Eaton Automotive Systems Sp. z o.o.

Adres: Rudawka 83, 43-382 Bielsko-Biała

NIP: 9372422570 KRS: 0000208617

Eaton Automotive Systems Sp. z o.o.
2 363 6 1

Opinie o Eaton Automotive Systems Sp. z o.o.

Ja

Dlaczego nic nie robicie ze swoim życiem ? Źle komuś na produkcji to trzeba coś z tym robić. Inaczej się wykończysz. Ciągle narzekanie w niczym nie pomoże. Zmień pracę,zawód,idź do szkoły itd. DLA SIEBIE.

Realny
@Ja 10.01.2019 16:19

Masz rację:) Powodzenia dla wszystkich ambitnych (kierownicy już zaliczają kolejne semestry).

my
@Ja 10.01.2019 16:19

a może zamiast zmieniać pracy zmienimy to, co nam doskwiera w obecnej?

Ja
@my 10.01.2019 22:00

Korporacji nie zmienisz. Aby coś wywalczyć potrzeba solidarności w związkach gdzie 70% ludzi należy a nie 20 osób.

Bidon
@Ja 10.01.2019 16:19

Jak mam zmienić jak ja nic nie umiem ?

Bidon
@my 10.01.2019 22:00

Zmienić należy brygadzistów i kierowników. Oni są wąskim gardłem w tym zakładzie przez który to ankieta od 5 lat wychodzi coraz gorzej. Tylko mnie nie zmieniajcie. Ja nic nie umiem .

Gal
@Ja 10.01.2019 16:19

Kiedys pracowałem na popychaczach ale nie podobała mi sie czterobrygadówka i sie zwolniłem. Z ciekawosci dzisiaj wszedłem na forum i proszę jakie tu ciekawostki . Nawet operator troszczy sie o ankiete pracowniczą i chce kierownictwo i brygadzistów zmieniac zeby wynik był lepszy, no nie mogę ,boki zrywac jak czytam takie cos! Powaznie jestes takim pomyleńcem?Czy moze tylko piszesz bo Ci sie nudzi? Jak Ci sie nie podoba to kto Cie trzyma w tym zakładzie,masz odwage to swiat stoi otworem.Wyszczekany jeden z drugim na forum i na tym koniec bo ma swiadomosc ze jak ktos go za rączkę nie poprowadzi to niczego w zyciu nie osiągnie. Dla mnie zenada.

Apsolwent
@Realny 10.01.2019 20:23

W byle jakich szkółkach. Jaka kierowniczka tacy kierownicy. A matury mają?

Kowal losu
@Apsolwent 11.01.2019 16:41

Nic w swoim życiu nie zmienisz jak będziesz stałe patrzał na innych.

Śpioch
@Ja 10.01.2019 16:19

Gdzie sypiacie na nocach? Bo ja w aucie na parkingu?

Edward

Ja też. Jest beznadzieja w łóżku.

Ty
@Apsolwent 11.01.2019 16:41

Pajacu skoro mają studia to musieli mieć mature. Trzeba się uczyć a nie teraz wylewasz żale że kto Tobą kieruje. Weź się w garść. Bądź mężczyzna.

Buśka

No cóż nastały takie czasy że trzeba rozglądać się za inna praca bo narzekanie nic nie zmieni a jako stary pracownik nie ma już co liczyć na dodatek stażowy jak w innych firmach po co doceniać starego pracownika można przyjąć nowego tylko ten nowy ma pracę gdzieś i stary pracownik musi wszystko i tak ogarniać

Tak
@Buśka 17.01.2019 14:46

Masz rację. Trzeba szukać lub się męczyć i niszczyć zdrowie psychiczne.

.

Choroba narodowa. Ciągle narzekanie i niezadowolenie.

Hsk

Moge sie wypowiedziec jako zona pracownika eatona. Kilka lat temu moj maz byl w miare zadowolony z pracy- wiadomo czterobrygadowka zawsze meczy, ale byly zarobki w miare, premie, czeste poczestunki, bony itd. Z czasem zaczelo sie to zmieniac, wymagan więcej, o premie coraz trudniej, a o reszcie nie wspomnę... Ciezkie warunki pracy w wysokiej temperaturze i bycie w pracy na zawołanie, co z tego ze jakis dzien ma byc wolny skoro mozna dzien wczesniej powiedziec wszystkim, ze maja przyjsc do pracy bo firma ich potrzebuje, a plany pracownikow i ich rodzin to juz sa niewazne bo wszyscy wyzej i tak maja wolne, a ci z produkcji niech dymaja! Sprobuj sie czlowieku nie zgodzic i nie przyjsc to wiadomo co bedzie. Licza sie tylko statystyki i zeby wypasc najlepiej w konkursach i wiele spraw jest zamitanach pod dywan i nie zglaszanych, ale o tym moze sie nie bede wypowiadala. Reansumujac zarobki wcale nie lepsze niz oferuja inne firmy, premie latwo mozna stracic i trudno zyskac na nowo chociazby obecbosciowa, ktora sie nalicza z czasem, warunki pracy ciezkie, brak planowania jasno wolnych dni (do samego konca zdanie zmieniaja kiedy jaki postoj bedzie przez co trudno jest cokolwiek zaplanować, a i tak przy tym systemie pracy czasu na spedzenie z rodzina i inne rzeczy jest malo), jak tylko będzie okazja maz zmieni prace, tak jak wielu innych z tego co opowiadaja. P.S. dalej zaostrzajcie rygor co do premii, przyjmujecie nowych pracownikow bo starzy sie zwalniaja, a potem sie dziwicie ze reklamacje sa... Tak firma juz bedzie wygladac skoro nie dba sie o starych pracownikow, ktorzy juz zdobyli doswiadczenie.

Ktos
@Hsk 25.04.2018 21:46

Z moim wieloletnim stażem w tej firmie mogę się zgodzić z tą opinią

facet
@Hsk 25.04.2018 21:46

Niestety to wszystko prawda

Legion47
@facet 26.04.2018 00:07

niestety to wszystko prawda... Pracuje w eatonie od niedawna i po krótkim czasem mogę stwierdzić że ta całą etyka która się tak szcyca to można sobie między bajki włożyć. na rozmowie wszystko pięknie.... aż chce sieodrazu przyjść pracować...a rzeczywistość całkiem inna. Pytasz o wolne miesiąc wcześniej i słyszysz że będzie problem..... Albo za szkolenie ci nie zapłacą bo nasz se wybrać kiedy im pasuje... i oczywiście za wszystko winny jest pracownik... realia tej firmy nie odchodzą od standardów innych firm np z komorowice. tylko one nie szczura się jakaś etyka.

Rekin
@Hsk 25.04.2018 21:46

Tdn komentarz oddaje 100% sytuacji jaka jest w zakładzie pracy , z każdym miesiącem pogłębiają się problemy.

Hanuśka
@Hsk 25.04.2018 21:46

Etyka pracowników produkcji dotyczy w dwóch wypadkach : 1. Kiedy coś im się nie podoba wtedy zostanie im wytłumaczone jak bardzo się mylą. 2.w przypadku kiedy nie dopelnią najmniejszych obowiązków np. Brak podpisu na jednej z 20 list kontrolnych maszyn,w takiej sytuacji jest szeroki wachlarz możliwości ukarania operatora.

Wiedenski Walczyk
@Hsk 25.04.2018 21:46

No ta wypowiedzia wyjasnilas wszystkie pytania w mojej glowie na temat pracy w Eaton, Nemak nie jest lepszy. Zero poszanowania dla pracownika (spolki traktowane jak szmaty, wytrzec nimi ryja a jak przestana byc potrzebni bo zamowienia spadaja to sie poprostu ich wyrzuca) szykanowanie, odrabianie przerwy -maszyna idzie caly czas, pracownicy przychodzac po przerwie musza odrobic bufor nawalony przez maszyne po czym kontynuuja swoja norme pracy... Koncem zeszlego roku, wysylali ludzi na przymusowe urlopy, praktycznie co Piatek/Poniedzialek na bezplatnym. Kierownictwa nie interesowalo ze ludzie wyjda z wyplata za grosze.. Ze nie bedzie z czego oplacic rachunkow.... Wszystko to sie nadaje pod PIP i nic wiecej...

Kosmonauta
@Hsk 25.04.2018 21:46

Dlaczego w tej firmie po 9latach pracy zarabia sie 3000zl na rękę na systemie 4brygad (bo na wiecej liczyc nie mozna ?????). Rozumiem ze z premią ktorej PRAWIE niema nigdy powstaje magiczne 3600/3800zl jak przepracujesz 21dni i 2 nadliczbowe ale powoli hipermarket i wykladanie towaru na półki staje sie konkurencja dla tej etycznej bogatej w bezpieczenstwo Amerykańskiej firmy która zarabia w euro miliony.

Mariolka
@Hsk 25.04.2018 21:46

Czarę goryczy przelali w ostatnich dniach, kiedy to kilku młodych pracowników poszło z wypowiedzeniami do Personalnego i po dyskusji otrzymali podwyżki po których zrezygnowali ze zwolnienia. A starzy pracownicy? To jest właśnie etyka by EATON. Na hali aż huczy - ludzie tak są wkurzeni !

Zorro
@Mariolka 21.09.2018 08:08

Niby pracuje większość mężczyzn niestety widocznie bez jaj skoro nie potrafią wziąść sprawy w swoje ręce!! Czym większy staż tym większa ciocia bo potrafi tylko jeczec a wystarczy odejść od maszyn i porządek zaraz by się zrobił sam. A więc młodzi po kasę a starzy (usunięte przez administratora) za free parę setek i będzie po równo! :-)

Joe Barbaro
@Mariolka 21.09.2018 08:08

Nie no to chyba niemożliwe... To byli młodzi pracownicy z zaworów ?

Uncle
@Mariolka 21.09.2018 08:08

Huczy, huczy. Pohuczy i przestanie. Zawsze mnie to wasze hasełko z tym huczeniem śmieszyło. A weźcie się w końcu zorganizujcie jakoś, załóżcie np. jakieś związki porządne, najlepiej międzyzakładowe, które wpadną i zrobią co poniektórym jesień średniowiecza z pewnej części ciała, a prawdziwa kierowniczka tego zakładu wpadnie w panikę razem ze swoimi maratończykami. A nie po kątach szeptacie i macie w gaciach ze strachu a i tak dymacie w każde święta za grosze.

cudanakiju
@Mariolka 21.09.2018 08:08

toz to kapitalizm pracujesz za ile się zgodzisz pracowac jak sie nie odezwiesz to znaczy ze masz wystarczająco, młodzi mają mało to się zwalniają i dostają więcej tak że przestań płakać i też się zwolnij

Plk
@Hsk 25.04.2018 21:46

No to teraz małżonek będzie szczęśliwy, czasu wolnego będzie miał dość.

Czytnik
@Rekin 26.05.2018 15:19

Żałosne

anonimowy

Mam problem z alkocholem przychodze drinkniety czy to mozna gdzies zgłosic tak zeby mnie nie zwolnili i zebym mugł dalej robic.

HR
@anonimowy 08.01.2019 18:38

Jak jesteś dringkniety to nie przychodzi do pracy bo stwarzasz zagrożenie innym pracownikom. Ciebie olać boś głupi ale szkoda innych.

Zdegustowany
@anonimowy 08.01.2019 18:38

Nie ty jeden pijesz duzo nas jest na zakladzie nie moga robić na trzezwo. Czymu jeszcze ni ma wypłaty

K

Który pijaczyna z naszej wielkiej rodziny ostatnio do roboty nie dojechał jak psy łapankę z alkomatem na Rudawce zrobiły?

Mistrz
@K 20.12.2018 06:06

Niestety RODO obowiązuje????

ja
@K 20.12.2018 06:06

co sensacji szukasz.

Ty
@ja 21.12.2018 07:58

To nie sensacja to jest żałosne

były etończyk
@K 20.12.2018 06:06

Dobry chłopak. Jeden z tzw. "normalnych". Każdemu może się przydarzyć. To jego prywatna sprawa. Zwykłe zdarzenie drogowe, jakich setki codziennie. Firmie guzik do tego co ktoś robi poza bramą. Wy idioci zniszczylibyście każdego, byle tylko zaistnieć na forach. Precel 3maj się !

Logika
@były etończyk 01.01.2019 15:08

Dobry ? Po co jechał do roboty wcięty ? Nie zna zasad w eatonie ? Wlozy ręce do maszyny i będzie kaleką. Trzeba być stuknietym aby bronić tych co pijani jadą do pracy. Piłeś to weź wolne a nie narażasz siebie i innych.

były eatończyk
@Logika 04.01.2019 12:45

Jak przechodziłem koło (usunięte przez administratora) to znaczy, że byłem na dziwki??? Byłeś przy tym? Jesli tak to czemu nie reagowałeś - jesteś współwinny - powinieneś również odpowiadać karnie. Uczą was od małego szczuć jednego na drugiego i wychowują kapusiów po to, aby było łatwiej potem wami manipulować. Sprzedajne (usunięte przez administratora). Najważniejsze dokopać drugiemu... bo być może się potknął. O wiele gorsze rzeczy robicie w zaciszach swych wielkopłytowych "przechowalni" i włos wam z głowy nie spada... Poza tym - jeśli nawet coś było na rzeczy, to bedzie ukarany ale na innym gruncie. Natomiast GUZIK do tego KORPOmatołkom.

Chłodny
@były etończyk 01.01.2019 15:08

Ciekawe czy przypadek czy ktos psiarnię powiadomił.Tak czy inaczej szkoda chłopa. Pewno kilku cieszy sie tym ,ze komus powineła sie noga ale to juz taka przypadłosc wielu na tym forum. Boli ich ,że ktos cos ma lub do czegos doszedł a nie jest zyciowym nieudacznikiem.

Weź urlop
@Chłodny 07.01.2019 15:40

Nieważne kto zgłosił. Piłeś nie jedź i koniec tematu. Odrobina odpowiedzialności za siebie i innych.

Realny
@Weź urlop 08.01.2019 13:14

Zgadzam się, nie ważne kim się jest - pewne zasady obowiązują wszystkich; a przecież wpadają cały czas Etykę, więc ...

@pracuj

Co to za ruchy z brygadzistami na V ? Oszczednosci nowego dyrektora? Czy moze jakies zamieszanie zeby cos sie działo?

Miondz
@@pracuj 07.01.2019 11:47

Redukcja darmozjadów ma być w całym zakładzie.

Dratefka
@Miondz 07.01.2019 12:41

I dobrze biórowymi tesz powinni się zajonć bo tszeba na nich robic.

bidon

Gdzie ja znajdę prace jak mnie zwolnią. Ja nic nie umie.

bidon

6 styczeń. Żółte pole. 3 zmiana. 300 złoty przytulę i się wyspie.

bidon 0,5

Co za los. W tym roku chyba rotacja kierowników. Na niczym się nie znam i nic nie umię. O czym będę rozmawiał z nowym kierownikiem? Nie wiem. O rowerach nie wypada , o wczasach też. Chyba będę robił to co robię najlepiej. Donosił.

Bidon

Podobają mi się chłopaki na zaworach cali w oleju mrrrr. Ale nie dla psa kiełbasa muszę dalej pytony kierownicze odrabiać. Czysta praca.

Bidon
@Bidon 06.01.2019 19:11

Jak oni mogli rozbić moja najlepsza zmianę na całym va. Ja najlepszy brygadzista i takie poniżenie.

Bidon

Mam drogi rower i dwa razy do roku latam na wczasy. Na co dzień jem kanapki i lubię donosić . Robiłem to na MLA i robię to na OC.

Bidon
@Bidon 06.01.2019 17:30

Na OC jest fajnie. Kawa,ciasto,choinka,internet,nuda godzinami.... najlepszy dział na VA tylko nudno. Za mało roboty. Z nudów już nie wiem co mam robić. Ważne że 5tysiaków wpadnie miesięcznie.

mgr inž

Gdy zostanem dyrektorem w naszym wspólnym domu wszystkich was pozwalniam .

Frog
@mgr inž 24.12.2018 19:12

I kogo zatrudnisz gało?

mgr inrz
@Frog 24.12.2018 21:36

Mojom rodzine ktura jest dobże wyksztalcona nieuku

Frog
@mgr inrz 28.12.2018 16:28

Widac, ze nawet ortografii nie nauczyli. Chyba dopiero przedszkole zaocznie zaczynają

Z
@Frog 29.12.2018 11:38

Taki jest poziom zatrudnianych pracowników.

Noddy

Kiedy zmiany kierowników na liniach?

HR
@Noddy 23.12.2018 17:23

Po ocenach

Karp

Pijackich swiont rzyczy bidon z fotografem.

Andżej

Z okazi siwiont borzego narodzenia rzycze wam sókcesuw i spokojó karzdego dnia .

:)

Jak rozmowy poankietowe ? Na va podobno wrze . Będzie się działo.

:)
@:) 14.12.2018 02:17

Może znowu któregoś brygadzistę przeniosą z VA na V.

Realny
@:) 14.12.2018 02:21

Przecież każdy kierownik swojego brygadzistę broni i odwrotnie więc nikogo nie zamienią.

Z VA
@:) 14.12.2018 02:17

Na va nic się nie dzieje, przestańcie siać zamęt. Rozmowy jak rozmowy i tak nic z nich nie ma

Krytyk

Na popychaczach ujawnił się kapus fotograf. Od dawna wiadomo ze lubi kazdego sprzedać kierownikowi. W ramach szlachetnej paczki proponuje kupic mu bidon.

Rysik
@Krytyk 09.12.2018 09:08

Morał taki ze nikomu nie warto ufac

V
@Krytyk 09.12.2018 09:08

Czy widząc osobę która sprawia wrażenie "śpiącej" udzielił pierwszej pomocy ? Jak zareagował na ten widok ? Czy zapytał o stan zdrowia ?

Odp
@Krytyk 09.12.2018 09:08

Czemu bidon ?

Działowy
@Krytyk 09.12.2018 09:08

Ja go lubię . Dzięki temu wiem wszystko co mówi kierownik i Brygadziści.

Tzn.
@Działowy 10.12.2018 19:14

*dzięki niemu

Nick
@Rysik 09.12.2018 09:27

Nie nażekajcie . U niego na zmianie jest zawsze spokuj. Morzna jeźć i pić na linii i nie robi problemu.To najleprzy brygadzista. Wszystko powie i nic nie ukrywa.

.
@V 10.12.2018 17:28

Gosc ewidentnie czesto spal na nockach a teraz wielki lament.. jak dal (usunięte przez administratora) to niech teraz przyjmie tego konsekwecje jak mezczyzna

Dobranoc
@. 11.12.2018 11:28

Spał to mu pozwalali :)

fiu fiu
@Krytyk 09.12.2018 09:08

Ludzie jesteście gorsi od zwierząt!

Fellini
@Krytyk 09.12.2018 09:08

Faktem jest ze ukarany sam chetnie donosi na wszystkich nie patrząc na to czy to brygadzisci czy współpracownicy.Zarówno z jego linii jak i innych działów wiec ja go nie załuje .Trzeba było nie spac w pracy !

Handlowiec
@Krytyk 09.12.2018 09:08

Po ile borówki w tym sezonie ?

Sprzątaczka
@Fellini 12.12.2018 09:39

Niestety ale on dyscyplinarnie zmienia działy co 2 lata. Wszędzie gdzie jest podburza ludzi i wprowadza zamieszanie i nieporozumienie. Brawo Piotr że w końcu ktoś się za niego wziął. To taki sam krętacz jak "spadł mi cukier" , który miał na komputerze wszystkie filmy z CDA i zalukaj.

Etyk
@Handlowiec 12.12.2018 14:39

Czy od sprzedawanych borówek amerykańskich śpioch wystawia paragon i płaci podatek od sprzedaży ? Czy można handlować na terenie zakładu?

Naganna
@Krytyk 09.12.2018 09:08

W końcu światłowód został przyłapany. Nie ma większego donosiciela od niego. Operatorzy,Brygadziści,kierownicy,technolodzy itd. wszystkich obsmarowal. Na stołówce uszy więdną jak on nadlatuje na ludzi. Gratuluję nagany. To mu się należy.

BumCykCyk
@Handlowiec 12.12.2018 14:39

Były po 10 zł, a teraz pewnie po 15 bo nie będzie podwyżki za ocenę, a żyć za coś trzeba

.
@BumCykCyk 13.12.2018 17:27

Marcin przestań.

Zasady
@Krytyk 09.12.2018 09:08

Widzę to reaguję. To nie kapowanie. To prawidłowa reakcja . Każdy zna zasady w Eaton . Albo je akceptujesz i przestrzegasz albo nie. Jeśli NIE to nie pasujesz do Eaton.

K

Z całą powagą i honorem apeluję do Was . Spokojnie rozmawiajmy. Jesteśmy jedną wielką rodziną.

Młody

A co to się stało, że tablica wypadkowa liczy od nowa?

Stop
@Młody 08.12.2018 01:03

Pewnie sie zepsuła

Damian

Hej 3 tyś idzie zarobić jako operator jak sie zrobi 2 soboty?

Ja
@Damian 07.12.2018 17:06

Tak

Zbigniew

Witam ile idzie zarobić jako operator CNC?

Kielich
@Zbigniew 04.12.2018 15:56

Cnc, chyba nie ten zakład

Realny
@Zbigniew 04.12.2018 15:56

Coraz mniej; tu się pracuje z i dla pasji a nie dla pieniędzy.

Zbigniew
@Realny 05.12.2018 15:18

Aha myślałem ze jest tam jakąś narzędziownia i są maszyny CNC

Marek

Jak tam gotowi już do ocen... Ilu ‘‘kolegów‘‘ podkablowaliscie w tym roku, ile plotek posialiście ilu ludzi zgnoiliście żeby tylko zaistniec a wy brygadzisci z bozej łaski jak głęboko w (usunięte przez administratora) byliście. Wcale was mi nie żal...

Żłobek
@Marek 29.11.2018 20:11

Oceny jak w przedszkolu, smiechu warte

czarny olek
@Marek 29.11.2018 20:11

nie ściągaj od kolegów . pisz za siebie

Luka
@Marek 29.11.2018 20:11

Żaden nie odpisał widocznie Jeszce w tylkach kierowników siedzą..

Raf

Cześć. Mam pytanie. Ile można zarobić w eatonie na stanowisku operatora? Bede wdzięczny za odpowiedz

Lucky
@Raf 25.11.2018 10:17

2500 bez nadgodzin

Januszek
@Raf 25.11.2018 10:17

No patrząc z etyczno- dyrektorskiego punktu widzenia - to nie więcej niż Niemiec w EATON w Nordhausen.

Sama prawda
@Lucky 25.11.2018 17:25

zależy w jakim systemie trzy zmiany czy czterobryg

X men
@Sama prawda 25.11.2018 23:54

To marna kasa, jak na produkcji

Nick

Jak wyglada praca w labolatorium w kontroli jakości? Pozdrawiam

Entuzjasta
@Nick 23.10.2018 21:36

Wyśmienicie! Ostatnio kilka złożonych tematów rozwiązywania problemów jakościowych w archiwum ale ogólnie to do ogarnięcia jeśli uważało się na lekcjach biologii.

Pracownik roku
@Nick 23.10.2018 21:36

Małpy szukający banana :D Tak wygląda praca w labo ... Albo szkoła plotek albo przedszkole na kółkach . Trzeba mieć mocne nerwy by dać sobie rade z każdej strony podchodząca krytyką od innych pań i panów plotkarzy oraz by poradzic sobie ze słaba oceną jak w szkole , bo tylko lizusy i świnie tam wytrzymują. Czyli jednym zdaniem stado małp i pracowników o słabych wartościach moralnych !!!

Realny
@Pracownik roku 08.11.2018 13:22

Dlaczego stado małp...?

Stary wyga
@Realny 10.11.2018 20:42

Bo biedni tacy że każdy nawet przyjaciel walczy jeden z drugim . A za dobra ocenę potrafi nagadac tak do kierownictwa .... pozdrawiam wszystkich uprzejmie donoszę ???? a ci co chcieli się wieszać przez wasze plotki i intrygi powinni zostać wyrzuceni z pracy lecz nie stać kierownictwa na tak normalny krok .

Realny
@Stary wyga 21.11.2018 20:26

Pierwsze słyszę o wieszaniu, no chyba że gwiazdek na choince :)

Domel

Co tam nowego na najlepszej linii 9/10?

Stary robol

No i jak marudy? Rybka lepsza niż rok temu, premia produkcyjna jedna z wyższych w tym roku i wypłacona od razu, osoby bez urlopów mogły sobie odrobić godziny a nie iść na bezplatny. Słuchajcie malkontenci, jak tak Was Eaton wykorzystuje i tak Wam tu źle, to droga wolna. Gdzie indziej na pewno lepiej płacą, robota lżejsza i archiwa mają większe, socjal pewnie też wyższy. Powodzenia.

1
@Stary robol 06.11.2018 01:41

Rybka taka sama jak w zeszłym roku. pomysł zanim coś napiszesz.

Ty
@Stary robol 06.11.2018 01:41

Weź się za robotę a nie na nocnej zmianie siedzisz na forum.

Eatonczyk
@Stary robol 06.11.2018 01:41

Nie poszedłeś na bezpłatny bo pewnie rata kredytu ci na to nie pozwala dlatego musisz odrabiać!!!! A rybka taka jak w zeszłym roku....Gdybyś śledził rynek to byś wiedział, że gdzie indziej płacą podobnie ale nie można chodzić na papierosa co 60minut i tu jest ta różnica.A praca z takimi robolami jak ty też ma swój plus....

szara mata
@Eatonczyk 07.11.2018 13:47

Podobnie czy lepiej?ZAstanów sie bo piszesz bzdety !A na rybe w innych szanujacych sie zakładach sa po 3tys!Naiwniaku!

Erni
@Stary robol 06.11.2018 01:41

No coś wspaniałego, wszystkie łapki w górę , zamiast rekina rybeczka, premia podzielona na 3 miesiące no poprostu łał, noi jeszcze to odrabianie urlopów, no trudno nie odrobić jak się płucze ktoś do zera bo ciągle jest na urlopie albo leczy kaca. Ty musisz być naprawdę starym stażem i mieć dużo czasu w pracy skoro tak zachwalasz.

Odp
@szara mata 07.11.2018 18:40

To idź tam gdzie płacą 3tysiaki na rybę. Po co tu siedzisz ?

Karp
@szara mata 07.11.2018 18:40

Racja, w tym zakładzie chyba najmniej w całym Bielsku jest na rybe

Gość
@Karp 12.11.2018 17:09

Znam zaklad w ktorym na rybe dostajes 300 zl brutto za przepraciwany rok

Pracownik roku

Witam co to za aferka sex w labo az jestem ciekawa czy o Moniczkę chodzi ?

Ty
@Pracownik roku 08.11.2018 13:50

Co Cię to obchodzi ? Zajmij się robota i swoimi sprawami.

Ty
@Pracownik roku 08.11.2018 13:50

Jesteś "ciekawa" ,czyli jesteś kobietą. Baby to lubią ploty. Rok po terminie a Ty wciąż żyjesz sprawami innych ludzi.

Odp

Ciągle narzekanie ! Po co się męczycie ? Zmień pracę bo się wykonczysz a w dodatku wprowadzasz zła atmosferę swoim narzekaniem. Twój mózg utrwala ciągle żale i narzekania .Nawet jak jest dobrze to i tak będziesz narzekać. Tak nauczyłeś swój mózg.

Ania

Hej A jak wygląda tam praca dla kobiety i jakie zarobki?

Bolec miłości
@Ania 31.10.2018 00:13

W archiwum super praca łatwa i przyjemna . Do tego częste przerwy między stałą relacją z przełożonym bez rotacji!!!!! Kasa jeśli Nie masz rodziny i przyjaciół lub mają Cię w poważaniu jest wręcz idealna.

Nickt
@Ania 31.10.2018 00:13

KORPORACJA. Najpierw Cię wkręcą w swoje tryby, potem przemielą i odsieją na sitach swojego oszołomstwa, a na koniec - jak już się zestarzejesz - wyplują Cię jak zgnite jabłko. W tzw. międzyczasie - zapomnisz, że masz Rodzinę, dzieci i życie prywatne. A - przepraszam, tam nie masz dzieci - to są dzeci Eatona. Sami tak piszą w swojej propagandówce. Zawsze mówią do Ciebie to co masz usłyszeć, lub to co ONI chcą abyś usłyszała. Nie słuchaja starych i doświadczonych pracowników. Nie ufaj tym, którzy się do ciebie uśmiechają i mają gładką i piękną mowę - są fałszywi. Uważaj co i do kogo mówisz - na pewno kiedyś trafisz na kapusia. Uważaj na brygadzistów (nawet tych dla których kiedyś byłaś kumpelą)- 90 procent z nich ulega ustawicznemu praniu mózgów i nawet najbardziej odporni - zmieniają się w korpocyborgi: bez duszy, bez serca - liczą się słupki i statystyki. Człowiek? A kto to? Tam się liczą numerki - zwłaszcza w magazynie... no i jeszcze w archiwum. A poza tym to spoko ...

Zostaw opinię o Eaton Automotive Systems Sp. z o.o. - Bielsko-Biała

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eaton Automotive Systems Sp. z o.o.