Eaton Automotive Systems

• Bystra
  • Wilkowice
  • Kozy
  • Janowice
Bielsko-Biała - Eaton Automotive Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Bielsko-Biała
  5. Opinie o Eaton Automotive Systems Sp. z o.o.

Opinie o Eaton Automotive Systems Bielsko-Biała

Nie przegap nowości o Eaton Automotive Systems Sp. z o.o.!

zaskoczony

08.10.2021 17:33

w banklomacie komunikat:bilonu nie wypłacam,hahahahha
    Moze

07.10.2021 14:59

Kiedy będą jakieś podwyżki? Te pieniądze wystarczają na 2 tyg. A zapowiada się jeszcze gorzej.
    haer

07.10.2021 14:36

zwolnienia was nie minąz na H.uj. liczycie????
    Rozwiązanie

25.09.2021 10:18

Zamiast więzić ludzi na głodowych pensjach można wdrożyć program dobrowolnych odejść to jak to się dzieje w dobrych firmach. Wtedy każdy jest czysty, pracodawca, związki i ludzie. Zostaną ci co chcą i odejdą ci co chcą. Ryzyko jest tylko takie że nikt nie zostanie XDXD.
    Bob

27.09.2021 08:54

Święte słowa jakby rzucili pare zł na odchodne to ludzie by zwiali z pocałowaniem ręki. Gorzej, że nie słychać o alternatywie dla naszej produkcji, a wszyscy wiedzą że silniki spalinowe prędzej czy później skasuje UE. Może chociaż siekiery robić? A tu nic.
    Uel

27.09.2021 11:08

Zamkną nas jak inne wcześniejsze lokale i to szybciej niż się co niektórym wydaje.
    Jhon

09.09.2021 13:09

No i jak z tym naszym Eaton'em? Stoimy, robimy, czy jedziemy do Meksyku? Znowu kryzys.
    Madagaskar

20.09.2021 07:30

Proponuję wycieczkę do, Burkina Faso
    Jhon

24.09.2021 08:43

Fiat wysyła na Słowację - termy, jaskinie i szychta w Trnavie
    Polak z Eatona w uk

18.09.2021 19:30

Poczytałem kilka opinii o tym waszym Eatonie i widzę że szału nie ma.Powiedzcie ile zarabiacie i ile godzin pracujecie i co dokładnie robicie.Czy ciężko się do was dostać. Ja już w firmie od 8lat na różnych działach obecnie robie szkole na zarządzanie w korpo. Ale nadal pracuje fizycznie tylko na popołudnie 37h tyg.Na rękę mam 1700f i dużo benyfitow w postaci dentysty i emerytury dodatkowej. Praca lęka i nudna pol dnia człowiek szuka co robić bo kryzys ale ważne że placa. Nikt się nie czepia HR jest ok ostatnio są kłótnie o podwyżki moja żona dostała 3tys f podwyżki bo zmieniła stanowisko.Jest teraz brygadzistą na swoim dziale i ma więcej odemnie a pracuję na dzień 37h tyg. Ja nadal walczę o moją wyniki mają być z kilka dni. Związki zawodowe tu też są i prostują tu różne sprawy . Rok temu zwalniali ludzi i wszyscy podostawali odprawy adekwatne do stażu najwięcej było 29tys f po 30latach pracy. Pozdro z uk . Jak ktoś ciekawy niech pisze to odpisze wam.
    Bob

20.09.2021 08:24

To szału Kolego nie masz. U nas ludzie po 800 - 1000f wyciągają, ale nie za 37h/tydzień. Taki to już los, że tyramy żeby z ochłapów zrobić wypłatę. No i atmosfera bardziej korporacyjna niż ludzka. Ale ludzie już przywykli do buta na karku i dobrze im z tym. Teraz kryzys to mogą go docisnąć, żeby każdy pamiętał o swoim miejscu.
    Ankieta

14.09.2021 12:03

Czy ankieta jest anonimowa skoro do każdej będzie przypisany nr E xd? Czy ów ankieta jest obowiązkowa?
    Rr

19.09.2021 12:35

A.....,nie polecę bu już mnie nie ma, hehehe.
    Kiedyś to było

13.09.2021 20:29

Ostatni dobry dyrektor w BB to był Janusz. Gość miał klesę. Każdego znał po imieniu, co chwila były jakieś granty, premie czy jedzenie. Eaton był na topie w całym regionie. Jak był kryzys w 2008 to było postojowe i 6 miesięczne odprawy dla zwalnianych. Niestety każdy następny tylko odrywał kupony. Teraz jest sytuacja która ciężko nawet nazwać. Nie ma nic, pracujemy za 80. Żal.
    Stary

17.09.2021 17:21

A za Janusza nikt nie narzekał, po kiblach nikt nie pisał? Hm jak Januszek zarządzał ludzie płakali i zapierda.... bo było w województwie bielskim 15 % bezrobocia a Ty uczyłeś się jak siusiu robić do nocnika. Idiot.
    Kiedyś to było

17.09.2021 17:35

A ja tam pamiętam że było dobrze. I nie obrażamy proszę.
    Mały Jasio

11.09.2021 19:57

Znów płacz i lament. Znów wieszanie psów na związkach i zarządzie firmy. Znów smarowanie po kiblach i wyrażania swojego prostactwa i braku kultury . Dlaczego ? Z braku wiedzy. Czego oczekujecie od związków jak sami boicie się zapisać , szkoda Wam 10 złoty miesięcznie. W sytuacji gdzie związki zakładowe liczą 300-400 osób to negocjacje wyglądają inaczej. Chcecie coś zmienić , wymagacie ? Wpierw trzeba dać coś z siebie , a nie smarować mazakiem w WC i wymagać od innych. Druga kwestia obniżenia czasu pracy oraz wynagrodzenia o 20%. Każdego to boli i jest to zrozumiałe lecz myślmy obiektywnie. Jest kryzys i być może będzie większy. Oczywiście może być inne rozwiązanie . Jakie ? Zwolnić 150 osób ,wyłączyć niektóre linie i wtedy reszta będzie pracować na 100%. Tego chcecie ? Jest kryzys w całej branży automotive i ani Jurek ani dyrektor nie ma na to wpływu... Skończmy z szemraniem i sączeniem jadu na siebie bo to nic nie poprawi. Pozdrawiam
    Fak

16.09.2021 17:56

To za co dajecie nagrody tej firmie?
    Są dwie strony medalu

17.09.2021 14:17

Oj są prywaciarze godni polecenia. Nie mierz wszystkich jednego miarą.
    No name

09.09.2021 18:31

Mnie zastanawia jak to jest, że niektórzy to po obcięciu tych 20% włączyli szósty bieg i gonią jak motorki. Dajcie spokój i oszczędźcie wstydu!!!
    Juuu

14.09.2021 16:38

Tu są tacy co za miskę ryżu będą robić przez pół roku, a potem będzie dobrzę, hahahaha
    Np Ty

16.09.2021 23:35

Tak jak Ty. Prawda ?

15.09.2021 14:30

Bardzo potrzebna i dobra informacja o stosunku dyrekcji do szczepień. Jak niema tak ważnych informacji to ludzie sami je tworzą, najczęściej błędne. Trzymamy za słowo;)
    Kamil

14.09.2021 22:08

Ja tu będę pracował nawet za 30%. Proszę o spokój. To dla naszego dobra.
    Brum

14.09.2021 13:02

Chce ktoś jeździć z os. beskidzkiego zmiana F
    BG prince

29.07.2021 08:14

Od 100 lat nie ma leku na raka,od 40 lat szukają szczepionki na HIV,a w ciągu roku wynaleziono szczepionkę na KOWIDA hahaha obudźcie się.
    Tv

30.07.2021 22:19

W telewizorze mowili że jest to znaczy jest. Nieznasz się.
    Ciekawski

14.09.2021 09:13

Ten zakład, to wirus.

12.09.2021 14:21

J

13.09.2021 18:05

Idź zapytaj , utrzymaj poziom ludzi inteligentnych. Forum jest dla prostactwa które nie ma odwagi na nic.

13.09.2021 20:15

Zadawałam wiele pytań w tym zakładzie i większość szła bez echa, nie mam pretensji do związków, bo w obecnej sytuacji to nie mają praktycznie żadnego pola manewru, kartę mieli 2 -3 lata temu, gdy była inna sytuacja na rynku, wtedy uzgadnia się zapisy na takie sytuacje z przedstawicielem zakładu. I nie ma sensu obrażać tu nikogo, ja się nie obrażam.
    Przykre

13.09.2021 17:50

To jest po prostu żenujące aby firmy nie było stać na zapłacenie pracownikom kilku dni postoju. Wstyd ! Ludzie pracują na zawołanie w weekendy kiedy jest potrzeba , poświęcają prywatne życie "bo jest taka potrzeba". Dziękuję za pokazanie kim jest zwykły pracownik w tej firmie. Chcemy się porównywać z najlepszymi , a tak naprawdę jesteśmy na poziomie firm garażowych !

15.07.2021 16:26

Pytanie do Dyrektora i HR, bo to obecnie jedyna forma jak już stygmatyzujecie pracowników. Jak to ma się z etyką zakładu? Jeśli zakład kierował się dobrem pracowników opartą z aktualną wiedzą medyczną to, co z ozdrowieńcami albo z osobami z dużym mianem przeciwciał przeciw SARS Cov 2 ? Co z osobami, którym religia zabrania się szczepić? Dlaczego pracownicy odmawiający podpisu pod aneksem do regulaminu dostają do zrozumienia, że razie odmowy mogą zostać zwolnieni ? Czy zapis, że jest zgodne z obowiązującym prawem w Polsce? I pytanie do gwiazd biurowych jak to uczucie jak, nosi się maseczkę na ramieniu w takie ciepłe dni, a potem zakład się ją na buzie ? >widać, że wykształcenie wyższe nie zawsze idzie z rozsądnym myśleniem > A w corocznym szkoleniu z Etyki proponuję, Panie dyrektorze o rozwiniecie zagadnienia
    Adi25

12.09.2021 21:54

Wystawić na odstrzał ? To zgłoś merytorycznie , obiektywnie . Język żądaniowy, pretensjonalny,arogancki nikogo nie przekona. Na forach krytykują zazwyczaj ludzie mało inteligentni którzy pojęcia nie mają co się dzieje. Ciągłe Narzekanie to choroba zwana depresją. To się leczy.

13.09.2021 15:41

Już ci odpowiedziałem wyżej, nie sztuka jest się wystawić, z doświadczenia wiem, że zgłaszanie niewygodnych tematów nie jest mile widziane przykład okrągły stół :):).A gdzie ja używam takiego języka ?:):) To dobrze to tych mało inteligentnych jest dwóch :) miło, że dołączyłeś :):):), A asertywność też się leczy, bo według mnie to zaleta danej osoby :):) Pozdrawiam i więcej wiary w Siebie :):):) Adi 25
    ciekawy

09.07.2021 15:27

jak zablokować SMS z eatonowych czwartkow bym nie dostawał tego spamu?
    SMS

09.07.2021 19:51

Zablokuj numer z którego przychodzi
    Brak mi słów

12.09.2021 14:26

Jeśli nie chcesz dostawać informacji z HR to zgłoś to do Nich. Usunął numer i nie będziesz otrzymywać. Pytanie czy masz odwagę iść do HR ?
    Krzysztof

10.09.2021 09:47

Jestem pracownikiem tej firmy, cała firma dba o swoją kadrę pracowniczą. Duże możliwości rozwoju. Same pozytywne emocje.
    Hihi

11.09.2021 20:19

OcYwiscie swą podobiznę :P i jak nie tak coś ???
    Luna

12.09.2021 13:18

Krzysztof .M to ty? Ty stary dowcipnisiu :):):)
    zaszczepiony

18.07.2021 16:05

Zapraszam do szczepienia foliarze, to dopiero początek waszej kary, będziecie jeszcze ze dwa lata w tych maskach chodzić
    zaszczepiony

20.07.2021 15:53

taaa
    John

09.09.2021 16:20

My może będziemy w maskach chodzić, ale Ciebie juz dawno nie bedzie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Eaton Automotive Systems?

Kontakt - Eaton Automotive Systems Sp. z o.o.

Rudawka 83 43-382 Bielsko-Biała

KRS:0000208617

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe

18.08.2021 10:10

Jaki jest styl zarządzania w Eaton Automotive Systems Sp. z o.o.?
    Nostradamus

18.08.2021 17:38

Korporacyjny
    Covid

07.08.2021 20:02

Rzecznik praw obywatelskich, dwa dni temu powiedział że nikt nie ma prawa wnikać w naszą dokumentację medyczną. Wniosek wyciągnięcie sobie sami!!!
    Niezaszczepiony

25.07.2021 08:17

Jestem gorszego sortu i jestem z tego dumny.

25.07.2021 10:48

Wcale nie jesteś gorszego sortu, Gorszego sortu jest Pani sygnatariuszka , reprezentująca firmę wymuszającą na pracownikach podpis pod polityką Covid zamieszczając na przyszłość zapis o możliwości sprawdzenia informacji medycznej pracownika, ale z drugiej strony ta sama Pani podpisuję się pod mantrą korporacji. -powinniśmy być tolerancyjni wobec wszystkich. -nie wolno dyskryminować za płeć, religie, kolor skóry, poglądy.< Za brak poddaniu się dobrowolnemu zabiegowi medycznemu już Można > -Korporacja Traktuje wszystkich równo. Tylko Zaszczepionych Dyrekcjo, oraz dział HR. Trzeba powiedzieć jasno, Stosujecie na Pracownikach techniki socjotechniczne, aby wygenerować u pracowników, którzy się nie poddali temu zabiegowi przeświadczenie, że robią coś niezgodnego z innymi i ma im o tym przypominać osoba bez maski, opisuję to pięknie literatura naukowa. Fragment rezolu­cji 2361/2021 – tłumacze­nie 7.3.1 dopilnować, aby obywatele zostali poinformowa­ni, że szcze­pie­nie NIE jest obowiąz­kowe i że nikt nie jest poli­tycznie, społecznie lub w inny sposób naciska­ny, aby się zaszcze­pić, jeśli sam tego nie chce zrobić; 7.3.2. zapewnić, aby nikt nie był dyskryminowa­ny z powodu braku szcze­pie­nia z powodu możliwego zagroże­nia dla zdrowia lub braku chęci szcze­pie­nia;
    Łoren Bafet

16.07.2021 21:34

W związku ze zaistniałą sytuacją, czyli paniką c19 chciałbym nieco wyjaśnić a zarazem uspokoić. Nagły wzrost represji w Europie i póki co niewielki w naszym kraju, wynika z faktu że jest to ostatni czas który władza może wykorzystać do dużej ilości "wyszczepien". Jest tak dlatego ponieważ jak co roku za niedługo będziemy mieć kolejny sezon grypowy zwany 4 falą. (usunięte przez administratora) Tym samym władza nikogo już nie namówi do przyjęcia tego czegoś i całe ciśnienie zacznie opadać. Życzę wytwalości a "wyszepipnym" odporności stadnej.

17.07.2021 11:27

Być może masz rację , ale w tym momencie powinniśmy się skupić na tym, jak zakład próbuje na nas wymusić poddaniu się procedurze medycznej. Czy to minie i zostanie tylko po tym grupa ludzi rozczarowanych ? Śmiem wątpić w wypadku wzrostu zachorować stygmatyzacja oraz segregacja sanitarna przybierze na sile poprzez nowe rozwiązania prawne albo na granicy prawa jak ma to teraz miejsce.
    P.

16.07.2021 15:45

Prosze Państwa, zasady sa takie same dla wszystkich. To wybór każdego z osobna. Nikt na nikogo nie naciska ze szczepieniami. Nie robcie z takich blachostek problemow rangi światowej. Zycia nie macie? Zastanawiam sie ile jadu trzeba miec w sobie aby pisac takie brednie tutaj...

16.07.2021 21:06

Nie zgodzę się z Twoją argumentacją, chociaż, mi nie odpowiedziałeś, to pozwolę wyrazić swoje zdanie. Napisałeś, że każdy może znaleźć się w danej grupie, ale grupa Z ma większe przywileje nad grupą N.Z < ab przynależeć to grupy Z musisz się poddać DOBROWOLNEMU Zabiegowi Medycznemu, a jak nie poddasz się DOBROWOLNEMU Zabiegowi Medycznemu, jesteś z automatu przydzielany do grupy N,Z ,Wskaż tu równość przy założeniu Dobrowolność ?.podręcznikowa Stygmatyzacja sprzeciwiającej się grupy. Porównanie z dyrektorem; jest chybione moim zdaniem, jest to stanowisko Zazwyczaj nadawane na podstawie wykształcenia, stażu, kompetencji i porównywanie tego zachowania do Segregacji bądź Stygmatyzacji określonej grupy ludzi niezgadzającej się z Dobrowolnym wyborem jest błędnie. Proponuję zapoznanie się z historią, okres miedzy wojenny pomiędzy Pierwszą a Drugą Wojną na pewną grupę ludzi w identyczny sposób na początku, była wywierana presja, można by nawet rzec, że w 90 % .. I Napisałem już to wcześniej Co z sytuacją, że odmowa podpisania Aneksu może skutkować zwolnieniem ? Jak ma się do Rodoo, Tajemnicy Lekarskiej zapis, że pracodawca zastrzega sobie możliwość sprawdzenia, czy dana osoba jest zaszczepiona przeciw Sars Cov 2 . Przypomnę Ci, że wgląd to takiej dokumentacji w Polsce na dzień dzisiejszy i w świetle obowiązującego prawa ma Lekarz prowadzący Twoje leczenie oraz Sad . Można by rzec, że samo sugerowane takiej kontroli łamie Polskie Prawo o ochronie danych osobowych w tym dostępie do dokumentacji medycznej pracownika.
    NoName

16.07.2021 22:41

Nie wiem po jakiej jesteś szkole ale nikt by tego mądrzej nie napisał!!! Wielki szacunek chylę czapkę:)
    On

15.07.2021 14:36

Hejka, jak wam się podoba sposób segregacji pracowników w naszym zakładzie? Bo z tego co słyszałem to na liniach z tego powodu zrobiło się gorąco i może coś z tego wyniknąć w najbliższych dniach.

15.07.2021 15:00

Ludzie się szczepią i nie szczepią dokładnie z takiego samego powodu, z obawy o swoje zdrowie. Bardzo proszę to uszanować.
    On

15.07.2021 15:39

To proszę uszanować również najwyższy akt prawny naszego kraju jakim jest Konstrukcja.

12.07.2021 19:23

Ciekawe jakie bedą miały wzór opaski na ramię ?
    Zaciekawiony

13.07.2021 18:39

Słyszałem coś, po co mają być te opaski?
    Ktoś

13.07.2021 21:30

Mam nadzieję że to żart.
    Bez samochodu

01.07.2021 16:34

Cześć, mam pytanie odnośnie dojazdu autobusami MZK? Czy idzie jakoś rozsądnie przyjechać na każdą zmianę i wrócić?
    To ja

06.07.2021 20:39

Z Wapienicy tak, z Leszczyn to już nie. Wszystko zależy od punktu startowego.
    Anabella

09.07.2021 16:13

Tak, bo MZK ma podpisaną umowę z firmą i autobusy są przed i po każdej zmianie dla pracowników produkcyjnych :)
    Zainteresowana

01.07.2021 16:28

Czy nowy pracownik jest rzetelnie szkolony od podstaw? Czy każde stanowisko pracy jest dokładnie omówione czy trzeba samemu się wszystkiego domyślać i dopytywać. Ile trwa szkolenie? I czy trzeba już podczas szkolenia pracować jak długoletni pracownik?
    Ftr

03.07.2021 06:57

Pierwsze dni jest miło,s potem psychiczny hardcore,nie polecam.
    Dave.

01.07.2021 16:15

Szukam osób dojeżdżajacych z okolic Żywca do eatona na zmianę E.
    Dave.

06.06.2021 08:21

Witam.Szukam osób dojezdzajacych z okolic Żywca do eaton na czterobrygadowke.
    Dave

12.06.2021 14:48

Dam znać po 1 lipca która brygada.
    Dave

01.07.2021 16:07

Brygada E
    Kobieta

28.06.2021 21:04

Mam pytanie - jak wygląda tam praca dla kobiet? Czy są normy? I na jakie wynagrodzenie mogę liczyć? :)
    Lenin

14.05.2021 16:35

A ja się pytam co się stało z pieniędzmi pracowników na fundusze socjalne które są z podatków i się należą ja psu buda przykład.piknik firmowy za zeszły rok nie było ,pracownik nic w zamian za to nie dostał i cisza a to że firma dała 100zl brutto więcej na święta dla pracowników nie zwalnia ją od tego by się rozliczyć z reszty kasy bo było tego więcej a imprezy nie było i pieniędzy nie ma cisza . Ktoś tu kręci i robi wały w tej księgowość
    Receopadaja

06.06.2021 20:48

Jaka obłuda! Pakiety o których pisze ktoś, kto niby rok temu tu pracował, a wie że mikołajki i piknik kilka miesięcy temu odwołali. Dopisz do tych pozycji kwoty, ile to oznacza miesięcznie dla pracownika, 100PLN? Która firma w okolicy tego nie daje? Opowiadacie to wszędzie, wabicie ludzi, a od pierwszego dnia przekonują się o kulturze i warunkach pracy w tej firmie. W zeszłym roku było straszenie pandemią, w tym ściema półprzewodnikowa, a samochody biją rekordy sprzedaży… wystraszonymi się lepiej rządzi! Kiedy wam do głowy przyjdzie, że ta firma nie ma żadnej strategii? Desant z północy co 2 lata, rozp…. działy, rotacja…super?!
    Olo

18.06.2021 12:29

Zakład na tarczy od państwa zarobił miliony a pracownikowi wciskał scieme i kazał robi za 80 procent podstawy wynagrodzenia i obcięcie premii razy 1000praciwnikow przez 3 miesiące i kasa kipi w corpo a potem się tłumaczą że wszystko USA zabrało do firmy matki ... Jeden wał . Robiłem i podziękowałem tej firmie . Oprócz nie licznych fajnych ludzi z utrzymania i w biurach reszta to cię sprzedadzą za szklankę mleka .
    Solidarność

15.06.2021 15:49

Od przyszłego roku podwyżki płac 7,1 mam nadzieję że wywalczymy.
    Realista

15.06.2021 18:32

Jeszcze 2 lata i dobijemy do najniższej krajowej.
    Kapitalista

15.06.2021 21:50

Dlaczego uważasz, że należy ci się „7,1”? Wyprodukowałeś o 7,1 więcej? Oszczędzałeś 7,1? Kto wam powiedział, że cokolwiek ci się należy? To twoja maszyna na której pracujesz!
    Jestem tam

26.05.2021 19:37

(usunięte przez administratora),stare,graty,pozpinane na trytytki,brygadzista burak na palcach liczy 2+2, ludzie gdzie wasza godność szanujmy się,pozdrawiam pana z brodá z palarni,uciekaj jak najszybciej.
    Covid

17.05.2021 20:09

Czy na szczepienie,przysługuje dodatkowy wolny dzień?
    Cc

18.05.2021 18:08

Oczywiście,że tak.odrobisz za miesiąc,hahaha
    Annabella

28.04.2021 19:39

Dojeżdża ktoś do firmy na 7/8 z okolic Mikuszowic?
    Buk

11.05.2021 20:14

Możemy się zgadac na co innego wspólnego
    Annabella

15.05.2021 17:53

Taki jesteś chojrak przez internet???
    Aaale

14.05.2021 13:56

Nie rozumiem o co chodzi z tymi memami,piątek,piąteczek,piątunio? Ktoś mi wyjaśni?
    Janusz biznesu

14.05.2021 17:25

Piątunio, w tym dniu żegnam się z moimi pracownikami…słowami - „do jutra”
    Ciekawy

13.05.2021 13:23

Powoli nie opłaca się pracować. Średnia pensja wystarcza na opłacenie rachunków i około 2 tyg życia. A inflacja dopiero się rozkręca. To jest problem z którym wkrótce wszyscy będziemy się mierzyć. Pozdrawiam
    Janusz biznesu

14.05.2021 17:20

Piątunio, w tym dniu żegnam się z moimi pracownikami…słowami - „do jutra”
    lukas

08.05.2021 16:23

uwaga na premie za kwiecień bo na zaworach aż 70 zł, a na VA tylko 310zł
    K

14.05.2021 13:58

Znajdź pracę bliżej.
    Pirat

14.05.2021 16:15

System pracy w Eaton tak zwany system premii to jakiś pić na wode.jsk można zabierać premie po 2 reklamacjach przy takie rotacji ludzi na liniach i nie doświadczonych młodych pracownikach to przecież wiadomo że tych reklamacji będzie więcej a firma powinna mieć limit przynajmniej od 10 reklamacjach uwala premie a nie od 2 po czym jakoś tych reklamacji trochę bywa podejrzana jak by specjalnie zrobiona by firma zaoszczędziła na wypłatach bo zdjęcia reklamacji co jakiś czas się powtarzały i były podejrzane a zapłacic np 500 pracownikom premie100 czy 70. Zł a nie 300 to w skali miesiąca robi różnicę.chory regulaminy korporacji ale tak jest wszędzie w takich molochach byle tylko tania siła robocza była do pracy

Zostaw merytoryczną opinię o Eaton Automotive Systems Sp. z o.o.