skończy poranny meeting - czyli podawanie danych odnośnie giełd i dziesięć minut gadania o robieniu wynikow i super nagrodach. Moj menadżer zadal, żeby za każde spóźnienie przyniesiono kanapki dla całego teamu (lol) Siedzisz z telefonem w ręce, wchodzisz na jakieś bazy firm albo Ci drukuja i dzwonisz, więc większość ludzi każe Ci iść odbyć stosunek seksualny sam ze sobą. Atmosfera w pracy to była duża rywalizacja, zawiść, popedzanie do ciągłego dzwonienia. Tych którzy myślą ze będą jak Wilk z Wallstreet czeka duze rozczarowanie - w tej firmie rotacja pracowników jest ogromna, w całym biurze może z 15 osób pracuje od dluzszego czasu (licząc menadżerów) Swoją drogą bardzo szemrane towarzystwo... W każdym razie ja wytrzymałem miesiąc i jeden tydzień - od szkoleń które nic nie dały poza skryptami az po ostatni dzień, kiedy nie wyrobiłem wymaganych ilości rozmów (a nawet lepiej, bo możesz wykonać i 1000 telefonów, ale jak kilkadziesiąt nie będzie mialo odpowiedniego zakonczenia do zaznaczenia na karteczce, to tak jakbyś w ogole nie dzwonił) Kazano mi zostać po godzinach, na co dostałem zerojedynkowa odpowiedź: albo zostaje albo wylatuje. Wybrałem opcję numer dwa, czego nie żałuję. Zabierając rzeczy jeden z menadżerów zagadal do mnie, wyglądało to tak: -A Ty gdzie się wybierasz? -Do domu, zwalniam się -A, to spier....j :) Nie polecam - może i coś się zmieniło ale samo oszukiwanie klientów może prowadzić do dyskomfortu w pracy. Atmosfera zapewne też bez zmian. Ale jeśli ktoś ma zapędy sado - maso, albo odpowiada mu takie miejsce i liczy na to, ze trafi na nierozgarnietego klienta który coś wplaci to może tu coś ugrać. Ale wszystkim szanujacym sie stanowczo odradzam.
Rychu

05.01.2017 22:14

Czy przypadkiem twoj manager był czeskiego pochodzenia ?:)

12.01.2017 22:54

Polak ale wiem o kogo Ci chodzi :-)

29.11.2016 13:56

02.12.2016 08:00

Chciałem napisać swoją opinię o tej pseudo pracy, ale idealnie opisałeś już to co tam się dzieje. Od siebie dodam, że wytrzymałem tam... jeden dzień, a przesadnie wrażliwy nie jestem. Praca tam opiera się na obłudzie i zwykłym kłamstwie. Ci menagerowie to zwykłe dzieciaki z ambicjami bez dobrego wykształcenia i pomysłu na życie.

17.11.2016 09:47

Powiem tak. Pracowałem tam kilka dni. Można to nazwać krótko... CHAOS... Muzyka napie*dala na full, ludzi wyzywają się od (usunięte przez administratora) br /> Podstawa 3000tys brutto.... A co chwile menadżer rozmawia o milionach które możecie tam zarobić.. A prawda jest taka, że jak nie spełnisz minimum to raz dwa wylecisz... Dostajesz tableta ze stroną panoramafirm.pl i dzwonisz po ludziach proponując im inwestycje... Totalna masakra w tej firmie. NIE POLECAM!!!
Mati

15.11.2016 20:40

Jutro ide na spotkanie. To w końcu jest tam źle czy dobrze?
bezimienna

10.11.2016 22:12

pracowałam w tej firmie 4 dni i zrezygnowałam bo nie lubię rozmawiać z obcymi ludźmi przez telefon kilka spostrzeżeń - jeśli lubicie wyzwania to możecie iść do Asset Invest, bo wyzwaniem największym jest pokonać samego siebie, ja nie umiałam managerowie awansowali (przynajmniej tak mówią) bo zrobili wystarczający wynik i w sumie to może tak być, bo niektórzy rzeczywiście mają coś mądrego do powiedzenia, a inni tylko krzyczą i mówią żeby "na pier da lać" ja nie lubię dzwonić do ludzi, ale jestem obiektywna i jak czytałam te opinie to się zastanawiałam czy jest sens tam iść - więc powiem tak - da się zarobić bardzo dużo w tej firmie, ale trzeba zmienić swoją osobowość ta praca jest jednocześnie najlepsza i najgorsza, bo ludzie tam są pełni życia i energii, ale wymagają bardzo dużo na wczorajszym meetingu, manager kazał jednej dziewczynie wstać i powiedzieć jaki ma sukces i ona zarobiła na mieszkanie w warszawie w ciągu jednego roku w tej pracy, za 300 tys. - ja osobiście w to wierzę bo ta kobieta nie jest głupią nastolatką ale matką dwójki dzieci i żoną i jest super jeśli czytacie że tu jest mobbing - jest mobbing, jest krzyk, jest wszystko co jest złe ze strony pracodawcy ale jeśli chcecie zarobić duże pieniądze a lubicie rozmawiać przez telefon to idźcie do nich, bo poza tym że są chciwi, to umieją rozmawiać z ludźmi i zarabiają - na potwierdzenie moich słów - każdy manager (facet) nosi garnitur i koszulę ze spinkami szytymi na miarę Na zakończenie - nie jestem żadnym pracownikiem tej firmy, ale nienawidzę gdy ktoś oczernia firmę bezpodstawnie. Negatywy: krzyk, hałas, chciwość, w pewnym sensie mobbing Pozytywy: duże pieniądze jest to najdziwniejsza firma w której pracowałam, a doświadczenie mam spore praca przez telefon nie jest dla mnie, ale jeśli dla kogoś to nie problem to nich spróbuje swojej szansy, a jeśli trafi na dobrego managera to będzie zarabiał duże pieniądze
Piotr

08.11.2016 23:27

Witam , jeśli mam być szczery to naprawdę taka tragedia, że to mi się nawet w głowie nie mieściło, zero umiejętności a to jest firma która się zajmuje "inwestycjami", prezesem jest Czech który z zachowania sugeruje to że jest naprawdę prawdziwym krętaczem i jedynie co to w tym ma umiejętności, zatrudniają samych ludzi którzy nie mają nawet pojęcia na ten temat tylko mają wmawiane co mówić "klientowi" a sami sobie sprawdźcie ze co jakiś czas zmienia się nazwa firmy, ludzie są naiwni , rzecz jasna że pieniądze są bardzo ważne ale dawać się ogłupiać to już jest naprawdę dramat, ciekawe czemu prezes nie prowadzi firmy w swoim kraju ? powodzenia życzę .
Abri

08.11.2016 16:50

Ja bym nie radził tak się przejmować wszystkimi złymi opiniami. W internecie można napisać wszystko a jak jest trzeba samemu sprawdzić.
Muflonik

08.11.2016 14:54

Rozmowa kwalifikacyjna opierała się na mechanicznym przekazaniu informacji o obowiązkach na danym stanowisku. Brak znajomości CV, brak pytań o doświadczenie kandydata bo z założenia wszystkiego nauczą. Nadmienię, że 10 lat doświadczenia w tej dziedzinie zostało kompletnie zignorowane. Kompletny brak profesjonalizmu i ponoć Pani nie wiedzą dlaczego ludzie umawiają się na rozmowy i nie przychodzą. No ręce mi opadły.
ciekawa

07.11.2016 23:39

mnie zaprosili na rozmowe,poszlam,pozniej kazali mi zalozyc stroj:spodniczka,bluzka lub sukienka,bo trzeba sie ubierac tam biznesowo.nie wiem czy to prawda.
sara

08.11.2016 10:06

Spodnie też mogą być. Wszędzie gdzie są spotkania z klientem ludzie ubierają się elegancko, to nic nadzwyczajnego.

26.12.2016 07:08

Tyle, że tam nie ma rozmów z klientem face to face tylko wszystko przez telefon, no chyba, że klient sam zaproponuje i jest z okolic to wtedy idzie manager nie pracownik.
Mati

04.11.2016 18:31

Tak, to prawda, są śmieszni... te ich meetingi na które jak się spoznisz to musisz czekać aż skończy , dopiero do swojego stanowiska mozesz podejść hahaha. Zgodzę się z Wami, to co tam się dzieje, tego się nie da opisać, to trzeba przeżyć albo lepiej nie przeżywać bo traktują Cię jak śmiecia, jak gowniarza którym można pomiatac. Młode osoby, których to jest pierwsza praca może myślą że tak już jest w pracy , ale nie - to co tam się dzieje to jest mobbing, bezprawie, aż się dziwię ze oni się nie boją takich działań. Masakra.

04.11.2016 14:19

Wojtas

04.11.2016 14:25

Wreszcie ktoś dobrze pisze. Strata czasu na rozmowy kwalifikacyjne (usunięte przez administratora) Ja wytrzymałem godzinę haha. (usunięte przez administratora)

04.11.2016 14:00

Borys

22.11.2016 15:56

to ok ok zarobisz świezak , oglądaj wiecej filmów i czytaj książki hahahahaha
Pracuś

14.04.2017 10:52

Hahha ciężka praca. Oszustwo ludzi. I wyłudzanie od nich pieniędzy. Żałosne
Mustafa

03.11.2016 20:57

Tak czytam te wasze opinie o uważam że to lekka przesada Pozatym źle opinie będą zawsze pisać co co szukają usprawiedliwien w okol siebie a Nie widzą winy w sobie Tak to prawda warunki się zmieniły podstawa stała 3000 PLN Plus prowizję i ciekawe bonusy i jeśli ma się profesjonalne podejście do tego biznesu tak można A nawet zarabia się pieniądze Nie zarabiają tylko Ci co wszystko wiedzą najlepiej i całe życie mają syndrom biedaka Nie twierdzę że jest to prosta praca Ale jak się robi swoje tak można wyciągnąć parę złoty
Janek

04.11.2016 09:32

Facet naucz się pisać po polsku , a potem wydawaj opinie biedaku.
Jagab

28.01.2017 18:07

3000zł brutto?

03.11.2016 19:18

03.11.2016 19:53

A. to ja w takim razie też podziękuję. Nie dla mnie praca na słuchawce.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Asseta?

Kontakt - Asseta S.A.

Legnicka 48 G 54-202 Wrocław

NIP:7772812084

Branża główna: Pośrednictwo finansowe

LinkedinIcon
Eml88

02.11.2016 17:51

Weź przestań. Ja też czytałam opinie, ale postanowiłam przyjść. Jest naprawdę ok. Nie rozumiem niektórych komentarzy. Warto samemu się przekonać jak coś wygląda niż potem żałować, że się zrezygnowało...
karolina

22.11.2016 18:12

Bteam dziś na rozmowie i mi się podobało. Zależy kto co lubi. Podejście wporządku obiecywali ze zadzwonia po godzinie 15 i o 15.10 miałam telefon. Zobaczymy jak dalej pójdzie
mała

25.01.2017 16:12

Karolina i jak ? ja mam jutro rozmowę ....
emka

02.11.2016 16:37

właśnie dostałam zaproszenie na rozmowe do tej firmy,ale czytając wcześniejsze opinie chyba sobie to odpuszczę... serio jest aż tak źle?

03.11.2016 18:39

Ja jutro mam rozmowę i aż nie chce mi się jechać. Czy oni mają siedzibę na 10p (usunięte przez administratora)
mario

28.10.2016 21:32

pracuję tu trzeci tydzień, udało mi się zamknąć jednego klienta, więc myślę że wpadną fajne pieniądze. jak szukałem pracy to proponowano mi 1500 zł na rękę, co jest smieszne, dlatego dzieki tym 3000 zł i bonusom mogę się normalnie utrzymać. pracujemy do 18, w piątek do 17, a wszystkie weekendy wolne co jest dużym plusem. polecam!!
rich

28.10.2016 15:56

Buhahaha , ale się uśmiałam, co to za kłamstwa? , proszę pisać szczerze a nie mydlic oczy innym.
Gabi

26.10.2016 20:47

Pracuje w firmie Asset Invest niedługo, może kiedyś tak jak piszecie rzeczywiście było, natomiast teraz jest zupełnie inaczej. Albo zmieniła się polityka firmy, albo są inni menagerowie niż wcześniej. Mamy miesięczne wynagrodzenie 3000 zł, jest to stała podstawa, niezależnie od wyników, dodatkowo super premie i bonusy, można zarobić naprawdę bardzo fajne pieniądze. Pracujemy do 18:00, a w piątki nawet do 17:00, nikt nie zostaje po godzinach, bo biuro jest zamykane i nie ma nawet na to możliwości, weekendy mamy zawsze wolne. Jest fajna przyjacielska atmosfera. Nie pracuje tu długo, ale nauczyłam się już bardzo dużo w tej firmie. Chce się tu rozwijać i pracować, by w przyszłości zostać menagerem.
Valentyn

25.12.2016 06:46

Hahaha

15.10.2016 21:24

$$

26.10.2016 18:52

Odnośnie tej opinii mam tylko jedno pytanie: A co z tego że zatrudniają Ukraińców, czy też Białorusinów, a nawet I Włochów????
Anonim123

14.10.2016 22:54

Naprawdę myślisz że osoba bez żadnego przygotowania może poradzić komuś w co ma inwestować? Nie wspomnę o tych 2 dniach szkolenia, które są gadka głównie o tym na jakie to wycieczki nie wyjeżdżają osoby najlepsze, oczywiście bez żadnych konkretów odnośnie pracy. A podejście do pracownika zostawię bez żadnego komentarza. Tylko szkoda mi ludzi, którzy dają się nabrać na te bajeczki. Przyjmują każdego, a na rozmowie o pracy oczywiście tłumaczą, że odezwą się tylko do najlepszych.
N1K0D3M

10.10.2016 00:45

Odradzam tą firmę, zdecydowanie strata czasu!
afk

28.09.2016 11:51

nędza z biedą!!! odradzam!!!
ed

16.09.2016 18:23

Czyli generalnie szkoda czasu tak??

15.09.2016 14:37

martyna

15.09.2016 15:40

Pracuję w Asset Invest od kilku miesiecy, lubie tą pracę ! Jeśli chodzi o terminowość wypłaty nigdy nie bylo zadnego opóźnienia, wręcz przeciwnie często jest przed 10, okolo 8,9 masz przelew na koncie! Pełen profesjonalizm
Robert

15.09.2016 17:09

Jaja sobie robisz ?
udoka

14.09.2016 12:41

Zostałam zaproszona na rozmowę rekrutacyjną do tej firmy i zastanawiam się czy opłaca mi się tam jechać? Czy ktoś może szczerze opisać warunki pracy w tej firmie?
monika

02.09.2016 12:02

frma Asset Invest firma jak każda inna, płacą 3 tysiace złotych brutto jest to stała pensja do tego sa prowizje od klientów i mega bonusy sa ludzie którzy zarabiają po 10 tysiecy a sa i tacy którzy zarabiają zwykłą podstawe - godziny prace 9-17.30 - jeżeli wiesz po co pracujesz to wychodzisz punktualnie, a jezeli przychodzimy do pracy sie polansowac to jasne ze mozna tu i nocować, jeżeli chodzi o zarobki polecam, jezeli chodzi o atmosfere - jest głosno - ale da rade wytrzymac
Ania

04.12.2016 07:20

No nie wiem przychodziłam do pracy na 7 .30 dawalam z siebie 100 % czyli telefon za telefonem i ciagle bylo malo. Na 2 miesiace z 2 razy wyszlam po 9 godzinach tak to 11 h bylo standardem do 20 i nie bylo pytania czy moge zostac tylko ze mam (usunięte przez administratora) no.nie za to mi placa. Te obiecanki co do zlotych gor tez sa przereklamowane a i ten mobing po 2 tygodniach ze strony przelozonego to normalka tak ich ucza na szkoleniach. Np. Jestes debilem... zapier.... bo nie za to Ci placimy 3 tys. Ogolnie podliczajac godziny bez prowizji to Ci za duzo nie wyjdzie a licza nawet prowizje brutto zeby pokazac jak to sie zarabia. Nie polecam mobing mobing i strata czasu. Zamiast szanowac pracownikow tu sie ich traktuje jak (usunięte przez administratora)
Zelda

30.08.2016 10:13

Dobrze że poczytałam opinie, nie będę się nawet fatygować na szkolenie.
Aga

16.08.2016 13:16

Czy może mi ktoś pomóc mam jutro prawdopodobnie w tej firmie rozmowę na asystentkę menagera - al. Jerozolimskie 94 piętro X - ale z tego co czytam to jakaś tragedia czy był ktoś na rozmowie na takie stanowisko? Może mi coś więcej powiedzieć?
Madlen

08.11.2016 12:06

Ja zapytała, bo dzisiaj byłam na rozmowie właśnie na stanowisko asystentka managera i jakiś młody chłopaczek w garniturku prowadził ze mną rozmowę i powiedział, że obowiązki to jedynie przekazywanie informacji z giełdy do klienta i zakładanie klientom kont inwestycyjnych. pff...
broker

08.12.2016 19:29

asystent managera, czyli będziesz siedzieć na słuchawce, udawać znawce od rynku finansowego i zajmować się agresywną sprzedażą.
xyz

16.08.2016 12:48

ODRADZAM..
Smiech na sali

13.08.2016 22:50

Przez 2 miechy podstawa potem trzeba wyrabiac plan. Osiagniecie planu prawie niewykonalne. Praca od 9.00 do 18-19... Wymagaja pracowac(usunięte przez administratora) ODRADZAM
Gosia

10.08.2016 12:47

Posiadacie może chociaż adres e.mail do księgowej? Zależy mi bardzo na tym.
Koyot

28.07.2016 18:10

Pracowałem tam 3 tygodnie i zdecydowanie ODRADZAM. Call center i to nawiedzone. Ich techniki sprzedaży są do bani. (usunięte przez administratora)br /> Jak nie zrobisz odpowiedniej liczby telefonow musisz zostawac po godzinach ! ODRADZAM !!!!
Ona

19.07.2016 20:04

mógłby ktoś się jeszcze wypowiedzieć na ten temat?
zadowolony

04.12.2016 19:48

tak to musisz być piękny debil jak po 2 miesiącach nie masz nic!!!!!!!!!! jest to praca dla ludzi co chcą, i ludzie które nie chcą albo się im nie udało musza pisać takie wymyślone rzeczy ze dużo pracowali po 12 godzinach ;-)))))

Zostaw merytoryczną opinię o Asseta S.A.