Iglotex Centrala

• Misja
  • Rozwój pracowników
  • Poznaj nasze działy
  • Proces rekrutacyjny
  • Informacja dla kandydatów

Misja

• Zajączek
  • Nowy Bukowiec
  • Wolental
  • Bukowiec Nowy
Białystok - Nordfish Sp. z o.o.(spółka zamknięta)
Kraków - IGLOKRAK
Skórcz - Iglotex S.A.
Smolec - Iglotex Kraków Sp. z o.o. filia Wrocław
Tarnów - Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego Fritar S.A.
Toruń - Iglotex Toruń Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Skórcz
  5. Opinie o Iglotex S.A. Centrala

Opinie o Iglotex Centrala Skórcz

Nie przegap nowości o Iglotex S.A. Centrala!

Gdynia

09.03.2014 13:42

Do marudzących: Jak się nie podoba to trzeba się zwolnić. Swoją drogą w Gdyni słabo,z resztą jak w innych placówkach. Firma nic od siebie nie daje. Jedyne swoje idiotyczne pomysły mające poprawić warunki pracy. (usunięte przez administratora) Pozdrawiam - kiedyś tam pracowałem.
    ex ph

06.03.2014 20:30

No widać efekty, punkt po punkcie pa pa Iglo$%^& ( nie będę pisał nazwy po szkoda klawiatury)
    nie związany

07.03.2014 15:11

Najlepsze efekty widać w triadzie kanibale jedne już nie mają gdzie sprzedawać to sami ze sobą się biją rabatami :/ żenada .
    jaśko

06.03.2014 19:40

Koszalin powoli staje na nogi, dają radę chłopaki. Firma poukładana na nowo i widać efekty :) Tak trzymać - pozdro z 3miasta.
    lis

05.03.2014 22:19

nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka . Bez hortexu na sieciach w warszawie REN mie da rady. Nie wykorzystali szansy jaką hortex im dał i już są na dnie . Teraz tylko algida musi i zrobi ruch i nie bedzie o czym gadac. Pozdrowienia z Koszalina
    Wtf

02.03.2014 23:15

Pokali ani innych rzeczy, ktore zostaly wyciagniete ze zmywarki sie nie poleruje analfabeto, poniewaz wprowadzasz ciala obce, czytaj zarazki do wymytych i wyparzonych rzeczy.
    lol

03.03.2014 16:38

no faktycznie na wyciąganie pokali ze zmywarki bez polery(usunięte przez administratora)
    Znawca historii

25.02.2014 23:46

Nazwy własne pisze się wielką literą analfabeto, ale świadczy to tylko o tym że jesteś zakompleksionym pryszczatym gimbusem z Iglotexu, który się cieszy jak komuś powinie się noga. A tacy jak Ty uchowali się pod parasolem i kloszem własnego Ojca, bez którego dalej pucował byś lodówki w Scholerze. Tracąc na Ciebie minutę mojego czasu, napisze jeszcze byś przestał żyć problemami innych i skupił się na własnej osobie.
    bam

02.03.2014 20:27

On by pucował zamrażarki a ty gdyby nie ON pokale ..
    Gorzowek

22.02.2014 22:58

Szafie Hortexu nie ma, Nordisa nie będzie, a Algida to każdemu daje . Jak żyć?
    Gorzów

22.02.2014 21:06

Pisze z Gorzowa, ostatnio u nas byli Szefowie i nie bedzie odliczeń za przeterminowana i żadnych targetow na marke własna, oraz 100 % wszystkich konkursów. U Was tez tak jest? Podobno ktoś otwiera nowa firmę w Gorzowie i dlatego dali nam tez podwyżki podstawy. W zeszłym roku tylko przez pó roku, ale w sezonie nie było żadnych odliczeń, ale później znów zaczęli zabierać. U Was tez?
    prawdziwy Gorzów

22.02.2014 21:50

To odleciałeś. Byli, ale gruszek nie obiecywali. Za to trochę o (usunięte przez administratora), o planowanych akcjach producentów z Iglotexem było. No i problemów wysłuchali - zobaczymy czy coś z tym zrobią. Po co piszesz nieprawdę? (usunięte przez administratora) U nas kasa na czas.
    jas

21.02.2014 22:17

Jak ja nie lubie konfitur,napewno kiedys sie popsują;-)gorące pozdrowienia........dla wiedzacych o co ch???A jak Twoi "koledzy" rozmawiają dalej z Toba?????Może czas wrócic do jezdzenia ciężąrówka z gruzem lub piachem dla firmy pod Puckiem???????????
    koszaliński glut

21.02.2014 19:30

obaczym Koszaliniaki Obaczym
    PW

21.02.2014 18:09

(usunięte przez administratora) sami swoi :) nie peniaj stara nie przeczyta o Ani
    warszawka to stolica

20.02.2014 23:06

A jak wyglada praca ph w Warszawie? Jakie sa zarobki? Bo chcialbym sie zatrudnic. Czy pensja ph jest zawsze stala czy jest jakis system prowizyjny i czy wszystkie oddzialy zarabiaja jednakowo? Dziekuje za rzetelna odpowiedź
    Nikt

20.02.2014 22:16

W Gdyni i Olsztynie instaluje się ńowy hurtownik, już prowadzą rekrutację po cichu a Dzik im nagrywa tematy, bo wie że w tym roku lipa.... Toruń sprzedaje na córkę, Gdynia ludzie uciekają, w Olsztynie zaczną, w Koszalinie trudno zrobic cokolwiek bo bieda, kasę przytulą i spadka do newcold:) Hortexu nie ma, Nordis zabiera sprzęt, Ice Mastry tak samo . oj bieda będzie...
    ktoś

21.02.2014 07:49

Hortexu nie ma i co takiego wielkiego się stało jest Marka Własna i dają radę
    Angry Birds

20.02.2014 22:00

Wsciekle ptaszki niedlugo zostana rozliczone...
    trynkiewitsch

20.02.2014 13:21

A jak tam Młynareczka i Makaroniarze ? Kręcą obrót? Jeszcze ich tam trzymają, czy już poznano się na profesjonalizmie?
    ja

19.02.2014 19:37

oj oj mało wiecie te wszystki firmy typu Logis pod nowa Nazwa to wszystko Iglotex po to zeby zmylic takich jak Ren,Triada itd i te firmy(iglotex) kreca bata własnie na konkurencje Iglo tyle ze nieoficjalnie,takze trza miec sie na bacznosci bo jak nie Iglo to inna ''firma''........gorace pozdrowienia...Widze ze szukasz nowej pracy jak przeszukujesz ogłoszenia ze wiesz ze Iglo szuka kierownika;-)
    poszukiwany kierownik regionalny

19.02.2014 16:36

W związku z dynamicznym rozwojem firmy poszukujemy kandydata na stanowisko Regionalny kierownik sprzedaży bla bla bla, miejsce pracy Gdynia. Ciekawe który z dwóch ptaszków odleci? Kto obstawia? Stawiam stówę na młodego
    buu kolego

20.02.2014 09:36

Słyszałem ,że Rekrutację robi akurat młody ptak :)pozdro dla wszystkich zazdrośników . Ps: jesteś winien stówę
    oOoOoOoo

20.02.2014 18:12

czy wy jesteście naprawdę tak naiwni z tym ogłoszeniem na RKS Gdańsk ? pozdrowienia dla myślących ..grają wam na nosach ,ot tyle
    Marko

18.02.2014 21:36

Logis rusza na nowo. Miejsce już jest tylko ludzi zbierają. To teraz bedzie cieżko Iglotexowi utrzymać załogę...
    tłumacz

19.02.2014 13:49

bzdura - Logis nie rusza bo już dawno ruszył, ale pod inną nazwą. Od roku byli pracownicy Logisu z powodzeniem nawiązują w swoich działaniach do najlepszych tradycji. A załoga Iglotexu to już w niewielkim stopniu ludzie z Logisu. Teraz jak Chipsy będą "rządzić" to pewnie i oni pouciekają...
    naturlisz

17.02.2014 14:14

Jakiś nowy hurt mrożonkowy wynajął magazyn suchy pod Szczeciniem ( goleniowska strefa ekonomiczna ), wbudował tam z płyt magazyn i już rusza, tak samo pod Gorzowem. Małym kosztem i dlatego mają takie dobre warunki dla klientów. To nazywa się Newcold czy Allcold lub coś w tym stylu? oj, oj oj będzie się działo. Podobno w Olsztynie też się szykują
    kierunek

02.03.2014 20:23

sprawę to możesz sobie skierować ewentualnie w majtki ..
    fafa rafa

03.03.2014 20:57

ren nie ma HORTEXU umowa wypowiedziana 7 lutego.pozdrowienia. P.S. Marywilska jeszcze ma umowę z HORTEXEM,
    tayson

16.02.2014 13:58

Pento-Iglotex widzi tylko swoje produkty i w krótce to już tak tylko zostanie , dystrybutor zmieniać będzie się w producenta.Najlepiej jakby położyli dr.oetketa z pizza,jawo z pierogami czy hortex z warzywami itp. Itd.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Iglotex Centrala?

Kontakt - Iglotex S.A. Centrala

Polska 20 81-339 Skórcz

Branża główna: Sprzedaż hurtowa
    Olek

15.02.2014 16:29

Alfod to firma ok. Maja cały asortyment mrożonek, a nie tak jak Iglotex, którymu umowy wypowiedziały ostatnio firmy :Ice Mastry, Nordis, Hortex , ciekawe kto następny... Polecam Alfod!
    Kargool

14.02.2014 22:39

Allfood szuka ludzi na Szczecin i Gorzów - warto składać aplikację? Jestem spoza branży, przyjmują takich?
    kiedyś z branży

15.02.2014 13:07

Alfood prowadzą ludzie z dużym doświadczeniem, (usunięte przez administratora)działają na własna rękę. W takich firmach przyszłość. P.S. Podobno w Poznańskim Iglotexie "się dzieje" ???
    haha

20.02.2014 09:33

Panie(usunięte przez administratora) weź się za robotę bo jeszcze trochę a nie będziesz miał gdzie jeździć oprócz SANO :)

02.02.2014 16:33

pozytywni

03.02.2014 20:40

Odezwała się wielka brać Triadowo AllFoodowo Renowa . Chłopcy zajmijcie się pracą a nie głupotkami peace
    Zigi

01.02.2014 09:19

Nie polecam- ostatnio przed świetami zwolnili Logistyka i zaczą się bałagan. Lepiej jest w Enter Food.
    nowy

25.02.2014 18:27

Witam Mam zamiar aplikowac na Kierownika ds. technicznych prosze o opinie na temat pracy i atmosfery w chłodni Grudziadz
    pytający

30.01.2014 10:20

A czy warto pracować w poznańskim oddziale. Słyszałem że szukają kierowców. Kiedyś pracował tam mój znajomy ale wtedy jakoś inaczej się nazywali i był bardzo zadowolony ale wyjechał do innego miasta. Czy teraz warto tam się zahaczyć ???
    prawda

28.01.2014 19:12

Wrocław, taki porządny że cała gastronomia się ostatnio zwolniła. Nie polecam.
    andim

20.01.2014 15:25

Pracowałem w tej firmie 9 miesięcy, najpierw przez 6 jako stażysta, a następnie przez 3 miesiące miałem umowę wstępną, w ramach promesy zatrudnienia, podpisanej przez iglotex z Urzędem Pracy, po ukończeniu której okazało się że owszem, byłbym w firmie bardzo potrzebny ale najlepiej jakbym miał staż przez minimum 5 lat wtedy by mnie trzymali w pracy jako darmowego pracownika, lecz gdy staż się skończył to okazało się że firma nie ma pieniędzy na wynagrodzenia dla mnie (minimalna płaca krajowa - niecałe 1200 na rękę) i zostałem zwolniony.
    zainteresowany

16.01.2014 10:32

Witam. Chciałbym dowiedzieć się czegoś o oddziale we Wrocławiu. Czy warto podejmować sprawę ?
    Aqq

24.01.2014 00:37

Tak Wrocław to porządny oddział.. normalnie prowadzony. Polecam
    nick

13.01.2014 13:38

Przestańcie rozsiewać plotki o osobach, które odeszły, nie kłamcie na ich temat, bo każdy jest wolny i ma prawo pracować dla kogo chce i gdzie chce. Jak pracowali to było ok., a teraz jak robią dla kogoś innego to najgorsi, oszuści (usunięte przez administratora) itd. Po co?!
    Ksiadz Gil

12.01.2014 18:15

Widzisz drzazge w oku swego blizniego, a w swoim nie widzisz BELKI...
    Szczecin

08.01.2014 15:57

Patologia i tyle ......nikt normalny nie pochwali tej firmy
    rr

08.01.2014 14:59

To najgorsza firma w jakiej pracowałem! Kierownictwo - brak słów, nigdy nie widziałem tylu (usunięte przez administratora) na raz!
    Zwolniony z filii

04.01.2014 21:32

Jestem ze Słupska i pracowałem w fili kilka miesięcy w sezonie 2013. Pracę załatwił mi Pan Dyrektor bo myślał, ze jak mnie zatrudni to moja znajoma będzie w sklepach w Słupsku kupowała wiecej. Niestety oferta Iglotexu jest gorsza niż Gelato, i tak sie nie stało. Miałem bardzo dobre wyniki, ale zwolnili mnie nagle i zatrudnili swojego kumpla, nie wiem dlaczego? Chce sie tym podzielić z innymi, żeby przestrzec ze tu nie znasz dnia ani godziny zwolńienia. Warunki pracy sa niejasne i ciagle sie zmieńiają, i w sumie sie nie dziwie tym co odchodzą, bo szukają stabilności, bo ciężkie czasy. Wiem ze są inne lepsze firmy w tej branży, dlatego tam złożyłem aplikacje
    jedyny normalny

02.01.2014 16:47

A ja chciałbym w tym 2014 roku wszystkim tu anonimowo piszącym życzyć normalności, pogody ducha odwagi i życzliwości. Tak na co dzień jak i od święta. Naprawdę nie rozumie osób które narzekają i nie mają odwagi odejść z firmy, albo tych drugich którzy już odeszli i próbują stworzyć negatywną opinie o Naszej spółce i o Nas. Bo firma to ludzie, a ludzie to My wszyscy.
    Sylwester

31.12.2013 21:36

Niech Nowy Rok zabłyśnie dla Was tęczy kolorami I rozsypie się nad głowami szczęście i uśmiechów moc I niech zostanie na 12 miesięcy z Wami Nie tylko w tę Sylwestrową noc. Do siego roku życzy ... Konkurencja z BoWiD'u:)))
    nowy rok

01.01.2014 18:27

Dziękujemy Łukaszku.Obyście ten rok przetrwali u nowego pracodawcy.
    panki

27.12.2013 13:44

a jak wyglada sprawa w rzeszowie?
    gość

27.12.2013 00:01

Witam pracuję w firmie już parę lat. Iglo jest w pozo wypłate wypłaca na czas jest ok Fajna firma i ma dobre produkty. Ludzie z Koszalina co tak zrobili to zdrajcy, namówił ich człowiek co nie dostał premii 30tys i odszedł tworzyć niby swoja firmę która do sezonu nie dotrzyma. Szkoda mi was ale już powrotu nie macie. Bye Bye
    baba

17.12.2013 20:24

jak starzy dostali więcej to co ?..triada spada na psy
    koza

17.12.2013 20:21

ciekawe skąd ta kasa
    kolo

18.12.2013 22:21

ze skarbówki hehehehe , poczekajcie se wszyscy - co ma pływać nie utonie, a jak utonie to płaczu nie będzie, w renie już załoba , świeta ludziom zrobili że hoho na wszystko przyjdzie czas
    to ja

17.12.2013 20:11

My starzy pracownicy bardzo sie cieszymy że mamy nowych kolegów, a poza tym my kilka lat temu dostaliśmy więcej za przejście :-)

Zostaw merytoryczną opinię o Iglotex S.A. Centrala