Eaton Automotive Systems Sp. z o.o.

Adres: Rudawka 83, 43-382 Bielsko-Biała

NIP: 9372422570 KRS: 0000208617

Eaton Automotive Systems Sp. z o.o.
2 413 1068 5 1

Opinie o Eaton Automotive Systems Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Trzoda
 Opinia

Przygotować się na piknik - open bar brać ile się zmieści do domu, cokolwiek. Brać....

Pomocna?
Tak2Nie1
L1-2
 Opinia
@Trzoda 14.06.2019 21:41

Odezwał się ten co chciał więcej pączków

Pomocna?
TakNie
On
 Opinia
@L1-2 18.06.2019 01:08

Linia 17 /18

Pomocna?
Tak1Nie1
Piknik
 Opinia

Następne koło do obgadywania piknik,

Pomocna?
Tak2Nie
L1-2
 Opinia
@Piknik 16.06.2019 19:54

A co tu odgadywać? Bida, czuć że kryzys, dyro dostał skrzydeł i pofrunął, nie będzie czilałta z palet, ale zamiast cieszyć się że za friko, to lepiej jęczeć, że mało. Catering faktycznie odyebal lipę, miało być dobrze i na bogato, a wyszło ciulato, jałowo i dla bogatych. Ucha do góry, za rok będzie lepiej.

Pomocna?
TakNie
Drwal
 Opinia

Jak tam po Dniu rodzinnym w zakładzie?

Pomocna?
TakNie3
L1-2
 Opinia
@Drwal 15.06.2019 22:12

Zajefajnie, kto nie był niech żałuje

Pomocna?
TakNie1
Baska
 Opinia

Z tej firmy lepiej (usunięte przez administratora) niż brać

Pomocna?
Tak3Nie
prof.dr hab.mgr.inz
 Opinia

Pracowałem,pracuje i będę pracował w Eaton. Kiedyś przyprowadzę tu swoje dzieci aby też tu pracowały.

Pomocna?
Tak7Nie7
L1-2
 Opinia
@prof.dr hab.mgr.inz 02.06.2019 12:47

A to się akurat jeszcze okaże, być może już za niedługo. Skończą się żarty i głupie komentarze na poziomie podstawówki, a zacznie się szukanie zatrudnienia. Nagle okaże się, że cały ten iton, wcale nie był taki zły.

Pomocna?
TakNie4
Anty
 Opinia
@L1-2 06.06.2019 18:46

Zdrowy ty jesteś?

Pomocna?
Tak2Nie
L1-2
 Opinia
@Anty 06.06.2019 21:43

Jak ryba, a w czym problem?

Pomocna?
TakNie1
Zuza
 Opinia
@L1-2 07.06.2019 21:45

Poproś lekarza o zmianę leków.

Pomocna?
TakNie
Jack
 Opinia
@L1-2 07.06.2019 21:45

O kierownik tutaj...?

Pomocna?
TakNie
L1-2
 Opinia
@Anty 06.06.2019 21:43

Niestety nie ta płeć. Skoro jesteś tak anty, to znajdź sobie zajęcie/pracę, która da Ci satysfakcję.

Pomocna?
TakNie
Krzychu
 Opinia
@L1-2 06.06.2019 18:46

Szukanie zatrudnienia.. poobserwuj przez tydzień co się dzieje na portalach oferujących pracę ziomuś linia 1 / 2.

Pomocna?
TakNie
L1-2
 Opinia
@Krzychu 11.06.2019 19:05

A możesz mi oszczędzić ten tydzień obserwacji i zdradzić co się tam dzieje?

Pomocna?
TakNie
Ironia
 Opinia

Pewnie ty

Pomocna?
TakNie
Ubek
 Opinia

Kto prowadzi zapisy do kółka fotograficznego?

Pomocna?
TakNie
jajakobyły
 Opinia

Wielu z Was, którzy nie maja się gdzie pożalić, "idą w internety", a nie mają cohones, by wykrzyczeć prawdę w oczy tym, którzy na to zasługują i "ebnąć" papierami. Czasem trzeba być sobą - tak do bólu. Choćby z szacunku dla siebie samego, jeśli inni zachowują się jak mopy podłogowe.

Pomocna?
Tak2Nie2
L1-2
 Opinia
@jajakobyły 09.06.2019 09:34

Chciałabym widzieć jak yebyesz tymi papierami. Pewnie poleciałes z zakładu jako nie nadający się do niczego.

Pomocna?
TakNie
Wysoki 44
 Opinia

Razem z kolegami z lini pozdrawiamy najlepsza petardę na zakładzie :P ( )( )

Pomocna?
TakNie
Ciekawy
 Opinia

Nigdy w życiu nie przyprowadze do tego zakładu swoich dzieci Nie Nie Nie.

Pomocna?
Tak1Nie3
Jagodzianka
 Opinia

Następny poszedł do domu

Pomocna?
TakNie
piff
 Opinia
@Jagodzianka 02.06.2019 11:32

Jaki nastepny?

Pomocna?
TakNie
Miondz
 Opinia

Ja się pytam gdzie jest Jarosław ?

Pomocna?
TakNie
Kropka
 Opinia
@Miondz 01.06.2019 23:30

Nie miał z kim jeździć i zrezygnował. Samemu zbyt drogo.

Pomocna?
Tak1Nie
Amadeusz
 Opinia

Mało powiedziane że ludzie są pierdolnieci a co łaskę zrobi że umowę nie przedłuży w (usunięte przez administratora) to mam. W tej firmie jest bardzo duża redukcja ludzi więc sami sobie opinie wystawiają a pozaty to teraz praca szuka człowieka a nie człowiek pracy więc mam was gdzieś pocalujcie mnie w (usunięte przez administratora) i tyle debilizm

Pomocna?
Tak11Nie
Pomyłka
 Opinia

Omijać tą firmę szerokim łukiem, najlepiej wycofać ją z mapy, tam są sami nieroby i przekleci ludzie

Pomocna?
Tak13Nie1
Manewry
 Opinia

Nie polecam nikomu tego (usunięte przez administratora) wieje tutaj niespełnionymi ambicjami, które ludzie chcą sobie wynagrodzić wchodząc pod stolik brygadzistą a brygadziści kierownika i tak kółko się zamyka nie wchodzisz komuś do (usunięte przez administratora) to całe życie będziesz stał za maszyna ...

Pomocna?
Tak8Nie1
Eatomaniak
 Opinia

Ścierwo smród bród i wodorosty. Straszenie że się umowy nie przedłuży bawi mnie do łez przyjmują teraz jak leci nie ważne czy jesteś polmozgiem który nie umie się podpisać w eatonie znajdziesz spokojny kat .... A później ci bardziej kumaci zapie.....ja za 3 bo ten sobie nie radzi a tamten to ogólnie w (usunięte przez administratora) to ma ... A stawki takie same ...

Pomocna?
Tak7Nie
Madralinski
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Zastanawia mnie jaki macie cel w tym żeby tu obrazac kogokolwiek.Mysle ,że jeden z drugim nie wiecie co piszecie i jak to sie odbija na samopoczuciu i psychice opisywanych osób. Tak sie składa ,że znam te osoby i wiem ,że to co piszecie mija sie z prawdą i jest mega wredne.Pomijam fakt ,że nijaki ,,Aleksander,, w jednym wyrazie potrafi zrobic dwa błedy ortograficzne ( wogule) wiec moze zamiast niszczyc komuś zdrowie i jego własne poczucie wartosci warto sie zajac ortografią. Obrazanie czyjejs rodziny.....dla mnie dramat.Jesli to miało byc smieszne to wyszło żałosne,wiec zanim znów cos napiszesz,zastanów sie,pomysl,zaryzykuj ,włacz myslenie.....to nie boli. Ten portal zapewne nie powinien słuzyc do tego by kogoś zrównac z ziemią w ten czy w inny spospób !!! Fajnie sie czyta jak to nie dotyczy Ciebie,bo jakos to spływa....ale jak juz Ty sie pojawiasz w tym wątku to potem nerwowo sie zerka czy znów ktos czegos nie napisał bo przeciesz wszyscy to moga przeczytac a Ty nie masz jak sie wybronic. Mozna sie wdawac w przepychanki słowne ale to jest tylko woda na młyn dla takich osób. Juz kiedys raz pisałem na temat obrazania kogos na tym portalu i nadal podtrzymuje to co wtedy było napisane. Zanim cokolwiek napiszesz o kimkolwiek ....zastanów sie kilka razy !!! Nie warto.Ten portal nie powstał w tym celu.

Pomocna?
Tak5Nie1
Znajdę cie
 Opinia
@Madralinski 23.05.2019 18:27

Cel jest taki , że hejter na chwile może poczuć się panem świata , że jest panem który narzuca trendy . Robi wpis , daje cynk że znowu są ciekawe tematy na forum i patrzy i podnieca się jak ludzie zaraz telefony do ręki, oczywiście w pracy i czytają. Większość ludzi przeczyta i nic z tym nie robi , nawet jak uważa że hejter przekroczył granicę , nie pomyśli że to jest złe dopuki to jego albo jego rodziny nie dotyczy. Mam nadzieję że etyka w Eaton TO NIE PUSTE SLOWA i jak już się dowiemy kto jest taki podły to zadba o to żeby takie osoby wypily piwo które nawazyly.

Pomocna?
Tak1Nie1
Zmywacz
 Opinia
@Madralinski 23.05.2019 18:27

Śmieszna to jest wypłata miesiąc w miesiąc ????

Pomocna?
TakNie
Były
 Opinia

Takie (usunięte przez administratora)sobie władza przez lata wychowała to teraz wyłazi na forum jaka (usunięte przez administratora) załoga w eatonie (łącznie z władzą nawet dyrektorzy (usunięte przez administratora) z stąd w podskokach z wariatami nie chca mieć do czynienia). Promowało się przez lata miernoty i (usunięte przez administratora) to teraz nalęgło się tego w każdym kącie głupota i prostactwo od roboli po biura. Jakby w firmie było dobrzebto by hejtu na gowork nie było i tyle....

Pomocna?
Tak6Nie
Nick
 Opinia

Witam tu zgromadzonych, Pytanie do nowych pracowników i wyjadaczy z 2-letnim doświadczeniem: Ile można dostać na rękę na początek (zawory/popychacze) i po 2 latach pracy (max na rękę) ? Stanowisko operator maszyn. Jeśli znajdzie się tu również brygadzista który chciałby się podzielić informacją na temat wysokości zarobków na starcie, jak i po 2-letnim przebiegu, byłbym rad. Niech zawór będzie Z WAMI !

Pomocna?
TakNie
V
 Opinia
@Nick 28.05.2019 00:50

Wyjadaczy których masz na myśli nie mają o wiele więcej od nowych. Zależy wszystko od oceny rocznej - a to jest bardzo śliski temat. Pamiętać należy również o tym, że stanowisko operatora nie jest sobie równe. Możesz trafić dobrze, możesz trafić źle, a o przenosinach zapomnij - wolą by doświadczony pracownik odszedł I zatrudnić nowego.

Pomocna?
Tak1Nie
Nick
 Opinia
@V 28.05.2019 08:04

OK a czy możesz pokazać mi to na liczbach ? Bo "o wiele więcej" nic mi nie mówi bez kwoty bazowej. Stanowisko/rola - cyfry Dzięki, Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
Wyjadacz
 Opinia
@Nick 28.05.2019 18:31

Na dzień dobry dostaniesz 3206 plus coś tan za nocki A więc na rękę ok 2300 bez nadgodzin na trzy zmiany. Na czterobrygadowke do tego dostaniesz dodatek 15% więc wychodzi ok 2600-2700 no i jakbyś chciał zarobić w miarę normalny piniadz jak to mawiał śp nasz dyrektor to musisz (usunięte przez administratora) żółte pola a więc setki i wtedy uda Ci się dobić lub niewiele przekroczyć 3 tysie:-) po roku masz ok 100zl więcej po dwóch jeszcze z 80zl bo są tabele. A zapomnialbym o miesięcznych premiach produkcyjnych o których jest mowa na rozmowie niech sobie przypomnę ile było za kwiecień... A już wiem,okrągłe 0zl!! :-) pozdrawiam

Pomocna?
Tak5Nie
Nick
 Opinia
@Wyjadacz 29.05.2019 00:58

Właśnie na taka odp czekałem. Dzięki i pozdrawiam.

Pomocna?
TakNie
Pornozmywacz
 Opinia

Tadek to jest gość wziął mnie na kolację a jego sprzęt to nie jest legendą uwierzcie na słowo :D

Pomocna?
Tak4Nie
CBA
 Opinia

Za co przenieśli (usunięte przez administratora)do xanti?

Pomocna?
Tak2Nie
Krzysiek
 Opinia

Kilkanaście lat temu moja wypowiedź byłaby bardziej pozytywna; obecnie Zakład produkcyjny niczym nieodbiegający od innych zakładów branży w Bielsku Białej.

Pomocna?
Tak3Nie
jutro nastapi
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Ja tylko czekam na marny koniec jak zbiera swoje manatki Pan menadżer produkcjii co nos ma jak hak cholowniczy i czerwony jak by go w zadek najwyższemu pchał!

Pomocna?
Tak1Nie4
1
Pinokio
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@jutro nastapi 24.05.2019 17:12

Mówisz o zestresownym (usunięte przez administratora)?

Pomocna?
TakNie
Moni
 Opinia
@Pinokio 24.05.2019 18:44

(usunięte przez administratora)to akurat gość na poziomie w przeciwieństwie do (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
jutro nastapi
 Opinia
@Pinokio 24.05.2019 18:44

Nie o cwaniaku Sebixie!

Pomocna?
Tak2Nie
1
Miodek
 Opinia
@jutro nastapi 24.05.2019 17:12

Holowniczy piszemy przez samo h

Pomocna?
Tak1Nie1
Logika
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Czy wasze plucie jadem coś zmieni ? Nic. Co robisz aby zmienić swoje życie ? Jak długo będziesz się męczyć i narzekać ? Zmień pracę,idź do szkoły itp.bo się wykończysz z zawiści . Ty się zwolnisz lub Ciebie zwolnią a karawana Eaton pojedzie dalej i za 2 dni nikt nie będzie pamiętał o Tobie.

Pomocna?
Tak8Nie
Izka
 Opinia
@Logika 24.05.2019 21:50

I bardzo dobrze :) kto by chciał szturchańca pamiętać

Pomocna?
Tak2Nie1
Moni
 Opinia

Spieszmy się kochać dyrektorów, tak szybko odchodzą...

Pomocna?
Tak4Nie1
Kużni
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Tutaj się nikogo nie obraża poorostu trzeba być sobą najpierw wymagać od siebie a później od innych

Pomocna?
Tak2Nie
1
znajde cie
 Opinia

paragraf 1: Kto przez uporczywe nękanie innej osoby lub osoby jej najbliższej wzbudza u niej uzasadnione okolicznościami poczucie zagrożenia lub istotnie narusza jej prywatność, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3. paragraf 2: Tej samej karze podlega, kto, podszywając się pod inną osobę, wykorzystuje jej wizerunek lub inne jej dane osobowe w celu wyrządzenia jej szkody majątkowej lub osobistej. paragraf 3: Jeżeli następstwem czynu określonego w § 1 lub 2 jest targnięcie się pokrzywdzonego na własne życie, sprawca podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10. paragraf 4: Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

Pomocna?
Tak4Nie1
Ważny_Przekaz
 Opinia
@znajde cie 23.05.2019 04:26

Artykuł 190a Kodeksu Karnego (tekst jedn.: Dz.U. z 2018 r., poz. 1600) Słuszna uwaga, ku przestrodze! ????

Pomocna?
Tak2Nie1
mgr inż
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Moim najdrożsi apeluje o spokój i szacunek. Jesteśmy jedną wielką rodziną.

Pomocna?
Tak2Nie5
1
Bęccc
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Ważny Przekaz zapomniał się podpisać na końcu postu (usunięte przez administratora)...

Pomocna?
TakNie4
2
Ważny_Przekaz
 Opinia
@Bęccc 22.05.2019 23:01

Szanowny Bęccc Z mojego wpisu jasno wynika iż nie jestem pracownikiem firmy. Jest zdradzam swojej tożsamości ponieważ niektórzy pracownicy mnie znają. Błędnie wnioskujesz, że mój wpis jest odpowiedzią na hejt dotyczący wspomnianej przez Ciebie "Renatki", której niestety nie znam.

Pomocna?
TakNie1
Ważny_Przekaz
 Opinia
@Ważny_Przekaz 23.05.2019 06:10

Poza tym, spójrz na to jeszcze raz. Tak bardzo skupileś się na tym, żeby odgadnąć kto to pisze, że sens mojej wypowiedzi chyba do Ciebie nie dotarł. Polecam przeczytać jeszcze raz, ZE ZROZUMIENIEM.

Pomocna?
TakNie2
Ważny_Przekaz_Do_Świata
 Opinia

Szanowni Państwo komentatorzy, Weszłam na tę stronę ponieważ całe Bielsko i okolice huczą od żałosnych wpisów pracowników Eaton Automotive Systems. Większość z was chyba zapomniało, że strona na której publikujecie swoje wspaniałomyślne uwagi jest OGÓLNODOSTĘPNA. Niech was nie zmyli to, że podpisujecie się pseudonimami. Fakt iż 90% wpisów jest poniżej jakiegokolwiek, minimalnego poziomu sprawia, że tworzycie opinie o WSZYSTKICH pracownikach firmy. Więc nie ważne czy podpiszesz się "xxx" czy jakoś inaczej, wystarczy, że powiesz gdzie pracujesz, a ludzie na podstawie popularności waszej strony uznają Cię za półgłówka. Tworzycie naprawdę kiepską opinię o was samych, a nie o ludziach, o których tutaj piszecie dlatego zanim klikniesz "dodaj opinię" zastanów się trzy razy, albo i trzydzieści razy co o Tobie mówi Twój komentarz. To ważne bo dzisiejszy internet nie zapomina niczego. Zanim rozpoczniecie spekulacje oto kilka faktów: 1. Nie jestem i nie byłam pracownikiem firmy 2. Znam około 20 ludzi którzy pracują lub pracowali w firmie. 3. Nie jestem z Bielska 4. O waszych komentarzach usłyszałam od osoby nie związanej z firmą. Czemu to piszę? Piszę bo przeczytałam wiele, bardzo wiele stron waszych wypocin, ze znajomymi, przy winie. Uśmialiśmy się niesamowicie. A później zrobiło mi się was żal, że robicie sobie taką krzywdę. Wyluzujcie trochę i zacznijcie żyć w prawdziwym świecie, a internet odłóżcie na bok bo ewidentnie nie potraficie z niego korzystać. Powyższy wpis nie miał na celu nikogo obrazić, więc jeśli poczułeś się urażony to przeczytaj go jeszcze raz. Jeśli zrozumiałeś jego przekaż to nie powinien Cię obrażać. Jeśli nadal czujesz się obrażony, czytaj do skutku aż zrozumiesz.

Pomocna?
Tak6Nie1
jajakobyły
 Opinia
@Ważny_Przekaz_Do_Świata 22.05.2019 20:17

Guzik PRAWDA. Podniecasz się tematem, a tak naprawdę tylko admin wie - patrząc po IP adresach - że pisze tu tylko garstka ludków. Pracowników w tej Firmie jest bez mała tysiąc.... Pamiętam staree czasy, kiedy jeszcze nie przyjmowali ludzi z ulicy, po wyrokach i UKR. Nie znajdziesz z tamtego okresu złej opinii na temat zakładu. A malkontenci są wszędzie. WSZĘDZIE !!

Pomocna?
TakNie

Zostaw opinię o Eaton Automotive Systems Sp. z o.o. - Bielsko-Biała

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej