Eaton Automotive Systems

• Bystra
  • Wilkowice
  • Kozy
  • Janowice
Bielsko-Biała - Eaton Automotive Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Bielsko-Biała
  5. Opinie o Eaton Automotive Systems Sp. z o.o.

Opinie o Eaton Automotive Systems Bielsko-Biała

Nie przegap nowości o Eaton Automotive Systems Sp. z o.o.!

prc

27.06.2013 18:46

Przyjęcia inżynierów i do UR są cały czas, więc widzisz jak tam jest, zawsze wolne miejsca ale brak desperatów. Prace w EATON odradzam szczerze, wyzysk i zakłamanie, atmosfera okropna, szkoda sie pakować.
    cieakwy

24.06.2013 19:59

Jak kształtują się zarobki na stanowisku inżyniera jakości/procesu bo widzę, że są przyjęcia ?
    xxx

24.06.2013 16:16

Zdecydowanie nie polecam pracy w tej firmie. Jak masz glowe na karku to znajdziesz w Bielsku prace od poniedzialku do piatku (a nie na 4 brygadowce) za duzo lepsza kase, niz w Eatonie. Poza tym duzo czysciej i spokojniej. Ludzie inteligentni, majacy wlasne zdanie zawsze byli eliminowani. Tam lubia sprzedawczykow, wazeliniarzy i matolow dajacych sie manipulowac, wiec jak do nich nalezysz to skladaj dokumenty, a na pewno zrobisz kariere... hahahahahahahaha....
    gościk

05.06.2013 10:47

Witam Pracuję w Eaton już parę lat,ogólnie firma faktycznie wydawałoby się fajna , wyplata zawsze na czas, niezłe zarobki w porównaniu z innymi zakładami premie i takie tam ale .........no właśnie jedno ale, chcesz pracować- morda w kubeł!! atmosfera czasami masakryczna , wyścig szczurów na najwyższym poziomie, nadgodziny są i owszem ale po paru latach (usunięte przez administratora) we wszystkie weekend człowiek ma dość...a spróbuj powiedzieć że nie przyjdziesz :) (tam nie masz prawa do życia prywatnego).....brygadziści mają swoich pupilków którzy mogą walić w [usunięte przez moderatora] i są za to jeszcze nagradzani, przydupasy mile widziani:) Kierownictwo nie potrafi sprawiedliwie rozwiązać sytuacji konfliktowych- bo to brygadzista ma zawsze rację nawet jeżeli jest [usunięte przez moderatora] Gdyby nie kredyty i konieczność żywienia rodziny, olał bym to .........bo za 25000 oddajesz duszę diabłu :) a honorem możesz się podetrzeć:) A i jeszcze jedno nie pokazuj że jesteś inteligentny bo cię zniszczą i pierwszy pójdziesz na odstrzał....tam takich nie lubią

24.05.2013 18:43

do eatona tylko przez adeko [usunięte przez moderatora]
    aktywna

23.05.2013 11:15

Hejka!jak sie dostac do tej firmy ,bo wlasnie slyszalam ze sa przyjecia i to nie przez posrednikow tylko bezposrednio przez zakład ;-)
    Kojo

20.05.2013 23:31

Siemka narzekacze. Robie w EATON w firmie zew....XANTHI...hehe o zgrozo. Moze sie zamienimy? za 8 zł na godz bez dodatkow i premi i na lewej smieciowej umowie. Zero stazu zero lat pracy. Na papierku 200 brutto a reszta na lewo. ZAMIENIAMY SIE????? Cwaniaczki narzekaczki
    panszcze 68

18.05.2013 22:53

pracuje w eatonie od 2007 na hartowni.umowa o prace od pierwszego dnia.premia raz na kwartal,socjalne tez jest i to nawet dobre,podwyzki jakie sa takie sa,ele co roku pare groszy jest,nadliczbowki tez sa,wczasy pod grusza tez placa,na rybke tez jest,atmosfera jest jaka jest,raz gorsza raz lepsza,zarobki mogly by byc lepsze,ale nie jest zle.oceniam eaton jako bardzo dobry,zastanawiam sie czy nie najlepszy w tej chwili na rynku pracy.uwazam ze zaklad dba o pracownika.wiem co mowie,pracowalem w wielu firmach,a takze za granica,i takich warunkow pracy nie mialem nigdzie.uwazam ze polak jest takim czlowiekiem ktory zawsze narzeka,chcialby sie nie ubrudzic i nie narobic a zarobic a tak sie neda.dla takich ludzi mam propozycje:niech zaloza sobie swoja firme,moze im sie uda.
    kris

15.05.2013 18:38

Warunki te same,nic się nie zmieniło,dostaniesz umowe śmieciową przez agencje a jak spadnie sprzedaż kopa w (usunięte przez administratora)

Kontakt - Eaton Automotive Systems Sp. z o.o.

Rudawka 83 43-382 Bielsko-Biała

KRS:0000208617

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe

D:)

25.09.2012 09:46

Może mi ktoś napisać na czym polega praca w Eatonie ?
    hh

22.09.2012 19:11

Narzeka się wszędzie - jak trafisz na jakąś małą firemkę u prywaciarza to dopiero zrozumiesz co to znaczy syf. Tam dopiero liczy się tylko to, żeby twój [usunięte przez moderatora] szef mógł zarobić. Tacy dopiero się nie liczą z człowiekiem. Ja teraz u takiego pracuje i żal aż ściska za gardło. Zero premii, zero socjalnego itp. dostaje się tylko gołą stawkę. Nie liczą się z tobą, że warunki w jakich pracujesz zagrażają zdrowiu twojemu i innych pracowników - można by pomyśleć o inspekcji pracy ale wiadomo, że można równie dobrze odejść z firmy. Na wypłatę jak dostaniesz 1500 zł to sukces i praca też na 2-3 zmiany. Jak to się mówi jedni chwalą a drudzy narzekają !!!!!!!!!!!
    były pracownik

27.07.2012 15:35

Dokładnie kolego,szacunek dla Ciebie bo masz swój honor jak ja i nie dasz sobie w kasze dmuchać.Ja właśnie powiedziałem kilka zdań prawdy brygadziście i zostałem usunięty za kilka dni:)dobrze wiedziałem że tak będzie ale chciałem na koniec poużywać sobie na tym (usunięte przez administratora) .Gdyby zrobić w tym zakładzie konkurs na największego idiote wszyscy mieliby równe szanse:)
    gość

25.07.2012 08:20

Ogólnie ta firma to tragedia. Zgadza się że ludzie zarabiają 2500-2900 na rękę ale przy tej ilości godzin to jest śmiech na sali. Ja miałem to szczęście że sam odszedłem z podniesionym czołem plując na ten syf i ludzi z którymi musiałem pracować a muszę przyznać że nie pracowałem na linii. Najbardziej żal było chłopaków którzy się starali a wylali ich za to że mieli zatarg z brygadzistą. Naprawdę nie polecam
    gość

24.04.2012 08:48

a ciekawe czy ty umiesz Tak się składa że nie pracuję na linii i cały dzień widzę takich jak ty gdy w [usunięte przez moderatora] wchodzisz brygadzistom
    as

20.04.2012 13:38

Uwazajcie na [usunięte przez moderatora] nowego managera. [usunięte przez moderatora] z niego i nic wiecej. Falszywy i wogole
    flex

04.04.2012 15:20

Pracownicy takich firm jak Eaton to naiwne parobki które nie potrafią się zjednoczyć i walczyć o swoje min.poszanowanie pracownika,wyższe płace dlatego, prędzej czy później każdy z nich obudzi się z ręką w nocniku.Za pomiatanie swoimi rodakami,fałsz każdego spotka kara czego im życze z całego serca!
    marcin27

01.04.2012 21:34

pracujesz 45 lat zanim przejdziesz na emeryture, z tym że po 30 latach pracy czyli coś koło 50 roku życia cię zwolnią bo nie zrobisz normy a pracodawca woli 2 młodych pracowników w pełni wydajnych niż jednego wyeksploatowanego. Dawno zrezygnowałem z tego typu prac i pracuję już w kopalni za konkretne pieniądze i w przyjemnej atmosferze. Przedewszystkim pracuję na swoją przyszłość i godziwą starość a nie na mercedesy prezesów. Pogardziłem pracą aż do śmierci i wybrałem pracę gdzie emerytura jest po 25 latach. Współczucia dla wszystkich, którzy dbają o swoich szefów, a nie o siebie.
    bezrobotny

29.03.2012 00:03

Tak czytam te opinie i włos mi się na głowie jeży,jak można być takim wściekłm psem dla drugiego człowieka,to takie polskie...

Zostaw merytoryczną opinię o Eaton Automotive Systems Sp. z o.o.