Fideltronik Poland Sp. z o.o.

Adres: Beniowskiego 1, 34-200 Sucha Beskidzka

NIP: 5521298418 KRS: 0000085589

Fideltronik Poland Sp. z o.o.
3 1047 1221 5 1

Opinie o Fideltronik Poland Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Zuch231@wp.pl
 Opinia

Trzeba się nieźle urąbać.

Pomocna?
Tak1Nie
Zarobki
 Opinia

Ile można zarobić pracując na produkcji ?

Pomocna?
TakNie
Robol
 Opinia
@Zarobki 14.06.2019 19:01

8zł za godzine męczarni

Pomocna?
Tak1Nie
HR
 Opinia
@Zarobki 14.06.2019 19:01

W Suchej Beskidzkiej wynagrodzenie dla Pracownika Produkcji wynosi ok. 2800,00 PLN brutto na oczątek. Jest to kwota łącznie z premiami i dodatkami.

Pomocna?
Tak2Nie4
Robol
 Opinia
@Zarobki 14.06.2019 19:01

To szkoda że na mojej umowie jest 2250 brutto, czyli minimalna krajowa.

Pomocna?
Tak6Nie
Ona
 Opinia
@HR 24.06.2019 13:04

Zapomnieliście dodać że pierwsza premia jest dopiero po 3 miesiącach a na niektórych działach wynosi marne 200 zł

Pomocna?
Tak6Nie
Biedak z b8
 Opinia
@Zarobki 14.06.2019 19:01

Niektórzy to się chwalili wypłatami po 4-5k. Jak trafisz na kiepski dział to nawet 2 nie zarobisz. Niektórzy mogą robić nadgodziny, niektórzy nie. Nieosrawiedliwe to, ale cóż. Witamy w ft.

Pomocna?
Tak1Nie
B9
 Opinia
@Zarobki 14.06.2019 19:01

Ja po pięciu latach Fideltroniku mam 2450brurto podstawy Marzeniem jest 2800brurto bo firma niby biedna

Pomocna?
Tak2Nie
oddany zatroskany pracownik
 Opinia
@Ona 24.06.2019 14:44

I aby otrzymać premie trzeba wyrobić wszystkie targety efektywnościowe. Ale takie coś to juz małym druczkiem napisane przy jeszcze gwiazdce *** Polecam

Pomocna?
TakNie
ja_to_ja
 Opinia
@Zarobki 14.06.2019 19:01

Jak masz znajomości gdzie trzeba, to na dzień dobry dostaniesz stawkę, którą niektórzy mają po paru latach pracy...

Pomocna?
Tak3Nie1
XYZ
 Opinia

Lepiej niech się zajmą jednym materiałowym co pół zmiany przechodzi,kryje się po kątach,o L 4 i palarni nie wspomnę(mistrz ) oraz opowiada innym jak to załatwił byłego materiałowego opowiadając pewnym osobom że kierownik jeszcze jemu za to podziękował pomagając pozbyć się tej osobowy.Podobno powtarza że jest NIE DO RUSZENIA!!!

Pomocna?
Tak23Nie4
Alala
 Opinia
@XYZ 12.06.2019 13:42

A jak on na imię ma?

Pomocna?
TakNie9
Peacemaker
 Opinia
@XYZ 12.06.2019 13:42

Jeny ! Ludzie !!!! Ogarnijcie się !!!! Patrzcie swojej pracy, a nie hejtu . Widać, że osoby , które się tu wypowiadają mają aż nadto czasu na słuchanie i roznoszenie plotek. Jeśli czyjaś praca nie koliduje z Waszą i nie musicie za innych dodatkowo pracować, to jest zwykła zawiść i podłość. Niech każdy pilnuje swojej pracy ????

Pomocna?
Tak6Nie11
Wieloletni pracownik
 Opinia
@XYZ 12.06.2019 13:42

Nie wchodząc w dyskusję czy to prawda czy nie, a przypuszczam że nie bo pracuje w tej firmie dłuuuuugie lata i wiem że plotek na temat każdego jednego można usłyszeć co nie miara, z reguły ma to mało wspólnego z prawdą. Bardziej mnie dziwi, że ludzie muszą sobie reperować/podwyższać własne ego takimi bzdetami. Polecam wszystkim zająć się własnym życiem, a nie współpracowników. To jest naprawdę szczyt żenady. I ten wpis to nie jest jednorazowy przykład, nie wiem skąd tutaj w ludziach jest tyle zawiści. :( :( :(

Pomocna?
Tak6Nie11
Pracownik
 Opinia
@XYZ 12.06.2019 13:42

Powazne oskarzenia, mam nadzieje, ze ktos sie toba zajmie i ustali twoja tozsamosc. wtedy bedziesz mogl pod wlasnym nazwiskiem glosic swoje tezy.

Pomocna?
Tak19Nie
były pracownik
 Opinia
@XYZ 12.06.2019 13:42

To jak to jest w końcu? Przechodzi czy chowa się po kątach ? Wydaję mi się, że to nie idzie w parze ... Ten wpis jest tak przepełniony nienawiścią, że pewnie nic z tego nie jest prawdą. I tak jak użytkownik wyżej - ciekaw jestem czy osoba publikująca takie rzeczy byłaby w stanie to powiedzieć pod swoim nazwiskiem. SZANUJCIE SIĘ LUDZIE !

Pomocna?
Tak10Nie2
a tam taki ktoś
 Opinia
@były pracownik 12.06.2019 22:06

A co on Teddy Boys Warsaw Hooligans ,ze jest nie do ruszenia ?? :D Ps- To forum i tak jest założone ,żeby jeden drugiego zaszczuł i pisał o sprawach ,które nie wyjdą '' wprost w oczy ''. Jestescie marionetkami tych ,którzy pociągają za sznurki . No ale pośmiać się można . Najlepiej będzie, jak każdy będzie patrzył siebie ,wiem że trudne ,ale nie możliwe nie istnieje ,drodzy pracownicy !

Pomocna?
Tak1Nie8
a tam taki ktoś
 Opinia
@Alala 12.06.2019 16:19

Konstanty . Wystarczy ,czy numer buta jeszcze podać ?

Pomocna?
TakNie6
Palaczka
 Opinia
@Pracownik 12.06.2019 20:51

W każdej plotce ziarnko prawdy jest!!Wiem o kogo chodzi i pokrywa się to z wcześniejszym wpisem,może ten osobnik skoro tak często chodzi na palarnię(można sprawdzić na kamerach)ma jakiś aneks to umowy odnośnie palenia.Wszyscy mają w firmie jednakowe umowy tzn.jeśli chodzi np o przerwy (palacze i nie palący).Ja też mam ochotę częściej zapalić a! nie mogę!!!

Pomocna?
Tak13Nie1
Sebastian
 Opinia
@Palaczka 14.06.2019 13:33

Przypominam Ci, że jest to forum pracownicze i nie ma tu miejsca na plotki. Przerwy na palenie są często odliczane przez pracodawcę od czasu pracy, a jak jest w Fideltronik? Na stronie https://pracodawcy.pracuj.pl/fideltronik-poland-sp-z-o-o,23066/oferty-pracy znalazłem kilka nowych ofert rekrutacyjnych. Stanowiska związane z produkcją są oparte na trzy zmianowym czasie pracy. Ktoś z Was jest zainteresowany?

Pomocna?
TakNie10

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
nick
 Opinia
@Sebastian 14.06.2019 16:24

Drogi Sebku, nikt tu nie odlicza przerw na fajke, musieliby zrobic palarnie z wejsciem na kod :D Czeste wycieczki pozaprzerwowe na fajke sa nie fair w stosunku do innych pracownikow jak i pracodawcy. Niepalacy nie maja dodatkowych przerw, wiec wyjscie na faje poza czasem przerw powinno byc surowo karane.

Pomocna?
Tak16Nie1
Xyz
 Opinia
@nick 14.06.2019 20:07

Dlatego nigdy niepalący (usunięte przez administratora) nie zrozumie

Pomocna?
TakNie7
nick
 Opinia
@Xyz 19.06.2019 10:37

Twoj nalog=twoj problem

Pomocna?
Tak8Nie
Sebastian
 Opinia
@nick 14.06.2019 20:07

Jest to kwestia, która zawsze będzie tematem dyskusyjnym w każdym miejscu pracy. Myślę, że wszędzie tak jest, że znajdą się osoby, które palą i takie, które stronią od papierosów. Zostając przy dyskusji na temat tego pracodawcy, chciałbym dowiedzieć się jeszcze, jak obecnie wyglądają warunki finansowe? Miały może miejsce jakieś podwyżki?

Pomocna?
TakNie6

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zainteresowany
 Opinia

Gdzie firma Fideltronik posiada jeszcze swoje filie oprócz Suchej Beskidzkiej ?

Pomocna?
TakNie2
HR
 Opinia
@Zainteresowany 14.06.2019 18:55

Centrala firmy i największy zakład produkcyjny mieści się w Suchej Beskidzkiej, w Krakowie znajdują się 2 lokalizacje - inżynierska przy ul. Cystersów oraz zakład produkcyjny przy ul. Nad Drwiną. Jest też jeszcze 1 lokalizacja produkcyjno - inżynierska w Gdańsku.

Pomocna?
Tak2Nie2
Marysia
 Opinia

Witam, Czy zajmie się ktoś pracownikami myjki a w szczególności jednym, który potrafi pol zmiany przesiedzieć na automatach? Ja rozumiem ze jest chwila spokoju w pracy ale szanujmy się.

Pomocna?
Tak9Nie22
Automaty
 Opinia
@Marysia 12.06.2019 03:07

Jak ktos zawozi szablony na automaty o chyba musi tam spedzic troche czasu, prawda?

Pomocna?
Tak15Nie8
Nick
 Opinia
@Marysia 12.06.2019 03:07

Trzeba się było uczyć to byś pracowała na myjce dziękuję dobranoc

Pomocna?
Tak17Nie8
BrygadzistaMarysi
 Opinia
@Marysia 12.06.2019 03:07

W pracy nie używa się telefonu

Pomocna?
Tak12Nie6
Domarysi
 Opinia
@Marysia 12.06.2019 03:07

Jeśli są przezbrojenia to myjkowy nie zaniesie szablonu najpierw do ciebie, żebyś mogła nam je osobiście dostarczyc i wziąć brudne. . Poza tym, kiedy przechodzisz na przerwę obok automatów, to nie przechodzisz chyba pół zmiany? Przerwa tyle nie trwa.

Pomocna?
Tak10Nie3
Kol.
 Opinia
@Marysia 12.06.2019 03:07

Pracownicy z myjki nie tylko siedzą na myjce ale przywozą szablony na wszystkie automaty i odbierają je nawet po 10 razy na zmianę zależności od liczby przezbrojeń. To nie jest tak jak sobie to wyobrażasz. Po drugie nie widzę nic złego w tym, że co jakiś czas ktoś na minutę do kogoś zagada. Jakoś wy na linii normalnie ze sobą od czasu do czasu rozmawiacie i pracujecie jednocześnie, jakoś jest w porządku i nikt nie robi o to żadnych problemów. Przecież jesteśmy ludźmi i komunikuje się. Powtórzę to co napisałaś wcześniej. Szanujmy się.

Pomocna?
Tak11Nie4
Kasia
 Opinia
@Marysia 12.06.2019 03:07

Jeśli ktoś mówi tutaj o poszanowaniu to chyba nie ma pojęcia w jakich warunkach pracują myjkowi,sama kilka razy byłam myć płytki z produkcji i sam zapach tej chemii mnie odrzucał przez tą krótką chwilę a co dopiero praca tam,samo wyjście z myjki to dla ich zdrowia robi lepiej stąd moje zdziwienie że ktoś może mieć jakieś pretensje żeby nie można było zamienić dwóch zdań... ludzie troszkę szacunku,ja osobiście nie dałabym rady tam pracować.Podrawiam

Pomocna?
Tak8Nie3
Black Knight
 Opinia
@Marysia 12.06.2019 03:07

Kolejna osoba która chyba nie ma co ze swoim życiem zrobić i wtrąca się w spawy innych. Ja jestem pracownikiem na automatach, (A6) dosyć długo, i nigdy nie widziałem żadnych zaniedbań ze strony pracowników myjki, zawsze szablony, rakle czy pastę dostaję na czas, nigdy nie miałem z tym problemów. A to że ktoś z kimś zamieni parę zdań, to jest to normalne. Jesteśmy ludźmi nie maszynami... Śmieszny ten wpis.

Pomocna?
Tak6Nie2
BaoBao
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Witam. Na czym Polega ta Praca Meteologa? Warta podjecia sie tego Wyzwania?

Pomocna?
Tak1Nie9
Sebastian
 Opinia
@BaoBao 26.05.2019 12:19

Fideltronik Poland nie szuka nikogo na stanowisko, o którym piszesz. Jeśli chodzi o obecne oferty pracy to pracodawca prowadzi rekrutacje na stanowisko: inżynier elektronik, inżynier programista i junior customer service manager. Może któraś z tych posad Cię zainteresuje?

Pomocna?
Tak2Nie4
Joanna
 Opinia
@Sebastian 31.05.2019 12:47

W firmie można się rozwinąć więc polecam pracę i zachęcam wszystkich do składani CV bo naprawdę warto.

Pomocna?
Tak1Nie7
Nick
 Opinia
@BaoBao 26.05.2019 12:19

Przewidywanie pogody, temperatury, wilgotności i takie tam.

Pomocna?
Tak4Nie
Sebastian
 Opinia
@Joanna 04.06.2019 17:08

Pisząc o rozwoju masz na myśli kursy i szkolenia oraz doświadczenie, które można nabyć podczas zatrudnienia? Fajnie, że zachęcasz do aplikowania, bo pracodawca nadal zamieszcza oferty rekrutacyjne na różne stanowiska miedzy innymi do magazynu i dla brygadzisty zmianowego. Napiszcie kilka słów ilu etapowa jest rekrutacja i czy jest trudna do przejścia.

Pomocna?
TakNie7
xyz
 Opinia
@BaoBao 26.05.2019 12:19

To byl technik metrolog :D

Pomocna?
Tak2Nie
HR
 Opinia
@Sebastian 07.06.2019 15:05

Staramy się, aby proces rekrutacji przebiegał najsprawniej, jak to możliwe. Na stanowiska w obszarze produkcji i magazynu po analizie cv i pozytywnym przejściu tego etapu przewidujemy jedno spotkanie kwalifikacyjne, podczas którego prezentujemy ofertę oraz omawiamy dotychczasowe doświadczenia zawodowe i plany Kandydatów. Szukamy osób z doświadczeniem w pracy na podobnych stanowiskach, ale równie istotne jest to, aby nowa osoba odnalazła się w naszej firmie i poprostu do niej pasowała. Zdecydowanie szukamy osób, które zwiążą się z nami na dłużej. Zachęcamy d przesłania cv :)

Pomocna?
Tak3Nie6
Ada
 Opinia
@Sebastian 07.06.2019 15:05

rekrutacja odbywa się w dwóch etapach na koniec informują cie o warunkach i wynagrodzeniu i przyjmują.

Pomocna?
TakNie2
B9
 Opinia

Kiedy odbędzie się jakieś spotkanie z kierownictwem tak jak kiedyś miało to miejsce? Każdy mógł coś powiedzieć Szef przychodził do ludzi i rozmawiał i miało się chodź wyrażenie że nasz szanowno Teraz?? To jest tak że większość ludzi uważa że szefostwo ma ludzi gdzieś i traktuje nasz jak tania siłę roboczą którą można łatwo zmienić i której można płacić najniższą krajową i ciul po co dać więcej żeby przeciwnik był zadowolony i bardziej efektywny . Teraz zaś zaczyna być jak co roku w tym okresie duszno na hali halach czy naprawdę nie da się z tym nic zrobić? Czy poprostu sprawdzają naszą wytrzymałość

Pomocna?
Tak37Nie1
Cieplutko
 Opinia
@B9 06.06.2019 11:12

Poczekaj aż jakiś Ukrainiec padnie. Zaraz załatwią klimatyzację

Pomocna?
Tak8Nie
B9
 Opinia
@Cieplutko 07.06.2019 12:34

Rok temu kilku już padło i nic się nie zmieniło wtedy

Pomocna?
Tak15Nie
Patrycja
 Opinia

Cześć ???? Mam takie pytanko czy jest ktoś kto dojeżdża do pracy z Tokarni lub okolic i jest w stanie zabierać ze sobą dwie sympatyczne dziewczyny? ???? W przyszłym tygodniu mamy 2 zmianę.

Pomocna?
Tak3Nie24
xyz
 Opinia

Bardzo proszę zróbcie coś z ta muzyka na stołówce !!! Ludzie litości!!! to nie dyskoteka :(

Pomocna?
Tak22Nie23
xyz
 Opinia
@xyz 27.05.2019 12:04

Zatkaj sobie uszy

Pomocna?
Tak24Nie10
Nick
 Opinia

Pozdrowienia dla loży szyderców! Banda kolesi z A2, siedzących na stołówce i obgadujacych ludzi. Naprawdę Panowie pokazujecie klasę. Proponuję zająć się własnym życiem i wyglądem bo do najpiękniejszych nie należycie.

Paulina
 Opinia
@Nick 23.05.2019 03:18

Słuszna wypowiedź - forum GoWork.pl służy przede wszystkim do rozmów i wyrażania swoich opinii na temat pracodawców, a nie konkretnych osób zatrudnionych w danym miejscu. Takie wypowiedzi nie powinny pojawiać się na forum. Rozumiem, że pracujesz obecnie w Fideltronik Poland, tak? Jaka jest Twoja opinia na temat tego miejsca pracy?

Pomocna?
Tak1Nie11
Pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Nick 23.05.2019 03:18

Czepiasz sie, nie widze by kogos ostentacyjnie obgadywali.

Pomocna?
Tak17Nie2
Top model
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Zgadzam się z wypowiedzią "Nick". Z góry na dół obczajacie wszystko co się rusza. Nikomu nie odpuścicie. Gorzej niż baby...

Pomocna?
Tak1Nie10
Kinia
 Opinia

Możliwość rozwoju, zdobycie wiedzy i doświadczenia to jest największa zaleta pracy w Fideltroniku. Oczywiście, dla tych którzy chcą skorzystać, bo nikt tego nie wciska na siłę :-) I dopóki taka możliwość jest to warto pracować w tej firmie, bo nie może być tak, że negatywne opinie zdominują to co jest w tym wszystkim dobre.

Pomocna?
Tak7Nie38
Zadowolona
 Opinia

Zgadzam się z Kinią. Pokażcie mi w okolicy firmę, która tyle uczy ludzi.

Pomocna?
Tak6Nie23
Ghj
 Opinia
@Zadowolona 19.04.2019 10:59

Z tej całej wiedzy nie zapłacisz rachunków.

Pomocna?
Tak18Nie1
Pracownik
 Rekomendacja
@Ghj 21.04.2019 13:30

Fideltronik to firma, której szukałem. Praca ciekawa - brak tu monotonii; przełożeni z szacunkiem odnoszą się do pracowników. Wypłata to tak naprawdę dodatek do przyjemności, którą macie możliwość codziennie wykonywać (6-7dni po 12h najlepiej), więc przestańcie narzekać, tylko myślcie razem ze mną w które dni robimy za takie przyzwoite pieniądze nadgodziny. Ciężka praca popłaca, zwłaszcza tutaj.

Pomocna?
Tak15Nie6
wow
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Pracownik 21.04.2019 14:49

Czyli jesteś osobą z akwarium, NA produkcji juz nie jest tak kolorowa, chcesz cokolwiek wiecej zrobic wykazac sie, mają to w (usunięte przez administratora) jak wchodzisz przełożonym w (usunięte przez administratora) to wtedy awansujesz, nawet nie mając kompletnie wiedzy o tym co robisz, premie przyznawane są nie wiadomo za co, czy zrobisz 600 płytek na dzień czy 200, premie dostaniesz taką samo, to po co tutaj się w ogóle starać, awanse po znajomościach i dla dupowłazów, szkolenia również.

Pomocna?
Tak7Nie1
Mordka
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Ludzie kiedy będą jakieś podwyżki? Hehe

Pomocna?
Tak15Nie1
Nick
 Opinia
@Mordka 03.05.2019 09:05

Na stacjach już są! To Ci wystarcza?

Pomocna?
Tak2Nie
nick
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Mordka 03.05.2019 09:05

Na świętego Dygdy

Pomocna?
TakNie
HEHe
 Opinia
@Mordka 03.05.2019 09:05

Jakie podwyżki?! Drodzy pracownicy, kiedy w końcu obniżycie swoje wymagania płacowe ;-)

Pomocna?
TakNie1
Face palm
 Opinia

Po co nam te chore kartki na parking skoro nawet biuro nas zastawia i oczywiście nikt ich nie stosuje ?!! Aż tak ludzie nie macie mózgu?

Pomocna?
Tak18Nie1
Luska
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Face palm 13.05.2019 14:24

A ja zastanawiam sie ,gdzie maja mozgi te wszystkie osoby ktore parkuja autami w rzedzie przez srodek duzego parkingu.... mimo kartek w aucie,zastawiaja ludzi....

Pomocna?
Tak10Nie
nick
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Luska 14.05.2019 20:11

Nie oczekuj mózgu od kogoś, kto nie potrafi zaparkować samochodu tak by nikogo nie zastawić, a jak nie ma miejsca to pojechać na B8.

Pomocna?
Tak12Nie
KSU
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Na jaki zarobek może liczyć osoba zaczynajaca pracę na produkcji ? Jak są płatne godziny nadliczbowe soboty i niedziele ? Praca fajnie ogólnie czy do kitu ?

Pomocna?
Tak4Nie
nick
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@KSU 12.05.2019 13:39

Najniższa krajowa. Po 3 miesiącach premia. Zależy na jaki dział trafisz i na jakich ludzi, niektórzy potrafią skutecznie umilić życie.

Pomocna?
Tak7Nie
Eliza
 Opinia

Koniec milczenia bardzo proszę o podzielenie się waszymi opiniami (usunięte przez administratora) Przed przyjściem na magazyn większość pracowników wypytuje który lider ma zmianę w obawie że trafi na kolejny z tych gorszych dni (usunięte przez administratora) Kompletny brak szacunku dla kogokolwiek.. Nie chce tu nikogo obrazić ale przerwijmy ten chory epizod! Może warto przyjrzeć się bliżej całej sprawie która wpływa znacząco na efektywność pracy ogółu! Pozdrawiam i dziękuję za uwagę Eliza C.

Zaciekawiona
 Opinia
@Eliza 09.04.2019 23:53

O kim mowa?

Pomocna?
TakNie
nick
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Eliza 09.04.2019 23:53

Pleciesz bzdury (usunięte przez administratora).

Pomocna?
Tak15Nie2
Nick
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@nick 20.04.2019 15:55

Raczej nie.

Pomocna?
TakNie11
2
Ewka
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Liderów z B8 zwłaszcza z jednego działu uprasza się żeby się myli i przede wszystkim prali ciuchy a nie wietrzyli.

Pomocna?
Tak16Nie1
Franczeska
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Ewka 24.04.2019 11:12

Masz rację, ciuchy w których chodzą zamiast do pralki dają do szafy. Myjcie się chłopaki i pierzcie ciuchy, bo Wasz smród zabija

Pomocna?
Tak2Nie
Mydlo i woda
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Franczeska 01.05.2019 08:37

Niestety ten problem dotyczy wielu osob z calej firmy. Ktos powinien w koncu zwrocic na to uwage, bo smrod potu i niepranych ubran utrudnia prace innym. Mydlo i dezodorant kosztuja kilka zlotych ludzie myjcie sie!

Pomocna?
Tak14Nie
Xyz
 Opinia

Niech ktoś się zainteresuje nabijaniem pustych nadgodzin przez liderów na mf a3 po 1zm zaczynają konwersacje z ludźmi z drugiej zmiany i chodzeniem w kółko w te i z powrotem, zniechęcając tym samym innych do pracy. Tak być nie może.

Pomocna?
Tak63Nie5
2
Pracownik
 Opinia
@Xyz 31.03.2019 20:14

To ten typ co obgaduje każdego za plecami i sie (usunięte przez administratora) o byle (usunięte przez administratora) Chłopiec jest dumny jak paw a (usunięte przez administratora) robi w tej firmie...

Pomocna?
Tak30Nie1
7
Pracownik
 Opinia
@Pracownik 31.03.2019 20:18

maratończyk? przerwa na pogaduszki z pewna pania a za chwile objazd po stanowiskach jak żółte fartuchy aż dziwne że można się przeplątać całą zmianę

Pomocna?
Tak14Nie2
2
Xyz
 Opinia
@Pracownik 07.04.2019 10:25

Kto to?

Pomocna?
Tak7Nie
Pracownik
 Opinia
@Xyz 07.04.2019 15:44

Piotruś Pan?

Pomocna?
Tak8Nie
Pracownik
 Opinia
@Pracownik 10.04.2019 19:12

Tak

Pomocna?
Tak3Nie
Zaciekawiony
 Opinia
@Pracownik 13.04.2019 23:37

Chodzi o tego małego rozdartego w okularach? Słychać słychać potem widać

Pomocna?
Tak3Nie
anonim
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie1
Ciekawa świata nie
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

A która,to taka gwiazda ?

Pomocna?
Tak1Nie
Pracownik
 Opinia

Uwaga, uwaga! Poszukiwana przekupka z terminalem na finalny na górę. Wymagania to : wścibskość, umiejętność puszczania plotek oraz wytrwałość w realizacji owych postanowień.

Pomocna?
Tak10Nie2
1
Poinformowana
 Opinia
@Pracownik 12.04.2019 19:58

A to już takich osób tam jest pełno :D

Pomocna?
Tak5Nie
Kinia
 Opinia

Niejasne zasady wynagradzania, premiowania, nagród. Pieniądze za pracę, czyli wynagrodzenie zależy bardzo bardzo często od „widzimisię” czy nastroju albo dobrych układów z kierownikiem. Niestety nie ma tu znaczenia wiedza, doświadczenie, posiadane kwalifikacje. Nowo przyjęta osoba może mieć stawkę taką samą lub nawet wyższą niż sprawdzony pracownik ze stażem w firmie i nie ma to przełożenia na kwalifikacje czy pracę. Dlatego info dla nowych negocjujcie na początku, bo niektórych kierowników czy dyrektorów stanowisko doprowadziło do poczucia, że w firmie są panami jak na własnym folwarku i pozwalają sobie na nieprofesjonalne zachowania, niedotrzymywanie obietnic, nieszanowanie pracownika, o podwyżce można zapomnieć czasem na kilka lat, bo jak taki kierownik czy dyrektor chce to zawsze znajdzie powód, żeby odmówić podwyżki, bo sam zaszczyt pracy w tej firmie jest wystarczający, poza tym dżentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają ;-). Praktyką jest też podwyżka na papierze czyli dostajesz większe pieniądze, ale za to zabrana jest premia.

Pomocna?
Tak20Nie2
bulinek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Kinia 12.04.2019 05:49

O widzę że" na górze" też nie jest różowo . Dobrze wiedzieć że nie jesteśmy sami na dole my robolki od czarnej roboty. Może teraz ktoś zobaczy że całe podwyżki w Fidelu to była fikcja i dobrze przemyślana akcja .

Pomocna?
Tak3Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@bulinek 12.04.2019 06:49

„Na górze” wbrew pozorom może być jeszcze gorzej. Pochwała goni obietnicę a nic z tego w efekcie nie ma, nadgodzin można zrobić dużo ale nawet 5 groszy się za nie nie dostanie. Niektórzy zapominają ze dobrym słowem rachunków się nie zapłaci...

Pomocna?
Tak7Nie1
Kin
 Opinia

W firmie brakuje pomysłów jak wykorzystac potencjal ludzi. Przełożni w zdecydowanej wiekszosci nie potrafia zarzadzac ludzmi, są specjalistami w jakimś obszarze dostali zespoł i traktują tych ludzi jak rywali, jakby sie bali o swoje pozycje, czasem są powody :-) jeśli brakuje pewności siebie odnośnie posiadanych komptencji. Brak szacunku i docenienia dla ludzi, którzy pracują w firmie nieco dłużej. Nie liczy się ich doświadczenie, lojalność, bo jeśli się nie podoba na twoje stanowisko czeka sporo ludzi, łatwo cie można zastąpić. Bywaja sytuacje, w ktorych pracownik nie ma się do kogo zwrócić, stąd pewnie tyle frustacji wylewanych tutaj, bo do kogo się zgłosisz, do przełożonego, który zastrasza, czasem nawet wygląda to jak mobbing? Może oprócz ocen pracowników, oceniani powinni być też przełożeni, nawet dyrektorzy, o! wyniki mogłyby być interesujące. :-) A żeby jakiś pozytyw, atmosferę tworza ludzie, więc jeśli jest fajna ekipa to dopóki jakiś przełożony tego nie zepsuje to pracuje się świetnie. Tylko jednego dyrektora w ciągu kilku lat pracy oceniam dobrze. Troche za mało na tak duza firme.

Pomocna?
Tak23Nie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
 Opinia
@Kin 05.04.2019 05:19

Absolutnie się zgadzam!!!! MOTYWACJA pracownika do pracy jest 0%. AROGANCJA przełożonych 100% Znane przysłowie mówi RYBA PSUJE SIĘ OD GŁOWY!!!!

Pomocna?
Tak11Nie
1
Ryba
 Opinia
@Nick 06.04.2019 11:40

Ryba zepsuła się bardzo zwłaszcza na gorze, gdzie liderzy obchodzą się z pracownikami jak ze zwierzętami... Dno

Pomocna?
Tak14Nie
2
Nick
 Opinia
@Ryba 06.04.2019 11:45

Tak to tylko świadczy o nich!!! Coś na styl "Rządu" wszystkie....... Idą do koryta.....!!!!! Miłego weekendu

Pomocna?
Tak2Nie
Śliczna
 Opinia

Pozdrawiam przystojnego lidera z automatów A6 ;*

Pomocna?
Tak5Nie40
13

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zdziwiona
 Opinia
@Śliczna 14.03.2019 17:01

Jaki tam jest przystojny lider??

Pomocna?
Tak10Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Zdziwiona 14.03.2019 20:57

Nie ma zadnego?

Pomocna?
Tak11Nie2
2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ola
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Zdziwiona 14.03.2019 20:57

A Kubuś

Pomocna?
Tak1Nie7

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zdziwiona
 Opinia
@Ola 16.03.2019 13:26

Ten z tymi kocimi ruchami...

Pomocna?
Tak1Nie8

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Śliczna
 Opinia
@Zdziwiona 14.03.2019 20:57

That's a Secret ;)

Pomocna?
Tak1Nie6
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
XpOL
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Największym problemem w tej pracy jest brak szacunku do drugiej osoby. A kobiety tam pracujące ( nie ujmuje tutaj wszystkich) to jakaś pomyłka. Jak można szczególnie na A3, niech się zajmą swoim życiem. Tam jest zbiorowisko największych obgadywczy Plotki na początku dziennym Tak kończą ludzie bez ambicji. Będą życie innym utrudniać Nie pozdrawiam.

Pomocna?
Tak53Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
A3
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@XpOL 01.03.2019 16:18

Stare pruchna, które nie mają prywatnego życia i które myślą tylko czy w kolejny weekend do pracy czy oglądać ukrytą prawdę w TVN. Mówię to jako osoba mająca bezpośredni kontakt z większością z nich. I zgadzam się z Tobą, że nie miałbym do nich nic, gdyby mnie nie (wulgarne słowo) za plecami. Najgorszy sort Polaków.

Pomocna?
Tak15Nie1
3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@A3 02.03.2019 11:27

Zanim zaczniesz obrażać innych, pierwsze popatrz do lustra i zajmij się w końcu wykonywaniem swoich obowiązków, a nie bajerowaniem dziewczyn w pracy, bo nie za to płaci ci szef.

Pomocna?
Tak26Nie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownica
 Opinia
@Pracownik 02.03.2019 18:02

Potwierdzam. Wydaje mu się że jest wielkim Casanovą, tylko efektów żadnych nie widać. Pożałowania godne!!!

Pomocna?
Tak16Nie
Pracownica
 Opinia
@Pracownica 02.03.2019 18:56

O kim tu mowa?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aha
 Opinia
@Pracownica 02.03.2019 19:14

To juz uderza w dobra osob pracujacych na A3 i osoby komentujaca moze poniesc konsekwencje prawne. Nie rozumiem takiego podejscia do kobiet wstydzic sie powinniscie. Pracuja a nie plotkuja!!!

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
 Opinia
@Aha 03.03.2019 09:03

Prokurator już jedzie i Rutkowski

Pomocna?
Tak18Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mioduszyna
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@XpOL 01.03.2019 16:18

Pracując w tej firmie można się wielu ciekawych rzeczy dowiedzieć na swój temat. Wiele opinii mija się z prawdą, ale nieważne ludzie chlapią językiem na prawo i lewo nie zdając sobie sprawy z tego, że mogą wyrządzić komuś krzywdę. Celem powstania tego forum było wyrażanie opinii o firmie, a nie obrażanie innych. Ja pracuje w tej firmie już kilka lat i powiem wam szczerze, że nasz pracodawca nie jest zły. Wypłaty mamy na czas, premia zawsze jest wiadomo, że jej wysokość zależy od miesiąca i od ilości pracy. Wszystko uczciwie mamy odprowadzane więc nie narzekajcie. Gość zapewnił pracę dla połowy powiatu i wielki szacun dla niego. Patrzcie zawsze na siebie jak wy pracujecie, a nie na innych. Niech każdy patrzy siebie i niech każdy żyje własnym życiem, a nie cudzym to będzie wspaniale. ????

Pomocna?
Tak31Nie
Nick
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@XpOL 01.03.2019 16:18

Najgorsza jest ta blondynka z serwisu na A3 wszystko zawsze o wszystkich wie, każdego obgada, uwielbia być w centrum zainteresowania, każdego się czepia a na siebie już nie popatrzy. Nieraz pół zmiany przechodzi i przegada. Niech się swoim życiem zajmie.

Pomocna?
Tak13Nie1
2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lllalla
 Opinia
@Nick 05.03.2019 11:10

Ze niby ktora konkretnie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
 Opinia
@Lllalla 05.03.2019 19:30

Z montażu finalnego na A3

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Cienkie uho
 Opinia
@Nick 05.03.2019 20:19

Ta, co jak kicha, to ją słychać na całym dziale?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
 Opinia
@Cienkie uho 09.03.2019 09:31

Tak, ta.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
A2
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Czy to już koniec fideltronika? Roboty z tygodnia na tydzień coraz mniej A nastawienie przełożonych do pracowników coraz gorsze traktują ludzi jak śmieci Fideltronik zabiera połowę urlopu bo tak I nic nie można powiedzieć a co poniektórzy nie stracili ani dnia bo chodza z liderami na wódkę po pracy i razem imprezuja a ci którzy tego nie robia są traktowani najgorzej Czy mamy już szukać sobie nowej pracy?

Pomocna?
Tak25Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mig
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@A2 07.03.2019 12:57

Dobrze mają skoro lider wychodzi z pracownikami na wódkę... Na A2 na jednej zmianie lider z liderka nie znają prostego zwrotu grzecznosciowego,, dzień dobry'' i,, czesc,, czują się wyższi dlatego należy się im kłaniac zawsze ... potrafią witać się tylko z wybranymi ludźmi to jest kultura.... A podobno pracowników traktuje się tak samo a tu widać którego szanują a kto im nie pasuje..... Widzisz zielony fartuch lepiej padnij na kolana...........

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pp
 Opinia
@Mig 08.03.2019 20:42

Czy masz na myśli Magdę?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wieloletni pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@A2 07.03.2019 12:57

Daj spokój. Pracuję tu już kilkanaście lat i nie takie rzeczy się działy, a firma ciągle rośnie w siłę i zwiększa roczny obrót. Nie ma co się martwić. Być może najgorsi będą musieli odejść, ale ci co zostaną, będą mieć jeszcze lepiej, a praca będzie. Jedno mnie zastanawia. Jest tylu narzekajacych, a gdyby tak ogłosić, że szukają ochotników do opuszczenia firmy z powodu braku zleceń, to ilu by się zgłosiło?

Pomocna?
Tak5Nie
1
Robol
 Opinia
@Wieloletni pracownik 08.03.2019 23:56

No myślę że wszyscy ci co mają kolorowe fartuchy!? Zielone i BORDO?!

Pomocna?
Tak10Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wybrzeże Klatki Schodowej
 Opinia

Praca pod presją i w stresie, dyspozycyjność trzyzmianowa i zostawanie po godzinach... Pytanie czy warto za minimalną krajową i premię, która na niektórych działach wynosi 100zł... Zero szacunku dla pracownika, totalne zezwierzęcenie... Liczy się tylko ilość, a to że czeka się na komponenty pół zmiany to już inna sprawa...

Pomocna?
Tak11Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
PP
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Panowie na ochronie też nie są święci. W zeszłym tygodniu przyjechałam na drugą zmianę i naprawdę nie było miejsca do zaparkowania tak aby nikogo nie zablokować. Zaparkowałam więc koło parkingu dla kierowników po czym Pan ochroniarz wyszedł i mnie stamtąd wyrzucił twierdząc że on niema wpływu na to ile jest miejsca na parkingu - tu się zgadzam. Ależ jakie było moje zdziwienie jak wchodząc za kilka minut do pracy inny Pan z produkcji tam zaparkował po czym wszedł do pomieszczenia ochroniarzy, przywitał się porozmawiał i poszedł na produkcję. W tym tygodniu obserwuje codziennie samochody które tam parkują bo przed wejściem do firmy palę sobie papierosa i widać że wszyscy którzy tam zostawią samochód a nie mają znajomości z ochroną są skutecznie usuwani a zaraz po nich podjeżdżają znajomi którym panowie z ochrony pilnują miejsca. Nie chcę nic insynuować ale wygląda to jakby komuś zależało na tym aby szybko po opuszczeniu budynku dojść do samochodu, czyżby ładunek który znajduje się np w plecaku był zbyt ciężki?

Pomocna?
Tak18Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tomy
 Opinia
@PP 07.03.2019 07:30

Typowa wygodna baba. Jakby mogła to by wjechała do firmy samochodem. Na palenie papieroska i obserwację ma czas,ale żeby zapakować na B8, gdzie jest miejsce, i przespacerować się do firmy to już czasu nie ma.

Pomocna?
Tak22Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
nick
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Tomy 07.03.2019 10:06

Po czesci sie z toba zgodze, ale mozliwosc zostawienia pojazu na wspomnianym parkingu powinna byc transparentna dla wszystkich, skoro parkuja kierownicy itp. to niech parkuja TYLKO oni bez wyjatkow dla znajomych.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
KSU
 Opinia
@PP 07.03.2019 07:30

No i odezwał się typowy pies ogrodnika. Ja nie mogę to dlaczego inni mogą? Żenada!

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
-dexis-
 Opinia

Hej robole bez ambicji - jak Wam sie pracuje w fideltroniku? Dalej tyracie 7 dni w tygodniu jak niewolnicy za najnizsza krajowa? Pozdrawiam caly odpad produkcyjny!

Pomocna?
Tak8Nie
Xoxo
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@-dexis- 05.03.2019 14:18

Ni ma roboty chłopie

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
1234
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

jak tam nad drwiną?

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były pracownik
 Opinia

Gowork to strona, która powinna wyrażać opinie na temat pracy w Fideltroniku. Niestety jest tylko zbiorowiskiem plotek i sensacji w firmie. Nie pozdrawiam również.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
piekna pani
 Opinia

a pewna pani asystentka pewnego pana dyrektora wiecej czasu spędza na stołowce niż zajmuje sie swoimi obowiązkami....

Pomocna?
Tak30Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@piekna pani 27.02.2019 08:21

Która to?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@Pracownik 27.02.2019 20:07

Pani z A3

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
piekna pani
 Opinia
@Pracownik 27.02.2019 20:07

z długimi rzęsami....hihi

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ciekawy
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@piekna pani 27.02.2019 08:21

Asystentka dyrektora na A3? Ktoś taki istnieje?

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
piekna pani
 Opinia
@Ciekawy 01.03.2019 14:53

a kto powiedział ,że z A3????

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Fideltronik Poland Sp. z o.o. - Sucha Beskidzka

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej