Sabaj System

Kraków

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 152 ocen.

Opinie o Sabaj System

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sabaj System

mintvolume

Warto zatrudnić sie w tej firmie jako ślusarz narzędziowy? Podobno jest tylko pierwsza zmiana na tym stanowisku.

Dominika
użytkownik zarejestrowany

@Tormożesz powiedzieć coś więcej o tym, jak wyglądał w Twoim przypadku proces rekrutacyjny do firmy? Mógłbyś też zostawić kilka słów na ten temat w zakładce rozmowy kwalifikacyjne? http://www.gowork.pl/rozmowy_kwalifikacyjne,66706,1,1 Pozwoli to później na łatwiejsze znalezienie dodatkowych informacji na ten temat osobom zainteresowanym aplikacją.

Tor

Bylem w tej firmie na rozmowie kwalifikacyjenej. Naszczescie pracy nie dostalem, bo jakis madry inzynier zakladowy ze jestem kompletnie niekompetentny i przy okazji potraktował mnie jak szmate. Zero szacunku do czlowieka. Prace znalazlem w naszczescie w Niemczech i Niemcy nie mieli zastrzezen co do moich kompetencji. Ciekawy jestem ile tutaj takich geniuszy jeszcze pracuje... xD

anonim

Dominika: Tak, prawdopodobnie (bo to nie jest oczywiste i musisz się o to upomnieć) dostaniesz podwyżkę 1zł/h .

Dominika
użytkownik zarejestrowany

@marco101czy dobrze rozumiem, że po okresie próbnym nie została przedłużona Twoja umowa? Nie zawsze pracodawca podejmuje decyzję o zatrzymaniu pracownika. Po Twoim wpisie wnioskuję, że po okresie próbnym warunki zatrudnienia mogą się poprawić. Ktoś z osób obecnie pracujących w firmie może to potwierdzić?

marco101

Oszuści, przyjmują na trzy miesiące, obiecują złote góry a później przyjmują następnych na trzy miesiące, nie dajcie się oszukać,

M.

Niezrażony morzem negatywnych opinii wysłałem CV i wybrałem się na rozmowę kwalifikacyjną - stanowisko konstruktora do obudów metalowych. Rekrutacja to były dwie rozmowy i jedno zadanie testowe do wykonania. Po całej tej procedurze wyżej opisany przez kogoś "gość od rekrutacji który nawet sie nie przedstawił", który to okazał się być synem szefa zaproponował mi miesiąc wdrożeniowy na produkcji, a następnie pracę w biurze konstrukcyjnym. Praca na produkcji wymagająca, ale przyjemna - Panowie którzy obsługują tam maszyny to na prawdę wykwalifikowany personel, wiedzą o czym mówią, znają się na rzeczy. Dodatkowo są zawsze mili i pomocni - ze świecą szukać tak zgranej i fachowej ekipy. Podczas tego miesiąca dowiedzieć się można było wiele "ciekawych" historii krążących o młodym szefie - o jego humorach, decyzjach i pomysłach - w tym miejscu należałoby postawić kropkę, i zachować te historie przed światłem dziennym i świadomością PIPu i innych instytucji, które miałyby wiele do powiedzenia na jego temat. Po miesiącu młody szef zjawił się, i oznajmił mi, żebym ściągnął nielegalną wersję oprogramowania i uczył się jego obsługi, ponieważ od przyszłego tygodnia w biurze mam umieć rysować. Dodatkowo, pomimo ustaleń na rozmowie kwalifikacyjnej zupełnie zmienił zakres obowiązków, godziny pracy oraz czas jej trwania (okazało się że będzie to minimum 10 h dziennie codziennie obowiązkowo). Oznajmiłem wtedy, że nasza współpraca będzie kontynuowana jedynie do końca tygodnia ponieważ z powodu zmian warunków składam wypowiedzenie - po tej rozmowie do końca tygodnia młody szef był na mnie obrażony (chyba wyparł ze świadomości moją obecność - nie odpowiadał dzień dobry, mijał mnie z odwróconym wzrokiem gdy podawałem mu rękę). Podsumowując, najbardziej korzystnym rozwiązaniem dla tej firmy byłoby wypłacanie młodemu szefowi wynagrodzenia za niepojawianie się w pracy i niemieszanie się w sprawy firmowe. Pozdrawiam

Pit
@M. 29.08.2017, 08:32
Niezrażony morzem negatywnych opinii wysłałem CV i wybrałem się na rozmowę kwalifikacyjną - stanowisko konstruktora do obudów m...

Amen. Młody szef powinien dostać zakaz sądowy zbliżania się do firmy w promieniu 10 km. Wyrządza samo zło w tej firmie. Trzeba również wspomnieć o ulubionej praktyce mlodego szefa - czyli siadanie przy komputerze pracowników przebywających aktualnie na urlopie (i bynajmniej nie w celu chęci pomocy i zastąpienia nieobecnego w obowiazkach) i przegrzebywanie skrzynki mailowej w celu wyszukania haków na pracownika i dowodów jego "zaniedbań" - wszak wszyscy wiedzą, że pracownik ośmielający się iść na urlop jest najgorszym pracownikiem. Tu się pracuje.....nie choruje...na hali sie nie siada....a od komputera sie nie odchodzi....no i nie chciej dużo zarabiać bo i tak jesteś ogromnym kosztem dla firmy i w sumie powinieneś być wdzięczny, że dają Ci pracę. Dużo by pisać. Oj dużo.

Martin
@Pit 30.08.2017, 20:10
Amen. Młody szef powinien dostać zakaz sądowy zbliżania się do firmy w promieniu 10 km. Wyrządza samo zło w tej firmie. Trzeba...

To nie jest koszt tylko łaska że Ci płacą, bo jak można nazwać to zarobkami to raczej jałmużna.

Dominika
użytkownik zarejestrowany

@Jeden z wielu który tam pracował i dzięki Bogu jużWspominasz o karach. Co masz na myśli? Za co można taką karę dostać i jaki jest jej wymiar? Piszesz, że sytuacja jaka panuje na rynku pracy i chęć zatrzymania pracowników powoduje widoczne zmiany w firmie. Ktoś z Was obecnie pracuje w Sabaj System? Czy zaszły może kolejne zmiany?

Jeden z wielu który tam pracował i dzięki Bogu już

Pracę w Sabaj System polecam tylko w ostateczności / przejściowo. Krótko mówiąc - jeżeli jest niezbędna konieczność żeby mieć jakąkolwiek pracę. Ta firma to jakiś relikt z wczesnych lat 90, człowiek traktowany jest jak przedmiot. Szefostwo jest teraz względnie miłe i jest mniej kar niż było kiedyś tylko i wyłącznie dlatego, że już naprawdę mało kto chce tam pracować i nie można w obecnej sytuacji na rynku pracy tak "dokręcac śruby" jakby tego chcieli. Pracę tam na dłuższa metę - ODRADZAM!

P.

Nowi naciągają firmę na kasę ciągle zostając bez faktycznej potrzeby (tylko własnej), po godzinach. Nabór trwa cały czas, a zleceń jest niewiele. Tu można szukać oszczędności.

Dominika
użytkownik zarejestrowany

Obecnie firma poszukuje m.in. kandydatów na stanowisko Narzędziowiec / Ślusarz narzędziowy. Co możecie doradzić osobom, które są zainteresowane tą ofertą pracy? Jak wygląda praca w Sabaj System na tym stanowisku?

Parówka

Ogólnie pyta z bułą

ALFONS

Jeśli masz mentalność murzyna z plantacji bawełny to ta praca jest właśnie dla Ciebie

pawel

Byłem na rozmowie jakiś czas temu, niby wszystko pięknie i ładnie ale gdy spytałem o umowe o pracę zaczęły się schodki podobnie w kwestii wynagrodzenia. Rozumiem, pierwszy miesiąc ale kolejne tyrać za grosze na śmieciowej to ja dziękuję. Rynek pracy coraz ciekawszy i kończą się czasy gdy właściciel był panem i władcą. pozdrawiam.

gość

na razie jest ok, zobaczymy jak będzie dalej :) niedawno się przyjąłem

Bilbo

Mordor

Janusz

Podpisuje się pod większością komentarzy. Człowiek traktowany jest jak maszynka do robienia pieniędzy dla firmy. Zachorujesz to jesteś już na tapecie. Umowy śmieciowe, obiecują cuda. Wylatujesz z pracy z byle powodu. Ja nie dałem im tej satysfakcji

mustafa

Jadę na rozmowę na Przedstawiciela handlowego. Ktoś coś podpowie? Jakie zarobki, jaki samochód??

taki sobie
@mustafa 19.01.2017, 20:35
Jadę na rozmowę na Przedstawiciela handlowego. Ktoś coś podpowie? Jakie zarobki, jaki samochód??

powodzenia :D własna dzialalnosc praca od rana do nocy, nie obowiazują cie zadne przepisy kodeksu pracy, pisanie raportow od raportow , na prowizje tez nie licz bo targety nie do wyrobienia :D tak w bardzo małym skrócie

Praca

Byłem tam na rozmowie i powiem szczerze ... TRAGEDIA. Facet od rekrutacji nawet się nie przedstawił... Zarobki jak 15 lat temu... Umowa ... śmieciówka... KOSZMAR

anonim
@Praca 07.11.2016, 14:36
Byłem tam na rozmowie i powiem szczerze ... TRAGEDIA. Facet od rekrutacji nawet się nie przedstawił... Zarobki jak 15 lat te...

Zgadzam się w 100% na rękę oferują 10 zł a po okresie próbnym może 11-11:50 co to za stawka dla pracwonika z pojęciem o ślusarce i w spawaniu, dodatkowo na dwie zmiany. TRAGEDIA!

maciek
użytkownik zarejestrowany

Mnie zastanawia jak wygląda praca u nich jako Młodszy specjalista ds. Pozyskiwania Klientów Zagranicznych, bo jednak nie ma na ten temat zbyt wiele informacji w ofercie.

abc

Zapraszają na rozmowy i musisz czekać aż łaskawie ktoś przyjdzie. co to kur ma być jak się z kimś umawia na dana godzinę to się jest. ale jak nikt do nich nie będzie przychodził to może się naucza szacunku do ludzi i przyszłych pracowników

Mateusz

Napiszę swoją opinię jako KONSUMENT i jeżeli kierownictwo traktuje swoich pracowników na równi ze swoimi potencjalnymi klientami, to odradzam jakąkolwiek współpracę z tą firmą. Kilka dni temu dokonałem zakupu produktu. Początkowo oferowano mi odbiór osobisty, jednakże zanim doszło do finalizacji transakcji otrzymałem wiadomość, że moje zamówienie jest zbyt niskiej wartości i nie mogą go zrealizować... NIE POLECAM! Jedyna dobra strona firmy, z którą miałem przyjemność to Pani Olena, którą bardzo serdecznie pozdrawiam i zachęcam do zmiany pracodawcy. :)

robi

THE END.....KONIEC

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Ja

Wypłata jest zawsze na czas, tego im nie można zarzucić

........
@Ja 20.08.2016, 11:50
Wypłata jest zawsze na czas, tego im nie można zarzucić

wypłata byla terminowa ale są opoznienia wiem o tym bo pracuje tam i się zdarzylo haha

pogo

Pan P.Gorczyca jest dyrektorem produkcji. Przynajmniej był jeszcze kilka miesięcy temu. Ma gorzej niż ludzie na produkcji a to za sprawą Pana Witolda pseudo Kordynator. Bliski kolega Pana Michała S. Człowoek który nie ma pojęcie co ta firma produkuje z czego to produkuje i w jaki sposób to robi. Brak podstawowej wiedzy na temat procesu produkcji i technologi danego wyrobu firmy. Chodzi po hali obserwuje i donosi kto jest nie efektywny. Dyktuje warunki kogo zateudnić i klogo czas zwolnić. Człowoek ten jest odpowiedzialny za cały bałagan jaki tam panuje w kwestii organizacji pracy.

........
@pogo 19.08.2016, 11:27
Pan P.Gorczyca jest dyrektorem produkcji. Przynajmniej był jeszcze kilka miesięcy temu. Ma gorzej niż ludzie na produkcji a to...

nie polecam w tej firmie pracy ,oprócz terminowego wynagrodzenia nic nie jest spoko taki nowoczesny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

bezrobotny
@anonim 15.07.2016, 10:11
A co się stało z p. Gorczycą? Awansował, czy dostał wypowiedzenie?

Pan Gorczyca pracuje nadal, jak byłem ostatnio na rozmowie kwalifikacyjnej to przeprowadził ze mną szkolenie BHP,on cichutko mówi ledwo co go zrozumiałem,papiery podpisałem i zrezygnowałem-dalej szukam pracy.Pan Gorczyca ma niezła fuche siedzi i czyta gazetki a jak trzeba przeszkolić z BHP to strzeli pogawędke na 15 m i znów wraca do prasy-takie czasy

L.
@anonim 15.07.2016, 10:11
A co się stało z p. Gorczycą? Awansował, czy dostał wypowiedzenie?

Pan Gorczyca ma się dobrze i pracuje :)

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Opinia

W to jak ktoś dba o własne dobro i jak organizuje sobie czas i jaki wkłada wysiłek w to, aby mieć lepiej, być lepiej poinformowanym i efektywniej podejmować decyzje to już wybór i angaż każdego indywidualny. Trzeba znać swoją wartość, doceniać własny wkład pracy i czasami otrzeć pokornie pot z czoła, aby móc dokonywać właściwych i trafnych wyborów. Mieć cel i go osiągnąć - od każdego indywidualnie zależy ile szczebli będzie miała drabina od startu do mety.

Opinia

Jeżeli ktoś chce aplikować do firmy nie koniecznie tej (choć na przykładzie firmy Sabaj widać jak na dłoni co się dzieje wewnątrz), polecam przez jakiś czas poobserwować działania firmy pod względem organizacji rekrutacji, czy też zmian na stronie www. Wnioski jakie można zinterpretować są zdumiewające: Po 1. Fakt usunięcia 2ch nazwisk dyrektorów działu handlowego w ciągu 2ch m-cy (marzec, kwiecień) ze strony internetowej, Po 2. Ze strony www. z kontaktów usunięte zostały w ciągu 1 m-ca 2 nazwiska przedstawicieli handlowych, Po 3. Dział handlowy - obsługi Klienta - brak stabilnego, stałego personelu, bezustanne zmiany nazwisk w dziale - info także ze strony www. Po 4. Bardzo częste ogłoszenia w internecie dotyczące naboru na stanowiska produkcyjne jak i biurowe, Po 5. Opinie pracowników...niniejsza strona. Wnioski: W firmie możliwe, że występuje brak procedur efektywnej rekrutacji, brak stabilnego systemu wynagradzania adekwatnego i dostosowanego do wykonywanej pracy, a przede wszystkim ewidentnie w przyjętym planie zarządzania istnieje słabe ogniwo. Wszystko wpływa niekorzystnie na wizerunek firmy.

Waldi
użytkownik zarejestrowany

Rekrutacja w tej firmie to samo DNO.Pierwszy i ostatni raz się nabrałem.Stanowisko: pracownik diału montażu/warsztatu, warunki: umowa zlecenie 10 zł/h i możliwość przejścia na umowę o prace bo ponoć 80% z całej załogi ma umowę o prace co jest bzdurą.Haczyk? Płatne badania-sam musiałem zapłacić ale cóż zgodziłem się.Przychodzę do pracy a oni mówią że dadzą mnie na maszyne bo szkoda żebym się marnował.Ok nie robię problemu, po kilku godzinach rezygnuje z pracy na maszynie i idę do dyrektora żeby mnie wrócił na dział montażu a on na to "nie ma już miejsca".Więc spakowałem się i wróciłem skąd przyszedłem.Za badania nikt nie wzrócił bo musiałbym tydzień przepracować.Od tego czasu śledze dalej ogłoszenie i w ciągu 2 miesięcy chyba z 5 może 7 razy ogłaszali się że szukają pracownika działu montażu/warsztatu.Walą w CH... ze wszystkimi.O to cała prawda o SabajÓwnie,totalne dno,wyzysk i kłamstwo.Uciekajcie stamtąd!

Mały

Ten statek tonie.... Za późno na ratunek....

Hubert

Szukają kierownika magazynu? Przecież nie ma żadnego magazynu! To co jest można nazwać jedynie składowiskiem.

........
@Hubert 21.06.2016, 22:04
Szukają kierownika magazynu? Przecież nie ma żadnego magazynu! To co jest można nazwać jedynie składowiskiem....

jest koleś "szymuś"co niema zielonego pojecia a chce rzadzic hehe

Tomasz
@........ 01.12.2016, 11:42
jest koleś "szymuś"co niema zielonego pojecia a chce rzadzic hehe

A gdzie Marcin? A gdzie Gośka? Nie ma ich już?

pogo

Miałem okazję popracować w Sabaju i niestety muszę przyznać wszystkim rację. Firma dno. Pracownik nie ma żadnych praw, tylko obowiązki. Wynagrodzenie nawet na umowie o pracę to jakaś kpina. Ciągła kontrola w postaci kamer i ciągłych spacerów dyrektora produkcji i koordynatora który zaś jest oczami i uszami młodego właściciela a ten ma zapędy na dyktatora rodem z Korei. Szkoda tylko tej starej załogi która odwala kawał dobrej roboty za marne grosze i podłe traktowanie i największa katastrofa to taka że muszą się tam męczyć chcąc utrzymać siebie i rodziny bo obecna sytuacja rynku pracy całkowicie ich eliminuje z powodu wieku. Zapewnienia firmy o rozwoju i awansie to też bzdura. W tej firmie ludzie są degradowani a nie awansowani. OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM.

ria87

To chyba relikt z jakiejś zamierzchłej epoki gdzie pracownika traktuje się jak gónwo. Ludzie pracują tam po 15 - 20 lat i dostają pensję kapkę wyższe od najniższej krajowej. Prawa pracownika? A co to jest? Przysługuje Ci urlop na żądanie? Tak ale uwalimy Ci z wypłaty. Atmosfera jak za czasów SB, komu i za co by tu obciąć kasę. Zero perspektyw rozwoju - NIE IDŹCIE TAM, chyba że chcecie poczuć się jak za czasów ZSRR gdy wysyłali ludzi do łagrów na sybir na zsyłkę. Banda złodziei i tyle! OMIJAĆ szerokim łukiem !!!!

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

ria87

@moj - co z tego że prowizja? To jest ich stary chwyt - zatrudnić na g@wniana stawkę gwarantowaną ale za to obiecywać złote góry w postaci premii i prowizji. Prawda jest taka, że premie i prowizje są po to że można je obciąć za byle co. Jesli idziesz do klopa to oby nie na dwójeczkę bo będzie za długo trwało i po premii. Jak w lecie jest hala nagrzana do 45 stopni to nie siadaj przypadkiem i nie wycieraj hektolitrów potu za długo bo po premii. Brak jakichkolwiek ludzkich warunków pracy, inwigilacja, zero rozwoju i szacunku nawet do pracowników wieloletnich i obcinanie zarobków pod byle pretekstem - oto Sabaj w jednym zdaniu

zas
@ria87 17.05.2016, 12:28
@moj - co z tego że prowizja? To jest ich stary chwyt - zatrudnić na g@wniana stawkę gwarantowaną ale za to obiecywać złote gór...

święta prawda!!!

Zzdjk

Szukają przedstawiciela handlowego, wiadomo czy warto?

ekspert

witam czy jeździ ktoś z Myślenic ?

frrr

oni non stop kogoś szukają

alonzo

aktualne ogloszeniena team lidera mlodszego brygadziste, to jest pomocnik brygadzisty ? zakres obowiazkow? jakie pieniądze? niby ogloszenie umowa o prace ale w wymaganiach dyspo 180+ czyli jednak zlecenie ?

abc

Zdarza się że pracownik jest zmuszany do pracy przy kabinie malarskiej. Praca polega na zawieszaniu i zdejmowanych malowanych elementów. Jest to praca w szczególnych warunkach - szkodliwych dla zdrowia. Nie może być tak że na umowie jest napisane magazynier lub pracownik produkcji, a wykonuje się wyżej wymienioną prace pomimo braku dodatkowych badań czy świadomości pracownika przed podjęciem współpracy.

Pietrek

A jak z nowyimi pracownikami co po okresie probnym ?

Pracownik

Atmosfera w pracy jest świetna jeśli chodzi o kontakt pracownik -pracownik, oczywiście chodzi mi o tych którzy pracują tam latami, bo z nowymi nie ma co rozmawiać - nigdy nie wiadomo czy to nie znajomy Michałka, który przyjmuję swoich kolegów do inwigilacji ^^ a tak btw to Brygadzista nie ma elastycznych godzin pracy (taki chwyt marketingowy) :)

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

fricky

Powiem tak jeżeli jesteś trochu inteligentny to atmosfera u Pana Sabaja jest jak byś był na planecie Wenus: najpierw Cie grawitacja zmiażdży a póżniej kwas siarkowy zmieni cię w pył TYLE!!!

st.sier.Piotr Korol

tak tak jak cię suko dojeadę a ma 48 godzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to sobie pobiegasz na Monte ścierwo i takl cię dojedę bo IP jest u mnie na komendzie zobaczymy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br />

Pracownik

zatrudnij się na miesiąc, zmienisz zdanie :)

Janek

Smutne rzeczy ludzie piszą..... Szanujmy dobrych pracowników.Tak szybko odchodzą....

Pracownik

Jedyne co mogę powiedzieć o tej firmie pozytywnego to tylko i wyłącznie o ludziach którzy tam pracują (oczywiście nie każdy, bo jak w każdej firmie zdarzają się "czarne owce")zawsze można na nich polegać, za co wielki plus. Jednak różowy obraz firmy na tym się kończy. Przyjmując się tam, przedstawiane są rewelacyjne warunki zatrudnienia, atrakcyjna stawka, świetna umowa oraz stanowisko pracy na którym nic innego nie robisz tylko : "wciskasz guzik" Oczywiście wszystko jest wciskaniem, ale totalnego kitu! Umowa? Zlecenie... dlaczego? bo nie płacą Ci urlopu, a jak zachorujesz, chorobowego oczywiście też nie... ale jest taki przypadek w tej firmie, który miał opłacone wczasy (2tygodnione) nie wiadomo z jakiej racji... nie ważne. Wracając do tematu umów... Kobieta nie ma co liczyć na umowę o pracę... jak to powiedział jeden z "kierowniczków"? : "z wiadomych przyczyn..." - totalna dyskryminacja... Umowa o pracę - hmm... owszem jest szansa po kilku latach? ale! Muszą Ci niestety uciąć z godziny te 2 lub 3 zł, aby opłacić składki, ponieważ gdy tego nie zrobią będziesz zbyt drogim pracownikiem a firma (co trwa już kilkaaa lat) nie ma pieniędzy i nie stać ich na Twoje utrzymanie... Kolejna kwestia to kierownictwo... Kierownik, zamiast spełnić prośbę pracownika np. o zamówienie wentylatora, w najbardziej upalne dni lata, gdy temp na hali dochodziła do 37 stopni, potrafił powiedzieć "to nie jest takie proste" a żeby dostać ten głupi wentylator pracownica musiała zemdleć i to dosłownie! Najbardziej zastanawiający jest fakt formy zwalniania pracowników... teskt typu "my dobrych pracowników nie zwalniamy" pozostawia dużo do życzenia... Oczywistym faktem powinno być, iż pracownik który się stara, pracuję i nie "olewa" swoich obowiązków powinien być doceniany... ale nie tu. Można to łatwo zauważyć, że osoba która ma totalną "wyje*e" na wszystko, zostawiany jest w spokoju, a pracownik który się stara jest po prostu zwalniany... Kilka przypadków można opisać, ale nie ma sensu, bo każdy z pracowników wie o kogo chodzi. Mało szczerości jest szefostwa względem kierowników a kierowników wobec swoich "podwładnych" =. Koordynator jest zatrudniony właśnie po to by ogarnąć chaos dotyczący komunikacji... spoko... chodzi, węszy, szuka - nie wiadomo czego i po co... Nim go zatrudnili, malaria działała bez zarzutów, od kiedy Wituś zaczął się tam rządzić, odeszło dwóch brygadzistów oraz najlepszy malarz... Pomysły może i ma... ale takie pomysły padały już wcześniej, ale oczywiście na takie działania nikt nie potrafił wpłynąć bo "dobrze jest jak jest" "po co się narażać szefostwu" a kiedy dwóch kierowników odchodzi w tym samym dniu, z działaniem firmy musi być coś nie tak. Niestety zmiany, zmiany i jeszcze raz zmiany... ze zmianami powinno być tak, że muszą być to zmiany na dobre a w firmie wszystko jest na opak... Co jeszcze mogę powiedzieć... może to że nagłe zwolnienie pracownika pod pretekstem "ponieważ nie ma materiału" jest moim zdaniem bez sensu... Zamiast powiedzieć pracownikowi początkiem poprzedniego miesiąca gdzie wiadomo było że materiału jest mało, a kolejny będzie np. w połowie kolejnego i powiedzieć pracownikowi "pracujesz do końca roku, bo nie wiadomo jak dalej będzie" byłoby ok... pracownik ma czas na zorganizowanie sobie nowej pracy, ale nie! Bo Ty jesteś na zleceniu i z dnia na dzień jesteś ot tak wywalony... (pomijamy oczywiście fakt iż materiał ma być za kilka dni :)) Dodam jeszcze że słowa szefowej "my pracowników na zlecenie nie potrzebujemy" a potem dawanie nowej umowy innemu pracownikowi, którą umową jest umowa zlecenie jest sorry, ale przeczeniem samemu sobie... Powiem tylko tyle, polityka tej firmy nie ma żadnej polityki.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

friki

Gościu kiedyś miał ale teraz już nie ,jego żoną jest rzecznikiem krakowskiej prokuratury , więc nie pisz głupot bo sam go widziałem w akcji z AT jeśli wiesz o czym mówię....generalnie miałeś rację tylko do połowy bo go znałeś takim, On nie czyta takich głupot ale uważał bo kiedyś wejdzie na ten śmieszny portal ...jak go znam do do Pani Moniki podjedzie i się dowie. Znam gościa 25 lat i Kapitanie Żbik jakby BSzydło karała za głupotę to byś od razu dostał dożywocie. Pamiętaj art.188.k.k kto obraża lub ( za samo to co napisałeś baranie do 3 lat więzienia , Kapitan Zbik po IP komputera zostanie znaleziony i módl się!!!!!!!!!!!!!!!!!

........

haha dobre

h,hfj,fh

Panowie czym wy sie podnicacie,tylko paru wybranych ma dobrze a reszta juz gorzej takze zalecilbym wiecej ostroznosci Tak na start to mozna tam pracowac ale z czasem jak sie nie awansuje to jest marnie

frikck

Technolog nie zarabia nic plus ten gość z którym pracowałem a teraz zarabia Około 2700 miesięcznie netto euro to ustawia roboty które same robią naraz wszystko a Michałek myślał że go zatrzyma .Powiem jedno są tam ludzie którzy nic nie kumają a zarabiają i też są ludzie którzy dużo wiedzą i mają guzik.Chory jest ten psychicznie który pisał na Piotra Korol. Bo chłopak teraz nie pije i został już oficerem w wydziale zabójstw i terroru kryminalnego, ,sam robiłem u Sabaja a mam studia z robotyki i nie polecam.Dlatego ponieważ umowy nie ma normalnej , Na robocie spawa się to samo i jest taki gość tam co nigdy studiów nie skończył. Natomiast można zrobić praktyką i Sabaj System to dobra firma.

grzegorz

Technolog konstruktor zarabia około 3500 zł na rękę.Tak więc warto się zapytać o pracę.

Zostaw opinię o Sabaj System - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sabaj System