Dostałem zaproszenie na rozmowę, na pierwszej rozmowie tak jak kolega pisze, trzeba przynieść wydrukowane CV zadaję pytania i coś notuje. Informuje o telefonie na drugi dzień. Zadzwoniła umówiła się na spotkanie czyli pierwszy dzień szkoleń, wstępnie mówi o firmie, co się robi i podkreśla że to żadne call center. Na drugi dzień, kolejne szkolenie zakończone testem i rozmową. Na trzeci dzień przychodzisz do pracy na 8:45 gdzie idziesz do dużego pomieszczenia z biurkami na meeting, o godzinie 9:00 zaczynasz prace, dostajesz telefon, bazę telefonów i wydzwaniasz po firmach oferując wizytówkę domu maklerskiego TOPFOREX. Ogólnie strasznie głośno, każdy gada, Ci co robią anty-sale (drugi kontakt z klientem) najczęściej się wydzierają, najgłośniej rozmawiają. Ja po pierwszym dniu zrezygnowałem, (usunięte przez administratora)
Dużo osób podobno ryzykuje po 1,2-3 a nawet trzech tygodniach. A widzę, że ciągle jest odświeżane ogłoszenie na olx. Najwięcej jest przyjmowanych osób od 20-30 lat i garstka starszych. (usunięte przez administratora) Jak jest naprawdę? Ja odradzam robotę ze względu na dość głośna robot (usunięte przez administratora)
Życzę powodzenia tym którzy tam chcą pracować. Ja wolę poszukać dalej pracy.
Pozdrawiam.
K.