Asseta

• Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Wrocław - Asseta S.A.

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Asseta S.A.

Opinie o Asseta Wrocław

Nie przegap nowości o Asseta S.A.!

Gordon Gekko

18.05.2016 11:03

Wspaniała firma, ja już tam nie pracuję bo po zarobieniu kilku baniek usd zacząłem sam wykorzystywać wiedzę którą zdobyłem na szkoleniach z inwestowania w alternatywne ciekawe instrumenty finansowe. Świetna atmosfera rodem z wall street, masz wrażenie że za chwile z pod biurka wyskoczy Ci Jordan Belfort. Na sali stoi motocykl za kilka milionów USD (chyba 3,5 mln usd) wysadzany szmaragdami i cekinami. Podobno najlepszy top 10 doradców inwestycyjnych/menadzerów/wilków/maklerów bez licencji dostał ferrari ale rozbił na parkingu pod firmą. Ja tak jak mówię nie żałuję zarobiłem kilka baniek w 2lata i sobie robie co chce ;) pozdrawiam i pamietajcie "CHCIWOŚĆ JEST DOBRA!!"
    Rrrr

12.10.2016 18:03

W 2 lata?! Firma funkcjonuje od roku!!!

17.05.2016 22:43

Achmedziunia

12.07.2016 18:27

Tak pracuję się po to żeby zarabiać, ale debilizmem jest mówienie: Szukacie wymówek, że klient nie odbiera, że was zbywa, itd. Gdzie to cholerna prawda, bo sama kończę rozmowę rozłączeniem, gdy dostaję takie telefony. Za dużo naoglądaliście sie ,,Wilka z Wall Street" :-D Tylko że on na koniec zbankrutował- powodzenia ;-)
    Staś

13.05.2016 13:40

Czy firma która w ostatnich latach zmieniła kilkakrotnie nazwę oraz siedzibę , a także nie ma oficjalnej strony internetowej , może być wiarygodna ? Odpowiedzcie sobie sami.

Kontakt - Asseta S.A.

Legnicka 48 G 54-202 Wrocław

NIP:7772812084

Branże: Finansowanie i dotacje

LinkedinIcon
    Kamil

12.05.2016 12:51

Dostałem zaproszenie na rozmowę, na pierwszej rozmowie tak jak kolega pisze, trzeba przynieść wydrukowane CV zadaję pytania i coś notuje. Informuje o telefonie na drugi dzień. Zadzwoniła umówiła się na spotkanie czyli pierwszy dzień szkoleń, wstępnie mówi o firmie, co się robi i podkreśla że to żadne call center. Na drugi dzień, kolejne szkolenie zakończone testem i rozmową. Na trzeci dzień przychodzisz do pracy na 8:45 gdzie idziesz do dużego pomieszczenia z biurkami na meeting, o godzinie 9:00 zaczynasz prace, dostajesz telefon, bazę telefonów i wydzwaniasz po firmach oferując wizytówkę domu maklerskiego TOPFOREX. Ogólnie strasznie głośno, każdy gada, Ci co robią anty-sale (drugi kontakt z klientem) najczęściej się wydzierają, najgłośniej rozmawiają. Ja po pierwszym dniu zrezygnowałem, (usunięte przez administratora) Dużo osób podobno ryzykuje po 1,2-3 a nawet trzech tygodniach. A widzę, że ciągle jest odświeżane ogłoszenie na olx. Najwięcej jest przyjmowanych osób od 20-30 lat i garstka starszych. (usunięte przez administratora) Jak jest naprawdę? Ja odradzam robotę ze względu na dość głośna robot (usunięte przez administratora) Życzę powodzenia tym którzy tam chcą pracować. Ja wolę poszukać dalej pracy. Pozdrawiam. K.
    Pablo

21.04.2016 14:38

Szczerze odradzam, poszedłem tylko dlatego, żeby potwierdzić zamieszczane informacje.(usunięte przez administratora)praca od 9 do 17.30 i oczywiście od zaraz. Żadnych konkretów co do stanowiska tylko informowanie telefoniczne klientów o jakimś inwestowaniu. Szukają tylko studentów,(usunięte przez administratora) Trzeba przynieść swoje wydrukowane cv, gdzie pani zapisuje twój wiek albo jakś inną liczbę porządkową (usunięte przez administratora)Szczerze odradzam,(usunięte przez administratora)
    PK

20.04.2016 13:27

Czy adres tej firmy to Al. Jerozolimskie 94?
    Luczix

02.11.2015 10:40

Samo ogłoszenie o pracę było niejasne i mało konkretne, ale jednak postanowiłem spróbować. (usunięte przez administratora) Z takim nastawieniem do pracownika prędko nie znajdzie asystenta. Nic nie wyniosłem z tej rozmowy i szczerze nie polecam tej firmy. Trzymajcie się z daleka!

Zostaw merytoryczną opinię o Asseta S.A.