Eaton Automotive Systems

• Bystra
  • Wilkowice
  • Kozy
  • Janowice
Bielsko-Biała - Eaton Automotive Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Bielsko-Biała
  5. Opinie o Eaton Automotive Systems Sp. z o.o.

Opinie o Eaton Automotive Systems Bielsko-Biała

Nie przegap nowości o Eaton Automotive Systems Sp. z o.o.!

09.02.2022 13:34

Mam pytanie odnośnie tych głupawych od samego początku tzw obostrzeń. Kiedy przestaną obowiązywać te maski, pomiary temp.i dystanse? Po co od 2 lat robimy z siebie idiotów, skoro od początku wiadomo że to wszystko nic nie daje? Grypa była jest i będzie obojętnie jak ja będziemy nazywać. Apeluje o opamiętanie szczególnie do ludzi ( z wyższym wykształceniem) którzy nami zarządzają.
    Paloncy

16.02.2022 12:02

Na palarni mówili że od 1 marca zaszczepieni znów bez masek mogą chodzić
    Raczej nie

18.02.2022 22:24

Raczej nie bo będą zarażać niezaszczepionych.
    Kilka lat w eaton

15.02.2022 00:39

Planuje opuścić ten zakład. Co proponujecie jako alternatywę ?
    Odp

18.02.2022 06:31

Zbyt trudne pytanie ? Pytam o alternatywę , a nie Twoje zadowolenie z kilku złoty . Ryba ? 700 na rękę , grusza 40% podstawy to z 5000 masz ile ? 1900 + absencja 100 na rękę . I to jest wszystko przez cały rok. Nie znasz zakładów które to dają ? To chyba jesteś zaraz po szkole. Zadam pytanie ponownie bo jest chyba zbyt trudne . Czy jest alternatywa dla operatora wśród innych pracodawców w okolicy ?
    Edek

18.02.2022 08:07

wejdź na ogłoszenia o pracę i omijaj firmy, które się tam ogłaszają bo to znak że u nich jest nędza. Na ściance wiecznie eaton, nittan, hutchinson i reszta. Nie ogłasza się Nemak, Aludyne, Avio mało kiedy, Marpol, TRW. Jak chcesz lepiej to tylko tam albo za granicą.
    Ludwiczek

13.02.2022 13:08

Młody ile zarobi.?
    Krzychu

09.02.2022 18:42

Bardzo dziękuję za przestrzegania punktu umowy dotyczącego terminu wypłaty, 10 każdego miesiąca, jeszcze poproszę ostatnim przelewem, przecież pracuje w eaton, mam mnóstwo oszczędności, dramat, a tak na marginesie, mój kolega szuka pracy, zaproponowałem mu eaton bez polecania pracownika, jego odpowiedź, NIE DZIĘKUJĘ
    Wilczur

28.01.2022 07:42

Gupi oj gupi wy gupi. Iton zamienia orzechy na dolary i buduje zakład w Tczewie za 20 zielonych baniek, a wy dalej w (usunięte przez administratora)oczku.
    Teodor ruzwelt

26.01.2022 19:27

Gdzie ten Krzykacz wyzywający od:foliarzy? Tyle szczepień i 50000 zakażeń dziennie. Icki robią kasę na bambusach,buechecheche,10 dawka wam nie pomoże.sija.
    Nitczenko

20.01.2022 17:35

Dobry den. To prawfa że firma szuka 100 osup ? Asz tyle ? To bendom uruchomione nowe linie ?
    Ktoś

21.01.2022 09:12

Twoja jest lepsza?
    On

21.01.2022 14:01

Inteligencją nie zabłysnąłes :) pomogę Ci specjalnie tak napisałem.
    red

07.01.2022 13:27

dramat,pachołki,nic tylko becycie,jak wam tak zle to to idzcie gdzie indziej,bo z eatonem nic nie wywalczycie.pozdrówki Rysio.
    X

08.01.2022 20:33

Szkoda, że już cie nie ma, nudą wieje.
    Ktos

21.01.2022 09:10

Jak nie będzie miał na Ciebie kto pracować to przestaniesz mówić o ludziach fizycznie pracujących pachołki

17.01.2022 19:51

Cześć, opłaca się przechodzić z polmotorsu tutaj ? Jakie zarobki na prasach ?
    No name

17.01.2022 20:55

Praca sto razy lżejsza niż w PM, ale jako operator możesz zapomnieć o takiej wypłacie jak w PM. Jeśli zdrowie fizyczne Ci nie przeszkadza to zostań tam gdzie jesteś. Pozdrawiam
    Igo

16.11.2021 23:18

Co się dzieje- ludzie uciekają z eatona masowo, w sumie nie ma się co dziwić- jest coraz gorzej. Nawet firma sprzątająca zmieniona na gorszą (pewnie tańsza). W takim tempie to za 2,3 lata tego o (usunięte przez administratora) już nie będzie.
    Nvhhhhh

17.01.2022 09:04

Do tego odchodzą operatorzy z kilkunastoletnim stażem. Bez walki o taką osobę, poprostu ok-nara. Bo przecież tłumy za brama czekają. Szkoda tylko że młodzi więcej na L4 siedzą niż w pracy
    Pan Li

17.01.2022 10:13

spokojna, spokojna, ludzie płyną łodziami będzie pod brama ile trzeba! My to załatwić wy robić! Dużo tania ludzie, wiele kolorów.
    ferdziu

05.01.2022 16:20

Kiełbasa, browary i dolary dla zarządu. Polary dla roboli. Premia na zworach za grudzień znowu, a jakżeby inaczej 0 zł! (usunięte przez administratora)
    Nono

10.01.2022 12:46

tylko bez dramatu. Ciężkie czasy, bieda idzie, trzeba oszczędzać. Zarząd potrzebuje to zrozumiałe, a ty ubierz polar i rób swoje ciepło myśląc o ręce która cię karmi.
    ONA

07.01.2022 23:20

Pozdrawiam mega zabawnego i zawsze uśmiechniętego chłopaka, czasy są jakie są a ty zawsze uśmiechnięty i zadowolony. Zwariowałam... :)
    Cocojumbo

08.01.2022 10:12

Z jakiego działu jest ten zawsze uśmiechnięty i zadowolony gość .? Może chodzi o mnie ?
    ONA

08.01.2022 10:30

Jeśli jesteś teraz w pracy to zapewne chodzi o Ciebie;)
    o. der ektor

04.01.2022 16:14

Drodzy pracownicy, bardzo się cieszymy, że znaleźliśmy środki aby podarować wam w podziękowaniu za tamten rok wspaniałe polary. Musicie sobie zdawać sprawę jak mocno musiałem walczyć o każdą złotówkę aby udało się wygospodarować budżet na ten cel, ponieważ taki 1 polar to dla nas ogromny koszt ok 10zł. Oklaski i pokłony mile widziane. W tym roku nie będzie już niczego. Komu się nie podoba to za bramę.
    kuria

05.01.2022 09:48

zapomina ojciec o trudnej sytuacji, wzroście cen energii. Jeżeli możecie wspomóżcie zakład i wasze miejsca pracy! Itończyk myślący o swoim tu i teraz nie będzie domagał się podwyżki, bo i z czego? Przecie nie ma. Nie zapomnijcie polecić zakładu rodzinie, bo co jak co ale tu im będzie najlepiej.
    Zimorodek

05.01.2022 16:39

A co, obniżają temperaturę (będzie oszczędzanie)?

24.12.2021 10:51

Cocojumbo

24.12.2021 15:10

Dzięki. Nawzajem
    uno

28.12.2021 08:57

dziękuje niezmiernie wdzięczna załoga. Oby w przyszłym roku było na szproty!
    wow

23.12.2021 21:03

taki związkowiec w eatonie potrzebny z jajami i konkretny (usunięte przez administratora)
    gol

22.12.2021 15:06

jaka jest atmosfera w tej firmi?
    On

09.12.2021 16:21

Premia świąteczna była z wypłatą czy będzie przed świętami???
    Rrr

12.12.2021 16:41

Ta wypłata to już z wczasami pod grusza za przyszły rok wypłacona.
    Jürek

21.12.2021 19:40

Dopiero będzie.
    Hehe

18.12.2021 18:22

Chodzą po firmie jakieś nowe operatory w czerwonych kamizelkach. Tak sobie myślę co ich tu przyciągnęło hehee, pewnie jak zobaczą pierwsza wypłatę to się ewakuują stąd:)

18.12.2021 19:08

Jak co??? Kasa dla polecającego, albo po 30 dniach l quattro
    Jeży

21.12.2021 19:39

A co Ciebie tu trzyma ?

18.12.2021 12:24

Eee

18.12.2021 17:00

Ostrzegali przed nią kilka lat temu.... Pamiętam tu na forum
    Eee

18.12.2021 17:02

Niby coś widziałem, ale to była 5 nocka więc, albo to był sen, albo testosteron i moja fantazja, oczywiście piszę o tym że nie prawdą jest że uszczelka w kiblu przecieka, buehehe.

05.12.2021 19:55

Znalazłem pracę w zakladzie"X" pierwszy dzień i już 4 byłych itończyków spotkałem, haha, zarobki na 3zm takie jak w eatonie na 4 pozdrawiam.

20.12.2021 23:04

Tak samo jak eatona. Z dwojga złego wolę PM.
    Jhon

21.12.2021 09:55

a idzie tam wyszarpać coś więcej? Tylko szczerze.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Eaton Automotive Systems?

Kontakt - Eaton Automotive Systems Sp. z o.o.

Rudawka 83 43-382 Bielsko-Biała

KRS:0000208617

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe

Jose

06.12.2021 18:18

Ta firma to jakaś kpina, premia na zaworach za listopad znowu 0 zł.
    Stachan

09.12.2021 07:26

Jak 3/4!? Tydzień temu mówili że początek roku jest załadowany na max. Linie mieli uruchamiać!
    Vv

17.12.2021 21:32

Bądź przedsiębiorczy, bierz przykład z innych, bierz premię w złomie i zużytych narzędziach.
    Nowy

17.12.2021 14:13

Fajny był wątek o zatrudnieniu 70-nowych za 4200pln, a tu skasowany.

16.12.2021 15:01

Firmie eaton wydaje się że rynek pracy w Bielsku Białej jest taki jak 20 lat temu i wymagają cudów na kiju
    byly

16.12.2021 15:38

a durny naród myśli że ziemia jest plaska i kończy się przy ogrodzeniu.

16.12.2021 15:46

milicja może tyle co prezydent w kraju !!! Haha sczeliwy bogaty Polak hahaha
    operator

09.12.2021 17:00

Ee tam narzekacie. Jak chcecie więcej zarabiać jak co "enty" pracownik z rana wstawiony przychodzi (przyjeżdża do pracy). Przecież gdyby raz zrobili kontrole 100% to "enty" procent z naganą by skończył :) Więc nie narzekać tylko robić swoje.
    Vv

11.12.2021 05:13

Niestety, jest ciche przyzwolenie, ludzi nima można przyjść na bani i nikt Ci nic nie powie,,,, własne doświadczenie.
    kiosk

08.12.2021 09:00

Porażka! Firma wydaje krocie na jakieś dwa robociki, z którymi są co chwilę problemy, a głupiego infokiosku nie mogą zrobić żeby po prostu działał!
    Dzidek

03.11.2021 12:43

Firma bardzo dziwna jest, bardzo. Nie ma dla ludzi pracy ale jednoczesnie utrudnia odejście pracowników. Przerywa pracę i nie płaci za dni wolne ale nie wysyła na urlopy bezpłatne (bo nie ma do tego prawa) Balansują na granicy prawa. Wg mnie powinna pozwolić odejść ludziom, których nie ma czym zająć. Informacje spływają szeptami, plotkami Zero przepływu informacji. O zmianach dowiadują się ludzie w zasadzie po fakcie czyli już po zaistnieniu. Jestem mocno zniesmaczony zachowaniem się zarządu, kierownictwa i osób decyzyjnych. Jedyna odpowiedź jaką słychać to "Jak się komuś nie podoba niech się zwolni" ale tego też łatwo zrobić nie pozwalają. Znalazłem inną pracę w trzy dni za te same pieniądze bez sobót i niedziel. I w dodatku nikt nie patrzył na zababrane świadectwo. Mile wspominam zespół, bardzo niemile kierownictwo od leaderów wzwyż
    Java

09.11.2021 20:23

W pełni się z Tobą zgadzam. Lepiej ująć sytuacji w tym chorym zakładzie nie można.
    Java

02.12.2021 01:44

Święta prawda.
    Hgvvnnjj

27.11.2021 01:37

Zaczynamy ruszać pełną parą. Jo już się ciesza
    Cyganka

29.11.2021 07:19

Wszystko na zapas po starej cenie, przed podwyżkami w nowym roku. Zobaczycie w styczniu będzie halt.
    Wróżbita Maciej

30.11.2021 05:29

Karty mi mówią to samo.
    Ankieter

21.10.2021 07:30

Jórek czy Jeży ? Oto jest pytanie.

29.11.2021 11:47

Ja bym jeszcze inaczej nazwał tego pana , dobrze że już go nie ma to związki zaczynają nowe życie.
    cygan

16.11.2021 18:58

od nowego roku po 10 ciu w ałcie bedziem dojeżdżać.bagażnik bilet ulgowy.
    Coraz gorzej

20.10.2021 07:05

Nie ma premi świątecznej w tym roku hahahaha to jakiś kabaret.
    Jhon

27.10.2021 09:13

Ciesz się jak wrócisz do roboty! Nikt nie chce silników spalinowych, te nasze zawory i popychacze to se możemy wsadzić w cylinder w tylnej części ciała.
    wjym

15.11.2021 12:10

Plotki hodzom ze ma byc po osiemset złotych.Ale nie wjym ile w tym prowdy.
    Maciej

09.10.2021 09:21

Dzień dobry wszystkim. Myślę o zmianie roboty bo obecna mi nie służy, wobec tego przeglądam oceny pracowników. Podejrzewam, że odszukam opinie jak się pracuje w firmach z Bielsko-Białej. Pomóżcie mi i dajcie znać jak się Wam pracuje w firmie Eaton Automotive Systems? Czy mają tam jakieś ciekawe benefity? Czy jest w firmie stołówka z dofinansowanymi posiłkami? Pozdrawiam Maciej
    Roman

12.11.2021 07:17

Trudno zrozumieć co stało się z tą firmą w ostatnich 2 latach? Kiedyś „perła podbeskidzia”, a teraz wstyd się przyznać, że tu pracujesz…i nie pisze tu o zarobkach, bo były one zawsze trochę lepsze niż w okolicy, i nadaj są, choć trzeba dodać, że standardem była praca w systemie 4-brygadowym i każdą sobotę…piszę tu raczej o kulturze tej firmy i podejścia przełożonych do pracowników…jadowita, agresywna kultura i do tego olej z maszyn w każdej części ciała, temperatura latem na hali w okolicach 40st. Czasem chyba lepiej za 2-3 stówki w innej firmie…smutne.
    Rudy grt

13.11.2021 21:04

Maciku, w klanie szukają dublera, to lepsza opcja niż iton

13.11.2021 11:15

Aplikowaliście na stanowisko Inżynier w Eaton Automotive Systems Sp. z o.o. i zostaliście zaproszeni na rozmowę kwalifikacyjną? Podzielcie się swoimi wrażeniami ze spotkania z przedstawicielem przedsiębiorstwa. Przekazane przez Was informacje mogą okazać się cenne dla innych użytkowników.
    OCoChodzi

13.11.2021 15:37

Firma chyba zwalnia obecnie, a nie rekrutuje.
    Moze

02.11.2021 19:44

Chciał bym z tego miejsca serdecznie pogratulować prezesowi rekordowego wyniku finansowego. Jestem niezmiernie szczęśliwy że mogłem oddać połowę swojego wynagrodzenia aby zarząd mógł sobie wypłacić milionowe dywidendy. Good Job.
    Bob

10.11.2021 08:26

Do swojego hobby mogą pomału dopisać survival. Pytanie co wygra - hobby, czy biedniejąca rodzina?
    wwe

12.11.2021 18:50

dalem plusa,i teraz ruszy się wszystko na lepsze ....bałwany
    Przodownik

18.10.2021 17:40

To jadziem, 300% normy.
    Janusz

21.10.2021 07:40

Żartowałem z tym 800pln, nie pracuję u was, ale fajnie się was czyta, a czasem komentuje :)
    Rts

21.10.2021 20:56

Będzie 20zł premii produkcyjnej, buehehehe
    Nieokiełznany

21.10.2021 02:08

Więc tak, brygadzistą (usunięte przez administratora) 2+2 liczy na palcach,Yyyyyy nie współpracujesz, masz swoje zdanie, (usunięte przez administratora)nie odzywaj się, kiwaj głową będzie dobrze, jak się postawisz,(usunięte przez administratora), prawda jest taka:nie (usunięte przez administratora)trzymcie sumę karierowicze, buehehehehe
    Roboeaton

20.10.2021 12:56

Kiedy podwyżka inflacyjna w Eatonie?
    Noob

20.10.2021 14:18

A co to podwyżka inflacyjna? Tutaj nikt o tym nie słyszał :O
    Apel

13.09.2021 19:33

Ufam że wszyscy obecni tu krzykacze wezmą sprawy w swoje ręce i założą związki zawodowe. Wtedy się okaże ile jesteście warci. Wtedy będziecie mieli okazję "uświadamiać" innych. Pokażcie jeden z drugim jak należy działać . HR be , Jurek be , związki be ... To poraz na Was. Pokażcie co potraficie. Wtedy życie realne Was zweryfikuje . Tymczasem z pełnymi gaciami nie robicie nic poza zaśmiecaniem internetu.
    Zapewne

12.10.2021 11:54

Ależ ty ciemniak jesteś ???????? Jeszcze zatęsknisz za Jerzym i to szybciej niż myślisz ????. Zastanawiające jest to że ludzie robią to całkowicie za darmoszke może jakiś chętny na jego stanowisko haha nic za to nie dostaniesz . Ale fala hejtu i krytyki jest bardzo duża . To jest właśnie CV szarej myszy w firmie a jak przyjdzie do konfrontacji dlaczego brak pytań do dyrektora bo przecież można się tutaj wykrzyczeć w internetach . Ale po co się wychylać jak można Jerzego winić za wszystko przecież to jego wina hehe a na składkę szkoda po co się angażować jak można narzekać , nawet nagroda przeszkadza brak słów a za składkę flaszkę z biedry w promocji kupić . To nie jest promowanie Jurka tylko zakładu który Ciebie karmi , grającego na telefonie chowającego się po kiblach wiecznie zmęczonego .
    Operator

14.10.2021 22:00

Dokładnie jak jest spotkanie z dyrektorem to większość siedzi po cichu żeby czasem nie podpaść bo mają kredyty itd. ale na hali to pierwsi nadają i mają dużo do powiedzenia.
    Gall

14.10.2021 12:17

Starożytne przysłowie mówi że "gdy masz pracę a na nic cię nie stać, prawdopodobnie jesteś (usunięte przez administratora) Miłego dnia XD
    Janusz

05.10.2021 22:47

Siema, czy w październiku znów pracujemy na 80% i kiedy który tydzień będzie wolny?
    Hehe

12.10.2021 11:01

Rynek Ci się zmienia.... Hehehe może w samochodówce, ale reszta branż furczy, ale jest jeden warunek: godna płaca. Biznesy z minimalnym przyciągną tylko patologie, ale każdy ma takiego pracownika za jakiego płaci.

12.10.2021 20:26

Znaczy, że eaton też minimalne płaci, ile u nas się (usunięte przez administratora)przewinęło???

08.10.2021 19:48

xanti

08.10.2021 19:55

żyjesz,hehehehe

Zostaw merytoryczną opinię o Eaton Automotive Systems Sp. z o.o.