Asseta

• Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Wrocław - Asseta S.A.

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Asseta S.A.

Opinie o Asseta Wrocław

Nie przegap nowości o Asseta S.A.!

17.11.2016 09:47

Powiem tak. Pracowałem tam kilka dni. Można to nazwać krótko... CHAOS... Muzyka napie*dala na full, ludzi wyzywają się od (usunięte przez administratora) br /> Podstawa 3000tys brutto.... A co chwile menadżer rozmawia o milionach które możecie tam zarobić.. A prawda jest taka, że jak nie spełnisz minimum to raz dwa wylecisz... Dostajesz tableta ze stroną panoramafirm.pl i dzwonisz po ludziach proponując im inwestycje... Totalna masakra w tej firmie. NIE POLECAM!!!
    Mati

15.11.2016 20:40

Jutro ide na spotkanie. To w końcu jest tam źle czy dobrze?
    bezimienna

10.11.2016 22:12

pracowałam w tej firmie 4 dni i zrezygnowałam bo nie lubię rozmawiać z obcymi ludźmi przez telefon kilka spostrzeżeń - jeśli lubicie wyzwania to możecie iść do Asset Invest, bo wyzwaniem największym jest pokonać samego siebie, ja nie umiałam managerowie awansowali (przynajmniej tak mówią) bo zrobili wystarczający wynik i w sumie to może tak być, bo niektórzy rzeczywiście mają coś mądrego do powiedzenia, a inni tylko krzyczą i mówią żeby "na pier da lać" ja nie lubię dzwonić do ludzi, ale jestem obiektywna i jak czytałam te opinie to się zastanawiałam czy jest sens tam iść - więc powiem tak - da się zarobić bardzo dużo w tej firmie, ale trzeba zmienić swoją osobowość ta praca jest jednocześnie najlepsza i najgorsza, bo ludzie tam są pełni życia i energii, ale wymagają bardzo dużo na wczorajszym meetingu, manager kazał jednej dziewczynie wstać i powiedzieć jaki ma sukces i ona zarobiła na mieszkanie w warszawie w ciągu jednego roku w tej pracy, za 300 tys. - ja osobiście w to wierzę bo ta kobieta nie jest głupią nastolatką ale matką dwójki dzieci i żoną i jest super jeśli czytacie że tu jest mobbing - jest mobbing, jest krzyk, jest wszystko co jest złe ze strony pracodawcy ale jeśli chcecie zarobić duże pieniądze a lubicie rozmawiać przez telefon to idźcie do nich, bo poza tym że są chciwi, to umieją rozmawiać z ludźmi i zarabiają - na potwierdzenie moich słów - każdy manager (facet) nosi garnitur i koszulę ze spinkami szytymi na miarę Na zakończenie - nie jestem żadnym pracownikiem tej firmy, ale nienawidzę gdy ktoś oczernia firmę bezpodstawnie. Negatywy: krzyk, hałas, chciwość, w pewnym sensie mobbing Pozytywy: duże pieniądze jest to najdziwniejsza firma w której pracowałam, a doświadczenie mam spore praca przez telefon nie jest dla mnie, ale jeśli dla kogoś to nie problem to nich spróbuje swojej szansy, a jeśli trafi na dobrego managera to będzie zarabiał duże pieniądze
    Piotr

08.11.2016 23:27

Witam , jeśli mam być szczery to naprawdę taka tragedia, że to mi się nawet w głowie nie mieściło, zero umiejętności a to jest firma która się zajmuje "inwestycjami", prezesem jest Czech który z zachowania sugeruje to że jest naprawdę prawdziwym krętaczem i jedynie co to w tym ma umiejętności, zatrudniają samych ludzi którzy nie mają nawet pojęcia na ten temat tylko mają wmawiane co mówić "klientowi" a sami sobie sprawdźcie ze co jakiś czas zmienia się nazwa firmy, ludzie są naiwni , rzecz jasna że pieniądze są bardzo ważne ale dawać się ogłupiać to już jest naprawdę dramat, ciekawe czemu prezes nie prowadzi firmy w swoim kraju ? powodzenia życzę .
    Abri

08.11.2016 16:50

Ja bym nie radził tak się przejmować wszystkimi złymi opiniami. W internecie można napisać wszystko a jak jest trzeba samemu sprawdzić.
    Muflonik

08.11.2016 14:54

Rozmowa kwalifikacyjna opierała się na mechanicznym przekazaniu informacji o obowiązkach na danym stanowisku. Brak znajomości CV, brak pytań o doświadczenie kandydata bo z założenia wszystkiego nauczą. Nadmienię, że 10 lat doświadczenia w tej dziedzinie zostało kompletnie zignorowane. Kompletny brak profesjonalizmu i ponoć Pani nie wiedzą dlaczego ludzie umawiają się na rozmowy i nie przychodzą. No ręce mi opadły.
    ciekawa

07.11.2016 23:39

mnie zaprosili na rozmowe,poszlam,pozniej kazali mi zalozyc stroj:spodniczka,bluzka lub sukienka,bo trzeba sie ubierac tam biznesowo.nie wiem czy to prawda.
    sara

08.11.2016 10:06

Spodnie też mogą być. Wszędzie gdzie są spotkania z klientem ludzie ubierają się elegancko, to nic nadzwyczajnego.
    Była_(nie)asystentka_managera

26.12.2016 07:08

Tyle, że tam nie ma rozmów z klientem face to face tylko wszystko przez telefon, no chyba, że klient sam zaproponuje i jest z okolic to wtedy idzie manager nie pracownik.
    Mati

04.11.2016 18:31

Tak, to prawda, są śmieszni... te ich meetingi na które jak się spoznisz to musisz czekać aż skończy , dopiero do swojego stanowiska mozesz podejść hahaha. Zgodzę się z Wami, to co tam się dzieje, tego się nie da opisać, to trzeba przeżyć albo lepiej nie przeżywać bo traktują Cię jak śmiecia, jak gowniarza którym można pomiatac. Młode osoby, których to jest pierwsza praca może myślą że tak już jest w pracy , ale nie - to co tam się dzieje to jest mobbing, bezprawie, aż się dziwię ze oni się nie boją takich działań. Masakra.

04.11.2016 14:19

Wojtas

04.11.2016 14:25

Wreszcie ktoś dobrze pisze. Strata czasu na rozmowy kwalifikacyjne (usunięte przez administratora) Ja wytrzymałem godzinę haha. (usunięte przez administratora)

04.11.2016 14:00

Borys

22.11.2016 15:56

to ok ok zarobisz świezak , oglądaj wiecej filmów i czytaj książki hahahahaha
    Pracuś

14.04.2017 10:52

Hahha ciężka praca. Oszustwo ludzi. I wyłudzanie od nich pieniędzy. Żałosne
    Mustafa

03.11.2016 20:57

Tak czytam te wasze opinie o uważam że to lekka przesada Pozatym źle opinie będą zawsze pisać co co szukają usprawiedliwien w okol siebie a Nie widzą winy w sobie Tak to prawda warunki się zmieniły podstawa stała 3000 PLN Plus prowizję i ciekawe bonusy i jeśli ma się profesjonalne podejście do tego biznesu tak można A nawet zarabia się pieniądze Nie zarabiają tylko Ci co wszystko wiedzą najlepiej i całe życie mają syndrom biedaka Nie twierdzę że jest to prosta praca Ale jak się robi swoje tak można wyciągnąć parę złoty
    Janek

04.11.2016 09:32

Facet naucz się pisać po polsku , a potem wydawaj opinie biedaku.
    Jagab

28.01.2017 18:07

3000zł brutto?

03.11.2016 19:18

A***a

03.11.2016 19:53

A. to ja w takim razie też podziękuję. Nie dla mnie praca na słuchawce.
    Eml88

02.11.2016 17:51

Weź przestań. Ja też czytałam opinie, ale postanowiłam przyjść. Jest naprawdę ok. Nie rozumiem niektórych komentarzy. Warto samemu się przekonać jak coś wygląda niż potem żałować, że się zrezygnowało...
    karolina

22.11.2016 18:12

Bteam dziś na rozmowie i mi się podobało. Zależy kto co lubi. Podejście wporządku obiecywali ze zadzwonia po godzinie 15 i o 15.10 miałam telefon. Zobaczymy jak dalej pójdzie
    mała

25.01.2017 16:12

Karolina i jak ? ja mam jutro rozmowę ....
    emka

02.11.2016 16:37

właśnie dostałam zaproszenie na rozmowe do tej firmy,ale czytając wcześniejsze opinie chyba sobie to odpuszczę... serio jest aż tak źle?
    A***a

03.11.2016 18:39

Ja jutro mam rozmowę i aż nie chce mi się jechać. Czy oni mają siedzibę na 10p (usunięte przez administratora)
    mario

28.10.2016 21:32

pracuję tu trzeci tydzień, udało mi się zamknąć jednego klienta, więc myślę że wpadną fajne pieniądze. jak szukałem pracy to proponowano mi 1500 zł na rękę, co jest smieszne, dlatego dzieki tym 3000 zł i bonusom mogę się normalnie utrzymać. pracujemy do 18, w piątek do 17, a wszystkie weekendy wolne co jest dużym plusem. polecam!!
    rich

28.10.2016 15:56

Buhahaha , ale się uśmiałam, co to za kłamstwa? , proszę pisać szczerze a nie mydlic oczy innym.
    Gabi

26.10.2016 20:47

Pracuje w firmie Asset Invest niedługo, może kiedyś tak jak piszecie rzeczywiście było, natomiast teraz jest zupełnie inaczej. Albo zmieniła się polityka firmy, albo są inni menagerowie niż wcześniej. Mamy miesięczne wynagrodzenie 3000 zł, jest to stała podstawa, niezależnie od wyników, dodatkowo super premie i bonusy, można zarobić naprawdę bardzo fajne pieniądze. Pracujemy do 18:00, a w piątki nawet do 17:00, nikt nie zostaje po godzinach, bo biuro jest zamykane i nie ma nawet na to możliwości, weekendy mamy zawsze wolne. Jest fajna przyjacielska atmosfera. Nie pracuje tu długo, ale nauczyłam się już bardzo dużo w tej firmie. Chce się tu rozwijać i pracować, by w przyszłości zostać menagerem.
    Valentyn

25.12.2016 06:46

Hahaha

15.10.2016 21:24

$$

26.10.2016 18:52

Odnośnie tej opinii mam tylko jedno pytanie: A co z tego że zatrudniają Ukraińców, czy też Białorusinów, a nawet I Włochów????

14.10.2016 22:54

Naprawdę myślisz że osoba bez żadnego przygotowania może poradzić komuś w co ma inwestować? Nie wspomnę o tych 2 dniach szkolenia, które są gadka głównie o tym na jakie to wycieczki nie wyjeżdżają osoby najlepsze, oczywiście bez żadnych konkretów odnośnie pracy. A podejście do pracownika zostawię bez żadnego komentarza. Tylko szkoda mi ludzi, którzy dają się nabrać na te bajeczki. Przyjmują każdego, a na rozmowie o pracy oczywiście tłumaczą, że odezwą się tylko do najlepszych.
    N1K0D3M

10.10.2016 00:45

Odradzam tą firmę, zdecydowanie strata czasu!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Asseta?

Kontakt - Asseta S.A.

Legnicka 48 G 54-202 Wrocław

NIP:7772812084

Branże: Finansowanie i dotacje

LinkedinIcon
    afk

28.09.2016 11:51

nędza z biedą!!! odradzam!!!
    ed

16.09.2016 18:23

Czyli generalnie szkoda czasu tak??

15.09.2016 14:37

martyna

15.09.2016 15:40

Pracuję w Asset Invest od kilku miesiecy, lubie tą pracę ! Jeśli chodzi o terminowość wypłaty nigdy nie bylo zadnego opóźnienia, wręcz przeciwnie często jest przed 10, okolo 8,9 masz przelew na koncie! Pełen profesjonalizm
    Robert

15.09.2016 17:09

Jaja sobie robisz ?
    udoka

14.09.2016 12:41

Zostałam zaproszona na rozmowę rekrutacyjną do tej firmy i zastanawiam się czy opłaca mi się tam jechać? Czy ktoś może szczerze opisać warunki pracy w tej firmie?
    monika

02.09.2016 12:02

frma Asset Invest firma jak każda inna, płacą 3 tysiace złotych brutto jest to stała pensja do tego sa prowizje od klientów i mega bonusy sa ludzie którzy zarabiają po 10 tysiecy a sa i tacy którzy zarabiają zwykłą podstawe - godziny prace 9-17.30 - jeżeli wiesz po co pracujesz to wychodzisz punktualnie, a jezeli przychodzimy do pracy sie polansowac to jasne ze mozna tu i nocować, jeżeli chodzi o zarobki polecam, jezeli chodzi o atmosfere - jest głosno - ale da rade wytrzymac
    Ania

04.12.2016 07:20

No nie wiem przychodziłam do pracy na 7 .30 dawalam z siebie 100 % czyli telefon za telefonem i ciagle bylo malo. Na 2 miesiace z 2 razy wyszlam po 9 godzinach tak to 11 h bylo standardem do 20 i nie bylo pytania czy moge zostac tylko ze mam (usunięte przez administratora) no.nie za to mi placa. Te obiecanki co do zlotych gor tez sa przereklamowane a i ten mobing po 2 tygodniach ze strony przelozonego to normalka tak ich ucza na szkoleniach. Np. Jestes debilem... zapier.... bo nie za to Ci placimy 3 tys. Ogolnie podliczajac godziny bez prowizji to Ci za duzo nie wyjdzie a licza nawet prowizje brutto zeby pokazac jak to sie zarabia. Nie polecam mobing mobing i strata czasu. Zamiast szanowac pracownikow tu sie ich traktuje jak (usunięte przez administratora)
    Zelda

30.08.2016 10:13

Dobrze że poczytałam opinie, nie będę się nawet fatygować na szkolenie.
    Aga

16.08.2016 13:16

Czy może mi ktoś pomóc mam jutro prawdopodobnie w tej firmie rozmowę na asystentkę menagera - al. Jerozolimskie 94 piętro X - ale z tego co czytam to jakaś tragedia czy był ktoś na rozmowie na takie stanowisko? Może mi coś więcej powiedzieć?
    Madlen

08.11.2016 12:06

Ja zapytała, bo dzisiaj byłam na rozmowie właśnie na stanowisko asystentka managera i jakiś młody chłopaczek w garniturku prowadził ze mną rozmowę i powiedział, że obowiązki to jedynie przekazywanie informacji z giełdy do klienta i zakładanie klientom kont inwestycyjnych. pff...
    broker

08.12.2016 19:29

asystent managera, czyli będziesz siedzieć na słuchawce, udawać znawce od rynku finansowego i zajmować się agresywną sprzedażą.
    xyz

16.08.2016 12:48

ODRADZAM..
    Smiech na sali

13.08.2016 22:50

Przez 2 miechy podstawa potem trzeba wyrabiac plan. Osiagniecie planu prawie niewykonalne. Praca od 9.00 do 18-19... Wymagaja pracowac(usunięte przez administratora) ODRADZAM
    Gosia

10.08.2016 12:47

Posiadacie może chociaż adres e.mail do księgowej? Zależy mi bardzo na tym.
    Koyot

28.07.2016 18:10

Pracowałem tam 3 tygodnie i zdecydowanie ODRADZAM. Call center i to nawiedzone. Ich techniki sprzedaży są do bani. (usunięte przez administratora)br /> Jak nie zrobisz odpowiedniej liczby telefonow musisz zostawac po godzinach ! ODRADZAM !!!!
    Ona

19.07.2016 20:04

mógłby ktoś się jeszcze wypowiedzieć na ten temat?
    zadowolony

04.12.2016 19:48

tak to musisz być piękny debil jak po 2 miesiącach nie masz nic!!!!!!!!!! jest to praca dla ludzi co chcą, i ludzie które nie chcą albo się im nie udało musza pisać takie wymyślone rzeczy ze dużo pracowali po 12 godzinach ;-)))))

12.07.2016 18:17

Niki

12.07.2016 20:15

A co po tym miesiacu/dwóch z podstawą? (usunięte przez administratora) Dostawałaś wyplate na czas i bezproblemu?
    Lolek

12.07.2016 14:09

Witam właśnie mnie zaprosili na rozmowę ale mocno się zastanawiam.stanowisko zastepca menadżera. A czy ktoś z was wie czy po okresie próbnym dają umowę o pracę?
    B. R

11.07.2016 10:23

Firma jest nieprofesjonalna w stosunku do pracowników jak i potencjalnych klientów. Odradzam współpracę z tą firmą. Pozytywne komenatarze pisane są przez pseudo managerów, którzy odśpiewują cały czas tą samą śpiewke.
    Pplll

07.07.2016 14:43

Witam może ktoś coś więcej powiedzieć o tej firmie? Jakie zarobki warunki atmosfera
    Pplll

07.07.2016 14:42

23.05.2016 20:45

Wiem co mówię i nikt mnie nie przekona w rzekome miliony jakie można tam zarobić, wycieczki na Cypr. Żadna porządna firma nie da obracać pieniędzmi ludzi osobom bez żadnego doświadczenia. NACIĄGANIE LUDZI. Za jakiś czas firma zniknie, a wszyscy którzy wplacili pieniądze zostaną z niczym. Pozdrawiam. I nie dajcie się nabrać na obietnice.
    incognito

30.05.2016 00:58

na stronie w krsie można tez wyczytać ze powstała 25.08.2015. nie trzeba iść na rozmowe
    love123

13.10.2016 15:20

Ale zajmujesz miejsce jakby konsultanta i nie obracasz pieniedzmi ludzi. Mozesz im jedynie powiedziec co jest dobre do zainwestowania.

22.05.2016 17:03

To ciekawe co pisze osoba poniżej, bo mi na rozmowie o pracę powiedzieli, że firma powstała w ubiegłym roku, a tu opinia, że ktoś 2 lata pracuje. Dobra ściema i tyle. Odradzam
    abc

20.05.2016 10:46

Obecnie pracuję w Asset Invest. Czytam Wasze opinie i jednak strasznie wyolbrzymiacie. Owszem jest ciężko, ale jak w każdej pracy, żeby zarobić, trzeba zapie...rdzielać. Mój Menager wymaga dużo, ale jest profesjonalny w tym co robi i potrafi zmotywować do pracy. Jeśli się chce to można złapać ładne premie, wszystko zależy od chęci i zacięcia do pracy. Jeśli ktoś jest solidny w tym co robi, to nie musi siedzieć po godzinach i nadrabiać za obijanie się w dzień. Cóż więcej, jeśli ktoś chce sobie zarobić niezły pieniądz na początek kariery to polecam.

Zostaw merytoryczną opinię o Asseta S.A.