Akomex Sp. z o.o.

Adres: Jabłowska 71, 83-200 Starogard Gdański

NIP: 5922231727 KRS: 0000358550

Akomex Sp. z o.o.
4 109 6 1

Opinie o Akomex Sp. z o.o.

Pozdrawiam.......

Ja się pytam gdzie jest kierownictwo i żeby wkoncu zrobił porządek. Czy w tym zakładzie pracują dorośli ludzie wchodzą z butami w czyjeś życie i się interesują. Każdy ma swoje i się niech zajmie swoim życiem... Nie można wejść normalnie na stronę bo tylko te same wpisy gdzie administrator powinien też zrobić wkoncu z tym porządek ile miesięcy i cały czas to samo..(usunięte przez administratora)

Ziom
@Pozdrawiam....... 12.02.2019 11:50

(usunięte przez administratora)z was się śmieje, czytają to i ze śmiechu się kulają co za (usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

Grrr

Zredukowac pracowników. Którzy dzialąją na niekorzyść firmy i opinię. Tj. poprzednik pisal

luknij

he he . A te wyjścia wspólne wymuszone wczoraj i dziś .Ciekawe jak długo .

Hehe
@luknij 11.02.2019 14:37

O co wam chodzi ludzie zajmijcie się swoim życiem!!!!!!!!!!!!

K...
@luknij 11.02.2019 14:37

A skąd wy ludzie możecie wiedzieć co oni robią i czy wymuszone wy nie możecie spać spokojnie i zająć się swoim życiem tylko cały czas o nich pisać??? To jest forum do czegoś innego. Czas wracać do swoich maszyn........

Rd

Brak słów

Hehe
@Rd 09.02.2019 21:55

?????

Rd

Brak słów

anonim

(usunięte przez administratora)

Big

Ile skończyłaś klas podstawówki bo z pisownią u Ciebie to kiepsko!!!

Big

Pani "Kierownik" proszę sobie zapamiętać że KARMA WRACA i to z podwójną siłą. Czas zgłosić parę rzeczy do PIPu.

Produkcja
@Big 10.01.2019 14:36

Też wysłałem pismo do PIPu, ponieważ wiele spraw jest tu do wyjaśnienia. Pracują tu równi i równiejsi, niektórzy to nie wiedzą co to kodeks pracy.Możesz być dobrym wykwalifikowanym pracownikiem, ale jak nie będziesz robił nadgodzin i weekendów, to nie będziesz nic wart. Wydajność wydajnością, ale przepisów trzeba przestrzegać.

Pomarańczowy bigos

Zamieszczacie tu różne bzdury o ludziach których nie znacie przestańcie chodzic co 5minut na palarnie jarac zioło spac po kiblach a brygadzista tępy okularnik który był placowym niech się zajmie robota a nie bajeruje kobiety i zobaczy co pracownicy u niego na zmianie robią bo nie ma ich wogole pod kontrolą

kdksnd
@Pomarańczowy bigos 05.07.2018 15:53

Łysy z nimi jara :D

Ok
@Pomarańczowy bigos 05.07.2018 15:53

Gadasz głupoty, może z zardrości. Taki powinien być Brygadzista, wysłucha spec i poda decyzję. A nie jak B. L. Moje zdanie na temat M. Z. jest jednoznaczne tak powinien w tej firmie rozmawiać Brygadzista. A ty co to piszesz pewnie masz GULA bo tak nikt z tobą nie rozmawia jak On.

Karol
@kdksnd 06.07.2018 14:38

Ale się nie zaciąga.

robot

wysłałem do Akomexu CV na pozycje operator maszyny sztancującej i nic zero odezwu nie rozumiem .... to po co codziennie zamieszcza firma te oferte ???

OLO
@robot 03.12.2018 22:35

Każdy pracodawca odzywa się do pracowników których chce zatrudnić . Robi to na podstawie CV. Jak nie masz czym się pochwalić to się nie dziw że nikt się nie odzywa. Potrzebujemy osób które chcą pracować a nie skaczą z kwiatka na kwiatek i nie wiadomo czego szukają. W każdej pracy coś im przeszkadza i nigdzie nie zagrzewają miejsca na dłużej. Chciałbyś zatrucnić takiego pracownika?

Filip Adamowicz
@OLO 04.12.2018 11:30

Hallo OLO, to bardzo interesujaca odpowiedz co do pracownika ktory zlozyl u was CV. W niemczech nawet do ostatniego durnia sie mile wyraza i odpowiada. Moze w zyciu sie jeszcze profesionalizmu nauczysz i przestaniesz prostych i waznych dla firm robotnikow obrazac. Pozdrawiam Filip Adamowicz

andy
@OLO 04.12.2018 11:30

Chciałbym. Pracownik, który zna swoją wartość, jest dużo więcej wart od osoby która robi byle robota była. szukacie trybików do napędzania maszyny, nie pracowników. Trybików dyspozycyjnych od niedzieli do niedzieli, w każde święto, 24/7, oferując mniejsze wynagrodzenie niż kilka lat wcześniej.

Pracownik Akomex

Brawo dla administratora :) tylko dlaczego tak późno :(. Teraz przynajmniej można wejść na forum i nie zwariować.

EROS

Mam proste pytanie czy ktoś zechciałby tu napisać wprost ile można liczyć na start w Akomexie ??? Stanowisko operator maszyny laminującej , ile podstawy , czy możliwe nadgdziny i jak płatne oraz czy jest dodatek za nocna zmiane .

Obeznany
@EROS 05.11.2018 15:42

Już biegnę z odpowiedzią.. 2100 brutto, nadgodziny możliwe, płatne jak prawo nakazało, dodatek nocny jest. Coś więcej dla jaśnie pana? Przyjdź na rozmowę kwalifikacyjną a dowiesz się szczegółów.

Wyplata
@Obeznany 05.11.2018 21:53

Chyba slabo obeznany..

Obeznany
@Wyplata 07.11.2018 09:37

Ty mało bystry gościu, to była ironia. Każdy wie że na start w naszym zakładzie dają więcej niż najniższa krajowa. Ale jeśli ktoś chce się przyjąć to CV i Pani Kierownik czeka na myślących ludzi

Gregory
@EROS 05.11.2018 15:42

Nie ma dodatku nocnego ponieważ jest tylko jedna ranna zmiana ;)

Natalia
@EROS 05.11.2018 15:42

Kwestia zarobków jest dość indywidualna, z pewnością zależy od doświadczenia i negocjacji z pracodawcą. Od Twojego wpisu minęło już trochę czasu, czy zdecydowałeś się wziąć udział w rekrutacji? Może podpisałeś już umowę? Jeśli tak, to zachęcam Cię do przedstawienia obecnych warunków.

anonim

(usunięte przez administratora)

Znajoma z tej samej zmiany

Tez racja . Oboje kochankowie winni tylko ze na fb wpisy ze malzenstwo wielka szalona milosc u jednego a,u drugiego wpisy inne ze koniec itd. Albo zakonczyc romans albo malzenstwo cos trzeba wybrac.

Natalia

Forum nie jest miejscem na prywatne dyskusje. Zapraszam do zapoznania się z regulaminem serwisu. Liczą się tu rzetelne opinie, które pomagają potencjalnym pracownikom dowiedzieć się więcej o firmie. Zachęcam do powrotu do tematu i udzielenia informacji o aktualnych warunkach zatrudnienia.

Produkcja

Nie liczcie na podwyżki, jeśli pracodawca zatrudnia pracowników z Ukrainy, to tylko w jednym celu, ekonomicznym.

Ble ble ble
@Produkcja 25.09.2018 12:31

Źle myślisz na rynku brakuje pracowników z jakimkolwiek doświadczeniem w poligrafii.

No ja nie wiem
@Produkcja 25.09.2018 12:31

A pracownicy z Ukrainy mają doświadczenie w poligrafii? Nie dość, że pojęcia o poligrafii nie mają, to w dodatku nie potrafią porozumiewać się w języku polskim. Lepszy pracownik bez doświadczenia, który rozumie co się do niego mówi :) więc nie zgodzę się z teorią, że to ze względu na brak pracowników.. tylko z oszczędności

anonymous

Ja nie nazekam jestem sasiadem nowego wlascicielandobrze zarabiam i to szanujene i co tu duzo muwic szok9

xxx
@anonymous 06.10.2018 23:02

mówić

Haha
@anonymous 06.10.2018 23:02

Nowa teoria? Sąsiedzi lepiej zarabiają?

Złoto

Ile prawdy jest w tym że nasza firma ma być sprzedana?

Sceptyczny
@Złoto 05.10.2018 11:00

Kiedyś był taki temat na tapecie, ale pewnie tak jak teraz to tylko plotki. A gdyby nawet to dla zwykłego pracownika wiele się nie zmieni

Pracownik Akomex
@Złoto 05.10.2018 11:00

Na 1000%. Tylko czy w tym roku czy za 10 pewnie nikt tego nie wie. Jakbyś nie zauważył to zostaliśmy dawno sprzedani i Akomex nie jest już firmą rodzinną.

Gosc

Somsiady majom najlepiej

Gosc2

Dołączam się do pozdroeien

gość

w przyszłym roku sami goście ze wschodu bedą pracować w akomexie

gość

firma ma być sprzedana, to pewne

Nick

Co za patola. Jakiś czas temu pojawił się temat kto jakim samochodem czy motorem do pracy dojeżdża i ile musi zarabiać. Na szczęście tu admin szybko zadziałał i po kilku godzinach nie było tematu. Ten post jest dla (usunięte przez administratora). Może tutaj się wykarzesz i wywalisz to co zbędne i zaśmieca forum

Ucieleśniony

Usunęli naszych chłopców! Ale zawsze pozostaną w naszych sercach...

Natalia

@Nick 2, a może w ostatnim czasie pracownicy rozmawiali z kierownictwem na temat podwyżek? Czy planowane jest podniesienie wynagrodzenia? Co mógłbyś powiedzieć o swoich doświadczeniach, czy podoba Ci się praca w firmie?

Nick 2
@Natalia 24.09.2018 11:08

A Natalie nie powinno to interesować.Zajmij się inną firmą a od nas słówek nie wyciągaj.

Slowik

Kierowniczka to jest totalnie do (usunięte przez administratora) obiecanki cacanki a pracownicy zarabiaja dwa tysiace z trzy letnim starzem zamiataja wszystko podbiurko zeby prazes nie wiedzial i sa tacy pracownicy ktorzy odchodza ponat 10 lat psychicznie wykanczaja ludzi 0

Marcin
@Slowik 13.09.2018 17:46

Bo sami sobie robicie pod górkę wyścigi szczurów itp. Trzeba się zebrać i postawić niech prezes wie jak jest a nie że ręka rękę myje. I zasuwacie za innych a oni się smieją z waś.

Nick
@Slowik 13.09.2018 17:46

A zarobki to wina kierowniczki? Szanuj szefa swego bo możesz mieć gorszego. No może poza bizonem. Gorszego trudno znaleźć. Pieprzy gość jak potłuczony. Ten to psychicznie wykańcza. Polecisz sztancą 10 tys to też zada pytanie czy szybciej się nie da.

Nick 2
@Nick 19.09.2018 13:28

W kwestii zarobków kierowniczka ma najwięcej do powiedzenia...

Natalia

@Kilku letni pracownik, dziękuję za szczegółowy komentarz. Możesz powiedzieć, jakie stanowisko zajmujesz? Napisałeś, że dobrze oceniasz firmę, co podoba Ci się najbardziej w pracy w tym miejscu? @pracownik, wspominasz o miłej atmosferze, czy można liczyć na wsparcie innych pracowników?

Flooł

Witam. Czy to prawda że firma jest firmą "rodzinną" tzn. że większość jest przyjmowana po znajomości ????? I że pani kierownik ma swoich "pupilków" i choć nasrali by na środku to i tak wszystko ucichnie?????

Pracownik Akomex
@Flooł 25.07.2018 23:29

Nie, nieprawda. Na chwilę obecną to przyjmowani są wszyscy bo tylko niektórzy z tych wszystkich nadają się do roboty. A co do pupilków to każdy kierownik w każdym dziale ma swoich. Ale wynika to z tego co powyżej. Pupilkiem jak to nazwałeś zostaje się jak dobrze robisz swoją robotę. I nic innego tu nie wchodzi w grę. Po prostu kierownik może liczyć na Ciebie to Ty możesz liczyć na kierownika (premię, urlop kiedy potrzebujesz i wszystko to co wiąże się z szeroko rozumianym przywilejem pupila). Ja jestem takim pupilkiem, byłem i będę w każdym poprzednim i następnym zakładzie. A wszelkie bzdury o układach to piszą ci których celem jest ściema (chorobowe, nagłe urlopy, soboty czy nadgodziny to nie), a potem pretensje że kierownik się czepia.

Kappfa
@Flooł 25.07.2018 23:29

Nie,to nie prawda..

XD
@Flooł 25.07.2018 23:29

Tak prawda prawda.

Natalia

W Waszych komentarzach znajduje się wiele zastrzeżeń co do warunków pracy oraz wynagrodzenia, jednak piszecie też o tym, że atmosfera jest przyjazna. Możecie powiedzieć, czy są organizowane jakieś wyjścia integracyjne? Dostrzegacie jeszcze jakieś plusy? Czy firma organizuje szkolenia podnoszące kompetencje pracowników?

Ambitny znudzony.
@Natalia 06.07.2018 01:08

Czy całkowita wina leży w wynagrodzeniu niepowiedziałbym. Brak motywacji, monotonia, brak normalnego kontaktu z góra,brak możliwości rozwoju. Tylko szybko szybko i dlaczego tak wolno... Maszyny to już babcie technologia sie rozwija a My stoimy. Mało inwestować i ludzi wypompować psychicznie i kobiety fizycznie. Moim zdaniem gdyby pracownik pracował na 3 podstawowych stanowiskach po 4-5 lat znałby cały proces i wykonywał go tak jak książka pisze. A nie tylko wydajności i na każdym etapie produkcji coraz wiecej kąplikacji bo ktoś nie wie jak wyglada kolejny etap... Znalazłoby sie kilku pracowników ambitnych którzy chcieliby zmieniać stanowiska aby sie rozwijać i urwać monotonie tylko jest ich garska. Od reszty byloby tylko jedno wielkie marudzenie a do kasy pierwsi. O kierowniku i bizonie sie nie wypowiadam bo niżej jest już to opisane... Szkoda Tylko że nawet dyrektor trafił pod koło bizona i podkula ogon. Ale jesli masz kogoś takiego nad sobą i chcesz pracować musisz sie poddać... Brak słów ale może ktoś sie w końcu obudzi i ruszy jak za dawnych lat. Nawet zlecenia są układane tak żeby wygladało że jest robota i w biurze cuferki zgadzały. Są słubki mamy konserwacje nie ma to zapierniczamy żeby sie zgadzały.. Pozdrawiam dużo byłoby można pisać ale czy warto?...

PracownikAkomex
@Natalia 06.07.2018 01:08

Natalia, ale uparłaś się na ten Akomex. Nie masz innych zakładów do moderacji? Wrzucasz tu zaczepki, a jak dostajesz normalną odpowiedz to ją usuwasz. Pozostawiasz tylko takie, które pisane są na kolanie w palarni przez garstkę frustratów. Odpuść sobie bo twoje zaczepki i posty tych kilku krzykaczy całkowicie zmieniły prawdziwy obraz naszej firmy. Wywal lepiej te wpisy co odnoszą się bezpośrednio do osób bo niekoniecznie są prawdziwe

Pracownik Akomex
@Ambitny znudzony. 06.07.2018 04:16

Nasze maszyny to babcie? Chyba jesteś nowy i naszych maszyn nie widziałeś. Nie jedna firma chciałaby mieć taki sprzęt. Cały czas coś jest dokupywane za dużo kasy. Praktycznie co roku staje coś nowego

kjkn
@Pracownik Akomex 19.07.2018 20:20

To co nowa co rok a ma wyposażenie podstawowe jak z lat 90 :D:D

Pracownik Akomex
@kjkn 21.07.2018 22:55

Wyposażenie jest takie jakie potrzebne do danej roboty. Gazet nie drukujemy to wyposażanie inne

Hgr
@Pracownik Akomex 24.07.2018 00:12

Dla tego wszystko się robi ręcznie a nie tak jak w lepszych wyposażonych maszynach po naciśnięciu jednego guzika. Jak by tak było to by była jeszcze lepsza wydajność ????

Kappfa
@Natalia 06.07.2018 01:08

Jesteś w porządku to inni są dla ciebie w porzadku proste firma jest dobrą firmą jak dla mnie 4,5 na 5

Kilku letni pracownik

Pracuje tam od kilku lat i opiszę jak wygląda zakład z mojego punktu widzenia. Osoby które pisze że nie ma podwyżek chyba licza że nagle dostaną 10zl więcej. Podwyżki jakieś tam w ostatnim czasie były dla tych co zasłużyli (robia swoje i się staraja), naprawdę nie trzeba być jakimś tam ,,pupilkiem'' aby zarobić i dobrze żyć w zakładzie. Co do premi to faktycznie z tego co wiem to niektórzy mają kokosow ale nie jest chyba problemem podejść do Pani Kierownik i walczyć o swoje jeśli ktoś jest pewny że zasługuje na więcej (nikt nikogo tam nie zje ani nie okrzyczy ) uwierzcie mi ze naprawdę się tak zle nie rozmawia o takich rzeczach. Sa osoby które są bardzo zadowolone z premii między innymi Ja. Co mogę powiedzieć o pracy, fakt praca jest odpowiedzialna ale zakład naprawdę jest wyrozumiały i pomimo paru reklamacji nie byłem nigdy karany finansowo ani w żaden inny sposób . Co może z minusów to ciężko rozmawiać o dorobieniu nowych patentów. Naprawdę przydało by się wiele nowych rzeczy miedzy innymi na sklejarkach które znacznie usprawnily by produkcję i czas nastaw. Zakład mogę z czystym sumieniem ocenić 4,5/5.

Arcgtvh
@Kilku letni pracownik 27.08.2018 19:41

Wszyscy dobrze wiemy jak jest żal mi ciebie i dobrze wiemy kim jesteś Pupilek.....

pracownik

,,Kilku letni pracownik,, ma bardzo dużo racji w tym co napisał. Wiec nie rozumiem komentarza ,,Kolo,, który nic nie wniósł nowego do tematu. W zakładzie jest duża wyrozumiałość np. z telefonami gdzie nie gdzie tak dobrze nie jest ale oczywiście większość jest tych co wolą pisać same negatywy na forach. Kto chce coś robi to zarobi i posiedzi w miłej atmosferze.

Czapka z głów

Żałosne są te teksty... Kto to pisze? Lansujące się się sprzątaczki zza granicy, będąc na chorobowym? Najlepiej byście chcieli robić totalne minimum, mając w jednej dłoni cały czas telefon z dostępem do sieci. Czujesz, że jesteś wartościowym pracownikiem? Posiadasz umiejętności, chęci, doświadczenie a co ważniejsze wykazujesz się myśleniem i dążeniem do tego by coś zrobić lepiej, szybciej? To marsz do biura i powiedz jaki jesteś super i ile razy dzięki Tobie nakład nie poszedł do kontenera z odpadami. Co do firmy, pracy, ludzi, atmosfery to jest lepiej zawsze tam gdzie nas nie ma. Jeśli ktoś przychodzi pracować, a nie siedzieć na Facebooku, jest komunikatywny z poczuciem humoru to przyjemnie spędzi czas w pracy. Co do kasy to nie liczcie na kokosy, jeśli zatrudniacie się na podstawowe stanowiska, które każdy ogarnie w dzień. Jedynie do czego można przyczepić się to do najniższych premii, warto dać więcej, zaręczam. Pozdrawiam normalnych pracowników

xemoka
@Czapka z głów 11.06.2018 17:43

Po pierwsze wymień chociaż jedno stanowisko, które każdy ogarnie w jeden dzień? Po drugie jeśli faktycznie praca jest łatwa w wykonaniu, ale za to ciężka fizycznie czy nie należy jej uczciwie wynagrodzić? Po trzecie osobiście znam dwa przypadki zgłoszenia innowacji przez pracowników, które zostały odrzucone przez kierownictwo a po tygodniu wdrożone jako ich wspaniały pomysł. Pracownicy nie usłyszeli nawet dziękuję nie wspominając o premii. Nie ma co idealizować tej firmy. Kierownictwo ma swoich pupili, do których pierwsi wyciągają rękę na przywitanie olewając resztę i słyszy się wiele głosów o niesprawiedliwości. Ludzie przestali się szanować i robią, bo muszą. Nikt nie widzi zaangażowania jednostek a jedynie ewentualne błędy czy nic nieznaczące wpadki. Przykre to, bo jest kilku ogarniętych ludzi na produkcji, którzy wiedzą i inteligencją przewyższają większość korposzczurów z biura. Pracodawca jest nie tylko od umożliwienia zarobku, ale i od wykorzystania potencjału pracownika. Tutaj się to tłamsi i każdy oprócz pupilków staje się zwykłym szeregowym, którego się tylko eksploatuje i na początku miesiąca rzuca ochłapy.

PracownikAkomex(ale czy długo)
@xemoka 11.06.2018 20:02

Po pierwsze - poza drukarnią, sztancą i sklejarkami resztę ogarniasz w jeden dzień. No może jeszcze zapomniany laminator. Czyli mniej więcej połowa etatów (pomocniczych) do ogarnięcia w jeden dzień. Po drugie -co to jest praca ciężka fizycznie? Widać, że nie pracowałeś w zakładzie gdzie się ciężko pracuje fizycznie. Oczywiście nie mówię, że jest lekko ale ciężarów nikt tu 8h nie nosi. Po trzecie- napisz publicznie o które przypadki chodzi? Będzie to test dla prezesa. W oknach jak jeden z kierowników zgłosił pomysł swojego podwładnego jako swój po kilku dniach już nie pracował. To co piszesz to zwykła kradzież więc nie pisz bzdur. Pomysł to też rzecz której nie można bezkarnie kraść. Ludzie przestali się szanować? Może tych kilku którzy wylewają tu swoją frustrację. Każdy inny przywita się i pogada. Nawet kierownicy czy dyrektor (poza prezesami) zawsze pierwsi albo powiedzą cześć albo dzień dobry i nie zauważyłem, aby tylko do wybranych. Jak w każdej firmie dużo jest do zrobienia, ale też dużo dobrego. Chociażby kwestie BHP - ja nie mam obawy przyjść do pracy. A nie wszędzie tak jest - kilka zakładów zwiedziłem to wiem. Wszystko co zgłosiłem jako pomysł na poprawę bezpieczeństwa czy zmniejszające wysiłek zostało rozpatrzone. Oczywiście były to drobne sprawy typu dodatkowy stolik, czy inne buty, ale przynajmniej ktoś się tym zainteresował. A co do wynagrodzenia to zawsze będzie za mało. Chociaż premie to jakaś kpina, ale to pozostałość po Lisie. Na to jedynym sposobem jest znalezienie innej pracy. Nikt sam od siebie niczego Ci nie da. To nie te czasy gdzie właściciel osobiście dbał o wszystko - od maszyny po pracownika. Teraz firmą żądzą prezesi przywiezieni w teczce, bez znajomości branży i co więcej bez znajomości realiów życia. Oni ciągle żyją w czasach że jak się nie podoba to przyjdzie następny. Pracownik to koszt który trzeba redukować. Oni muszą wyrobić w roku zysk. A skoro mają ciąć koszty to jak myślisz? Zrezygnują ze swojej pensji/podwyżki/premii (do wyboru) czy z twojej? Tak naprawdę to gdyby nagle wszyscy się zwolnili to żaden z prezesów by się nawet nie zorientował. Ludzi do roboty nie ma, połowa co jest to albo ściemnia w pracy albo na na okrągło na chorobowym i nic to nie daje do myślenia. Jeśli chodzi o kasę to niestety żadnych perspektyw. Jak ktoś napisał wcześniej. Kierowniczka to nawet na halę nie wyjdzie bo już nie wie jak kłamać w sprawie podwyżek.

Big John
@Czapka z głów 11.06.2018 17:43

Większych bzdur nie słyszałem. W innych drukarniach na moim stanowisku i doświadczeniem zarabia się 2 razy tyle. A co do premii to jeszcze większa głupota i powinna się nazywać Premia za produktywność zje.... ch nakładów które trzeba sortować lub wywalić w kibel. Wielkie brawa dla "Umysłowych". Robią mi się zajady ze śmiechu jak ich słyszę. Czas opuścić te klimaty.

Kolo
@Big John 28.06.2018 11:27

Jesteś slaby

Natalia

@Bobek, Twój komentarz nie jest dla mnie do końca jasny, czy zechcesz go rozbudować? Wpisy na forum powinny być merytoryczne i pomocne. @Były pracownik, a co ze szkoleniami wstępnymi, czy takie są organizowane? Jeśli tak, możesz powiedzieć, ile trwają?

Zostaw opinię o Akomex Sp. z o.o. - Starogard Gdański

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Akomex Sp. z o.o.