Eaton Automotive Systems

• Bystra
  • Wilkowice
  • Kozy
  • Janowice
Bielsko-Biała - Eaton Automotive Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Bielsko-Biała
  5. Opinie o Eaton Automotive Systems Sp. z o.o.

Opinie o Eaton Automotive Systems Bielsko-Biała

Nie przegap nowości o Eaton Automotive Systems Sp. z o.o.!

Adidas

26.12.2022 23:35

Witam.Chcialem zapytać ile można zarobić na początku na zaworach,jaka jest stawka,czy praca jest ciężka i czy są jakieś dodatki socjal w firmie?Ile one wynoszą?
    Kowal

15.01.2023 10:09

Podaj choć jeden bo także poskładałem dużo cv i może było kilka zakładów co dawali więcej no ale.... W jednym akord w drugim pracowało się po 12h itd. A nie chodzi o to żeby pracować więcej żeby więcej zarobić. Tutaj można sobie odpocząć z telefonem w ręku
    Prawdziwy

16.01.2023 20:51

Nie podam nazw zakładów gdyż nie można na forum takich rzeczy publikować chroniąc dobro Eatona a dwa nie chcę aby ktoś za mną szedł i miał się też tak dobrze jak ja.
    Rafał

23.11.2022 06:20

Witam Eaton rekrutuje na stanowisko specjalisty ds. Logistyki - jaka jest atmosfera pracy w biurze? Jak wyglądają zarobki? Z góry dziękuję za odpowiedzi!
    Eaton Automotive Systems Sp. z o.o.

11.01.2023 17:38

Dziękujemy za zainteresowanie naszym ogłoszeniem na stanowisko specjalisty ds. logistyki, jednak proces ten jest już zamknięty. Zachęcamy do bieżącego śledzenia naszych pozostałych ofert pracy na portalach https://www.aplikuj.pl/pracodawca/229/eaton-automotive-systems-sp-z-o-o-/oferty-pracy oraz https://www.pracuj.pl/praca/eaton;kw/bielsko-biala;wp
    Des

15.12.2022 18:37

Dramat czas najwyższy pakowac walizki więcej aplikacji więcej chaosu na pewno takie działania podniosą morale w zespole....
    C

19.12.2022 09:13

6 rok się już pakujesz hahaha.
    Ello

01.12.2022 11:53

Jak tam itończyki? Meczyki w pracy ogladacie?
    Przyjazny

11.11.2022 22:31

Jak tam nowy Pan Dyrektor? Pewnie się wdraża. Z czasem jak się wdroży to rozbije te układy na VA -główny menager - kierownicy i brygadziści. Facet jest konkretny więc pewnie zrobi porządek i układy się skończą. Ci co myślą że są nietykalni i cały czas sie udawało teraz niech przejrzą na oczy. Skończy się zamiatanie smrodów pod dywan. Właściwy szef na właściwym stanowisku. Eaton to bardzo dobry zakład pracy i nie może sobie pozwolić na zepsucie renomy jak inne zakłady ,więc po coś tu taki szef z odpowiednimi kompetencjami trafił. Kwestia czasu a przypuszczalnie to rozpracuje i zobaczy co tak naprawdę w trawie piszczy.
    Odp.

12.11.2022 18:15

Jak on tylko na chwilę. Co będzie zmieniał?
    Obserwujący

09.09.2022 21:28

Dlaczego na dziale VA brygadziści nie pracują tylko siedzą za biurkami przypuszczalnie grzebiąc w internecie większość zmiany ,a brygadziści z zaworów pracują w linii ? Przecież to jeden zakład . Proszę o wyjaśnienie gdyż tego totalnie nie rozumiem . ???
    VA

05.11.2022 16:27

Byc moze dlatego ze mają wszystko poukładane, a jak zajdzie taka potrzeba to nie boj nic , robią na lini jak kazdy
    V

07.11.2022 18:48

Zgadza się. Ci na zaworach uciekają do pracy fizycznej, bo nie radzą sobie z problemami…

16.09.2022 22:43

12.10.2022 07:48

Trzeba przeżyć to na własnej skórze jak ja by coś powiedzieć o tej osobie napewno ma dwa oblicza .Brak empatii , potrafi zniszczyć zdrowie i życie
    pic na wode

16.10.2022 14:10

A ja mam inne pytanie. Nadal można na "bani" przychodzisz czy teraz sprawdzają na wejściu?
    J.J.

22.09.2022 12:17

Czy ktoś może wyjaśnić sytuację z nowym Dyrektorem, który miał przyjść, a jednak nie przyszedł ?
    Odp

23.09.2022 14:50

Co się zmieni jeśli się dowiesz teraz kto będzie dyrektorem ? Podobno Mioc ma wrócić .
    CzarnoToWidze

23.09.2022 18:34

Coś w tej firmie jest dziwnego; teraz dyrektor rezygnuje, wcześniej w jakości. Jak to możliwe, że ludzie w okresie wypowiedzenia z poprzedniej firmy rezygnują? Może przychodzą tu tylko desperaci wywaleni z innych firm? Jak tu ma być dobrze i odpowiednia kultura firmy?
    Ona

19.09.2022 08:52

Dlaczego szkolenia są organizowane w dniu kiedy mamy wolne? Rozumiem, duża ilość zamówienia itp. Ale co nas to interesuje skoro to nasz dzień wolny, dla rodziny i swoich obowiązków z nią związanych. Ja osobiście na tym szkoleniu się nie stawię i nie czuję potrzeby aby się z tego tłumaczyć.

23.09.2022 14:46

W dziale personalnym zapytaj. Tu nikogo nie obchodzą Twoje problemy.
    Abcdefgh

16.09.2022 22:04

Jakie opinie o narzedziowni
    Abcdefgh

16.09.2022 22:01

Jakie opinie o narzedziowni?
    Tłoczasz

12.09.2022 23:44

(usunięte przez administratora) młotkii miedziane i stemple wynoszą, wszyscy widzą nic nie mówią. Do ciebie mówię śmierdzi uchu.

13.09.2022 12:03

Widząc wpis wątpię by był prawdziwy .Lekcje języka Polskiego się kłaniają.
    Nostradamus

14.09.2022 11:52

No pewnie że nic nie zginęło. Tylko zmieniło właściciela :-D
    kac

10.12.2021 10:43

Dobre żarty, eaton potrzebuje zatrudnić ponad 70 pracowników! BUhahaha, najpierw to dajcie konkretne podwyżki, a potem przypominajcie o programie poleceń. Proponuję wszystkim to czytającym obecnym pracownikom nikogo nie polecać do eaton, przynajmniej do czasu podwyżek na miarę obecnej wszędzie drożyzny i inflacji! Jak tak dalej będziecie zarządzać to bez strajku się nie obędzie.
    Hudy

29.06.2022 08:15

Problemem tego zakładu jest to że od pewnego czasu na stanowiska kierowników zostali nominowani brygadziści a w takim układzie nie powinni oni zarządzać i być przełożonymi swoich kolegów powinna być rotacja na całkiem inne działy bo w wyniku takich (usunięte przez administratora)robi się (usunięte przez administratora)i nie miła atmosfera
    Z

Witam czy są przyjęcia.

24.07.2022 17:54

Prawdziwy

04.09.2022 10:43

Brak chętnych do pracy może trzeba się zastanowić jak są traktowani przez kierownictwo staży pracownicy wiadome jak taka osoba się zwalnia to nikomu nie poleci pracy w której jest się traktowanym jak śmieć i prześladowanym .A nowy pracownik jest klepany po plecach przez kierownika i może gnoić starych pracowników
    Bereal

05.09.2022 08:13

Tylko mówią że szukają, chcą w ten sposób (usunięte przez administratora)na włodarzach podwyżkę, żenujące.
    Ciekawski

01.07.2022 21:59

Jak upał na hali daje się we znaki? Pot z czoła kapie? Ile Celsjusza na hali?.
    wd

14.07.2022 15:07

lody dla ochlody
    Behapowiec

31.08.2022 18:40

Nie ma takich norm, to kultura firmy i empatia zarządu w stosunku do pracowników decyduje jak cię traktują

04.01.2021 11:53

eed

14.07.2022 15:22

lipa
    Co rekrut

04.08.2022 16:51

Żart chyba,gorąco jak w piekle,na rozmowie klima uśmiechy,jak weszłam na halę nie mogłam złapać powietrza,dziękuję.
    Niedoszły

05.07.2022 22:38

Kocham firmy, ktore do zaaplikowania wynagaja: - zalogowania sir na ich platformie - uzupełnienia miliona danych, które sa widoczne na CV, ale co tam wpiszmy wszystko na nowo - wymagaja wysłania CV za pomoca dropboxa, albo innego gów... (Ewentualnie moge podpiąć CV z ostatniej aplikacji sprzed 2 lat) Z tak żenującym systemem tracicie 50% kandydatów na starcie
    Lizus

05.07.2022 23:07

Teraz patrz hahah jak podobno się chwale hahah
    ee

14.07.2022 15:21

za co
    kandydat

14.07.2022 15:09

jakie sa warunki przyjecia?
    tr

14.07.2022 15:13

zadne
    król plebani

11.07.2022 07:41

jelenie,pozdrawiam buehehe.
    Buła

12.07.2022 18:49

A ten co z sajloha został wyrzucony,za kradzieże teraz z kuźni wynosi pozdro panie T.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Eaton Automotive Systems?

Kontakt - Eaton Automotive Systems Sp. z o.o.

Rudawka 83 43-382 Bielsko-Biała

KRS:0000208617

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe

Wojtek.

16.06.2022 10:43

Witam. Chciałbym się dowiedzieć na jakie stawki godzinowe oraz rodzaj umowy moze liczyć osoba nowa na produkcji? Tak ogólnie bez konkretnych wydziałów.
    Xx

23.06.2022 16:23

Taki urok 4-brygadówki, każdy kto zgodzi się tak pracować musi się z tym liczyć albo szukać roboty gdzie indziej proste.
    Jaja

26.06.2022 14:46

Dokładnie proste :) aby cię szef wspierał bhahah
    Piotr

09.06.2022 15:42

Jakie warunki na utrzymaniu ruchu jako mechanik ? Maszyny psują się na potęgę czy jako tako to idzie? Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi.

12.06.2022 20:49

No chyba na to jest ur aby usuwać awarie i usterki
    ubek

18.06.2022 07:21

na umowie masz: konserwator zabytków

27.05.2022 18:15

Brawo

30.05.2022 20:11

Brawo!!! Ale zaświeciłeś!!! musisz mieć smutne i nudne życie człowieku:) stara kawalerzyna
    Ona

31.05.2022 11:26

Daj im spokój człowieku!!! Takie czasy mamy, ludzie potrzebują bliskości a ty weź z nich przykład bo życie jest za krótkie aby samemu przez nie przejść.
    Nostradamus

23.05.2022 10:33

A teraz pytanie za 1000 pkt. Czy będą podwyżki w zakładzie po raz 2 w tym roku?? Co prawda pierwszej jeszcze nie było na koncie ale od początku roku wszytko drożeje coraz bardziej inflacja już jest dwucyfrowa, paliwo jest po 7 a gdy negocjowali to inflacja była na poziomie 5 procent paliwo po 5 więc to co dostaniemy do wypłaty czerwcowej to nawet nie odczujemy. Od początku roku stopy poszły w górę już ze trzy razy. Wniosek jest taki że skoro wszystko drożeje to i zakład sprzedaje drożej a jak drożej to więcej zarabia i chyba by jakieś podwyżki się należały?? Co sądzicie??
    Cocojumbo

23.05.2022 22:47

Ty pazerna świnio...!! Martw się lepiej tym że za chwilę znowu w maskach będziemy stać przy maszynach. Nowa zaraza nadciąga a ty o pieniądzach. Swoją drogą znowu kredyty potanieją hmm....
    Wiesiek

01.05.2022 19:42

Pracujecie Tam a marudzicie wiecznie. Nie pasuje to pakować się i rzucić tym z dnia na dzień a nie wylewać łez na forum. Dobrze tu to już było więc się pakować a nie marudzić proszę!
    Łysy

01.05.2022 19:46

Robiłem to wiem.
    R4L

23.05.2022 13:48

Nie pasuje to się pakować, napisał pracownik produkcji który pokornie pochyla główkę jak go kopią i jeszcze się cieszy że w ogolę dostaje wypłatę haha - Przez takich jełopów, my - młodzi teraz musimy walczyć o wszystko, bo wy byście uklękli przed liderem jakby wam kazał.

16.05.2022 09:32

Va

21.05.2022 13:38

Jakby sprawdzić pierwszą zmianę alkomatem, to trzeba by zatrzymać produkcję.tłoczarnia na czele,.
    Uśmiechnięty

23.05.2022 06:52

Kochani czy wy naprawdę poza alkoholem i niechcianą pracą nie widzicie w życiu innego celu? Uśmiechajcie się, zacznijcie uprawiać regularnie sport, bądźcie dla innych życzliwi a wasze życie zmieni się diametralnie. Nie oglądajcie się na ludzi którzy was za to obgadaja. Oni poza pluciem jadem, w swoim życiu nic nie osiągnęli. Noś głowę wysoko bo jesteś wielki. :):):):)

18.04.2022 10:27

18.04.2022 12:40

Najwyższa pora utworzyć nowe związki, te które sz to podpisują co im dyrekcja da .
    Ciekawy

11.05.2022 06:16

Zastanawiam się dlaczego jeszcze przewodniczącym nie jesteś skoro masz pomysł a nie marudzenie i pierd....ie . Spróbuj sił przewodniczącego można zmienić zobaczymy co pokażesz a nie tylko trzeba jak trzeba to weź się do ich zakładania lub zgłoś swoją kandydaturę masz mój głos ale pamiętaj jak podpiszesz to ojojojjjj.
    Szczęśliwy

02.04.2022 22:27

Ogólnie zakład na poziomie w porównaniu z innymi zakładami w rejonie. Pracowałem tu kilkanaście lat więc wiem co piszę. Wypłata na czas, dobry socjal, fabryka z potencjałem. Ale.... Kierownicy niektórzy dramat - totalny brak kompetencji do stanowiska jakie zajmują.Myślą że plecy mają u menagera to wszystko im wolno a władza wyżej nie wie i nie widzi co się dzieje gdyż wszystkie smrody zamiatane są pod dywan. Przykre ale prawdziwe . Niektórzy brygadziści dramat totalny brak profesjonalizmu na stanowisku jakie zajmują. Aby utrzymać stanowisko za które mają spory dodatek finansowy wszystko zrobią czyli tzw .lizusie! Kierowniku wszystko zrobię co każesz tylko mnie nie zdegraduj bo gdzie pracę znajdę za te pieniążki. Kierowniku biegasz - ja zawsze biegałem gdyż lubię biegać, kierowniku lubisz rowery - nie wyobrażam sobie życia bez roweru - pierwsze słowo jakie za małego wypowiedziałem to słowo rower.Jeżeli kogoś kierownik polubi to tego mianuje tytułem brygadzisty , a jeżeli jesteś naprawdę szpecem w tym co robisz , masz wiedzę ale nie przylizałeś kierownikowi to już i tak nic nie osiągniesz tylko zawsze będziesz operatorem. Układy, układziki i to nie podlega dyskusji. Kilkanaście lat temu wstecz zaklad potęga pod każdym względem a teraz przykro mówić ale zakład przeciętny jak nie jeden w okolicy pod każdym względem . Pozdrawiam Szczery.
    Gr

22.04.2022 11:01

Z czasem?od X lat tak pierdzielicie i dalej czekacie,tu już się nic nie zmieni na lepsze
    KK

09.05.2022 20:34

Trzeba zmienić barwy, są firmy na Bielsku ktore sie rozwijają i roboty jest dosyc, zarobki tez lepsze
    1 maj

01.05.2022 13:53

Całej kadrze zarządzającej oraz wszystkim pracownikom biurowym, życzymy słonecznej, rodzinnej, wesołej i wolnej od ciężkiej pracy MAJÓWKI! Oby każde święta były dla Was miło spędzonymi w gronie rodziny i przyjaciół. Życzenia składają ciężko pracujący w tym czasie pracownicy produkcji. Wypocznijcie i zabawcie się za nas. Należy Wam się...
    Edek kierownik

04.05.2022 13:28

Nie widziałeś co podpisujesz jak się zatrudniałeś? Nie wiesz w jakim systemie pracujesz? Potem zazdrość. Nie pasuje to droga wolna. Niedługo w twoje miejsce wejdzie robot i tyle. Jemu kalendarz obojętny.
    Olo

09.05.2022 08:49

Za wczasy to możesz se wejść na babę i poniej poskakać , zawsze jest było i będzie ze w majówkę biorą mają wolne i tak zwane przy dupaski brygadziści a reszta jak w zakład karnym do roboty bez gadania
    Htff

06.05.2022 14:48

Nie polecam. Kierownik (usunięte przez administratora) , w rozmowie razem z HR pyta o religię i to ma wpływ czy cię przyjmie. Nie dziwię się że cały czas szukają tam ludzi. Ludzie zmanierowani , grzejący swoje ciepłe (usunięte przez administratora) w stołku.
    Młody

15.04.2022 18:45

Witam,jak wygląda praca w narzędziowni jakie są zarobki??
    Stary

15.04.2022 19:22

Chyba takie jak na UR ale niech inni się wypowiedzą...
    6 lat

16.03.2022 19:52

Więc tak, Potrzebujesz siana? Tylko kuźnia,sory tłocznia,Eaton tworzy nowe definicje PWN.. Iloraz ,IQ powyżej 10.dziękujemy za dużo myślisz. Przyjmujemy tylko kobiety faceci z jajami już wyszli. Masz IQ szympansa,jesteś alkocholikiem,chcesz dorobić na antenę zapraszamy M
    Miodek

14.04.2022 19:42

Alkoholikiem samo h,nie uczyli w szkole?
    G

15.04.2022 08:40

Bierze przykład z przełożonych, mój brygadzista w jednym wyrazie robi 3 błędy.
    Prenżny pszetdiembiorca

14.04.2022 07:32

Dam pracę w warzywniaku,centrum Kęt. 6-14 pn-pt. 2900 na rękę Sobota 6-11 koperta.
    O

14.04.2022 11:45

To więcej niż tu. Biorę! Daj namiary.
    Polak

03.04.2022 18:19

Dzi

07.04.2022 19:24

Kolejny zakład do zamknięcia, Italia, Germany, Poland. Ludzie otwórzcie oczy.
    Cesorz

08.04.2022 19:42

To już od dawna wiadomo,co niektórzy coś podpisali,roboty pójdą na złom jak maszyny sory złomy.
    Polak12

04.04.2022 19:23

Nie polecam tego zakładu Rozmowa kwalifikacyjna człowiek czuje się jak śmieć pani szanowna z rekrutacji brygadzista i kierownik osaczaja zadają głupie pytania poczym człowiek sie zaczyna stosować i nie wie co ma powiedzieć a oni w efekcie drwią w twarz . Telefon zwrotny nie ma pan/pani odpowiednich kompetencji śmiech na sali. A w danym tygodniu zatrudniają po 30 Ukraincow i szukaja nawet specjalnego brygadzoste z językiem ukrainskim. Pamiętajcie drodzy biurowcy ze za niedługo na was przyjdzie czas.(usunięte przez administratora) Drogi eatonie prawda boli w oczy skoro usuwacie posty. Wasz brak nie kompetencji i ignorancja na poziomie ZERA NIECH LUDZIE WIEDZA JAKA KADRA KIEROWNICZA BRYGADZISCI I NABÓR REKRUTACJI
    Kinkong

05.04.2022 08:58

Kompetencje,buehehe. Do klikania w telefonie chyba
    Ua

24.03.2022 18:02

Ehhhh.pozdrawiam.
    Jhon

01.04.2022 07:44

raczej bul bul bul. Statek tonie, ostatni gasi światło. Automotiv w Bielsku to najgorsze co może spotkać człowieka na dzień dzisiejszy. Dobrze to już było.
    Blebleble

20.03.2022 21:46

Jak się mylę niech ktos mnie poprawi czy mi się zdaje że dyrektor kiedyś obiecywał że do firmy eaton nie będą przyjmowani Ukraińcy? czy coś źle zrozumiałem a tu już widze że w ogłoszeniu szukają brygadzisty z dobrym językiem ukraińskim lub ruskim
    Ua

06.03.2022 00:29

Hello,my mamę is Dimitrij,i have,a cock 23cm long 18 cm FAT lookingbfor a job. E mail. [email protected]
    Dimitri

06.03.2022 00:31

[email protected]
    Rrewa

09.03.2022 18:43

Dimitri w archiwum nie ma wolnych etatów,a pan szkło powiększające to z palca do rękawiczki prezerwatywy robi,zasad.
    E4ysza4d

05.03.2022 23:00

Ciekawy

29.01.2022 12:22

Chej eatonczycy, podobno na jednej z lini prowadzi ktoś kółko różańcowe, czy to prawda?
    Stary

12.02.2022 11:50

Oj gościu oby Cię ten pań na prawdziwa próbę nie wystawił komediant jesteś ale w dniu próby klęknirz i zaplaczerz a widzę że się o próbę prosisz.
    Ojciec

25.02.2022 07:27

Synu czas próby nadszedł. Słaba wiara sprowadziła na nas zawieruchę.

Zostaw merytoryczną opinię o Eaton Automotive Systems Sp. z o.o.