Fideltronik Poland Sp. z o.o.
3 863 6 1

Opinie o Fideltronik Poland Sp. z o.o.

kawka

Trenerzy z A2 to dopiero porażka, kolejna porażka zarzadzajacych tym obsobszarem. Osoby bez kompetencji i umiejętności no ale jak to stwierdziła liderka trenerek im NIE WOLNO PRACOWAĆ TYLKO PATRZAC "cyt dosłowny "NA TYCH CO PRACUJĄ. Ciągle się słyszy ze nie ma ludzi ,nie ma kto pracować- no skoro są takie stanowiska na których nie wolno pracować to jakim prawem(kodeks pracy) inni zmuszani sa do 12 godzinnego trybu pracy? ???

Mexiko
@kawka 12.12.2018 23:25

Na A6 automatach to dopiero mexiko śpiący lider ktorego zdegradowali z tej funkcji nadal ja pełni do niczego się nie nadaje ale jest liderem porazka. W dodatku pieguske chcieli przenieść ze zmiany bo się do niej ślini masakra...

Licja
@Mexiko 13.12.2018 00:04

Pracowałam na a2 i A6. Horti -nikomu nie polecam a liderzy dramat... na szczęście mam znajomosci i teraz jest ok

Pracownik
@kawka 12.12.2018 23:25

To ta co narobiła w gacie

herbatka
@kawka 12.12.2018 23:25

I zastraszani dodaj

gość
@Licja 13.12.2018 06:31

Masz rację bez znajomości ani rusz

eldorado
@Mexiko 13.12.2018 00:04

Przespał się chłop nic wielkiego się nie stało....

Mexiko
@eldorado 13.12.2018 21:29

Niby nic a taki będzie nam komendy wydawał i darl się jak coś jest nie tak trochę pokory spiochu

Siemanomordooo
@Mexiko 13.12.2018 00:04

Co jak co ale ta wasza "Pieguska" nikogo nie obrażając ma prawie najlepszy tyłek z całego A6! ????

Siemanomordooo

Macie*

emmery
@Mexiko 13.12.2018 00:04

To taki lekki sarkazm, gościu inteligencją nie grzeszy, za to z pieguską by pogrzeszył, ten tyłeczek mniam...

Mordeczka
@emmery 14.12.2018 16:01

Pogrzeszyć to on może z tobą ???? Znając takich gagadków jak ty, to pewnie wrócisz do domu i będziesz jechać Pamięciówkę... No chyba że masz dziewczynę ale widocznie nie ma tego czegoś haha xd

Nati
@emmery 14.12.2018 16:01

Gościu, jeśli w ogóle ją masz to współczuję twojej dziewczynie.. Naprawdę. Twój poziom inteligencji.. Szacunku trochę się należy. Mam nadzieję, że taki kozaczek jak ty i ten wyżej poda swoje prawdziwe imię, żeby można było mu powiedzieć w twarz jaki jest zje*any. To już chore, żeby kipić zazdrością tylko o to, że inna osoba ma drugą połówkę. Poza tym jeśli Ci się nie podoba twój lider, brygadzista, czy jakikolwiek przełożony, można się wypowiedzieć gdzieś indziej, niż kozaczyc tutaj "anonimowo". Brawo.

1234
@kawka 12.12.2018 23:25

Z trenerka trenerów z A2 trzeba po prostu umieć gadać. Powiedzieć jej żeby coś pokazała jak się robi gdy się czepia. Nic nie pokaze bo nie umie. Żałosne. P.S. Nie ma się co dziwić gdy ma się skończona podstawowkę i nie wiem się ile to jest 3×7!

totalus_masakrus
@kawka 12.12.2018 23:25

Dziwne. Od patrzenia na tych co robią,powinni być liderzy, brygadziści (plus wykonywanie tych swoich analiz, kolorowanek, słupków, słupeczków), a teraz płaci się więcej komuś, komu "nie wolno" pracować, żeby patrzył na tych, co faktycznie pracują i to za mniejsze pieniążki? Absurd goni absurd... Aż strach się bać jutra jakie parodie jeszcze nas czekają...

Głodny
@kawka 12.12.2018 23:25

Nie wszyscy. Pani trener Aneta wydzwania do koordynatorki 5s pocieszając i mówiąc jacy to ludzie bezczelni i jak brzydko ją opisali. Prawda? Mało kto widział jak Pani B dokarmia trenerów w akwarium i potrafią pół godziny sobie rozmawiać i podjadać łakocie. Kto pamięta jak 5s przyniosła reklamówkę paczkow w tłusty czwartek i karmiła wszystkich m.in. zapraszała do siebie liderów i ich częstowała w trakcie pracy.

1234
@Głodny 17.12.2018 14:37

Taka jest prawda że pani B.zachowuje się tak jakby była właścicielka firmy. Kiedyś ja obserwowalam to myla ekspres do kawy w akwarium 10 razy

Mordeczka

Idzie ktoś na piwo dzisiaj? ???? Na B8 same stare Baby i nie bardzo chcą ????

T&T
@Mordeczka 14.12.2018 10:50

Było mówić wczoraj...

Mordeczka
@T&T 14.12.2018 15:45

To uczucie kiedy musisz pić sam bo nikt nie odpisał xd pozdrawiam całego Fidla!!!

Mordeczka

Idzie ktoś na to piwo bo kończę!

DziwnyJestTenŚwiat

Stołówka w tej firmie to porażka porcje to są takie że zależy jak trafisz i możesz dostać 2 razy mniej płacąc tyle samo i to płacąc nie mało bo stołówka pracownicza to powinna mieć w ogóle inne cen hah i ten "burger" z 0,5kg cebuli fuj najlepszy w mieście? porażka z masakrą

Moro
@DziwnyJestTenŚwiat 12.12.2018 12:12

Zupy to pomyje. Powinny zmienić catering. Frytki w zimnym oleju, panini ze starym serem albo stara szynka. Coraz gorzej. Nie starają sie. Napoje tańsze w automacie.

TomarzBielasz
@DziwnyJestTenŚwiat 12.12.2018 12:12

Znam opinie byłych pracowników - To co serwują jako 'catering' w Fideltroniku to całe (usunięte przez administratora) które pochodzi z resztek po "Pełnej Chacie". Smacznego robaki i nie narzekajcie, że tyle cebuli w najlepszym burgerze w mieście - PRZECIEŻ UWIELBIACIE NASZ NARODOWY SMAKOŁYK :):):)

Zakochana

Pozdrawiam ślicznego chłopaka z SL26 z działu A6. Mam nadzieję, że pójdziemy kiedyś razem na kawę ;*

Maczo z SL26
@Zakochana 13.12.2018 13:05

Jeżeli chcesz iść NA kawę to daj znać. Jestem bardzo śmiały więc napewno się jakoś dogadamy ^^

fanka Maczo z SL26
@Zakochana 13.12.2018 13:05

Potwierdzam niezły z Niego playboy,pozdrawiam Cię cukiereczku:*

Twój ROMEO
@Zakochana 13.12.2018 13:05

Jutro o 22 na parkingu! Będzie kawa i nie tylko?

Maczo z SL26
@Twój ROMEO 13.12.2018 22:48

W najciemniejszym miejscu się umawiamy ;*

Twój ROMEO 1
@Maczo z SL26 14.12.2018 12:34

Pod mostem!

Guttenberg

Osoby tak skrajnie niezadowolone z pracy chyba zapomniały o prawie do wypowiedzenia umowy .

pracownik
@Guttenberg 14.12.2018 07:11

Nie wypowiedzą, bo do niczego się nie nadają. Ta firma im życie uratowała.

TomekBatman

Chwyćcie się wszyscy roboty! Na pisanie tu macie czas a norma niewykonania. Wygląda na to że dla was ten zakład to całe życie.... wysokie ambicje

Kruszynka12345
@TomekBatman 13.12.2018 18:09

Dajcie już spokój z tymi postami... Tyle nienawiści, zawiści i zazdrości. Ludzie wstyd. Narzekacie i Narzekacie... Obrzucacie błotem... Dość już tego, bo to już się robi niesmaczne.

eldorado
@TomekBatman 13.12.2018 18:09

Wszyscy mocni w gębie ale jak przyjdzie porozmawiać z kierownikiem czy jakimś kolorowym to żaden gęby nie otworzy...

TypowySeba

Pozdrawiam samego siebie.Trzymajcie się bracia :)

Erasmus z rosmana
@TypowySeba 13.12.2018 14:15

Zabrać krzesła siedzącym a stojącym buty zdjąć i rozdać na krakowskim rynku.

kawka

Prawda w oczy kole? Pracownicy to plotkarze a jak nazwać tych "nie"pracownikow co ogladaja filmy w pracy po 25h ,tych co pól zmiany na palarni siedzą, tych co na 4 w nocy do pracy przychodza żeby przy kawce plotkować? ????

gość
@kawka 11.12.2018 13:18

A czy to prawda w co mi się nie chce wierzyć

nick
@gość 11.12.2018 17:15

O tej pani? Prawda, ktora w oczy kole

gość
@nick 12.12.2018 01:10

Ha ha ha ha ha ha

Pogodynka

Wszystkie w tej firmie osoby fikcyjne są protegowane przez jakiegoś kierownika po rodzinie lub kolesie poprostu od KIELISZKA? Jedna wielka Rodzina?!

gość
@Pogodynka 13.12.2018 12:51

Bo tam same rodziny pracują i plotkarze

babel

pozdrowienia dla chlopaka ktory wczoraj mial zolta bluze i mial na przerwie o 18

Adam nie pogadam

Pozdrowienia dla Dziadka Andrzeja i Klaudi z A1 i Wojtka szer. No i dla kiełbasy. ...

Nikok

A co myślicie o trenerach z obszaru A2. Chodzą i platają sie bez celu. Trenerzy powinny siedzieć i pracować, tak jak jest to Pile w Philips ie.

eldorado
@Nikok 12.12.2018 20:24

Przecież wszelkiem maści trenerami zostają osoby które nie nadają się na produkcję bo nie potrafią nawet elementem w płytkę trafić, ale że są po znajomości to trzeba im załatwić jakąś robotę. I jeszcze ta pseudokoordynatorka 5S Pani B. ze strignami na głowie...potrafi bezczelnie stojąc 2 m od kierownika przez godzinę szukać pola do paintball-a. A2 to po prostu patologia, do tego kierownik ignorant który na ten (usunięte przez administratora) pozwala i ma wszystki w (usunięte przez administratora).

Rocky

Jakie zarobki mają inżynierowie? Jakości? Produkcji? Ktos coś? Aplikować?

Kiepski

Nie dość że siedzi na palarni to po powrocie ma się jeszcze pretensje i uwagi do pracowników! Jak ten zA2 od przewlekanych maszyn. Inadodatek wali od niego papierochani Fuj chociaż wziął by TiK Taka tylko 2 kalorie. No i te włosy klejące. I wszystko na temat!

Pth
@Kiepski 09.12.2018 12:11

Kto to taki oflejtuch?

Tytus

Na A3 jest brygadzista i pomocnica brygadzisty.? Razem chodzą sobie na Papierosy! Dobre jaja!

Nie ma faj
@Tytus 10.12.2018 07:29

Podobno mają romas ha ha ha

Pepa
@Tytus 10.12.2018 07:29

Na te wszystkie bezpodstawne oskarżenia mówię stanowcze łiiiii !!!

gość
@Tytus 10.12.2018 07:29

Pracownicy sami plotkarze wiem coś na ten temat wszyscy o wszystkim wiedzą nie ładnie zajmijcie się sobą i swoje podwórko posprzątajcie

pytający

Czy palarni jest kamera?

HaveElephant
@pytający 10.12.2018 11:16

Jest, ba - nawet z dźwiękiem. ;)

Joni

Jak to jest, że koordynatorka od 5s spędza 25 godzin w pracy, oglądając pół nocy filmy w pomieszczeniu kierownika, czyżby chciała nadrobić godziny do 500+?

Gracz
@Joni 03.12.2018 21:48

To proste, niektórym wolno więcej... Zwłaszcza jak kadra kierownicza udostępnia wybranym pomieszczenia na nocny seans filmowy. Szkoda że tylko wybranym, dlaczego by nie zainstalować konsoli, każdy podczas "przerwy" mógłby skorzystać. Jak przekraczać granice absurdu to róbmy to z przytupem.

Marysia111
@Joni 03.12.2018 21:48

Pracujemy w jednej firmie, gdzie przepisy i standardy są takie same zarówno dla pracowników produkcji jak i pracowników funkcyjnych. Jeżeli od pracowników produkcji wymaga się dyscypliny, pracowitości i punktualności to dlaczego nie wymaga się tego samego od pracowników funkcyjnych. Do pracy przychodzi się pracować, a nie oglądać filmy. Filmy ogląda się w kinie po pracy. Szok.

Marysia111
@Gracz 04.12.2018 20:02

Może i dobrze, bo w końcu zaczną kontrolować te “nadgodziny".

Bizon
@Marysia111 04.12.2018 21:32

Sprawiedliwość między pracownikami produkcji, a funkcyjnymi nie istnieje w tej firmie. W ogóle ktoś zwraca uwagę na elastyczne godziny pracy tej Pani? Żaden z kierowników nie pozwala sobie na taką samowolke!!!

gość
@Gracz 04.12.2018 20:02

Nagrywać brygadzistów i po premii im niech się chwycą roboty

Pracownik
@gość 05.12.2018 09:50

Brygadziści na A2 są w porządku w szczególności jeden bardzo pracowity i ogarnięty Robert

Kami555
@Pracownik 05.12.2018 10:00

Zgadza się pracowity, zorganizowany i zdyscyplinowany chłopak.

szary pracownik
@Gracz 04.12.2018 20:02

serio takie jaja sie tu dzieja, a ja nic nie wiem?

pikuś
@Kami555 05.12.2018 18:13

Napisz swoje imię to może ci lepsza premię przyzna... Choć już za późno bo jutro wypłata hehe

1234
@Kami555 05.12.2018 18:13

Zgadzam się. Robert jest w porządku brygadzista. (usunięte przez administratora)

1234
@Joni 03.12.2018 21:48

Hehehe ona nigdy ciężko nie pracowała. Opaski na głowie bardziej przypominające majtki czy stringi. Jej wolno nosić. Ostatnio z tego przepracowania aż znalazła się na Pogotowiu w suchej bo bolał ja kark i dretwiala jej reka????

hahaha
@1234 05.12.2018 23:01

Jak Ci nie pasòje to się zwolnij.

PapierosElektroniczny
@1234 05.12.2018 23:01

Właśnie Rob to w porządku brygadzista, fajnie się z nim pracuje. Natomiast jeśli trafisz na zmianę do nieRoba zaobserwujesz kilka ciekawych rzeczy. Potrafi pół zmiany przedyskutować ze swoimi pupilkami na nocy zwłaszcza (no bo przecież nikt go z tego nie rozliczy) lider fortimo wiecznie zapatrzony w telefon, lubi grać i często drapie się w sekretnym miejscu myśląc, ze nikt tego nie widzi mhihi.

Fei
@Joni 03.12.2018 21:48

Jeszcze jedno jak to jest ,że pracownik produkcji musi obklejać powierzchnie płaskie ,bo koordynatorka od 5s potrafi tylko zdjęcia robić a to powinna byćjej robota ,ale może ona ma problemy zeby sie zgiać ,powinna być bardziej fit . A do tego jak to jest ze ona zwraca uwage i komentuje ubiór , który w pracy nie ma najmnieszego znaczenia czyli jakie kto ma skarpetki albo koszulki pod fartuchem

Jysk
@1234 05.12.2018 23:04

Pewnie sobie nadwyrezyla rękę tym nic nierobieniem hahaha

Jysk
@Jysk 06.12.2018 15:56

Koordynatorka to przecież Pani z biura wiec nie wymagajmy od niej żebycoś robiła buhaha

Podglądacz
@1234 05.12.2018 23:04

To co się dzieje na produkcji przechodzi ludzkie pojęcie. Kobiety na full pro zasuwają ile wlezie, ręce bolą a funkcyjni stoją i liczą czas. Mało tego jeżeli Panu w czerwonym coś się nie podoba kopie w pudła, wścieka się i każe milczeć pracownikom. Czy to jest normalne? Oczywiście wszystko odbywa się pod nieobecność kierownika,ale liderzy i brygadziści na to patrzą i nikt nie reaguje. Dlaczego? Jeszcze pamiętamy jak rzucał kluczami i pracować się nie chciało. Pozdro od starych pracowników.

ABC
@Fei 06.12.2018 12:25

Bo myśli, że lepiej wykorzystać zwykłego pracownika, który pomimo tego że ma osiągnąć wysokie normy, będzie robił cudzą robotę za Panią z 5S. Oczywiście w "imię produkcji", bez choć małego wynagrodzenia za tak "wielkie" poświęcenie. No bo po co nie?

beti89
@Pracownik 05.12.2018 10:00

Jak chcecie zobaczyć prawdziwych nierobów w zielonych to się przejdźcie na automaty. Tam liderzy i w szczególności jeden brygadzista co pół godziny na palarni siedzą!! Ktoś to kontroluje? Oczywiście, że nie! Najlepsze jest to, że nawet ochrona się z nich śmieje, że mają płacone od kilometra wykonanego z hali produkcyjnej do palarni!

Tia

E e e bez nazwisk bo się zawstydzi

Nieznajoma
@Tia 07.12.2018 07:30

Zdajecie sobie z tego sprawę, że za używanie nazwisk jest odpowiedzialność karna? W sieci nikt nie jest anonimowy. Poczytajcie sobie o tym.

Pawelo
@Nieznajoma 07.12.2018 09:08

vpn + tor (z bridgem obfs4) i ponamierzane. :D

Pawelo v2
@Pawelo 07.12.2018 12:10

dostawca i tak widzi twój ruch, po nitce do celu

pędzel
@Pawelo v2 09.12.2018 01:02

Co sprawdzi dostawca? Datę przesłania pakietów do jakiegoś serwera proxy w Rumunii lub Francji...

Protonotariusz apostolski
@Pawelo v2 09.12.2018 01:02

Widzisz, nie masz pojęcia a się wypowiadasz. ;)

Obserwator

Wejście na palarnie powinno być na RCP isprawdzac ile razy dana osoba jest w trakcie zmiany na Papierosy! Każdy papierosek to 10minut łatwo się to liczy plus przerwa którą te osoby pilnują to kiedy oni PRACUJA! Tym niech zajmie się HR a nie Parkingiem!

rh
@Obserwator 09.12.2018 08:35

Jeśli nasz drogi HR doprowadzi do porządku sprawę korzystania z palarni, to zyskacie w moich oczach i złego słowa już na Waszą pracę nie powiem. Oczywiście ma być sprawiedliwie dla wszystkich wejscie na palarnie zorganizowane w czasie wyznaczonych przerw! Palarnia, to nie parking zakładowy. Z palarni korzystają nie tylko osoby produkcyjne, którym się liczy norny....z palarni korzystają kiedy chcą osoby, które pilnuja tych norm. Jeszcze jakiegoś lidera, brygadziste ustawicie do pionu ale spróbujcie to z kierownikami i osobami na stanowiskach . życze powodzenia jak mówicie osobie powyżej kierownika, ze może tylko 3 razy zapalić w ciągu dnia ;)

Robol 5

Co tam parking? Wporownaniu z PALARNIA i z tymi ludźmi co są tam co 30 minut! I dlaczego im wolno!

Krakowieczek jeden

Cześć Chciałbym przenieść się z Krakowa do Suchej. Podpowie ktoś na jakim dziale pracują najfajniejsze dupeczki?

Smok wawelski
@Krakowieczek jeden 07.12.2018 06:15

Na Philips-ie dupeczek co nie miara.

A6
@Krakowieczek jeden 07.12.2018 06:15

Na automatach A6 jest dobry towar

A6
@A6 07.12.2018 08:59

pozdrowienia dla blondynki z A6

Robol 5
@Krakowieczek jeden 07.12.2018 06:15

Najlepsze dupeczki to na WESIE!Ha ha ha

Nati
@Krakowieczek jeden 07.12.2018 06:15

Do roboty się chwyć tam, a nie dupeczek szukaj, to nie dyskoteka. Potem chodzą tacy z biura krakowiacy po automatach i co najlepsze najpierw stoją w oknach i obserwują automaty, a potem bezczelnie wszystkie dziewczyny po kolei zaprasza na herbatkę do automatu. Dziewczyny czują się zagrożone! :D W głowach się poprzewracalo co niektórym

Lol

Drogi HR. Może by tak zająć się parkingiem a nie rękawiczkami?

HR
@Lol 07.12.2018 07:19

Wstępne projekty parkingu zostały przygotowane, niestety uporządkowanie go (wyznaczenie miejsc parkingowych zgodnie z przyjętymi wymiarami) znacznie ograniczy jego pojemność. Coś za coś.

Lol
@HR 07.12.2018 08:42

A czy termin został już wyznaczony? Przynajmniej zostanie wyeliminowany problem zastawiania innych samochodów.

ja
@HR 07.12.2018 08:42

Jest spory parking a B8 i mam nadzieje, ze wy jako dzierzawca zaczniecie odholowywac bezmozgow ktorzy zastawaija innych!!!

An

Ciekawe dlaczego HR nie wypowiada się na temat tej (usunięte przez administratora)a tylko o parkingu.

Ktoś

Pozdrawiam złodziejkę która zabrała wczoraj słodycze znad szafki w szatni :) Niejednokrotna taka sytuacja, gdzie zabrano coś komuś tym bardziej ze nie leżało tam dłużej niż 30 min.

złodziejka
@Ktoś 07.12.2018 10:27

Były pyszne... Pozdrawiam również! :)

Były.

Heh! ! Koordynatorka 5 S najwięcej pracy ma.w weekendy. Zwykłemu pracownikowi produkcji ograniczają do minimum przyjścia w sobotę do pracy już nie wspominając w niedzielę żeby coś więcej zarobić niż najniższa krajowa ...a te osoby "zza szyb" w weekendy pracują po 10 12 14 godzin . A osoba na tym stanowisku nie ma co robić w tygodniu a co dopiero w weekend!! Widocznie im wolno zdecydowanie więcej , kto z nas dostałby przepustkę " cel służbowy" na wizytę u kosmetyczki ....a innym wolno . .. I nie wierzę że kierownictwo o tym nie wie . Pozdrawiam !

Zarobiony na MAXa
@Były. 05.12.2018 13:22

Ograniczają przyjścia w soboty???? Na A3 od wakacji była tylko jedna wolna sobota. Jak ktoś ma siłę to może pracować 16 godzin i kierownictwo się jeszcze ucieszy. Zapraszamy na A3 - każda para rąk się przyda, bo roboty jest na MAX-a :-)

pikuś
@Zarobiony na MAXa 05.12.2018 16:45

Dokładnie. Jak się chce to 240 hsobie można zrobić w miesiącu

zupka
@Były. 05.12.2018 13:22

Jestem pracownikiem akwarium i chętnie zrobię 10, 12 czy 14 godzin w wekend. Już jutro idę do kierownika po dodatkowe nadgodziny w wekend.

Były
@zupka 05.12.2018 19:35

Wez.sie nie kompromituj,byłem świadkiem jak w niedzielę oklejali podłogi śmiesznymi etykietkami 12 godzin . Gdym nie wiedziała to bym nie pisała . I napewno o tym kierownik nie wiedział

Jysk
@zupka 05.12.2018 19:35

Zrób 12, 16 ale na produkcji!!

Jysk
@zupka 05.12.2018 19:35

Posiedziec w weekend za szybą to Wy jesteście chętni, ale żeby coś robić to już nie za bardzo !

Jysk
@Były. 05.12.2018 13:22

A tak wogole to koordynatorka 5s już od dawna tak kombinuje. A osoba, która ja rozlicza dobrze wie jakie przekrety robi! Przecież widzi na rozliczeniu miesięcznym. No cóż, skoro się rozliczają nawzajem to sobie pozwalaja na pewne przekrety.

zupka
@Jysk 06.12.2018 15:50

Nie ma problemu dla mnie, tylko załatw mi u mojego kierownika pozwolenie a chętnie popracuje na produkcji.

Nicky

Witam. Czy w Fideltroniku jest jakiś BUS zakładowy który dowozi pracowników za darmo jak np w Valeo albo czy są jakieś plany? Chciałbym podjąć pracę ale dojazd autem zza Wadowic jest nieopłacalny a i połączenia BUSami kursowymi po 22 są niemożliwe.

pikuś
@Nicky 05.12.2018 15:05

Bus pracowniczy? U nas nawet parkingu z prawdziwego zdarzenia nie ma. A druga kwestia to jest to jak ludzie na pierwszej zmianie parkują- niektórzy to trzy miejsca zajmują. Takim to się należy karny kut...:) Na szczęście ktoś już na to wpadł i okleja szyby odpowiednim osobom naklejkami. Pozdro dla tego ziomka. Może się niektórzy nauczą parkować choć kto wie bo kto nie doświadczył próby parkowania na 2ga zmianę się nie nie przekona na własnej skórze o co chodzi. Ale może prężny dział HR się tym zajmie w 2019 r.

kierowca
@pikuś 05.12.2018 18:24

Banda baranow, ktorej sie nie chce zaparkowac na B8 choc na parkingu miejsca brak, najlepiej sie pchac blokowac innych i rysowac auta.

Kierowca bombowca
@kierowca 06.12.2018 16:27

Niech wynajmą łąkę na parking dla baranów

Adecco

W Adecco nie jest tak źle. Bon 500zł ☺

Voucher
@Adecco 06.12.2018 11:12

Dostałeś voucher o wartości 500zl na zakupy do sklepu pod wiązem ?

Goku

Witam, pracowałem w tej firmie 5 lat. Początkowo na produkcji, później na magazynie. Widzę, że po kilku latach nieobecności - w tej firmie nic się nie zmieniło. Nie wiem jak jest teraz dokładniej, ale ja po 3 latach pracy w Suchej B. przeniosłem się do Krakowa. Inna atmosfera, fajni ludzie i wyższa stawka oraz ogólne zarobki. Nie traktowałbym tej firmy tak źle jak ludzie tutaj piszą. Wiele zależy od szczęścia - bo ja natrafiłem na okres, gdzie były 'luzy', a ludzie na produkcji prze-sympatyczni. Był 1 brygadzista i kilku kierowników. Z tego co tu widze, teraz pełno 'sztucznych' stanowisk. Pozdrawiam. PS. nigdy bym tu nie wrócił, choć sentyment pozostaje. Pozdrawiam starą ekipę magazynierów.

AntyDebil
@Goku 31.10.2018 17:53

jak ci coś nie pasuje to sie zwolnij

dea
@AntyDebil 31.10.2018 19:35

on juz tu nie pracuje (usunięte przez administratora)

Oczko
@Goku 31.10.2018 17:53

Dalej trenujesz sporty walki?? ;-)

Zniesmaczony

Dzien dobry, czy ktos moglby sie zajac stolowka rzekomo "pracownicza"? Jedzenie monotonne, a i ceny pozostawiaja wiele do zyczenia. Ponadto zdarza sie, ze ten sam produkt ma inna cene, w zaleznosci ktora z pan sprzedaje, a jak sie zwroci uwage, ze ta sama rzecz byla tansza 2h temu to pani zdziwiona. Dlaczego nie ma jasnego cennika co ile kosztuje? I ostatnie, godziny otwarcia stolowki, niby do 19 ale o 18:30 mozesz liczyc juz tylko na baton, ktory rownie dobrze mozesz kupic w automacie. A w sobote? Do ktorej jest otwarte bo o 10.30 juz pustka wieje. Zrobcie cos z tym.

qqq
@Zniesmaczony 13.11.2018 15:01

Kolego stołówka, to nie służba zdrowia żeby była otwarta 24 na dobe ;) Jak się im nie opłaca, to zamykają....na nocnej zmianie tylko zdrowa żywność z automatów ;) Polecam duży wybór zup z automatów a wszystko w bardzo niskiej cenie hahaha A teraz na poważnie, to stołówka powinna być otwarta jak produkcja pracuje! Oczywiście nie mówię, żeby na nocnej zmianie był duży wybór jedzenia ale jakaś konkretna zupka była by dobra. Oczywiście zupa na talerzu a nie w kubku od kawy ;)

Zniesmaczony
@qqq 13.11.2018 15:22

Nigdzie nie napisalem, zeby byla otwarta w nocy...

qqq
@Zniesmaczony 13.11.2018 15:25

ja napisałem....

AntyDebil
@Zniesmaczony 13.11.2018 15:01

Jak ci cos nie pasuje to sie zwolnij

Sknerus
@Zniesmaczony 13.11.2018 15:01

Z prawidłowym wydawaniem reszty też jest różnie... lepiej przeliczyć dwa razy zanim odejdzie się od kasy bo okazuje się że jesteście w plecy

biedronka oszukuje
@Sknerus 13.11.2018 22:53

idź sobie do biedronki na białce, za zakupione produkty załóżmy że płacisz 18,89 Dajesz kasjerce 20 złotych to ona ci tylko 1 zł wydaje i albo mówi że będzie dłużna 11 groszy albo taka blond typiara jest na kasie co już w ogóle nie mówi tylko po prostu wydaje o 11 groszy za mało. Wyobraź sobie że 11 groszy to mało ale w tygodniu masz już 77 groszy a w miesiącu ponad 3 złote, w roku prawie 37 złotych

sklepikowy
@biedronka oszukuje 14.11.2018 01:51

to prosze sobie kupowac w biedronce a nie u nas mamy produkty najwyzszej klasy i jeszcze narzekacie 11 groszy to nawet nie jest pieniadz

biurokracja
@sklepikowy 14.11.2018 13:34

jak na wypłaty z fidla to dużo, bierz pod uwagę że biedronkę codziennie odwiedza dużo osób. ludzie (w tym ty) są robieni w bambuko przez blond kasjerkę z kalafiorem na głowie, sklepik w fidlu powinien być otwierany codziennie 24/7 bo pracownikom się chce jeść, w automatach jest jedno wielkie G poza batonami które są paskudne i można sie nimi zrzygać albo czerstwe seven daysy

bingo
@biurokracja 16.11.2018 01:01

to niech sobie wezma kanapki do pracy jesz obiad przed praca i jeszcz ekolacje w racy o 18:00 i ci wystarczy na kolacje sobie wez kanapki

Pracownik
@Zniesmaczony 13.11.2018 15:01

Jesteś bezczelny, a Twój wpis jest chamski. Idź do zakładu, który ma lepszą stołówkę, ale to chyba nie w naszym powiecie.

ty jestes bezczelny
@Pracownik 21.11.2018 00:24

To nie jest stołówka tylko zewnętrzna firma "PEŁNA CHATA" czyli ta buda drewniana za pasażami. Gdyby to była stołówka obsługiwana przez 1,2 osoby jak było wcześniej to rozumiem, ale tu jest już firma która ogłaszała się niegdyś plakatami w fidlu pt "TU ZJESZ NAJLEPSZY BURGER". Skoro wzięliście już na siebie tą odpowiedzialność to róbcie to jak należy. Pracownikom chce się jeść w sobote (swoją pełną chatę za pasażami w sobote normalnie otwieracie, to czemu w fidlu nie otworzycie)

Pracownik
@ty jestes bezczelny 24.11.2018 00:45

Mój Boże, jak ta firma przetrwała wobec tego te kilkanaście lat bez żadnej jadłodajni. Legenda głosi, że przynosili swoje jedzenie z domu. Kanapki itp. Niemożliwe!!! Skandal!!!

HaveElephant
@ty jestes bezczelny 24.11.2018 00:45

Nie dla psa kiełbasa. Weźcie sobie kanapki bo nikt na was w sobote robić nie będzie xD

Pracownik
@Pracownik 24.11.2018 14:22

mnie to (usunięte przez administratora)w cholere że te ciumroki nie otworzą stołówki na drugiej zmianie albo na nocce, chłop sobie nie zrobi wcześniej kanapek bo nie daj boże zapomni to już może łokcie gryźć

ja
@Pracownik 26.11.2018 14:01

tak

ppa24

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zainteresować się, jak zatrzymać doświadczonych pracowników, zaoferować choćby drobną podwyżkę przy przedłużeniu umowy, zamiast grozić zwolnieniem.

ukrainiec
@ppa24 29.11.2018 20:32

pamiętaj ze na twoje miejsce czeka trzech i pół ukraińca

Kaczor Donald farmę miał
@ppa24 29.11.2018 20:32

Mógłby w ramach funduszy unijnych wypełniać halę gazem rozweselającym lub też zalecić brygadzistom trzykrotny obchód hali z pawim piórkiem i łaskotanie pracowników pod pachami na zmianę raz prawa raz lewa dla wzmożenia odczuwania przez niego radości.... Bo na kasę to raczej nie licz...

premia
@ppa24 29.11.2018 20:32

Głównym celem firmy jest zarabianie pieniędzy a nie zadowolenie pracowników.

Zostaw opinię o Fideltronik Poland Sp. z o.o. - Sucha Beskidzka

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fideltronik Poland Sp. z o.o.